Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

Δε νομιζω πως εχει να κανει με την περιοδο. Τα φαρμακα δε μπορουν να αφησουν την περιοδο να ερθει. Ωστοσο στις αρχες της εγκυμοσυνης συμβαινει. Και μενα μου ειχε συμβει μεταξυ 3ης και 4ης εβδομαδας. Σιδερωνα και οταν πηγα να κατουρησω ειχα ροζ. Μπορει να συμβαινει για πολλους λογους ομως.. και καλους (συνηθεις λογους που αφορουν την αρχη μιας εγκυμοσυνης) οσο και κακους. Το μονο που πρεπει να κανεις εσυ για να βοηθησεις την κατασταση, ειναι ξεκουραση. 

Και υπαρχει κι αλλος ενας πιθανος λογος στην περιπτωση σου. Αν εισαι εγκυος με ενα εμβρυο, ενω ειχαν εμφυτευτει 2 ή 3, μπορει να αποβληθηκε το μη υγιες εμβρυο. 

Γίνεται να σου ρθει περίοδος πάντως,ακόμα και με τόσα φάρμακα.Και έτυχε στην ίδια και το είδε γράψει μια κοπέλα ακόμα,δε θυμάμαι ποια.Περιεργο κ όμως γίνεται..ελπίζω να μην συμβαίνει αυτό στην περίπτωση της και να ισχύει αυτό που λες εσύ 🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

πρίν από 57 λεπτά , Nasiad είπε:

Εγώ αυτό με τα βλαστοκύτταρα ούτε το έχω ακούσει 😂 ξέρω μόνο ότι είναι καλό οταν γεννηθεί το κάθε μωράκι να μείνει λίγο παραπάνω με τον ομφάλιο πριν κοπεί για να μεταφερθεί σωστά όλο το αίμα στο μωρό με ότι στοιχείο πρέπει να πάρει!

Κρατάνε και καλά τα βλαστοκύτταρα μην τυχόν βγει στο μωρό ή στα αδέλφια του κάποιο αυτοάνοσο, ή κάποιας μορφής καρκίνου ή κάποια αλλεργία αν δεν κάνω λάθος, τα χρησιμοποιούν ως θεραπευτικό μέσο (χονδρικά)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 10 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Κρατάνε και καλά τα βλαστοκύτταρα μην τυχόν βγει στο μωρό ή στα αδέλφια του κάποιο αυτοάνοσο, ή κάποιας μορφής καρκίνου ή κάποια αλλεργία αν δεν κάνω λάθος, τα χρησιμοποιούν ως θεραπευτικό μέσο (χονδρικά)

Το οποίο όμως εφαρμόζεται μόνο σε πειραματικό επίπεδο για την ώρα και αν το παιδί νοσήσει από κάτι, σημαίνει ότι και τα αιμοποιητικα του κύτταρα που έχεις φυλάξει, θα νοσήσουν επίσης... Μια τρύπα στο νερό δλδ! Σας το λέω εγώ που την πάτησα! Έπρεπε να ψάξω καλύτερα, να ενημερωθώ. Απλά έπεσα στην παγίδα τους, πρώτο παιδί, να κάνω το καλύτερο για το παιδί μου, να προνοησω κλπ και τελικά τρίχες κατσαρες ήταν η φάση όλη! 

Δεν ξέρω βρε κορίτσια. Τώρα λέμε πειραματικό στάδιο και αν σε 15 χρόνια είναι το μέλλον στις θεραπείες και τραβάμε τα μαλλιά μας και λέμε γιατί δεν τα φυλάξαμε.. Φφ δεν ξέρω έχω μπερδευτεί κ εγω. Επίσης για το ίδιο το παιδί όντως μπορεί να μην είναι χρήσιμα αν είναι όμως για τον/ την αδερφή του που θα τα χρειαστεί… θα ρωτήσω κ εγω τον παιδίατρο και θα δω 

2 ώρες πρίν, Fay_ είπε:

Δεν ξέρω βρε κορίτσια. Τώρα λέμε πειραματικό στάδιο και αν σε 15 χρόνια είναι το μέλλον στις θεραπείες και τραβάμε τα μαλλιά μας και λέμε γιατί δεν τα φυλάξαμε.. Φφ δεν ξέρω έχω μπερδευτεί κ εγω. Επίσης για το ίδιο το παιδί όντως μπορεί να μην είναι χρήσιμα αν είναι όμως για τον/ την αδερφή του που θα τα χρειαστεί… θα ρωτήσω κ εγω τον παιδίατρο και θα δω 

Δεν θα είναι το μέλλον οι χρηματοδοτήσεις για τέτοιες έρευνες δεν έχουν προχωρήσει γιατί πολύ απλά τα κύτταρα που υπάρχουν στον ομφάλιο λορο μπορούν να βρεθούν Κ στο μυελό των οστών οπότε Κ γι'αυτό δεν έχει προχωρήσει Κ η έρευνα προς τα εκεί. Άσε που αν τα δωρίσεις στην ουσία σε δημόσια τράπεζα απλώς κρατάνε τα στοιχεία σου πχ αν κάποιος με τα χαρακτηριστικά των κυττάρων του παιδιού χρειαστεί πχ δωρεά μυελού κτλ. Είναι κάτι που απλά αν θες να το κάνεις απλά το κάνεις έτσι για την βοήθεια στην επιστήμη ένα πράγμα 

Άσε που μετά από 15 χρόνια είμαι σίγουρη ότι αυτά τα κύτταρα δεν θα έχουν κρατηθεί από δημόσιο φορέα .. 

Γενικά επειδή δεν είναι κάτι φοβερό απλά το κάνεις αλλά Κ να μην το κάνει κάποιος δεν πιστεύω ότι είναι κάτι φοβερό .

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Fay_ είπε:

Αυτό σκέφτομαι κι εγώ….

Καλα θα δούμε…

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!!Εγώ γέννησα τελικά σήμερα πρωί πρωί!!6.45!Δεν πρόλαβα να πάω στο ραντεβού για να μου κόψει ο γιατρός την περιδεση περιδεση!!Μου σπάσανε τα νερά!37+6!🤪🤪Που είχα λυσσάξει να πατήσω τις 38!!Τελικά κόπηκε η περιδεση τσακ μπαμ στις 5.20 και είχα διαστολή 3 αλλά ο τράχηλος δεν είχε εξαλειφθεί τελείως!Και σε 10 λεπτά είχα πάει 4 και ο τράχηλος άφαντος!Μέσα σε μισή ώρα ήμουν τελεια .Η μαία τα έπαιξε!Μου λέει εσύ σε μια ώρα το πολύ θα έχεις γεννήσει!Και εν τέλει 06.45  ήρθε η μπουμπού!Με είχαν σε ένα δωμάτιο για τις ωδινες και όταν φτάσαμε τελική ευθεία με μετέφεραν στο χειρουργείο,όπου έσπρωξε κυριολεκτικά 1 φορά!3200 βγήκε 51 πόντους!

Όλα καλά!!Και το προσωπικό στο Ιασω κάτω στα χειρουργεία τέλειο!Αλλά παιδιά το δωμάτιο μια μουφα και μισή!2κλινο και είναι πολύ πολύ μικρό και παλιό...Αλλά οκ!Ο γιατρός μου ήρθε ήδη!Άννα μεθαύριο το αργότερο αν θες σου δίνω εξιτήριο!!Ούτε καν του λέω!Τώρα

Να σας ζήσει!! Πολύ χαίρομαι που εξελίχθηκαν όλα άμεσα!! Μπράβο σας 🥰🥰

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα σας!

Πηγα κι εγώ για την εξέταση σήμερα. Δόξα τω Θεω ήταν όλα καλά, ο μπέμπης είναι ήδη 3 κιλά, είχε πολύ μάγουλο και κάτι χειλάρες άλλο πράγμα. Ρώτησα το γιατρό μου αν με βλέπει να φτάνω 20/11 αλλά μού είπε για κανένα λόγω, το πιθανότερο είναι να γεννήσω την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου. Θα πάω από το ιατρείο του τέλος Οκτωβρίου και βλέπουμε 

• Μου αρέσει 5

πρίν από 2 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Καλημέρα σας!

