Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Sisheido είπε:

Κι εμείς δεν είχαμε καθόλου στο μυαλό μας το σενάριο διδυμα... ειχα μεταφέρει τόσα έμβρυα που ειπα θα ειναι η τελευταία προσπάθεια κι αυτό επειδή είδα τη Παναγιά στον ύπνο μου!

Όταν στη ζωή σου έρχεται κάτι μ ένα μαγικό τρόπο πιστεύω ότι μπορείς να το αντιμετωπίσεις... επίσης να σχολιάσω ότι στο πρωτοτοκκο ένιωθα περισσότερο κουρασμένη, μάλλον συνήθισα και τα ξενύχτια και όλα...

Εμένα ήταν 4 ότι γέννησα κι έτσι έχει κατανόηση κλπ αλλά είχαμε βρει τρόπους στην εγκυμοσύνη να κάνουμε αρκετά πράγματα... στην αναμονή της χοριακης δε δούλευα κανονικά στο παιδικο σταθμο και σηκώνω τα 2χρονα να τα αλλάξω...

Εύχομαι να σας έρθει το αδερφακι-ια και να γεμίσει ευχάριστα το σπιτι και τη ζωή σας!!!

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου! Μακαρι να τα καταφερω.. και να πιασω.. και την εγκυμοσυνη.. και το μετα! Ωστοσο δεν καταλαβα αυτο που ειπες.. Σηκωνες 2χρονα στην εγκυμοσυνη να τα αλλαξεις;? 

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

@Anna1986 ναι σίγουρα θα είμαι ήρεμη έστω ότι εκεί με ελέγχουν και θα πάνε όλα καλά. Βέβαια έχω ήδη περάσει ένα 15 ήμερο φέτος στο ίδιο νοσοκομείο και σκέφτομαι πάλι όρους και τσιμπήματα θα φάω και λίγο με πιάνουν τα ψυχολογικά μου γιατί τότε δεν είχα περάσει καλά. Αλλά όλα θα τα αντέξω για τον μικρό μου τι να κάνω. Μακάρι να γυρίσει κ μικρός γιατί λέω φαντάζεσαι να είναι όλα καλά με τα προβλήματα μου και να γεννήσω με καισαρική γιατί δεν γύρισε ο μπέμπης; 🤦

Εγώ κορίτσια κάνω λέιζερ πόδια, μπικίνι, μασχάλες, προσωπο εδώ και πολυυ καιρό και έχω να ξυριστω χρόνια. Πήγα έκανα και μια συνεδρία στην αρχή της εγκυμοσύνης έτσι για συντήρηση και τέλος. Φυσικά με την εγκυμοσύνη και τις ορμόνες έβγαλα κάτι χνούδια στο πιπι αλλά δεν με ενοχλούν. Πριν μπω στο νοσοκομείο θα βάλω τον άντρα μου να μου τα πατήσει ένα ξύρισμα έτσι για σιγουριά, μην γεννήσω φυσιολογικά και με ξυρίσουν εκεί όπως να ναι. Γενικά σε αυτήν την εγκυμοσύνη έβγαλα και λίγες άκυρες τρίχες στο πηγούνι και οι τρίχες στα χέρια μου αγριεψαν ενώ ήταν τέρμα λεπτές και ίσα που φαινόντουσαν. Η γιατρός μου είπε να μην πειράξω τίποτα γιατί ίσως όλα επανέλθουν μετά. Αλλά αυτές στο πηγούνι τις πάτησα λέιζερ δεν γινόταν να είναι σαν τον μπάρμπα 😂 Να γεννήσουμε ρε παιδί μου αλλά να είμαστε ωραίες. Πήρα και κάτι ωραίες στεκες και υφασμάτινα κοκκαλακια όλα γαλάζια έτσι να ταιριάζουν με τον μπέμπη 😂

Εγώ είμαι του '92 οπότε ολόκληρα 32. Μικρή δεν με λες κ εμένα. Στο μεταξύ τώρα τελευταία κατάλαβα ότι στα 35+ σε θεωρούν γηραιά για εγκυμοσύνη. Υπερβολή πια!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Anna1986 δε θέλω να το παίξω μικρή, νιώθω 45-50 αλλά είμαι γεννημένη το 96 😂 τον Απρίλιο λοιπόν πρώτα ο θεός θα κλείσω τα 29. 

Έχω διαβάσει σε ένα άρθρο για τον τοκετό ότι όλες κάνουν τη χοντρή τους ανάγκη κατά τον τοκετό. Απλά κάποιες να μην το καταλαβαίνουμε, λογικό εδώ βγαίνει ολόκληρο μωρό από το σπρώξε σπρωξε δε θα βγουν αλλα κι αλλα;

σε μια από τις γέννες μου (στην Τρίτη νομίζω), όσο ήμουν στην ανάνηψη ήρθαν οι μαίες να μου βάλουν καθετήρα αλλά εκείνη τη στιγμή ένιωσα κάτι σα να άνοιξε βρύση από κάτω μου και άκουσα τη μια να λέει «μην της βάλεις, τώρα ο,τι είχε της έφυγαν μαζεμένα». Πρέπει να έφυγε ότι υπήρχε μέσα μου σε υγρό και στέρεο που υγροποιήθηκε😂

Αλλά εις μακράν η πιο μαρτυρική εμπειρία που είχα ήταν στην πρώτη γεννά που μου έβαλαν καθετήρα (πριν βγει το μωρό) επειδή είχα πολλή ώρα μπροστά μου και είχα κάνει αναισθησία, μού τον είχαν βάλει λάθος και ένιωθα ρε κορίτσια λες και είμαι οριακά να κατουρησω και να μη μπορώ, την παρακαλούσα να μού το βγάλει και δε με πιστευε….

Επισης όσον αφορά την ώρα του τοκετού νομίζω ότι είναι τυχαίο, δε σημαίνει ότι τα επόμενα γεννιούνταν πιο γρήγορα από τα πρώτα. Θεωρητικά θα μπορούσε να το πει κάποιος αυτό μιας και κουράζεσαι πιο πολύ ενώ στο πρώτο κατά κύριο λόγο είσαι ξάπλα 😂.

πρίν από 10 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

@Anna1986 δε θέλω να το παίξω μικρή, νιώθω 45-50 αλλά είμαι γεννημένη το 96 😂 τον Απρίλιο λοιπόν πρώτα ο θεός θα κλείσω τα 29. 

Έχω διαβάσει σε ένα άρθρο για τον τοκετό ότι όλες κάνουν τη χοντρή τους ανάγκη κατά τον τοκετό. Απλά κάποιες να μην το καταλαβαίνουμε, λογικό εδώ βγαίνει ολόκληρο μωρό από το σπρώξε σπρωξε δε θα βγουν αλλα κι αλλα;

σε μια από τις γέννες μου (στην Τρίτη νομίζω), όσο ήμουν στην ανάνηψη ήρθαν οι μαίες να μου βάλουν καθετήρα αλλά εκείνη τη στιγμή ένιωσα κάτι σα να άνοιξε βρύση από κάτω μου και άκουσα τη μια να λέει «μην της βάλεις, τώρα ο,τι είχε της έφυγαν μαζεμένα». Πρέπει να έφυγε ότι υπήρχε μέσα μου σε υγρό και στέρεο που υγροποιήθηκε😂

Αλλά εις μακράν η πιο μαρτυρική εμπειρία που είχα ήταν στην πρώτη γεννά που μου έβαλαν καθετήρα (πριν βγει το μωρό) επειδή είχα πολλή ώρα μπροστά μου και είχα κάνει αναισθησία, μού τον είχαν βάλει λάθος και ένιωθα ρε κορίτσια λες και είμαι οριακά να κατουρησω και να μη μπορώ, την παρακαλούσα να μού το βγάλει και δε με πιστευε….

