Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Lila86 είπε:

Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος

Επίσης να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι.. όλα τα έχεις κάνει στον ίδιο γιατρό;

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

Αλλά εμένα είναι να μη μου μπει η ιδέα!Τώρα έχω λυσσάξει να βγάλω τη βέρα και το μονόπετρο και δε βγαίνουν με τίποτα!!!Και λέω στη μαμά μου,είδες???Πρηζονται σταδιακά και τα χέρια μου!!Άρα ανεβάζω πιεση..Και μου λέει θα ανεβάσεις τη δική μου έτσι που το πας στο τέλος!!😅😅Πάντως τα δαχτυλίδια δεν βγαίνουν!!!

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Γενικά πίεση πρέπει να μετράς δύο τρεις φορές γιατί με την πρώτη εάν βρισκόσουν πριν σε κίνηση μπορεί να βρεθεί υψηλή. 

Δεν γίνετε δηλαδή να κάνεις δουλειές Κ μόλις κάτσεις να μετρήσεις πίεση . 

Η να μετράς πίεση Κ να μιλάς ταυτόχρονα 

Ναι εγώ ήμουν ξαπλωτη για τον υπέρηχο (είχα βέβαια σήμερα μια έντονη ανησυχία για κάποιο λόγο γιατί αρχίσαμε να λέμε για την περιδεση,πότε θα τη βγάλουμε,μετά μου προτεινε να πάρω τη μαία και να κάνω καρδιοτογραφο,πάλι αγχώθηκα γιατί στα άλλα δεν είχα κάνει ποτέ στο μαιευτήριο,έκανα μόνο στο ιατρειο) και μετά κάθισα να μου πάρει την πίεση,αλλά τα πόδια μου δεν ακουμπάνε κάτω γιατί κάθομαι στο εξεταστικό κρεβάτι για κάποιο λόγο πάντα και όχι στην πολυθρονα..Αλλά με το που έβαλε το πιεσόμετρο του λέω καλά είμαι σίγουρη ότι θα είναι ψηλη..Αλλά εκείνος μου είπε ότι συμβαίνει επειδή στρεσαριστηκα και ότι δε θεωρείται πίεση το 13.5 με 8.5..Το ίδιο είπε και η μαία.Αλλα εγώ έχω πάντα 11 με 7 ή 11.5 με 7.5 .Και αυτή τη φορά ζεσταινομουν απίστευτα για κάποιο λόγο!

πρίν από 21 λεπτά , Anna1986 είπε:

Αλλά εμένα είναι να μη μου μπει η ιδέα!Τώρα έχω λυσσάξει να βγάλω τη βέρα και το μονόπετρο και δε βγαίνουν με τίποτα!!!Και λέω στη μαμά μου,είδες???Πρηζονται σταδιακά και τα χέρια μου!!Άρα ανεβάζω πιεση..Και μου λέει θα ανεβάσεις τη δική μου έτσι που το πας στο τέλος!!😅😅Πάντως τα δαχτυλίδια δεν βγαίνουν!!!

Ναι εγώ ήμουν ξαπλωτη για τον υπέρηχο (είχα βέβαια σήμερα μια έντονη ανησυχία για κάποιο λόγο γιατί αρχίσαμε να λέμε για την περιδεση,πότε θα τη βγάλουμε,μετά μου προτεινε να πάρω τη μαία και να κάνω καρδιοτογραφο,πάλι αγχώθηκα γιατί στα άλλα δεν είχα κάνει ποτέ στο μαιευτήριο,έκανα μόνο στο ιατρειο) και μετά κάθισα να μου πάρει την πίεση,αλλά τα πόδια μου δεν ακουμπάνε κάτω γιατί κάθομαι στο εξεταστικό κρεβάτι για κάποιο λόγο πάντα και όχι στην πολυθρονα..Αλλά με το που έβαλε το πιεσόμετρο του λέω καλά είμαι σίγουρη ότι θα είναι ψηλη..Αλλά εκείνος μου είπε ότι συμβαίνει επειδή στρεσαριστηκα και ότι δε θεωρείται πίεση το 13.5 με 8.5..Το ίδιο είπε και η μαία.Αλλα εγώ έχω πάντα 11 με 7 ή 11.5 με 7.5 .Και αυτή τη φορά ζεσταινομουν απίστευτα για κάποιο λόγο!

Α και κάτι ακόμα που παρατήρησα!Σας πετάγονται και εσάς οι φλέβες στα χέρια??Ή στον καρπό?Γιατί και αυτό όταν το βλέπω το συνδέω με την πίεση!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 20 λεπτά , Anna1986 είπε:

Καλά σε καμία έγκυο δεν βγαίνουν τα δακτυλίδια δεν είναι απτήν πίεση απτήν κατακράτηση Κ τα κιλά είναι. Το πρήξιμο στα άκρα όταν είναι από την πίεση φαίνετε Κ στους άλλους . Δηλαδή κάνει μπαμ ότι είσαι πρησμένη δεν είναι μόνο η αίσθηση σου.

