Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

1 hour ago, DepiDukes είπε:

Εχεις δίκιο το ξέρω, αλλά μου χει κάτσει στραβά 😛 Σιχαίνομαι κ τις πιλάτες μέσα σε όλα. 

Εν τω μεταξύ σήμερα μου δωσαν μία γι αυτές τις μέρες και την δοκιμάζω, αλλά συνεχίζω να μην ενθουσιάζομαι 😛

Αυτό με τις καούρες με έπιασε κ μένα τις προαλλες😶..κ δεν είχα ποτέ. Υπομονή και μικρά γεύματα 

Α! Κ μη ξαπλώνεις αμέσως μετά το φαγητό

Α δεν το ήξερα αυτό με το φαγητό. Ρε συ σήμερα υποφέρω…. Μάλλον κάτι από αυτά που έφαγα χθες βράδυ με πείραξε τι να πω….

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Α δεν το ήξερα αυτό με το φαγητό. Ρε συ σήμερα υποφέρω…. Μάλλον κάτι από αυτά που έφαγα χθες βράδυ με πείραξε τι να πω….

Εγω κορίτσια έχω καούρες τους τελευταίους 8 μήνες 😂

Βεβαια από τον 7ο και μετά έχει παραγίνει το κακό. Έχω όλη μέρα καιυρες ότι και να φάω νιώθω να καίγονται τα πάντα μέσα μου.. τα βραδιά δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ο γιατρός μου λέει να πάρω μαλοξ αλλά με τόσα που παίρνω λέω όχι δεν θα πάρω κ αυτό.. ένα δραμα γενικώς 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Fay_ είπε:

Εγω κορίτσια έχω καούρες τους τελευταίους 8 μήνες 😂

Βεβαια από τον 7ο και μετά έχει παραγίνει το κακό. Έχω όλη μέρα καιυρες ότι και να φάω νιώθω να καίγονται τα πάντα μέσα μου.. τα βραδιά δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ο γιατρός μου λέει να πάρω μαλοξ αλλά με τόσα που παίρνω λέω όχι δεν θα πάρω κ αυτό.. ένα δραμα γενικώς 

Εντάξει ούτε 15 μέρες δεν έμειναν μη φορτωθώ με φάρμακα….. υπομονή…..

• Μου αρέσει 1

Καλησπερααα! 

Νυχτερινος ανταποκριτής εδώ… μια φωτιά, με καίει στα στήθια μια φωτιά που λέει κ το τραγούδι… η καούρα δεν υπάρχει. Ξύπνησα κ κάνω βόλτες από κρεβατοκάμαρα σε σαλόνι κ τούμπαλιν ✌️

• Χαχα 1

7 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Καλησπερααα! 

Νυχτερινος ανταποκριτής εδώ… μια φωτιά, με καίει στα στήθια μια φωτιά που λέει κ το τραγούδι… η καούρα δεν υπάρχει. Ξύπνησα κ κάνω βόλτες από κρεβατοκάμαρα σε σαλόνι κ τούμπαλιν ✌️

Αχ να μην δω το μήνυμα σου το βράδυ. Κ εγω το ίδιο δρομολόγιο είχα χθες κατά τις 4.. κρύο γάλα μόνο αυτό με ανακουφίζει εμένα. Υπομονή και κοντεύουμε! Αυτό να σκεφτόμαστε 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Fay_ είπε:

Αχ να μην δω το μήνυμα σου το βράδυ. Κ εγω το ίδιο δρομολόγιο είχα χθες κατά τις 4.. κρύο γάλα μόνο αυτό με ανακουφίζει εμένα. Υπομονή και κοντεύουμε! Αυτό να σκεφτόμαστε 

Δε με ανακουφίζει πλέον μόνο παγωμένο νερό και πάγο πάνω στο στομάχι ✌️

Πωπω.. σκέψου @ΧρυσαΜ που σου λεγα χθες ότι δε βοηθάει να ξαπλώνουμε μετά το φαγητό.. Χθες ξάπλωσα αφού πέρασαν 3 ώρες απτην ώρα που έφαγα και πάλι, επειδή μάλλον δεν είχα χωνέψει εντελώς, ένιωθα ότι πήγαινε να μου κάνει καούρα. Ευτυχώς ήμουν πτώμα και ξεράθηκα, δε ξύπνησα μέσα στη νύχτα. 

Πάντως και μένα, ένα ποτήρι νερό απλά με ηρεμεί.

