Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Γιατί σε πονούσε τόσο;;;

Γιατί έτσι πονάει η θρόμβωση 😂 εγώ ήμουν και ήδη με το πι λόγω της καταστολής που ήμουν στη ΜΕΘ, και με τόσο πόνο ήταν όλα ένας τραγικός συνδυασμός. Αλλά γενικά η θρόμβωση έτσι πονάει και κρατάει αρκετά, φυσικά μειώνεται λίγο λίγο, όπως μου είχαν πει οι γιατροί. Οντως καπου στον 1+ μήνα άρχισα να μην κουτσαινω και από τότε είναι σαν να μην το έχω. Βέβαια το πόδι είναι μόνιμα λίγο πρησμένο αν το συγκρίνεις με το άλλο..

2 ώρες πρίν, Ζαχαρωτο είπε:

Σε ρώτησα γιατί μου είπαν να προσέχω τα πόδια μου και οι κάλτσες να μην βγουν για 20μερες.

Ξεκίνησε από χτες με πονάει πολύ το πόδι αλλά δεν βλέπω κάτι. Ίσως κανένα νευρο.

Εγώ φοράω κάλτσα μόνιμα στο ένα που έχει τη θρομβωση και όταν γεννήσω θα φοράω και στο άλλο για κάποιες μέρες όπως κ εσύ. Κοίταξε το και σύγκρινε και με το άλλο να δεις αν τυχόν είναι πρησμένο. Σε ποιο σημείο σε πονάει; Γενικά δεν είναι καλό σημάδι ο πόνος, κ εγώ που δν ήξερα δεν θα έδινα σημασία, αλλά επειδή έγινε ενώ νοσηλευομουν είπα δεν το λες στη γιατρό να το δει λιγάκι; Έλεγα είναι πιάσιμο γιατί ήμουν ακίνητη για πολλές μέρες και είχα γενικά κινητικά προβλήματα για λίγο καιρό. Μολις το είπα με έστειλαν μέσα στο επόμενο μισάωρο για τριπλεξ. Μη σε τρομάζω βέβαια, ίσως δεν είναι αυτό, αλλά επειδή με τη θρομβοφιλια και τη καισαρική αυξάνονται πολύ οι πιθανότητες εμφάνισης ίσως πρέπει να το πεις στο γιατρό σου να το δείτε. Να φανταστώ ότι κανείς αντιπηκτικες Ε; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

15 ώρες πρίν, Nasiad είπε:

Γιατί έτσι πονάει η θρόμβωση 😂 εγώ ήμουν και ήδη με το πι λόγω της καταστολής που ήμουν στη ΜΕΘ, και με τόσο πόνο ήταν όλα ένας τραγικός συνδυασμός. Αλλά γενικά η θρόμβωση έτσι πονάει και κρατάει αρκετά, φυσικά μειώνεται λίγο λίγο, όπως μου είχαν πει οι γιατροί. Οντως καπου στον 1+ μήνα άρχισα να μην κουτσαινω και από τότε είναι σαν να μην το έχω. Βέβαια το πόδι είναι μόνιμα λίγο πρησμένο αν το συγκρίνεις με το άλλο..

Εγώ φοράω κάλτσα μόνιμα στο ένα που έχει τη θρομβωση και όταν γεννήσω θα φοράω και στο άλλο για κάποιες μέρες όπως κ εσύ. Κοίταξε το και σύγκρινε και με το άλλο να δεις αν τυχόν είναι πρησμένο. Σε ποιο σημείο σε πονάει; Γενικά δεν είναι καλό σημάδι ο πόνος, κ εγώ που δν ήξερα δεν θα έδινα σημασία, αλλά επειδή έγινε ενώ νοσηλευομουν είπα δεν το λες στη γιατρό να το δει λιγάκι; Έλεγα είναι πιάσιμο γιατί ήμουν ακίνητη για πολλές μέρες και είχα γενικά κινητικά προβλήματα για λίγο καιρό. Μολις το είπα με έστειλαν μέσα στο επόμενο μισάωρο για τριπλεξ. Μη σε τρομάζω βέβαια, ίσως δεν είναι αυτό, αλλά επειδή με τη θρομβοφιλια και τη καισαρική αυξάνονται πολύ οι πιθανότητες εμφάνισης ίσως πρέπει να το πεις στο γιατρό σου να το δείτε. Να φανταστώ ότι κανείς αντιπηκτικες Ε; 

Έχασα την μαμά μ όταν ήταν 33 από καρδιακή προσβολή οπότε οι γιατροί είναι λίγο πιο αγχωμενη.

