Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, marpi91 είπε:

Κορίτσια μου, τελικά πήγαμε στο Ρέα γιατί είχα συνεχώς βλέννα και πηγματα καφέ. Ντιπ τίποτα όμως για ακόμα μια φορά! Τράχηλος κλειστός 24χιλ, καθόλου συσπάσεις, μόνο πόνοι περιόδου και καφέ υγρά που δεν είναι από κάποια αποκόλληση ευτυχώς, αλλά επειδή μαλακώνει ο τράχηλος. Έχουμε ακόμα λέει! 

Καλημέρα!!!Είδα μήνυμά σου τη νύχτα που σηκώθηκα να θηλασω και λέω ααα γεννησε!!😅😅 Εγώ είχα βέβαια την περιδεση όταν έφυγε το βύσμα και αφού έσπασαν τα νερά είχα 3.3 εκ .τραχηλο..Για να δούμε!!

Εσύ πως νιώθεις??Εγώ πχ τη μέρα που μου έσπασαν τα νερά,ενώ από την προηγούμενη είχε φύγει,είχα συσπασεις αλλά όχι κάτι τραγικό..όπως πάντα.. Α και θυμάμαι σίγουρα ότι τη μέρα που έπεσε την πρώτη φορά είχα διάρροια..Αλλά την επόμενη όλα οκ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@ΧρυσαΜ @Anna1986 κορίτσια εχθές στο nst με είχαν 2 ώρες και ενώ το μωρό χτυπιοταν σε εκνευριστικο βαθμό το πουλάκι μου, η μήτρα έκανε ελάχιστες και πολύ μικρές συσπάσεις. Ο τράχηλος ήταν μαλακός μεν αλλά εντελώς κλειστός και τον είδαμε και με κολπικό υπέρηχο. Ο πλακούντας έχει περάσει σε φάση grade 2 προς 3 και η ανάπτυξη του μπέμπη έχει ήδη μειωθεί αρκετά αλλά τίποτα το ανησυχητικό. Έχω κόψει και τα αντιπηκτικά εδώ και 3 εβδομάδες άλλωστε, δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Το μωρό είναι μεν χαμηλά αλλά όχι τόσο ώστε να γεννήσω. Σήμερα πχ δεν νιώθω τίποτα απολύτως. Ούτε καφέ υγρά έχω ούτε τίποτα. Τι να πω! Σαν τον ψεύτη βοσκό έχω αρχίσει να νιώθω! Κάθε τρεις και λίγο νομίζω ότι ξεκινάει τοκετός αλλά δεν..! Αφού λέω εχθές στη μαία μου, μιας που ήρθα ρε κοπελιά δεν μου κάνεις μια πρόκληση να τελειώνω?! Αφήστε που μας χρέωσαν τον υπέρηχο 120€ στο Ρέα χθες και μας έφυγε η καούκα 😂

πρίν από 11 λεπτά , marpi91 είπε:

@ΧρυσαΜ @Anna1986 κορίτσια εχθές στο nst με είχαν 2 ώρες και ενώ το μωρό χτυπιοταν σε εκνευριστικο βαθμό το πουλάκι μου, η μήτρα έκανε ελάχιστες και πολύ μικρές συσπάσεις. Ο τράχηλος ήταν μαλακός μεν αλλά εντελώς κλειστός και τον είδαμε και με κολπικό υπέρηχο. Ο πλακούντας έχει περάσει σε φάση grade 2 προς 3 και η ανάπτυξη του μπέμπη έχει ήδη μειωθεί αρκετά αλλά τίποτα το ανησυχητικό. Έχω κόψει και τα αντιπηκτικά εδώ και 3 εβδομάδες άλλωστε, δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Το μωρό είναι μεν χαμηλά αλλά όχι τόσο ώστε να γεννήσω. Σήμερα πχ δεν νιώθω τίποτα απολύτως. Ούτε καφέ υγρά έχω ούτε τίποτα. Τι να πω! Σαν τον ψεύτη βοσκό έχω αρχίσει να νιώθω! Κάθε τρεις και λίγο νομίζω ότι ξεκινάει τοκετός αλλά δεν..! Αφού λέω εχθές στη μαία μου, μιας που ήρθα ρε κοπελιά δεν μου κάνεις μια πρόκληση να τελειώνω?! Αφήστε που μας χρέωσαν τον υπέρηχο 120€ στο Ρέα χθες και μας έφυγε η καούκα 😂

