Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Έχεις πολύ καλές βλαστοκυστες και πιστευω πώς όλα θα πάνε κατ ευχήν! Προσπαθώ να σκέφτομαι όπως λες, ορθολογικά κι ας με πονάει. Δηλαδή αν είχαμε χρήματα για πέταμα, θα ήταν πολύ λυπηρό να πω, τώρα στα 44 συνεχίζω τις ωοληψίες. Πρέπει να μάθουμε να βάζουμε κι ένα στοπ. Ώρες ώρες απορώ πως ήρθε ο γιος μου... Κάποια στιγμή ο γιατρός μου είπε κατι που με προβλημάτισε.... ότι μπορεί να μοιράζομαι παρόμοιο  dna με τον άνδρα μου και να αποβάλλω τα έμβρυα... κι ότι ο γιος μου να ήταν πολύ δυνατός ανοσολογικα και κρατήθηκε... Αυτή τη φορά ομως πήρα medrol και έτσι πήρα την 1η μου θετική χοριακη. Πραγματικά το μυαλό μου τρελαίνεται στις σκέψεις... 

Τις έχω στην κατάψυξη, γίνεται? Το κόστος δεν είναι μεγάλο? Επίσης μπορεί να το από καταστρέψω το έμβρυο. Όλοι οι γιατροί που έχω ρωτήσει είναι αντίθετοι. 

Νομιζω πως προεμφυτευτικος δεν γινεται μετα απο καταψυξη. Κι αν τον κανουν εχουν απωλειες.. ακομα και να χασεις το εμβρυο. Το κοστος θυμαμαι πριν 2-3 χρονια που ειχα κανει εγω, ηταν γυρω στα 600 ευρω το καθε εμβρυο! Δεν ειχα ρωτησει αλλα το ελεγαν καποιες κοπελες στο φορουμ. Ισως να εχει να κανει και με την κλινικη.. και με τα ποσα εμβρυα εχεις.. κτλ. Ωστοσο δεν σου εγγυαται εμφυτευση ο προεμφυτευτικος.. αλλα τσεκαρει καποια συνδομα. Λιγο πολυ τις χρωμοσωματικες ανωμαλιες του εμβρυου αν δεν κανω λαθος. Ας με διορθωσουν εδω τα κοριτσια που εχουν κανει, γιατι εγω δεν εκανα σε κανενα εμβρυο (λογω κοστους). Επισης θα ηθελα να σου πω κατι. Ειχα διαβασει που μιλουσες με καποια κοπελα κι ελεγες ποσο εχει στερηθει το παιδι σου αγκαλιες κτλ λογω συνεχων εμβρυομεταφορων. Με επηρρεασε πολυ αυτο.. γιατι κι εγω το σκεφτομουν πριν αποφασισω για 2ο. Μου ηρθε και σημερα στο μυαλο οταν μου ζητησε ο μικρος να τον παρω αγκαλια επειδη κουραστηκε. Νιωθω τυψεις. Θελω να κανω 2ο παιδι περισσοτερο για εκεινον. Δεν εχει κανεναν δικο του ανθρωπο. Εδω που ζουμε δεν εχουμε συγγενεις. Μονο τα πεθερικα μου. Μετα θα μεινει μονος του. Δεν ειμαστε κι εμεις στην πρωτη νιοτη. Ετσι το αποφασισα. Αν δεν πιασει δεν με πειραζει.. εγω θα εχω κανει αυτο που ειναι να κανω. Να βαλω τα εμβρυα που εχω ετοιμα. Και ως εκει. Δεν θελω να χασω τις στιγμες του. Ας γινει ο.τι ειναι να γινει. Ή ας μη γινει..

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , marpi91 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Ελπίζω να είστε όλες καλά! 

Επανέρχομαι με ερώτηση γιατί διχαζομαι σχετικά με το σιδέρωμα.. έπλυνα τα ρούχα στους 60 και μετά τα έβαλα στεγνωτηριο στο hygiene plus το πρόγραμμα. Διαβάζω παντού ότι είναι αρκετό αυτό,αλλά μήπως έστω τα κορμάκια που θα τον ακουμπάνε στο δερματακι του πρέπει να τα πατήσω ένα ατμοσίδερο; Τι λέτε; Εσείς τι θα κάνετε; Γενικά δεν είμαι καθόλου μικρόβιο φοβική, αλλά κάπως τώρα μου έκατσε περίεργα που δεν τα έχω σιδερωσει.. αναμένω γνώμες! 

