Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!! 

Την Παρασκευή θα κάνουμε την αυχενική κ έχω αγχωθεί καθώς θα καθορίσει την πορεία της εγκυμοσύνης! Ο γιατρός δε βλέπει πρόβλημα στους υπερηχους αλλά δεν ξέρω πόσα πράγματα μπορεί να διακρίνει. 

Έχετε ακούσει περίπτωση με ελεγμένη βλαστοκυστη να υπήρξε πρόβλημα ανωμαλιων ή οτιδηποτε αλλο;; έχω πανικοβληθει με την εξέταση κ φοβάμαι το χειρότερο 

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

1 hour ago, Ζαχαρωτο είπε:

Καλησπέρα , κάναμε τη β επιπέδου, όλα καλά αγοράκι 310 γρ . Όλα καλά.μας είπε ο γιατρός.

Πολύ πρήξιμο στα πόδια ρε κορίτσια ειδικά τώρα με την ζέστη. Έχω και την κόρη μου κ δεν ξέρω έχει αλλάξει πολύ ο χαρακτήρας της. Πολύ στόμα. Δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω. Επίσης έχω θέμα με τις ινοχεπ.

Δεν τρυπάει με τίποτα κ άμα τρυπήσει υπάρχει μέρες που υποφέρω 

Καλά αποτελέσματα, περιμένουμε νεα.

Όλα καλά θα είναι θα δεις. Ξεκουράσου

Καλησπέρα κούκλα! Αυτό με την Innohep το πρόβλημα το αντιμετώπισα κι εγώ.. Είμαι στις 23 εβδομάδες εχω σταματησει τις ενέσεις απο τον Απρίλιο και ακόμα φαινονται αχνα οι μελανιες!!!Εγω προσωπικά την περνουσα απευθειας σε αλλη συριγγα με πολύ λεπτή βελόνα απο εκεινες που ειναι για ινσουλίνη...Και τις βάζαμε τακα τακα χωρίς πόνο και ζόρι!Δεν ξερω εαν υπαρχει κάποιο θεμα με αυτό δεν είχαμε συμβουλευτεί γιατρό,αλλα οπως φαινεται ολα πήγαν εξαιρετικά.Αναφερε το στον γιατρο σου μήπως σου προτείνει καποια παρομοια λύση! ❤️Κι εμεις καναμε β επιπέδου στις 10/6,ολα κυλούν πολύ ωραία..

επισης αγοράκι περιμένω.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Καλησπέρα σας!!!

Έκανα λοιπόν την εξέταση….

Την έκανα στο ιατρείο του εμβρυολόγου. Στον υπέρηχο όλα καλά. Φοβόμουν υπερβολικά παρα πολύ. 

Βάζουν μια βελόνα σαν αυτήν την πλαστική που σού βάζουν όταν έχεις πεταλούδα, αλλά μεγαλύτερο μήκος. Ενοχλητική, δε μπορώ να πω ψέματα ότι δεν ένιωθα τίποτα. Βελόνα είναι, όσο είναι μέσα σου πονάς. Τη βελόνα την έχεις μέσα σου λιγότερο από ένα λεπτό, εγώ είχα κρατημένη την αναπνοή μου μέχρι να τελειώσουμε. 

Τα πρώτα αποτελέσματα θα τα έχω αύριο το βράδυ. Δεν ξέρω τι θα συμπεριλαμβάνουν, ξέχασα να ρωτήσω. Τα τελικά θα τα πάρω από 15-25 μέρες.

Δύο τρεις μέρες ξεκούραση, το πολύ ένα φαγητό από δουλειές και αντιβίωση.

Καλά αποτελέσματα!!!

Εμένα στον τροφοβλάστη πάντως μου είχα σαν πρώτα αποτελέσματα τα ζεύγη χρωμοσωμάτων κ ότι δεν υπάρχει τρισωμία, το φύλο και την δφ508 μεταλλαξη κυστικής ίνωσης (ετερόζυγα thank God), μετά απο 10 μέρες μου στείλανε ένα κατεβατό με γονίδια που απότι κατάλαβα πρέπει να έχουμε κ τα τσεκάρανε οτι όλα οκ. Και τσεκάρανε επίσης ότι δεν υπάρχει το γονίδιο SMN1, που δε θυμάμαι τι είναι αλλά καλό δεν είναι. (Για κυστική μόνο δφ508 κοιτάνε, όχι τις υπολοιπες 1700 μεταλλάξεις, εκτός κ αν ζητηθεί κάποια συγκεκριμένη εφόσον υπάρχει θεματάκι απο γονείς). 

