-
Από την διαχείριση / Admin news
-
2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:
Έχεις ταλαιπωρηθεί παρά πολύ και είναι λογικό να τα βλέπεις όλα μαύρα.Και εγώ πιστεύω πως οποιαδήποτε άλλη εξέταση δεν θα είχε νόημα,τα έχεις κάνει όλα.Ισως είναι θέμα εμβρύων τελικά.Για σπέρμα δεν μας είπες αν το τσεκαρατε,αλλά θεωρώ πως το έχετε κάνει.Κανε στοχευμένες επαφές τις ημέρες τις ωορρηξίας και δοκίμασε και αυτό με τον υπέρηχο στο γυναικολόγο για παρακολούθηση της ωορρηξίας και οβιτρελ,μια φίλη μου έμεινε έτσι έγκυος με τη δεύτερη προσπάθεια.
Σε ποια ηλικία όμως? Όλα αυτά που σας είπα, τα έκανα για απόκτηση 2ου παιδιού. Για να αποκτήσω το 1ο, προσπαθουσαμε αρχικά 1 χρόνο χωρίς αποτέλεσμα, 33,5 εγώ τότε ηλικία. Στο σύζυγο είχε βρεθεί χρόνια προστάτιδα η όποια και αντιμετωπιστηκε. Εκανα 4 σπερματεγχυσεις, οι 3 με αρνητικη χοριακη και η 4η με χοριακη 25,δηλαδή βιοχημική κύηση. Περνάω από επιτροπή για εξωσωματική και πριν ξεκινήσουμε μένω μόνη μου έγκυος. Εξελίχθηκε σε ανεμβρυική κύηση. Μετά από λίγους μήνες μένω ξανά έγκυος, χοριακη που δε διπλασιαστηκε, αποβολή. Μετά από λίγους μήνες ξανά έγκυος, χοριακη που έφτασε μέχρι το 6000 και μετά άρχισε να πέφτει. Μου λέει ο γιατρός σταματά να δούμε τι φταίει. Επισκέφτηκα πολλούς γιατρούς διαφορων ειδικοτήτων. Ήδη από την ανεμβρυική κύηση είχα κάνει πολλές εξετάσεις. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη πήρα Glucophage και κάποια στιγμή πήραμε αντιβίωση και οι δύο για μικρόβια. Λίγους μήνες μετά έμεινα έγκυος στο γιο μου. Προληπτικά έκανα σε όλη την εγκυμοσύνη ενεσεις αντιπηκτικες. Είχα μια πολύ ήρεμη εγκυμοσύνη και γέννησα με τεχνητούς πόνους φυσιολογικα την 40η εβδομάδα. Μετά από ένα χρόνο έγιναν προσπάθειες για 2ο παιδί, στα 38 μου πλέον και μάλιστα κάποιοι μήνες συντονισμένα με υπέρηχο. Πίστεψα ότι δε θα ταλαιπωρηθώ τόσο ξανά. Άρα κουβαλάω μια ταλαιπωρία πολλών χρόνων...
πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:Σε ποια ηλικία όμως? Όλα αυτά που σας είπα, τα έκανα για απόκτηση 2ου παιδιού. Για να αποκτήσω το 1ο, προσπαθουσαμε αρχικά 1 χρόνο χωρίς αποτέλεσμα, 33,5 εγώ τότε ηλικία. Στο σύζυγο είχε βρεθεί χρόνια προστάτιδα η όποια και αντιμετωπιστηκε. Εκανα 4 σπερματεγχυσεις, οι 3 με αρνητικη χοριακη και η 4η με χοριακη 25,δηλαδή βιοχημική κύηση. Περνάω από επιτροπή για εξωσωματική και πριν ξεκινήσουμε μένω μόνη μου έγκυος. Εξελίχθηκε σε ανεμβρυική κύηση. Μετά από λίγους μήνες μένω ξανά έγκυος, χοριακη που δε διπλασιαστηκε, αποβολή. Μετά από λίγους μήνες ξανά έγκυος, χοριακη που έφτασε μέχρι το 6000 και μετά άρχισε να πέφτει. Μου λέει ο γιατρός σταματά να δούμε τι φταίει. Επισκέφτηκα πολλούς γιατρούς διαφορων ειδικοτήτων. Ήδη από την ανεμβρυική κύηση είχα κάνει πολλές εξετάσεις. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη πήρα Glucophage και κάποια στιγμή πήραμε αντιβίωση και οι δύο για μικρόβια. Λίγους μήνες μετά έμεινα έγκυος στο γιο μου. Προληπτικά έκανα σε όλη την εγκυμοσύνη ενεσεις αντιπηκτικες. Είχα μια πολύ ήρεμη εγκυμοσύνη και γέννησα με τεχνητούς πόνους φυσιολογικα την 40η εβδομάδα. Μετά από ένα χρόνο έγιναν προσπάθειες για 2ο παιδί, στα 38 μου πλέον και μάλιστα κάποιοι μήνες συντονισμένα με υπέρηχο. Πίστεψα ότι δε θα ταλαιπωρηθώ τόσο ξανά. Άρα κουβαλάω μια ταλαιπωρία πολλών χρόνων...
το σπέρμα έχει ελέγχει από πολλούς και πολλές φορές. Μάλιστα πήγαμε και πριν τις εξωσωματικες και στο Λυμπερ.... Είναι πολύ καλό και έχει φανεί και στις γονιμοποιησεις. Ο άντρας μου είναι νεότερος ηλικιακά από εμένα, ίσως παίζει κάποιο ρόλο.
-
Μανούλες Νοεμβρίου 2024
-
Θέματα
-
- 5.704 απαντήσεις
- 790.088 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.126.049 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 34.120 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 114.688 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 205.089 εμφανίσεις
-
-
-
- 5.704 απαντήσεις
- 790.088 εμφανίσεις
-
- 1.633 απαντήσεις
- 200.840 εμφανίσεις
-
- 39 απαντήσεις
- 1.685 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 289 εμφανίσεις
-
- 13 απαντήσεις
- 2.453 εμφανίσεις
-
- 820 απαντήσεις
- 77.644 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 44
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 649 απαντήσεις
- 28.081 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 34 εμφανίσεις
-
- 34 απαντήσεις
- 1.748 εμφανίσεις
-
Διαβήτης κύησης
Από TSOUF, in Ιατρικά & Υγεία
- 1 απάντηση
- 123 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα