Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Fay_ είπε:

Αχ αλήθεια! Απίστευτο! Λίγες μέρες μετά έχει γενέθλια και ο άντρας μου και λέω θα γεμίσει το σπίτι σκορπιούς ☺️

Κι εγώ με τον άντρα μου σκορπιοί είμαστε και τώρα και ο μπέμπης μου αυτός έτσι! Θα είμαστε 3 και ένα τοξοτάκι! Εγώ παίζει και να γεννήσω ανήμερα στα γενέθλια του άντρα μου! Όλα είναι πιθανά! Από 30/10 αρχίζω να είμαι ορολογιακή βόμβα! Έχω ραντεβού με τον γιατρό εκείνη την ημέρα και πιστεύω θα ξέρει πότε θα με περιμένει! Η μαία μου είπε 2-4 Νοεμβρίου το πολύ! 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Fay_ όλα είναι σχετικά, η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν παρά πολλές γυναίκες που έκανα καισαρική και ειχαν πολύ καλή εμπειρία, σηκώθηκαν αμέσως και γενικά δεν ειχεν θέματα. Δεν είναι μια και δυο. Απλά όπως και να το κανεις είναι ένα χειρουργείο, εγώ είμαι κλασιμπανιέρα εντελώς και τα φοβάμαι 😂 λειποψυχη πώς το λένε, φοβάμαι μέχρι και το αίμα που δίνω. Σκέψου θετικά ότι θα ταλαιπωρηθείς πολύ λιγότερο, και θα τελειώσεις μπαμ μπαμ. Υπάρχουν γυναίκες που τρώνε 10-15 ώρες με πόνους και μετά πάνε για καισαρική, εσύ δε θα το έχεις αυτό.

Χθες οι συσπάσεις σε άλλο λεβελ, ένιωθα ότι θα γεννήσω. Αφού πήγα και τα τρία δραστηριότητες και σούπερ, ήρθα σπίτι έκανα καυτό μπάνιο και ξάπλωσα να ηρεμήσω (σιγά που ηρέμησα) αλλά το πάω λαού λαού να τραβήξει οσο το δυνατόν πιο πολύ, το Σάββατο έχει πάρτι ο μεγάλος μου ο γιος, μη μας βρει καμία λαχτάρα 😂

• Μου αρέσει 2

On 17/10/2024 at 11:13 ΠΜ, Nasiad είπε:

Καλημέρα σε όλες!! @Anna1986 δεν το συζητώ αυτό για τις καισαρικές! Είναι η εύκολη και γρήγορη λύση για τους γιατρούς και τους φέρνει και περισσότερα λεφτά. Εμένα πέρυσι που έλεγα να γεννήσω στο νοσοκομειο, μου έκλεισαν ραντεβού για καισαρική γιατί έχω μυωπία και ενώ μου είχαν ζητήσει γνωμάτευση από οφθαλμίατρο. Πριν καν τους πάω την γνωμάτευση ότι μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά, μου είχαν κλείσει ήδη ραντεβού.. οι δικαιολογίες για καισαρική είναι κι μισές αστείες. Ναι αν υπάρχουν επιπλοκές, αλλά όχι γιατί το μωρό πχ φαίνεται να είναι σχεδόν 4 κιλα, καισαρική! Κάπου διάβασα ότι έφτασαν 67% στην Ελλάδα ενώ στον υπόλοιπο κόσμο είναι 12%. Μιλάμε για τραγική διάφορα. 

@DepiDukes εγώ θα το παίξω απλά λίγο ξινή και δεν θα δέχομαι κόσμο για το πρώτο δίμηνο μέχρι να κάνει το μωρό τα πρώτα του εμβόλια. Αν θυμώσει κανένας προβλήματα τους 💁 θα μπω τώρα να δω αν έγινε αποδεκτό από τον εργοδότη, αλλιώς θα πάρω αλλά το κόβω να μην την προλαβαίνω. Δεν με πειράζει όμως έστω θα πάρω της αναρρωτικής αύριο θα έχω να κινηθώ μέχρι την επόμενη πληρωμή. Εσένα το πρώτο σου παιδάκι είναι; Αν ναι ίσως πας πιο αργά, αλλά εσύ κάνε ότι τελευταίο σου έχει μείνει αυτές τις μέρες έτσι για σιγουριά οπότε να είσαι έτοιμη ότι και να συμβεί.! 

