Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Fay_ είπε:

Φοβάμαι γιατί θα μείνουμε 3 βραδιά και λέω και αν μου τύχει κάτι και χρειαστώ γιατρό; Δεν μου έχει τύχει μέχρι τωρα αλλά λέμε. Νιώθω μια ασφάλεια στην αθηνα. Στην τηνο δουλεύεις;;  

Αχ βρε κορίτσι μου σε καταλαβαίνω αλλά δε μπορείς να ζεις κι έτσι. Είναι τρία βραδια όπως λες και ένα κέντρο υγείας το έχει το νησί. Σκέψου πόσες έγκυες μένουν μόνιμα εκεί. Θα είχε ερημωθεί το νησί αν ήταν έτσι. Μπορείς να προετοιμαστείς από τώρα. Να ψάξεις να βρεις ένα κέντρο υγείας κοντά στο σπίτι του άντρα σου μιας και ανέφερες ότι είναι από εκεί ή να ρωτήσεις κάποια γνωστή εκεί τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ειμαι πωλήτρια σε μια εταιρία και εκτός από τις περιοχές ευθύνης μου στην Αθήνα έχω και την Τήνο.

5 ώρες πρίν, Nasiad είπε:

Ναι είναι πολύ όμορφα είναι η αλήθεια και τα εισιτήρια είναι παρα πολύ φθηνα πλέον. Σου το εύχομαι να πας κάποια στιγμή! 

Είχαμε κλείσει τα εισιτήρια πολύ νωρίτερα, μετά ανακάλυψα (καθυστερημένα) ότι είμαι έγκυος και σιγά μην με εμπόδιζε να πάω το ταξιδακι μου! Φυσικά τις μέρες που πήγα τελειωνε και το πρώτο τρίμηνο άρα είχα και τις ευχές των γιατρών μου 😊

Θύμισέ μου γιατί είσαι σε εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, Fay_ είπε:

Φοβάμαι γιατί θα μείνουμε 3 βραδιά και λέω και αν μου τύχει κάτι και χρειαστώ γιατρό; Δεν μου έχει τύχει μέχρι τωρα αλλά λέμε. Νιώθω μια ασφάλεια στην αθηνα. Στην τηνο δουλεύεις;;  

Εγώ θα σου πω κάνε αυτό που νιώθεις εσύ καλητερα !  γενικά δύσκολα συμβαίνει κάτι αν δεν κουραστείς Κ αν είσαι γενικά προσεκτική είναι πολύ νωρίς για να σου συμβεί κάτι τόσο επείγον ώστε να θες να δεις γιατρό. 

Βέβαια αν χρειαστείς γιατρό σε νησί το πρωτόκολλο είναι ένα ετοίμασε το πρώτο αεροπλάνο για Αθήνα Κ μιλάς τηλεφωνικός με το γιατρό σου  στην Αθήνα για οδηγίες . 

πρίν από 54 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Αχ βρε κορίτσι μου σε καταλαβαίνω αλλά δε μπορείς να ζεις κι έτσι. Είναι τρία βραδια όπως λες και ένα κέντρο υγείας το έχει το νησί. Σκέψου πόσες έγκυες μένουν μόνιμα εκεί. Θα είχε ερημωθεί το νησί αν ήταν έτσι. Μπορείς να προετοιμαστείς από τώρα. Να ψάξεις να βρεις ένα κέντρο υγείας κοντά στο σπίτι του άντρα σου μιας και ανέφερες ότι είναι από εκεί ή να ρωτήσεις κάποια γνωστή εκεί τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ειμαι πωλήτρια σε μια εταιρία και εκτός από τις περιοχές ευθύνης μου στην Αθήνα έχω και την Τήνο.

Τα κέντρα υγείας στα νησιά δυστυχώς δεν είναι νοσοκομεία Κ έχουν απλώς ένα παθολόγο Κ ένα ειδικευόμενο . Γυναικολόγος δεν υπάρχει στα ιατρικά κέντρα . Αν υπάρχει στο νησί γυναικολόγος ιδιωτικός μπορείς να πας να σε δει στο ιατρείο του. Συνήθως όμως στα νησιά οι γυναικολόγοι δεν μένουν μόνιμα στο νησί έρχονται 2 φορές το μήνα Κ εξιπηρετουν τα βασικά. 

Δυστυχώς αν σου συμβεί κάτι σε μικρό νησί κάνεις το σταυρό σου να υπάρχουν καλές συνθήκες ώστε να γίνει  αεροδιακομιδή με το εκαβ. 

Το πρόβλημα με τα νησιά που δεν έχουν πανεπιστημιακά νοσοκομεία είναι τεράστιο σε ελλείψεις γιατρών . 

@ΧρυσαΜ @Fay_ κορίτσια εγώ κανω acrygel και ημιμόνιμο από την αρχή και έκανα και στον γιο μου προπερσι. Δεν υπάρχει θέμα. Και ρίζα βάφεις αν θες μετα το πρώτο τρίμηνο με βαφή χωρίς αμμωνία. Οι περισσότερες πλέον χωρίς αμμωνία είναι. Μπαλαγιαζ σε κομμωτήριο είχα κάνει στον γιο μου 5 μηνων. Λες ότι είσαι έγκυος και θα σου βάλουν τα κατάλληλα προϊόντα, αρκεί να πας σε μεγάλο κομμωτήριο, όχι στην κυρά Νίτσα, να ξέρουν τι τους γίνεται! 