3 ώρες πρίν, Nasiad είπε:

Δυστυχώς δεν ξέρω πολλά, μόνο από όσα είχα ψάξει για να ξέρω σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνω, γιατί δεν μου φτάνουν όλα στις πρώτες εξετάσεις που έκανα βγήκα θετική στο κυτταρομεγαλοιο και αν τυχόν ήταν νέα λοίμωξη θα έπρεπε να την κάνω.

Πωπω δεν έχω καθόλου αντισώματα σε αυτό κ είμαι πολύ χεσμένη μη το κολλήσω. Ευτυχώς που τη γλιτώσατε κ δε το χεις έννοια τώρα.

Πάντως εγω τα παίζω με τα μάτια μου τελευταία, είναι θεόστεγνα. Δε κάθεται πια φακός επαφής.

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, ElriaDim είπε:

Καλησπέρα κούκλα! Αυτό με την Innohep το πρόβλημα το αντιμετώπισα κι εγώ.. Είμαι στις 23 εβδομάδες εχω σταματησει τις ενέσεις απο τον Απρίλιο και ακόμα φαινονται αχνα οι μελανιες!!!Εγω προσωπικά την περνουσα απευθειας σε αλλη συριγγα με πολύ λεπτή βελόνα απο εκεινες που ειναι για ινσουλίνη...Και τις βάζαμε τακα τακα χωρίς πόνο και ζόρι!Δεν ξερω εαν υπαρχει κάποιο θεμα με αυτό δεν είχαμε συμβουλευτεί γιατρό,αλλα οπως φαινεται ολα πήγαν εξαιρετικά.Αναφερε το στον γιατρο σου μήπως σου προτείνει καποια παρομοια λύση! ❤️Κι εμεις καναμε β επιπέδου στις 10/6,ολα κυλούν πολύ ωραία..

επισης αγοράκι περιμένω.

Πολύ έξυπνη αυτή η ιδέα με την πιο λεπτή βελόνα, θα ρωτήσω την αιματολογο αν επιτρέπεται γιατί αν αρχίσω να ζοριζομαι δεν θα είμαι πολύ χαρούμενη. Κ εγώ θα τις κάνω μέχρι τέλους και 40 μέρες μετά τον τοκετό οπότε έχω πολυυ μέλλον ακόμη! 

2 ώρες πρίν, DepiDukes είπε:

Καλά αποτελέσματα!!

Πωπω δεν έχω καθόλου αντισώματα σε αυτό κ είμαι πολύ χεσμένη μη το κολλήσω. Ευτυχώς που τη γλιτώσατε κ δε το χεις έννοια τώρα.

Πάντως εγω τα παίζω με τα μάτια μου τελευταία, είναι θεόστεγνα. Δε κάθεται πια φακός επαφής.

Εγώ αντισώματα για αυτό είχα από την πρώτη μου εγκυμοσύνη αλλά ήταν μόνο τα igg θετικά και τα igm αρνητικά, κάτι που είναι καλό. Σε αυτή την εγκυμοσύνη όμως βγήκαν και τα igm θετικά και φοβήθηκα κυρίως γιατί από όσο κατάλαβα αν είσαι αδύναμος ανοσοποιητικα μπορεί να ενεργοποιηθεί ξανά ο ιός και εγώ πέρασα πολλά με την υγεία μου πρόσφατα. Ευτυχώς όλα καλά, κάναμε μια έξτρα εξέταση και όλα καλά. Να προσέχεις όσο μπορείς, και να αποφεύγεις τις πολλές επαφές με παιδιά. Φυσικά αν έχεις κ άλλο παιδάκι δεν γίνεται, αλλά έστω πρόσεξε μην έρχεσαι σε επαφές με πολλά άλλα.. 

Αυτό με τους φακούς δεν το είχα ούτε το έχω! Δοκίμασε κανένα κολλυριο θα σε βοηθήσει! 

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, Nasiad είπε:

Πολύ έξυπνη αυτή η ιδέα με την πιο λεπτή βελόνα, θα ρωτήσω την αιματολογο αν επιτρέπεται γιατί αν αρχίσω να ζοριζομαι δεν θα είμαι πολύ χαρούμενη. Κ εγώ θα τις κάνω μέχρι τέλους και 40 μέρες μετά τον τοκετό οπότε έχω πολυυ μέλλον ακόμη! 

