Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!Μόλις τώρα μιλούσα με τη μαία μου για το θέμα "ραμματα"..Μου είπε ότι είναι φυσιολογικό να έχω λοχεια και πάνω από ένα μηνα(παίζει ρόλο ο πλακουντας και η πληγή που κάνει και επειδη εμένα ήταν πιο γαντζωμένος ,έχω ακόμα.. ).Και ότι με τραβάνε τα ράμματα λέει είναι οκ!Ακόμα και η έντονη οσμή τους(είναι και ορμονικο όπως μου ειπε) .Αν κάτι δεν πάει καλά,ανεβάζεις πυρετό.. έχεις και άλλα συμπτώματα.. 

Εγώ παιδιά κάνω ντουζ σίγουρα 2 φορές τη μέρα.. Και βαζω άφθονο νερό στην περιοχή με ένα σαπούνι από το φαρμακείο που μας έδωσαν και στο μαιευτήριο..Αλλά στο σκούπισμα..χμμμ..αλλου παπά ευαγγέλιο..Αλλά τώρα που μου είπε και η μαία ότι όλα όσα παρατηρώ είναι οκ,ηρέμησα..Γιατί αυτή τη φορά επειδή ο τοκετός ήταν μπαμ μπαμ ,πολύ πιο γρήγορος και από τους 2 προηγούμενους,το μωρό τα πήρε όλα αμπαριζα !😅😅Βέβαια και οι άλλοι 2 ήταν γρήγοροι,αλλά τώρα επειδή το σώμα ήξερε τη δουλειά του έγιναν όλα πολύ πιο έντονα.Για ποτέ από διαστολή 3 (με τραχηλο 3εκ) πήγα 4 και είχε εξαλειφθεί και μετά ήμουν τελεια,ούτε εγώ ξέρω..Αφού μου έκοψαν 5.20 την περιδεση είχα 3 εκ.διαστολη και μου λέει η μαία έχεις ακόμα και 3 εκ.τραχηλο,οπότε ίσως αργήσουμε λιγάκι.. και με έβαλε ο γιατρός να κάνω πάλι μπάνιο και να πάω περπατώντας ως την αίθουσα με τις ωδινες..και αφού έφτασα και τσέκαρε η μαία μετά από 10 λεπτά είχα πάει διαστολή 4 και ο τράχηλος είχε εξαλειφθεί.Και λέει ο άντρας μου,προλαβαίνω να πάω να κάνω ένα τσιγάρο??Και του λέει η μαία ναι.Φευγει μετά από λίγο και τσεκάρει η μαία και μου λέει εσύ γεννας!!Και ετσι πήρα τον άντρα μου να γυρίσει πίσω.. 6.45 γέννησα..Όταν με πήγαν από την αίθουσα ωδινων μέσα στο χειρουργείο,περίμενε ο γιατρός μια μεγάλη συσπαση!Έσπρωξα μια φορά και βγήκε.. Και στην αίθουσα ωδινων έσπρωχνα να κατέβει και μετα να βγει γύρω στις 5 φορές.Οποτε μπαμ μπαμ τελείωσα και μπαμ μπαμ με έσκισε!!

Οπότε έχω τα ράμματα να το θυμάμαι!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 28/10/2024 at 12:14 ΠΜ, Anna1986 είπε:

@Little babyνα σας ζήσει το αγοράκι σας!!!Να εχει υγεια,πολλή πολλή αγάπη,τύχη και όλα τα καλά!!