Το πόδι με πονάει ψηλά, σαν νευροπονος περισσότερο αλλά με βαράει κ στην τομή, και στην ηβικη περιοχη.

Ναι κάνω ενέσεις ακόμα.

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

1 hour ago, Ζαχαρωτο είπε:

Έχασα την μαμά μ όταν ήταν 33 από καρδιακή προσβολή οπότε οι γιατροί είναι λίγο πιο αγχωμενη.

Το πόδι με πονάει ψηλά, σαν νευροπονος περισσότερο αλλά με βαράει κ στην τομή, και στην ηβικη περιοχη.

Ναι κάνω ενέσεις ακόμα.

Καλημέρα! Εγώ για σιγουριά θα μιλούσα στον γιατρό μου ακόμη κι αν είναι είναι νευρικό για να είμαι σίγουρη. Γιατί στη περίπτωση της θρόμβωσης αλλάζει η ποσότητα των ενέσεων και αλλάζουν μέχρι και οι κάλτσες που πρέπει να φοράς. Στο τριπλεξ ελέγχουν πάντα πρώτα πολύ ψηλά το πόδι εκεί που ξεκινάει κοντά στην ηβική περιοχή και μέχρι κάτω από τη γάμπα. Εμένα πχ η θρομβωση είναι στη γάμπα ψηλά εκεί που κλείνει το πόδι. Όταν την εμφάνισα ήταν κανονικά να πάρω εξιτήριο την επόμενη αλλά με κράτησαν μια μέρα παραπάνω για να μου κάνουν σπινθηρογράφημα γιατί φοβούνται για πνευμονική εμβολή. Κάνε μια ερώτηση δεν έχεις κάτι να χάσεις, καλύτερα να είσαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και αν είναι νευρικό θα περάσει μόνο του! 

Κορίτσια καλησπέρα!!! Πώς είστε; Εγώ γέννησα Τετάρτη 23/10 τον μπεμπούλη μου με πρόκληση από το πρωί, πιάσαμε 10 το βράδυ..! Ευτυχώς είχε καλή εξέλιξη κ κατέβηκε φυσιολογικά..! Ταλαιπωρία όμως αρκετή κ ράμματα από κάτω.. έχουμε βγει από την κλινική κ είμαστε σπίτι. 3170 ο μικρούλης. Ευτυχώς το απόγευμα ο άντρας μου κατάφερε να αφήσει τη μικρή στη νονά της κ μπόρεσε να είναι μέσα στον τοκετό!!! Εν τώ μεταξύ με την επισκληριδιο στην αρχή κάτι δεν πήγαινε καλά κ με έπιανε μόνο στα πόδια, ευτυχώς μετά διορθώθηκε η ροή κ με έπιασε κ πιο πάνω. Δυσκολευτηκα πολύ εκείνες τις ώρες, αλλά δόξα τω Θεώ όλα καλά 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 22 λεπτά , Little baby είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!! Πώς είστε; Εγώ γέννησα Τετάρτη 23/10 τον μπεμπούλη μου με πρόκληση από το πρωί, πιάσαμε 10 το βράδυ..! Ευτυχώς είχε καλή εξέλιξη κ κατέβηκε φυσιολογικά..! Ταλαιπωρία όμως αρκετή κ ράμματα από κάτω.. έχουμε βγει από την κλινική κ είμαστε σπίτι. 3170 ο μικρούλης. Ευτυχώς το απόγευμα ο άντρας μου κατάφερε να αφήσει τη μικρή στη νονά της κ μπόρεσε να είναι μέσα στον τοκετό!!! Εν τώ μεταξύ με την επισκληριδιο στην αρχή κάτι δεν πήγαινε καλά κ με έπιανε μόνο στα πόδια, ευτυχώς μετά διορθώθηκε η ροή κ με έπιασε κ πιο πάνω. Δυσκολευτηκα πολύ εκείνες τις ώρες, αλλά δόξα τω Θεώ όλα καλά 

@Little babyνα σας ζήσει το αγοράκι σας!!!Να εχει υγεια,πολλή πολλή αγάπη,τύχη και όλα τα καλά!!

