Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Έχεις πολύ καλές βλαστοκυστες και πιστευω πώς όλα θα πάνε κατ ευχήν! Προσπαθώ να σκέφτομαι όπως λες, ορθολογικά κι ας με πονάει. Δηλαδή αν είχαμε χρήματα για πέταμα, θα ήταν πολύ λυπηρό να πω, τώρα στα 44 συνεχίζω τις ωοληψίες. Πρέπει να μάθουμε να βάζουμε κι ένα στοπ. Ώρες ώρες απορώ πως ήρθε ο γιος μου... Κάποια στιγμή ο γιατρός μου είπε κατι που με προβλημάτισε.... ότι μπορεί να μοιράζομαι παρόμοιο  dna με τον άνδρα μου και να αποβάλλω τα έμβρυα... κι ότι ο γιος μου να ήταν πολύ δυνατός ανοσολογικα και κρατήθηκε... Αυτή τη φορά ομως πήρα medrol και έτσι πήρα την 1η μου θετική χοριακη. Πραγματικά το μυαλό μου τρελαίνεται στις σκέψεις... 

Τις έχω στην κατάψυξη, γίνεται? Το κόστος δεν είναι μεγάλο? Επίσης μπορεί να το από καταστρέψω το έμβρυο. Όλοι οι γιατροί που έχω ρωτήσει είναι αντίθετοι. 

Νομιζω πως προεμφυτευτικος δεν γινεται μετα απο καταψυξη. Κι αν τον κανουν εχουν απωλειες.. ακομα και να χασεις το εμβρυο. Το κοστος θυμαμαι πριν 2-3 χρονια που ειχα κανει εγω, ηταν γυρω στα 600 ευρω το καθε εμβρυο! Δεν ειχα ρωτησει αλλα το ελεγαν καποιες κοπελες στο φορουμ. Ισως να εχει να κανει και με την κλινικη.. και με τα ποσα εμβρυα εχεις.. κτλ. Ωστοσο δεν σου εγγυαται εμφυτευση ο προεμφυτευτικος.. αλλα τσεκαρει καποια συνδομα. Λιγο πολυ τις χρωμοσωματικες ανωμαλιες του εμβρυου αν δεν κανω λαθος. Ας με διορθωσουν εδω τα κοριτσια που εχουν κανει, γιατι εγω δεν εκανα σε κανενα εμβρυο (λογω κοστους). Επισης θα ηθελα να σου πω κατι. Ειχα διαβασει που μιλουσες με καποια κοπελα κι ελεγες ποσο εχει στερηθει το παιδι σου αγκαλιες κτλ λογω συνεχων εμβρυομεταφορων. Με επηρρεασε πολυ αυτο.. γιατι κι εγω το σκεφτομουν πριν αποφασισω για 2ο. Μου ηρθε και σημερα στο μυαλο οταν μου ζητησε ο μικρος να τον παρω αγκαλια επειδη κουραστηκε. Νιωθω τυψεις. Θελω να κανω 2ο παιδι περισσοτερο για εκεινον. Δεν εχει κανεναν δικο του ανθρωπο. Εδω που ζουμε δεν εχουμε συγγενεις. Μονο τα πεθερικα μου. Μετα θα μεινει μονος του. Δεν ειμαστε κι εμεις στην πρωτη νιοτη. Ετσι το αποφασισα. Αν δεν πιασει δεν με πειραζει.. εγω θα εχω κανει αυτο που ειναι να κανω. Να βαλω τα εμβρυα που εχω ετοιμα. Και ως εκει. Δεν θελω να χασω τις στιγμες του. Ας γινει ο.τι ειναι να γινει. Ή ας μη γινει..

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Anna1986 είπε:

@Fay_πάντως χθες που ήμουν γυναικολόγο,μετά από εμένα μπήκε μέσα μια κοπέλα και εκείνη με δίδυμα!Και επειδη με ακουσε στην πόρτα που διαπραγματευομουν το 37 😅😅 μου λέει,εγώ λέω αμάν να μπω στην 36η!Και ο γιατρός μου της είπε ότι τα διδυμακια στην πλειοψηφία τα παίρνουν νωρίτερα!Είναι συνηθισμένο είπε!Και εσένα πραγματικά για διδυμακια έχουν πολύ καλό βάρος!Θυμάμαι στην περιδεση που φοβόμουν την προωροτητα ,μου είχε πει ο γιατρός ότι όταν το μωρό ζυγίζει 1 κιλό είναι δικλείδα ασφαλείας!Και ότι στις 28 εβδομάδες έχουν όλες τις πιθανότητες με το μέρος τους!