• Μου αρέσει 1

Αυτό προσπαθώ να κάνω….. και να μην τρώω βλακείες γιατί κι αυτά με πεθαίνουν, αλλά έφαγα κάτι γαριδάκια με πιτσίνια πριν. Λύγισα 😂

Πηγα να πάρω τον μεγάλο με τα πόδια από το σχολείο και τα είδα όλα (πίσω από το σπίτι μου το σχολείο). Πήγα το πρωί στα τζάμπο να πάρω μετρημένα πράγματα, 50 στάσεις έκανα γιατί τη μια ζαλιζόμουν, την άλλη πονούσα. Πώς θα καταλάβω ότι ήρθε η ώρα ρε γαμωτο…. Κουράστηκα! Ο μπέμπης δε λέει να κατέβει ακόμα… την Τρίτη θα μιλήσουμε να μου πει ποτε να πάω για ζώνες…

πρίν από 3 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Αυτό προσπαθώ να κάνω….. και να μην τρώω βλακείες γιατί κι αυτά με πεθαίνουν, αλλά έφαγα κάτι γαριδάκια με πιτσίνια πριν. Λύγισα 😂

Πηγα να πάρω τον μεγάλο με τα πόδια από το σχολείο και τα είδα όλα (πίσω από το σπίτι μου το σχολείο). Πήγα το πρωί στα τζάμπο να πάρω μετρημένα πράγματα, 50 στάσεις έκανα γιατί τη μια ζαλιζόμουν, την άλλη πονούσα. Πώς θα καταλάβω ότι ήρθε η ώρα ρε γαμωτο…. Κουράστηκα! Ο μπέμπης δε λέει να κατέβει ακόμα… την Τρίτη θα μιλήσουμε να μου πει ποτε να πάω για ζώνες…

Χαχαχα θέλω και γω γαριδάκια τώρα 😄 Πιτσίνια ρε φίλεεε τι είπες τώρα!!! Πάντως εγώ έχω ξενερώσει φουλ με τα δρακουλίνια που άλλαξαν τη συνταγή και έχουν γίνει απαίσια..πολύ θα θελα τώρα ένα σακουλάκι με τη παλιά συνταγη.

Κ γω τα ίδια, κάνω 10 λέπτα δουλειές στο σπίτι και κάθομαι 20. Ζαλάδα, πόνος χαμηλά, τουαλέτα... αλλά νιώθω ότι αργεί. Μόνο τα βράδια έχω φουλ ενέργεια, χθες σιδέρωνα μέχρι τις 2. Στο περπάτημα ευτυχώς είναι μέχρι να ζεσταθώ, άμα πάρω φόρα δε σταματάω. 

Στα τζάμπο και γω όταν πήγα με έπιασε φουλ ζαλάδα και έψαχνα να κάτσω. Νομίζω είναι κουραστικά εκει μέσα ακόμα κ αν δεν είσαι έγκυος. 

Όταν λες ζώνες τι εννοείς? Το NST? 

Καλησπέρα σας κορίτσια! 

Κι εμείς ακόμα εδώωωω! Κανενα νέο from down under 😜

Ξεκίνησα το πρωί μπάλα πιλάτες, θα κατέβει, δεν θα κατέβει?!

Σήμερα το πρωί ξύπνησα με φρικτό πόνο στο δεξί νεφρό. Κοιμήθηκα τανασκελα και προφανώς μου πίεζε όλη νύχτα τα όργανα. Με αποτέλεσμα το πρωί να έχω την χειρότερη εμπειρία σε κατούρημα ΕΒΕΡ. Ένιωθα ότι μου στρίβουν μαχαίρια στα νεφρά. Ήπια δύο λίτρα νερό να πάω ξανά και ξανά, νόμιζα ότι έπαθα καμια πυελονεφρίτιδα. Είχα και πριν ένα μήνα αν θυμάστε τα 22 πυοσφαιρια και λέω να τα μας! Δεν έφυγε η ουρολοίμωξη με τη ceclor και προχώρησε...