Ελευθερώθηκες και εσύ!!Καλή και γρήγορη ανάρρωση!!Έχω και εγώ ράμματα αυτή τη φορά (6) και παρόλο που γέννησα 15/10,τα νιώθω  τα τραβήγματα και μια ενόχληση,ειδικά όταν είμαι αρκετή ώρα όρθια και στην ίδια θεση(πχ όταν σιδερωνω,μετα από μια ώρα,ίσως και λιγότερο,πονάω)..Τις πρώτες μέρες είχα θέμα και όταν ανέβαινα τη σκάλα..και προσπαθούσα όσο γίνεται να το περιορίσω (οπότε κατέβαινα το πρωί και μόνο σε ακραία περίπτωση ανέβαινα.. ).Μου είπε ο γιατρός μου ,στο μαιευτήριο ακόμα,να κάνω όσο πιο συχνές πλυσεις μπορώ στη περιοχή,βοηθάει πολύ στην επούλωση!Οπότε από 4 φορές που είχα το χρόνο να το κάνω στο μαιευτήριο,στο σπίτι κάνω στάνταρ 2 πλυσεις ,ίσως και 3!Αλλά τα ράμματα στάνταρ τα έχω ακόμα.. Δεν τολμάω να τσεκάρω με τον οποιονδήποτε τρόπο!!!

Διαφημίσεις

Πινακάκι🤰

@Ζαχαρωτο π.η.τ. 30/10, doppler 4/9, it’s a boy🩵,  !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 18/10

@ElriaDim π.η.τ. 10/10 , β επιπέδου 10/6,it’s a boy🩵, 

@DepiDukes π.η.τ. 18/11, β επιπέδου 15/7, it’s a boy🩵, Doppler 2/10

@Nasiad π.η.τ. 10/12, β επιπέδου 6/8,  it’s a boy 🩵, πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, Doppler 14/10

@ΧρυσαΜ π.η.τ. 20/11, it’s a boy 🩵, νοσοκομείο Μητέρα, Doppler 16/10

@Fay_ π.η.τ. 6/12, β επιπέδου 30/7, are two boys🩵🩵, 8/10

@elinamp π.η.τ. 2/11, β επιπέδου 28/6

@mary_33 π.η.τ. 27/11, Β επιπέδου 1/8, it’s a boy 🩵, Doppler 2/10

@Little babyπ.η.τ. 19/10, β επιπέδου 21/6, it’s a boy 🩵, !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 23/10

@eleni 21π.η.τ. 21/11, β επιπέδου 13/07, it’s a girl🩷, πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

@marpi91 π.η.τ. 1/12, επόμενο ραντεβού 3/7, it’s a boy🩵, νοσοκομείο ΡΕΑ

@Anna1986 π.η.τ. 30/10, it’s a girl🩷, νοσοκομείο Ιασώ, !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 15/10

@Nikoleta00 π.η.τ. 16/11, it’s a girl🩷, Doppler 7/10

να σας ζήσει το μωράκι σας!!!!!!! Γερό και δυνατό και εσείς αγαπημένοι να χαίρεστε την οικογένειά σας!!!

• Μου αρέσει 3

13 ώρες πρίν, Little baby είπε:

Να σας ζήσει το μωράκι 

12 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

@Little babyνα σας ζήσει το αγοράκι σας!!!Να εχει υγεια,πολλή πολλή αγάπη,τύχη και όλα τα καλά!!

Ελευθερώθηκες και εσύ!!Καλή και γρήγορη ανάρρωση!!Έχω και εγώ ράμματα αυτή τη φορά (6) και παρόλο που γέννησα 15/10,τα νιώθω  τα τραβήγματα και μια ενόχληση,ειδικά όταν είμαι αρκετή ώρα όρθια και στην ίδια θεση(πχ όταν σιδερωνω,μετα από μια ώρα,ίσως και λιγότερο,πονάω)..Τις πρώτες μέρες είχα θέμα και όταν ανέβαινα τη σκάλα..και προσπαθούσα όσο γίνεται να το περιορίσω (οπότε κατέβαινα το πρωί και μόνο σε ακραία περίπτωση ανέβαινα.. ).Μου είπε ο γιατρός μου ,στο μαιευτήριο ακόμα,να κάνω όσο πιο συχνές πλυσεις μπορώ στη περιοχή,βοηθάει πολύ στην επούλωση!Οπότε από 4 φορές που είχα το χρόνο να το κάνω στο μαιευτήριο,στο σπίτι κάνω στάνταρ 2 πλυσεις ,ίσως και 3!Αλλά τα ράμματα στάνταρ τα έχω ακόμα.. Δεν τολμάω να τσεκάρω με τον οποιονδήποτε τρόπο!!!