Καλά θα κάνεις!! Κ γω θα αποφεύγω τα πολλά πολλά. Εμβόλιο ξε-εμβόλιο δε πρέπει να ταλαιπωρούμε τους οργανισμούς μας, μωρά και μάνες, σε αυτή τη φάση. 

Ναι, το πρώτο μου. Ελπίζω να αράξει λίγο γιατί πέρα απτις εκκρεμότητες, κοντεύει μήνας αποχής απτη δουλειά και ακόμα νιώθω ότι δεν έχω ξεκουραστεί. Μαρέσει που θελα να κάτσω και παραπάνω 🤦‍♀️

20 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Ελεοσσσς, και τώρα αυτή αυτόν τον άνθρωπο τον εμπιστεύτηκε μέσα στην άγνοιά της. Αλλά και πάλι 2500€ για το γιατρό μόνο είναι εξωφρενικά πολλά, τι πάει να πει καισαρική;

Καλά προσωπικά στο 3ο και από ό,τι φαίνεται στο 4ο παιδί θα γεννήσω νωρίτερα για προφανείς λόγους, περισσότερη κούραση, υπερπολλαπλάσιο περπάτημα, λογικό να γεννηθεί πιο νωρίς. Μην αγχώνεσαι εσύ, ετοίμασε τη βαλίτσα σου και όλα θα πάνε καλά, εξ άλλου και να ξεκινήσει η διαδικασία του τοκετού μπορεί να έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου. Στο τρίτο πήγα απόγευμα στο ιατρείο, μού λέει «γεννάς πήγαινε να κανεις τεστ κορονοϊού, να ετοιμαστείς και έλα στο νοσοκομείο», πήγα για τεστ (με τέρμα κίνηση σε όλη τη διαδρομή Σημειωτών πηγαίναμε), πήγα σπίτι, εκείνη τη στιγμή έφτιαξα βαλίτσα, ετοίμασα κάποια πράγματα για τα παιδιά, άλλαξα σεντόνια επειδή θα ερχόταν η πεθερά μου να κοιμηθεί μαζί τους, καθάρισα, έκανα μπάνιο, έβαλα στα παιδιά να φάνε, έφαγα κι εγω, να μη στα πολυλογώ άλλο γύρω στη μια το βράδυ έφτασα νοσοκομείο και γέννησα 5 παρά. Έχεις πολύ χρόνο.

Χαχαχα φοβερό!!!! Και συνεχίζει λέει "...έβαλα ένα μουσακά να γίνεται, αγόρασα ένα αγροτεμάχιο στο Κορωπί για προίκα του παιδιού, έκανα ένα μεταπτυχιακό.." 

Είσαι απίστευτη!!! Αλλά πέρα απτη πλάκα, όταν έχεις οικογένεια έτσι είναι. Εγώ είμαι newbie τώρα και μου φαίνονται όλα αγχωτικά. 

Όντως μου δωσες κουράγιο!!!❤

15 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

Ναι έκανα rooming in!Αν και μου είπε η μαία μου ότι πλέον όλα τα μωράκια είναι στο δωμάτιο με την μαμά (εννοείται βέβαια αν θες να ξεκουραστεις/να κάνεις ένα μπάνιο /να το δώσεις μέσα για τον Φ,Χ,ψ λόγο γινεται).Είμαι στο 4ο όροφο σε δίκλινο και σήμερα πήρε η κοπέλα που ήμασταν μαζί εξιτήριο,οπότε είμαι μόνη μου!

