Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Έχεις πολύ καλές βλαστοκυστες και πιστευω πώς όλα θα πάνε κατ ευχήν! Προσπαθώ να σκέφτομαι όπως λες, ορθολογικά κι ας με πονάει. Δηλαδή αν είχαμε χρήματα για πέταμα, θα ήταν πολύ λυπηρό να πω, τώρα στα 44 συνεχίζω τις ωοληψίες. Πρέπει να μάθουμε να βάζουμε κι ένα στοπ. Ώρες ώρες απορώ πως ήρθε ο γιος μου... Κάποια στιγμή ο γιατρός μου είπε κατι που με προβλημάτισε.... ότι μπορεί να μοιράζομαι παρόμοιο  dna με τον άνδρα μου και να αποβάλλω τα έμβρυα... κι ότι ο γιος μου να ήταν πολύ δυνατός ανοσολογικα και κρατήθηκε... Αυτή τη φορά ομως πήρα medrol και έτσι πήρα την 1η μου θετική χοριακη. Πραγματικά το μυαλό μου τρελαίνεται στις σκέψεις... 

Τις έχω στην κατάψυξη, γίνεται? Το κόστος δεν είναι μεγάλο? Επίσης μπορεί να το από καταστρέψω το έμβρυο. Όλοι οι γιατροί που έχω ρωτήσει είναι αντίθετοι. 

Νομιζω πως προεμφυτευτικος δεν γινεται μετα απο καταψυξη. Κι αν τον κανουν εχουν απωλειες.. ακομα και να χασεις το εμβρυο. Το κοστος θυμαμαι πριν 2-3 χρονια που ειχα κανει εγω, ηταν γυρω στα 600 ευρω το καθε εμβρυο! Δεν ειχα ρωτησει αλλα το ελεγαν καποιες κοπελες στο φορουμ. Ισως να εχει να κανει και με την κλινικη.. και με τα ποσα εμβρυα εχεις.. κτλ. Ωστοσο δεν σου εγγυαται εμφυτευση ο προεμφυτευτικος.. αλλα τσεκαρει καποια συνδομα. Λιγο πολυ τις χρωμοσωματικες ανωμαλιες του εμβρυου αν δεν κανω λαθος. Ας με διορθωσουν εδω τα κοριτσια που εχουν κανει, γιατι εγω δεν εκανα σε κανενα εμβρυο (λογω κοστους). Επισης θα ηθελα να σου πω κατι. Ειχα διαβασει που μιλουσες με καποια κοπελα κι ελεγες ποσο εχει στερηθει το παιδι σου αγκαλιες κτλ λογω συνεχων εμβρυομεταφορων. Με επηρρεασε πολυ αυτο.. γιατι κι εγω το σκεφτομουν πριν αποφασισω για 2ο. Μου ηρθε και σημερα στο μυαλο οταν μου ζητησε ο μικρος να τον παρω αγκαλια επειδη κουραστηκε. Νιωθω τυψεις. Θελω να κανω 2ο παιδι περισσοτερο για εκεινον. Δεν εχει κανεναν δικο του ανθρωπο. Εδω που ζουμε δεν εχουμε συγγενεις. Μονο τα πεθερικα μου. Μετα θα μεινει μονος του. Δεν ειμαστε κι εμεις στην πρωτη νιοτη. Ετσι το αποφασισα. Αν δεν πιασει δεν με πειραζει.. εγω θα εχω κανει αυτο που ειναι να κανω. Να βαλω τα εμβρυα που εχω ετοιμα. Και ως εκει. Δεν θελω να χασω τις στιγμες του. Ας γινει ο.τι ειναι να γινει. Ή ας μη γινει..

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , Anna1986 είπε:

Εσάς όταν κουνιέται τόσο πολύ νιώθετε και τσιμπιες κάτω??

Ναι νιώθω και τσιμπιες και μερικές φορές κάτι σαν ηλεκτρικό ρεύμα. Επίσης όταν περπατάω νιώθω πολλή πίεση κατω χαμηλά και είναι σα να έχω μελανιές... Και αύριο μπαίνω 33η εβδομάδα, οπότε έχω μέλλον...

Just now, Sarni είπε:

Ναι νιώθω και τσιμπιες και μερικές φορές κάτι σαν ηλεκτρικό ρεύμα. Επίσης όταν περπατάω νιώθω πολλή πίεση κατω χαμηλά και είναι σα να έχω μελανιές... Και αύριο μπαίνω 33η εβδομάδα, οπότε έχω μέλλον...

Ναι και εγώ το ένιωθα από πολύ νωρίς αυτό!Αφού πολλές φορές τιναζομουν πάνω!Έχω σε 40' μπαίνω 37η!!😅😅😅

Έστειλα τώρα πάλι στο γιατρό για το αμνιακό και μου λέει,μια χαρά τα τσισα σας!

Just now, Anna1986 είπε:

Ναι και εγώ το ένιωθα από πολύ νωρίς αυτό!Αφού πολλές φορές τιναζομουν πάνω!Έχω σε 40' μπαίνω 37η!!😅😅😅

Έστειλα τώρα πάλι στο γιατρό για το αμνιακό και μου λέει,μια χαρά τα τσισα σας!

Πάλι καλά που μου απαντάει!Άλλος στάνταρ θα με είχε στειλει πουθενά βραδιάτικο!

Καλημέρα κορίτσια! Κ εμένα ο μικρός κουνιέται πολύ και κάνει πολύ δυνατές κινήσεις. Κάποιες φορές νιώθω λες και με σπρώχνει κανονικός άνθρωπος ένα πράγμα. Απορώ αλήθεια τι κάνει εκεί μέσα. Ιδιαίτερα όταν ξαπλώνω στα πλάγια κάνει τρελό πάρτυ. Το πρώτο μου μωράκι ήταν πολύ ήρεμο γενικά, κλωτσούσε αλλά όχι όπως αυτός, λογικά θα ήταν και ήρεμη γενικότερα αν ισχύει αυτό που λένε ότι οι συμπεριφορές φαίνονται από την κοιλιά. Αυτός ώρες ώρες δίνει τριπλές κλωτσιές λες και τρέχει και χτυπάει πόδια 3-4 φορές στο ίδιο σημείο. 

1 hour ago, Nasiad είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Κ εμένα ο μικρός κουνιέται πολύ και κάνει πολύ δυνατές κινήσεις. Κάποιες φορές νιώθω λες και με σπρώχνει κανονικός άνθρωπος ένα πράγμα. Απορώ αλήθεια τι κάνει εκεί μέσα. Ιδιαίτερα όταν ξαπλώνω στα πλάγια κάνει τρελό πάρτυ. Το πρώτο μου μωράκι ήταν πολύ ήρεμο γενικά, κλωτσούσε αλλά όχι όπως αυτός, λογικά θα ήταν και ήρεμη γενικότερα αν ισχύει αυτό που λένε ότι οι συμπεριφορές φαίνονται από την κοιλιά. Αυτός ώρες ώρες δίνει τριπλές κλωτσιές λες και τρέχει και χτυπάει πόδια 3-4 φορές στο ίδιο σημείο. 

Ρε παιδιά εγώ όλο το βράδυ ήμουν σαν την κουκουβάγια!!Αγχώθηκα τόσο πολύ και έλεγα τώρα θα μου σπάσουν τα νερα!!Και αυτό να μουρλαινεται!Μετά άρχισα να σκέφτομαι μήπως με κάτι δυσανασχετεί γι αυτό κάνει και έτσι.. Όλο βλακειες σκεφτόμουν.. Ο ύπνος με πήρε κατά τις 2 και ξανά ξύπνησα στις 5 και κάτι και από εκείνη την ώρα το μάτι γαρίδα.. Ε μετά 7 και κάτι σηκώθηκα να φτιάξω κολατσιό στα μικρά και να φάνε κάτι πριν φύγουν για το σχολείο.. Και τώρα είμαι σα ζαβλακωμενη!

Με πήρε τηλ.τωρα η φίλη μου και της έλεγα πόσο άγχος έχω για τον τοκετό.. Το έχετε και εσείς βρε παιδιά??Εγώ αγχώνομαι για το πότε θα σπάσουν τα νερα..Από την ώρα που σπάνε ξέρω ότι είναι μονόδρομος!😅😅Αλλά έχω άγχος!!