Μην τα πολυλεω, όλα καλά, αλλά θέλω να βγειιιιι 😂

Βγες βρε! Μην παιδευεις την μανούλα!!!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια εγω κάνω δυο βήματα και λαχανιάζω, ανεβαίνω ένα σκαλί και νιώθω πως έχω ανεβεί στο Έβερεστ. Να μη συζητήσω το θέμα ύπνος, ξυπνάω ανά δυο ώρες πιασμένη χρειάζομαι 5 λεπτά για να αλλάξω πλευρό και καθώς γυρνάω πονάω χαμηλά.. δεν είναι ωραίες γενικα οι τελευταίες μέρες.. εγω είχα χθες πάλι Nst έχω κσι Τετάρτη και κλείσαμε ραντεβού να γεννήσω Παρασκευή. Κάτι πήγε να πει ο γιατρός για την άλλη βδομάδα και πρέπει το βλέμμα μου να ήταν δολοφονικό. Λέω όχι γιατρέ θα γίνει τέλος αυτής της βδομάδας, δεν αντέχω ούτε μια μέρα παραπάνω..

1 hour ago, Fay_ είπε:

Κορίτσια εγω κάνω δυο βήματα και λαχανιάζω, ανεβαίνω ένα σκαλί και νιώθω πως έχω ανεβεί στο Έβερεστ. Να μη συζητήσω το θέμα ύπνος, ξυπνάω ανά δυο ώρες πιασμένη χρειάζομαι 5 λεπτά για να αλλάξω πλευρό και καθώς γυρνάω πονάω χαμηλά.. δεν είναι ωραίες γενικα οι τελευταίες μέρες.. εγω είχα χθες πάλι Nst έχω κσι Τετάρτη και κλείσαμε ραντεβού να γεννήσω Παρασκευή. Κάτι πήγε να πει ο γιατρός για την άλλη βδομάδα και πρέπει το βλέμμα μου να ήταν δολοφονικό. Λέω όχι γιατρέ θα γίνει τέλος αυτής της βδομάδας, δεν αντέχω ούτε μια μέρα παραπάνω..

Νααιιι έτσι ακριβώς είναι οι νύχτες μου, πιάνονται οι γοφοί μία δεξιά μία αριστερά, κ όταν αλλάζω πλευρό υποφέρω χαμηλά. Λες και εχω φάει κλωτσιές εκει κάτω. Το ίδιο στην αρχή όταν περπατάω, μετά "ζεσταίνομαι" και είμαι οκ. 

Κορίτσια έχετε πολύ πλάκα :P εγώ δεν είμαι έτοιμη να γεννήσω ακόμα 😝 το απολαμβάνω ακόμα, πέρα από τα ζόρια. Αύριο έχω και γω ραντεβού, να δούμε.. 

Καλησπέρα κορίτσια μου, όλα αυτά σε μια εβδομάδα αφού θα έχετε γεννήσει θα ξεχαστούν.

Από πόνους κ εγώ μπολικους συν ακράτεια.

Δεν πήγαινα πουθενά , στα τελευταία φορούσα πάνα της always.

Καούρες δεν πέρασα σε καμία εγκυμοσύνη. 

Υπομονή θα έρθουν τα μπεμπακια όταν θα είναι έτοιμα, λίγο εμεινε

• Μου αρέσει 1

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

2 ώρες πρίν, Fay_ είπε:

Δεν είναι καθόλου ωραίες…. Τουλάχιστον εσυ τέλος!!!!!

4 ώρες πρίν, DepiDukes είπε:

Χαχαχα θέλω και γω γαριδάκια τώρα 😄 Πιτσίνια ρε φίλεεε τι είπες τώρα!!! Πάντως εγώ έχω ξενερώσει φουλ με τα δρακουλίνια που άλλαξαν τη συνταγή και έχουν γίνει απαίσια..πολύ θα θελα τώρα ένα σακουλάκι με τη παλιά συνταγη.

Κ γω τα ίδια, κάνω 10 λέπτα δουλειές στο σπίτι και κάθομαι 20. Ζαλάδα, πόνος χαμηλά, τουαλέτα... αλλά νιώθω ότι αργεί. Μόνο τα βράδια έχω φουλ ενέργεια, χθες σιδέρωνα μέχρι τις 2. Στο περπάτημα ευτυχώς είναι μέχρι να ζεσταθώ, άμα πάρω φόρα δε σταματάω. 

Στα τζάμπο και γω όταν πήγα με έπιασε φουλ ζαλάδα και έψαχνα να κάτσω. Νομίζω είναι κουραστικά εκει μέσα ακόμα κ αν δεν είσαι έγκυος. 

Όταν λες ζώνες τι εννοείς? Το NST? 