Καλημέρα σε όλες!

Κοίτα τώρα εγώ δεν σιδερωνω ποτέ βασικά, σε φάση πάμε να βάλουμε ρούχο και αααν είναι ανάγκη το κάνω επιτόπου. Για το πρώτο μου μωρό όμως έκατσα και σιδερωσα όλα τα πρώτα ρουχακια που έπλυνα παρόλο που τα έβαλα και στεγνωτηριο. Έχω την αδερφή μου που στα παιδιά της έτσι έκανε, μόνο τα πρώτα πρώτα σιδερωσε και μετά όλα στεγνωτηριο και τελος, χωρίς σιδέρωμα. Ε και τώρα αυτό θα κάνω. Θα σιδερωσω αυτά που είναι τα πολύ μικρά, τα 0 και τα 1-3 που θα φορέσουμε τον πρώτο καιρό. Τα άλλα μόνο στεγνωτηριο. Νομίζω στο στεγνωτηριο δεν μένει τίποτα γενικά, αλλά εντάξει για σιγουριά τα πρώτα θα τον κάνω πάλι τον κόπο! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, marpi91 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Ελπίζω να είστε όλες καλά! 

Επανέρχομαι με ερώτηση γιατί διχαζομαι σχετικά με το σιδέρωμα.. έπλυνα τα ρούχα στους 60 και μετά τα έβαλα στεγνωτηριο στο hygiene plus το πρόγραμμα. Διαβάζω παντού ότι είναι αρκετό αυτό,αλλά μήπως έστω τα κορμάκια που θα τον ακουμπάνε στο δερματακι του πρέπει να τα πατήσω ένα ατμοσίδερο; Τι λέτε; Εσείς τι θα κάνετε; Γενικά δεν είμαι καθόλου μικρόβιο φοβική, αλλά κάπως τώρα μου έκατσε περίεργα που δεν τα έχω σιδερωσει.. αναμένω γνώμες! 

Αρχικά ένα δάκρυ κύλησε στη λέξη «στεγνωτήριο»🥲.

Δευτερον, ακούς πολλά από ποιους; Μήπως αυτοί που σου τα λένε είναι τίποτα υπερβολικοί ή θέλουν να το παίξουν υπερβολικά «παστρικοί»;

Εγω δε θα χρησιμοποιούσα στεγνωτήριο στα μωρουδιακά γιατί έχω την αίσθηση ότι αφήνει σκόνη από χνούδια στα ρούχα, επομένως θα απέφευγα τα πρώτα ρούχα του μωρού, θα τα έκανα απλά με το σίδερο. ΟΜΩΣ δεν είχα ποτε για να μπορείς να στηριχτείς σε αυτό που σου λέω. Σίγουρα είναι καλή επιλογή το παραδοσιακό πλύσιμο, στέγνωμα έξω, σίδερο. 

πρίν από 5 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Αρχικά ένα δάκρυ κύλησε στη λέξη «στεγνωτήριο»🥲.

Δευτερον, ακούς πολλά από ποιους; Μήπως αυτοί που σου τα λένε είναι τίποτα υπερβολικοί ή θέλουν να το παίξουν υπερβολικά «παστρικοί»;

Εγω δε θα χρησιμοποιούσα στεγνωτήριο στα μωρουδιακά γιατί έχω την αίσθηση ότι αφήνει σκόνη από χνούδια στα ρούχα, επομένως θα απέφευγα τα πρώτα ρούχα του μωρού, θα τα έκανα απλά με το σίδερο. ΟΜΩΣ δεν είχα ποτε για να μπορείς να στηριχτείς σε αυτό που σου λέω. Σίγουρα είναι καλή επιλογή το παραδοσιακό πλύσιμο, στέγνωμα έξω, σίδερο. 

Αχ κ όμως! Το στεγνωτηριο κάνει μαγικά με τα χνούδια και τις τρίχες. Έχω σκυλο και γάτα, και ότι μπαίνει στεγνωτηριο βγαίνει πραγματικά χωρίς ίχνος από τρίχα και χνούδι! 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κι από μένα!!!!

Παω με ρυθμούς χελώνας κλασικά, το σαββατοκυριακο επλυνα μερικά ρουχακια βρεφικά, χθες τα σοδερωσα, σήμερα καθάρισα το συρτάρι με ξύδι και τα έβαλα μέσα. 