Αυτό με τη χολή που λες,δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με αυτό που είχε η κουμπάρα μου!Εκείνη στη δεύτερη εγκυμοσύνη είχε όντως έντονη φαγούρα,αλλά όλο το δέρμα γέμιζε κόκκινα σημαδακια μικρά μικρά σαν τελίτσες!Και γεννησε τον μικρό 37η με προγραμματισμένη καισαρική τομή και όλα πήγαν τέλεια!

Και εσύ στο Ιασω θα γεννήσεις??

Εσυ διαπραγματεύεσαι το 37η, εγω θα διαπραγματευτώ να τα πάρει πριν τις 36 😝

Με πήρε ο γιατρός μου λέει είναι στο όριο δεν μπορούμε να μιλήσουμε ακόμα για χολοσταση αλλά θέλει παρακολούθηση. Μου είπε σε 2 βδομαδες να επαναλάβω την εξέταση και θα δούμε. Στο Ιασώ θα γεννήσω ναι. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Fay_ είπε:

Εσυ διαπραγματεύεσαι το 37η, εγω θα διαπραγματευτώ να τα πάρει πριν τις 36 😝

Με πήρε ο γιατρός μου λέει είναι στο όριο δεν μπορούμε να μιλήσουμε ακόμα για χολοσταση αλλά θέλει παρακολούθηση. Μου είπε σε 2 βδομαδες να επαναλάβω την εξέταση και θα δούμε. Στο Ιασώ θα γεννήσω ναι. 

Εσύ θες να στα πάρει 36η?

πρίν από 5 λεπτά , Anna1986 είπε:

Εσύ θες να στα πάρει 36η?

Εγώ από τη μια θέλω να ξεμπερδέψω και του είπα για τεχνητους πόνους όταν πάμε να αφαιρέσουμε την περιδεση και μου έκοψε τη φόρα!Από την άλλη μου είπε χθες ότι επειδή είναι πολύ ζωηρή η μπέμπα και έχω αρκετό αμνιακο,αν μου σπάσουν τα νερα να μην αγχωθω!Ότι είναι οκ,αλλά ιδανικά θα ήθελε να πάμε 38η..Οπότε έχω φρικάρει και επειδή δε σταματάει να κουνιέται λέω τώρα θα μου την κάνει!!!Και δεν ξέρω και τι μπορώ να κάνω για να μην κουνιέται έτσι. Βάζω μουσική,κουνιέται,μιλάω ,κουνιέται,νερό πίνω,κουνιέται.Αφου στον καρδιοτογραφο μου είπε η μαία ήθελε 5 κινήσεις και έκανε 56..Λέω έτσι και έχω σάκο τσιγάρο τσιγαροχαρτο..πάει!Θα τον πάρω στα χέρια πριν τις 38..

πρίν από 49 λεπτά , Fay_ είπε:

Καλά ναι δεν φοβάμαι τόσο τη προωροτητα όσο το να μην πάθουν τίποτα πριν την 37η λόγω της χολο στάσης (αν έχω τελικά). Όπως γνωρίζετε πάντα βάζουμε το χειρότερο με το μυαλό μας.. δλδ πιο ασφαλής θα ένιωθα να μου πει θα τα πάρουμε πχ σε δυο βδομαδες και ας μπουν λίγο θερμοκοιτίδα παρα να έχω το άγχος μέχρι την 37η. Τέλος πάντων σας ευχαριστώ κορίτσια μου για τα λόγια σας! 💕

Εννοείται ότι το παραμικρό είναι ικανό να μας αγχώσει μέχρι τέλους 😂 τοαν σού απαντήσει, στείλε μας τα νέα σου 

2 ώρες πρίν, olia, mom to be είπε:

@Fay_ χολόσταση είχε η αδελφή μου, το κατάλαβε γιατί ξυνόταν πάρα πολύ, τόσο πολύ που συνεχώς έκανε μπάνιο, δεν μπορούσε να ηρεμήσει. Γέννησε προγραμματισμένα  φυσιολογικα μάλιστα και όλα καλά το κορίτσι μας τώρα είναι 4 χρονων. 