Εγώ αντισώματα για αυτό είχα από την πρώτη μου εγκυμοσύνη αλλά ήταν μόνο τα igg θετικά και τα igm αρνητικά, κάτι που είναι καλό. Σε αυτή την εγκυμοσύνη όμως βγήκαν και τα igm θετικά και φοβήθηκα κυρίως γιατί από όσο κατάλαβα αν είσαι αδύναμος ανοσοποιητικα μπορεί να ενεργοποιηθεί ξανά ο ιός και εγώ πέρασα πολλά με την υγεία μου πρόσφατα. Ευτυχώς όλα καλά, κάναμε μια έξτρα εξέταση και όλα καλά. Να προσέχεις όσο μπορείς, και να αποφεύγεις τις πολλές επαφές με παιδιά. Φυσικά αν έχεις κ άλλο παιδάκι δεν γίνεται, αλλά έστω πρόσεξε μην έρχεσαι σε επαφές με πολλά άλλα.. 

Αυτό με τους φακούς δεν το είχα ούτε το έχω! Δοκίμασε κανένα κολλυριο θα σε βοηθήσει! 

Μπράβο που όλα καλά!!! Αν επιτρέπεται τι εξέταση έκανες? Γιατί δεν έχω ιδέα τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση.

Γενικά πάντως ναι, τους αποφεύγω όλους, όχι μόνο τα παιδιά. Στο κύκλο μου παίζει πολύ κόβιντ (κ άλλες ιώσεις) τελευταία, οπότε είμαι συνέχεια με μάσκα ΚΝ.

Ευτυχώς που δε το χεις αυτό με τα στεγνά μάτια, είναι εκνευριστικό. Πήρα δάκρυα κ βάζω..

1 ώρα πρίν, DepiDukes είπε:

Μπράβο που όλα καλά!!! Αν επιτρέπεται τι εξέταση έκανες? Γιατί δεν έχω ιδέα τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση.

Γενικά πάντως ναι, τους αποφεύγω όλους, όχι μόνο τα παιδιά. Στο κύκλο μου παίζει πολύ κόβιντ (κ άλλες ιώσεις) τελευταία, οπότε είμαι συνέχεια με μάσκα ΚΝ.

Ευτυχώς που δε το χεις αυτό με τα στεγνά μάτια, είναι εκνευριστικό. Πήρα δάκρυα κ βάζω..

Τίποτα το ιδιαίτερο, με το αίμα που ήδη είχαν μου την έκανε το εργαστήριο άρα ούτε καν χρειάστηκε να με τρυπήσουν ξανά. Χαλάλι τα 50€ που έδωσα αφού βγήκαν καλά τα αποτελέσματα 😊 

Εγώ δουλεύω σε μεγάλο εργοστάσιο και έρχομαι σε επαφή με πάρα πολύ κόσμο είναι η αλήθεια. Προσπαθώ να φοράω μάσκα έστω στο λεωφορείο που είναι και κλειστός και με πολλά άτομα, αλλά και πάλι ένα φόβο τον έχω μόνιμα γενικότερα μην αρρωστήσω γιατί ο οργανισμός μου δεν είναι για πολλά. Αλλά δεν γίνεται να προστατευτούμε από όλους και όλα. Ελπίζω να είναι η τύχη με το μέρος μας 😊

Α να πω επίσης ότι αν η εξέταση αυτή για τον μεγαλοκυτταροιο (avidity λέγεται) δεν έβγαινε καλή, θα πηγαίναμε για αμνιοπαρακέντηση και με την ελπίδα ότι δεν έχει περάσει στο αμνιακό υγρό. Τώρα που βγήκε καλή δεν χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο ευτυχώς.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, DepiDukes είπε:

Καλά αποτελέσματα!!!

Εμένα στον τροφοβλάστη πάντως μου είχα σαν πρώτα αποτελέσματα τα ζεύγη χρωμοσωμάτων κ ότι δεν υπάρχει τρισωμία, το φύλο και την δφ508 μεταλλαξη κυστικής ίνωσης (ετερόζυγα thank God), μετά απο 10 μέρες μου στείλανε ένα κατεβατό με γονίδια που απότι κατάλαβα πρέπει να έχουμε κ τα τσεκάρανε οτι όλα οκ. Και τσεκάρανε επίσης ότι δεν υπάρχει το γονίδιο SMN1, που δε θυμάμαι τι είναι αλλά καλό δεν είναι. (Για κυστική μόνο δφ508 κοιτάνε, όχι τις υπολοιπες 1700 μεταλλάξεις, εκτός κ αν ζητηθεί κάποια συγκεκριμένη εφόσον υπάρχει θεματάκι απο γονείς). 