Επεσα την Κυριακή, πάτησα το πυροσβεστικό της πλέιμομπιλ (πώς δεν το είδα ένας θεός ξερει) αλλά ευτυχώς έσκασα με το γόνατο. Εκείνη τη στιγμή δεν πονούσα πολύ, όμως μόλις άρχισε να κρυώνει άρχισα κι εγώ να την ακούω για τα καλά. Χθες ήμουν πιο χάλια, αλλά σήμερα είμαι καλύτερα, μόνο το πόδι και το χέρι από εκείνη μεριά πονάνε σήμερα σε κλειδώσεις (γόνατο και ισχίο) και λιγότερο η λεκάνη. Δεν ήταν σε βαθμό που να πρέπει να πάω νοσοκομείο ρε παιδί μου, ήταν απλώς ένα χτύπημα. Το μόνο που στεναχωριέμαι είναι ότι ήμουν που ήμουν αργή και δυσκίνητη, τώρα είμαι πιο πολύ και με πάει πολύ πίσω. 

Για παράδειγμα, έπλυνα το μπάνιο σήμερα, σκούπισα, συμμάζεψα τα παιχνίδια, έπλυνα το στρώμα με ένα νέο φάρμακο που βρήκα, σφουγγάρισα το μισό μόνο σπίτι και μετά δεν είχα τη δύναμη να συνεχίσω, έπρεπε ν ξαπλώσω γιατί τα Κόκκαλά μου πονούσαν. Και δεν το λέω για να μου πείτε ότι είναι ήδη πολλά αυτά που έκανα, με τους ρυθμούς που είχα μέχρι το Σάββατο και γενικά με τον τρόπο που τα κάνω είναι πράγματα που είναι οκ για εμένα, τα έβγαζα πρώτα όλα σαν πρόγραμμα και μετά καθόμουν.. 

Αλλά για να ευθυμήσουμε, είχε πολύ πλάκα όπως έφαγα την «σούπα»😂

πρίν από 3 λεπτά , Nasiad είπε:

Αχ κ όμως! Το στεγνωτηριο κάνει μαγικά με τα χνούδια και τις τρίχες. Έχω σκυλο και γάτα, και ότι μπαίνει στεγνωτηριο βγαίνει πραγματικά χωρίς ίχνος από τρίχα και χνούδι! 

Μη μου λες τέτοια γιατί Νινο θέλει κλαίει 😂😂😂 θέλω πολλά χρόνια να πάρω και ακομα το τρενάρω κυρίως για το θέμα του χώρου (πάνω από το πλυντήριο έχω ράφια)

2 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Καλημέρα κι από μένα!!!!

Παω με ρυθμούς χελώνας κλασικά, το σαββατοκυριακο επλυνα μερικά ρουχακια βρεφικά, χθες τα σοδερωσα, σήμερα καθάρισα το συρτάρι με ξύδι και τα έβαλα μέσα. 

Επεσα την Κυριακή, πάτησα το πυροσβεστικό της πλέιμομπιλ (πώς δεν το είδα ένας θεός ξερει) αλλά ευτυχώς έσκασα με το γόνατο. Εκείνη τη στιγμή δεν πονούσα πολύ, όμως μόλις άρχισε να κρυώνει άρχισα κι εγώ να την ακούω για τα καλά. Χθες ήμουν πιο χάλια, αλλά σήμερα είμαι καλύτερα, μόνο το πόδι και το χέρι από εκείνη μεριά πονάνε σήμερα σε κλειδώσεις (γόνατο και ισχίο) και λιγότερο η λεκάνη. Δεν ήταν σε βαθμό που να πρέπει να πάω νοσοκομείο ρε παιδί μου, ήταν απλώς ένα χτύπημα. Το μόνο που στεναχωριέμαι είναι ότι ήμουν που ήμουν αργή και δυσκίνητη, τώρα είμαι πιο πολύ και με πάει πολύ πίσω. 

Για παράδειγμα, έπλυνα το μπάνιο σήμερα, σκούπισα, συμμάζεψα τα παιχνίδια, έπλυνα το στρώμα με ένα νέο φάρμακο που βρήκα, σφουγγάρισα το μισό μόνο σπίτι και μετά δεν είχα τη δύναμη να συνεχίσω, έπρεπε ν ξαπλώσω γιατί τα Κόκκαλά μου πονούσαν. Και δεν το λέω για να μου πείτε ότι είναι ήδη πολλά αυτά που έκανα, με τους ρυθμούς που είχα μέχρι το Σάββατο και γενικά με τον τρόπο που τα κάνω είναι πράγματα που είναι οκ για εμένα, τα έβγαζα πρώτα όλα σαν πρόγραμμα και μετά καθόμουν.. 

