Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

πρίν από 29 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Αν είναι σα να πιάνεσαι από γυμναστική τότε όντως παίζει να είναι μυικό. 
Ισως από το βάρος του μωρού. 

Σφήκες έχει ο πισινός του;😂😂😂

Καλησπέρα κορίτσια!!Σας διαβάζω και τώρα που κοιμούνται τα θηρία μου,θηλάζω το μωρό και μπήκα να διαβάσω τα νέα σας!!

@Fay_δεν ξέρω τι είναι αυτο που σου είπε ο γιατρός σου (αν και σε προηγούμενο post όπου αναφέρθηκες έχω μια ιδεα) αλλά το σίγουρο είναι ότι είναι πολύ πολύ θετικό που το βρήκε και θα κάνετε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε και τα μωρά και εσύ να είστε ασφαλείς και υγιείς!!Μπορώ να καταλάβω και τον προβληματισμό σου και το άγχος σου,αλλά πραγματικά πιστεύω όσα βρίσκουμε νωρίς,τόσο το καλύτερο!Και να σου πω και την αλήθεια πάντα είχα την εντύπωση ότι τα διδυμακια τα παίρνουν λιιιιιγο νωρίτερα.

@marpi91και εγώ μια από τα ίδια !Ελεγα στο γιατρό με το που είδα το τραχηλικο βύσμα,και αν γενναω και δεν το καταλάβω??!Και μου λέει,αποκλείεται να γεννας και εσύ να ξαπλαρεις αραχτη!Μετά από 2 παιδιά ειδικά κάτι θα καταλάβεις!!!😅😅Και να πω την αληθεια,ενώ αυτός ο τοκετός ήταν ακόμα πιο γρήγορος και σε σχέση με τους άλλους 2,οι συσπασεις ήταν πολύ συγκεκριμένες !Τις ξεχωρίζεις άνετα από τα κλασσικά πετρώματα!Γιατί ασκούν έντονη πίεση προς τα κάτω!Εγώ αυτό το έπαθα όταν κοντυνε ο τράχηλος!Ήταν πολύ πιο επώδυνες!!Και όπως και να γυρνούσα η κοιλιά πετρωνε και πονουσα σαν πόνος περιόδου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Anna1986 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!Σας διαβάζω και τώρα που κοιμούνται τα θηρία μου,θηλάζω το μωρό και μπήκα να διαβάσω τα νέα σας!!

@Fay_δεν ξέρω τι είναι αυτο που σου είπε ο γιατρός σου (αν και σε προηγούμενο post όπου αναφέρθηκες έχω μια ιδεα) αλλά το σίγουρο είναι ότι είναι πολύ πολύ θετικό που το βρήκε και θα κάνετε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε και τα μωρά και εσύ να είστε ασφαλείς και υγιείς!!Μπορώ να καταλάβω και τον προβληματισμό σου και το άγχος σου,αλλά πραγματικά πιστεύω όσα βρίσκουμε νωρίς,τόσο το καλύτερο!Και να σου πω και την αλήθεια πάντα είχα την εντύπωση ότι τα διδυμακια τα παίρνουν λιιιιιγο νωρίτερα.

@marpi91και εγώ μια από τα ίδια !Ελεγα στο γιατρό με το που είδα το τραχηλικο βύσμα,και αν γενναω και δεν το καταλάβω??!Και μου λέει,αποκλείεται να γεννας και εσύ να ξαπλαρεις αραχτη!Μετά από 2 παιδιά ειδικά κάτι θα καταλάβεις!!!😅😅Και να πω την αληθεια,ενώ αυτός ο τοκετός ήταν ακόμα πιο γρήγορος και σε σχέση με τους άλλους 2,οι συσπασεις ήταν πολύ συγκεκριμένες !Τις ξεχωρίζεις άνετα από τα κλασσικά πετρώματα!Γιατί ασκούν έντονη πίεση προς τα κάτω!Εγώ αυτό το έπαθα όταν κοντυνε ο τράχηλος!Ήταν πολύ πιο επώδυνες!!Και όπως και να γυρνούσα η κοιλιά πετρωνε και πονουσα σαν πόνος περιόδου!