Παίζει να φταει και η σκόνη σε αυτό. Να πάρεις οφθαλμικές σταγονες

14 ώρες πρίν, ElriaDim είπε:

επισης αγοράκι περιμένω.

Με το καλό!!!!! Εσύ είσαι αρχές με μέσα Νοεμβρίου;;; 

Στις άλλες ομαδικές που ήμουν κάναμε ένα πινακακι με πητ, νοσοκομείο, φύλο μωρού, προγραμματισμένες ήνπραγματοποιημένες β επιπέδου. Θέλετε να μού στείλετε καθεμία τις πληροφορίες αυτές να το φτιάξω κι εδώ;

• Μου αρέσει 1

14 ώρες πρίν, ElriaDim είπε:

επισης αγοράκι περιμένω.

Ωπ έχω αιματολογο σε 3 εβδομάδες εννοείται θα τον ρωτήσω.στο φαρμακείο τις βρίσκεις? Πως τις Ζητάς? Αχ με έσωσες αλήθεια. Τρυπιεμαι πάνω από 3 φορές μέχρι να μπει όλη η βελόνα κ να μην πονάω. Έχουμε γεμίσει αγοράκια 😂😂😂

11 ώρες πρίν, Nasiad είπε:

γώ αντισώματα για αυτό είχα από την πρώτη μου εγκυμοσύνη αλλά ήταν μόνο τα igg θετικά και τα igm αρνητικά, κάτι που είναι καλό. Σε αυτή την εγκυμοσύνη όμως βγήκαν και τα igm θετικά και φοβήθηκα κυρίως γιατί από όσο κατάλαβα αν είσαι αδύναμος ανοσοποιητικα μπορεί να ενεργοποιηθεί ξανά ο ιός και εγώ πέρασα πολλά με την υγεία μου πρόσφατα. Ευτυχώς όλα καλά, κάναμε μια έξτρα εξέταση και όλα καλά. Να προσέχεις όσο μπορείς, και να αποφεύγεις τις πολλές επαφές με παιδιά. Φυσικά αν έχεις κ άλλο παιδάκι δεν γίνεται, αλλά έστω πρόσεξε μην έρχεσαι σε επαφές με πολλά άλλα.. 

Και εγώ έχω αντισώματα από την προηγούμενη εγκυμοσύνη. Κάτι που δεν ανησύχησε ποτέ τους γιατρούς. 

πρίν από 53 λεπτά , Nasiad είπε:

😊 

Εγώ δουλεύω σε μεγάλο εργοστάσιο και έρχομαι σε επαφή με πάρα πολύ κόσμο είναι η αλήθεια. Προσπαθώ να φοράω μάσκα έστω στο λεωφορείο που είναι και κλειστός και με πολλά άτομα, αλλά και πάλι ένα φόβο τον έχω μόνιμα γενικότερα μην αρρωστήσω γιατί ο οργανισμός μου δεν είναι για πολλά. Αλλά δεν γίνεται να προστατευτούμε από όλους και όλα. Ελπίζω να είναι η τύχη με το μέρος μας 😊

Εγώ δουλεύω σε αποθήκη.

Πως την παλεύεις με την ζέστη? Υπομονή όλα θα πάνε καλά.

Δεν θα το σκεφτόμαστε. Όσο το σκεφτόμαστε πάντα κάτι συμβαίνει.

πρίν από 31 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Στις άλλες ομαδικές που ήμουν κάναμε ένα πινακακι με πητ, νοσοκομείο, φύλο μωρού, προγραμματισμένες ήνπραγματοποιημένες β επιπέδου. Θέλετε να μού στείλετε καθεμία τις πληροφορίες αυτές να το φτιάξω κι εδώ;

Ααα και εμείς κάναμε στις μανουλες Ιουλίου.