Πηγα κι εγώ για την εξέταση σήμερα. Δόξα τω Θεω ήταν όλα καλά, ο μπέμπης είναι ήδη 3 κιλά, είχε πολύ μάγουλο και κάτι χειλάρες άλλο πράγμα. Ρώτησα το γιατρό μου αν με βλέπει να φτάνω 20/11 αλλά μού είπε για κανένα λόγω, το πιθανότερο είναι να γεννήσω την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου. Θα πάω από το ιατρείο του τέλος Οκτωβρίου και βλέπουμε 

Καλημέραα! Αχ πως χαίρομαι που όλες έχουμε όμορφα στρουμπουλα μωράκια με τέλεια μαγούλακια και χειλάκια!! Αν είστε ήδη 3 κιλά, και όπως λένε βάζουν κάπου 200γρ την εβδομάδα, θα βγει τέλειο στρουμπουλο μπεμπακι! Σε ποια εβδομάδα είσαι θύμησε μου; 

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Nasiad είπε:

Καλημέραα! Αχ πως χαίρομαι που όλες έχουμε όμορφα στρουμπουλα μωράκια με τέλεια μαγούλακια και χειλάκια!! Αν είστε ήδη 3 κιλά, και όπως λένε βάζουν κάπου 200γρ την εβδομάδα, θα βγει τέλειο στρουμπουλο μπεμπακι! Σε ποια εβδομάδα είσαι θύμησε μου; 

Είμαι 34 προς 35. Μου είπε ότι γύρω στα 3,5 κιλά το υπολογίζει να γεννηθεί πρώτα ο Θεός. Μια χαρά θεωρώ, σε σχέση με τα αδέρφια του τα τεσσάρια 😂

Το χιουμοριστικό της υπόθεσης μόλις έφτασα στο νοσοκομείο με έπιασε μια υπνηλία σε άλλο λεβελ, ένιωθα το κλασικό της εγκυμοσύνης που νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε άλλο κόσμο. Μπαίνω για εξέταση, ξεκινάει ο εμβρυολογος, εγώ να μην έχω 100% των αισθήσεών μου, λες και έχω υπέρ οξυγονωθεί ένα πράγμα και δεν καταλάβαινα ούτε τι ακούω ούτε τι λέω. Τέλος πάντων μού δείχνει το στήθος του μωρού και μου λέει «εδώ όπως βλέπουμε αναπνέει» «τι αναπνέει κάλε; Πώς αναπνέει μέσα στην κοιλιά;» Τού είπα εγώ ασυναίσθητα και γυρίζει και λέει στο γιατρό μου «αυτή ήταν η πιο λογική και έξυπνη ερώτηση που έχω ακούσει από έγκυο τα τελευταία 5 χρόνια». Μού βγήκε τελείως αυθόρμητα μέσα στο χάσιμο, ενώ ουσιαστικά κατάλαβα ότι εννοεί ότι κάνει τις κινήσεις αλλά προς στιγμήν αφαιρέθηκα 😂

Εκεί λέω «νταξει, είμαι κι εγώ αλλά είστε κι εσείς…..»

• Χαχα 2

πρίν από 59 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Είμαι 34 προς 35. Μου είπε ότι γύρω στα 3,5 κιλά το υπολογίζει να γεννηθεί πρώτα ο Θεός. Μια χαρά θεωρώ, σε σχέση με τα αδέρφια του τα τεσσάρια 😂

Το χιουμοριστικό της υπόθεσης μόλις έφτασα στο νοσοκομείο με έπιασε μια υπνηλία σε άλλο λεβελ, ένιωθα το κλασικό της εγκυμοσύνης που νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε άλλο κόσμο. Μπαίνω για εξέταση, ξεκινάει ο εμβρυολογος, εγώ να μην έχω 100% των αισθήσεών μου, λες και έχω υπέρ οξυγονωθεί ένα πράγμα και δεν καταλάβαινα ούτε τι ακούω ούτε τι λέω. Τέλος πάντων μού δείχνει το στήθος του μωρού και μου λέει «εδώ όπως βλέπουμε αναπνέει» «τι αναπνέει κάλε; Πώς αναπνέει μέσα στην κοιλιά;» Τού είπα εγώ ασυναίσθητα και γυρίζει και λέει στο γιατρό μου «αυτή ήταν η πιο λογική και έξυπνη ερώτηση που έχω ακούσει από έγκυο τα τελευταία 5 χρόνια». Μού βγήκε τελείως αυθόρμητα μέσα στο χάσιμο, ενώ ουσιαστικά κατάλαβα ότι εννοεί ότι κάνει τις κινήσεις αλλά προς στιγμήν αφαιρέθηκα 😂

Εκεί λέω «νταξει, είμαι κι εγώ αλλά είστε κι εσείς…..»