@marpi91 και εγώ τη μέρα που έπεσε το βύσμα ένιωθα κάπως..Είχα συσπασεις περισσότερες,είχα και πονακια περιόδου και έλεγα σήμερα θα γεννήσω!!Και τελικά κοιμήθηκα το βράδυ,την επόμενη περπατούσα να δω αν κάνει καμμια συσπαση ..τίποτα.. Το μωρό ούτε καν δεν ήταν χαμηλα(εμένα και τα 3 κατέβηκαν την ώρα του τοκετου),το πρώτο μάλιστα μου το κατέβασε ο γιατρός μου..με το σεντόνι!!!

Και μάλιστα είχα τόσο πολύ ηρεμήσει ότι εν τέλει δε γενναω,που παίρνω τον γιατρό και του λέω αύριο που κλείσαμε να κόψουμε την περιδεση,μπορώ να έρθω καλύτερα μεθαύριο γιατί έχω κλείσει πρωί πρωί να φτιάξω μαλλιά και νύχια!🤣🤣🤣Πως δε με έβρισε ο άνθρωπος!!Μου λέει έλα να κόψουμε την περιδεση και πας μετά για τα πουρνάρια!!😅😅

Εν τέλει μας πρόλαβε η μπουμπου!Ούτε περιδεση πρόλαβα να κόψω,ούτε μαλλί να ισιώσω!!Α!!Και ο πλακουντας μου ήταν νεότατος!Μου είχε πει ο γιατρός στις 36+3 οτι είχα πλακούντα 32 εβδομαδων!Αλλά παρόλα αυτά ήρθε η μπέμπα.. 

Καλησπέρα κορίτσια μου. Ευχαριστώ όλες σας για τα λόγια παρηγοριάς, προσπαθω πολύ να είμαι ήρεμη αλλά ειμαι και αγχωδης σαν άνθρωπος και δεν με βοηθάει. Ήδη έχω από εκείνη τη μέρα ανεβασμένο σάκχαρο που τόσο πάλεψαμε να βάλουμε σε ρεγουλα. Νομίζω θα ηρεμήσω όταν μου πει ο σούπερ γιατρός ότι έλα τότε και θα γεννήσεις τότε, να μην νιώθω αυτήν την ανασφάλεια που νιώθω τώρα. Βάλε λίγο όσα πέρασα, βάλε και τις ορμόνες, έχω μόνιμα πολύ άσχημες σκέψεις και κάνει τραγικά σενάριο το κεφάλι μου. Τέλος πάντων, ελπίζω ότι μόλις ακούσει για λεφτά και τα πάρει κιόλας θα φερθεί όπως έπρεπε εξαρχής. Με όσα άτομα το συζήτησα λένε ότι γενικά το νοσοκομείο εκεί είναι φημισμένο για τα φακελάκια του οπότε και να ψάξουμε άλλο γιατρό δεν θα αλλάξει και κάτι. Αυτός έστω είναι γνωστός για το πόσο καλός είναι στη δουλειά του, απλά προφανώς για να την κάνει θέλει να δώσεις.. 

Κατά τα άλλα αυτήν την εβδομάδα θα πάω στη δικιά μου γιατρό που να είναι καλά η γυναίκα μια ζωή τόσο καιρό όσο και να την πρήζω με ανέχεται, γιατι λόγω ιστορικού όσο πλησιάζω θέλουν να με έχουν από κοντά. 12 του μήνα έχω και με την εμβρυολογο ένα ραντεβού που είναι δώρο μιας και έκανα όλες τις μεγάλες εξετάσεις εκεί, για να δούμε και μαζί μια τελευταία φορά το μωρό με λεπτομέρειες ότι όλα είναι οκ στις 36 βδομάδες. Φυσικά τίποτα απο όλα αυτά δεν με ηρεμεί αν σκεφτούμε ότι το πρώτο μου μωρό ήταν άψογο μέχρι την προηγούμενη μερα που έφυγε.