Ναι ναι αυτό εννοω

Όταν λες πόνος χαμηλά πού εννοείς;;; Στο «πώμα» που λέω κι εγώ; Αυτό δεν το έχω απλά όταν περπατάω και γενικά έχω κουραστεί νιώθω κατά περιόδους σα να με χτυπάει ρεύμα από κάτω. Και κλασικά πόνο στη λεκάνη.

3 ώρες πρίν, marpi91 είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια! 

Κι εμείς ακόμα εδώωωω! Κανενα νέο from down under 😜

Ξεκίνησα το πρωί μπάλα πιλάτες, θα κατέβει, δεν θα κατέβει?!

Σήμερα το πρωί ξύπνησα με φρικτό πόνο στο δεξί νεφρό. Κοιμήθηκα τανασκελα και προφανώς μου πίεζε όλη νύχτα τα όργανα. Με αποτέλεσμα το πρωί να έχω την χειρότερη εμπειρία σε κατούρημα ΕΒΕΡ. Ένιωθα ότι μου στρίβουν μαχαίρια στα νεφρά. Ήπια δύο λίτρα νερό να πάω ξανά και ξανά, νόμιζα ότι έπαθα καμια πυελονεφρίτιδα. Είχα και πριν ένα μήνα αν θυμάστε τα 22 πυοσφαιρια και λέω να τα μας! Δεν έφυγε η ουρολοίμωξη με τη ceclor και προχώρησε...

Μην τα πολυλεω, όλα καλά, αλλά θέλω να βγειιιιι 😂

Βγες βρε! Μην παιδευεις την μανούλα!!!

Δε βγαίνει το ρημάδι να ηρεμήσουμε!!!!!!!

1 ώρα πρίν, DepiDukes είπε:

Νααιιι έτσι ακριβώς είναι οι νύχτες μου, πιάνονται οι γοφοί μία δεξιά μία αριστερά, κ όταν αλλάζω πλευρό υποφέρω χαμηλά. Λες και εχω φάει κλωτσιές εκει κάτω. Το ίδιο στην αρχή όταν περπατάω, μετά "ζεσταίνομαι" και είμαι οκ. 

Κορίτσια έχετε πολύ πλάκα :P εγώ δεν είμαι έτοιμη να γεννήσω ακόμα 😝 το απολαμβάνω ακόμα, πέρα από τα ζόρια. Αύριο έχω και γω ραντεβού, να δούμε.. 

ναι βρε παιδί μου, όταν αρχίζεις το περπάτημα μετά «το έχεις» για λίγο όμως, αλλά αν κανεις το λάθος και σταματήσεις ή κάτσεις, άντε γεια……

αα ωραία σε ποια εβδομάδα είσαι;;;

1 hour ago, Ζαχαρωτο είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου, όλα αυτά σε μια εβδομάδα αφού θα έχετε γεννήσει θα ξεχαστούν.

Από πόνους κ εγώ μπολικους συν ακράτεια.

Δεν πήγαινα πουθενά , στα τελευταία φορούσα πάνα της always.

Καούρες δεν πέρασα σε καμία εγκυμοσύνη. 

Υπομονή θα έρθουν τα μπεμπακια όταν θα είναι έτοιμα, λίγο εμεινε

Έλα ντε….. δίκιο έχεις….. σερβιέτα φοράω κι εγώ, γιατί γεμίζω υγρά και καμία φορά μου φεύγουν σταγόνες από τσίσα, δε μπορώ να αλλάζω 50 βρακιά τη μέρα!

Το άλλο θέμα είναι τα νεύρα, έχουν πάει σε άλλο επίπεδο!!!! Πήγα στις κούνιες την Κυριακή τα παιδιά μου, ήταν μια κοπελίτσα εκεί που τυχαίνει να πηγαίνει ο μικρότερος δραστηριότητα μαζί με το μεγάλο της, ε να μη σας τα πολυλογώ μου λέει «το ποσό είσαι εσυ;» «Το ‘96» της λέω «αααα σαν εμένα; Κι έχεις ήδη 2;» «Όχι της λέω έχω 3» ο μεγάλος έπαιζε με έναν συμμαθητή του λίγο πιο κει, και μου κάνει «και πας για το τέταρτο; Α καλά δεν πας καλά είσαι τρελή εσυ». Τι το θέλε και το είπε…. Πραγματικά δεν έτρωγε ένα μαγκάλι κάρβουνα καλύτερα;;; Άκουσε μετά ευθρασσως ό,τι δεν είχαν ακούσει οι προηγούμενοι που είχαν τη Φαεινή ιδέα να μου πουν τα ίδια. 