Ελευθερώθηκες και εσύ!!Καλή και γρήγορη ανάρρωση!!Έχω και εγώ ράμματα αυτή τη φορά (6) και παρόλο που γέννησα 15/10,τα νιώθω  τα τραβήγματα και μια ενόχληση,ειδικά όταν είμαι αρκετή ώρα όρθια και στην ίδια θεση(πχ όταν σιδερωνω,μετα από μια ώρα,ίσως και λιγότερο,πονάω)..Τις πρώτες μέρες είχα θέμα και όταν ανέβαινα τη σκάλα..και προσπαθούσα όσο γίνεται να το περιορίσω (οπότε κατέβαινα το πρωί και μόνο σε ακραία περίπτωση ανέβαινα.. ).Μου είπε ο γιατρός μου ,στο μαιευτήριο ακόμα,να κάνω όσο πιο συχνές πλυσεις μπορώ στη περιοχή,βοηθάει πολύ στην επούλωση!Οπότε από 4 φορές που είχα το χρόνο να το κάνω στο μαιευτήριο,στο σπίτι κάνω στάνταρ 2 πλυσεις ,ίσως και 3!Αλλά τα ράμματα στάνταρ τα έχω ακόμα.. Δεν τολμάω να τσεκάρω με τον οποιονδήποτε τρόπο!!!

@Anna1986Ευχαριστώ πολύ!! Και σένα να σου ζήσει, να είναι γερό κ καλότυχο!!! Εμένα ιατρικά μου είπαν ότι είναι 4 ράμματα, αλλά εγώ μετρούσα ένα σωρό βελονιές.. είναι ζορικα μέχρι να δέσουν καλά...κ δεν μου μένει χρόνος κ μενα για πολλές πλύσεις..

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις ευχές! Άντε με το καλό να έρθει η ώρα κ για σας!!!

• Μου αρέσει 2

20 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Πινακάκι🤰

@Ζαχαρωτο π.η.τ. 30/10, doppler 4/9, it’s a boy🩵,  !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 18/10

@ElriaDim π.η.τ. 10/10 , β επιπέδου 10/6,it’s a boy🩵, 

@DepiDukes π.η.τ. 18/11, β επιπέδου 15/7, it’s a boy🩵, Doppler 2/10

@Nasiad π.η.τ. 10/12, β επιπέδου 6/8,  it’s a boy 🩵, πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, Doppler 14/10

@ΧρυσαΜ π.η.τ. 20/11, it’s a boy 🩵, νοσοκομείο Μητέρα, Doppler 16/10

@Fay_ π.η.τ. 6/12, β επιπέδου 30/7, are two boys🩵🩵, 8/10

@elinamp π.η.τ. 2/11, β επιπέδου 28/6

@mary_33 π.η.τ. 27/11, Β επιπέδου 1/8, it’s a boy 🩵, Doppler 2/10

@Little babyπ.η.τ. 19/10, β επιπέδου 21/6, it’s a boy 🩵, !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 23/10

@eleni 21π.η.τ. 21/11, β επιπέδου 13/07, it’s a girl🩷, πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

@marpi91 π.η.τ. 1/12, επόμενο ραντεβού 3/7, it’s a boy🩵, νοσοκομείο ΡΕΑ

@Anna1986 π.η.τ. 30/10, it’s a girl🩷, νοσοκομείο Ιασώ, !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 15/10

@Nikoleta00 π.η.τ. 16/11, it’s a girl🩷, Doppler 7/10

να σας ζήσει το μωράκι σας!!!!!!! Γερό και δυνατό και εσείς αγαπημένοι να χαίρεστε την οικογένειά σας!!!

Κορίτσια γεννησαμε με καισαρική στις 21/10 το πήραμε στις 35 εβδομάδες και 4ημερων ανέβασα πίεση 190/11 και φοβήθηκαν όλοι για εγκεφαλικό οπότε το πήραμε.φανταστειτε σοκ να πηγαίνεις για κορδέλα και να μπαίνεις χειρουργείο 1.970 κοριτσάκι απλά δεν μπορούσε να φάει μόνο του και το βάλαμε στην μονάδα νεογνών Αλεξανδρούπολη με καθετηρακι είναι για σιτηση οπότε πηγαίνω και το βλέπω.ευτυχως δεν χρειάζεται οξυγόνο αναπνέει μια χαρά μόνη της . 