Να κάνω μια χαζή ερώτηση?

Όταν κατουρατε δεν τσούζει στα ράμματα.

Επίσης με το σκούπισμα? 

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

@Little baby γερό και καλότυχο να είναι το μπεμπινι σας! Να σας ζήσει 🩵

@Ζαχαρωτο εγώ ακόμα θυμάμαι το τσούξιμο από τον πρώτο τοκετό.. και τα ράμματα μου ήταν 2, από μισό εκ. το καθένα σκέψου. Στο σκούπισμα δεν έβαζα χαρτί υγείας αλλά πετσετακια μικρά. Δλδ έκανα τσισακια 🫣 έπλενα την περιοχή με νεράκι και μετά ταμποναριστα με πετσετουλα η οποία αμέσως πήγαινε να πλύσιμο. Δεν την έβαζα δεύτερη φορά γιατί με την υγρασία κάνει μικρόβια. Και είχα οδηγία και για μια εβδομάδα μια φορά την ημέρα να κάνω εξωτερικά με μπεταντιν και χλιαρό νερό. Στο μπάνιο για αρκετό καιρό έβαζα ένα intim κάτι που μας είχαν δώσει στο μαιευτήριο που καπως με ανακούφιζε 

• Μου αρέσει 2

14 ώρες πρίν, Little baby είπε:

@Little baby Να σας ζήσει, να είναι γερός και καλότυχος ❤️❤️

@Ζαχαρωτο Εγώ στον πρώτο μου τοκετο είχα δύο ράμματα και γενικά σκίστηκα πολύ λίγο σύμφωνα με τον γιατρό αλλά φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με το ότι μου έκανε τομή ο γιατρός και δεν άφησε να σκιστω ανεξέλεγκτα. Δεν είχα θέμα με τσούξιμο θα έλεγα απλά κάθε μέρα έκανα δύο φορές ντουζακι και επειδή πραγματικά φοβόμουν να αγγίξω το σημείο είχα πάρει πολύ μαλακό σφουγγαρακι για να πλένομαι και έριχνα άπειρο νερό. Στη τουαλέτα ήταν νορμάλ. Εννοείται ότι φοβόμουν να πάω τουαλέτα για το άλλο, γιατί νόμιζα ότι αν σφιχτω θα πονέσω, και τελικά ούτε καν. Αλλά καθε άνθρωπος είναι αλλιωτικος. Γενικά λίγη υπομονή σε λίγες μέρες θα είναι πολύ καλύτερα. Εσένα σου έκανε τομή ο γιατρός η σκιστηκες φυσικά; 

Αυτή τη φορά έχω παραγγείλει και περιμένω να μου έρθει ένα μαραφετι που είναι σαν δοχείο με μακρυ στόμιο που είναι για να ψεκάζεις στο σημείο όσο ουρεις για να διαλύονται τα ούρα και να μην τσούζουν. 

@Anna1986 εμένα την πρώτη εβδομάδα είχε πέσει ένα μεγάλο κομμάτι από το ράμμα και νόμιζα ότι έφυγαν, είπα πω πω πολύ γρήγορα. Φυσικά δεν είχε φύγει όλο και έκανε κάνα μήνα να φύγουν εντελώς μιας και ήταν απορροφουμενα μεν αλλά ένα κομμάτι που έβγαινε κατά έξω ήθελε το χρόνο του. Εγώ έβαζα τον άντρα μου να τα βλέπει κάθε μέρα και να μου λέει πως πάει και φυσικά αυτός θα τα ελέγχει πάλι και τώρα όταν με το καλό γεννήσω 😂

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Ζαχαρωτο είπε:

Να σας ζήσει το μωράκι 

Να κάνω μια χαζή ερώτηση?

Όταν κατουρατε δεν τσούζει στα ράμματα.

Επίσης με το σκούπισμα? 