Επισης όσον αφορά την ώρα του τοκετού νομίζω ότι είναι τυχαίο, δε σημαίνει ότι τα επόμενα γεννιούνταν πιο γρήγορα από τα πρώτα. Θεωρητικά θα μπορούσε να το πει κάποιος αυτό μιας και κουράζεσαι πιο πολύ ενώ στο πρώτο κατά κύριο λόγο είσαι ξάπλα 😂.

@ΧρυσαΜεσένα τώρα είναι το τέταρτο μωράκι,σωστά?Ο τρίτος τοκετός ήταν εύκολος?Σίγουρα η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική,αλλά διάβασα ότι ο τρίτος τοκετός σε σχέση με το δεύτερο,είναι πιο δύσκολος.

πρίν από 19 λεπτά , Anna1986 είπε:

@ΧρυσαΜεσένα τώρα είναι το τέταρτο μωράκι,σωστά?Ο τρίτος τοκετός ήταν εύκολος?Σίγουρα η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική,αλλά διάβασα ότι ο τρίτος τοκετός σε σχέση με το δεύτερο,είναι πιο δύσκολος.

Ο τρίτος ήταν πανεύκολος, δεν το πίστευα και έκλαιγα από συγκίνηση που τελείωσε τόσο εύκολα 😂

αλλά, ήταν λιγότερα κιλά σε σχέση με τα αδέρφια του, είχα εξαιρετική μαία επομένως όλα ήταν πολύ με το μέρος μου. Η μαία με έβαλε να κάτσω ξαπλωμένη στο πλάι με το ένα γόνατο λυγισμένο και μου λέει μπορείς να κοιμηθείς κι ολας αν θες, σε πληροφορώ ότι όντως κοιμήθηκα, κατέβαινε το μωρό από μόνο του στη στάση που ήμουν και με ξύπνησαν οι μαίες που ήρθαν να με ελέγξουν κ μου είπαν ότι γεννάω. 

• Μου αρέσει 2

Κ γω έκανα laser πριν την  εγκυμοσύνη σε όλο το σώμα, γι αυτό στα πόδια δεν έχω τίποτα πια, αλλά εκει κάτω και μασχάλες έχω δουλειά ακόμα. Στο πηγούνι λόγω πολυκυστικών είχα κ έχω ακόμα κάποιες και τις κάνω ριζική, είναι το μόνο που δεν σταμάτησα τώρα στην εγκυμοσύνη. 

Εν τω μεταξύ στο σεμινάριο στο Έλενα μας είπαν ότι δε χρειάζεται πάντα να ξυριζόμαστε και ότι θα πρέπει να το συνεννοηθούμε με την ομάδα που μας παρακολουθεί ή κατι τέτοιο. Δε θυμάμαι βεβαια τις περιπτώσεις που τη "γλιτώνεις". 

Να κάνω μια άσχετη ερώτηση σε εσας που έχετε εμπειρία, για το μαιευτήριο να πάρω μόνο νυχτικές ή μπορώ και χαλαρές πιτζάμες? Κ πόσες αλλαξιές? Γιατί κάτι άκουσα ότι χρειάζεσαι αρκετές?!

πρίν από 3 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Ο τρίτος ήταν πανεύκολος, δεν το πίστευα και έκλαιγα από συγκίνηση που τελείωσε τόσο εύκολα 😂

αλλά, ήταν λιγότερα κιλά σε σχέση με τα αδέρφια του, είχα εξαιρετική μαία επομένως όλα ήταν πολύ με το μέρος μου. Η μαία με έβαλε να κάτσω ξαπλωμένη στο πλάι με το ένα γόνατο λυγισμένο και μου λέει μπορείς να κοιμηθείς κι ολας αν θες, σε πληροφορώ ότι όντως κοιμήθηκα, κατέβαινε το μωρό από μόνο του στη στάση που ήμουν και με ξύπνησαν οι μαίες που ήρθαν να με ελέγξουν κ μου είπαν ότι γεννάω. 