Τέλος πάντων, έχουμε μπει όλες σε σειρά πια. Να δούμε ποια θα είναι η επόμενη που θα γεννήσει! Εγώ την πρώτη φορά τραχηλικό βύσμα δεν κατάλαβα πάντως! 

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, Nasiad είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου. Ευχαριστώ όλες σας για τα λόγια παρηγοριάς, προσπαθω πολύ να είμαι ήρεμη αλλά ειμαι και αγχωδης σαν άνθρωπος και δεν με βοηθάει. Ήδη έχω από εκείνη τη μέρα ανεβασμένο σάκχαρο που τόσο πάλεψαμε να βάλουμε σε ρεγουλα. Νομίζω θα ηρεμήσω όταν μου πει ο σούπερ γιατρός ότι έλα τότε και θα γεννήσεις τότε, να μην νιώθω αυτήν την ανασφάλεια που νιώθω τώρα. Βάλε λίγο όσα πέρασα, βάλε και τις ορμόνες, έχω μόνιμα πολύ άσχημες σκέψεις και κάνει τραγικά σενάριο το κεφάλι μου. Τέλος πάντων, ελπίζω ότι μόλις ακούσει για λεφτά και τα πάρει κιόλας θα φερθεί όπως έπρεπε εξαρχής. Με όσα άτομα το συζήτησα λένε ότι γενικά το νοσοκομείο εκεί είναι φημισμένο για τα φακελάκια του οπότε και να ψάξουμε άλλο γιατρό δεν θα αλλάξει και κάτι. Αυτός έστω είναι γνωστός για το πόσο καλός είναι στη δουλειά του, απλά προφανώς για να την κάνει θέλει να δώσεις.. 

Κατά τα άλλα αυτήν την εβδομάδα θα πάω στη δικιά μου γιατρό που να είναι καλά η γυναίκα μια ζωή τόσο καιρό όσο και να την πρήζω με ανέχεται, γιατι λόγω ιστορικού όσο πλησιάζω θέλουν να με έχουν από κοντά. 12 του μήνα έχω και με την εμβρυολογο ένα ραντεβού που είναι δώρο μιας και έκανα όλες τις μεγάλες εξετάσεις εκεί, για να δούμε και μαζί μια τελευταία φορά το μωρό με λεπτομέρειες ότι όλα είναι οκ στις 36 βδομάδες. Φυσικά τίποτα απο όλα αυτά δεν με ηρεμεί αν σκεφτούμε ότι το πρώτο μου μωρό ήταν άψογο μέχρι την προηγούμενη μερα που έφυγε.

Τέλος πάντων, έχουμε μπει όλες σε σειρά πια. Να δούμε ποια θα είναι η επόμενη που θα γεννήσει! Εγώ την πρώτη φορά τραχηλικό βύσμα δεν κατάλαβα πάντως! 

Σαν αγώνας δρόμο μοιάζει! Εμένα με βλέπω να αργω 😂

τελικα η γιατρός σου δεν είχε κάποιον άλλον να σου προτείνει ;

Διαφημίσεις

On 2/11/2024 at 5:36 ΜΜ, ΧρυσαΜ είπε:

@DepiDukes τι είναι οι τρανσαμινασες που αναφέρεις; Είναι επικίνδυνο;

@Anna1986 νταξει τα αγόρια σου με κάνανε λιώμα και πάλι….(δε θέλω και πολύ 🥹)