Αλλά για να ευθυμήσουμε, είχε πολύ πλάκα όπως έφαγα την «σούπα»😂

Μη μου λες τέτοια γιατί Νινο θέλει κλαίει 😂😂😂 θέλω πολλά χρόνια να πάρω και ακομα το τρενάρω κυρίως για το θέμα του χώρου (πάνω από το πλυντήριο έχω ράφια)

Α μπράβο βρε, καλή φάση της ζωής μας για να τρώμε τούμπες! Μπας και το έκρυβε το παιχνίδι η κοιλιά και γι'αυτό δεν το είδες; Αφού δεν χτύπησες πολύ πάλι καλά! 

Εγώ πριν τρία χρόνια που πήρα καινουριο πλυντήριο, πήρα να είναι 2 σε 1 πλυντήριο και στεγνωτηριο. Κάποιοι μου έλεγαν ότι δεν είναι καλό, αλλά επειδή έχει η αδερφή μου εδώ και 6 χρόνια την εμπιστεύτηκα προφανώς όταν μου είπε ότι είναι καλό. Και πραγματικά έχω βρει την υγεία μου! Και αυτό με τις τρίχες αλήθεια είναι μαγεία. Θέλει φυσικά κάθε τόσο ένα καθάρισμα στα φίλτρα μην μπουκωσει το καημένο. Αλλά επειδή έχω και ζώα, όσο και να τινάζεις και να βγάζεις τρίχες με το ρόλο που κολλάει, πάλι θα μείνουν. Το στεγνωτηριο είναι απλά σωτηρία! 

Σήμερα ξεκίνησα να ξεχωρίζω ρουχακια για πλύσιμο και θα βάλω το πρώτο πλυντήριο και στεγνωτηριο μπας και μπω σε σειρά. Πρέπει να πάρουμε μια καινούρια απλώστρα γιατί έχω δύο αλλά από τη μια τα σύρματα τα μισά έχουν πέσει και πλέον δεν μπορώ να πλύνω καλή ποσότητα. Πρέπει να στείλω τον άντρα να πάει να κάνει καμία δουλειά κ αυτός 😂

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από μένα!!Μόλις γύρισα από το γιατρό μου!Αύριο μπαίνω αισίως στην 37η!😊😊 Έχει βάρος η μπέμπα με βάση τον υπέρηχο 3310 και είναι στην 78η καμπυλη ανάπτυξης!Μου λέει ο γιατρός αν γεννιόταν με βάση την Πητ θα έπιανε τα 4 ,τώρα αν γεννηθεί 38η με 39η πιστεύει θα είναι στα 3700,με απόκλιση +- 300γρ. .Ο πλακουντας είναι πολύ καλός ακομα(κάτι για ηχόχρωμα είπε ή ήχο σώμα??Ηχογενεια??Κάτι με ήχο μέσα,και αντιστοιχεί στη 32η περίπου όσον αφορά το ποσό ώριμος είναι.Μου λέει είναι καλό αυτό!)Οι αιματωσεις είναι παντού καλές είπε,περιτυλιξη ελεύθερη,έχω αρκετό αμνιακο(όπως και στις άλλες 2) και επειδή η μπέμπα είναι πολύ κινητική,εάν ο σάκος είναι λεπτός(αυτό είπε δεν μπορεί να το ξερει) ίσως τον σπάσει νωρίτερα.. Για να δούμε..Αλλά μου είπε και τώρα να τον σπάσει να μην αγχωθω!Θα τον πάρω τηλέφωνο,θα κόψουμε την περιδεση και θα ξεκινήσει ο τοκετός!Είναι πολύ χαλαρός και πολύ σίγουρος ότι θα γεννήσω ευκολα(βέβαια είμαι σίγουρη ότι μου μιλάει έτσι επειδή ξέρει πόσο αγχώδης ειμαι).Λέει,είμαι σίγουρος ότι θα πάμε φυσιολογικά!Την καισαρική ξεχνα την.Στο μεταξύ την ώρα που περίμενα καθόταν μια ακόμα έγκυος στο 2ο παιδάκι της  και μου λέει το πρώτο το γεννησε 42η εβδομάδα!!!4210!!Η κοπέλα η καημένη στο 152!(μου το είπε δηλαδή)..Οπότε λέω,μην γκρινιάζω καθόλου!