Γενικά καλό είναι να έχεις πιεσόμετρο σπίτι Κ να μετριέσαι . Στο ιατρείο δεν είναι ενδεικτικό αν τρέχει κάτι... Σπάνια στο ιατρείο βγαίνει η πραγματική πίεση γενικά ητε υψηλή ητε χαμηλή είναι απλά μια τυχαία μέτρηση. Το σωστό είναι να μετριέσαι που Κ που μόνη σου. 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Πινακάκι🤰

@Ζαχαρωτο π.η.τ. 30/10, doppler 4/9, it’s a boy🩵, 

@ElriaDim π.η.τ. 10/10 , β επιπέδου 10/6,it’s a boy🩵, 

@DepiDukes π.η.τ. 18/11, β επιπέδου 15/7, it’s a boy🩵,

@Nasiad π.η.τ. 10/12, β επιπέδου 6/8,  it’s a boy 🩵, πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

@ΧρυσαΜ π.η.τ. 20/11, it’s a boy 🩵, νοσοκομείο Μητέρα

@Fay_ π.η.τ. 6/12, β επιπέδου 30/7, are two boys🩵🩵, 

@elinamp π.η.τ. 2/11, β επιπέδου 28/6

@mary_33 π.η.τ. 4/12, Β επιπέδου 1/8, it’s a boy 🩵

@Little babyπ.η.τ. 19/10, β επιπέδου 21/6, it’s a boy 🩵

@eleni 21π.η.τ. 21/11, β επιπέδου 13/07, it’s a girl🩷, πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

@marpi91 π.η.τ. 1/12, επόμενο ραντεβού 3/7, it’s a boy 🩵, νοσοκομείο ΡΕΑ

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας εγ χαχαχαχ

Κοριτσια αν έχει αλλάξει κάτι πείτε μου να το διορθώσω 😂

Αχχ τι καλά😁 εγώ doppler 2/10 και νοσοκόμειο Ιασώ 😊

4 ώρες πρίν, Nasiad είπε:

Καλημέρα!! Εμένα δεν μου φάνηκε απλά, ήταν σημείωση στην β επιπέδου ότι είναι λίγο μεγάλη η κοιλίτσα και γι'αυτό έκανα και καμπύλη νωρίς. Στο επόμενο φυσικά ραντεβού στη γυναικολογο μου είπε ότι ναι είναι λίγο μεγαλύτερη αλλά μιλάμε για ελάχιστα και ίσως να είναι εντελώς τυχαίο. Οπότε τώρα που βγαίνει ακριβώς στις μετρήσεις πολύ χάρηκα! 

Έχοντας μόνο ένα μωρό να κουβαλάω και βλέποντας το ζόρι, φαντάζομαι πόσο πιο δύσκολο είναι με δύο! Και σκέφτομαι πως ήταν όταν έφτασα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη 35 εβδομάδες και μετα.. κυρίως ο ύπνος ήταν βάσανο και το πώς να σηκωθείς!! Υπομονή όμως αξίζει ο κόπος ☺️ Δεν έκανα ακόμη το έχω κλείσει για 14/10! 

Το σάκχαρο συνήθως δεν έχει ενδείξεις στην μαμά. Αν όμως δεν το προσέξεις και ξεφύγει έχει συγκεκριμένα προβλήματα στο μωρό, το βάρος είναι μεγαλύτερο, αλλά δεν λέμε να είναι απλά μεγάλο μωράκι, λέμε αντί να ήταν τώρα πχ κ δικός μου 1400 να είχε φτάσει 2 κιλά στην 29η εβδομάδα, που είναι υπερβολικά πολύ. Επίσης υπάρχει θέμα στην ποσότητα του αμνιακού υγρού, η αυτό που λέμε για την κοιλίτσα να είναι πολύ μεγαλύτερη από τα όρια για την εβδομάδα του. Αυτά κοιτάνε κάθε φορά σε μένα τουλάχιστον. 

Τώρα στη μαμά νομίζω πως αν το αφήσεις ανεξέλεγκτο υπάρχει περίπτωση να σου μείνει σουβενίρ ένας ωραιότατος διαβήτης τύπου 2 όταν γεννήσεις και μετά, χωρίς όμως να είναι σίγουρη για αυτό! 

Ναι εμένα ήταν μέσα στα όρια αλλά προς τα πάνω. Όλα καλά μη σκας καθόλου💙

2 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

Α και κάτι ακόμα που παρατήρησα!Σας πετάγονται και εσάς οι φλέβες στα χέρια??Ή στον καρπό?Γιατί και αυτό όταν το βλέπω το συνδέω με την πίεση!!

Κάπως έτσι τα επαθα εγώ όταν πήγα να μου πάρουν την πίεση στο μάτι😅 επειδή ερχόταν πολύ κοντά στο μάτι, δεν μπορούσα να κάτσω λόγω αντανακλαστικών κ με ειχε πιάσει πανικός κ ίδρωνα 😅 Στο τέλος μου λέει "πάνε γέννα κ έλα σε 8 μήνες να τη μετρήσουμε". Δε κατάφερα ποτέ να κάτσω, ευτυχώς μ πε ότι όπως με βλέπει δε θα χω κάποιο θέμα, τα μάτια μου είναι οκ στς υπόλοιπες μετρήσεις. 

Πάντως πάρε ένα πιεσόμετρο να μετριέσαι σπίτι, άμα το κάνεις πολλές φορές θα σου φύγει η φοβία λογικά.

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

Λοιπόν βλέπω τώρα τη μέτρηση @Fay_για τη 30η βδομαδα και στο Ac λέει value 264.72mm , GA 30w4d ,GP 63.3% ,m1 264.72..

Εγώ παιδιά πήγα για τον υπέρηχο και είμαι λίγο αγχωμένη να πω την αμαρτία μου!Δάσκαλε που δίδασκες..😅😅 Λοιπόν είμαι 35+3 ,το μωρό ζυγίζει 2941!Και υπερηχογραφικα είναι μια εβδομάδα πάνω!Είναι ένα καλό μωράκι,έτσι το χαρακτήρισε ο γιατρός,που το περιμένουμε γύρω στα 3500 με 3700 είπε.. Έχω αρκετό αμνιακό υγρο(είχα και στις άλλες 2)..Του λέω γιατί το αναφέρετε?Έχουμε θέμα?Όχι  μου λέει είναι στα ανώτερα φυσιολογικά όρια.. Έχει πάρει θέση,έχει φύγει η περιτυλιξη που με αγχωνε,αλλά του είπα ότι παρατήρησα τις τελευταίες μέρες ότι πρηζονται τα πόδια μου φουλ και φοβάμαι για την πίεση.. Είχα και μια ταχυπαλμια ,γενικά μια ανησυχία ανεξήγητη στο ραντεβού!Είχα πάει και μόνη μου σήμερα στο ιατρείο!Με περίμενε ο μπαμπάς μου απεξω..Και πάμε να μετρήσουμε πίεση και ήταν τσιμπημένη..ήταν 13.5 με 8.5 ..Μου λέει ο γιατρός δε θεωρείται πίεση!Είχες παλμούς από πριν και έκανε αντανάκλαση και στο μωρό!Μου είπε σε κατάσταση ηρεμίας να το μετρήσω αλλά του είπα ότι με το που βλέπω πιεσόμετρο τρελαίνομαι.. Μου είπε να πάρω και τη μαια(θα με βοηθησει)!Την πήρα τηλ.να κανονίσουμε να βρεθούμε από εβδομάδα να πάμε στο Ιασω να δούμε τους χώρους,να κάνω και έναν καρδιοτογραφο εκεί..

Ρώτησα τον γιατρό για την πολιτική του Ιασω από ποια εβδομάδα και κάτω μπαίνει θερμοκοιτίδα..και μου είπε 37 και κάτω.. Γι αυτό μου λέει αν μου σπάσουν τα νερα νωρίτερα,θα πω μια εβδομάδα πριν(και αν κρίνουμε ότι όντως θα χρειαστεί,θα μπει)αλλά αν πω την εβδομάδα μου και γεννηθεί νωρίτερα,μου λέει,δε θέλει να μπει χωρίς λόγο θερμοκοιτίδα ή παρακολούθηση!

Εγώ τώρα έχω φρικάρει με την πίεση παιδιά!!!Και λέω έχε γούστο να πάθω προεκλαμψια!Αν και η μαία μου είπε στο τηλ.οτι θα έβλεπα θολά,θα είχα πόνο στο στερνό και γενικά μου είπε το 13.5 με 8.5 δε θεωρείται ψηλη πίεση!Για τα πόδια που είναι πρησμένα μου είπε και εκείνη και ο γιατρός ότι είναι φυσιολογικό για την εβδομάδα που είμαι.. Αυτά τα νέα μου!!

Στο μεταξύ εμένα η πίεση μου όλη μου τη ζωή είναι στο 13-14 και 9 😂😂 Προφανώς και δεν έχεις θέμα είναι μια τέλεια πίεση. Εγώ όταν πάω στο νοσοκομείο ανεβάζω 15/16 και 10 και γουρλωνουν όλοι τα μάτια. Μετά με αφήνουν λίγο ηρεμώ και επανέρχεται στο 13 και 8 και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Είσαι μια χαρά και άδικα τόσο αγχωμενη. Λίγο σου έμεινε, το μωρό είναι καλά άρα απόλαυσε όσο μένει από την εγκυμοσύνη σου! 

4 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

Ούτε αυτό δείχνει πίεση ούτε το πρήξιμο. Έγκυος και χωρίς πρηξιματα που το έχεις ακούσει! Εγώ ακόμη φορά τα δαχτυλίδια μου αλλά προχθές τη νύχτα μέσα στον ύπνο μου ένιωσα να με ενοχλούν και τα έβγαλα ασυναίσθητα. Τώρα πάλι τα φοράω βέβαια, για όσο βλέπω ότι μπαίνουν και βγαίνουν εύκολα τα φοράω ☺️

2 ώρες πρίν, DepiDukes είπε:

Αχχ τι καλά😁 εγώ doppler 2/10 και νοσοκόμειο Ιασώ 😊

Ναι εμένα ήταν μέσα στα όρια αλλά προς τα πάνω. Όλα καλά μη σκας καθόλου💙

Κάπως έτσι τα επαθα εγώ όταν πήγα να μου πάρουν την πίεση στο μάτι😅 επειδή ερχόταν πολύ κοντά στο μάτι, δεν μπορούσα να κάτσω λόγω αντανακλαστικών κ με ειχε πιάσει πανικός κ ίδρωνα 😅 Στο τέλος μου λέει "πάνε γέννα κ έλα σε 8 μήνες να τη μετρήσουμε". Δε κατάφερα ποτέ να κάτσω, ευτυχώς μ πε ότι όπως με βλέπει δε θα χω κάποιο θέμα, τα μάτια μου είναι οκ στς υπόλοιπες μετρήσεις. 

Πάντως πάρε ένα πιεσόμετρο να μετριέσαι σπίτι, άμα το κάνεις πολλές φορές θα σου φύγει η φοβία λογικά.

Επειδή το έχω κάνει στο παρελθόν,η φοβία μου μεγαλώνει.. Μου είχαν κάνει λάθος διάγνωση ότι έχω υγρό γύρω από την καρδιά όταν νόσησα με κοβιντ και μετά μου κολλησε(επειδή το διαβασα)ότι ανεβαζω πίεση!!Και αγόρασα πιεσόμετρο και άρχισα να μετριεμαι!!Και οσο μετριομουν τόσο ανέβαινε!Το αστείο είναι ότι όσες φορές πήγαινα για το τσεκ απ στον καρδιολόγο και μου έλεγε ότι έχω μικρή υπόταση δεν έδινα καν σημασία!Δηλαδή δεν ήξερα ότι το ιδανικό είναι 12 με 8 πχ!Όταν όμως άρχισα να μετριεμαι έβλεπα στην πρώτη μέτρηση πχ 136 με 83 (όντως το έχω δει το νουμερο) και τρελαινομουν!!Και μετά στην επόμενη έπεφτε και μετά ξανά ανέβαινε!Αλλά όταν τη μετρούσαν άλλοι με το κλασσικό πιεσόμετρο,όχι το ηλεκτρονικό,που δεν έβλεπα να μετράει αντίστροφα για να βγει το αποτέλεσμα,έπαιζα πάντα στο 10 με 11 και μικρή στο 7 !

Αφού εν τέλει ένα ωραίο απόγευμα πήρε ο άντρας μου το πιεσόμετρο και το πήγε στα σκουπίδια γιατί είχα καταντήσει αηδία!Μετριομουν χωρίς υπερβολή πάνω από 20 φορές τη μέρα γιατί έλεγα τώρα τελείωσα,ανεβάζω πιεση!!

πρίν από 3 λεπτά , Nasiad είπε:

Στο μεταξύ εμένα η πίεση μου όλη μου τη ζωή είναι στο 13-14 και 9 😂😂 Προφανώς και δεν έχεις θέμα είναι μια τέλεια πίεση. Εγώ όταν πάω στο νοσοκομείο ανεβάζω 15/16 και 10 και γουρλωνουν όλοι τα μάτια. Μετά με αφήνουν λίγο ηρεμώ και επανέρχεται στο 13 και 8 και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Είσαι μια χαρά και άδικα τόσο αγχωμενη. Λίγο σου έμεινε, το μωρό είναι καλά άρα απόλαυσε όσο μένει από την εγκυμοσύνη σου! 