Τέλειο!!!! Η ιδανική γέννα 😃

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , DepiDukes είπε:

Κ γω έκανα laser πριν την  εγκυμοσύνη σε όλο το σώμα, γι αυτό στα πόδια δεν έχω τίποτα πια, αλλά εκει κάτω και μασχάλες έχω δουλειά ακόμα. Στο πηγούνι λόγω πολυκυστικών είχα κ έχω ακόμα κάποιες και τις κάνω ριζική, είναι το μόνο που δεν σταμάτησα τώρα στην εγκυμοσύνη. 

Εν τω μεταξύ στο σεμινάριο στο Έλενα μας είπαν ότι δε χρειάζεται πάντα να ξυριζόμαστε και ότι θα πρέπει να το συνεννοηθούμε με την ομάδα που μας παρακολουθεί ή κατι τέτοιο. Δε θυμάμαι βεβαια τις περιπτώσεις που τη "γλιτώνεις". 

Να κάνω μια άσχετη ερώτηση σε εσας που έχετε εμπειρία, για το μαιευτήριο να πάρω μόνο νυχτικές ή μπορώ και χαλαρές πιτζάμες? Κ πόσες αλλαξιές? Γιατί κάτι άκουσα ότι χρειάζεσαι αρκετές?!

Εγώ έπαιρνα νυχτικά τύπου κομπινεζόν με ρόμπα γιατί αυτά με βόλευαν, άλλες είχαν πιτζάμα κανονική. Για τρεις διανυκτερεύσεις θα σου πρότεινα να πάρεις 4-5 σίγουρα γιατί μπορει να γίνεις μαντάρα από τα αίματα. Εκτός αν έχεις κάποιον να πάρει τα λερωμένα και να στα φέρει καθαρά. Επίσης με βόλεψε και η ρόμπα η μπλε του νοσοκομείου. Από ρούχα μόνο αυτά που μπήκα είχα και μια αλλαξιά έξτρα 

Εσώρουχα είχα πάρει αρκετά αλλά χρησιμοποιούσα αυτά του νοσοκομείου που ήταν μιας χρήσης και βόλευαν πολύ

• Μου αρέσει 1

Κι εγώ έχω κάνει λέιζερ στο παρελθόν αλλά τα τελευταία 4 χρόνια είμαι έγκυος ρε κορίτσια! Πολλή ορμόνη στις ορμονοεξαρτώμενες περιοχές. Είπα λοιπόν να τα αφήσω και να αρχίσω πάλι οταν κλείσω με τις εγκυμοσύνες. Οπότε δεν είναι να πεις ότι είχα να ξυρισω και τη ζούγκλα του Αμαζονίου, αλλά εντάξει, από το να με ξυρίσουν στο νοσοκομείο, είπα να τα πάρω μοναχιαμ και ο,τι γίνει στα τυφλά 😜

• Μου αρέσει 1

πρίν από 43 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Έτσι ακριβώς μου έλεγε η μαία μου να κάνω στον πρώτο τοκετό!Μου έλεγε να κάνω "ψαρακια" .Την έφερε ο γυναικολόγος μου και παιδιά δε ζήτησε μισό ευρώ!

πρίν από 44 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Είχες κάνει επισκληριδιο?

πρίν από 8 λεπτά , Anna1986 είπε:

Έτσι ακριβώς μου έλεγε η μαία μου να κάνω στον πρώτο τοκετό!Μου έλεγε να κάνω "ψαρακια" .Την έφερε ο γυναικολόγος μου και παιδιά δε ζήτησε μισό ευρώ!

Είχες κάνει επισκληριδιο?

Ναι εννοείται!!!! Σε όλες τις γέννες έκανα 

πρίν από 44 λεπτά , DepiDukes είπε:

Εγώ την έπαθα πολύ άσχημα στον πρώτο τοκετό με τις πυτζαμες!Γέννησα Δεκεμβρίου μήνα αλλά οι ορμόνες είχαν χτυπήσει κόκκινο!!Έκανα μπάνιο και χώρος υπερβολή οι μασχάλες μυριζαν πολύ άσχημα,10 λεπτά μετά???Μπορεί να λέω και πολύ!Αφού θυμάμαι είχα λουσει μαλλιά και ήρθε μαία να μου δείξει πως να βάλω το μωρό στο στήθος και η κοπέλα έκανε μορφασμο..και της λέω χίλια συγνώμη..Ξέρω ότι μυρίζω σαν το κουναβι,αλλά βγήκα μόλις από το μπάνιο!!Και μου λέει ναι κοπέλα μου,είναι οι ορμόνες!!Και μου το είπε και ο γιατρός!!4 μήνες εζεχνα!!!!Στο 2ο ευτυχώς δεν το είχα!Οπότε 4 πυτζαμες τι να φτουρισουν??Ήθελα να αλλάζω 3 φορές τη μέρα από την μπόχα ρε παιδιά!!Ευτυχώς τις έστελνα και τις έπλενε η μαμά μου!!Τώρα πήρα μαζί μου 6 σετ!Πήρα 2 νυχτικιες με ρομπα και 4 σετ παντελονα με μπλούζα και νυχτικιες από πάνω!Έχω πάρει 5 ρόμπες!!🤪🤪Μόνο το ένα σετ το πήρα χωρίς ρομπα.Εμενα τα εσώρουχα δε με βόλεψαν τόσο όσο οι πάνες sani! Οι βρακάκι!!Να είναι καλά η κοπέλα που γέννησε δίπλα μου την πρώτη φορά!Αυτή μου τις πρότεινε!Και μου δάνεισε αρχικά να δω αν θα με βολέψουν και έτσι έστειλα τον άντρα μου να μου πάρει και στον δεύτερο τοκετό δεν είχα δείγμα βρακιου!Ούτε τώρα!

πρίν από 1 λεπτό , Anna1986 είπε:

Εγώ την έπαθα πολύ άσχημα στον πρώτο τοκετό με τις πυτζαμες!Γέννησα Δεκεμβρίου μήνα αλλά οι ορμόνες είχαν χτυπήσει κόκκινο!!Έκανα μπάνιο και χώρος υπερβολή οι μασχάλες μυριζαν πολύ άσχημα,10 λεπτά μετά???Μπορεί να λέω και πολύ!Αφού θυμάμαι είχα λουσει μαλλιά και ήρθε μαία να μου δείξει πως να βάλω το μωρό στο στήθος και η κοπέλα έκανε μορφασμο..και της λέω χίλια συγνώμη..Ξέρω ότι μυρίζω σαν το κουναβι,αλλά βγήκα μόλις από το μπάνιο!!Και μου λέει ναι κοπέλα μου,είναι οι ορμόνες!!Και μου το είπε και ο γιατρός!!4 μήνες εζεχνα!!!!Στο 2ο ευτυχώς δεν το είχα!Οπότε 4 πυτζαμες τι να φτουρισουν??Ήθελα να αλλάζω 3 φορές τη μέρα από την μπόχα ρε παιδιά!!Ευτυχώς τις έστελνα και τις έπλενε η μαμά μου!!Τώρα πήρα μαζί μου 6 σετ!Πήρα 2 νυχτικιες με ρομπα και 4 σετ παντελονα με μπλούζα και νυχτικιες από πάνω!Έχω πάρει 5 ρόμπες!!🤪🤪Μόνο το ένα σετ το πήρα χωρίς ρομπα.Εμενα τα εσώρουχα δε με βόλεψαν τόσο όσο οι πάνες sani! Οι βρακάκι!!Να είναι καλά η κοπέλα που γέννησε δίπλα μου την πρώτη φορά!Αυτή μου τις πρότεινε!Και μου δάνεισε αρχικά να δω αν θα με βολέψουν και έτσι έστειλα τον άντρα μου να μου πάρει και στον δεύτερο τοκετό δεν είχα δείγμα βρακιου!Ούτε τώρα!

