Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

Εγώ θα πω δυο πράγματα και δεν θα συνεχίσω το θέμα. Όταν οι γιατροί δεν βλέπουν κάτι ανησυχητικό και έχεις μια εξαιρετική εγκυμοσύνη, το βάρος του μωρού έχει μεγάλες αποκλίσεις. Δεν λέμε να είναι μωρό εξαιρετικά λιποβαρες ούτε και εξαιρετικά υπέρβαρο. Εδώ μιλάμε για το δικό μου παιδί που γεννήθηκε υγιέστατο παθολογικά σε ένα βάρος κανονικοτατο για το ύψος και το μέγεθος της. Μέχρι κ εγώ σαν μωράκι γεννήθηκα 3400 κ έμεινε και στουπα 1,60. Από πότε ένα μωρό 3600 είναι υπέρβαρο και θα έπρεπε να μην μείνει τόσο στη κοιλιά της μάνας του; Έτσι απλά βγάζουμε τα μωρά οπότε θέλουμε ενώ είναι υγιή γιατί είναι πιο μεγάλα η ψηλα παιδάκια; Τέλος πάντων, ο τρόπος που θα πει κάποιος κάτι είναι το βασικό. Δυστυχώς, από τη μεριά μου, έχοντας ζήσει ότι έζησα, να ακούω σχόλια οριακά επικριτικά λες και δεν ξέρω τι μου γίνεται δεν είναι και οτι καλύτερο.

Δεν ζήτησα να ακούσω ιδέες για το λόγο που πέθανε το παιδί μου εδώ μέσα. Υπάρχουν ειδικοί γι'αυτα τα θέματα και πιστέψε με έχω εξαντλήσει κάθε περίπτωση και κάθε πιθανότητα για να μάθω τι συνεβει. Μια συζήτηση για άσχετα ξεκίνησε και κατέληξα να κρίνομαι για τους λόγους που νιώθω ενοχές (η πιο αστεία ερώτηση που μπορείς να κάνεις σε μια μάνα που έχασε το παιδί της) και για το αν μετρούσα το σάκχαρο μου. Δεν ζω σε καλύβα, είχα και εχω γιατρούς να με παρακολουθούν, έκανα ότι εξέταση υπήρχε, έκανα ότι καλύτερο μπορούσε να κάνει μια έγκυος γυναίκα και έχασα το μωρό μου από τη μια στιγμή στην άλλη. Συγνώμη που θα το πω, αυτός που δεν ξέρει πως να μιλήσει σε ένα άνθρωπο που έχει υποφέρει και ακόμη υποφέρει, τότε πρέπει να το κοιτάξει λιγάκι γιατί κάτι δεν κάνει καλά. 

Εγώ προσωπικά, επιλέγω να είμαι θετικός άνθρωπος. Να μιλαω όμορφα και να προσπαθώ να φέρνω θετική ενέργεια στον κόσμο γύρω μου γιατί αν μπορώ εγώ να χαμογελάω μέσα σε όλη τη μαυρίλα που ζω, μπορούν όλοι. Οπότε, επειδή δεν χωράνε στη ζωή μου ανθρωποι που με ρίχνουν χωρίς λόγο, η συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα τελειώνει εδώ από τη μεριά μου. 

Οποία θέλει να συζητήσουμε χαρούμενα και όμορφα θέματα για τα μωράκια μας που έρχονται, να μοιραστούμε ανησυχίες μας χωρίς να υπερβάλλουμε και να τρομοκρατούμε η μία την άλλη, θα χαρώ να έχω όμορφες συζητήσεις. 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γενικά είναι ένα φόρουμ που δεν πιέζει κανέναν να δεχτεί καμία άποψη. Είναι ένα φόρουμ που λέγονται απόψεις όχι για να υποκαταστήσουν τους γιατρούς αλλά για να υπάρξει ένας προβληματισμός για τυχόν παραλείψεις . Ούτε δικαζετε κανένας ούτε προσβάλετε κανένας.απλα ανταλλάσσονται απόψεις για να προβληματίζονται Κ γυναίκες που βλέπουν παραλείψεις από γιατρούς ή που έχουν κάποιο ένστικτο ότι κάτι δεν πάει καλά. Κ πολλες μέσα από τέτοιες συζητήσεις έχουν βρει λύσεις που οι γιατροί τους δεν βρίσκαν. Δεν υπάρχει ποτέ κακή διάθεση ή διάθεση κριτικής μόνο προβληματισμού για κάποιους ανθρώπους που όντως μπορεί να ανησυχούν για κάτι που δεν τους πάει καλά . Όσοι έχουν τις απαντήσεις τους δεν χρειάζετε να αμύνονται για κάτι ούτε να αγχώνονται. 

2 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Συγγνώμη που γελάω αλλά αν εξαιρέσεις την επικινδυνότητα του πράγματος, 34 εβδομάδες 5300 είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΩΡΟ!!! Αλήθεια πώς είναι αυτό το παιδάκι;; Εύχομαι να ειναι όλα καλα

Χωρίς παρεξήγηση, νομίζω ότι επιμένεις να δικαιολογείς κάτι λάθος διότι όλες στη συγκεκριμένη σελίδα καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε, η αλήθεια είναι ότι όπως επιμένεις να λες για το βάρος και τις καμπύλες όντως ανησυχείς τις πρωτότοκες χωρίς λόγο. Δεν υπάρχει άτομο που να διαβάσει τα ποστ σου σχετικά με αυτό υο θέμα και να μην τρομοκρατηθεί. Δε μπορώ να καταλάβω τι ήθελες να πεις, σίγουρα όμως δεν το διατυπώνεις σωστά, δεν είμαστε όλες «προβληματικές» για να τα πιάνουμε λάθος.

Εν κατακλείδι για να μην παρερμηνεύονται άλλο τα γεγονότα, στις φυσιολογικές εγκυμοσύνες που δεν έχει να κάνει με ζάχαρο ή οτιδήποτε (για αυτό τις χαρακτηρίζουμε φυσιολογικές) οι καμπύλες και το βάρος του μωρού δεν πρέπει να μας ανησυχούν, είτε αυτό σημαίνει ότι το παιδί γεννιέται 4,5 κιλά φυσιολογικά (όπως υο δικό μου που δε χρειάστηκε καν θερμοκοιτίδα) είτε αυτό σημαίνει ότι γεννιέται 2,5 κιλα. Είναι ανάλογα με τους γονείς και το ιστορικό που υπάρχει.

Αν μπορείς διατύπωσε λίγο καλύτερα το τι εννοούσες γιατί ίσως και να έχει κάποιο ενδιαφέρον 

Το είπα Κ το ξαναειπα ίσως είναι μεγάλα τα ποστ Κ δεν μπορεί να το καταλάβει κάποιος . Όλα τα παιδιά υγιέστατα γεννιούνται. Απλα οι καμπύλες υπάρχουν για να γίνονται περισσότεροι ελενχοι στο ποτέ Κ το πώς θα γεννήσει μια γυναίκα. Πάντα ο γιατρός βλέπει τα ωφέλη Κ τα ρίσκα . Οι καμπυλες υπάρχουν για να υπάρχει περισσότερος ελενχος όχι γιατι το παιδί έχει κάτι αλλά για να ξέρουν οι γιατροί τι πρέπει να ελεγχθεί καλητερα . 

3 ώρες πρίν, Sisii είπε:

@linaa ίσως το να κάνουμε σεξ να μην είναι και τόσο κακή ιδέα…

Έκατσα κ διάβασα λίγο απτην αρχή που άνοιξε το θρεντ για να σας γνωρίσω λίγο όλες κ για να αποσυμπιεστώ απτο διάβασμα που χω ρίξει αυτές τις μέρες για την εξεταστική.

Σίσσυ, αν ακόμα ψάχνεις κρέμα Stratpharma Stratamark Gel κατά των ραγάδων. Την είχε η κολλητή μου που γέννησε πριν 6 μήνες κ μου λέει είναι τοπ. 

@ΧρυσαΜ καλή επιτυχία αύριο!!!🤞 εύχομαι να πάνε όλα καλά!!! Κ γω είχα κάνει τροφοβλάστη στις αρχές.

@marpi91 γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα💖 

@linaa ρίξε γκάζια. Όλη η ζωή είναι μια δυσκολία κ ένα άγχος..ας σαπορτάρουμε η μία την άλλη, μη σπέρνουμε τον πανικό. Εμένα μαρέσουν τα μεγάλα μωρά γιατί ήμουν κ εγώ τέτοια😊 

@Ζαχαρωτο άκου 5300 😅 κατευθείαν σχολείο!!

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, DepiDukes είπε:

Έκατσα κ διάβασα λίγο απτην αρχή που άνοιξε το θρεντ για να σας γνωρίσω λίγο όλες κ για να αποσυμπιεστώ απτο διάβασμα που χω ρίξει αυτές τις μέρες για την εξεταστική.

Σίσσυ, αν ακόμα ψάχνεις κρέμα Stratpharma Stratamark Gel κατά των ραγάδων. Την είχε η κολλητή μου που γέννησε πριν 6 μήνες κ μου λέει είναι τοπ. 

@ΧρυσαΜ καλή επιτυχία αύριο!!!🤞 εύχομαι να πάνε όλα καλά!!! Κ γω είχα κάνει τροφοβλάστη στις αρχές.

@linaa ρίξε γκάζια. Όλη η ζωή είναι μια δυσκολία κ ένα άγχος..ας σαπορτάρουμε η μία την άλλη, μη σπέρνουμε τον πανικό. Εμένα μαρέσουν τα μεγάλα μωρά γιατί ήμουν κ εγώ τέτοια😊 

Η ζωή έχει γίνει δύσκολη γιατί ο ένας δεν προσέχει τον άλλο. Ο καθένας κοιτάει μόνο να λέει καλά Κ ωραιοποιημένα τα πράγματα απλά για να γίνετε αρεστός . Κ όταν οι άλλοι κάτι παθαίνουν απλά κάνει ότι λυπάτε σοκαρισμένος . 

Διαφημίσεις

16 ώρες πρίν, DepiDukes είπε:

Ευχαριστω!!! 

Θα σας πω την εμπειρία μου για να έχετε άλλη μια εικόνα όσες χρειαστεί να κάνουν (που να μη χρειαστεί αλλά τέλος πάντων)

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα σας!!!

Έκανα λοιπόν την εξέταση….

Την έκανα στο ιατρείο του εμβρυολόγου. Στον υπέρηχο όλα καλά. Φοβόμουν υπερβολικά παρα πολύ. 

Βάζουν μια βελόνα σαν αυτήν την πλαστική που σού βάζουν όταν έχεις πεταλούδα, αλλά μεγαλύτερο μήκος. Ενοχλητική, δε μπορώ να πω ψέματα ότι δεν ένιωθα τίποτα. Βελόνα είναι, όσο είναι μέσα σου πονάς. Τη βελόνα την έχεις μέσα σου λιγότερο από ένα λεπτό, εγώ είχα κρατημένη την αναπνοή μου μέχρι να τελειώσουμε. 

Τα πρώτα αποτελέσματα θα τα έχω αύριο το βράδυ. Δεν ξέρω τι θα συμπεριλαμβάνουν, ξέχασα να ρωτήσω. Τα τελικά θα τα πάρω από 15-25 μέρες.

Δύο τρεις μέρες ξεκούραση, το πολύ ένα φαγητό από δουλειές και αντιβίωση.

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 2

πρίν από 19 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Καλησπέρα σας!!!

Την έκανα στο ιατρείο του εμβρυολόγου. Στον υπέρηχο όλα καλά. Φοβόμουν υπερβολικά παρα πολύ. 

Βάζουν μια βελόνα σαν αυτήν την πλαστική που σού βάζουν όταν έχεις πεταλούδα, αλλά μεγαλύτερο μήκος. Ενοχλητική, δε μπορώ να πω ψέματα ότι δεν ένιωθα τίποτα. Βελόνα είναι, όσο είναι μέσα σου πονάς. Τη βελόνα την έχεις μέσα σου λιγότερο από ένα λεπτό, εγώ είχα κρατημένη την αναπνοή μου μέχρι να τελειώσουμε. 

Τα πρώτα αποτελέσματα θα τα έχω αύριο το βράδυ. Δεν ξέρω τι θα συμπεριλαμβάνουν, ξέχασα να ρωτήσω. Τα τελικά θα τα πάρω από 15-25 μέρες.

Καλά αποτελέσματα! Εύχομαι τα αποτελέσματα να είναι άψογα και να περάσουν γρήγορα οι μέρες. Από ότι κατάλαβα έκανες αμνιοπαρακέντηση; Νομίζω ότι τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν το φύλο και τα βασικά σύνδρομα όπως down, turner.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 31 λεπτά , Nasiad είπε:

Καλά αποτελέσματα! Εύχομαι τα αποτελέσματα να είναι άψογα και να περάσουν γρήγορα οι μέρες. Από ότι κατάλαβα έκανες αμνιοπαρακέντηση; Νομίζω ότι τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν το φύλο και τα βασικά σύνδρομα όπως down, turner.

Ναι έκανα σήμερα το μεσημέρι. 

Ξέρεις από αυτά;;; Ήθελα να σε ρωτήσω κάτι.

πρίν από 44 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Ναι έκανα σήμερα το μεσημέρι. 

Ξέρεις από αυτά;;; Ήθελα να σε ρωτήσω κάτι.

Δυστυχώς δεν ξέρω πολλά, μόνο από όσα είχα ψάξει για να ξέρω σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνω, γιατί δεν μου φτάνουν όλα στις πρώτες εξετάσεις που έκανα βγήκα θετική στο κυτταρομεγαλοιο και αν τυχόν ήταν νέα λοίμωξη θα έπρεπε να την κάνω.

Διαφημίσεις

1 hour ago, Nasiad είπε:

Δυστυχώς δεν ξέρω πολλά, μόνο από όσα είχα ψάξει για να ξέρω σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνω, γιατί δεν μου φτάνουν όλα στις πρώτες εξετάσεις που έκανα βγήκα θετική στο κυτταρομεγαλοιο και αν τυχόν ήταν νέα λοίμωξη θα έπρεπε να την κάνω.

Αααα οκ γιατί ήθελα να μου πεις αν ξέρεις τι απαντήσεις παίρνουμε πρώτα και τι περιμένουμε μετα

On 16/6/2024 at 3:15 ΜΜ, ΧρυσαΜ είπε:

Κάλε εσυ πού χάθηκες;;; Πώς πας;;;

@Ζαχαρωτοεσυ πώς πας;

Καλησπέρα , κάναμε τη β επιπέδου, όλα καλά αγοράκι 310 γρ . Όλα καλά.μας είπε ο γιατρός.

Πολύ πρήξιμο στα πόδια ρε κορίτσια ειδικά τώρα με την ζέστη. Έχω και την κόρη μου κ δεν ξέρω έχει αλλάξει πολύ ο χαρακτήρας της. Πολύ στόμα. Δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω. Επίσης έχω θέμα με τις ινοχεπ.

Δεν τρυπάει με τίποτα κ άμα τρυπήσει υπάρχει μέρες που υποφέρω 

3 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Καλησπέρα σας!!!

Καλά αποτελέσματα, περιμένουμε νεα.

Όλα καλά θα είναι θα δεις. Ξεκουράσου

• Μου αρέσει 2

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

πρίν από 31 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Αααα οκ γιατί ήθελα να μου πεις αν ξέρεις τι απαντήσεις παίρνουμε πρώτα και τι περιμένουμε μετα

Καθαρά από αναζητήσεις αυτά ξέρω μόνο, αλλά ρώτα όταν σε πάρουν για τα πρώτα αποτελέσματα τι ακριβώς περιμένεις στην συνέχεια. Γιατι σου πρότειναν να την κάνεις αν επιτρέπεται; 

πρίν από 19 λεπτά , Ζαχαρωτο είπε:

Καλησπέρα , κάναμε τη β επιπέδου, όλα καλά αγοράκι 310 γρ . Όλα καλά.μας είπε ο γιατρός.

Πολύ πρήξιμο στα πόδια ρε κορίτσια ειδικά τώρα με την ζέστη. Έχω και την κόρη μου κ δεν ξέρω έχει αλλάξει πολύ ο χαρακτήρας της. Πολύ στόμα. Δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω. Επίσης έχω θέμα με τις ινοχεπ.

Από τώρα πρήξιμο στα πόδια Ε; Εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα μόνο τελευταίες δυο τρεις εβδομάδες κ ευτυχώς έφευγε όταν τα σήκωμα ψηλά. Πες το και στον γιατρό σου για σιγουριά.. 

Κάνεις κ εσύ ενέσεις Ε; Εγώ είμαι στη 15η εβδομάδα και καμιά φορά μου το κάνει να νιώθω ότι δεν μπαίνει η βελόνα και μετά πονάει σχετικά. Αλλά πολύ σπάνια. Μάλλον όσο περνάει ο καιρός γίνεται πιο δύσκολο..

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Καλησπέρα σας!!!

Καλά αποτελέσματα Χρυσά! Όλα καλά θα είναι! Θα περιμένουμε νέα σου! 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Ζαχαρωτο είπε:

Καλά αποτελέσματα, περιμένουμε νεα.

Όλα καλά θα είναι θα δεις. Ξεκουράσου

Ίσως καταλαβαίνει ότι κάτι θα αλλάξει αλλά δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Υπομονή. 

Με το γιατρό μίλησες για το πρήξιμο;;

Με τις ενέσεις επειδή όπως ανέφερα είμαι το ακριβώς αντίθετο από το «ψύχραιμη» δε μπορώ να εκφέρω γνώμη. Τι εννοείς δεν τρυπάει;;;

@Fay_ ευχαριστωωω!!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά.

@Nasiad είχε βγει η αυχενική 3,1 και η παπέι 1/172 για σύνδρομο ντάουν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...