30-10 η δικιά μου πήτ ο μπέμπης είναι μια εβδομάδα μεγαλύτερος. Ντομπλερ 4 Σεπτεμβρίου έχουμε μελλον

• Μου αρέσει 1

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Ζαχαρωτο είπε:

Ωπ έχω αιματολογο σε 3 εβδομάδες εννοείται θα τον ρωτήσω.στο φαρμακείο τις βρίσκεις? Πως τις Ζητάς? Αχ με έσωσες αλήθεια. Τρυπιεμαι πάνω από 3 φορές μέχρι να μπει όλη η βελόνα κ να μην πονάω. Έχουμε γεμίσει αγοράκια 😂😂😂

Και εγώ έχω αντισώματα από την προηγούμενη εγκυμοσύνη. Κάτι που δεν ανησύχησε ποτέ τους γιατρούς. 

Εγώ δουλεύω σε αποθήκη.

30-10 η δικιά μου πήτ ο μπέμπης είναι μια εβδομάδα μεγαλύτερος. Ντομπλερ 4 Σεπτεμβρίου έχουμε μελλον

Να πάνω που τα λέμε σήμερα η ένεση ήταν ότι χειρότερο έχω κάνει του δύο μήνες τώρα που κάνω ενέσεις. Δεν έμπαινε η βελόνα και το φάρμακο ακόμη πονάει. Μακάρι αν το επιτρέπει η αιματολογος και να κάνουμε με τις βελόνες της ινσουλίνης, εκείνης ούτε τις καταλαβαίνεις, απλά είναι πολύ μικρές σε μήκος και ίσως πρέπει να μπαίνει όλο μέσα το φάρμακο; Δεν ξέρω αλλά ας ελπίσουμε, θα πάω σε καμία εβδομάδα και θα σας πω! 

Αν για τον μεγαλοκυτταροιο έχεις μόνο τα igg θετικά είναι και καλό, τα igm είναι τα ανησυχητικά γιατί δείχνουν νέα η έστω ενεργή λοίμωξη και θέλει παραπάνω ψάξιμο. 

Στο εργοστάσιο δουλεύω ως μεταφράστρια και έχω γραφείο οπότε το αιρ κοντισιον δεν σβήνει! Απλά επειδή είναι αρκετά εκτος πόλης έχουμε μεταφορά με λεωφορείο, και γενικά έχω επαφή και συν δουλειά με πολλούς εργαζόμενους. 

Εγώ έχω πητ 10/12 αλλά θα γεννήσω σίγουρα πολύ νωρίτερα λόγω αντιπηκτικών, λογικά όταν μπουμε στον 9ο με το καλό, κάπου μέσα με τέλη Νοέμβρη. 

1 hour ago, Ζαχαρωτο είπε:

Εγώ δουλεύω σε αποθήκη.

Ζαχαρωτό πας στο φαρμακείο και ζητάς τις πολύ ψιλες βελόνες,που είναι για ινσουλίνη δεν θυμαμαι το νουμερο της βελονας τώρα αλλιώς θα σου ελεγα ακριβώς!!!! Καλή ευκολία !🌹

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Nasiad είπε:

Τίποτα το ιδιαίτερο, με το αίμα που ήδη είχαν μου την έκανε το εργαστήριο άρα ούτε καν χρειάστηκε να με τρυπήσουν ξανά. Χαλάλι τα 50€ που έδωσα αφού βγήκαν καλά τα αποτελέσματα 😊 

Α να πω επίσης ότι αν η εξέταση αυτή για τον μεγαλοκυτταροιο (avidity λέγεται) δεν έβγαινε καλή, θα πηγαίναμε για αμνιοπαρακέντηση και με την ελπίδα ότι δεν έχει περάσει στο αμνιακό υγρό. Τώρα που βγήκε καλή δεν χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο ευτυχώς.

Μια χαρά!! Ήταν ευκολάκι δλδ. Πάλι καλά!

Ψιλοσκέφτομαι αφού δεν την πάτησα τόσα χρόνια με τον κυτταρομεγαλοιό, μάλλον δεν θα είναι κ τόσο εύκολο. Πάντως όσο μπορώ το παλεύω κ προσέχω. Κ γω σε εταιρεία δουλεύω κ έρχομαι σε επαφή με πολύ κόσμο, αλλα με το παραμικρό βηχαλάκι που θα ακούσω βάζω μάσκα...είμαι έτσι κ αλλιώς υποχόνδρια, οπότε...