Σε δικά μου νέα κορίτσια δεν άντεξα και πήγα πήρα και 2η γνώμη μέχρι να βγει η wes γιατί κόντεψα πραγματικά να τρελαθω. Η BPD είναι λίγο ψιλά στα όρια του φυσιολογικού αλλά η εμβρυολογος μας είπε ότι δεν δίνει και ιδιαίτερη σημασία αφού ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικό σχήμα κεφαλιου. Το μηριαιο και το βραχιονιο είναι λίγο πίσω αλλά έχουν μπει στα φυσιολογία όρια κατώτερα μεν φυσιολογικα δεν και όλα τα άλλα λειτουργούν μια χαρα και το μωράκι μας έχει αναπτυξη φυσιολογικη και το doppler μια χαρα οπότε ηρεμήσαμε μπορώ να πω περιμένουμε βέβαια τα αποτελέσματα αλλά νιώθω σίγουρα πολύ καλυτερα

Εν ολίγοις είναι όλα καλά!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Να σας ρωτήσω κι εγώ κάτι... Ορισμένες φορές νιώθω σε κάποιο σημείο της κοιλιάς μου έντονο καρδιακό παλμό. Δεν είναι λόξυγκας... 

Μάλιστα εχτές φαινόταν και με το μάτι ότι δίπλα από τον αφαλό υπήρχε έντονος καρδιακός παλμός. Υπάρχει περίπτωση κάπως να κάθεται και εκείνη τη στιγμή να νιώθω την καρδιά της; Σας έχει συμβεί εσάς;

πρίν από 11 λεπτά , Sarni είπε:

Να σας ρωτήσω κι εγώ κάτι... Ορισμένες φορές νιώθω σε κάποιο σημείο της κοιλιάς μου έντονο καρδιακό παλμό. Δεν είναι λόξυγκας... 

Μάλιστα εχτές φαινόταν και με το μάτι ότι δίπλα από τον αφαλό υπήρχε έντονος καρδιακός παλμός. Υπάρχει περίπτωση κάπως να κάθεται και εκείνη τη στιγμή να νιώθω την καρδιά της; Σας έχει συμβεί εσάς;

Κι εγω το παθαίνω αυτό τις τελευταίες μέρες. Μπορεί να το νιώθω και 2-3 φορές μέσα στην ημέρα και κρατάει κάποια λεπτά. Ο γιατρός λέει λοξυγγας αλλά κ εγω έχω σκεφτεί μήπως κάπως κάθεται και νιώθω την καρδούλα του.

πρίν από 11 λεπτά , Fay_ είπε:

Κι εγω το παθαίνω αυτό τις τελευταίες μέρες. Μπορεί να το νιώθω και 2-3 φορές μέσα στην ημέρα και κρατάει κάποια λεπτά. Ο γιατρός λέει λοξυγγας αλλά κ εγω έχω σκεφτεί μήπως κάπως κάθεται και νιώθω την καρδούλα του.

Λόξυγκας σ' εμένα δεν είναι γιατί έχει πολύ και τον νιώθω διαφορετικά. 

πρίν από 13 λεπτά , Sarni είπε:

Λόξυγκας σ' εμένα δεν είναι γιατί έχει πολύ και τον νιώθω διαφορετικά. 

Πιο πολύ λογικό μου κάνει εμένα να έχει πιο έντονο και πιο απαλό λόξυγκα παρά να έχει τόσο έντονο καρδιακό παλμό το μωρό! Εγώ το καταλαβαίνω ότι είναι λόξυγκας λόγω του ρυθμικού της κίνησης. Άλλες φορές είναι πιο έντονο άλλες όχι τόσο, έχει να κάνει πιστεύω με τη στάση του μωρού απλά! 

Και εγώ λοξυγγα ψηφίζω!Γιατί ο καρδιακος παλμός από κάποια εβδομάδα και μετά μου είχε πει ο γιατρός μπορώ να τον εντοπίσω πχ και με το στηθοσκοπιο αν το τοποθετήσω στην κοιλιά μου..επειδή και εγώ το είχα απορία!Και μου είπε έτσι οκ..αλλά να το νιώθεις με το χέρι πιο πιθανό είναι να εντοπίσεις τον δικό σου παλμο πάρα του μωρού.. 