@mary_33 προσωπικά είχα αγοράσει μόνο ένα καρότσι, lorelli προτιμώ γιατί είναι πολύ οικονομικά αλλά πολύ καλά ποιοτικά. Το καρότσι μου (lorelli luna) έβγαλε 3 παιδιά σε βουνά, παραλίες και γενικά βόλτες, πολύ ελαφρύ και θα άντεχε και σε αυτό αλλά το πέταξα γιατί δεν πίστευα ότι θα υο ξανά χρησιμοποιήσω. Αυγό χρησιμοποίησα αρκετά κυρίως ως κάθισμα αυτοκινήτου και το έπαιρνα κι όταν πηγαίναμε πχ παιδίατρο να μην το έχω έξω εκτεθειμένο, αλλά μπορείς να πάρεις κατευθείαν κάθισμα 0-36 κιλά. Λίκνο μου έδωσαν με ειδικό ανατομικό στρώμα αλλά ούτε που υο ήθελαν. Σίγουρα όμως θες κάτι για το σπίτι. Είτε αυτό είναι λίκνο, είτε καλαθάκι κάτι θες που να μεταφέρεται εύκολα να το έχεις μαζί σου από εδώ κι από εκεί, γιατί πχ την κούνια δε μπορείς να τη μεταφέρεις όλη την ώρα. Προσωπικά χρησιμοποίησα αρκετά την καλαθουνα αλλά κι αυτή την πέταξα όπως και το καρότσι και το αυγό γιατί μάντεψε;! Δεν περίμενα ότι θα κάνω και 4ο παιδί 😂 και το ανόητο είναι ότι τα πέταξα λίγο αφού έμαθα ότι είμαι έγκυος γιατί έλεγα «έλα μωρέ τώρα, τι να τα κρατάω αφού μπορεί να μην προχωρήσει η εγκυμοσύνη»

@marpi91τα ινγκλεσίνα είναι όντως πολύ καλά αλλά πανάκριβα ρε παιδάκι μου…

@Nasiad ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω σκέτη απογοήτευση… κάτι τέτοιοι θέλουν πραγματικά καταγγελία…. Παιδιά αυτό αγγίζει τα όρια της μαιευτικής βίας, όταν βρίσκεσαι σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη είσαι πολύ ευάλωτη κυρίως ψυχολογικά για να έρχονται κάτι τέτοιοι «γιατροί» να παίζουν με την ψυχολογία σου. Δε μπορείς να ρωτήσεις να μάθεις για άλλον εκεί;;;  

Οι τρανσαμινάσες είναι οι τιμές του συκωτιού. Νταξει έκανα υπέρηχο άνω κοιλίας όμως και το είδαν οκ. Απο βδομάδα θα επαναλάβω τις εξετάσεις να δω σε τι φάση είναι.

@Nasiad απαράδεκτος ο γιατρός!!! (μη πω καμια άλλη κουβέντα...) Ελπίζω στο επόμενο ραντεβού από βδομάδα να ξεκαθαρίσει το τοπίο. 

@marpi91 ωχ ωχ έρχεται?!! 😃 Σου επιβεβαίωσαν τουλάχιστον στο Ρέα ότι όντως έχει φύγει το τραχηλικό βύσμα? Γιατί μετά όντως είναι θέμα λίγων 24ωρων. 

Κοριτσία κ εμένα με βλέπω να αργώ..Αύριο κλείνω 38. Εν τω μεταξύ συναντήθηκα χθες με τη μαία του γιατρού που θα είναι στον τοκετό και με έχωσε με περπάτημα 1 ώρα την ημέρα, ασκήσεις γιόγκα σκύλο και γάτα 3 φορές τη μέρα, ασκήσεις με μπάλα πιλάτες (εδώ είμαι σε άρνηση), ροφήματα για θηλασμό, διαμορφωτές θηλών, 6 χουρμάδες την ημέρα, buscopan (επίσης είμαι σε άρνηση λόγω συκωτιού)...ένας χαμός!! 

Η φάση είναι ότι πλέον νιώθω ένα μόνιμο πιάσιμο στη λεκάνη, κ στον ύπνο κ στον ξύπνιο, μόνο όταν κάθομαι ή περπατάω πολύ είναι κάπως καλύτερα.