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Anna1986 είπε:

Ρε παιδιά εγώ όλο το βράδυ ήμουν σαν την κουκουβάγια!!Αγχώθηκα τόσο πολύ και έλεγα τώρα θα μου σπάσουν τα νερα!!Και αυτό να μουρλαινεται!Μετά άρχισα να σκέφτομαι μήπως με κάτι δυσανασχετεί γι αυτό κάνει και έτσι.. Όλο βλακειες σκεφτόμουν.. Ο ύπνος με πήρε κατά τις 2 και ξανά ξύπνησα στις 5 και κάτι και από εκείνη την ώρα το μάτι γαρίδα.. Ε μετά 7 και κάτι σηκώθηκα να φτιάξω κολατσιό στα μικρά και να φάνε κάτι πριν φύγουν για το σχολείο.. Και τώρα είμαι σα ζαβλακωμενη!

Με πήρε τηλ.τωρα η φίλη μου και της έλεγα πόσο άγχος έχω για τον τοκετό.. Το έχετε και εσείς βρε παιδιά??Εγώ αγχώνομαι για το πότε θα σπάσουν τα νερα..Από την ώρα που σπάνε ξέρω ότι είναι μονόδρομος!😅😅Αλλά έχω άγχος!!

Καλε γιατί αγχώνεσαι τόσο πολύ. Εισαι σε μια ασφαλή εβδομάδα, το βαρος του μωρού είναι οκ και τώρα που λέει ο λόγος να σπάσουν μια χαρά θα είστε. Βέβαια ίσως κάτι να μην αντιλαμβάνομαι από το άγχος σου καθώς εμένα είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη. Αλλά θα έλεγα να ηρεμήσεις γιατί το άγχος περνάει και στο μωρό., ποιος μιλάει τώρα θα μου πεις 😝

Σε δικά μου νέα χθες πήγαμε για το Doppler όλα καλά με τους μπέμπηδες. 31+4 και Ο ένας είναι 1600 και ο άλλος 1850. Έχουν μια διαφορά αλλά μας είπαν δεν είναι κάτι, όποτε προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. 
το θέμα είναι ότι έκανα και εξετάσεις αίματος και τα χολικα οξέα ειναι ένα Τσακ ανεβασμένα και φοβάμαι μην έχω χολοσταση κύησης. Περιμένω το γιατρό να με καλέσει να το συζητήσουμε. Έχει καμία κοπέλα εμπειρία από χολοσταση; 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 27 λεπτά , Anna1986 είπε:

Αν δεν κουνιόταν να φοβόσουν καλέ, τώρα τι σε αγχωνει. Μπήκες εξάλλου στον μήνα σου οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να έρθει η ώρα. Εμένα καθόλου στην με αγχωνει το να γεννήσω γενικά, πιο πολύ θέλω να τελειώνω γιατί έχω μόνιμο άγχος αν δεν κλωτσήσει για λίγη ώρα το μωρό και είναι εξαντλητικό όλο αυτό. Δεν με νοιάζει ο τοκετός, δεν με νοιάζει αν ζοριστω η αν πονέσω. Θέλω απλά να έρθει το μωρό ζωντανό και να το πάρω στα χέρια μου να ηρεμήσω.

Αυτό να σκέφτεσαι μόνο, να έρθει με το καλό το παιδάκι σου και όλα τα άλλα θα γίνουν όπως και να έχει αφού μπήκαμε στο χορό. 