Από φαγητό οκ..σαν του Ρέα (με αυτό μπορώ να συγκρινω) δεν είναι.. Το πρωινό (ειδικά για μένα που τρώω πολυ) θα μπορούσε να είναι πιο πλούσιο!Πχ αυγό είχε μόνο την πρώτη μέρα!Τις 2 μέρες είχε 2 κρουασανακια βουτυρου(μεσσαια),ένα κομματάκι κέικ,2 φρυγανιές και μια Μαρμελάδα ή μελι(τα δειγματακια τα μικρα).Καφές και γάλα!Αυτά!

Και ειδικά το βράδυ που θηλάζω και δεν τρώω το πρωί είμαι σαν λυκανθρωπος!!!

Αλλά ευτυχώς έχει καμμια κρέμα,ζελέ ή ρυζόγαλο μετά και στις 12  φέρνουν το μεσημεριανό που είναι τίμιο.. Όχι σαν του Ρέα,αλλά οκ..Μετά πάλι σου φέρνουν κάποιο φρούτο ή ζελε/κρέμα και κατά τις 6 με 6.30 το βραδινό (αντίστοιχο του μεσημεριανου) καλή ποσότητα.

Αλλά από εξυπηρέτηση είναι χαλια(καλείς μια μαία και 95% θα έρθει μετα από μισή ώρα και αν...) Και δε φταίνε οι κοπέλες!Αλλά ειλικρινά δεν προλαβαίνουν να εξυπηρετησουν!!

Σε καμμια καμμια περίπτωση τα χρήματα που πληρώνεις δεν αντιστοιχούν με την φροντίδα που θα λάβεις!Αλλά οκ..Σήμερα η διπλανή μου πήρε εξιτήριο!Κατά την εισαγωγή (εκεί που σου κάνουν καρδιογραφημα,ξύρισμα κτλ)σου κάνουν και ένα ραπιτ τεστ!Πάει η κοπέλα να πάρει εξιτήριο σήμερα και της λένε έχεις υπόλοιπο!!!10.67 (περίπου 11 ευρώ αν θυμαμαι κάτι λαθος) για το τεστ που της έκαναν για να μπει να γεννήσει!!!Ο,τι να ναι!!Λες και τα 2 χιλιάρικα δεν τους φτάνουν!Α και να προσέξεις με το δωμάτιο!!Ζητάς 3κλινο και σου λένε δεν έχουν και να πας σε 2κλινο με επιπλέον χρέωση 90 ευρώ τη μέρα!!Εκεί να επιμείνεις σε 3 κοινό!Ή αν μπεις σε 2κλινο να τονίσεις ότι θέλεις 3κλινο και είναι δικό τους θέμα που δεν έχουν να σε εξυπηρετησουν!Την κοπέλα δεν τη χρέωσαν έξτρα!Εγώ θα το ανακαλύψω αύριο!!!!

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Μα σοβαρά τώρα??? Το ράπιντ???? Ελεος!!!!!

Ναι αυτά με το μειωμένο προσωπικό τα ακούω παντού. Ευτυχώς θα χω τη μαία του γιατρού εκεί που ελπίζω να βοηθήσει τη κατάσταση. 

Το φαί βαρετό μου ακούγεται, ε?! Όσο για το 3κλινο, ευχαριστώ! Θα το χω υπόψιν μου. Ελπίζω όντως να μη χρεώνουν έξτρα.

15 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

Να σου πω έχω σνακ και τέτοια.. Έχω όμως και 23 ολόκληρα κιλά κληρονομιά!!Και του ζήτησα φρούτα!Έχω και 4 κουτιά γλυκά που μου κλείνουν το μάτι,αλλά εγω βράχος!!!!!😅😅😅

Α καλά!!Και να ξέρεις @DepiDukesκάτω το κυλικείο φαρμακείο!!!Πήγε χθες η διπλανή να πάρει πατατάκια!!!!Μια μάρκα που δεν την ξέρω!Πατατάκια με αλάτι!6.90!!!Ο καφές σε πλαστικο 4.70 ή 3.70!Ένα τιραμισου κουτσικο 7 ευρώ!!Γενικά τιμές φωτιά!!!

