Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

Κι εγω μοερδευτηκα γιατί η μαία τις προάλλες μου λέει πως πολιτική του Ιασώ είναι αν γεννηθούν πριν τις 37 να μπουν θερμοκοιτίδα έστω και προληπτικά αν δεν έχουν άλλο θέμα.. και το σκεφτομουν μετά και λεω μα γιατί 37 αφού ξέρω πως 36 μπαίνουμε στον 9ο.. θα το ξανά ρωτήσω να μου το εξηγήσει. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 34 λεπτά , Fay_ είπε:

Κι εγω μοερδευτηκα γιατί η μαία τις προάλλες μου λέει πως πολιτική του Ιασώ είναι αν γεννηθούν πριν τις 37 να μπουν θερμοκοιτίδα έστω και προληπτικά αν δεν έχουν άλλο θέμα.. και το σκεφτομουν μετά και λεω μα γιατί 37 αφού ξέρω πως 36 μπαίνουμε στον 9ο.. θα το ξανά ρωτήσω να μου το εξηγήσει. 

Κι εγώ πάντως ξέρω ότι 36η εβδομάδα  μπαίνουμε στον ένατο! Με το καλό τα διδυμακια! Αυτή τη δυσφορία τη νιώθω κι εγώ την τελευταία εβδομάδα, σε συνδυασμό με νεύρα που έχουν κάνει εμφάνιση, γιατί δεν μπορώ να βολευτω πουθενά. Τα ισχία με πεθαίνουν (καθώς κοιμάμαι στα πλάγια), έχω βγάλει αιμορροιδες από τη δυσκοιλιότητα και έχω πάθει σοκ, οι οποίες δε μ' αφήνουν να καθίσω καθιστή. Γενικά δεν μπορώ να βρω ησυχία 😂

@marpi91 συγχαρητήρια! Τώρα μετράς αντίστροφα πλέον! Έχουμε ακριβώς μια εβδομάδα διάφορα (35 και 1 εγώ σήμερα) και περιμένω κι εγώ πως και πως να είναι όλα καλά να περάσει αυτή η εβδομάδα να μπω στον ένατο. Χτες είχα πάει στον γιατρό, 2.700 ο μικρούλης και ζωηροτατος, κάναμε το πρώτο μας nst! Μου είπε να ξεκινήσω το περπάτημα, αλλά δυσκολεύομαι ..δεν μπορώ ούτε να αναπνευσω καλά από την πίεση στο διάφραγμα.

@Nasiad Με το καλό το ραντεβού! Ελπίζω να έχεις ξεκάθαρη εικόνα σήμερα! 

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, Fay_ είπε:

Κορίτσια μου Καλημερα! Πως είστε; Πως νιώθετε;

Σε δικά μου νέα οι εξετάσεις έδειξαν πως μπορούν να μείνουν κ άλλο όποτε πάμε για επανάληψη εξετάσεων τη Δευτέρα και την αλλη Πέμπτη μάλλον ο τοκετός όπου 35+6 θα είμαι. Κ αύριο έχω ξανά καρδιοτοκογραφο.
Έχω αρχίσει και ζορίζομαι πολύ δεν σας κρύβω με τα δυο μωρά μέσα μου, ειδικά ο ύπνος και το γύρισμα στο κρεβάτι ειναι βάσανο. 
σημερα ξύπνησα και ένιωθα μια συνεχόμενη πίεση κάτω χαμηλά. Μόλις σηκώθηκα συνήλθα λίγο. Είναι φυσιολογική αυτή η πίεση θεωρείτε;

Για να καταλάβω, άρα οι εξετάσεις ήταν καλές για την ώρα ε; 
μήπως είναι η πίεση που προσπαθούν να κατέβουν;

@marpi91 αποκλείεται να πας μέχρι τέλους;;

πρίν από 49 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Α καλά! Αν φύγω πάνω από τις 37+5 και δεν βλέπουμε φως στο τούνελ θα αρχίσω να χοροπηδάω σε τραμπολίνο! Δεν αντέχω άλλο ρεεεεεεει 😂😂 😂 

Για το Ιασώ κόβω το κεφάλι μου ότι είναι μια ακόμα πολιτική τους για να σου παίρνουν λεφτά. Η θερμοκοιτίδα κοστίζει πολλά ανά ημέρα. 