Ούτε αυτό δείχνει πίεση ούτε το πρήξιμο. Έγκυος και χωρίς πρηξιματα που το έχεις ακούσει! Εγώ ακόμη φορά τα δαχτυλίδια μου αλλά προχθές τη νύχτα μέσα στον ύπνο μου ένιωσα να με ενοχλούν και τα έβγαλα ασυναίσθητα. Τώρα πάλι τα φοράω βέβαια, για όσο βλέπω ότι μπαίνουν και βγαίνουν εύκολα τα φοράω ☺️

@Nasiadέπρεπε να σου στείλω τώρα το μήνυμα του γιατρού μου!!Μου έστειλε πριν λιγο:μη μετράς πίεση!Υπομονή!!Τελειώνουμε !

πρίν από 2 λεπτά , Anna1986 είπε:

Επειδή το έχω κάνει στο παρελθόν,η φοβία μου μεγαλώνει.. Μου είχαν κάνει λάθος διάγνωση ότι έχω υγρό γύρω από την καρδιά όταν νόσησα με κοβιντ και μετά μου κολλησε(επειδή το διαβασα)ότι ανεβαζω πίεση!!Και αγόρασα πιεσόμετρο και άρχισα να μετριεμαι!!Και οσο μετριομουν τόσο ανέβαινε!Το αστείο είναι ότι όσες φορές πήγαινα για το τσεκ απ στον καρδιολόγο και μου έλεγε ότι έχω μικρή υπόταση δεν έδινα καν σημασία!Δηλαδή δεν ήξερα ότι το ιδανικό είναι 12 με 8 πχ!Όταν όμως άρχισα να μετριεμαι έβλεπα στην πρώτη μέτρηση πχ 136 με 83 (όντως το έχω δει το νουμερο) και τρελαινομουν!!Και μετά στην επόμενη έπεφτε και μετά ξανά ανέβαινε!Αλλά όταν τη μετρούσαν άλλοι με το κλασσικό πιεσόμετρο,όχι το ηλεκτρονικό,που δεν έβλεπα να μετράει αντίστροφα για να βγει το αποτέλεσμα,έπαιζα πάντα στο 10 με 11 και μικρή στο 7 !

Αφού εν τέλει ένα ωραίο απόγευμα πήρε ο άντρας μου το πιεσόμετρο και το πήγε στα σκουπίδια γιατί είχα καταντήσει αηδία!Μετριομουν χωρίς υπερβολή πάνω από 20 φορές τη μέρα γιατί έλεγα τώρα τελείωσα,ανεβάζω πιεση!!

@Nasiadέπρεπε να σου στείλω τώρα το μήνυμα του γιατρού μου!!Μου έστειλε πριν λιγο:μη μετράς πίεση!Υπομονή!!Τελειώνουμε !

Και λέω αν είχα δε θα φαινόταν και από άλλες παραμέτρους?Γιατί έχω ακούσει ότι και το μωρό δεν παίρνει βάρος.. Εμένα δόξα τω Θεω παίρνει μια χαρά!Σήμερα τη μέτρησε και μου λέει αντιστοιχεί με 36+4.

πρίν από 3 λεπτά , Anna1986 είπε:

Και λέω αν είχα δε θα φαινόταν και από άλλες παραμέτρους?Γιατί έχω ακούσει ότι και το μωρό δεν παίρνει βάρος.. Εμένα δόξα τω Θεω παίρνει μια χαρά!Σήμερα τη μέτρησε και μου λέει αντιστοιχεί με 36+4.

Το μόνο που θα κάνω,δεν τρώω αλάτι από σήμερα και έχω φάει από το πρωί το αυγό μου και το μπολ με τα καρύδια και το μέλι.Και μεσημεριανό σαλάτα χωρίς αλάτι,χόρτα με λεμόνι και μπιφτέκι. Όλα με λεμόνι!Τώρα θα πιω έναν καφέ,οκ και ελπίζω να μη λυσσαξω της πείνας!Αν λυσσαξω θα φάω 2 ξινομηλα!

πρίν από 6 λεπτά , Anna1986 είπε:

Το μόνο που θα κάνω,δεν τρώω αλάτι από σήμερα και έχω φάει από το πρωί το αυγό μου και το μπολ με τα καρύδια και το μέλι.Και μεσημεριανό σαλάτα χωρίς αλάτι,χόρτα με λεμόνι και μπιφτέκι. Όλα με λεμόνι!Τώρα θα πιω έναν καφέ,οκ και ελπίζω να μη λυσσαξω της πείνας!Αν λυσσαξω θα φάω 2 ξινομηλα!

Ετοιμάζω τη βαλίτσα για το μαιευτήριο!!Αφού μπαίνω Τετάρτη στο μήνα μου!Και επίσημα!!

πρίν από 6 λεπτά , Anna1986 είπε:

Ετοιμάζω τη βαλίτσα για το μαιευτήριο!!Αφού μπαίνω Τετάρτη στο μήνα μου!Και επίσημα!!