Σαν τα καράβια κ αυτοί!!!

Ούτε καν, θα πέσει delivery efood red selection, δε κάθομαι να σκάσω 😛 ή θα στέλνω τον άντρα μ

13 ώρες πρίν, Fay_ είπε:

Αχ αλήθεια! Απίστευτο! Λίγες μέρες μετά έχει γενέθλια και ο άντρας μου και λέω θα γεμίσει το σπίτι σκορπιούς ☺️

Αααχαχα παθούσα κ εσύ!!! 

Κ γω με άντρα σκορπιό, περιμένω σκορπιό 😆 κ χω κ πατέρα σκορπιό

Σκορπιοχώρι😁

11 ώρες πρίν, marpi91 είπε:

Κι εγώ με τον άντρα μου σκορπιοί είμαστε και τώρα και ο μπέμπης μου αυτός έτσι! Θα είμαστε 3 και ένα τοξοτάκι! Εγώ παίζει και να γεννήσω ανήμερα στα γενέθλια του άντρα μου! Όλα είναι πιθανά! Από 30/10 αρχίζω να είμαι ορολογιακή βόμβα! Έχω ραντεβού με τον γιατρό εκείνη την ημέρα και πιστεύω θα ξέρει πότε θα με περιμένει! Η μαία μου είπε 2-4 Νοεμβρίου το πολύ! 

Ο τοξότης πως ξέφυγε έτσι?! 😄 γλυκουλάκος💙

Πωπω κ είστε όλοι σκορπιοί του Νοεμβρίου 🦂

• Μου αρέσει 3

Κορίτσια πως είστε σήμερα;

Εγω τα χάλια μου. Με έχει πιάσει τρελή φαγούρα από το πρωί σε κορμό και χέρια, το είπα στη μαία και βάζω μια κρέμα που οκ με ανακουφίζει για λίγο αλλά μετά τα ίδια πάλι. Επειδή είναι σύμπτωμα χολοστάσης όπως σας είχα πει, επανέλαβα τις σχετικές εξετάσεις και δεν είναι από εκεί. 
Εχετε κ εσεις θέμα με κνησμό;;

3 ώρες πρίν, Fay_ είπε:

Εγω τα χάλια μου. Με έχει πιάσει τρελή φαγούρα από το πρωί σε κορμό και χέρια, το είπα στη μαία και βάζω μια κρέμα που οκ με ανακουφίζει για λίγο αλλά μετά τα ίδια πάλι. Επειδή είναι σύμπτωμα χολοστάσης όπως σας είχα πει, επανέλαβα τις σχετικές εξετάσεις και δεν είναι από εκεί. 

Μόνο στην κοιλιά εγώ. 

Μήπως το ξύδι σε βοηθήσει; Το λέω ως άσχετη γιατί όταν με τσιμπάνε τώρα αυτά τα μικρά τα σκνιπάκια που θες να βγάλεις το δέρμα σου από τη φαγούρα, μόνο το ξύδι με ανακουφίζει. 

Τι μπορείς να κανεις τώρα με αυτό; 

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Fay_ είπε:

Το βασικό είναι ότι δεν είναι αυτό που φοβόσουν! Μήπως είναι και λίγο ψυχολογικό; Γενικά η φαγούρα είναι λίγο λογική στην εγκυμοσύνη αν δεν κάνω λάθος αλλά φυσικά όχι να μην μπορείς να ηρεμήσεις. Έχεις βγάλει και εξανθήματα η είναι σκέτη φαγούρα; Εγώ είμαι άτομο με δερματικά και γενικά μου αρέσει να ξυνομαι όλη μέρα και χωρίς λόγο 😂 τώρα στην εγκυμοσύνη προσπαθώ να μην το παρακανω φυσικά γιατί οι κρέμες μου είναι κορτιζονουχες και προσπαθώ να τις αποφεύγω κ ας επιτρέπονται. Βοηθάει το ντους να είναι δροσερό, και διατροφικά όχι καυτερά και πολύ όξινα! 

