Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Nasiad είπε:

Απαντάω γενικά γιατί ήταν μπόλικες οι απαντήσεις σας κορίτσια. Δεν έχω ζήσει κάτι χειρότερο στη ζωή μου, δεν πίστευα ποτέ ότι θα είχα τόση δύναμη μέσα μου, και σίγουρα βοήθησε και ο εκπληκτικός άντρας που έχω δίπλα μου. Το μωράκι μου ήταν ένα ολοκληρωμένο κοριτσάκι 3.650, που βρέθηκε υγιέστατο σε ότι εξέταση κ αν κάναμε. Είναι κάτι που δεν μπορείς ποτέ να ξεπεράσεις αλλά δυστυχώς αυτά συμβαίνουν κάθε μέρα. Υπάρχουν μέρες που νιώθω ενοχές που προσπαθώ να μην με παίρνει από κάτω αλλά δεν γίνεται να ζεις κλαίγοντας όλη μέρα. Μετά έγινε αυτό με την υγεία μου, που ήταν τόσο σοβαρό που στα νοσοκομεία με είχαν για τελειωμένη υπόθεση και οριακά το έχουν για θαύμα που ζω. Μετά απο αυτό αποφάσισα να παλέψω για κάτι καλύτερο και να μην αφήνω τίποτα να με χαλάει πλέον. 

Είχα μετά ένα μεγάλο σκαμπανεβασμα όπου 2-3 εβδομάδες ήμουν ψυχολογικά παρά πολύ άσχημα, και τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν οι ορμόνες μου γιατί ήμουν έγκυος ήδη ένα μήνα και δεν ήξερα γιατί μου είχε έρθει 'περιοδος', που στην ουσία ήταν αιμμοραγια από την αντιπηκτική αγωγή. Ακολούθησε ένα 15μερο που πίστευα ότι με τα φάρμακα που έφαγε επί ενα μήνα+ το μωρό δεν θα τα κατάφερνε και όρο θα κατέληγε σε αποβολή. Τελικά όλα είναι καλά, μεγαλώνει άψογα, οι εξετάσεις είναι όλες καλές και σκέφτομαι μόνο θετικά. Δύο φορές κεραυνός στο ίδιο σημείο δεν πέφτει λένε! 

Α επίσης, για τις εξετάσεις. Κάναμε φυσικά σχετικά με γονιδιακά, και βγήκε το ένα θετικό, δεν θυμάμαι ποιο αυτή τη στιγμή. Όμως η γιατρός είπε πως από μόνο του αυτό δεν σημαίνει κάτι, ωστόσο ο συνδυασμός με άλλα πράγματα σημαίνει πολλά. Μένει να περάσει ο καιρός και να δούμε αν όντως υπάρχει συνδυασμός θετικών αποτελεσμάτων και ύπαρξη θρομβοφιλιας. Σε κάθε περίπτωση νιώθω ήσυχη κάνοντας κάθε μέρα τις ενεσουλες μου, είτε έχω είτε όχι θρομβοφιλια. 

Ενοχές εσύ γιατί να νιώθεις ? Οι γιατροί σου ίσως πρέπει που ίσως παρέλειψαν κάποια πράγματα. Αλήθεια το ζάχαρο σου το ελενχεις καθημερινά ? 3650 στις 38 εβδομάδες είναι ένα αρκετά μεγάλο μωρό . Ίσως δεν έπρεπε Κ ο γιατρός να σε αφήσει να φτάσεις 38 εβδομάδες με ένα τόσο μεγάλο μωρό...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Ενοχές εσύ γιατί να νιώθεις ? Οι γιατροί σου ίσως πρέπει που ίσως παρέλειψαν κάποια πράγματα. Αλήθεια το ζάχαρο σου το ελενχεις καθημερινά ? 3650 στις 38 εβδομάδες είναι ένα αρκετά μεγάλο μωρό . Ίσως δεν έπρεπε Κ ο γιατρός να σε αφήσει να φτάσεις 38 εβδομάδες με ένα τόσο μεγάλο μωρό...

Νομίζω είναι περίπλοκο το γιατί νιώθει ενοχές κάποια γυναίκα στη θέση μου και όχι εύκολο αν το εξηγήσεις, αλλά είναι πολύ συχνό και λογικό να συμβαίνει. Το μωρό ήταν υγιέστατο και κανονικά στα κιλά του γιατί ήταν ένα πολύ υψηλό μωράκι. Ο μπαμπάς μας είναι 1,95 και η μικρή είχε πολύ  μακριά ποδαράκια και χεράκια κάτι που έκανε λογικό το να είναι στα υψηλά όρια βάρους. Καμία παράλειψη δεν υπήρξε από γιατρούς όλες οι εξετάσεις ήταν πάντα άψογες.

πρίν από 18 λεπτά , linaa είπε:

Άστο, γεννήθηκα 4.250 και δεν υπάρχει ίχνος ζαχάρου στην οικογένεια. 

πρίν από 12 λεπτά , Nasiad είπε:

Νομίζω είναι περίπλοκο το γιατί νιώθει ενοχές κάποια γυναίκα στη θέση μου και όχι εύκολο αν το εξηγήσεις, αλλά είναι πολύ συχνό και λογικό να συμβαίνει. Το μωρό ήταν υγιέστατο και κανονικά στα κιλά του γιατί ήταν ένα πολύ υψηλό μωράκι. Ο μπαμπάς μας είναι 1,95 και η μικρή είχε πολύ  μακριά ποδαράκια και χεράκια κάτι που έκανε λογικό το να είναι στα υψηλά όρια βάρους. Καμία παράλειψη δεν υπήρξε από γιατρούς όλες οι εξετάσεις ήταν πάντα άψογες.

Γενικά πάντως τα μεγάλα μωρά έχουν μια παραπάνω επικινδυνότητα για τέτοιους αιφνίδιους θανάτους . Όχι επειδή δεν είναι υγιές το μωρό αλλά επειδή υπάρχει δυσφορία που δεν φαίνετε εύκολα στους τακογραφους . Δηλαδή όλα γίνονται πολύ ξαφνικά. Γι'αυτό Κ οι γιατροί έρχονται προ απροόπτου. 

πρίν από 11 λεπτά , DepiDukes είπε:

Άστο, γεννήθηκα 4.250 και δεν υπάρχει ίχνος ζαχάρου στην οικογένεια. 

Πότε γεννήθηκες γιατί γενικά παλιότερα δεν κάναν Κ καμπύλες ζαχάρου. Επίσης άλλο το ζάχαρο κύησης Κ άλλο ο διαβήτης γενικά . 

1 ώρα πρίν, linaa είπε:

Γενικά πάντως τα μεγάλα μωρά έχουν μια παραπάνω επικινδυνότητα για τέτοιους αιφνίδιους θανάτους . Όχι επειδή δεν είναι υγιές το μωρό αλλά επειδή υπάρχει δυσφορία που δεν φαίνετε εύκολα στους τακογραφους . Δηλαδή όλα γίνονται πολύ ξαφνικά. Γι'αυτό Κ οι γιατροί έρχονται προ απροόπτου. 

Πότε γεννήθηκες γιατί γενικά παλιότερα δεν κάναν Κ καμπύλες ζαχάρου. Επίσης άλλο το ζάχαρο κύησης Κ άλλο ο διαβήτης γενικά . 

Επέτρεψε μου αλλά δεν ισχύει αυτό τα μωρά μου γεννήθηκαν 4,5 κιλά και 4,1 στις 40 εβδομάδες.

χωρις να έχω ζάχαρο ή τίποτα.

επειδη ρώτησα κάποιες μαίες μου είπαν ότι έχει να κάνει με τη μήτρα της καθεμιάς. Άλλη κάνει συσπάσεις στα 3 κιλά, άλλη στα 3,5, άλλη στα 4 άλλη στα 4,5 κλπ… και το τρίτο μου το παιδί πάλι που γεννήθηκε με πρόκληση στην 38η εβδομάδα 3,9 κιλά γεννήθηκε.

@Nasiad απλά έδινες δύναμη στον οργανισμό σου να πάει παρακάτω. Και είναι καλό. Νομίζω ότι μπορώ να καταλάβω το γιατί να νιώθεις ενοχές. Όπως και να έχει, εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!

@DepiDukes νομίζω είμαστε κοντά. Αν πάνε όλα καλά εγώ έχω 20/11

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, linaa είπε:

Μεγάλα μωράκια γεννιούνται κάθε μέρα, μην τρομάζουμε τον κόσμο. Όταν όλα φαίνονται εντελώς φυσιολογικά, το βάρος δεν είναι αιτία να σε βάλουν να γεννήσεις νωρίτερα. Γενικά στο 50% τον ενδομητριων θανάτων δεν θα βρεθεί ποτέ η αιτία αν δεν είναι κάτι παθολογικό, ανατομικό η γενετικό. Οι αιτίες είναι πραγματικά πολλές αλλά δεν αφήνουν σημάδια. Εγώ πχ τρεις μέρες πριν γεννήσω είχα δεκατα, πράγμα που δείχνει ότι είτε απλά κρυωσα, αλλά ίσως να δείχνει και κάποια λοίμωξη που οδήγησε εκεί χωρίς όμως να αφήσει σημάδια γιατί δεν ανιχνεύονται όλα τα βακτήρια. Αν από την άλλη έχω όντως θρομβοφιλια, είναι μια πολύ βασική και πιθανή αιτία αλλά και πάλι δεν θα ξέρουμε 100% ότι αυτό εφταιξε.

Τέλος πάντων, έχοντας ψάξει και ασχοληθεί πολύ με το θέμα, δυστυχώς το ξέρω ότι δεν θα μάθουμε ποτέ. 

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Το σάκχαρο μου ελεγχόταν κυριολεκτικά 6 φορές τη μέρα γιατί εξ'αρχης είχα ελαφρώς ανεβασμένο σάκχαρο νηστείας και ο ενδοκρινολόγος με έβαλε να ελέγχονται όλη μέρα γιατί έχω και μπαμπά διαβητικό άρα υπάρχει προδιάθεση. Οπότε ξέρω ότι δεν υπήρχε σίγουρα πρόβλημα με αυτό μιας και οι τιμές σακχάρου μου ήταν πάντα σε φυσιολογικά επίπεδα.

Επίσης, ταν υπάρχει πρόβλημα με διαβήτη κύησης δεν αρκεί ένα μεγαλύτερο βάρος, τα δείγματα είναι πολλά παραπάνω στο μωρό, η κοιλίτσα είναι πρησμένη, και συνήθως υπάρχει θέμα με την ποσότητα αμνιακού υγρού. 

Αφήστε τα κορίτσια διδακτορικό κοντεύω να κάνω με όσα επιστημονικά άρθρα και διατριβές έχω διαβάσει τόσους μήνες..

πρίν από 58 λεπτά , Nasiad είπε:

Μεγάλα μωράκια γεννιούνται κάθε μέρα, μην τρομάζουμε τον κόσμο. Όταν όλα φαίνονται εντελώς φυσιολογικά, το βάρος δεν είναι αιτία να σε βάλουν να γεννήσεις νωρίτερα. Γενικά στο 50% τον ενδομητριων θανάτων δεν θα βρεθεί ποτέ η αιτία αν δεν είναι κάτι παθολογικό, ανατομικό η γενετικό. Οι αιτίες είναι πραγματικά πολλές αλλά δεν αφήνουν σημάδια. Εγώ πχ τρεις μέρες πριν γεννήσω είχα δεκατα, πράγμα που δείχνει ότι είτε απλά κρυωσα, αλλά ίσως να δείχνει και κάποια λοίμωξη που οδήγησε εκεί χωρίς όμως να αφήσει σημάδια γιατί δεν ανιχνεύονται όλα τα βακτήρια. Αν από την άλλη έχω όντως θρομβοφιλια, είναι μια πολύ βασική και πιθανή αιτία αλλά και πάλι δεν θα ξέρουμε 100% ότι αυτό εφταιξε.

Τέλος πάντων, έχοντας ψάξει και ασχοληθεί πολύ με το θέμα, δυστυχώς το ξέρω ότι δεν θα μάθουμε ποτέ. 

Το σάκχαρο μου ελεγχόταν κυριολεκτικά 6 φορές τη μέρα γιατί εξ'αρχης είχα ελαφρώς ανεβασμένο σάκχαρο νηστείας και ο ενδοκρινολόγος με έβαλε να ελέγχονται όλη μέρα γιατί έχω και μπαμπά διαβητικό άρα υπάρχει προδιάθεση. Οπότε ξέρω ότι δεν υπήρχε σίγουρα πρόβλημα με αυτό μιας και οι τιμές σακχάρου μου ήταν πάντα σε φυσιολογικά επίπεδα.

Επίσης, ταν υπάρχει πρόβλημα με διαβήτη κύησης δεν αρκεί ένα μεγαλύτερο βάρος, τα δείγματα είναι πολλά παραπάνω στο μωρό, η κοιλίτσα είναι πρησμένη, και συνήθως υπάρχει θέμα με την ποσότητα αμνιακού υγρού. 

Αφήστε τα κορίτσια διδακτορικό κοντεύω να κάνω με όσα επιστημονικά άρθρα και διατριβές έχω διαβάσει τόσους μήνες..

Κ καλά κάνεις Κ το έψαξες γιατί πολλές φορές όσο ψάχνεις βρίσκεις. 

Μωράκια μεγάλα εννοηται ότι γεννιούνται πολλά άλλα πλέον οι γιατροί με τις καμπύλες των μωρών είναι πολύ ευαισθητοποιημένοι  Δηλαδη βλέπεις ότι όπως όταν είναι ένα μικρό μωρό με χαμηλές καμπύλες συνήθως μόλις μπει στο μήνα της η γυναίκα προτιμάνε να γεννήσει έτσι κάνουν Κ με τα μεγάλα μωρά δεν αφήνουν πια τις γυναίκες να γεννάνε μωρά 4-5 κιλά . 

1 ώρα πρίν, linaa είπε:

Κ καλά κάνεις Κ το έψαξες γιατί πολλές φορές όσο ψάχνεις βρίσκεις. 

Μωράκια μεγάλα εννοηται ότι γεννιούνται πολλά άλλα πλέον οι γιατροί με τις καμπύλες των μωρών είναι πολύ ευαισθητοποιημένοι  Δηλαδη βλέπεις ότι όπως όταν είναι ένα μικρό μωρό με χαμηλές καμπύλες συνήθως μόλις μπει στο μήνα της η γυναίκα προτιμάνε να γεννήσει έτσι κάνουν Κ με τα μεγάλα μωρά δεν αφήνουν πια τις γυναίκες να γεννάνε μωρά 4-5 κιλά . 

Εγώ τέτοιο πράγμα δεν άκουσα ποτέ μου.. με παρακολουθούσε και ιδιωτικός γιατρός αλλά και οι γιατροί του νοσοκομείου και ποτέ δεν είπε κάποιος κάτι για το βάρος του μωρού. Το μόνο που ξέρω είναι ότι αν το μωρό είναι πάνω από 4 κιλά στα νοσοκομεία σε αναγκάζουν να γεννήσεις με καισαρική, που κατα τη γνώμη μου είναι κάπως αστειο μιας και γνωρίζω πολλές γυναίκες που γέννησαν μωράκια 4+ κιλά φυσιολογικά και χωρίς προβλήματα. 

5 ώρες πρίν, Nasiad είπε:

Εγώ τέτοιο πράγμα δεν άκουσα ποτέ μου.. με παρακολουθούσε και ιδιωτικός γιατρός αλλά και οι γιατροί του νοσοκομείου και ποτέ δεν είπε κάποιος κάτι για το βάρος του μωρού. Το μόνο που ξέρω είναι ότι αν το μωρό είναι πάνω από 4 κιλά στα νοσοκομεία σε αναγκάζουν να γεννήσεις με καισαρική, που κατα τη γνώμη μου είναι κάπως αστειο μιας και γνωρίζω πολλές γυναίκες που γέννησαν μωράκια 4+ κιλά φυσιολογικά και χωρίς προβλήματα. 

Δεν σημαίνει ότι επειδή γέννησαν πολλές γυναίκες δεν υπάρχει το ρίσκο. Ο γιατρός σε κάθε κίνηση μετράει το ρίσκο με τα ωφέλη. Δηλαδή φυσικά Κ υπάρχουν πολλές γυναίκες που έχουν μωρά πχ σε κατώτατες καμπύλες που το παιδί περνει με αργους ρυθμούς βάρος Κ γεννάνε στις 40 εβδομάδες αλλά ένας γιατρός έχει να πάρει μια απόφαση πια τα ωφέλη να μείνει το παιδί μέχρι τις 40 εβδομάδες Κ πια τα ρίσκα που περνει. Παλιότερα δηλαδή που δεν υπήρχαν οι υπέρηχοι χιλιάδες παιδιά ήταν ελλιποβαρη Κ δεν είχαν ιδέα Κ γεννιόντουσαν κανονικά . Όμως υπήρχαν Κ πολλά που δεν τα κατάφερναν Κ τότε δεν ξέρανε τον λόγο. Τώρα που υπάρχουν οι υπέρηχοι μπορείς Κ λες να το παιδί δεν περνει βάρος στην κοιλιά άρα ζοριζετε Κ οι γιατροί δεν είναι σίγουροι αν θα πάει μέχρι τις 40 εβδομάδες υγιέστατο αλλά δεν το ρισκάρουν πλέον. Έτσι γίνετε Κ με τα παιδιά που είναι ξεπερνάνε τις ανώτατες καμπύλες αλλιώς δεν θα υπήρχαν Κ οι καμπύλες δεν θα είχαν σημασία . 

Στην ιατρική δεν υπάρχει απόλυτο είναι καθαρά υπόθεση του πώς θα υπολογίσει τα ρίσκα ο γιατρός . Αν ένας γιατρός φοβάτε κάτι έστω Κ με μικρή πιθανότητα δεν το ρισκάρεις . μιλάμε πάντα για γιατρούς που εμπιστεύεστε . 

Κ δεν μιλάω για την δική σου υπόθεση γιατί δεν ξέρω Κ το ιστορικό ούτε τις καμπύλες του παιδιού. Απλά γενικά ξέρω ότι τα παιδιά ητε πιο πάνω ητε πιο κάτω από τις καμπύλες έχουν πολύ διαφορετική παρακολούθηση από τα παιδιά που είναι στο μέσο όρο. 

Διαφημίσεις

Θεατής σε μιαν άσκοπη επίδειξη γνώσεων που πηγάζει, μάλλον, από την ημιμάθεια.

Από πότε η αγένεια έγινε ταυτόσημη έννοια με την ειλικρίνεια και τη γνώση; Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σε κάθε κουβέντα που συμμετέχεις πρέπει να δικαιολογήσεις και να επεξηγήσεις την άποψή σου. "Δεν είπα αυτό, είπα το άλλο"... "Δεν εννοούσα το τάδε, εννοούσα το δείνα"... Δεν είναι τυχαίο που πάντα κάποια παρεξηγεί τον τρόπο σου.

Είναι φοβερό να βλέπεις ανθρώπους να μην έχουν να πουν μισή καλή κουβέντα στον συνάνθρωπο που υπέφερε πολλά. Αν δεν έχεις να πεις έναν καλό λόγο, σώπασε! 

Αναιρείς κάθε μας κουβέντα με ύφος χιλίων καρδιναλίων, το οποίο δεν ξέρω και από πού προκύπτει! Μιλάς με την ιδιότητα του μαιευτήρα- γυναικολόγου; Αιματολόγου; Ενδοκρινολόγου; Εμβρυομητρικού;

Τρομοκρατείς τις γυναίκες με μια απύθμενη κινδυνολογία, με την πρόφαση "δεν θέλω να σε αγχωσω" μα, το μόνο που κάνεις είναι να μας αγχωνεις! 

Πότε έχεις ΠΗΤ είπαμε; Μέσα στον Νοέμβριο; Γιατί το θρεντ είναι για τις μανούλες Νοεμβρίου. Γυρίζεις από ποστ σε ποστ, σε θρεντς που δεν άπτονται του άμεσου ενδιαφέροντός σου, μόνο και μόνο για να μοιράσεις ξερολίαση και τοξικότητα..

Για όλους τους παραπάνω λόγους επιλέγω να απομακρυνθω από το θρεντ που εγώ η ίδια άνοιξα. Διανύω μια περίοδο που αποζητώ ηρεμία και θετικότητα και δυστυχώς εδώ μέσα ανεβάζω πίεση! Ίσως να είμαι πολύ ευαισθητοποιημένη, ίσως να φταίνε και οι ορμόνες... Πάντως επηρεάζομαι αρνητικά. 

Εύχομαι σε όλες καλή συνέχεια στις εγκυμοσύνες σας και να πάρετε αγκαλιά τελειόμηνα και υγιέστατα μωράκια! Σας φιλώ! 🩵🩷

• Μου αρέσει 7

18 ώρες πρίν, linaa είπε:

3650 μωρό 38 εβδομάδων είναι μεγάλο?

Από πότε? Κάποιο λάθος κάνεις κάτι λάθος έχεις καταλάβει.

38 εβδομάδων γέννησα την κόρη μου 3680,ένα υγιέστατο μωρό, ούτε αδύνατο αλλά ούτε χοντρό.

Να σου πω ποιο μωρό είναι μεγάλο?

Στις 34 εβδομάδες που γέννησε η φίλη μου 5300 το μωρό.λογω ζαχάρου.

Ας μην τρομάζουμε τις μελλοντικές μανουλες.

@Nasiad δυστυχώς ή ευτυχώς η ζωή συνεχίζεται...

Δεν έχω λόγια για ότι πέρασες.

Δεν μπορώ να νιώθω το πόνο σου , γιατί δεν έχασα μωρό σε αυτή την εβδομάδα.

Απλά το μόνο που έχω να πω, είναι ότι κοιτάμε μπροστά, και εννοείται ότι το αγγελακι θα θέλει δίπλα σας  ένα υγιέστατο αδερφάκι 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

πρίν από 24 λεπτά , Ζαχαρωτο είπε:

38 εβδομάδων γέννησα την κόρη μου 3680,ένα υγιέστατο μωρό, ούτε αδύνατο αλλά ούτε χοντρό.

Απλά το μόνο που έχω να πω, είναι ότι κοιτάμε μπροστά, και εννοείται ότι το αγγελακι θα θέλει δίπλα σας  ένα υγιέστατο αδερφάκι 

Όλα τα μωρά είναι υγιή άσχετα καμπυλών. Κ αυτά που είναι σε μικρότερες καμπύλες Κ αυτά που είναι σε μεγαλύτερες καμπύλες . Κανείς δεν τρομάζει κανέναν που ξέρει να διαβάζει Κ να καταλαβαίνει τι συζητάμε . Οι καμπυλες έχουν ανακαλυφθεί απλά για την παρακαλοθουση του μωρού στην κοιλιά . Κανένας εμβρυολογος δεν λέει ότι ένα μικρό μωρό δεν είναι υγιές ή ότι κινδυνεύει απλά υποθέσεις κάνουν Κ γίνετε μια παρακολούθηση παραπανω Έτσι γίνετε Κ με τα μεγάλα μωρά . Το παιδάκι σου γεννήθηκε στις 38 εβδομάδες αν ο γιατρός έβλεπε ότι το πήγαινε μέχρι τις 41 πολύ πιθανό να μην το άφηνε πάνω από τις 38-39. 

Γι'αυτό πλέον υπολογίζουν το βάρος για να ξέρουν Κ την αντιμετώπιση που θα έχουν. Αλλιώς δεν θα υπήρχε Κ λόγος να παρακολουθούν το βάρος του μωρού. 

πρίν από 43 λεπτά , Ζαχαρωτο είπε:

Συγγνώμη που γελάω αλλά αν εξαιρέσεις την επικινδυνότητα του πράγματος, 34 εβδομάδες 5300 είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΩΡΟ!!! Αλήθεια πώς είναι αυτό το παιδάκι;; Εύχομαι να ειναι όλα καλα

πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα μωρά είναι υγιή άσχετα καμπυλών. Κ αυτά που είναι σε μικρότερες καμπύλες Κ αυτά που είναι σε μεγαλύτερες καμπύλες . Κανείς δεν τρομάζει κανέναν που ξέρει να διαβάζει Κ να καταλαβαίνει τι συζητάμε . Οι καμπυλες έχουν ανακαλυφθεί απλά για την παρακαλοθουση του μωρού στην κοιλιά . Κανένας εμβρυολογος δεν λέει ότι ένα μικρό μωρό δεν είναι υγιές ή ότι κινδυνεύει απλά υποθέσεις κάνουν Κ γίνετε μια παρακολούθηση παραπανω Έτσι γίνετε Κ με τα μεγάλα μωρά . Το παιδάκι σου γεννήθηκε στις 38 εβδομάδες αν ο γιατρός έβλεπε ότι το πήγαινε μέχρι τις 41 πολύ πιθανό να μην το άφηνε πάνω από τις 38-39. 

Γι'αυτό πλέον υπολογίζουν το βάρος για να ξέρουν Κ την αντιμετώπιση που θα έχουν. Αλλιώς δεν θα υπήρχε Κ λόγος να παρακολουθούν το βάρος του μωρού. 

Χωρίς παρεξήγηση, νομίζω ότι επιμένεις να δικαιολογείς κάτι λάθος διότι όλες στη συγκεκριμένη σελίδα καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε, η αλήθεια είναι ότι όπως επιμένεις να λες για το βάρος και τις καμπύλες όντως ανησυχείς τις πρωτότοκες χωρίς λόγο. Δεν υπάρχει άτομο που να διαβάσει τα ποστ σου σχετικά με αυτό υο θέμα και να μην τρομοκρατηθεί. Δε μπορώ να καταλάβω τι ήθελες να πεις, σίγουρα όμως δεν το διατυπώνεις σωστά, δεν είμαστε όλες «προβληματικές» για να τα πιάνουμε λάθος.

Εν κατακλείδι για να μην παρερμηνεύονται άλλο τα γεγονότα, στις φυσιολογικές εγκυμοσύνες που δεν έχει να κάνει με ζάχαρο ή οτιδήποτε (για αυτό τις χαρακτηρίζουμε φυσιολογικές) οι καμπύλες και το βάρος του μωρού δεν πρέπει να μας ανησυχούν, είτε αυτό σημαίνει ότι το παιδί γεννιέται 4,5 κιλά φυσιολογικά (όπως υο δικό μου που δε χρειάστηκε καν θερμοκοιτίδα) είτε αυτό σημαίνει ότι γεννιέται 2,5 κιλα. Είναι ανάλογα με τους γονείς και το ιστορικό που υπάρχει.

Αν μπορείς διατύπωσε λίγο καλύτερα το τι εννοούσες γιατί ίσως και να έχει κάποιο ενδιαφέρον 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...