πρίν από 18 λεπτά , Fay_ είπε:

Καλε γιατί αγχώνεσαι τόσο πολύ. Εισαι σε μια ασφαλή εβδομάδα, το βαρος του μωρού είναι οκ και τώρα που λέει ο λόγος να σπάσουν μια χαρά θα είστε. Βέβαια ίσως κάτι να μην αντιλαμβάνομαι από το άγχος σου καθώς εμένα είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη. Αλλά θα έλεγα να ηρεμήσεις γιατί το άγχος περνάει και στο μωρό., ποιος μιλάει τώρα θα μου πεις 😝

Σε δικά μου νέα χθες πήγαμε για το Doppler όλα καλά με τους μπέμπηδες. 31+4 και Ο ένας είναι 1600 και ο άλλος 1850. Έχουν μια διαφορά αλλά μας είπαν δεν είναι κάτι, όποτε προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. 
το θέμα είναι ότι έκανα και εξετάσεις αίματος και τα χολικα οξέα ειναι ένα Τσακ ανεβασμένα και φοβάμαι μην έχω χολοσταση κύησης. Περιμένω το γιατρό να με καλέσει να το συζητήσουμε. Έχει καμία κοπέλα εμπειρία από χολοσταση; 

Α εμείς μαζί είμαστε κ εγώ είμαι 31+2 σήμερα και έχω doppler την Δευτέρα. Θέλω να δω πόσο μεγάλωσε ο μικρός γιατί νιώθω διάφορα μεγάλη από την τελευταία φορά που πήγα στο γιατρό. Εσένα για διδυμακια είναι πολύ καλά νομίζω, και δεν έχουνε διάφορα, τα 200 γραμμάτια είναι μια χαρά το κάθε ένα έχει το σωματότυπο του. Άσε που πάντα οι μετρήσεις είναι +-300γρ αν δεν κάνω λάθος. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω καν τι είναι χολοσταση!

• Μου αρέσει 1

@Fay_ χολόσταση είχε η αδελφή μου, το κατάλαβε γιατί ξυνόταν πάρα πολύ, τόσο πολύ που συνεχώς έκανε μπάνιο, δεν μπορούσε να ηρεμήσει. Γέννησε προγραμματισμένα  φυσιολογικα μάλιστα και όλα καλά το κορίτσι μας τώρα είναι 4 χρονων. 

Σε δικά μου νέα κορίτσια δεν άντεξα και πήγα πήρα και 2η γνώμη μέχρι να βγει η wes γιατί κόντεψα πραγματικά να τρελαθω. Η BPD είναι λίγο ψιλά στα όρια του φυσιολογικού αλλά η εμβρυολογος μας είπε ότι δεν δίνει και ιδιαίτερη σημασία αφού ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικό σχήμα κεφαλιου. Το μηριαιο και το βραχιονιο είναι λίγο πίσω αλλά έχουν μπει στα φυσιολογία όρια κατώτερα μεν φυσιολογικα δεν και όλα τα άλλα λειτουργούν μια χαρα και το μωράκι μας έχει αναπτυξη φυσιολογικη και το doppler μια χαρα οπότε ηρεμήσαμε μπορώ να πω περιμένουμε βέβαια τα αποτελέσματα αλλά νιώθω σίγουρα πολύ καλυτερα

• Μου αρέσει 6

1 hour ago, Fay_ είπε:

@Fay_δεν ξέρω τι είναι να σου πω την αλήθεια ούτε εγώ.. 

Αγχώνομαι πως να το πω βρε παιδιά?Τσεκάρω αν κατέβηκε η κοιλιά,είμαι τώρα και μόνη στο σπίτι με τα μικρά και λέω,ωχ αν σπάσουν τώρα τα νερά,θα τρομάξουν !Και αν σπάσουν βράδυ και πρέπει να φύγουμε άρον άρον!Μετά φοβάμαι πως θα πάει ο τοκετός,αν θα έχω διαστολή,τέτοια σκέφτομαι..Διάβασα κιόλας ότι όσα μωρά γεννιούνται 37η εβδομάδα έχουν περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν αναπνευστικά προβλήματα γιατί τα πνευμονια τους δεν είναι ωριμα(έλεγε βέβαια ότι δεν ισχύει σε όλα τα μωρα).Αλλά εγώ ενέσεις κορτιζόνης δεν έκανα για τα πνευμονια..