Ε αυτό που κάνω είναι οταν απελπίζομαι βάζω την κρέμα που μου είπαν αλλά όπως λέει και η @Nasiad έχει κορτιζόνη και δεν θέλω να βάζω και πολύ.. εξανθηματα δεν έχω φαγούρα μόνο και κοκκίνισμα. αν συνεχίσει από βδομάδα θα παω σε δερματολόγο. Ελπίζω να μην χειροτερέψει μέσα στο ΣΚ και δεν βρίσκω γιατρό. 

πρίν από 52 λεπτά , Fay_ είπε:

Ε αυτό που κάνω είναι οταν απελπίζομαι βάζω την κρέμα που μου είπαν αλλά όπως λέει και η @Nasiad έχει κορτιζόνη και δεν θέλω να βάζω και πολύ.. εξανθηματα δεν έχω φαγούρα μόνο και κοκκίνισμα. αν συνεχίσει από βδομάδα θα παω σε δερματολόγο. Ελπίζω να μην χειροτερέψει μέσα στο ΣΚ και δεν βρίσκω γιατρό. 

Ναι αν δεν ηρεμεί πήγαινε καλύτερα έτσι για σιγουριά. Γιατί είναι πολύ ενοχλητικό και αν σου μπει μια φορά στο μυαλό ότι κάτι ίσως είναι δεν θα ηρεμήσεις. Εμένα είναι ψυχολογικό όλο αυτό βγάζω κοκκινίλες μόλις αγχώνομαι και ξυνομαι σαν τρελή. Τώρα στην εγκυμοσύνη αν δω ότι με πιανει η μανία κάνω με την μία ένα ντους πριν ξεκινήσω την παράνοια του ξυσιματος. Συνήθως βοηθάει, έχει τύχει να μπω για ντους 4-5 φορές την μέρα αλλά έστω ηρέμησα 😂 εγώ βγάζω και στο πρόσωπο και μου έδωσε η δερματολόγος ένα καθαριστικό αφρό και πραγματικά έχω σωθεί με αυτό. Το έχω στο ντους και κάθε μέρα στο μπάνιο μου κάνω καθαρισμό με αυτό και σταμάτησα να ξυνομαι. Από αφρολουτρο τι χρησιμοποιείς; Μήπως να δοκιμάσεις κάτι μωρουδιακο;

πρίν από 33 λεπτά , Nasiad είπε:

Ναι αν δεν ηρεμεί πήγαινε καλύτερα έτσι για σιγουριά. Γιατί είναι πολύ ενοχλητικό και αν σου μπει μια φορά στο μυαλό ότι κάτι ίσως είναι δεν θα ηρεμήσεις. Εμένα είναι ψυχολογικό όλο αυτό βγάζω κοκκινίλες μόλις αγχώνομαι και ξυνομαι σαν τρελή. Τώρα στην εγκυμοσύνη αν δω ότι με πιανει η μανία κάνω με την μία ένα ντους πριν ξεκινήσω την παράνοια του ξυσιματος. Συνήθως βοηθάει, έχει τύχει να μπω για ντους 4-5 φορές την μέρα αλλά έστω ηρέμησα 😂 εγώ βγάζω και στο πρόσωπο και μου έδωσε η δερματολόγος ένα καθαριστικό αφρό και πραγματικά έχω σωθεί με αυτό. Το έχω στο ντους και κάθε μέρα στο μπάνιο μου κάνω καθαρισμό με αυτό και σταμάτησα να ξυνομαι. Από αφρολουτρο τι χρησιμοποιείς; Μήπως να δοκιμάσεις κάτι μωρουδιακο;

Το σκέφτηκα και αυτό μήπως με πείραξε το αφρόλουτρο γιατί άλλαξα πρόσφατα.. αυτο με τον αφρό ενδιαφέρον ακούγεται. Εν τω μεταξύ είναι που είμαι και κρύουλιαρα και δεν μπορώ να κάνω δροσερό μπάνιο. Χειμώνα καλοκαίρι θέλω ζεστό καυτό μη σου πω νερό. Εσυ έχεις και εξανθήματα ή μόνο φαγούρα και κοκκινίλες; 