Το πιστεύεις ότι δεν θυμάμαι καθόλου την αίσθηση; Λες και το μυαλό μας διαγράφει τον πόνο του τοκετού για να θέλουμε να ξανατεκνοποιησουμε! Καταλαβαίνω προφανώς ότι αυτό που νιώθω αυτές τις μέρες δεν είναι πόνος τοκετού αλλά δε μπορώ και να θυμηθώ το άλλο! Κυριακή κοντή γιορτή θα μου πεις..! Ας φτάσει με το καλό η Τετάρτη και ας βγει, ας κάτσει, ο,τι θέλει ας κάνει από κει και έπειτα! 

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Σφήκες έχει ο πισινός του;😂😂😂

Πραγματικά! Σήμερα με έσκασε λίγο γιατί παίζει να κοιμόταν ένα τρίωρο και αν δεν νιώσω να κλωτσαει για καμιά ώρα με πιάνει ένα ταρακουλο. Αλλά εντάξει επανηλθε στις παλιές του καλές κλωτσιές μετά 😂

• Μου αρέσει 2

21 ώρες πρίν, Nasiad είπε:

@DepiDukes το άγχος και τη πίεση μου κυρίως φοβάμαι, μη φάω καμία καισαρική για άσχετα δηλαδή 🤦 αλλά ελπίζω ότι θα πάει καλά τι στο καλό. 

Εγώ τέτοιο πόνο δεν νιώθω, έχω μερικά πετρώματα αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι και πολλά άλλα είναι ακόμη 33η εβδομάδα οπότε έχουμε ακόμη. Εμένα πιάνονται πολύ τα πόδια ψηλά στη λεκάνη, πολύ κουραστικό δεν ξέρω πως να ξαπλώσω και πως να κάτσω. 

Επίσης νομίζω ότι ο μικρός προχθές πάλι γύρισε ανάποδα ενώ είχε επιτέλους γυρίσει με το κεφάλι τελευταία. Ένιωσα εκεί που ξάπλωνα ένα τέτοιο γκλου γκλου, τέρμα σιχαμενο και περίεργο σαν συναίσθημα. Και από εκείνη την ώρα οι κλωτσιές είναι χαμηλά. Χθες σαν να πήγε να γυρίσει πάλι αλλά από εκείνη την ώρα νιώθω μια πάνω μια κάτω χτυπήματα, άκρη δεν βγάζω. Μιλάμε για τρελός κωλοτουμπας 😂

Χαχα ο γλυκούλης💙 Πάντως υπάρχουν κάτι κολιέ που κάνουν "γκλιν γκλιν" (δε ξέρω πως λέγονται) που είναι μακριά, τα φοράς κ ακούει χαμηλά τον ήχο το μωρό και γυρνάει με το κεφάλι προς τα κάτω. 

Κορίτσια πήγα γιατρό και σήμερα.. Ο δικός μου πολύ υπναράς γενικά, αναγκαστικά πλάκωσα κάτι σοκοφρέτες για να ξυπνήσει λίγο στον καρδιοτοκογράφο. Έχει πάει περίπου 2850 και ο γιατρός μου λέει έτσι όπως με κόβει θέλω άλλες 2-3 βδομάδες. ✌ Να δηλώσω επίσης ότι χθες έκανα το εμβόλιο για κοκκύτη/διφθερίτιδα/τέτανο/πολυμυελίτιδα, ακόμα με πονάει το χέρι μου, ευτυχώς όμως έμεινε μόνο εκεί, ούτε πυρετό ούτε τπτ.

• Μου αρέσει 2

Εγώ ρε κορίτσια ούτε της γρίπης δεν έκανα και μου λέει τώρα δεν πρέπει να το κάνω γιατί δεν μπορεί να διακινδυνεύσει να κάνω πυρετό.. αρχές Νοεμβρίου θα το κάνει ο γιος μου και ο άντρας μου και εγώ μόλις γεννήσω θα κλείσω να το κάνω.. έκανα και την καλλιέργεια για στρεπτόκοκκο και ευτυχώς βγήκε αρνητική γιατί θα έπρεπε πάλι να πάρω αντιβίωση πριν τον τοκετό. 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, DepiDukes είπε:

Χαχα ο γλυκούλης💙 Πάντως υπάρχουν κάτι κολιέ που κάνουν "γκλιν γκλιν" (δε ξέρω πως λέγονται) που είναι μακριά, τα φοράς κ ακούει χαμηλά τον ήχο το μωρό και γυρνάει με το κεφάλι προς τα κάτω. 