πρίν από 1 λεπτό , Anna1986 είπε:

Καλησπέρα και από μένα!!Μόλις γύρισα από το γιατρό μου!Αύριο μπαίνω αισίως στην 37η!😊😊 Έχει βάρος η μπέμπα με βάση τον υπέρηχο 3310 και είναι στην 78η καμπυλη ανάπτυξης!Μου λέει ο γιατρός αν γεννιόταν με βάση την Πητ θα έπιανε τα 4 ,τώρα αν γεννηθεί 38η με 39η πιστεύει θα είναι στα 3700,με απόκλιση +- 300γρ. .Ο πλακουντας είναι πολύ καλός ακομα(κάτι για ηχόχρωμα είπε ή ήχο σώμα??Ηχογενεια??Κάτι με ήχο μέσα,και αντιστοιχεί στη 32η περίπου όσον αφορά το ποσό ώριμος είναι.Μου λέει είναι καλό αυτό!)Οι αιματωσεις είναι παντού καλές είπε,περιτυλιξη ελεύθερη,έχω αρκετό αμνιακο(όπως και στις άλλες 2) και επειδή η μπέμπα είναι πολύ κινητική,εάν ο σάκος είναι λεπτός(αυτό είπε δεν μπορεί να το ξερει) ίσως τον σπάσει νωρίτερα.. Για να δούμε..Αλλά μου είπε και τώρα να τον σπάσει να μην αγχωθω!Θα τον πάρω τηλέφωνο,θα κόψουμε την περιδεση και θα ξεκινήσει ο τοκετός!Είναι πολύ χαλαρός και πολύ σίγουρος ότι θα γεννήσω ευκολα(βέβαια είμαι σίγουρη ότι μου μιλάει έτσι επειδή ξέρει πόσο αγχώδης ειμαι).Λέει,είμαι σίγουρος ότι θα πάμε φυσιολογικά!Την καισαρική ξεχνα την.Στο μεταξύ την ώρα που περίμενα καθόταν μια ακόμα έγκυος στο 2ο παιδάκι της  και μου λέει το πρώτο το γεννησε 42η εβδομάδα!!!4210!!Η κοπέλα η καημένη στο 152!(μου το είπε δηλαδή)..Οπότε λέω,μην γκρινιάζω καθόλου!

@ΧρυσαΜκαι εγώ σαβουριαστηκα πριν 2 μέρες!!Εκεί που είναι η καμπίνα του μπάνιου θέλει μάλλον,βασικά σίγουρα σιλικόνη..Και επειδή έκανα μπάνιο,βγήκαν νερά!Πάω να βγω και επειδή γλίστρησα προσπάθησα να κρατηθώ και έβαλα όλο το βάρος στο πόδι και γύρισε προς τα μέσα!Με αυτο το ποδι εχω γενικα προβλημα στο μεταξυ!Πρηστηκε φουλ και βαζω αρνικα!Και παγο για 10 λεπτά,αφιερωμένο και μετά πάλι!

πρίν από 3 λεπτά , Anna1986 είπε:

@ΧρυσαΜκαι εγώ σαβουριαστηκα πριν 2 μέρες!!Εκεί που είναι η καμπίνα του μπάνιου θέλει μάλλον,βασικά σίγουρα σιλικόνη..Και επειδή έκανα μπάνιο,βγήκαν νερά!Πάω να βγω και επειδή γλίστρησα προσπάθησα να κρατηθώ και έβαλα όλο το βάρος στο πόδι και γύρισε προς τα μέσα!Με αυτο το ποδι εχω γενικα προβλημα στο μεταξυ!Πρηστηκε φουλ και βαζω αρνικα!Και παγο για 10 λεπτά,αφιερωμένο και μετά πάλι!