2 ώρες πρίν, eleni 21 είπε:

Κορίτσια γεννησαμε με καισαρική στις 21/10 το πήραμε στις 35 εβδομάδες και 4ημερων ανέβασα πίεση 190/11 και φοβήθηκαν όλοι για εγκεφαλικό οπότε το πήραμε.φανταστειτε σοκ να πηγαίνεις για κορδέλα και να μπαίνεις χειρουργείο 1.970 κοριτσάκι απλά δεν μπορούσε να φάει μόνο του και το βάλαμε στην μονάδα νεογνών Αλεξανδρούπολη με καθετηρακι είναι για σιτηση οπότε πηγαίνω και το βλέπω.ευτυχως δεν χρειάζεται οξυγόνο αναπνέει μια χαρά μόνη της . 

Καλημέρα! Να σας ζήσει το μωράκι, να είναι καλότυχο και γερό εύχομαι! Κ εγώ έβλεπα το πινακακι προχθές και έλεγα ότι ίσως γεννάμε και μαζί αλλά τελικά σίγουρα όχι! Φαντάζομαι την τρομάρα σου, αλλά το σημαντικό είναι ότι όλα πήγαν καλά. Είχες ανεβασμένη πίεση γενικά η έγινε έτσι ξαφνικά; Αν θέλεις πες μου για την εμπειρία σου εκεί στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης γιατί εκεί θα γεννήσω και ψιλό αγχώνομαι 😂

8 ώρες πρίν, eleni 21 είπε:

Να σας ζήσει!!! Οτι καλύτερο εύχομαι!! Γερή πάντα κ καλότυχη!! Πωπω ταλαιπωρηθήκατε, αλλά τέλος καλό όλα καλά!! Υπομονή και σύντομα θα την έχετε μαζί σας σπίτι ❤️

Διαφημίσεις

On 25/10/2024 at 10:17 ΜΜ, Ζαχαρωτο είπε:

Ακριβώς λες τι λάθος έχω κάνει και δεν με ακούει, θυμάμαι εγώ στην ηλικία της δεν ήμουν έτσι.με ένα βλέμμα ήξερα τι θέλουν να μου πουν

Για την θρομβοφιλια παίχτηκε τρελό σκηνικό μέσα στο χειρουργείο.τα πήρε άσχημα η αναισθησιολογος με τον γιατρό. Εγώ είχα άλλες οδηγίες από τον αιματολογο. Ο γυναικολόγος αλλες οδηγίες. Τελικά εγώ σταμάτησα νωρίτερα τις ενέσεις. Όχι ένα 24 που ήθελε ο αιματολογος. Για αυτό έγινε το έλα να δεις.

Όταν έπαθες θρόμβωση στο πόδι πως το κατάλαβες?

Ο καθετήρας θεωρώ ότι είναι ότι πιο άσχημο υπάρχει σε όλη την διαδικασία..

ΑΝΥΠΟΜΟΝΏ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΆΡΞΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΦΩΝΆΞΩ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ Μ.. 

Είχαμε παιδίατρο σήμερα.

Ο μικρός βγήκε με ίκτερο 16 έπεσε στο 14.8, έχουμε ακόμα μέλλον.. δεν μπορώ άλλο να τον βλέπω να του τρυπάνε την φτέρνα. Όταν γυρίσαμε από παιδίατρο πήρα την μεγάλη να περπατήσουμε ( όχι τρέλα πράγματα, ακόμα πονάω) της ζήτησα συγνώμη την αγκάλιαζα και την φιλούσα συνέχεια. Την είδα πως ηρέμησε.

Από χτες την έχω στην γιαγιά της. Λόγο ότι ο μεγάλος της έρωτας( ο άντρας μου) είναι άρρωστος. Δεν ήθελα να πιστεύει ότι την εδιωξα λόγο του μωρού. Αλλά δεν γινόταν να μείνει.Δεν κοιμάται χωρίς αγκαλιά.εγω είναι δύσκολο ακόμα να κοιμηθώ στο κρεβάτι γιατί είναι στον επάνω όροφο κ δυσκολεύομαι με τα σκαλιά..