Κορίτσια πήγα γιατρό και σήμερα.. Ο δικός μου πολύ υπναράς γενικά, αναγκαστικά πλάκωσα κάτι σοκοφρέτες για να ξυπνήσει λίγο στον καρδιοτοκογράφο. Έχει πάει περίπου 2850 και ο γιατρός μου λέει έτσι όπως με κόβει θέλω άλλες 2-3 βδομάδες. ✌ Να δηλώσω επίσης ότι χθες έκανα το εμβόλιο για κοκκύτη/διφθερίτιδα/τέτανο/πολυμυελίτιδα, ακόμα με πονάει το χέρι μου, ευτυχώς όμως έμεινε μόνο εκεί, ούτε πυρετό ούτε τπτ.

Έχω τέτοιο και το φοράω σχεδόν κάθε μέρα, αλλά διάφορα δεν βλέπω! Ίσως να νανουριζεται μονο όσο κινούμαι και μετά όταν κάθομαι κάνει την γυμναστική του 😂 Εντάξει έχεις ακόμη! Θα γίνει μια χαρά μπαμπατσικος ο μπέμπης σου ☺️☺️

πρίν από 11 λεπτά , marpi91 είπε:

Εγώ ρε κορίτσια ούτε της γρίπης δεν έκανα και μου λέει τώρα δεν πρέπει να το κάνω γιατί δεν μπορεί να διακινδυνεύσει να κάνω πυρετό.. αρχές Νοεμβρίου θα το κάνει ο γιος μου και ο άντρας μου και εγώ μόλις γεννήσω θα κλείσω να το κάνω.. έκανα και την καλλιέργεια για στρεπτόκοκκο και ευτυχώς βγήκε αρνητική γιατί θα έπρεπε πάλι να πάρω αντιβίωση πριν τον τοκετό. 

Κι εγώ τίποτα δεν έκανα και μάλλον δεν θα κάνω κιόλας κι ας θεωρούμαι υψηλού κινδυνου γενικά. Δεν θα βγαίνω και πολύ από το σπίτι εξάλλου με το νεογέννητο στο σπίτι, ούτε θα δεχόμαστε και επισκέψεις πολλές. Τώρα όσες έχετε ήδη παιδάκια στο σπίτι είναι αλλιώς σίγουρα! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 32 λεπτά , marpi91 είπε:

Ωχ! Εγω που ρώτησα σήμερα τον γιατρό μου λέει άμα θέλω κάνω και της γρίπης μετά απο 1-2 βδομάδες..ο άντρας μου μου λέει βέβαια καλύτερα να μην..

πρίν από 23 λεπτά , Nasiad είπε:

Έχω τέτοιο και το φοράω σχεδόν κάθε μέρα, αλλά διάφορα δεν βλέπω! Ίσως να νανουριζεται μονο όσο κινούμαι και μετά όταν κάθομαι κάνει την γυμναστική του 😂 Εντάξει έχεις ακόμη! Θα γίνει μια χαρά μπαμπατσικος ο μπέμπης σου ☺️☺️

Κι εγώ τίποτα δεν έκανα και μάλλον δεν θα κάνω κιόλας κι ας θεωρούμαι υψηλού κινδυνου γενικά. Δεν θα βγαίνω και πολύ από το σπίτι εξάλλου με το νεογέννητο στο σπίτι, ούτε θα δεχόμαστε και επισκέψεις πολλές. Τώρα όσες έχετε ήδη παιδάκια στο σπίτι είναι αλλιώς σίγουρα! 

Μπαμπάτσικος ναι 😛 αλλά να δω πως θα βγει μετά 🙈

• Μου αρέσει 1

Κι εγω κορίτσια μόνο κοκκυτη έκανα, γρίπης μου είπε αν θέλω και το άφησα.. δεν εχω και παιδιά σπίτι ούτε επισκέψεις θα δεχόμαστε. Μόνο τις απαραίτητες επισκέψεις (για βοήθεια ☺️)