Κ εμένα γράφει στις παρατηρήσεις του ντοπλερ κάτι για αναπνευστικές κινήσεις και γέλασα που το είδα. Αλλά είχα διαβάσει κάπου ότι στην ουσία κάνουν σαν δοκιμές και προετοιμασία τα μωρά πριν γεννηθούν 😂

Εγώ πάλι τελευταία άρχισα να μην κοιμάμαι καλά τη νύχτα, κάθε μέρα ξυπνάω καλού 5-6 η ώρα και δεν μπορώ να κοιμηθώ ως τις 7-8. Και μετά κοιμάμαι και δεν θέλω να ξυπνήσω με τίποτα 🤦 πάλι καλά δεν δουλεύουμε να λέμε!!

Κορίτσια άσχετο, εγώ χθες βγήκε επίσημα στην άδεια μητρότητας. Έκανα την αίτηση για το επίδομα κυοφορίας. Αυτό είναι μόνο σωστά; Δεν κάνουμε κάποια άλλη κίνηση σωστά; 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Nasiad είπε:

Κ εμένα γράφει στις παρατηρήσεις του ντοπλερ κάτι για αναπνευστικές κινήσεις και γέλασα που το είδα. Αλλά είχα διαβάσει κάπου ότι στην ουσία κάνουν σαν δοκιμές και προετοιμασία τα μωρά πριν γεννηθούν 😂

Εγώ πάλι τελευταία άρχισα να μην κοιμάμαι καλά τη νύχτα, κάθε μέρα ξυπνάω καλού 5-6 η ώρα και δεν μπορώ να κοιμηθώ ως τις 7-8. Και μετά κοιμάμαι και δεν θέλω να ξυπνήσω με τίποτα 🤦 πάλι καλά δεν δουλεύουμε να λέμε!!

Κορίτσια άσχετο, εγώ χθες βγήκε επίσημα στην άδεια μητρότητας. Έκανα την αίτηση για το επίδομα κυοφορίας. Αυτό είναι μόνο σωστά; Δεν κάνουμε κάποια άλλη κίνηση σωστά; 

Ναι μόνο αυτό κανεις και νομίζω θα πρέπει να στείλεις στη δουλειά σου ό,τι σού στείλουν από εφκα. Θα σου στείλουν ένα μήνυμα για το ποσό που πρόκειται να πάρεις μέχρι να γεννήσεις και στο Ίντερνετ θα δεις ποτε θα μπει αυτο

• Μου αρέσει 1

@ΧρυσαΜ μπραβο για το ντομπλερ σου! Άντε κοντοζυγώνεις κ εσυ!! Να παίρνουμε σειρά 🥰

@Nasiad την αίτηση την έκανα κ εγω την Παρασκευή. Προς το παρόν αυτό είναι. Εμένα μου είπαν από τη δουλειά 2-3 μέρες μετά τη γεννά να ξαναμπώ στον εφκα για την αντίστοιχη αίτηση για άδεια και επίδομα λοχείας. Επίσης θα λάβεις την απόφαση για την αίτηση που κατέθεσες που θα λέει και το ποσο που κα λάβεις. Εμένα αυτή την αίτηση μου ζήτησαν να τους την προωθήσω στη δουλειά για να γνωρίζουν το ποσο και τι θα μου παρακρατήσουν αυτοί.

καλα για το κατούρημα δεν το συζητώ, εγω ξυπνάω στάνταρ μια στις 4 και μια στις 6:30. Μετά αυτό που λες θα δυσκολευτώ να ξανά κοιμηθώ και θα με πάρει ο ύπνος κάπου γύρω στις 8..

• Μου αρέσει 1

Πρέπει να στείλουμε την απόφαση; Ο εργοδότης τι σχέση έχει με το ποσό που θα πάρουμε από τον εφκα και γιατί βασικά να κάνουν παρακράτηση; 😮 

Ξέρουμε πόσες μέρες κάνουν να βγάλουν απόφαση για το πόσο και πόσο να πληρωθεί; Πριν από 3 χρόνια που ακόμη καταθέτες χαρτιά, η αδερφή μου είχε πει ότι έκανε κάπου εβδομάδα να πληρωθεί, αλλά τώρα που είναι ηλεκτρονικά βλέπω ότι γενικά τα πάνε όλα πολύ αργά στον έφκα. 

πρίν από 1 λεπτό , Nasiad είπε:

Πρέπει να στείλουμε την απόφαση; Ο εργοδότης τι σχέση έχει με το ποσό που θα πάρουμε από τον εφκα και γιατί βασικά να κάνουν παρακράτηση; 😮 

Ξέρουμε πόσες μέρες κάνουν να βγάλουν απόφαση για το πόσο και πόσο να πληρωθεί; Πριν από 3 χρόνια που ακόμη καταθέτες χαρτιά, η αδερφή μου είχε πει ότι έκανε κάπου εβδομάδα να πληρωθεί, αλλά τώρα που είναι ηλεκτρονικά βλέπω ότι γενικά τα πάνε όλα πολύ αργά στον έφκα. 

Εμένα μου είπαν θέλουν την απόφαση γιατί πρόκειται κ αυτοί να βάλουν ως μισθοδοσία  χρήματα για το διάστημα κυοφορίας όποτε αν αυτό το ποσο μαζί με του εφκα ξεπερνάει κάποιο όριο  ο εργοδότης θα ´παρακρατήσει κάτι από το μισθό που πρόκειται να σου βάλει . Κάπως έτσι αν τα κατάλαβα καλά ίσως δεν το εξηγώ πολύ καλά. Αν κάποια κοπέλα το έχει καταλάβει καλύτερα μας λέει. Η απόφαση εμένα μου ήρθε με μειλ την ίδια ημέρα. Ψάχνοντας στο Ίντερνετ είδα ότι αν η αίτηση γίνει ως 14/10 πληρώνεσαι στις 18/10, η επόμενη ημερομηνία πληρωμής ήταν νομίζω 6/11

πρίν από 21 λεπτά , Fay_ είπε:

Εμένα μου είπαν θέλουν την απόφαση γιατί πρόκειται κ αυτοί να βάλουν ως μισθοδοσία  χρήματα για το διάστημα κυοφορίας όποτε αν αυτό το ποσο μαζί με του εφκα ξεπερνάει κάποιο όριο  ο εργοδότης θα ´παρακρατήσει κάτι από το μισθό που πρόκειται να σου βάλει . Κάπως έτσι αν τα κατάλαβα καλά ίσως δεν το εξηγώ πολύ καλά. Αν κάποια κοπέλα το έχει καταλάβει καλύτερα μας λέει. Η απόφαση εμένα μου ήρθε με μειλ την ίδια ημέρα. Ψάχνοντας στο Ίντερνετ είδα ότι αν η αίτηση γίνει ως 14/10 πληρώνεσαι στις 18/10, η επόμενη ημερομηνία πληρωμής ήταν νομίζω 6/11

Εγώ νόμιζα ότι όταν μπαίνουμε στις άδειες μητρότητας πληρωνόμαστε μόνο από εφκα και μετά συμπληρωματικό από ΟΑΕΔ. Θα ρωτησω κ εγώ συνάδελφο του hr να μου πει τι θέλουν ακριβώς. Εμένα ακόμη γράφει απλά ότι έχει υποβληθεί, ίσως δεν έγινε ακόμη η επιβεβαίωση από τη δουλειά μου. Γενικά ο εφκα πληρώνει 4 και 20 από όσο ξέρω αλλά αυτό ίσως να είναι για τα ασθενείας; Πάντως λογικά μόλις το κάνει αποδεκτό ο εργοδότης βγαίνει άμεσα η απόφαση άρα γενικά δεν αργεί πολύ η διαδικασία.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...