Συγγνωμη αλλά επιτέλους ας το βουλώσετε!!! Ούτε σας δίνει κανένας το δικαίωμα να μιλάτε έτσι σε μια ετοιμόγεννη που υποφέρει, ούτε σάς ζήτησε κανένας τη γνώμη σας!!! Μα πραγματικά δεν αντέχω άλλο, μόνο σε εμένα φαίνεται κακία όλο αυτό;;;;

2 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Δεν είναι καθόλου ωραίες…. Τουλάχιστον εσυ τέλος!!!!!

Ναι ναι αυτό εννοω

Όταν λες πόνος χαμηλά πού εννοείς;;; Στο «πώμα» που λέω κι εγώ; Αυτό δεν το έχω απλά όταν περπατάω και γενικά έχω κουραστεί νιώθω κατά περιόδους σα να με χτυπάει ρεύμα από κάτω. Και κλασικά πόνο στη λεκάνη.

Δε βγαίνει το ρημάδι να ηρεμήσουμε!!!!!!!

ναι βρε παιδί μου, όταν αρχίζεις το περπάτημα μετά «το έχεις» για λίγο όμως, αλλά αν κανεις το λάθος και σταματήσεις ή κάτσεις, άντε γεια……

αα ωραία σε ποια εβδομάδα είσαι;;;

Έλα ντε….. δίκιο έχεις….. σερβιέτα φοράω κι εγώ, γιατί γεμίζω υγρά και καμία φορά μου φεύγουν σταγόνες από τσίσα, δε μπορώ να αλλάζω 50 βρακιά τη μέρα!

Το άλλο θέμα είναι τα νεύρα, έχουν πάει σε άλλο επίπεδο!!!! Πήγα στις κούνιες την Κυριακή τα παιδιά μου, ήταν μια κοπελίτσα εκεί που τυχαίνει να πηγαίνει ο μικρότερος δραστηριότητα μαζί με το μεγάλο της, ε να μη σας τα πολυλογώ μου λέει «το ποσό είσαι εσυ;» «Το ‘96» της λέω «αααα σαν εμένα; Κι έχεις ήδη 2;» «Όχι της λέω έχω 3» ο μεγάλος έπαιζε με έναν συμμαθητή του λίγο πιο κει, και μου κάνει «και πας για το τέταρτο; Α καλά δεν πας καλά είσαι τρελή εσυ». Τι το θέλε και το είπε…. Πραγματικά δεν έτρωγε ένα μαγκάλι κάρβουνα καλύτερα;;; Άκουσε μετά ευθρασσως ό,τι δεν είχαν ακούσει οι προηγούμενοι που είχαν τη Φαεινή ιδέα να μου πουν τα ίδια. 

Συγγνωμη αλλά επιτέλους ας το βουλώσετε!!! Ούτε σας δίνει κανένας το δικαίωμα να μιλάτε έτσι σε μια ετοιμόγεννη που υποφέρει, ούτε σάς ζήτησε κανένας τη γνώμη σας!!! Μα πραγματικά δεν αντέχω άλλο, μόνο σε εμένα φαίνεται κακία όλο αυτό;;;;

@ΧρυσαΜδυστυχώς όλοι εχουν γνωμη και χωρις να τη ζηταει κανεις λενε την αποψαρα τους..Εχεις παντρευτεί και δεν έχεις ακόμα παιδί????Εκει να δεις τι είχα ακούσει εγώ!!Μέχρι και μήπως έχω πρόβλημα και δεν μπορώ να κάνω παιδιά.. Από θείες και τα συναφή!!Μετά αφού έκανα το πρώτο,αντε ποτε θα κάνεις το δεύτερο??!!Έκανα το δεύτερο,εεε αγόρια θες και ένα κορίτσι!!Ναι,τους έλεγα!Θα το παραγγείλω!!!Τελικά τώρα που έκανα το κορίτσι,δεν ξέρω.. θα δούμε τι θα παίξει στο επόμενο level!!Aλλα δεν τις φοβάμαι!!Κάτι θα βρουν να πουν πάλι!!😅😅

Είναι θράσος βασικά.. Τι δουλειά έχει ο καθένας να πει τη γνώμη του?!Τη ζήτησες??Και πολύ έκανες που την έκραξες!Έτσι θέλουν!Να μπαίνουν στη θέση τους !Μόνο έτσι και αααααννν καταλάβουν!Που θα τους βάλεις κουμανταδορους !

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...