Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

11 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

Η μικρή είναι παραμύθι!😊😊Ελπίζω ο δράκος να μη βγει αργότερα!😅😅 Θηλάζει,έχω φουλ γάλα,είχε κοντο χαλινο και τον κόψαμε την Τρίτη οπότε τώρα τρώει καλύτερα και δεν κουράζεται τόσο,κοιμάται πολύ καλα(τη νύχτα ξυπνάει το πολύ 3 φορές,συνήθως ξυπνάει 2 για να θηλάσει και κοιμάται παλι).Για μωρό που θηλάζει δηλαδή είναι πολύ καλά!Μου είπε ο παιδίατρος απλα να έχω το νου μου για κολικούς επειδή κάνουν από την 20η μέρα και τα κοριτσάκια είναι πιο επιρρεπή!

Τα αγόρια έχουν τρελαθεί μαζί της!Ακόμα και ο μεγάλος που πριν γεννήσω το έπαιζε πιο βαρύ πεπόνι!Τώρα μου λέει ότι έχουμε το πιο γλυκό μωρό όλου του κόσμου!😅😅Και με βοηθαει πολύ ακόμα και ο μικρός που είναι πιο αντάρτης!Αν του ζητήσω κάτι σε σχέση με το μωρό πάει πετώντας!Αν του ζητήσω ένα ποτήρι νερό για μένα μπορεί και να κορακιασω !😅😅

Αλλά προς το παρόν είναι πολύ εύκολο μωρό(εμένα και τα άλλα 2 έτσι ήταν με θέμα υπνου-φαγητου).Ο δεύτερος αφού μεγάλωσε,διαολιστηκε!😅😅Ελπίζω λοιπόν να έχω μόνο το 1στα 3 με τα μυαλά στα κάγκελα!Και να μην "δευτερωσει" το κακό!!😅😅🤞🤞🤞

Φοβερή! Να σας ζήσει! Θα την έχουν στα ώπα ώπα τα αδέρφια της! Ερώτηση προς τις ήδη μανούλες, μιας και έχω αρχίσει (επιτέλους) τις αγορές: για καρότσι, προτείνετε την κλασσική τριπλέτα (κάθισμα, πορτ-μπεμπε και αβγό) ή όχι; Η απορία μου έγκειται στο πορτ-μπεμπέ, καθώς ακούω από πολλούς στον περίγυρο ότι είναι σχεδόν άχρηστο. Τα φώτα σας παρακαλώ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, mary_33 είπε:

Φοβερή! Να σας ζήσει! Θα την έχουν στα ώπα ώπα τα αδέρφια της! Ερώτηση προς τις ήδη μανούλες, μιας και έχω αρχίσει (επιτέλους) τις αγορές: για καρότσι, προτείνετε την κλασσική τριπλέτα (κάθισμα, πορτ-μπεμπε και αβγό) ή όχι; Η απορία μου έγκειται στο πορτ-μπεμπέ, καθώς ακούω από πολλούς στον περίγυρο ότι είναι σχεδόν άχρηστο. Τα φώτα σας παρακαλώ!

Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες! Αρχικά το αν θα έχεις λίκνο ή κούνια μέσα στο δωμάτιο σου. Εγώ δεν αγόρασα λίκνο και είχα την καλαθουνα στην βάση της δίπλα μου για τους πρώτους 5 μήνες. Με βόλεψε πάρα πολύ γιατί αν κοιμόταν το μωρό (και κοιμάται πολύ τους πρώτους μήνες) όταν ήθελα να φύγω κούμπωνα την καλαθουνα στον σκελετό και έξω απ' την πόρτα! Δεν χρειαζόταν να τον μεταφέρω και να τον ξυπνήσω. Επιπλέον, λόγω της εποχής που θα γεννησουμε, θεωρώ την καλαθουνα πολύ πιο ζεστή για τα μωράκια μας. Τα καλύπτει πολύ καλύτερα από το κρύο σε σχέση με ένα απλό καρότσι περιπάτου. Έχει πολύ καλύτερο στρώμα και το μωράκι κοιμάται άνετα και εκτός σπιτιού. 

Απο την άλλη μεριά να πούμε ότι υπάρχουν ανοιχτά καρότσια που είναι από 0+ (να κοιτάξεις να πηγαίνει τέρμα πίσω η πλάτη) και για το κρύο μπορείς να αγοράσεις έναν καλό ποδοσακο και να το σκεπάζεις. Ένα ακόμα αρνητικό της καλαθουνας είναι πως πιάνει πολυυυ χώρο και δεν βολεύει σε περίπτωση ταξιδιού ή με μικρό αυτοκίνητο. Αν πάρεις καρότσι με κάθισμα περιπάτου μονό και αυγό, να κοιτάξεις να κλείνει ο σκελετός με το κάθισμα πάνω. Για εμένα το αυγό ήταν το πιο άχρηστο πράγμα, το μωρό μου δεν το βολεύτηκε καθόλου, έκατσε συνολικά 3 φορές και δυσανασχετουσε. Επίσης δεν το θεωρώ καθόλου ασφαλές (αυτό που έχω εγώ τουλάχιστον) γιατί κουνιέται παρα πολύ. Εχω επιλέξει να αγοράσω καλά καρεκλακια και στα δύο παιδιά και το αυγό θα το χρησιμοποιήσω πάλι μόνο για την εξοδο μας από το μαιευτήριο. Μετά θα καταργηθεί. 