• Μου αρέσει 1

Εγώ γενικά σαν άνθρωπος είμαι άφοβη με αρρώστιες κτλ. Έκανα παλιά της γρίπης γιατί με επρηζαν οι δικοί μου που είχα επαφές με πολλά παιδιά λόγω δουλειάς και λόγω άσθματος ότι είμαι σε ευπαθή ομάδα κτλ και τελικά πέρυσι την πάτησα από Η1Ν1. Ποια γρίπη και ποιος κορονοιος 😂 κορονοιο με δέκατα την είχα βγάλει και μυξουλες για 2 μέρες και χωρίς εμβόλιο.. Είναι πως θα τύχει και πως θα σε πιάσει. Τώρα φέτος που αναγκαστικά θα κλειστω και στο σπίτι το βρίσκω λίγο άσκοπο να μπω στη διαδικασία να κάνω εμβόλια.. Από του χρόνου το συζητάμε ξανά ☺️

πρίν από 33 λεπτά , DepiDukes είπε:

Ωχ! Εγω που ρώτησα σήμερα τον γιατρό μου λέει άμα θέλω κάνω και της γρίπης μετά απο 1-2 βδομάδες..ο άντρας μου μου λέει βέβαια καλύτερα να μην..

Μπαμπάτσικος ναι 😛 αλλά να δω πως θα βγει μετά 🙈

Α μην φοβάσαι είναι όλα τυχαία 😂 εμένα το πρώτο μου μωράκι ήταν 3650 και η γέννα ήταν εύκολη και σκίστηκα ελάχιστα. Όλα θα πάνε μια χαρά ☺️

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Nasiad είπε:

Εγώ γενικά σαν άνθρωπος είμαι άφοβη με αρρώστιες κτλ. Έκανα παλιά της γρίπης γιατί με επρηζαν οι δικοί μου που είχα επαφές με πολλά παιδιά λόγω δουλειάς και λόγω άσθματος ότι είμαι σε ευπαθή ομάδα κτλ και τελικά πέρυσι την πάτησα από Η1Ν1. Ποια γρίπη και ποιος κορονοιος 😂 κορονοιο με δέκατα την είχα βγάλει και μυξουλες για 2 μέρες και χωρίς εμβόλιο.. Είναι πως θα τύχει και πως θα σε πιάσει. Τώρα φέτος που αναγκαστικά θα κλειστω και στο σπίτι το βρίσκω λίγο άσκοπο να μπω στη διαδικασία να κάνω εμβόλια.. Από του χρόνου το συζητάμε ξανά ☺️

Α μην φοβάσαι είναι όλα τυχαία 😂 εμένα το πρώτο μου μωράκι ήταν 3650 και η γέννα ήταν εύκολη και σκίστηκα ελάχιστα. Όλα θα πάνε μια χαρά ☺️

Καλά κ γω είχα να κάνω εμβόλιο από μωρό. Του κόβιντ δε το κανα, γιατί είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου (και όχι στην τηλεόραση 😋) επειδή πάντα ήμουν μικροβιοφοβικιά και ήξερα πως να προστατευθώ. Κόλλησα μία φορά πέρσι κ αυτό γιατί είχα χαλαρώσει πολύ, αλλάααα το τσίμπησα το 39αρι μου 😛

Σίγουρα, άμα κλειστούμε σπίτι και βγαίνουμε μόνο σε πάρκα κ γενικά ανοιχτούς χώρους, δεν υπάρχει φόβος. Άσε που δεν είναι μόνο ο κοκκύτης κ η γρίπη, υπάρχουν κ άλλοι ιοί επικίνδυνοι για ένα νεογέννητο. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

23 ώρες πρίν, marpi91 είπε:

Το εμβόλιο το κάνουν για να το περάσουν πιο ελαφρά, δεν ξέρω καν αν μειώνεται το ιικό φορτίο που μεταφέρεται, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να μεταφερθεί από κάποιον.

@Nasiad ούτε εγώ έχω κάνει εμβόλια κόβιντ κλπ. Δε χρειάστηκε γιατί όταν «πιεζόμασταν» από το κράτος είχαμε κολλήσει επομένως κυκλοφορούσαμε 9 μήνες με το χαρτί της νοσησης ε μετά έσπασε η απαγόρευση. Και εμείς έτσι το περάσαμε, πυρετό μια δυο μέρες, πόνο στο σώμα και τέλος.

@DepiDukes ο μεγάλος μου γεννήθηκε 4,5 κιλά, η κόρη μου 4,1

και ο μικρότερος που γεννήθηκε 37-38 εβδομάδες 3,840. Μην αγχώνεσαι, χωράει 😂😂😂😂

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα!!!