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Εμενα ο γιος μου είχε λόξυγκα καθημερινά, τώρα ο μπέμπης ξεκίνησε την τελευταία εβδομάδα να έχει, 1-2 φορές τον έχω καταλάβει. Θεωρώ πως δεν είναι σε καμία περίπτωση καρδιακός παλμός! Δεν καταλαβαίνω τον δικό μου παλμό αν ακουμπήσω το στήθος. Θα νιώσω την καρδούλα που βρίσκεται μέσα σε άλλο σώμα, κάτω από την κοιλιά μου, κάτω από το λίπος, κάτω από τη μήτρα και μέσα σε αμανικο υγρό που απορροφά τους κραδασμούς?! Μου φαίνεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας! 

Εμένα δεν σταματά να χτυπιέται, μέρα νύχτα, όταν είμαι όρθια,όταν ξαπλώνω, όταν δε κάνω μπάνιο μόλις ανοίξω το νερό; Κάνει πάρτι! Με πατάει σε τράχηλο, κλωτσαει στομάχια, πλευρά, όπου βρει! Ώρες ώρες νομίζω θα κάνει ποπ ο αφαλός μου και θα βγει κάνα πόδι από μέσα. Με έχει πεθάνει, είναι άβολο και ενοχλητικό 😬

Την Τετάρτη έχω ραντεβού, θα είμαι 34 εβδ. Και το ιστορικό μου δείχνει ότι θα έχω μπροστά μου ακόμα ίσως 3 εβδομάδες, μέχρι 37 βαριά μας βλέπω να φτάνουμε! Ίσως και να κάνει την έκπληξη πάντως! Αλλά εγώ θα σταματήσω τη δουλειά σε δύο εβδομάδες, ήδη έχω ενημερώσει τα μαθήματα να ξέρουν ότι θα ξεκινήσουν τα διαδικτυακά! Ε δεν θα γεννήσω και πάνω από τα βιβλία! Θέλω λίγο να ξεκουραστώ πριν πάω να γεννήσω.

• Χαχα 2

17 ώρες πρίν, Sarni είπε:

Ναι μου έχει συμβεί αλλά μου είχαν πει ότι είναι δικός μου παλμός από την αρτηρία μου 

πρίν από 18 λεπτά , marpi91 είπε:

Γεια σας κορίτσια! Εμενα ο γιος μου είχε λόξυγκα καθημερινά, τώρα ο μπέμπης ξεκίνησε την τελευταία εβδομάδα να έχει, 1-2 φορές τον έχω καταλάβει. Θεωρώ πως δεν είναι σε καμία περίπτωση καρδιακός παλμός! Δεν καταλαβαίνω τον δικό μου παλμό αν ακουμπήσω το στήθος. Θα νιώσω την καρδούλα που βρίσκεται μέσα σε άλλο σώμα, κάτω από την κοιλιά μου, κάτω από το λίπος, κάτω από τη μήτρα και μέσα σε αμανικο υγρό που απορροφά τους κραδασμούς?! Μου φαίνεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας! 

Εμένα δεν σταματά να χτυπιέται, μέρα νύχτα, όταν είμαι όρθια,όταν ξαπλώνω, όταν δε κάνω μπάνιο μόλις ανοίξω το νερό; Κάνει πάρτι! Με πατάει σε τράχηλο, κλωτσαει στομάχια, πλευρά, όπου βρει! Ώρες ώρες νομίζω θα κάνει ποπ ο αφαλός μου και θα βγει κάνα πόδι από μέσα. Με έχει πεθάνει, είναι άβολο και ενοχλητικό 😬

Την Τετάρτη έχω ραντεβού, θα είμαι 34 εβδ. Και το ιστορικό μου δείχνει ότι θα έχω μπροστά μου ακόμα ίσως 3 εβδομάδες, μέχρι 37 βαριά μας βλέπω να φτάνουμε! Ίσως και να κάνει την έκπληξη πάντως! Αλλά εγώ θα σταματήσω τη δουλειά σε δύο εβδομάδες, ήδη έχω ενημερώσει τα μαθήματα να ξέρουν ότι θα ξεκινήσουν τα διαδικτυακά! Ε δεν θα γεννήσω και πάνω από τα βιβλία! Θέλω λίγο να ξεκουραστώ πριν πάω να γεννήσω.