@Nasiadεμένα πάντως τα δαχτυλίδια που να κοπανιεμαι κατω δε βγαινουν!!

πρίν από 9 λεπτά , Anna1986 είπε:

@Nasiadεσένα δηλαδή νορμάλ είναι 13 με 8 ? Εμένα σήμερα ήταν 13.5 με 8.5!Βέβαια ένιωθα μια ένταση,μια διέγερση,ένα πράγμα που δεν μπορώ να το περιγραψω(γιατί μου είπε ο γιατρός ότι το αμνιακό είναι στα ανώτατα φυσιολογικά και μετά όταν  μου είπε Ότο και σήμερα να γεννήσω,ολα θα ειναι καλα με το μωρο)εγω αρχισα ηδη να φτιαχνω σεναρια!Και λεω να δεις που εχω πολυ αμνιακο και το μωρό από την υπερδραστηριοτητα θα μου σπάσει το σάκο και θα πάω να γεννήσω οπότε με προετοιμάζει!Οπότε όταν έκατσα να πάρουμε πίεση,ήμουν μέσα σε μια ένταση!Και ήμουν  σίγουρη ότι θα τη βρει τσιμπημένη!Μάλιστα την ώρα που ξεκίνησε να τη μετράει του το είπα,ότι θα βγει ένα τσακ πάνω!Αλλά δε με ξαναμετρησε καν!Λέω,αν κάτι δεν του άρεσε θα με ξαναμετρουσε.Η φίλη μου ανέβασε δυστυχώς πίεση και την έβαλε μέσα εσπευσμένα και της πήρε το μωρό!Ευτυχώς όλα πήγαν καλά!Αλλά λέω αφού το πήρε εκεί χαμπάρι,δε θα το πάρει και σε μένα??

Πωπω!!Σας ζάλισα!Αλλά με έχει πιάσει τώρα το άγχος μου ξεκάθαρα!!Πάω να φτιάξω καφέ!Παρόλο που ανεβάζει την πίεση ο ελληνικός!!🤣🤣

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Anna1986 είπε:

@Nasiadεσένα δηλαδή νορμάλ είναι 13 με 8 ? Εμένα σήμερα ήταν 13.5 με 8.5!Βέβαια ένιωθα μια ένταση,μια διέγερση,ένα πράγμα που δεν μπορώ να το περιγραψω(γιατί μου είπε ο γιατρός ότι το αμνιακό είναι στα ανώτατα φυσιολογικά και μετά όταν  μου είπε Ότο και σήμερα να γεννήσω,ολα θα ειναι καλα με το μωρο)εγω αρχισα ηδη να φτιαχνω σεναρια!Και λεω να δεις που εχω πολυ αμνιακο και το μωρό από την υπερδραστηριοτητα θα μου σπάσει το σάκο και θα πάω να γεννήσω οπότε με προετοιμάζει!Οπότε όταν έκατσα να πάρουμε πίεση,ήμουν μέσα σε μια ένταση!Και ήμουν  σίγουρη ότι θα τη βρει τσιμπημένη!Μάλιστα την ώρα που ξεκίνησε να τη μετράει του το είπα,ότι θα βγει ένα τσακ πάνω!Αλλά δε με ξαναμετρησε καν!Λέω,αν κάτι δεν του άρεσε θα με ξαναμετρουσε.Η φίλη μου ανέβασε δυστυχώς πίεση και την έβαλε μέσα εσπευσμένα και της πήρε το μωρό!Ευτυχώς όλα πήγαν καλά!Αλλά λέω αφού το πήρε εκεί χαμπάρι,δε θα το πάρει και σε μένα??

Πωπω!!Σας ζάλισα!Αλλά με έχει πιάσει τώρα το άγχος μου ξεκάθαρα!!Πάω να φτιάξω καφέ!Παρόλο που ανεβάζει την πίεση ο ελληνικός!!🤣🤣

Χαχαχ άραξε. Αφού δε σου είπε τπτ, μια χαρά είσαι! Κ αφού σε πιάνει τόσο άγχος, όντως παράτα το, μη την μετράς!! Απόλαυσε το, όλα πάνε καλά 💖

πρίν από 24 λεπτά , DepiDukes είπε:

Χαχαχ άραξε. Αφού δε σου είπε τπτ, μια χαρά είσαι! Κ αφού σε πιάνει τόσο άγχος, όντως παράτα το, μη την μετράς!! Απόλαυσε το, όλα πάνε καλά 💖

Και εσύ ψηφίζεις δηλαδή ότι είναι οκ το 13.5 με 8.5??😒

πρίν από 3 λεπτά , Anna1986 είπε:

Συμφωνώ με την depi!! Άκου τους γιατρούς σου και μην τα ψάχνεις παραπάνω! Έφαγαν τα μάτια τους οι άνθρωποι να πάρουν πτυχία και να κάνουν πρακτικές, ας τους αφήσουμε να ξέρουν καλύτερα! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , Nasiad είπε:

Συμφωνώ με την depi!! Άκου τους γιατρούς σου και μην τα ψάχνεις παραπάνω! Έφαγαν τα μάτια τους οι άνθρωποι να πάρουν πτυχία και να κάνουν πρακτικές, ας τους αφήσουμε να ξέρουν καλύτερα! 