Εγώ βάζω και λανολινη στο στήθος οπότε έχω πάρει και επιθέματα να μη λερωσω τα σουτιέν!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

Εγώ βάζω και λανολινη στο στήθος οπότε έχω πάρει και επιθέματα να μη λερωσω τα σουτιέν!

Αυτό με τη μυρωδιά το έχω ακούσει και από αλλού. Εγώ είχα κάποια διαφορά αλλά όχι να μυρίζω άσχημα ευτυχώς, απλά διαφορετικά θα έλεγα, και όχι τοσο άμεσα. Αλλά όντως υπήρχε μια διαφορά στο πώς ένιωθα να μυρίζω, καθόμουν και μύριζα μόνη το δέρμα μου για να καταλάβω τι πάει λάθος γιατί τότε δεν ήξερα. 

Πάνες βρακάκι sani ότι καλύτερο!! Εγώ δεν είχα και πολύ αίμα γενικά και αν ήθελα την έβγαζα με 2 νυχτικιές. Βέβαια έμεινα και μόνο δύο βράδια. Αλλα για σιγουριά είχα και θα έχω και τώρα μαζί μου μπόλικες αλλάξιες. 

Γενικά θέλει μια βαλίτσα δικιά μας και μια για το μωρό για να είμαστε σίγουρες! 

• Μου αρέσει 1

Ευχαριστώ κορίτσια!! Έχω πολλά ψώνια να κάνω καθώς δε φοράω ποτέ ούτε νυχτικιές ούτε πιτζάμες 🤪

Στο σπίτι είμαι φόρμα-tshirt κ στον ύπνο με το βρακί. 

Αυτό με τον ιδρώτα παίζει σοβαρά να με πιάσει κ μένα! Το είχα πάθει μία περίοδο λόγω του λέιζερ στη μασχάλη. Δεν υπήρχε αποσμητικό να με κρατάει. Το παθα κ σε κάποια φάση στο 2ο τρίμηνο αλλά έφυγε.

Aυτο με το λειζερ στη μασχάλη τοβεπαθε και μια φίλη μου..έψαχνε αποσμητικό μανιωδώς!Εμένα μασχάλη και στήθος είναι τα μόνα σημεία που έχω απαγορευτικό από τον γυναικολόγο μου,οπότε δεν τα πείραξα!

Εγώ πολύ φοβάμαι ότι και τώρα θα έχω θέμα με τον ιδρώτα!Το είχα σχεδόν σε ολόκληρη την εγκυμοσύνη τώρα,μπορώ να πω ελάχιστα υποχωρησε στο 3ο τρίμηνο!Σε φάση να κάνω μπάνιο 3 και 4 φορές τη μέρα επειδή δεν άντεχα τη μυρωδιά μου!!Και πριν κάνα 2βδομαδο βρήκα (ελπιζω) το αποσμητικό μου!!Είναι φυτικό της Avene και παρόλα αυτά με κρατάει!!!Έχει πολύ πολύ διακριτική μυρωδιά,parabens free και χωρίς αλουμίνιο!Είμαι απίστευτα ευχαριστημενη!Και ενώ έτυχε να ιδρωσω,μυριζα μια χαρά!Τώρα παρήγγειλα στη φαρμακοποιό άλλο 1 να μου φέρει!

@Nasiadεγώ για το μωρό δεν έφτιαξα βαλίτσα.. Θα φέρει ο άντρας μου την ημέρα του εξιτηριου το φορμακι (που πολύ προβληματιζομαι τι να της φορέσω με αυτό τον καιρο)!Της πήρα ένα μακρυμανικο ,αλλά τώρα που πήγα να κάνω καρδιοτοκογραφο τα μωρά που έβγαιναν ή φορούσαν φορμακι με μανίκι αλλά γυμνό τελείως πόδι ή καλοκαιρινό φορμακι με κάλτσα!Γιατί έχει ζέστη!Και θα πάρει το καλαθι/αυγό και ένα σεντονακι.Για εκείνη για μέσα στο μαιευτήριο θα πάρω ένα σεντονακι και 3 σελτεδακια!Όπως και στα αγόρια μου!