Καλησπέρα σε όλες! Ελπίζω να είστε καλά! Συγχαρητήρια σε όλες τις κοπέλες που γέννησαν, να σας ζήσουν τα μωράκια σας και να είναι πάντα υγιή και καλότυχα! Ήθελα να ρωτήσω @Ζαχαρωτο ή όποια άλλη κοπέλα γνωρίζει σχετικά με τις αντιπηκτικές. Ο αιματολογος μου είπε, για να κάνω επισκληρίδιο, πρέπει να έχω διακόψει 24 ώρες πριν. Αντίθετα, ο γυναικολόγος λέει 8 ώρες πριν...Αύριο έχω ραντεβού μαζί του, για να του πω τι είπε ο αιματολογος και να τον ρωτήσω κομψά αν το έχει σιγουρέψει με τους αναισθησιολογους του Λητώ. Δεν θέλω να κάνω καισαρική από τη στιγμή που δε συντρέχει σχετική ένδειξη, να πάμε έστω με ραντεβού για πρόκληση. 

2 ώρες πρίν, mary_33 είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Ελπίζω να είστε καλά! Συγχαρητήρια σε όλες τις κοπέλες που γέννησαν, να σας ζήσουν τα μωράκια σας και να είναι πάντα υγιή και καλότυχα! Ήθελα να ρωτήσω @Ζαχαρωτο ή όποια άλλη κοπέλα γνωρίζει σχετικά με τις αντιπηκτικές. Ο αιματολογος μου είπε, για να κάνω επισκληρίδιο, πρέπει να έχω διακόψει 24 ώρες πριν. Αντίθετα, ο γυναικολόγος λέει 8 ώρες πριν...Αύριο έχω ραντεβού μαζί του, για να του πω τι είπε ο αιματολογος και να τον ρωτήσω κομψά αν το έχει σιγουρέψει με τους αναισθησιολογους του Λητώ. Δεν θέλω να κάνω καισαρική από τη στιγμή που δε συντρέχει σχετική ένδειξη, να πάμε έστω με ραντεβού για πρόκληση. 

Καλησπέρα! Εμένα και η αιματολογος, η αγγειοχειρουργος αλλά και η εμβρυολογος και οι γυναικολόγοι μου (3 στον αριθμό που με παρακολουθούν) έχουν πει 24 ώρες, και αν παίρνεις και σαλοσπιρ 5 μέρες πριν. Το 8 ώρες δεν το έχω ακούσει είναι η αλήθεια.. 

Το είχα αναφέρει και σε άλλο σχόλιο αλλά με όσα λέμε άντε να το έχεις διαβάσει. Εμένα οι γιατροί μου και κυρίως προσφάτως η εμβρυολογος μου είπε να επιμείνω γενικά πολύ στον φυσιολογικό, αν βέβαια το επιτρέπουν οι συνθήκες. Και ο λόγος είναι ότι γενικά η καισαρική είναι μια εγχείρηση που επιφέρει υπεροπηκτικοτητα του αίματος, γι'αυτό και όποια γυναίκα κάνει κάνει καισαρική κάνει αντιπηκτικες μετά χωρίς να συντρέχει άλλος λόγος, ενώ στον φυσιολογικό αυτό δεν χρειάζεται. Για εμάς που ούτως η άλλως έχουμε μια προδιάθεση προφανως (έχω έχω και τη θρόμβωση ήδη) είναι πολύ πιο επικίνδυνο μετεγχειρητικα για την εμφάνιση θρομβώσεων. Οπότε ψαξτο και εννοείται πίεσε για φυσιολογικό αν όλα ρέουν καλά στον τοκετό σου. Είναι κακό να γίνει άδικα καισαρική από κακή συνεννόηση, κάτι που ίσως έγινε με το @Ζαχαρωτο όπως μας είπε, οπότε από τώρα βάλε τους γιατρούς να συνεννοηθούν. 

πρίν από 53 λεπτά , Nasiad είπε:

Καλησπέρα! Εμένα και η αιματολογος, η αγγειοχειρουργος αλλά και η εμβρυολογος και οι γυναικολόγοι μου (3 στον αριθμό που με παρακολουθούν) έχουν πει 24 ώρες, και αν παίρνεις και σαλοσπιρ 5 μέρες πριν. Το 8 ώρες δεν το έχω ακούσει είναι η αλήθεια.. 