@marpi91εχω στεγνωτηριο (βέβαια στα άλλα 2 δεν το είχα από την αρχή,οπότε σιδερωνα).Τώρα πιστεύω θα πιάσει τόπο!Βέβαια εμένα ξεχνουδιαζει τα ρούχα!Αλλά θα βάζω σεντόνια και τέτοια σίγουρα!Απλά εμένα τα σεντόνια ειδικά μετά το στεγνωτηριο αναγκαστικά θέλουν σιδέρωμα επειδή μου τα τσαλακωνει φουλ φουλ!!Αλλά πετσέτες και τέτοια δεν τα σιδερωνω. .Η μαμά μου βέβαια επειδή έχει μουρλα,τα σιδερωνει!Εγώ μετά από το στεγνωτηριο δε θα τα σιδέρωμα.. Εμένα τώρα μέχρι 4 μηνών μου τα ετοίμασε όλα η νύφη μου και τα σιδερωσε.Οποτε είχε και τα καλά της η περιδεση!😅😅 Αλλά με τόσους βαθμούς που μπαίνουν,μη φοβάσαι!Βασικά θυμάμαι κάθε φορά την αδερφή του άντρα μου που είναι χημικός (και είναι μανιακή όπως σας έχω ξαναπεί με συστατικά κρεμών και ότι έχει συνάφεια με όλα αυτα).Και αυτή όσα βάζει στους 60 δεν τα σιδερωνει!Μου λέει πες ότι τα βάζεις στη ντουλάπα,αφού έχεις σκουπίσει και τα συρτάρια,ράφια με απολυμαντικό!Πιστεύεις ότι οι μικροοργανισμοι,η σκόνη κτλ.δεν περνάνε μέσα??Εννοείται πως ναι !!Και όχι σε 2 μέρες!Μικροσωματιδια είναι!Οπότε αν μπεις σε αυτί το τρυπάκι πρέπει να είσαι μονίμως με ένα σίδερο στο χέρι!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

@marpi91εχω στεγνωτηριο (βέβαια στα άλλα 2 δεν το είχα από την αρχή,οπότε σιδερωνα).Τώρα πιστεύω θα πιάσει τόπο!Βέβαια εμένα ξεχνουδιαζει τα ρούχα!Αλλά θα βάζω σεντόνια και τέτοια σίγουρα!Απλά εμένα τα σεντόνια ειδικά μετά το στεγνωτηριο αναγκαστικά θέλουν σιδέρωμα επειδή μου τα τσαλακωνει φουλ φουλ!!Αλλά πετσέτες και τέτοια δεν τα σιδερωνω. .Η μαμά μου βέβαια επειδή έχει μουρλα,τα σιδερωνει!Εγώ μετά από το στεγνωτηριο δε θα τα σιδέρωμα.. Εμένα τώρα μέχρι 4 μηνών μου τα ετοίμασε όλα η νύφη μου και τα σιδερωσε.Οποτε είχε και τα καλά της η περιδεση!😅😅 Αλλά με τόσους βαθμούς που μπαίνουν,μη φοβάσαι!Βασικά θυμάμαι κάθε φορά την αδερφή του άντρα μου που είναι χημικός (και είναι μανιακή όπως σας έχω ξαναπεί με συστατικά κρεμών και ότι έχει συνάφεια με όλα αυτα).Και αυτή όσα βάζει στους 60 δεν τα σιδερωνει!Μου λέει πες ότι τα βάζεις στη ντουλάπα,αφού έχεις σκουπίσει και τα συρτάρια,ράφια με απολυμαντικό!Πιστεύεις ότι οι μικροοργανισμοι,η σκόνη κτλ.δεν περνάνε μέσα??Εννοείται πως ναι !!Και όχι σε 2 μέρες!Μικροσωματιδια είναι!Οπότε αν μπεις σε αυτί το τρυπάκι πρέπει να είσαι μονίμως με ένα σίδερο στο χέρι!

Το 152 που λες δεν το έπιασα τι είναι 😂

καλα 42 εβδομάδες νομίζω δε θα άντεχα με βάσει τη συγκεκριμένη εγκυμοσύνη που διανύσω που πάω σα βάρκα. 

@Nasiad μάλλον κάτι τέτοιο παίχτηκε. 
Ετοιμαζεσαι κι εσύ σιγά σιγά!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Το 152 που λες δεν το έπιασα τι είναι 😂

καλα 42 εβδομάδες νομίζω δε θα άντεχα με βάσει τη συγκεκριμένη εγκυμοσύνη που διανύσω που πάω σα βάρκα. 

@Nasiad μάλλον κάτι τέτοιο παίχτηκε. 
Ετοιμαζεσαι κι εσύ σιγά σιγά!!!

Είναι το ύψος της κοπέλας!1 και 52!

πρίν από 28 λεπτά , Anna1986 είπε:

Είναι το ύψος της κοπέλας!1 και 52!

Αααα οκ!! Δεν ξέρω κατά ποσο παίζει ρόλο αυτό, εγώ 1,60, γεννήθηκα γύρω στα 3200, ο μπαμπάς τους 1,80 κ γεννήθηκε περίπου 3,6 αλλά τα παιδιά μου ήταν πάνω από 4 κιλα. Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι επηρεάζει.