1 ώρα πρίν, Anna1986 είπε:

Aυτο με το λειζερ στη μασχάλη τοβεπαθε και μια φίλη μου..έψαχνε αποσμητικό μανιωδώς!Εμένα μασχάλη και στήθος είναι τα μόνα σημεία που έχω απαγορευτικό από τον γυναικολόγο μου,οπότε δεν τα πείραξα!

Εγώ πολύ φοβάμαι ότι και τώρα θα έχω θέμα με τον ιδρώτα!Το είχα σχεδόν σε ολόκληρη την εγκυμοσύνη τώρα,μπορώ να πω ελάχιστα υποχωρησε στο 3ο τρίμηνο!Σε φάση να κάνω μπάνιο 3 και 4 φορές τη μέρα επειδή δεν άντεχα τη μυρωδιά μου!!Και πριν κάνα 2βδομαδο βρήκα (ελπιζω) το αποσμητικό μου!!Είναι φυτικό της Avene και παρόλα αυτά με κρατάει!!!Έχει πολύ πολύ διακριτική μυρωδιά,parabens free και χωρίς αλουμίνιο!Είμαι απίστευτα ευχαριστημενη!Και ενώ έτυχε να ιδρωσω,μυριζα μια χαρά!Τώρα παρήγγειλα στη φαρμακοποιό άλλο 1 να μου φέρει!

@Nasiadεγώ για το μωρό δεν έφτιαξα βαλίτσα.. Θα φέρει ο άντρας μου την ημέρα του εξιτηριου το φορμακι (που πολύ προβληματιζομαι τι να της φορέσω με αυτό τον καιρο)!Της πήρα ένα μακρυμανικο ,αλλά τώρα που πήγα να κάνω καρδιοτοκογραφο τα μωρά που έβγαιναν ή φορούσαν φορμακι με μανίκι αλλά γυμνό τελείως πόδι ή καλοκαιρινό φορμακι με κάλτσα!Γιατί έχει ζέστη!Και θα πάρει το καλαθι/αυγό και ένα σεντονακι.Για εκείνη για μέσα στο μαιευτήριο θα πάρω ένα σεντονακι και 3 σελτεδακια!Όπως και στα αγόρια μου!

Θα πρότεινα να βάλεις ένα λεπτό μακριμάνικο φορμάκι, έτσι κι αλλιώς θα του έχεις και κάτι για σκέπασμα. Η πρώτη συμβουλή που μου έδωσε η μαία ήταν ότι όταν νιώθεις εσυ ότι έχει κρύο, τότε το νιώθει και το μωρό. Δεν εννοώ όταν κρυώνεις γιατί με τις ορμόνες που είναι ό,τι να ‘ναι δεν κρύωνα, αλλά είχα την αίσθηση της θερμοκρασίας στο χώρο.

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα σε όλες! Εγώ γενικά δεν έχω καλή αίσθηση του κρύου. Θέλετε ο υπερθυρεοειδισμός; Θέλετε ότι μου αρέσει το κρύο και γενικά δεν κρυώνω σχεδόν ποτέ; Οδηγαω και 10 χρόνια μηχανάκι χειμώνα καλοκαίρι και νομίζω έχω πάθει ανοσία. Πολύ με μπερδεύει για το πόσα ρούχα θα πρέπει γενικά να φοράει το παιδί. Εγώ που θα γεννήσω σε δημόσιο λογικά θα θέλει παραπάνω πράγματα να πάρω σωστά; Σε ιδιωτικά δίνουν φαντάζομαι περισσότερες παροχές.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...