Απλα αρχικά μου είπε να μη μετράω!Στο γραφείο όταν καθίσαμε και τον ρωτούσα μου λεει αν θες ανά 2 με 3 μέρες μέτρα!Κακό δεν κάνεις!Και όταν του έστειλα το μήνυμα μου είπε να μην μετράω!Και να κάνω υπομονή!Τελειώνουμε!!

Τον έχω πρήξει τον άνθρωπο..Αλλά ειδικά με την πίεση για κάποιο λόγο έχω τρελή φοβία!!!Βέβαια μου είπε τώρα και η μαμά μου ότι αν έβλεπε κάτι,φοβάσαι δε φοβάσαι,θα σε έβαζε να μετράς ή θα σε ξαναμετρουσε στο ιατρείο έστω 1 ακόμα φορά.. 

Έχω γίνει κουραστική!!!Δεν μετράω και ο Θεός βοηθός!!

πρίν από 32 λεπτά , Anna1986 είπε:

Απλα αρχικά μου είπε να μη μετράω!Στο γραφείο όταν καθίσαμε και τον ρωτούσα μου λεει αν θες ανά 2 με 3 μέρες μέτρα!Κακό δεν κάνεις!Και όταν του έστειλα το μήνυμα μου είπε να μην μετράω!Και να κάνω υπομονή!Τελειώνουμε!!

Τον έχω πρήξει τον άνθρωπο..Αλλά ειδικά με την πίεση για κάποιο λόγο έχω τρελή φοβία!!!Βέβαια μου είπε τώρα και η μαμά μου ότι αν έβλεπε κάτι,φοβάσαι δε φοβάσαι,θα σε έβαζε να μετράς ή θα σε ξαναμετρουσε στο ιατρείο έστω 1 ακόμα φορά.. 

Έχω γίνει κουραστική!!!Δεν μετράω και ο Θεός βοηθός!!

Το θέμα δεν είναι να μετράς, το θέμα είναι να μην βάζεις χαμηλούς στόχους. Δηλαδή αφού σου λέει ο γιατρος, και εμείς εδώ οι απλές θνητές, ότι το 13 και 8 είναι καλό, αααν μετράς μην σου φαινεται πολύ! Αφού είναι καλό! Κ εγώ έχω μια φοβία με την πίεση γιατί γενικά σαν άνθρωπος έχω πίεση σχετικά ανεβασμένη και έχω και ταχυκαρδία λόγω του υπερθυρεοειδισμου. Έχω και μια φίλη που έπαθε προεκλαμψία, αλλά εκείνη είχε ένα σωρό συμπτώματα. Πίεση χτυπούσε 16αρια και είχε πρηστεί τραγικά, όχι λίγο πόδια χέρια που είναι το κλασικό. Είχε γίνει μπαλονι μέχρι και στα μούτρα. Βλέπω όμως ότι όταν είμαι ήρεμη πάντα έχω καλες μετρήσεις άρα ξέρω ότι όλα πάνε καλά. Εσύ που αγχώνεσαι τόσο ίσως καταλήξεις να την ανεβάζεις άδικα όταν πας να μετρήθεις! Οπότε άστο, μην το κάνεις καθόλου! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, Anna1986 είπε:

Για άνθρωπος που αγχώνεται με το θέμα πίεσης, είσαι τέλεια! Αφού στο λέει και ο doctor, άραξε, μη το σκέφτεσαι καν

• Μου αρέσει 1

Στο μεταξύ κορίτσια, πριν ζουλουσα λιγο το στήθος μου (μην ρωτάτε γιατί, αν δεν το ζουληξω θα το ξυσω και θα το γδαρω με τη δερματίτιδα μου που αγαπάει τα ψυχολογικά μου 😂), και έβγαλε 1-2 σταγόνες πρωτογαλα.

Λίγο σοκ! Δεν είναι νωρίς;;; 

πρίν από 36 λεπτά , Nasiad είπε:

Το θέμα δεν είναι να μετράς, το θέμα είναι να μην βάζεις χαμηλούς στόχους. Δηλαδή αφού σου λέει ο γιατρος, και εμείς εδώ οι απλές θνητές, ότι το 13 και 8 είναι καλό, αααν μετράς μην σου φαινεται πολύ! Αφού είναι καλό! Κ εγώ έχω μια φοβία με την πίεση γιατί γενικά σαν άνθρωπος έχω πίεση σχετικά ανεβασμένη και έχω και ταχυκαρδία λόγω του υπερθυρεοειδισμου. Έχω και μια φίλη που έπαθε προεκλαμψία, αλλά εκείνη είχε ένα σωρό συμπτώματα. Πίεση χτυπούσε 16αρια και είχε πρηστεί τραγικά, όχι λίγο πόδια χέρια που είναι το κλασικό. Είχε γίνει μπαλονι μέχρι και στα μούτρα. Βλέπω όμως ότι όταν είμαι ήρεμη πάντα έχω καλες μετρήσεις άρα ξέρω ότι όλα πάνε καλά. Εσύ που αγχώνεσαι τόσο ίσως καταλήξεις να την ανεβάζεις άδικα όταν πας να μετρήθεις! Οπότε άστο, μην το κάνεις καθόλου! 

Είχα 13.5 και 8.5..Αν ήταν 13 και 8 ίσως να ήμουν πιο cool!!Αλλά,ναι ,δε θα μετράω!

πρίν από 28 λεπτά , Nasiad είπε:

Στο μεταξύ κορίτσια, πριν ζουλουσα λιγο το στήθος μου (μην ρωτάτε γιατί, αν δεν το ζουληξω θα το ξυσω και θα το γδαρω με τη δερματίτιδα μου που αγαπάει τα ψυχολογικά μου 😂), και έβγαλε 1-2 σταγόνες πρωτογαλα.

Ούτε καν!!Εγώ το έχω σίγουρα από την 30η βδομαδα!

Just now, Anna1986 είπε:

Είχα 13.5 και 8.5..Αν ήταν 13 και 8 ίσως να ήμουν πιο cool!!Αλλά,ναι ,δε θα μετράω!

Και η γυναίκα του άντρα μου το είχε ακόμα νωρίτερα!!Από τον 6ο!

πρίν από 1 λεπτό , Anna1986 είπε:

Και η γυναίκα του άντρα μου το είχε ακόμα νωρίτερα!!Από τον 6ο!

Είχα ρωτήσει και τον γιατρό όταν το είδα,γιατί στο αλλά 2 παιδιά δεν το είχα!Και μάλιστα του λέω αγχώθηκα επειδή ξέρω ότι στα σκυλιά  πχ 1 24ωρο πριν τη γέννα το εκκρίνουν.. και λέω έχε γούστο!!Και άρχισε να γελάει ο γιατρός!!Μου λέει,ναι...οκ...μόνο που εσύ δεν κυοφορείς 2 μήνες ούτε είσαι σκύλα!!Και πετάγεται ο άντρας μου και λέει,ααα μην το λέτε!😅😅😅

πρίν από 31 λεπτά , Nasiad είπε:

Όχι μια χαρά είσαι😀 το χω ακούσει απο πολύ κόσμο ότι συμβαίνει από πριν. Κ ότι στον 8ο είναι ψιλοσιγουράκι ότι γίνεται.

Να εμένα αυτά με αγχώνουν 😛 γιατί δεν έχω δει ούτε ίχνος!! Αύριο κλείνω 33 βδομάδες κ δεν έχω καθόλου τέτοια δείγματα 😬

πρίν από 10 λεπτά , DepiDukes είπε:

Όχι μια χαρά είσαι😀 το χω ακούσει απο πολύ κόσμο ότι συμβαίνει από πριν. Κ ότι στον 8ο είναι ψιλοσιγουράκι ότι γίνεται.

Να εμένα αυτά με αγχώνουν 😛 γιατί δεν έχω δει ούτε ίχνος!! Αύριο κλείνω 33 βδομάδες κ δεν έχω καθόλου τέτοια δείγματα 😬

Α είναι νορμάλ δηλαδή; Κάπου είχα δει ότι αν πχ μετά τις 35-36 ξεκινήσεις με θηλαστρο να βγάζεις πρωτογαλα ότι βοηθάει στο να έρθει φυσιολογικός τοκετός, και με τρόμαξε που είδα τόσο νωρίς μην είναι κανα δείγμα ότι πάει προς τα εκεί τόσο νωρίς 😂 

Εσύ δεν είδες, αλλά εσύ λογικά δεν ζουλιεσαι 😂 εγώ είμαι και ανώμαλη, μάλλον πρέπει να μην πολύ ζουλιεμαι και να προσπαθήσω να μην γδαρω τα πάντα πάνω μου με άλλους τρόπους 🤦

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...