πρίν από 11 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Αααα οκ!! Δεν ξέρω κατά ποσο παίζει ρόλο αυτό, εγώ 1,60, γεννήθηκα γύρω στα 3200, ο μπαμπάς τους 1,80 κ γεννήθηκε περίπου 3,6 αλλά τα παιδιά μου ήταν πάνω από 4 κιλα. Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι επηρεάζει.

Ναι μου το είπε και ο γιατρός!Απλά επειδή γκρίνιαζα οτι αντε να τελειώνω μου είπε η κοπέλα πρώτα και μετά ο γιατρός ότι η συγκεκριμένη κουβαλούσε τόσο μεγάλο μωρό για τι μέγεθός της ,42 εβδομάδες!Και εγώ γκρινιάζω που φτάνω 37!😅😅

Βέβαια να πω ότι από τη στιγμή που μου είπε ότι μπορεί από τις κινήσεις της να μου σπάσουν τα νερα ,τα χω κάνει λίγο πάνω μου!!🤣🤣🤣

Αλλά λέω το προηγούμενο μωρό μου ήταν πολύ πιο ζωηρό!Και έφτασα 38!!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Θα τα αφήσω λοιπόν έτσι, χωρίς σιδέρωμα. Καθαρισα τα συρτάρια και μπήκαν από τους 60 βαθμούς στο στεγνωτηριο και αμέσως στα ντουλάπια. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Anna1986 είπε:

Ναι μου το είπε και ο γιατρός!Απλά επειδή γκρίνιαζα οτι αντε να τελειώνω μου είπε η κοπέλα πρώτα και μετά ο γιατρός ότι η συγκεκριμένη κουβαλούσε τόσο μεγάλο μωρό για τι μέγεθός της ,42 εβδομάδες!Και εγώ γκρινιάζω που φτάνω 37!😅😅

Βέβαια να πω ότι από τη στιγμή που μου είπε ότι μπορεί από τις κινήσεις της να μου σπάσουν τα νερα ,τα χω κάνει λίγο πάνω μου!!🤣🤣🤣

Αλλά λέω το προηγούμενο μωρό μου ήταν πολύ πιο ζωηρό!Και έφτασα 38!!

Ο άντρας μου είναι 1,95 και γεννήθηκε κανονικά τελειωμηνο μωρό μόλις 2,900 😂😂

πρίν από 2 λεπτά , Nasiad είπε:

Ο άντρας μου είναι 1,95 και γεννήθηκε κανονικά τελειωμηνο μωρό μόλις 2,900 😂😂

Ναι δεν παίζει ρόλο μου το είπε και ο γιατρός!Ο γιος μου γεννήθηκε 52 πόντους και σχεδόν 4 κιλά,αλλά πχ από πόντους ήταν οκ,νορμάλ!Και από μωρό στις καμπύλες ύψους από τον 2ο μήνα ήταν πάντα στις ανώτερες και πολλές φορές εκτός.Τωρα θα γίνει 8 ετών τον Δεκέμβριο και είναι 138.Ειναι ψηλό παιδάκι!Και μου λέει και ο παιδίατρος ότι θα είναι πολύ ψηλός.Εγω πάλι γεννήθηκα 56 πόντους και είμαι 164!😅😅

Just now, Anna1986 είπε:

Ναι δεν παίζει ρόλο μου το είπε και ο γιατρός!Ο γιος μου γεννήθηκε 52 πόντους και σχεδόν 4 κιλά,αλλά πχ από πόντους ήταν οκ,νορμάλ!Και από μωρό στις καμπύλες ύψους από τον 2ο μήνα ήταν πάντα στις ανώτερες και πολλές φορές εκτός.Τωρα θα γίνει 8 ετών τον Δεκέμβριο και είναι 138.Ειναι ψηλό παιδάκι!Και μου λέει και ο παιδίατρος ότι θα είναι πολύ ψηλός.Εγω πάλι γεννήθηκα 56 πόντους και είμαι 164!😅😅

Πήρα δηλαδή ένα μέτρο και κατι πόντους σε όλα τα χρόνια!