Ελπίζω να μην σε μπερδεψα παραπάνω με την πολυλογια μου!!! 

Υ.γ. το καρότσι που έχω επιλέξει είναι το aptica xt της inglesina. Γκουμουτσα, αλλά δεν το αλλάζω με τίποτα! 

Καλησπέρα σε όλες! @mary_33 είναι στο παιδι αυτό με το αυγό. Εμένα η αδερφή μου τα μικρά της εκεί τα κοιμιζε, κυρίως ο μεγάλος αν δεν έμπαινε αυγό να τον κουνάει εκεί μέσα δεν κοιμόταν με τίποτα! Εγώ έχω το φουλ καρότσι με όλα αυτά, και για ύπνο έχω λίκνο και μετά πάρκο. Κανονικά έχω και κρεβατάκι αλλά βλέποντας από την αδερφή μου που πραγματικά τα μικρά της δεν κοιμήθηκαν καθόλου στο κρεβατάκι, δεν το έβαλα καν στο δωμάτιο. Αλλά εγώ είμαι τυχερή και τα έχω όλα έτοιμα.

Εγώ κορίτσια προχθές πήγα Αλεξανδρούπολη που είχα ραντεβού και δεν ξέρω αν είμαι περισσότερο θυμωμένη η απογοητευμένη από τους ανθρώπους και σε αυτήν την περίπτωση από το σύστημα μας και τους γιατρούς μας. 

Μην τα πολυλογω, ποιος έχει ξανά ακούσει γυναίκα που κάνει αντιπηκτικες να περιμένει να έρθει ο τοκετός μόνος του; Λογικά καμία γιατί είναι επικίνδυνο για αιμμοραγια. Ε εγώ το άκουσα. Την προηγούμενη φορά που είδαμε τον γιατρό μας είχε χεσμενους γιατί έβλεπε ένα σεμινάριο και έκανε κάθε 3" σκρινσοτ. Στα λίγα που είχαμε πει, είπε ότι 36 βδομάδες είναι νωρίς οπότε πάμε για τις 37 και ότι θα τα πούμε την επόμενη φορά αυτά, δηλαδή προχθές που θα ξαναπήγαιναμε. Πήγαμε λοιπόν και απλά μας ξεπέταξε με έναν υπέρηχο ενός λεπτού και οριακά μας έδιωξε αφού είχε πάρει το 65αρι του. Όταν είπα γιατρέ δεν θα πούμε για ημερομηνίες κτλ είπε Ε θα δούμε. Σε ότι έλεγα ναι μεν συμφωνούσε αλλά δεν έλεγε κάτι παραπάνω. Δηλαδή του λέω κάνω αντιπηκτικες δεν είναι επικίνδυνο να περιμένω τις 38 εβδομάδες ιδιαίτερα αν πάρουμε ως δεδομένο ότι το πρώτο μου μωρό γεννήθηκε στις 38 και αυτό πιθανό να έρθει νωρίτερα; Και έλεγε εε ναι εντάξει θα το πάμε εβδομάδα εβδομάδα. Λέει αν γίνει νωρίτερα οκ θα έρθεις , και λέω θα γεννήσω δηλαδή χωρίς επισκληριδιο λες και ζω στο '50 και με κίνδυνο αιμμοραγιας; Και αν δεν πάει καλά; Ολική για καισαρική; Ενώ είναι επικίνδυνο μετά τη διασωληνωση μου πριν λίγους μήνες; Εεε θα δούμε. 

Και όταν είπα ότι όλοι οι άλλοι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει να γεννήσω στις 37 εβδομάδες, όπως και εσείς την προηγούμενη φορά, είπε ναι αλλά δεν θα είναι τελειομηνο και ίσως έχει αναπνευστικά το μωρο. Στις 37 εβδομάδες!! Δηλαδή τι άλλο θα ακούσω.. Μολις γύρισα σπίτι πήρα τη μαμά μου κλαίγοντας λέει παιδί μου λεφτά θέλει τι περίμενες; Λέω μα μου είπαν ότι δεν είναι τέτοιος.. Πήρα τηλ χθες την γιατρό μου εδώ, της τα είπα και γέλασε και λέει προσφέρατε το κάτι τις σας; Αν δεν δώσετε δεν θα κάνει τίποτα. Έτσι ακριβώς.. πόσο χαζή κ εγώ πίστεψα στη γνωστή μας που μας τον πρότεινε ότι δήθεν δεν είναι τέτοιος. 

Και στην τελικη αν είσαι τέτοιος πες το, θέλω λεφτά. Έχεις μπροστά σου μια γυναίκα που εθαψε ολόκληρο τελειομηνο μωρό πριν ένα χρόνο, που έχει ένα σωρό θέματα υγείας και κινδυνεύει με άλλα ποσά σε αυτή τη γέννα και είσαι τόσο αναίσθητος που θα το αφήσεις στην τύχη του και δεν πάει να πεθάνεις για να γεννήσεις. Και έχει και το θράσος να λέει ε λογικό να αγχώνεσαι αλλά δεν σου κάνει καλό. Σώπα ρε, βοήθησες εσύ να μου ανεβάσεις σάκχαρο και πίεση μέσα σε δέκα λεπτά και λες και μην αγχώνεσαι. 

Τελικά τα πολυλογησα αλλά πώς να εξηγησω με λιγότερα λόγια όλη αυτή τη κωμωδία που λέγεται δημόσια υγεία. Χίλιες φορές να τα εσκαγα στην ιδιώτη μου να γεννήσω σε κλινική και να με προσέχουν σαν πριγκήπισσα. 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 3

πρίν από 15 λεπτά , Nasiad είπε:

Καλησπέρα σε όλες! @mary_33 είναι στο παιδι αυτό με το αυγό. Εμένα η αδερφή μου τα μικρά της εκεί τα κοιμιζε, κυρίως ο μεγάλος αν δεν έμπαινε αυγό να τον κουνάει εκεί μέσα δεν κοιμόταν με τίποτα! Εγώ έχω το φουλ καρότσι με όλα αυτά, και για ύπνο έχω λίκνο και μετά πάρκο. Κανονικά έχω και κρεβατάκι αλλά βλέποντας από την αδερφή μου που πραγματικά τα μικρά της δεν κοιμήθηκαν καθόλου στο κρεβατάκι, δεν το έβαλα καν στο δωμάτιο. Αλλά εγώ είμαι τυχερή και τα έχω όλα έτοιμα.

Εγώ κορίτσια προχθές πήγα Αλεξανδρούπολη που είχα ραντεβού και δεν ξέρω αν είμαι περισσότερο θυμωμένη η απογοητευμένη από τους ανθρώπους και σε αυτήν την περίπτωση από το σύστημα μας και τους γιατρούς μας. 

Μην τα πολυλογω, ποιος έχει ξανά ακούσει γυναίκα που κάνει αντιπηκτικες να περιμένει να έρθει ο τοκετός μόνος του; Λογικά καμία γιατί είναι επικίνδυνο για αιμμοραγια. Ε εγώ το άκουσα. Την προηγούμενη φορά που είδαμε τον γιατρό μας είχε χεσμενους γιατί έβλεπε ένα σεμινάριο και έκανε κάθε 3" σκρινσοτ. Στα λίγα που είχαμε πει, είπε ότι 36 βδομάδες είναι νωρίς οπότε πάμε για τις 37 και ότι θα τα πούμε την επόμενη φορά αυτά, δηλαδή προχθές που θα ξαναπήγαιναμε. Πήγαμε λοιπόν και απλά μας ξεπέταξε με έναν υπέρηχο ενός λεπτού και οριακά μας έδιωξε αφού είχε πάρει το 65αρι του. Όταν είπα γιατρέ δεν θα πούμε για ημερομηνίες κτλ είπε Ε θα δούμε. Σε ότι έλεγα ναι μεν συμφωνούσε αλλά δεν έλεγε κάτι παραπάνω. Δηλαδή του λέω κάνω αντιπηκτικες δεν είναι επικίνδυνο να περιμένω τις 38 εβδομάδες ιδιαίτερα αν πάρουμε ως δεδομένο ότι το πρώτο μου μωρό γεννήθηκε στις 38 και αυτό πιθανό να έρθει νωρίτερα; Και έλεγε εε ναι εντάξει θα το πάμε εβδομάδα εβδομάδα. Λέει αν γίνει νωρίτερα οκ θα έρθεις , και λέω θα γεννήσω δηλαδή χωρίς επισκληριδιο λες και ζω στο '50 και με κίνδυνο αιμμοραγιας; Και αν δεν πάει καλά; Ολική για καισαρική; Ενώ είναι επικίνδυνο μετά τη διασωληνωση μου πριν λίγους μήνες; Εεε θα δούμε. 

Και όταν είπα ότι όλοι οι άλλοι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει να γεννήσω στις 37 εβδομάδες, όπως και εσείς την προηγούμενη φορά, είπε ναι αλλά δεν θα είναι τελειομηνο και ίσως έχει αναπνευστικά το μωρο. Στις 37 εβδομάδες!! Δηλαδή τι άλλο θα ακούσω.. Μολις γύρισα σπίτι πήρα τη μαμά μου κλαίγοντας λέει παιδί μου λεφτά θέλει τι περίμενες; Λέω μα μου είπαν ότι δεν είναι τέτοιος.. Πήρα τηλ χθες την γιατρό μου εδώ, της τα είπα και γέλασε και λέει προσφέρατε το κάτι τις σας; Αν δεν δώσετε δεν θα κάνει τίποτα. Έτσι ακριβώς.. πόσο χαζή κ εγώ πίστεψα στη γνωστή μας που μας τον πρότεινε ότι δήθεν δεν είναι τέτοιος. 

Και στην τελικη αν είσαι τέτοιος πες το, θέλω λεφτά. Έχεις μπροστά σου μια γυναίκα που εθαψε ολόκληρο τελειομηνο μωρό πριν ένα χρόνο, που έχει ένα σωρό θέματα υγείας και κινδυνεύει με άλλα ποσά σε αυτή τη γέννα και είσαι τόσο αναίσθητος που θα το αφήσεις στην τύχη του και δεν πάει να πεθάνεις για να γεννήσεις. Και έχει και το θράσος να λέει ε λογικό να αγχώνεσαι αλλά δεν σου κάνει καλό. Σώπα ρε, βοήθησες εσύ να μου ανεβάσεις σάκχαρο και πίεση μέσα σε δέκα λεπτά και λες και μην αγχώνεσαι. 

Τελικά τα πολυλογησα αλλά πώς να εξηγησω με λιγότερα λόγια όλη αυτή τη κωμωδία που λέγεται δημόσια υγεία. Χίλιες φορές να τα εσκαγα στην ιδιώτη μου να γεννήσω σε κλινική και να με προσέχουν σαν πριγκήπισσα. 

@Nasiadπραγματικά πόσο πολύ στεναχωρο όλο αυτό.. Δυστυχώς έχω ακούσει αντίστοιχα περιστατικά ακόμα και για γιατρούς που έχουν να χειρουργησουν παιδάκια.. Τι να λέμε τώρα..Χωρίς να θέλω να υποβαθμισω σε καμμια περίπτωση τη δική σου κατάσταση.Ειναι για κρέμασμα και μια ωραιότατη καταγγελία..Συγχώρεσέ με,αλλά δε θυμάμαι,για ποιο λόγο δεν μπορείς να γεννήσεις με τον ιδιώτη γιατρό σου?Δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο βέβαια ιδιώτης ή δημοσίου,αν είναι λαμογιο,είναι λαμογιο,απλά στον ιδιώτη όσο να ναι τον διαλέγεις και βλέπεις πάνω κάτω τι παίρνεις.. 

Ειλικρινά αν ήσουν Αθήνα με θεοκλειστα ματιά θα σου πρότεινα τον γιατρό μου..Του το είπα κιόλας!Είσαι πρώτα άνθρωπος και μετά γιατρός.. Και αυτό παίζει ρόλο τεράστιο!Εδώ ρε παιδιά αποφασίσαμε με τον άντρα μου να του κάνουμε ένα πιο μεγάλο δώρο επειδή ήταν ο 3ος τοκετός,επειδή του έφαγα τα συκώτια του ανθρώπου σε κάθε εγκυμοσύνη με την τρέλα μου και γενικά τον πάω με χίλια τον άνθρωπο!Και είπαμε να του κάνουμε δώρο μια εβδομάδα ιστιοπλοΐα.Και μας λέει,παιδιά δεν μπορώ να λείψω μια ολόκληρη εβδομάδα,έχω τοκετους και γυναίκες που παρακολουθώ (και όντως παιδιά τόσα χρόνια που τον ξέρω,ακόμα και πρωτοχρονιά που γέννησε η φίλη μου,εδώ ο άνθρωπος!Ούτε πρόκληση,ούτε τιποτα) και λέω στον άντρα μου,βρες μου έναν που θα έλεγε κάτι τέτοιο!Γι αυτό νιώθω  απίστευτα τυχερή που τον έχω γιατρό μου.

Ο γιατρός που περιγράφεις @Nasiadείναι για σφαλιάρες απλά!Ειδικά σε μια κατάσταση όπως αυτή που βίωσες,αυτός ο "ανθρωπος" θα έπρεπε να είναι πιο ευαισθητοποιημενος!Έλεος δηλαδή!Μιλάμε με διαολισες μεσημεριατικα!

Just now, Anna1986 είπε:

@Nasiadπραγματικά πόσο πολύ στεναχωρο όλο αυτό.. Δυστυχώς έχω ακούσει αντίστοιχα περιστατικά ακόμα και για γιατρούς που έχουν να χειρουργησουν παιδάκια.. Τι να λέμε τώρα..Χωρίς να θέλω να υποβαθμισω σε καμμια περίπτωση τη δική σου κατάσταση.Ειναι για κρέμασμα και μια ωραιότατη καταγγελία..Συγχώρεσέ με,αλλά δε θυμάμαι,για ποιο λόγο δεν μπορείς να γεννήσεις με τον ιδιώτη γιατρό σου?Δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο βέβαια ιδιώτης ή δημοσίου,αν είναι λαμογιο,είναι λαμογιο,απλά στον ιδιώτη όσο να ναι τον διαλέγεις και βλέπεις πάνω κάτω τι παίρνεις.. 

Ειλικρινά αν ήσουν Αθήνα με θεοκλειστα ματιά θα σου πρότεινα τον γιατρό μου..Του το είπα κιόλας!Είσαι πρώτα άνθρωπος και μετά γιατρός.. Και αυτό παίζει ρόλο τεράστιο!Εδώ ρε παιδιά αποφασίσαμε με τον άντρα μου να του κάνουμε ένα πιο μεγάλο δώρο επειδή ήταν ο 3ος τοκετός,επειδή του έφαγα τα συκώτια του ανθρώπου σε κάθε εγκυμοσύνη με την τρέλα μου και γενικά τον πάω με χίλια τον άνθρωπο!Και είπαμε να του κάνουμε δώρο μια εβδομάδα ιστιοπλοΐα.Και μας λέει,παιδιά δεν μπορώ να λείψω μια ολόκληρη εβδομάδα,έχω τοκετους και γυναίκες που παρακολουθώ (και όντως παιδιά τόσα χρόνια που τον ξέρω,ακόμα και πρωτοχρονιά που γέννησε η φίλη μου,εδώ ο άνθρωπος!Ούτε πρόκληση,ούτε τιποτα) και λέω στον άντρα μου,βρες μου έναν που θα έλεγε κάτι τέτοιο!Γι αυτό νιώθω  απίστευτα τυχερή που τον έχω γιατρό μου.

Ο γιατρός που περιγράφεις @Nasiadείναι για σφαλιάρες απλά!Ειδικά σε μια κατάσταση όπως αυτή που βίωσες,αυτός ο "ανθρωπος" θα έπρεπε να είναι πιο ευαισθητοποιημενος!Έλεος δηλαδή!Μιλάμε με διαολισες μεσημεριατικα!

Όχι εσύ δηλαδή @Nasiad!Αυτό το λαμογιο!

πρίν από 1 λεπτό , Anna1986 είπε:

Δυστυχώς πρέπει να είμαι σε πανεπιστημιακό που έχει ΜΕΘ γιατί είχα περάσει το θέμα με την υγεία μου και φοβούνται πολύ με το αναπνευστικό μην τυχόν και χρειαστεί κάτι να είμαι άμεσα δίπλα σε ΜΕΘ. Έχω και την θρόμβωση που ήδη είναι επικίνδυνη και φοβούνται γενικά για όλα. Και ενώ όλοι φοβούνται τόσο και μου λένε με τίποτα ολική νάρκωση και οπωσδήποτε σε πανεπιστήμιακο γιατι αν είσαι σε κλινική σου λέει αν γίνει κάτι δεν θα σε προλάβουμε καν να σε πάνε νοσοκομείο, έχεις αυτόν τον τύπο να μην τον νοιάζει καν. Ήδη είμαι τόσο φοβισμένη με όσα έχω περάσει, τρέμω μέχρι να πάρω το παιδί μου επιτέλους αγκαλιά, ξέρω ότι έχω κινδύνους σε όλα στη γέννα και αντί να έχει ενσυναίσθηση, φέρεται έτσι ώστε να με κάνει να νιώθει άπειρη ανασφάλεια και φόβο. Δεν μπορώ να ησυχάσω από προχθές. Προφανώς και θα του δώσουμε λεφτά, αλλά θα ηρεμήσω μετά από αυτό; Πρέπει εγώ να εμπιστευτώ ότι του φτάνουν όσα του δινω; Θα του διναμε ούτως η άλλως κάτι αλλά νομίζαμε ότι το νορμάλ είναι όταν πάμε να γεννήσουμε δίνεις κάνα κουτί γλυκά και κάνα φάκελο μαζί, δεν ξέραμε ότι αν δεν πληρώσεις εκ των προτέρων θα σε αφήσει στη τύχη σου και ας πεθάνεις. 

Τώρα θα τον πάρουμε τηλέφωνο να κανονίσουμε να πάμε την παραλλη εβδομάδα που ήδη θα είμαι 36+ και υποτίθεται θα έπρεπε να μπω σιγά σιγά στο νοσοκομείο, και κλείνοντας ραντεβού θα του πετάξουμε κανένα υπονοούμενο ότι θα πάρεις λεφτά ρε μη επιτρεπόμενη λέξη αλλά κλείσε μας ημερομηνία και μην μας αφήνεις στη τύχη μας. 

Εννοείται αν μπορούσα μόνο ιδιωτικά θα πήγαινα, ούτε καν για βόλτα στο νοσοκομείο ειλικρινά, δίνεις λεφτά και λες έστω με πρόσεξαν, μου έδωσαν σημασία, όχι έτσι που είσαι απλά ένα άτομο που αν δεν δώσεις εξ αρχής θα σε αφήσουν να πεθαίνεις. 

Α και αυτό που είπες για τα παιδάκια. Μετά από όλο αυτό μίλησε ο άντρας μου με έναν φίλο του που γέννησε στο ίδιο νοσοκομείο η γυναίκα του το μωράκι του πάρα πολύ προωρο, μόλις 1 κιλό. Του το είπε μια νοσοκόμα ότι ξέρεις αν δεν δώσεις φακελάκι δεν θα στο προσέξουν όσο πρέπει και ίσως δεν βγει ποτέ από εδώ. Δώσε μπας και τα καταφέρει το παιδί σου. Με τέτοια σκουπίδια έχουμε να κάνουμε..

• Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

πρίν από 56 λεπτά , Nasiad είπε:

Λυπάμαι πολύ για αυτή την εμπειρία σου 😢 Αδυνατώ να συλλάβω ότι όλο αυτό έγινε για τα χρήματα, αλλά δυστυχώς έχω ακούσει πολλά παρόμοια περιστατικά. Καταλαβαίνω ότι θα σου έσπασαν τα νευρα, όμως έχεις περάσει τόσα που δεν αξίζει να λυγίσεις εδώ. Κράτα γερά και όλα θα πάνε καλά! Υπομονή μια εβδομάδα ακόμα και στο επόμενο ραντεβού ίσως να του δώσετε κάτι να δείξετε ότι έχετε αντίστοιχη πρόθεση (που φτάσαμε Θεε;!). 

πρίν από 33 λεπτά , Anna1986 είπε:

Θα μπορούσαμε να έχουμε τον ίδιο γιατρό, αλλά θυμάμαι ότι είχες αναφέρει ότι είναι κάπου νότια ο δικός σου. Χαίρομαι πολύ που υπάρχουν τέτοιοι επιστήμονες! Κι ο δικός μου έτσι είναι! Δεν υπάρχει ούτε μία φορά που να τον έχω πάρει τηλ και να μην έχει απαντήσει (μου έχει πει ότι μόνο σε τοκετό υπάρχει τέτοια περίπτωση). Διακοπές καλοκαίρι πχ δεν έκανε καν, αν και δεν περίμενε κάποιο τοκετό, επειδή μια κοπελα είχε προ μηνός πρόωρες συσπάσεις, οι οποίες είχαν εξαλειφθεί πλήρως, αλλά δεν το ρισκαρε να φύγει εξαιτίας αυτού μην τύχει κάτι απρόοπτο. Γενικά μετά από πααααααρα πολύ ψάξιμο σε γιατρούς λόγω των αποβολών μου και άπειρες μ@***ς που έχω ακούσει νιώθω πολύ τυχερή που τον συνάντησα. Τουλάχιστον υπάρχουν και άνθρωποι (δυστυχώς ελάχιστοι) στον κλάδο..

• Μου αρέσει 2

@Nasiad δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις την αναισθησία μερικών ανθρώπων που η δουλειά τους θα έπρεπε να είναι λειτούργημα.. πάρτε τον π@π@ρακο τηλέφωνο να του πείτε ότι θα "φάει καλά" μην αγχώνεται, θα τα πάρει τα λεφτακια του και ότι θέλεις να κλείσεις ημερομηνία για πρόκληση γιατί δεν δέχεσαι να σε βάλει για ολική με το ιστορικό σου. Με τους ξεφτίλες του δημοσίου.. όχι ότι δεν έχω ακούσει και για ιδιώτες ξεφτιλισμένους δλδ.. Εσύ κοπέλα μου προσπάθησε να μην ταραζεσαι. Ηρεμία όσο γίνεται για το μπεμπακο σου! Θα κάνετε τους διακανονισμούς σας και όλα θα πάνε περίφημα στο τέλος! Κι εσύ και το μωράκι σας θα είστε υγιείς και αγκαλιά! 

Και ο δικός μου ο γιατρός είναι εκεί κάθε ώρα, κάθε στιγμή. Όταν ήμουν έγκυος στον Παναγιώτη μου, μου είχε βάλει ραντεβού 13/8 και του λέω καλά, δεν θα φύγετε για διακοπές; Και μου απαντά με περίσσια φυσικότητα ότι περιμένει μια γυναίκα να γεννήσει από μέρα σε μέρα και αν έφευγε, θα έφευγε μετά τον τοκετό για δύο τρεις μέρες! Έχει φωτογραφίες από το Ρέα Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά... Όλα τα μωράκια φυσιολογικα αν δεν συντρέχει λόγος. Ανήμερα των γενεθλίων του μάλιστα έχω χειρουργηθεί στο παρελθόν. Είναι ακριβός μεν, αλλά όλη αυτή η ασφάλεια που νιώθω με όλη την ομάδα του είναι ανεκτίμητη. 

• Μου αρέσει 2

@DepiDukes τι είναι οι τρανσαμινασες που αναφέρεις; Είναι επικίνδυνο;

@Anna1986 νταξει τα αγόρια σου με κάνανε λιώμα και πάλι….(δε θέλω και πολύ 🥹)

@mary_33 προσωπικά είχα αγοράσει μόνο ένα καρότσι, lorelli προτιμώ γιατί είναι πολύ οικονομικά αλλά πολύ καλά ποιοτικά. Το καρότσι μου (lorelli luna) έβγαλε 3 παιδιά σε βουνά, παραλίες και γενικά βόλτες, πολύ ελαφρύ και θα άντεχε και σε αυτό αλλά το πέταξα γιατί δεν πίστευα ότι θα υο ξανά χρησιμοποιήσω. Αυγό χρησιμοποίησα αρκετά κυρίως ως κάθισμα αυτοκινήτου και το έπαιρνα κι όταν πηγαίναμε πχ παιδίατρο να μην το έχω έξω εκτεθειμένο, αλλά μπορείς να πάρεις κατευθείαν κάθισμα 0-36 κιλά. Λίκνο μου έδωσαν με ειδικό ανατομικό στρώμα αλλά ούτε που υο ήθελαν. Σίγουρα όμως θες κάτι για το σπίτι. Είτε αυτό είναι λίκνο, είτε καλαθάκι κάτι θες που να μεταφέρεται εύκολα να το έχεις μαζί σου από εδώ κι από εκεί, γιατί πχ την κούνια δε μπορείς να τη μεταφέρεις όλη την ώρα. Προσωπικά χρησιμοποίησα αρκετά την καλαθουνα αλλά κι αυτή την πέταξα όπως και το καρότσι και το αυγό γιατί μάντεψε;! Δεν περίμενα ότι θα κάνω και 4ο παιδί 😂 και το ανόητο είναι ότι τα πέταξα λίγο αφού έμαθα ότι είμαι έγκυος γιατί έλεγα «έλα μωρέ τώρα, τι να τα κρατάω αφού μπορεί να μην προχωρήσει η εγκυμοσύνη»

@marpi91τα ινγκλεσίνα είναι όντως πολύ καλά αλλά πανάκριβα ρε παιδάκι μου…

@Nasiad ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω σκέτη απογοήτευση… κάτι τέτοιοι θέλουν πραγματικά καταγγελία…. Παιδιά αυτό αγγίζει τα όρια της μαιευτικής βίας, όταν βρίσκεσαι σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη είσαι πολύ ευάλωτη κυρίως ψυχολογικά για να έρχονται κάτι τέτοιοι «γιατροί» να παίζουν με την ψυχολογία σου. Δε μπορείς να ρωτήσεις να μάθεις για άλλον εκεί;;;  

• Μου αρέσει 1

Κορίτσιαααα έφυγε το τραχηλικό βύσμα με λίγο αιματακι καφέ! Πονάει και η μέση μου..! 36+3 σήμερα! Για να δούμε! Πλέον περιμένουμε από ώρα σε ώρα είτε στα επόμενα 2-3 24ωρα! 

• Μου αρέσει 3

Ναι ο δικός μου είναι Αργυρούπολη και του έχω τέτοια εμπιστοσύνη που κυριολεκτικά βάζω το χέρι μου στη φωτιά.Στην πρώτη εγκυμοσύνη που είχα αίμα μέχρι την 23η βδομάδα,μπορεί να πήγαινα και 3 φορές στο ιατρείο του την εβδομάδα για υπέρηχο!Εμβόλιμα!Και δεν έπαιρνε μισό ευρώ!Μου έπαιρνε πάντα μόνο τον υπέρηχο του μηνα,30 ευρώ!Ο κουμπάρος του αδερφού μου που είχε οικονομικό πρόβλημα,ξεγεννησε τη γυναίκα του και του είπε οοταν τα έχεις.. Εν τέλει του έδωσε το παιδί 500 ευρώ και του είπε είμαστε οκ(τότε έπαιρνε 1000 )..Και τώρα που ήμουν Ιασω και άκουγα τιμές το λιγότερο ήταν 1500,σχεδόν όλων οι αμοιβές έπαιζαν στο 2χιλιαρο..Και ο δικός μου παίρνει 1100..

πρίν από 43 λεπτά , marpi91 είπε:

Κορίτσιαααα έφυγε το τραχηλικό βύσμα με λίγο αιματακι καφέ! Πονάει και η μέση μου..! 36+3 σήμερα! Για να δούμε! Πλέον περιμένουμε από ώρα σε ώρα είτε στα επόμενα 2-3 24ωρα! 

Αχ @marpi91με το καλό!!!Εμένα έφυγε στο 2ο το απόγευμα και το βράδυ έσπασαν τα νερα(38η νταν) και τωρα στην μπουμπου Κυριακη απογευμα ειδα το ζελε και εσπασαν τα νερα Δευτέρα προς Τρίτη χαράματα στις 2 παρα (37+6).Που πιστεύω άργησαν επειδή είχα την περιδεση!!!

Με έναν εύκολο τοκετό!!Περιμένουμε νέα σου!!❤️❤️❤️

πρίν από 7 λεπτά , Anna1986 είπε:

Ναι ο δικός μου είναι Αργυρούπολη και του έχω τέτοια εμπιστοσύνη που κυριολεκτικά βάζω το χέρι μου στη φωτιά.Στην πρώτη εγκυμοσύνη που είχα αίμα μέχρι την 23η βδομάδα,μπορεί να πήγαινα και 3 φορές στο ιατρείο του την εβδομάδα για υπέρηχο!Εμβόλιμα!Και δεν έπαιρνε μισό ευρώ!Μου έπαιρνε πάντα μόνο τον υπέρηχο του μηνα,30 ευρώ!Ο κουμπάρος του αδερφού μου που είχε οικονομικό πρόβλημα,ξεγεννησε τη γυναίκα του και του είπε οοταν τα έχεις.. Εν τέλει του έδωσε το παιδί 500 ευρώ και του είπε είμαστε οκ(τότε έπαιρνε 1000 )..Και τώρα που ήμουν Ιασω και άκουγα τιμές το λιγότερο ήταν 1500,σχεδόν όλων οι αμοιβές έπαιζαν στο 2χιλιαρο..Και ο δικός μου παίρνει 1100..

Αχ @marpi91με το καλό!!!Εμένα έφυγε στο 2ο το απόγευμα και το βράδυ έσπασαν τα νερα(38η νταν) και τωρα στην μπουμπου Κυριακη απογευμα ειδα το ζελε και εσπασαν τα νερα Δευτέρα προς Τρίτη χαράματα στις 2 παρα (37+6).Που πιστεύω άργησαν επειδή είχα την περιδεση!!!

Με έναν εύκολο τοκετό!!Περιμένουμε νέα σου!!❤️❤️❤️

Πιστεύω μέχρι αύριο θα έχεις το μωράκι σου αγκαλίτσα!!

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, marpi91 είπε:

Με το καλό κορίτσι! Όλα να πάνε καλά! Να υποδεχτείς εύκολα τον πρίγκιπα σου! Θα περιμένουμε νέα! 

2 ώρες πρίν, marpi91 είπε:

Πώς είναι αυτό το βύσμα; Πώς το κατάλαβες;;; 

Αντεεε με το καλοοοο θα αγωνιουμεεεεε

2 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Πώς είναι αυτό το βύσμα; Πώς το κατάλαβες;;; 

Αντεεε με το καλοοοο θα αγωνιουμεεεεε

@ΧρυσαΜείναι σαν ζελέ (εμένα ήταν ένα μεγαλούτσικο κομματι) μπεζ καφέ χρώμα,μερικές φορές έχει και λίγο αίμα,σαν παχυρευστη βλενα αλλά είναι πιο συμπαγής.. Εμένα τουλάχιστον και τις 2 φορές έτσι ήταν. Μόνο που τώρα (ίσως επειδή είχα και την περιδεση) είχα ένα μεγάλο κομμάτι και μετά για μια μέρα είχα και τις βλεννες (σαν μύξα) και είδα άλλες 2 φορές αυτό το ζελέ,απλά σε πολύ μικρότερο μεγεθος(γιατί ίσως φεύγει από τον τραχηλο σιγά σιγα).Συγγνώμη για τις περιγραφές!!😅😅🤪🤪

Just now, Anna1986 είπε:

@ΧρυσαΜείναι σαν ζελέ (εμένα ήταν ένα μεγαλούτσικο κομματι) μπεζ καφέ χρώμα,μερικές φορές έχει και λίγο αίμα,σαν παχυρευστη βλενα αλλά είναι πιο συμπαγής.. Εμένα τουλάχιστον και τις 2 φορές έτσι ήταν. Μόνο που τώρα (ίσως επειδή είχα και την περιδεση) είχα ένα μεγάλο κομμάτι και μετά για μια μέρα είχα και τις βλεννες (σαν μύξα) και είδα άλλες 2 φορές αυτό το ζελέ,απλά σε πολύ μικρότερο μεγεθος(γιατί ίσως φεύγει από τον τραχηλο σιγά σιγα).Συγγνώμη για τις περιγραφές!!😅😅🤪🤪

Αλλά ξεκάθαρα καταλαβαίνεις ότι είναι κάτι "αλλο"..Δεν είναι όπως τα υγρά που βλέπουμε στην αρχή της εγκυμοσύνη..

πρίν από 1 λεπτό , Anna1986 είπε:

Αλλά ξεκάθαρα καταλαβαίνεις ότι είναι κάτι "αλλο"..Δεν είναι όπως τα υγρά που βλέπουμε στην αρχή της εγκυμοσύνη..

Και συνήθως το βλέπεις και μετά από 2 24ωρα το πάρα πολύ ξεκινάει ο τοκετός.. Βέβαια δεν αποκλείεται να αργήσει και παραπάνω.. αλλά έτσι μου είχε πει η μαία μου.. 

πρίν από 3 λεπτά , Anna1986 είπε:

Και συνήθως το βλέπεις και μετά από 2 24ωρα το πάρα πολύ ξεκινάει ο τοκετός.. Βέβαια δεν αποκλείεται να αργήσει και παραπάνω.. αλλά έτσι μου είχε πει η μαία μου.. 

Πιστεύω σύντομα θα ακούσουμε νέα της @marpi91!!!!

Κορίτσια μου, τελικά πήγαμε στο Ρέα γιατί είχα συνεχώς βλέννα και πηγματα καφέ. Ντιπ τίποτα όμως για ακόμα μια φορά! Τράχηλος κλειστός 24χιλ, καθόλου συσπάσεις, μόνο πόνοι περιόδου και καφέ υγρά που δεν είναι από κάποια αποκόλληση ευτυχώς, αλλά επειδή μαλακώνει ο τράχηλος. Έχουμε ακόμα λέει! 

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, marpi91 είπε:

Κορίτσια μου, τελικά πήγαμε στο Ρέα γιατί είχα συνεχώς βλέννα και πηγματα καφέ. Ντιπ τίποτα όμως για ακόμα μια φορά! Τράχηλος κλειστός 24χιλ, καθόλου συσπάσεις, μόνο πόνοι περιόδου και καφέ υγρά που δεν είναι από κάποια αποκόλληση ευτυχώς, αλλά επειδή μαλακώνει ο τράχηλος. Έχουμε ακόμα λέει! 

Ε καλά με όλα αυτά δε νομίζω ότι θα έχεις και πολλές εβδομάδες μπροστά σου, λογικά θέμα ημερών θα είναι. Πώς είσαι;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...