Γέλασα με αυτό που λες θα πεταχτεί κανένα πόδι. Καλά ακόμα δουλεύεις;;;

3 ώρες πρίν, marpi91 είπε:

Χαχαχαχα το ίδιο νιώθω κ γω, ότι θα πεταχτεί κανά πόδι! Όχι όμως απτις κλωτσιές, αλλά απτο τέντωμα!! Πολύ τέντωμα!! Κ γω Τετάρτη θα χω γιατρό κ θα διανύω την 36η 😶 πότε πέρασε ο καιρός ρε παιδιά.. Δεν είμαι σίγουρη αν είμαι έτοιμη ακόμα να βγει έξω 😛 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, DepiDukes είπε:

Χαχαχαχα το ίδιο νιώθω κ γω, ότι θα πεταχτεί κανά πόδι! Όχι όμως απτις κλωτσιές, αλλά απτο τέντωμα!! Πολύ τέντωμα!! Κ γω Τετάρτη θα χω γιατρό κ θα διανύω την 36η 😶 πότε πέρασε ο καιρός ρε παιδιά.. Δεν είμαι σίγουρη αν είμαι έτοιμη ακόμα να βγει έξω 😛 

Ρε παιδιά εγώ έπαιρνα μαγνησιο 3 φορές τη μέρα και utrogestan κολπικά,2 φορές τη μέρα,τώρα προς το τέλος!Εσάς αν παίρνετε κάτι για συσπασεις,πότε σας τα σταμάτησε??

Just now, Anna1986 είπε:

Ρε παιδιά εγώ έπαιρνα μαγνησιο 3 φορές τη μέρα και utrogestan κολπικά,2 φορές τη μέρα,τώρα προς το τέλος!Εσάς αν παίρνετε κάτι για συσπασεις,πότε σας τα σταμάτησε??

Εμένα μου ζήτησε να σταματήσω το utrogestan την Κυριακή και μαγνησιο εδώ και 1 βδομάδα.. αλλά του είπα ότι φοβάμαι και πίνω 1 μαγνησιο τη μέρα!

4 ώρες πρίν, marpi91 είπε:

Αχ κατάλαβα είσαι και εσύ εκπαιδευτικός και κανείς ιδιαίτερα Ε; Εγώ είμαι αγγλικής φιλολογίας και  περυσι κ εγώ έτσι ήμουν και έκανα μαθήματα μέχρι και τελευταία εβδομάδα Σεπτέμβρη και γέννησα 22 Οκτώβρη. Δεν ευχαριστήθηκα τίποτα πραγματικά. Μετά από αυτό αποφάσισα ότι σε άλλη εγκυμοσύνη δεν θα το ζήσω ξανά και βρήκα δουλειά σε εταιρεία ως μεταφράστρια και ησύχασα. Αυτή τη φορά έχω κατά χαρεί να κάθομαι και να κάνω δουλειές και αραγμα. Δύσκολος ο τομέας της εκπαίδευσης γι'αυτό και τον παράτησα σχεδόν εντελώς! Έχω κρατήσει μόνο ένα ιδιαίτερο γιατί δίνει φέτος και μόλις τελειώσει και αυτό δεν αναλαμβάνω ξανά το αποφασισα! 

πρίν από 3 λεπτά , Anna1986 είπε:

Εμένα μου ζήτησε να σταματήσω το utrogestan την Κυριακή και μαγνησιο εδώ και 1 βδομάδα.. αλλά του είπα ότι φοβάμαι και πίνω 1 μαγνησιο τη μέρα!

Εγώ δεν έπαιρνα τίποτα και δεν παίρνω, δεν μου χρειάζεται προφανως.

Αλλά εσύ γιατί φοβάσαι; Για αρχή καλό είναι να ακούς τους γιατρούς σου που ξέρουν! Επίσης λογικά στο είπε γιατι μπήκες στον μήνα σου και προφανώς δεν είναι κακό να αρχίσεις να έχεις σιγά σιγά συσπάσεις..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...