Να σου πω την αλήθεια τσούξιμο κατά την ούρηση δε θυμάμαι, μόνο πόνο γενικά και με ανακούφιζαν σερβιέτες με αλουμινονερο που μου έδιναν και στο νοσοκομείο

3 ώρες πρίν, Nasiad είπε:

@Little baby Να σας ζήσει, να είναι γερός και καλότυχος ❤️❤️

@Ζαχαρωτο Εγώ στον πρώτο μου τοκετο είχα δύο ράμματα και γενικά σκίστηκα πολύ λίγο σύμφωνα με τον γιατρό αλλά φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με το ότι μου έκανε τομή ο γιατρός και δεν άφησε να σκιστω ανεξέλεγκτα. Δεν είχα θέμα με τσούξιμο θα έλεγα απλά κάθε μέρα έκανα δύο φορές ντουζακι και επειδή πραγματικά φοβόμουν να αγγίξω το σημείο είχα πάρει πολύ μαλακό σφουγγαρακι για να πλένομαι και έριχνα άπειρο νερό. Στη τουαλέτα ήταν νορμάλ. Εννοείται ότι φοβόμουν να πάω τουαλέτα για το άλλο, γιατί νόμιζα ότι αν σφιχτω θα πονέσω, και τελικά ούτε καν. Αλλά καθε άνθρωπος είναι αλλιωτικος. Γενικά λίγη υπομονή σε λίγες μέρες θα είναι πολύ καλύτερα. Εσένα σου έκανε τομή ο γιατρός η σκιστηκες φυσικά; 

Αυτή τη φορά έχω παραγγείλει και περιμένω να μου έρθει ένα μαραφετι που είναι σαν δοχείο με μακρυ στόμιο που είναι για να ψεκάζεις στο σημείο όσο ουρεις για να διαλύονται τα ούρα και να μην τσούζουν. 

@Anna1986 εμένα την πρώτη εβδομάδα είχε πέσει ένα μεγάλο κομμάτι από το ράμμα και νόμιζα ότι έφυγαν, είπα πω πω πολύ γρήγορα. Φυσικά δεν είχε φύγει όλο και έκανε κάνα μήνα να φύγουν εντελώς μιας και ήταν απορροφουμενα μεν αλλά ένα κομμάτι που έβγαινε κατά έξω ήθελε το χρόνο του. Εγώ έβαζα τον άντρα μου να τα βλέπει κάθε μέρα και να μου λέει πως πάει και φυσικά αυτός θα τα ελέγχει πάλι και τώρα όταν με το καλό γεννήσω 😂

Νομίζω πως οποιοδήποτε σημείο με ράμματα φοβόμαστε να το ακουμπήσουμε. Όπως φαίνεται είναι καλύτερα να σου κάνει τομή ο γιατρός παρά να σκιστείς από μόνη σου.

Εγώ γέννησα με καισαρική δυστυχώς.

4 ώρες πρίν, marpi91 είπε:

@Little baby γερό και καλότυχο να είναι το μπεμπινι σας! Να σας ζήσει 🩵

@Ζαχαρωτο εγώ ακόμα θυμάμαι το τσούξιμο από τον πρώτο τοκετό.. και τα ράμματα μου ήταν 2, από μισό εκ. το καθένα σκέψου. Στο σκούπισμα δεν έβαζα χαρτί υγείας αλλά πετσετακια μικρά. Δλδ έκανα τσισακια 🫣 έπλενα την περιοχή με νεράκι και μετά ταμποναριστα με πετσετουλα η οποία αμέσως πήγαινε να πλύσιμο. Δεν την έβαζα δεύτερη φορά γιατί με την υγρασία κάνει μικρόβια. Και είχα οδηγία και για μια εβδομάδα μια φορά την ημέρα να κάνω εξωτερικά με μπεταντιν και χλιαρό νερό. Στο μπάνιο για αρκετό καιρό έβαζα ένα intim κάτι που μας είχαν δώσει στο μαιευτήριο που καπως με ανακούφιζε 

Πω μόνο στην σκέψη ανατριχιασα. 

Τι τραβαμε κ εμείς οι γυναίκες ρε κορίτσια??

Ακόμα μια ερώτηση.

Όσες έχετε αγόρια.

Πως τα καταφέρνετε με την αλλαγή Πάνας χωρίς κατούρημα? Δεν έχουμε αφήσει ρούχο για ρούχο ακατουρητο.Επίσης πρέπει να σηκώσεις και μπαλάκια να τα κάνεις δεξιά αριστερά για να καθαριστεί καλά το σκατό( σόρρυ)..