Κοντεύουμε όλες πάντως!! 🙊

8 ώρες πρίν, Nasiad είπε:

@Nasiad εύχομαι να βγάλετε άκρη, έστω και αν χρειαστει να δώσετε φακελάκι.. Δυστυχώς αυτό είναι το ελληνικό δημοσιο(και μη)..Το στεναχωρο είναι ότι έχεις μπει πλέον στην τελική ευθεία και ενώ οι ορμόνες βαράνε κόκκινο ήδη και υπάρχει και η αγωνία του επερχόμενου τοκετού,έχεις και αυτό το άγχος.. Ελπίζω αφού λαδωθει ο εν λόγω γιατρός,να δείξει μια παραπάνω "ευαισθησία " τι να πω..

Προσπάθησε όσο μπορείς να είσαι ήρεμη.. όσο γίνεται δηλαδή.. Αλλά μπορώ να καταλάβω την αγωνία σου..Εδώ εγώ και λυσσαγα με τις εβδομάδες,αν θα γεννήσω ευκολα λόγω περιδεσης,πως θα συμπεριφερθει ο τράχηλος και ένα σωρό άλλα.. Κάθε γυναίκα πριν τον τοκετο έχει τις αγωνίες της και τα άγχη της..Λίγο έμεινε.. Σε λίγο θα κρατάς στα χέρια σου το μωρό σου και θα θυμάσαι τα άγχη και τις αγωνίες που πέρασες και μόλις θα βλέπεις το φατσακι του θα λες,χαλάλι!!

Εμένα τώρα είναι το τρίτο μωρό.. και ξεκάθαρα ήταν η πιο δύσκολη εγκυμοσύνη.. Ο γιατρός,ειδικά με την εξέλιξη του τοκετού,μου είπε ότι η αποφαση που πήραμε για την περιδεση στη 19η εβδομάδα ήταν η πιο σοφη.Διαφορετικα το μωρό θα γεννιόταν πολύ πολύ νωρίτερα..Υποθέτει πριν την 26η..Οποτε σχεδόν κάθε φορά που την κοιτάω και τα σκέφτομαι αναπόφευκτα όλα αυτά,λέω Θεέ μου σε ευχαριστώ που την κραταω στα χέρια μου!!!Και σχεδόν πάντα με πιάνουν τα κλάματα. 

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, DepiDukes είπε:

Οι τρανσαμινάσες είναι οι τιμές του συκωτιού. Νταξει έκανα υπέρηχο άνω κοιλίας όμως και το είδαν οκ. Απο βδομάδα θα επαναλάβω τις εξετάσεις να δω σε τι φάση είναι.

@Nasiad απαράδεκτος ο γιατρός!!! (μη πω καμια άλλη κουβέντα...) Ελπίζω στο επόμενο ραντεβού από βδομάδα να ξεκαθαρίσει το τοπίο. 

@marpi91 ωχ ωχ έρχεται?!! 😃 Σου επιβεβαίωσαν τουλάχιστον στο Ρέα ότι όντως έχει φύγει το τραχηλικό βύσμα? Γιατί μετά όντως είναι θέμα λίγων 24ωρων. 

Κοριτσία κ εμένα με βλέπω να αργώ..Αύριο κλείνω 38. Εν τω μεταξύ συναντήθηκα χθες με τη μαία του γιατρού που θα είναι στον τοκετό και με έχωσε με περπάτημα 1 ώρα την ημέρα, ασκήσεις γιόγκα σκύλο και γάτα 3 φορές τη μέρα, ασκήσεις με μπάλα πιλάτες (εδώ είμαι σε άρνηση), ροφήματα για θηλασμό, διαμορφωτές θηλών, 6 χουρμάδες την ημέρα, buscopan (επίσης είμαι σε άρνηση λόγω συκωτιού)...ένας χαμός!! 

Η φάση είναι ότι πλέον νιώθω ένα μόνιμο πιάσιμο στη λεκάνη, κ στον ύπνο κ στον ξύπνιο, μόνο όταν κάθομαι ή περπατάω πολύ είναι κάπως καλύτερα.

Κοντεύουμε όλες πάντως!! 🙊

Καλημέρα !!   Γιατί είσαι σε άρνηση;;;

Καλημέρα σας! 

@DepiDukes όχι, δεν ξέρω αν μπορούν να το επιβεβαιώσουν με κάποιο τρόπο αυτό! Πάντως σίγουρα ήταν τμήμα αυτού. Αλλά τι να το κάνεις?! Εφόσον το παιδί δεν έχει εμπεδωθεί, ο τράχηλος θυμήθηκε να κάνει τη δουλειά του και η μήτρα είναι πιο ήσυχη πεθαίνεις..! Τζιφος! Θα πάρω κι εγώ χουρμάδες και θα ξεκινήσω τη μπάλα σήμερα. Πάω και τον μικρό μου κάθε μέρα στην παιδική χαρά, κάτι θα γίνει! 🤞🤞🤞

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , marpi91 είπε:

Καλημέρα σας! 

@DepiDukes όχι, δεν ξέρω αν μπορούν να το επιβεβαιώσουν με κάποιο τρόπο αυτό! Πάντως σίγουρα ήταν τμήμα αυτού. Αλλά τι να το κάνεις?! Εφόσον το παιδί δεν έχει εμπεδωθεί, ο τράχηλος θυμήθηκε να κάνει τη δουλειά του και η μήτρα είναι πιο ήσυχη πεθαίνεις..! Τζιφος! Θα πάρω κι εγώ χουρμάδες και θα ξεκινήσω τη μπάλα σήμερα. Πάω και τον μικρό μου κάθε μέρα στην παιδική χαρά, κάτι θα γίνει! 🤞🤞🤞

Οι χουρμάδες που βοηθάνε??Πες μου στις συσπασεις..Γιατί εγώ η παλαβη έστειλα τότε με την περιδεση τον άντρα μου να μου βρει χουρμάδες για τη δυσκοιλιοτητα και έτρωγα 2 με 3 τη μέρα.. 

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Καλημέρα !!   Γιατί είσαι σε άρνηση;;;

Δε μαρεσει γενικά να αγοράζω πράγματα που δε θα ξαναχρησιμοποιήσω. Τώρα όπως καταλαβαίνεις έχω αγοράσει άπειρα τέτοια 😅 ε δεν αντέχω τώρα στη τελική ευθεία να αγοράσω ένα ακόμα (την μπάλα) που θα την χρησιμοποιήσω ούτε 2 βδομάδες. Μουλαρώνω, χωρίς λόγο ίσως, αλλά δεεννν...

Η μάνα μου πως με γέννησε φυσιολογικά το 4250?😛 

2 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

Οι χουρμάδες που βοηθάνε??Πες μου στις συσπασεις..Γιατί εγώ η παλαβη έστειλα τότε με την περιδεση τον άντρα μου να μου βρει χουρμάδες για τη δυσκοιλιοτητα και έτρωγα 2 με 3 τη μέρα.. 

Δε ξέρω ακριβώς ακριβώς, αλλά λένε ότι έχεις πιο 'εύκολο' τοκετό.

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

Επειδή φέρνουν εντερικές διαταραχές το έντερο γενικά με τις συσπάσεις που κάνει σπρώχνει την μήτρα Κ συσπατε Κ αυτή. 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Επειδή φέρνουν εντερικές διαταραχές το έντερο γενικά με τις συσπάσεις που κάνει σπρώχνει την μήτρα Κ συσπατε Κ αυτή. 

Α ωραία.. εγώ τότε με την περιδεση έτρωγα χουρμάδες και αποξηραμένα σύκα για τη δυσκοιλιοτητα..Και μου έκανε εντύπωση κιόλας που όταν πήγαινα τουαλέτα,για μια ολόκληρη μέρα ένιωθα κάπως περίεργα τη μήτρα..Έκανε συσπασεις και είχα τραβήγματα και σαν πόνους περιόδου.Οποτε μάλλον επηρέαζε το έντερο τη μήτρα.. 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, DepiDukes είπε:

Δε μαρεσει γενικά να αγοράζω πράγματα που δε θα ξαναχρησιμοποιήσω. Τώρα όπως καταλαβαίνεις έχω αγοράσει άπειρα τέτοια 😅 ε δεν αντέχω τώρα στη τελική ευθεία να αγοράσω ένα ακόμα (την μπάλα) που θα την χρησιμοποιήσω ούτε 2 βδομάδες. Μουλαρώνω, χωρίς λόγο ίσως, αλλά δεεννν...

Η μάνα μου πως με γέννησε φυσιολογικά το 4250?😛 

Δε ξέρω ακριβώς ακριβώς, αλλά λένε ότι έχεις πιο 'εύκολο' τοκετό.

Λοιπόν άκου… όταν έμεινα έγκυος στο πρώτο ήθελα απεγνωσμένα μια πολυθρόνα θηλασμού. Δεν την πήρα γιατί ήταν ακριβή κ έλεγα πού θα μού ξαναχρειαστεί;; Το ίδιο είπα και στολή δεύτερη εγκυμοσύνη. Στην τριτη εγκυμοσύνη είπα «εεε τώρα είναι που δε θα μου χρειαστεί ξανά».

Αλλα μιλάμε για μια πολυθρόνα που είναι ακριβή! Μια μπάλα πιλάτες είναι πάντα χρήσιμη. Πηρα μια από τα τζάμπο (τότε είχε 5-6€) μεγάλη και σε πληροφορώ ότι τη χρησιμοποίησα παρα πολύ και μετά την εγκυμοσύνη γιατί μου ανακούφιζε τη μέση. Μετά την χάρισα γιατί την έπαιρναν τα παιδιά κι έκαναν επικίνδυνα παιχνίδια 😂 Θέλω ν πω ότι το συγκεκριμένο δεν το λες περιττό.

Ρε παιδιά μια καούρα από χθες άλλο πράγμα……

πρίν από 10 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Λοιπόν άκου… όταν έμεινα έγκυος στο πρώτο ήθελα απεγνωσμένα μια πολυθρόνα θηλασμού. Δεν την πήρα γιατί ήταν ακριβή κ έλεγα πού θα μού ξαναχρειαστεί;; Το ίδιο είπα και στολή δεύτερη εγκυμοσύνη. Στην τριτη εγκυμοσύνη είπα «εεε τώρα είναι που δε θα μου χρειαστεί ξανά».

Αλλα μιλάμε για μια πολυθρόνα που είναι ακριβή! Μια μπάλα πιλάτες είναι πάντα χρήσιμη. Πηρα μια από τα τζάμπο (τότε είχε 5-6€) μεγάλη και σε πληροφορώ ότι τη χρησιμοποίησα παρα πολύ και μετά την εγκυμοσύνη γιατί μου ανακούφιζε τη μέση. Μετά την χάρισα γιατί την έπαιρναν τα παιδιά κι έκαναν επικίνδυνα παιχνίδια 😂 Θέλω ν πω ότι το συγκεκριμένο δεν το λες περιττό.

Ρε παιδιά μια καούρα από χθες άλλο πράγμα……

Εχεις δίκιο το ξέρω, αλλά μου χει κάτσει στραβά 😛 Σιχαίνομαι κ τις πιλάτες μέσα σε όλα. 

Εν τω μεταξύ σήμερα μου δωσαν μία γι αυτές τις μέρες και την δοκιμάζω, αλλά συνεχίζω να μην ενθουσιάζομαι 😛

Αυτό με τις καούρες με έπιασε κ μένα τις προαλλες😶..κ δεν είχα ποτέ. Υπομονή και μικρά γεύματα 

Α! Κ μη ξαπλώνεις αμέσως μετά το φαγητό

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...