Μετά λέω με σπασμένα νερά πως θα κόψουν την περιδεση..Όλο τέτοια σκέφτομαι.. Αυτό το αν,αν,αν..και έχω αγωνία για την εξέλιξη του τοκετού.. Να γεννήσω έστω όπως τις άλλες 2 φορες(προτιμώ την πρώτη!!😅😅)

1 hour ago, Fay_ είπε:

Μια χαρά τα μωρά!!! Για δίδυμα σούπερ!!! Εγώ δεν το γνωρίζω αυτό που λες. Έστειλες τα αποτελέσματα στο γιατρό;

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Μια χαρά τα μωρά!!! Για δίδυμα σούπερ!!! Εγώ δεν το γνωρίζω αυτό που λες. Έστειλες τα αποτελέσματα στο γιατρό;

Ναι τα έστειλα δεν με έχει πάρει ακόμα πίσω.  Χολοσταση ουσιαστικά είναι όταν σταματά η χολή να δουλεύει λόγω ορμονών και επιβαρύνεται πολύ το συκώτι. Κυριως στο 3ο τρίμηνο παρουσιάζεται και φαίνεται από τα ηπατικά ένζυμα και τα χολικα οξέα και σύμπτωμα έχει την έντονη φαγούρα. Αν επιβεβαιωθεί προτείνουν να παίρνουν τα μωράκια πριν τις 37 εβδομάδες γιατί μετά έχουν θέματα..  

πρίν από 33 λεπτά , Anna1986 είπε:

@Fay_δεν ξέρω τι είναι να σου πω την αλήθεια ούτε εγώ.. 

Αγχώνομαι πως να το πω βρε παιδιά?Τσεκάρω αν κατέβηκε η κοιλιά,είμαι τώρα και μόνη στο σπίτι με τα μικρά και λέω,ωχ αν σπάσουν τώρα τα νερά,θα τρομάξουν !Και αν σπάσουν βράδυ και πρέπει να φύγουμε άρον άρον!Μετά φοβάμαι πως θα πάει ο τοκετός,αν θα έχω διαστολή,τέτοια σκέφτομαι..Διάβασα κιόλας ότι όσα μωρά γεννιούνται 37η εβδομάδα έχουν περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν αναπνευστικά προβλήματα γιατί τα πνευμονια τους δεν είναι ωριμα(έλεγε βέβαια ότι δεν ισχύει σε όλα τα μωρα).Αλλά εγώ ενέσεις κορτιζόνης δεν έκανα για τα πνευμονια..

Μετά λέω με σπασμένα νερά πως θα κόψουν την περιδεση..Όλο τέτοια σκέφτομαι.. Αυτό το αν,αν,αν..και έχω αγωνία για την εξέλιξη του τοκετού.. Να γεννήσω έστω όπως τις άλλες 2 φορες(προτιμώ την πρώτη!!😅😅)

37η εβδομάδα θεωρούνται τελειομηνα οπότε δεν νομίζω να έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με οτιδήποτε. Κ εγώ εκεί θα γεννήσω μόλις μπω 37η, ο γιατρός είπε απλά όχι νωρίτερα για σιγουριά. Ολα θα τα βρείτε μην αγχώνεσαι! Εμένα στον πρώτο τοκετό δεν είχαν σπάσει καν τα νερά οπότε μην το θεωρείς και δεδομένο! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , Fay_ είπε:

Ναι τα έστειλα δεν με έχει πάρει ακόμα πίσω.  Χολοσταση ουσιαστικά είναι όταν σταματά η χολή να δουλεύει λόγω ορμονών και επιβαρύνεται πολύ το συκώτι. Κυριως στο 3ο τρίμηνο παρουσιάζεται και φαίνεται από τα ηπατικά ένζυμα και τα χολικα οξέα και σύμπτωμα έχει την έντονη φαγούρα. Αν επιβεβαιωθεί προτείνουν να παίρνουν τα μωράκια πριν τις 37 εβδομάδες γιατί μετά έχουν θέματα..  