Ελπιζω να είστε όλες καλά γιατί έπεσε αρκετή ησυχία 😇

Μπηκα στην εβδομάδα 36. Μετά από πολύ αγωνία, κλάμα, στεναχώριες, κούραση, τα καταφέραμε να φτάσουμε ως εδώ.

@Fay_ πώς πάνε τα συμπτώματα;;; Υποχώρησαν;;

• Μου αρέσει 2

Καλημερα κορίτσια, έχω καιρό να γράψω.

Σας διαβάζω όμως.

Γέννησα 18-10 3770 με καισαρική.

Μου έκαναν εισαγωγή Πέμπτη βράδυ. Έκατσε ο άντρας Μ μισή ώρα μαζί μου τον έστειλα  σπιτι να μείνει με την μεγάλη .

Τα ξημερώματα με έβαλαν nst και είδαν ότι έχω πόνους. Το μωρό από 32 εβδομάδων ήταν πολύ χαμηλά, το ένιωθα, στα τελευταία μου έφευγαν κ ουρά. Επίσης είχα πολλούς πόνους στη ηβική περιοχή.. 5.30 μου έκαναν κλυσμα και 6.3 μου έβαλαν ουροκαθετηρα. Εκεί έπαθα κρίση πανικού πήρα τον άντρα μου κλαίγοντας να έρθει γρήγορα.

Τελικά εκεί που ήταν να κάνω τοπική αναισθησία, μου έκαναν ολική. 8.40 γεννήθηκε το μωρό και στις 11 ανέβηκα στο δωμάτιο.

Το απόγευμα σηκώθηκα σιγά σιγά.

Την επόμενη αφού βγήκε ο ουροκαθετηρας έκανα βόλτες. 

Στην πρώτη γέννα όλα αυτά ήταν ένας εφιάλτης..τώρα όλα πήγαν καλά.

έχω μια ερώτηση προς τις ήδη δευτερομανουλες με κάποια διαφορά ηλικίας των παιδιών.

Η κόρη μου είναι 7 , από την μέρα που γυρίσαμε δεν με ακούει καθόλου κάνει ένα σπίτι άνω κάτω και ενώ κάθομαι να συζητήσουμε τι έχει άμα την απασχολεί κάτι λέει πως όλα μια χαρά. Πρέπει να ουρλιάξω για να με ακούσει.Αλλιώς με συνδέει με καιρο.

Χτες πχ γέμισε την κουζίνα νερά και τα παράτησε έτσι, έβρεξε την στολή του ζιου ζιτσου την ώρα που ήταν να φύγουμε.

εχει γεμίσει παντού κούκλες, ζωγραφιές και διάφορα άλλα μικρό παιχνίδια.

Όταν με ενοχλεί κάτι της το λεω , πχ χτες άφησε το πιάτο της στο πάτωμα στις 2 το μεσημέρι. Έκανα τα σκυλιά βόλτες πάνω σε αυτό.

Την παρακαλούσα να το παρει.

Αφού τελικά ούρλιαξα στις 5.3 το πήρε .

Είχατε και εσείς θέματα?

Γενικά είναι δύσκολο παιδί το γνωρίζω, αλλά έχει παραγινει, χτες κουράστηκα κ άρχισα να κλαιω

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

πρίν από 34 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Καλημέρα!!!

Ελπιζω να είστε όλες καλά γιατί έπεσε αρκετή ησυχία 😇

Μπηκα στην εβδομάδα 36. Μετά από πολύ αγωνία, κλάμα, στεναχώριες, κούραση, τα καταφέραμε να φτάσουμε ως εδώ.

@Fay_ πώς πάνε τα συμπτώματα;;; Υποχώρησαν;;

Καλημερα @ΧρυσαΜ μου, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Τι ωραία που μπήκες 36η ησυχάζεις σιγά σιγά. Εγω σήμερα μπήκα 34η. Χθες επανέλαβα Doppler για να δούμε ότι αναπτύσσονται σωστα και ήταν όλα καλά. Ο ένας μπέμπης έχει φτάσει 2400 και ο άλλος 2100, μεγάλα μωράκια. Το πλάνο μας τώρα είναι Τρίτη πρωί αιματολογικές, μετά καρδιοτοκογραφο και αναλόγως των αποτελεσμάτων ίσως γεννήσω τέλος της άλλης βδομάδας. Ο γιατρός θεωρεί πως δεν πρέπει να το ρισκάρουμε πάνω από την 36η μιας και το βάρος τους είναι καλό κ εγω το προτιμώ από το να είμαι με το αγχοσ Του τι γίνεται μέσα στην κοιλιά μου και αν είναι καλά. Όποτε σε μια βδομάδα ίσως να γεννάω κορίτσια!! 

• Μου αρέσει 4

4 ώρες πρίν, Ζαχαρωτο είπε:

Καλημερα κορίτσια, έχω καιρό να γράψω.

Σας διαβάζω όμως.

Γέννησα 18-10 3770 με καισαρική.

Μου έκαναν εισαγωγή Πέμπτη βράδυ. Έκατσε ο άντρας Μ μισή ώρα μαζί μου τον έστειλα  σπιτι να μείνει με την μεγάλη .

Τα ξημερώματα με έβαλαν nst και είδαν ότι έχω πόνους. Το μωρό από 32 εβδομάδων ήταν πολύ χαμηλά, το ένιωθα, στα τελευταία μου έφευγαν κ ουρά. Επίσης είχα πολλούς πόνους στη ηβική περιοχή.. 5.30 μου έκαναν κλυσμα και 6.3 μου έβαλαν ουροκαθετηρα. Εκεί έπαθα κρίση πανικού πήρα τον άντρα μου κλαίγοντας να έρθει γρήγορα.

Τελικά εκεί που ήταν να κάνω τοπική αναισθησία, μου έκαναν ολική. 8.40 γεννήθηκε το μωρό και στις 11 ανέβηκα στο δωμάτιο.

Το απόγευμα σηκώθηκα σιγά σιγά.

Την επόμενη αφού βγήκε ο ουροκαθετηρας έκανα βόλτες. 

Στην πρώτη γέννα όλα αυτά ήταν ένας εφιάλτης..τώρα όλα πήγαν καλά.

έχω μια ερώτηση προς τις ήδη δευτερομανουλες με κάποια διαφορά ηλικίας των παιδιών.

Η κόρη μου είναι 7 , από την μέρα που γυρίσαμε δεν με ακούει καθόλου κάνει ένα σπίτι άνω κάτω και ενώ κάθομαι να συζητήσουμε τι έχει άμα την απασχολεί κάτι λέει πως όλα μια χαρά. Πρέπει να ουρλιάξω για να με ακούσει.Αλλιώς με συνδέει με καιρο.

Χτες πχ γέμισε την κουζίνα νερά και τα παράτησε έτσι, έβρεξε την στολή του ζιου ζιτσου την ώρα που ήταν να φύγουμε.

εχει γεμίσει παντού κούκλες, ζωγραφιές και διάφορα άλλα μικρό παιχνίδια.

Όταν με ενοχλεί κάτι της το λεω , πχ χτες άφησε το πιάτο της στο πάτωμα στις 2 το μεσημέρι. Έκανα τα σκυλιά βόλτες πάνω σε αυτό.

Την παρακαλούσα να το παρει.

Αφού τελικά ούρλιαξα στις 5.3 το πήρε .

Είχατε και εσείς θέματα?

Γενικά είναι δύσκολο παιδί το γνωρίζω, αλλά έχει παραγινει, χτες κουράστηκα κ άρχισα να κλαιω

Να σας ζήσει!!!! Γερό και δυνατό!!!!!

Γιατι σε έπιασε κρίση πανικού;;

Κοιτά, ναι μεν παίζει ρόλο ότι δε μπορεί να διαχειριστεί εύκολα τη νέα προσθήκη στο σπίτι, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι ζηλεύει ή ότι δε θέλει το μωρό, αλλά επειδή κι εγώ έχω ένα εφτάχρονο μέσα στο σπίτι, και επειδή βλέπω και τα υπόλοιπα παιδιά στην ηλικία του, μπορώ να πω ότι περνούν τη φάση τους…. Αυτό το ίδιο πράγμα που λες, ότι τους μιλάς 500 φορές, μπορεί να γκαρίζεις και τότε ίσως σε ακούσουν, κάνουν βλακείες που ενώ το ξέρεις ότι το ξέρουν ότι είναι κακό, εκείνα απλά το κάνουν γιατί έτσι. Κι εγώ έχω απηυδήσει…..

@Fay_ μια χαρά τα μωράκια!!! Δηλαδή τη βδομάδα που θα μας έρθει;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...