Το είχα αναφέρει και σε άλλο σχόλιο αλλά με όσα λέμε άντε να το έχεις διαβάσει. Εμένα οι γιατροί μου και κυρίως προσφάτως η εμβρυολογος μου είπε να επιμείνω γενικά πολύ στον φυσιολογικό, αν βέβαια το επιτρέπουν οι συνθήκες. Και ο λόγος είναι ότι γενικά η καισαρική είναι μια εγχείρηση που επιφέρει υπεροπηκτικοτητα του αίματος, γι'αυτό και όποια γυναίκα κάνει κάνει καισαρική κάνει αντιπηκτικες μετά χωρίς να συντρέχει άλλος λόγος, ενώ στον φυσιολογικό αυτό δεν χρειάζεται. Για εμάς που ούτως η άλλως έχουμε μια προδιάθεση προφανως (έχω έχω και τη θρόμβωση ήδη) είναι πολύ πιο επικίνδυνο μετεγχειρητικα για την εμφάνιση θρομβώσεων. Οπότε ψαξτο και εννοείται πίεσε για φυσιολογικό αν όλα ρέουν καλά στον τοκετό σου. Είναι κακό να γίνει άδικα καισαρική από κακή συνεννόηση, κάτι που ίσως έγινε με το @Ζαχαρωτο όπως μας είπε, οπότε από τώρα βάλε τους γιατρούς να συνεννοηθούν. 

Ευχαριστώ πολύ! Ναι αυτό θέλω..κυρίως να επιβεβαιώσω τι λένε οι αναισθησιολογοι, γιατί αυτοί έχουν τον τελευταίο λόγο. Ο γυναικολόγος μου μού μίλησε για 8ωρο, δεδομένου ότι κάνω προφυλακτική και όχι θεραπευτική δόση (δεν έχω θρομβοφιλία). Απλά, όπως έχεις πει κι εσύ @Nasiad πολλάκις, είναι κρίμα να έχουμε κάνει έναν φυσιολογικό τοκετό στα δύσκολα και να κάνουμε τώρα καισαρική. Ελπίζω όλα καλά για όλες! 🙏🙏🙏

@mary_33 καλησπέρα κορίτσι μου! Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι για επισκληριδιο χρειάζεται να έχουν περάσει 24 ώρες από την ένεση ενώ για οποιοδήποτε άλλο λόγο (εννοώ να μπεις για επέμβαση με μέθη ή γενική αναισθησία αρκούν 6-8 ώρες. Αλλά στην επισκληριδιο είναι πιο αυστηρά τα πράγματα ώστε να μην προκληθεί αιμορραγία στο νευρικό σύστημα. Κι εγώ προληπτικά τις παίρνω. Το σαλοσπιρ μου το έχουν σταματήσει από την 34η εβδομάδα ενώ τις ενέσεις από την 35η. Αν δεν είχα θέμα με τον τράχηλο θα με πήγαινε πάλι μέχρι τις 36 σίγουρα όπως στο γιο μου. 

@eleni 21 να σας ζήσει η μπεμπουλα σας! Γερή και δυνατή να είναι και γρήγορα στο σπίτι σας εύχομαι! 

Πινακάκι🤰

@Ζαχαρωτο π.η.τ. 30/10, doppler 4/9, it’s a boy🩵,  !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 18/10

@ElriaDim π.η.τ. 10/10 , β επιπέδου 10/6,it’s a boy🩵, 

@DepiDukes π.η.τ. 18/11, β επιπέδου 15/7, it’s a boy🩵, Doppler 2/10

@Nasiad π.η.τ. 10/12, β επιπέδου 6/8,  it’s a boy 🩵, πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, Doppler 14/10

@ΧρυσαΜ π.η.τ. 20/11, it’s a boy 🩵, νοσοκομείο Μητέρα, Doppler 16/10

@Fay_ π.η.τ. 6/12, β επιπέδου 30/7, are two boys🩵🩵, 8/10

@elinamp π.η.τ. 2/11, β επιπέδου 28/6

@mary_33 π.η.τ. 27/11, Β επιπέδου 1/8, it’s a boy 🩵, Doppler 2/10

@Little babyπ.η.τ. 19/10, β επιπέδου 21/6, it’s a boy 🩵, !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 23/10

@eleni 21π.η.τ. 21/11, β επιπέδου 13/07, it’s a girl🩷, πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης!!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 21/10

@marpi91 π.η.τ. 1/12, επόμενο ραντεβού 3/7, it’s a boy🩵, νοσοκομείο ΡΕΑ

@Anna1986 π.η.τ. 30/10, it’s a girl🩷, νοσοκομείο Ιασώ, !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 15/10

@Nikoleta00 π.η.τ. 16/11, it’s a girl🩷, Doppler 7/10

@eleni 21 να σας ζησειιιι ευτυχισμένο και γερό!!! Τι έπαθες κακέ γιατί τόσο υψηλή πίεση;;; Μπήκε σε θερμοκοιτίδα;

καλημερα! Πήγα στο γιατρό χθες. Ο μπέμπης είναι σε καλή θέση αλλά πολύ ψηλά ακόμα. Με εξέτασε και από κάτω, αλήθεια είναι ότι ένιωσα μια δυσφορία… τον είδα να προβληματίζεται, μού λέει είναι ψηλά δεν τον βλέπω γι αυτή την εβδομάδα ούτε την επόμενη. Ε σιγά του λέω πώς κάνετε έτσι, ας πάρει κι όλο το μήνα. Τώρα είμαι 37 εβδομάδων σχεδόν και το βαρος είναι 3300

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου Καλημερα! Πως είστε; Πως νιώθετε;

Σε δικά μου νέα οι εξετάσεις έδειξαν πως μπορούν να μείνουν κ άλλο όποτε πάμε για επανάληψη εξετάσεων τη Δευτέρα και την αλλη Πέμπτη μάλλον ο τοκετός όπου 35+6 θα είμαι. Κ αύριο έχω ξανά καρδιοτοκογραφο.
Έχω αρχίσει και ζορίζομαι πολύ δεν σας κρύβω με τα δυο μωρά μέσα μου, ειδικά ο ύπνος και το γύρισμα στο κρεβάτι ειναι βάσανο. 
σημερα ξύπνησα και ένιωθα μια συνεχόμενη πίεση κάτω χαμηλά. Μόλις σηκώθηκα συνήλθα λίγο. Είναι φυσιολογική αυτή η πίεση θεωρείτε;

• Μου αρέσει 2

πρίν από 54 λεπτά , Fay_ είπε:

Κορίτσια μου Καλημερα! Πως είστε; Πως νιώθετε;

Σε δικά μου νέα οι εξετάσεις έδειξαν πως μπορούν να μείνουν κ άλλο όποτε πάμε για επανάληψη εξετάσεων τη Δευτέρα και την αλλη Πέμπτη μάλλον ο τοκετός όπου 35+6 θα είμαι. Κ αύριο έχω ξανά καρδιοτοκογραφο.
Έχω αρχίσει και ζορίζομαι πολύ δεν σας κρύβω με τα δυο μωρά μέσα μου, ειδικά ο ύπνος και το γύρισμα στο κρεβάτι ειναι βάσανο. 
σημερα ξύπνησα και ένιωθα μια συνεχόμενη πίεση κάτω χαμηλά. Μόλις σηκώθηκα συνήλθα λίγο. Είναι φυσιολογική αυτή η πίεση θεωρείτε;

Καλημέρα!!! Αχ ούτε μπορώ να φανταστώ πως είναι με δύο μωράκια που κινούνται ανεξάρτητα! Εγώ ένα έχω και με έχει πεθάνει! Υπέροχα τα νέα σας με τις εξετάσεις! Κάνε λίγη υπομονή ακόμα, κάθε μέρα είναι κέρδος! Και 35+6 είναι πολυυυυ καλά για διδυμούλια! Και είναι και μεγάλα μωράκια εσένα! Εγώ αυτή την πίεση τη νιώθω εδώ και δύο τρεις εβδομάδες, με πιέζει στον τράχηλο πάρα πολύ έντονα αλλά επίσης όταν είμαι ξαπλωμένη έχω δυσφορία, σαν ταχυκαρδία, σαν πόνο.. όλο λάθος! Μας πατάνε όλα τα όργανα τώρα, φυσιολογικό είναι! Άντε, κοντευουμε παιδιάαααα! Εγώ 36+1 σήμερα! Έπιασα τον στόχο και τώρα απλά περιμένω στο επόμενο 15ημερο να κάνει εμφάνιση ο κύριος! 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 14 λεπτά , marpi91 είπε:

Καλημέρα!!! Αχ ούτε μπορώ να φανταστώ πως είναι με δύο μωράκια που κινούνται ανεξάρτητα! Εγώ ένα έχω και με έχει πεθάνει! Υπέροχα τα νέα σας με τις εξετάσεις! Κάνε λίγη υπομονή ακόμα, κάθε μέρα είναι κέρδος! Και 35+6 είναι πολυυυυ καλά για διδυμούλια! Και είναι και μεγάλα μωράκια εσένα! Εγώ αυτή την πίεση τη νιώθω εδώ και δύο τρεις εβδομάδες, με πιέζει στον τράχηλο πάρα πολύ έντονα αλλά επίσης όταν είμαι ξαπλωμένη έχω δυσφορία, σαν ταχυκαρδία, σαν πόνο.. όλο λάθος! Μας πατάνε όλα τα όργανα τώρα, φυσιολογικό είναι! Άντε, κοντευουμε παιδιάαααα! Εγώ 36+1 σήμερα! Έπιασα τον στόχο και τώρα απλά περιμένω στο επόμενο 15ημερο να κάνει εμφάνιση ο κύριος! 

Αχ κοντεύεις κ εσυ κορίτσι! Υπομονή να εμφανιστεί το αγόρι σου! 😍 
Εν τω μεταξύ έχω μπερδευτεί. Στο μήνα μας ποτε μπαινουμε 36η ή 37η; 

1 hour ago, Fay_ είπε:

Αχ κοντεύεις κ εσυ κορίτσι! Υπομονή να εμφανιστεί το αγόρι σου! 😍 
Εν τω μεταξύ έχω μπερδευτεί. Στο μήνα μας ποτε μπαινουμε 36η ή 37η; 

36η είναι η πρώτη εβδομάδα του 9ου! Εμένα μου είχε πει 36+1 άμα θες γεννας ☺️ τελευταία φορά που πήγα βέβαια μου λέει μπορεί και να φτάσω 38, ο τράχηλος έχει μαρμαρώσει στα 33χιλ αυτή τη φορά! Στις προηγούμενες εγκυμοσύνες δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε κλειστό και τώρα εκεί! Κάνει πείσματα! 

Καλημέρα κορίτσια! Καλά με τα διδυμακια αλήθεια φαντάζομαι πόσο δύσκολο θα είναι. Χθες το έλεγα στον άντρα μου σε μια προσπάθεια να σηκωθώ σαν άνθρωπος ενώ ξάπλωνα και αυτός γελούσε, και έλεγα πω πω με ένα μωρό και νιώθω σαν φώκια, πως μπορούνε οι γυναίκες με δύο μωράκια εκεί μέσα. Τα πας υπέροχα, λίγη υπομονή και θα τα έχεις αγκαλιά σου. Αφού πάει καλά και το θεματακι σου δεν έχεις πια κάτι να αγχώνεσαι! 

Εγώ νόμιζα ότι 36η μπαίνουμε στον 9ο αλλά πχ όταν πήγα την προηγούμενη φορά στο νοσοκομείο ο γιατρός μου είπε ότι θέλουμε να πιάσουμε 37η. Τώρα τι να πω δεν ξέρω, νομίζω ότι πολλές γυναίκες γεννάνε στις 36 και φυσικά τα μωράκια δεν μένουν θερμοκοιτίδα. Σήμερα έχω ραντεβού ξανά με τον γιατρό που θα γεννήσω, λογικά θα βάλουμε χρονοδιάγραμμα επιτέλους γιατί έχω κατάμπερδευτει πια. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...