On 16/10/2024 at 10:39 ΜΜ, marpi91 είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια! Εγώ είχα ραντεβού σήμερα και έκανα και τον πρώτο nst. Συσπάσεις έφτασε μέχρι 50 οπότε δεν ανησυχούμε για την ώρα. Έπαθε σοκ ο άνθρωπος με το πώς χτυπιέται το μωρό! Ο τράχηλος άρχισε να παίρνει την κατιούσα, έφτασε 25χιλ και μου είπε ο γιατρός ότι θέλει τις επόμενες δύο εβδομάδες να είμαι πολύ χαλαρή για να πιάσω τουλάχιστον τις 36 εβδομάδες. Μου λέει 36+1 αν θες γέννα, δεν με νοιάζει! Αλλά πριν τις 36 δεν θέλει και οκ, λογικό! Οπότε εκείνος προβλέπει ότι πάλι θα πάω στις 30/10 στο ραντεβού μου και θα μου πει σε 2-3 μέρες πχ με περιμένει!

Κορίτσιααααα σε δύο εβδομάδες (μάλλον)γεννάω 😲 😳 😱 και τώρα με έχει πιάσει ένα άγχος και μια προσμονή. Του λέω από βάρος πως θα είναι; Μου λέει πιστεύει θα έχουμε πιάσει τα 2,5 κιλά και έπαθα σοκ γιατί οκ, και ο Παναγιώτης μου 3100 γεννήθηκε αλλά το 2,5 θα είναι σαν γατάκι ρε παιδιά!!! Έτσι γεννήθηκε βέβαια και ο άντρας μου και εγώ! Μικροκαμωμένα και τα 2. 

Αυτά τα νέα μας! 

Πωπωωωω κ εμείς στο ντοπλερ είδαμε ότι μάλλον θα γεννηθεί νωρίτερα γιατι ειναι μικρουλα...με το άγχος κ εγώ γιατί μου είπε Μαξ να φτάσει 2μιση κιλα στις 38 εβδομάδες...Η πρώτη μου 3060! Εγώ το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Nikoleta00 είπε:

Πωπωωωω κ εμείς στο ντοπλερ είδαμε ότι μάλλον θα γεννηθεί νωρίτερα γιατι ειναι μικρουλα...με το άγχος κ εγώ γιατί μου είπε Μαξ να φτάσει 2μιση κιλα στις 38 εβδομάδες...Η πρώτη μου 3060! Εγώ το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά..

Πάνω από δυο κιλά νομίζω ουι είναι καλά, μικρά μεν, αλλά καλά, δε θα έχετε θερμοκοιτίδες και τέτοια. Ποτε ξαναπάς; Σε ποια εβδομάδα είσαι;

10 ώρες πρίν, Fay_ είπε:

Το σκέφτηκα και αυτό μήπως με πείραξε το αφρόλουτρο γιατί άλλαξα πρόσφατα.. αυτο με τον αφρό ενδιαφέρον ακούγεται. Εν τω μεταξύ είναι που είμαι και κρύουλιαρα και δεν μπορώ να κάνω δροσερό μπάνιο. Χειμώνα καλοκαίρι θέλω ζεστό καυτό μη σου πω νερό. Εσυ έχεις και εξανθήματα ή μόνο φαγούρα και κοκκινίλες; 