Μακάρι να γλιτώσουμε ναι🤞😊 

2 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Παίζει να φταει και η σκόνη σε αυτό. Να πάρεις οφθαλμικές σταγονες

Με το καλό!!!!! Εσύ είσαι αρχές με μέσα Νοεμβρίου;;; 

Νομίζω θα φοράω γυαλια προς το παρόν για λίγο να τα αφήσω να ξεκουραστούν. Έχω ένα app στο κινητό που μου βγάζει συμβουλές για κάθε βδομάδα και όντως τώρα στη 18η αναφέρει τα ξηρά μάτια..είναι δλδ όντως σύμπτωμα. 

Λοιπόν εμένα boy, πητ 18/11 κ β επιπέδου 15/7🤞🤞 άντε να ρθει κ αυτή η μέραα.

Διαφημίσεις

πρίν από 39 λεπτά , DepiDukes είπε:

Μια χαρά!! Ήταν ευκολάκι δλδ. Πάλι καλά!

Ψιλοσκέφτομαι αφού δεν την πάτησα τόσα χρόνια με τον κυτταρομεγαλοιό, μάλλον δεν θα είναι κ τόσο εύκολο. Πάντως όσο μπορώ το παλεύω κ προσέχω. Κ γω σε εταιρεία δουλεύω κ έρχομαι σε επαφή με πολύ κόσμο, αλλα με το παραμικρό βηχαλάκι βάζω μάσκα...είμαι έτσι κ αλλιώς υποχόνδρια, οπότε...

Μακάρι να γλιτώσουμε ναι🤞😊 

Έχω διαβάσει ότι συνήθως το 50% του πληθυσμού το έχει περάσει ως παιδί, γι'αυτό και λένε λίγο αποστάσεις από τα παιδάκια όσο είσαι έγκυος. Ας προσέχουμε γενικότερα εμείς όσο μπορούμε, και όλα θα πάνε καλά 😊😊

• Μου αρέσει 1

Πινακάκι🤰

@Ζαχαρωτο π.η.τ. 30/10, doppler 4/9, it’s a boy🩵, 

@ElriaDim π.η.τ. , β επιπέδου 10/6,it’s a boy🩵, 

@DepiDukes π.η.τ. 18/11, β επιπέδου 15/7, it’s a boy🩵,

@Nasiad π.η.τ. 10/12,

@ΧρυσαΜ π.η.τ. 20/11, αμνιοπαρακέντηση 17/6, νοσοκομείο Μητέρα

Έκανα ένα πρόχειρο που θα προσθέτουμε πληροφορίες 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 41 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Πινακάκι🤰

@Nasiad π.η.τ. 10/12,

@ΧρυσαΜ π.η.τ. 20/11, αμνιοπαρακέντηση 17/6, νοσοκομείο Μητέρα

Έκανα ένα πρόχειρο που θα προσθέτουμε πληροφορίες 

Αχ τι ωραίο το πινακακι! Ευχαριστούμε Χρύσα! Τα δικά μου είναι 

Πητ 6/12 (αλλά λόγω δίδυμων θα γεννήσω γύρω στις 15-20/11), β επιπέδου 30/7, 2 αγοράκια 🩵🩵

• Μου αρέσει 1

Πινακάκι🤰

@Nasiad π.η.τ. 10/12,

@ΧρυσαΜ π.η.τ. 20/11, αμνιοπαρακέντηση 17/6,νοσοκομείο Μητέρα

@Fay_ π.η.τ. 6/12, β επιπέδου 30/7, are two boys🩵🩵, 

Όποιες θέλετε μού λέτε και νοσοκομείο 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 17 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Πινακάκι🤰

@Nasiad π.η.τ. 10/12,

@ΧρυσαΜ π.η.τ. 20/11, αμνιοπαρακέντηση 17/6,νοσοκομείο Μητέρα

@Fay_ π.η.τ. 6/12, β επιπέδου 30/7, are two boys🩵🩵, 

Όποιες θέλετε μού λέτε και νοσοκομείο 

Εγώ λογικά θα γεννήσω στο πανεπιστημιακό Αλεξανδρούπολης. Ακόμη δεν ξέρω φύλο, αλλά αν έχει κέφια το μωρό αύριο ίσως μάθω 😊 Να πω την αμαρτία μου θα ήθελα να είναι κοριτσάκι μιας και το πρώτο μου μωράκι ήταν κοριτσάκι και μείναμε με την όρεξη και με ένα δωμάτιο γεμάτο με πράγματα για κοριτσάκι.. αλλά και αγοράκι να είναι, δεν με μας νοιάζει αρκεί να είναι καλά και να έρθει σπιτι υγιή 😌

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...