Στις 36 μπαίνουμε στον 9ο με μεγάλη σιγουριά σας το λέω! Απλά όπως είναι φυσικό, σου λέει καλό θα ήταν να πάρεις και μια εβδομάδα από τον έρμο τον 9ο έτσι για το μωρό, να πάρει το λιπάκι του, να σιγουρευτεί ότι έχουν αναπτυχθεί όλα, τα πνευμόνια ιδιαίτερα. Φυσικά όλα είναι έτοιμα από τις 36, αλλά αν δείτε υπάρχει και ένα μοτίβο, πχ σε απροβληματιστη κύηση η καισαρική πάντα προγραμματίζεται μόλις πας 37+6.

Δεν το συζητάμε ότι καλό είναι να μένουν τα μωράκια όσο το έχουν ανάγκη, το σώμα ξέρει πότε είναι έτοιμα, αλλά όχι ότι σε περίπτωση που στα πάρουν 35+ κάτι θα έχουν θέμα. Καλό θα ήταν αυτό με τις "πολιτικές" του εκάστοτε μαιευτηρίου να σταματήσει και να βλέπουν εξατομικευμένα το κάθε μωράκι. Αν χρειάζεται κάτι άσχετα από την εβδομάδα γέννησης. 

Η φίλη μου γέννησε 35+2 ένα κοριτσάκι 2200 και το έβαλαν λίγες ώρες μόνο για παρακολούθηση. Αμέσως της το έβγαλαν, αφού ήταν σούπερ! 

πρίν από 53 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Ήταν καλες, δεν ειχαν πέσει βέβαια στα φυσιολογικά αλλά ο γιατρός έκρινε πως μπορούν τα μωρά να κάτσουν ακόμα και θα ελέγξουμε ξανά τις τιμες τη Δευτέρα. 
Μπα που να κατέβουν, ειδικά ο ένας είναι τέρμα κάτω το κεφάλι του. Καμία ώρα σκέφτομαι πως θα βγει κανένα κεφάλι και θα μου πει γεια σου μαμάκα πως πάει 😂

@marpi91, έχεις απόλυτο δίκιο. Προφανώς είναι πολιτική που από πίσω έχει να κάνει με τα λεφτά. Έχω ήδη ρωτήσει και πάει 95 ευρώ η μέρα για τη θερμοκοιτίδα, τα υπόλοιπα τα αποζημιώνει ο εοπυυ. Άρα εμείς αν χρειαστούμε, θα έχουμε ένα κόστος 190 ευρώ τη μέρα…δε θέλω να είμαι αχάριστη δε με νοιάζει αρκεί τα μωράκια μου να είναι καλά. Απλά σκέφτομαι και λέω δηλαδή αν ένα ζευγάρι δεν έχει την άνεση να τα δώσει τι γίνεται.. αν είναι δυνατόν 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Fay_ είπε:

Ήταν καλες, δεν ειχαν πέσει βέβαια στα φυσιολογικά αλλά ο γιατρός έκρινε πως μπορούν τα μωρά να κάτσουν ακόμα και θα ελέγξουμε ξανά τις τιμες τη Δευτέρα. 
Μπα που να κατέβουν, ειδικά ο ένας είναι τέρμα κάτω το κεφάλι του. Καμία ώρα σκέφτομαι πως θα βγει κανένα κεφάλι και θα μου πει γεια σου μαμάκα πως πάει 😂

@marpi91, έχεις απόλυτο δίκιο. Προφανώς είναι πολιτική που από πίσω έχει να κάνει με τα λεφτά. Έχω ήδη ρωτήσει και πάει 95 ευρώ η μέρα για τη θερμοκοιτίδα, τα υπόλοιπα τα αποζημιώνει ο εοπυυ. Άρα εμείς αν χρειαστούμε, θα έχουμε ένα κόστος 190 ευρώ τη μέρα…δε θέλω να είμαι αχάριστη δε με νοιάζει αρκεί τα μωράκια μου να είναι καλά. Απλά σκέφτομαι και λέω δηλαδή αν ένα ζευγάρι δεν έχει την άνεση να τα δώσει τι γίνεται.. αν είναι δυνατόν 

Όχι, δεν είναι θέμα αχαριστίας! Αν τα μωράκια έχουν ανάγκη από παρακολούθηση, καλώς να την έχουν! Απλά το ότι είναι διατεθειμένοι να βάλουν ένα μωρό θερμοκοιτίδα με ότι αυτό συνεπάγεται για να βγάλουν μερικά ευρώ παραπάνω χωρίς να κοιτάνε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, προσωπικά με βρίσκει αντίθετη.. ελπίζω ο γιατρός σας να επέμβει όπως της Άννας αν κρίνει ότι δεν χρειάζεται να μπουν! 

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κορίτσια!! Κ γω έχω αυτή την πίεση χαμηλά, λόγω του βάρους του μωρού μάλλον, γενικά όμως ο τράχηλος παραμένει κλειστός κ το μωρό ρίχνει τόσο τέντωμα ψηλά, που νομίζω ότι θα σκίσει τη κοιλιά με το ποδάρι του 😝 

Έκανα προληπτικά εξετάσεις κ μου βγήκαν οι τρανσαμινάσες ανεβασμένες. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχω καθώς όλα τα υπόλοιπα είναι οκ. Εγώ είπα να κόψω τις βιταμίνες πια, γιατί όπως κ να χει επιβαρύνουν, και πήγα κ έκανα έναν υπέρηχο άνω κοιλίας. Ευτυχώς όλα πεντακάθαρα✌ παίζει μόνο μια διάταση στο ένα νεφρό από την πίεση που ασκεί το μωρό. Νεξτ γουικ θα επαναλάβω τις αιματολογικές να δω πως θα πανε. 

Να κάνω μία ερώτηση.. Όντως είναι μεγάλο οικονομικό ζόρι η θερμοκοιτίδα, πόσο μάλλον όταν είναι δύο τα μωράκια, η απορία μου είναι, μπορείς να ζητήσεις να μεταφερθούν σε δημόσιο νοσοκομείο? Κ να μπουν εκει σε θερμοκοιτίδα, ειδικά αν πρόκειται να κάτσουν πολλές μέρες.

πρίν από 23 λεπτά , DepiDukes είπε:

Γεια σας κορίτσια!! Κ γω έχω αυτή την πίεση χαμηλά, λόγω του βάρους του μωρού μάλλον, γενικά όμως ο τράχηλος παραμένει κλειστός κ το μωρό ρίχνει τόσο τέντωμα ψηλά, που νομίζω ότι θα σκίσει τη κοιλιά με το ποδάρι του 😝 

Έκανα προληπτικά εξετάσεις κ μου βγήκαν οι τρανσαμινάσες ανεβασμένες. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχω καθώς όλα τα υπόλοιπα είναι οκ. Εγώ είπα να κόψω τις βιταμίνες πια, γιατί όπως κ να χει επιβαρύνουν, και πήγα κ έκανα έναν υπέρηχο άνω κοιλίας. Ευτυχώς όλα πεντακάθαρα✌ παίζει μόνο μια διάταση στο ένα νεφρό από την πίεση που ασκεί το μωρό. Νεξτ γουικ θα επαναλάβω τις αιματολογικές να δω πως θα πανε. 

Να κάνω μία ερώτηση.. Όντως είναι μεγάλο οικονομικό ζόρι η θερμοκοιτίδα, πόσο μάλλον όταν είναι δύο τα μωράκια, η απορία μου είναι, μπορείς να ζητήσεις να μεταφερθούν σε δημόσιο νοσοκομείο? Κ να μπουν εκει σε θερμοκοιτίδα, ειδικά αν πρόκειται να κάτσουν πολλές μέρες.

Γεια σου κορίτσι! Νομίζω πως ναι μπορείς να ζητήσεις να πάνε σε δημόσιο. Θεωρώ βέβαια πως εκεί ίσως να είναι περιορισμένες οι θερμοκοιτίδες.. δεν ξέρω κιόλας μπορεί να λέω βλακείες. 
Αυτο με τις βιταμίνες το έχω σκεφτεί κ εγω ρε γμτ και μόνη μου τις έχω περιορίσει.. Αν επιτρέπεται χολικα οξέα σου έκανε; Εγω έχω πάθει το ανάποδο οι τρανσαμινασες είναι χαμηλά και τα χολικα υψηλά.. 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...