πρίν από 1 λεπτό , Anna1986 είπε:

Και το αστείο είναι ότι οι γονείς μου είναι ψηλοι(ο μπαμπάς 183 και η μαμά 169 για γυναίκα είναι οκ δηλαδη).Τα αδέρφια μου είναι 184 και 187 και εγώ 164..Και πάντα μπυ έλεγε ο πατέρας μου,εγώ ψηλός,η μάνα σου ψηλη,τα αδέρφια σου ψηλά,εσύ από ποιον πήρες???😅😅Και του λέω από τη δική σου μάνα!!(η γιαγιά μου στο 151).Ε από εκεί πήρα!

πρίν από 4 λεπτά , Anna1986 είπε:

Και το αστείο είναι ότι οι γονείς μου είναι ψηλοι(ο μπαμπάς 183 και η μαμά 169 για γυναίκα είναι οκ δηλαδη).Τα αδέρφια μου είναι 184 και 187 και εγώ 164..Και πάντα μπυ έλεγε ο πατέρας μου,εγώ ψηλός,η μάνα σου ψηλη,τα αδέρφια σου ψηλά,εσύ από ποιον πήρες???😅😅Και του λέω από τη δική σου μάνα!!(η γιαγιά μου στο 151).Ε από εκεί πήρα!

Ρε παιδιά εσάς το μωρό κουνιέται τόσο πολύ??🤔🤔Γιατί αγχώθηκα από τον υπέρηχο και μετά!Και όντως με κλωτσάει και νιώθω  ότι θα μου φύγουν τα ουρα..Και γενικά κουνιέται φουλ και νιώθω  σαν βελονάκια ,σαν σουβλιες ένα πράγμα.. Το νιώθετε και εσείς?

πρίν από 7 λεπτά , Anna1986 είπε:

Ρε παιδιά εσάς το μωρό κουνιέται τόσο πολύ??🤔🤔Γιατί αγχώθηκα από τον υπέρηχο και μετά!Και όντως με κλωτσάει και νιώθω  ότι θα μου φύγουν τα ουρα..Και γενικά κουνιέται φουλ και νιώθω  σαν βελονάκια ,σαν σουβλιες ένα πράγμα.. Το νιώθετε και εσείς?

Είναι δηλαδή ενοχλητικό το κούνημα ώρες ώρες!Ο γιατρός λέει ότι έχει έντονο χαρακτήρα και μου το δείχνει από την κοιλιά!😅😅Σήμερα στο μεταξύ είχε πάλι ανοιχτά ματιά και φαινόταν ρε παιδιά θυμωμένη κάπως.. Μου λέει ο γιατρός κοίτα φάτσα που έχει!Της βάζεις και ακούει μεταλ??🤣🤣

Και μετά που άρχισε και φουλ το κούνημα  μου είπε,περαστικά μου..!!

1 ώρα πρίν, Anna1986 είπε:

Είναι δηλαδή ενοχλητικό το κούνημα ώρες ώρες!Ο γιατρός λέει ότι έχει έντονο χαρακτήρα και μου το δείχνει από την κοιλιά!😅😅Σήμερα στο μεταξύ είχε πάλι ανοιχτά ματιά και φαινόταν ρε παιδιά θυμωμένη κάπως.. Μου λέει ο γιατρός κοίτα φάτσα που έχει!Της βάζεις και ακούει μεταλ??🤣🤣

Και μετά που άρχισε και φουλ το κούνημα  μου είπε,περαστικά μου..!!

Εμένα κουνιέται υπερβολικά πολύ, σχεδόν δε σταματάει. Δε νομίζω ότι είναι ανησυχητικό 

• Μου αρέσει 1

Και η δικιά μου είναι πάρα πολύ κινητική! Βέβαια είναι η πρώτη εγκυμοσύνη μου και δεν έχω να συγκρίνω αλλά πραγματικά η κοιλιά μου κουνιέται ολόκληρη. Επίσης μερικές φορές ακούω κι εγώ αυτό κλιτς που αναφέρθηκε πιο πάνω... Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ιδέα μου αλλά το έχω πια ακούσει αρκετές φορές. 

Εγώ φοβάμαι μήπως κάνει περιτυλίξεις με τόσο κούνημα, αλλά ο γιατρός είναι πολύ κουλ, ότι είναι πολύ θετικό που κουνιέται και ακόμα και περιτυλιξη να έχει δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα... 

Μάτια ανοιχτά εμείς δεν έχουμε καταφέρει να δούμε, μήπως καταλάβουμε κάτι για τον χαρακτήρα της, έχουμε μείνει μόνο στην κινητικότητα και έχουμε πάρει μια γεύση για το τι θα ακολουθήσει... 😂

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...