καταλαβαίνω ότι φαίνεται λίγο τρομακτικό, αλλά όπως λέει και η Νασια δε θεωρούνται και τόσο πρόωρα, ενώ επίσης κι από βάρος είναι μια χαρά φτου φτου. Σκέψου ότι αλλα δίδυμα γεννιούνται γύρω στο κιλό 

Δε θα χρειαστούν καν θερμοκοιτίδα δηλαδη

• Μου αρέσει 1

Καλά ναι δεν φοβάμαι τόσο τη προωροτητα όσο το να μην πάθουν τίποτα πριν την 37η λόγω της χολο στάσης (αν έχω τελικά). Όπως γνωρίζετε πάντα βάζουμε το χειρότερο με το μυαλό μας.. δλδ πιο ασφαλής θα ένιωθα να μου πει θα τα πάρουμε πχ σε δυο βδομαδες και ας μπουν λίγο θερμοκοιτίδα παρα να έχω το άγχος μέχρι την 37η. Τέλος πάντων σας ευχαριστώ κορίτσια μου για τα λόγια σας! 💕

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Fay_ είπε:

Καλά ναι δεν φοβάμαι τόσο τη προωροτητα όσο το να μην πάθουν τίποτα πριν την 37η λόγω της χολο στάσης (αν έχω τελικά). Όπως γνωρίζετε πάντα βάζουμε το χειρότερο με το μυαλό μας.. δλδ πιο ασφαλής θα ένιωθα να μου πει θα τα πάρουμε πχ σε δυο βδομαδες και ας μπουν λίγο θερμοκοιτίδα παρα να έχω το άγχος μέχρι την 37η. Τέλος πάντων σας ευχαριστώ κορίτσια μου για τα λόγια σας! 💕

@Fay_πάντως χθες που ήμουν γυναικολόγο,μετά από εμένα μπήκε μέσα μια κοπέλα και εκείνη με δίδυμα!Και επειδη με ακουσε στην πόρτα που διαπραγματευομουν το 37 😅😅 μου λέει,εγώ λέω αμάν να μπω στην 36η!Και ο γιατρός μου της είπε ότι τα διδυμακια στην πλειοψηφία τα παίρνουν νωρίτερα!Είναι συνηθισμένο είπε!Και εσένα πραγματικά για διδυμακια έχουν πολύ καλό βάρος!Θυμάμαι στην περιδεση που φοβόμουν την προωροτητα ,μου είχε πει ο γιατρός ότι όταν το μωρό ζυγίζει 1 κιλό είναι δικλείδα ασφαλείας!Και ότι στις 28 εβδομάδες έχουν όλες τις πιθανότητες με το μέρος τους!

Αυτό με τη χολή που λες,δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με αυτό που είχε η κουμπάρα μου!Εκείνη στη δεύτερη εγκυμοσύνη είχε όντως έντονη φαγούρα,αλλά όλο το δέρμα γέμιζε κόκκινα σημαδακια μικρά μικρά σαν τελίτσες!Και γεννησε τον μικρό 37η με προγραμματισμένη καισαρική τομή και όλα πήγαν τέλεια!

Just now, Anna1986 είπε:

@Fay_πάντως χθες που ήμουν γυναικολόγο,μετά από εμένα μπήκε μέσα μια κοπέλα και εκείνη με δίδυμα!Και επειδη με ακουσε στην πόρτα που διαπραγματευομουν το 37 😅😅 μου λέει,εγώ λέω αμάν να μπω στην 36η!Και ο γιατρός μου της είπε ότι τα διδυμακια στην πλειοψηφία τα παίρνουν νωρίτερα!Είναι συνηθισμένο είπε!Και εσένα πραγματικά για διδυμακια έχουν πολύ καλό βάρος!Θυμάμαι στην περιδεση που φοβόμουν την προωροτητα ,μου είχε πει ο γιατρός ότι όταν το μωρό ζυγίζει 1 κιλό είναι δικλείδα ασφαλείας!Και ότι στις 28 εβδομάδες έχουν όλες τις πιθανότητες με το μέρος τους!

Αυτό με τη χολή που λες,δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με αυτό που είχε η κουμπάρα μου!Εκείνη στη δεύτερη εγκυμοσύνη είχε όντως έντονη φαγούρα,αλλά όλο το δέρμα γέμιζε κόκκινα σημαδακια μικρά μικρά σαν τελίτσες!Και γεννησε τον μικρό 37η με προγραμματισμένη καισαρική τομή και όλα πήγαν τέλεια!

Και εσύ στο Ιασω θα γεννήσεις??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...