Καλημέρα! Εχω ατοπικη δερματίτιδα οπότε βγάζω κοκκινίλες αλλά πολύ ευδιάκριτες που φαγουριζουν και το δέρμα είναι και ξηρό. Κ εγώ μια ζωή κάνω μπάνιο με νερό που πονάει αλλά όταν με πιάνει η τρέλα κάνω πιο δροσερό αναγκαστικά γιατί είναι ο μόνος τρόπος μετά να σταματήσει να είναι τόσο έντονη η φαγούρα. Αν επιμένει σε κανένα σημείο μετά από ώρα βρεχω πετσετακι και το βάζω στο σημείο αλλά θέλει να είναι το λίγο κρύο. Είναι δύσκολο και βασανιστικό πράγμα η φαγούρα και όσο ξύνεσαι τόσο πιο έντονο γίνεται. Εγώ με τα θέματα που έχω κυρίως χρησιμοποιώ μωρουδιακα αφρολουτρα και κάνουν διάφορα γιατί είναι πολύ πιο ήπια. Δοκίμασε να αλλάξεις αφρολουτρο μήπως όντως σε πειράξε, επίσης σκέψου αν αλλάξες πχ απορρυπαντικό η μαλακτικό για τα ρούχα, μέχρι κ αυτά μπορεί να στο προκαλούν. 

7 ώρες πρίν, Nikoleta00 είπε:

Να μην αγχώνεσαι, ξέρω πολλά μωράκια που γεννήθηκαν μια σταλιτσα και δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Πέρυσι μια γνωστη μου γέννησε 2300 μωράκι και ήταν και κανονικά στον 9ο κ εκείνη, το μωράκι υγιέστατο κ ας ήταν μια σταλιά! Αν δεν είναι πρόωρο, το να είναι απλα μικρουλι νομίζω δεν είναι θέμα. Αφού είναι καλές οι εξετάσεις σου δεν έχεις να αγχώνεσαι για κάτι, όλα μια χαρά θα πάνε! 

• Ευχαριστώ 1

Καλησπέρα σας κορίτσια! Τι κάνετε; 

Εγώ δεν βλέπω να φτάνω στις 30/10 ρε παιδιά.. έχω συνεχώς συσπάσεις, τσιμπήματα στον τράχηλο, νιώθω το παιδί τόσο χαμηλά που όταν κάθομαι στην τουαλέτα, λεω τώρα θα βγει το κεφάλι και θα μου πει καλημέραααα 😱

Εύχομαι να περιμένει τουλάχιστον αυτές τις 12 μέρες να μπω στον 9ο γιατί έχω αγχωθει παρα παρα πολύ..

• Μου αρέσει 1

On 18/10/2024 at 3:25 ΜΜ, Fay_ είπε:

@Fay_η κουμπαρα μου στη 2η εγκυμοσύνη παρουσίασε δερμογραφισμο(κάπως έτσι θυμάμαι ότι το ανέφερε).Είχε έντονη φαγούρα και είχε ψιλά κόκκινα στίγματα σε πάρα πολλά σημεία.Και της χορήγησε ο δερματολογος κάποιες κρέμες.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 43 λεπτά , marpi91 είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια! Τι κάνετε; 

Εγώ δεν βλέπω να φτάνω στις 30/10 ρε παιδιά.. έχω συνεχώς συσπάσεις, τσιμπήματα στον τράχηλο, νιώθω το παιδί τόσο χαμηλά που όταν κάθομαι στην τουαλέτα, λεω τώρα θα βγει το κεφάλι και θα μου πει καλημέραααα 😱

Εύχομαι να περιμένει τουλάχιστον αυτές τις 12 μέρες να μπω στον 9ο γιατί έχω αγχωθει παρα παρα πολύ..

Καλησπέρα! Δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει αλλά προσπάθησε να μην κάνεις τίποτα 😂 πάντως μην αγχώνεσαι νομίζω αφού είσαι τόσο κοντά στον 9ο δεν υπάρχει λόγος ανησυχιας, θα είναι μια χαρά το μωράκι σου! Ο γιατρός σου τι σου είπε; 

Εν τω μεταξύ τώρα που το λες έχει δύο μέρες που νιώθω κάτι τσιμπήματα τέρμα κάτω στον τράχηλο και χθες το βράδυ ιδιαίτερα το είχε παρακάνει και το λεγα στον άντρα μου, τι κάνει αυτό το παιδί το χέρι προσπαθεί να βγάλει; 😂 Καθόλου ευχάριστη αίσθηση 🤦

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...