Επίσης το τσουτσουνι είναι υποχρεωτικό να πειραχτει? Φοβαμαι

Just now, ΧρυσαΜ είπε:

Να σου πω την αλήθεια τσούξιμο κατά την ούρηση δε θυμάμαι, μόνο πόνο γενικά και με ανακούφιζαν σερβιέτες με αλουμινονερο που μου έδιναν και στο νοσοκομείο

Έλα ρε συ , πόνο γιατί? Από την πίεση?

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Ζαχαρωτο είπε:

Νομίζω πως οποιοδήποτε σημείο με ράμματα φοβόμαστε να το ακουμπήσουμε. Όπως φαίνεται είναι καλύτερα να σου κάνει τομή ο γιατρός παρά να σκιστείς από μόνη σου.

Εγώ γέννησα με καισαρική δυστυχώς.

Πω μόνο στην σκέψη ανατριχιασα. 

Τι τραβαμε κ εμείς οι γυναίκες ρε κορίτσια??

Ακόμα μια ερώτηση.

Όσες έχετε αγόρια.

Πως τα καταφέρνετε με την αλλαγή Πάνας χωρίς κατούρημα? Δεν έχουμε αφήσει ρούχο για ρούχο ακατουρητο.Επίσης πρέπει να σηκώσεις και μπαλάκια να τα κάνεις δεξιά αριστερά για να καθαριστεί καλά το σκατό( σόρρυ)..

Επίσης το τσουτσουνι είναι υποχρεωτικό να πειραχτει? Φοβαμαι

Έλα ρε συ , πόνο γιατί? Από την πίεση?

Το πουλάκι του δεν το ανοίγεις από τώρα. Είναι παρα ποκυ νωρίς (2 αγόρια έχω). Τώρα το κατούρημα τι να σου πω…. Θέμα τύχης 😂 αλλά κι αυτά τα άτιμα λες και περιμένουν ποτε θα ανοίξεις την πάνα. Απλά την ανοίγω κι όταν βλέπω τη μάνικα να αρχίζει εκτόξευση, σκεπάζω επιτόπου με την πάνα και περιμένω, τουλάχιστον αποφεύγω τα περισσότερα. Γενικά μωρό μαντήλα δε χρησιμοποίησα στα μωρά, μόνο στον μεγάλο, τα έπλενα κάθε φορά που κάνουν κακά.

Πονο από τα ράμματα, μόλις περάσει η επισκληρίδειος, παρόλο που ήταν φυσιολογικοί τοκετοί, πονούσα αρκετά!!!! Μου έκαναν νομίζω ενέσεις στο νοσοκομείο παυσίπονες αλλά κυρίως περίμενα το αλουμινόνερο, σκέτη ανακούφιση!!! Ήταν και κρύο, ό,τι έπρεπε. Από εκεί και περα μου είχε πει κι εμένα ότι ακόμα και τσίσα να κάνω, πλένονται με ένα σαπούνι που μου είχε δώσει 

@Ζαχαρωτο ναι έχεις δίκιο και το θυμάμαι ότι γέννησες με καισαρική μάλλον ήθελα σε αλλη κοπέλα να αναφερθώ! Αυτο με το κατούρημα είναι αναπόφευκτο λίγο αλλά αυτά που έμαθα από την αδερφή μου είναι στα αγόρια με το που ανοίγεις την πάνα ανοίγεις και ακουμπάς μια καθαρή πάνω στο μπιμπι και περιμένεις και λίγο γιατί ίσως γίνει το κακο. Αν όχι την αφήνεις εκεί όσο αλλάζεις αν και ενοχλεί λίγο στο καθάρισμα 😂 στα κορίτσια την βάζεις με τη μία από κάτω γιατί θα φύγουν προς τα κάτω τα τσισακια.

Γενικά έχω διαβάσει ότι όντως κατά κάποιο τρόπο περιμένουν να ανοίξεις την πάνα γιατί τότε νιώθουν μια ωραία άνεση και ελευθερία και αφήνονται ελεύθερα να τα κάνουν όλα άνω κάτω 😂 Κάπου επίσης διάβασα ότι βοηθάει να ανοίξεις την πάνα απο τα πλάγια και με ένα καθαρό βαμβακι βουτηγμένο σε νερό ζεστό να βρεξεις λίγο κάτω από τον αφαλό, και αυτο τα "απελευθερώνει". Καλά γενικά αν ψάξουμε ένα σωρό θα βρούμε, αλλά τα τσισα θα τα φάμε σίγουρα αρκετές φορές πάλι! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...