Κι εγώ σε κύηση υψηλού κινδύνου είμαι αλλά και τώρα στο τριήμερο θα πάω το ταξιδακι μου και πριν λίγες μέρες ήταν να φύγω για Γερμανία αλλά ακυρώθηκε τελευταία στιγμή. Ο γιατρός μου είπε σε όλα ναι. Τώρα θα πάω μια μέρα πριν φύγω να με δει, να μετρήσει τράχηλο και φεύγω με το καλό. 

@linaa με όλα αυτά που της έγραψες άντε να φύγει τώρα η κοπέλα 😂 δεν είναι και ΤΟΣΟ τραγικά τα πράγματα στα νησιά μας, όταν μάλιστα είναι και περίοδος καλοκαιριού. Να πήγαινε χειμώνα, θα ήταν σίγουρα υποστελεχωμένα.

@Fay_ εγώ θα σου πρότεινα να πας να σε δει ο γιατρός σου να είσαι σίγουρη και φεύγεις! Όπως είπε η κοπέλα πιο πάνω, δεν είμαστε άρρωστες! 

• Χαχα 1

4 ώρες πρίν, marpi91 είπε:

@ΧρυσαΜ @Fay_ κορίτσια εγώ κανω acrygel και ημιμόνιμο από την αρχή και έκανα και στον γιο μου προπερσι. Δεν υπάρχει θέμα. Και ρίζα βάφεις αν θες μετα το πρώτο τρίμηνο με βαφή χωρίς αμμωνία. Οι περισσότερες πλέον χωρίς αμμωνία είναι. Μπαλαγιαζ σε κομμωτήριο είχα κάνει στον γιο μου 5 μηνων. Λες ότι είσαι έγκυος και θα σου βάλουν τα κατάλληλα προϊόντα, αρκεί να πας σε μεγάλο κομμωτήριο, όχι στην κυρά Νίτσα, να ξέρουν τι τους γίνεται! 

Κι εγώ σε κύηση υψηλού κινδύνου είμαι αλλά και τώρα στο τριήμερο θα πάω το ταξιδακι μου και πριν λίγες μέρες ήταν να φύγω για Γερμανία αλλά ακυρώθηκε τελευταία στιγμή. Ο γιατρός μου είπε σε όλα ναι. Τώρα θα πάω μια μέρα πριν φύγω να με δει, να μετρήσει τράχηλο και φεύγω με το καλό. 

@linaa με όλα αυτά που της έγραψες άντε να φύγει τώρα η κοπέλα 😂 δεν είναι και ΤΟΣΟ τραγικά τα πράγματα στα νησιά μας, όταν μάλιστα είναι και περίοδος καλοκαιριού. Να πήγαινε χειμώνα, θα ήταν σίγουρα υποστελεχωμένα.

@Fay_ εγώ θα σου πρότεινα να πας να σε δει ο γιατρός σου να είσαι σίγουρη και φεύγεις! Όπως είπε η κοπέλα πιο πάνω, δεν είμαστε άρρωστες! 

Ναι λίγο ταράχτηκα με την αεροδιακομιδή μέχρι που είπα στον άντρα μου να το ακυρώσουμε και μόνο που δεν τσακωθήκαμε . Καταλαβαίνω @linaa πως αναφέρεις γενικα τι μπορεί να συμβεί αλλά διαβάζοντας το λέω πάει αυτό θα μου συμβεί. 
ενταξει το πρόγραμμα μου εκεί θα είναι πολύ συντηρητικό ούτε βαλίτσες θα κουβαλήσω ούτε δουλειές στο σπίτι θα κάνω, θα τα κάνει ο άντρας μου. Για ένα καφέ το πρωί και ένα φαΐ το βράδυ,  ολα με το αυτοκίνητο. Έτσι λίγο για να αλλάξουμε παραστάσεις. 
στο γιατρό πήγα προχθες Τετάρτη θα δω μήπως ζητήσω να ξανά παω πριν φύγω Αν και μου είπε δεν χρειάζεται τα βρήκε όλα τέλεια μέτρησε και τράχηλο κολπικά και ήταν 3,7 εκ, μου τον περιέγραψε ως θεόκλειστό.. και όπως μου είπε και εκείνος αν ήσουν μόνιμη κάτοικος νησιού τι θα έκανες θα έμενες εδώ 9 μήνες..

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Fay_ είπε:

Ναι λίγο ταράχτηκα με την αεροδιακομιδή μέχρι που είπα στον άντρα μου να το ακυρώσουμε και μόνο που δεν τσακωθήκαμε . Καταλαβαίνω @linaa πως αναφέρεις γενικα τι μπορεί να συμβεί αλλά διαβάζοντας το λέω πάει αυτό θα μου συμβεί. 
ενταξει το πρόγραμμα μου εκεί θα είναι πολύ συντηρητικό ούτε βαλίτσες θα κουβαλήσω ούτε δουλειές στο σπίτι θα κάνω, θα τα κάνει ο άντρας μου. Για ένα καφέ το πρωί και ένα φαΐ το βράδυ,  ολα με το αυτοκίνητο. Έτσι λίγο για να αλλάξουμε παραστάσεις. 
στο γιατρό πήγα προχθες Τετάρτη θα δω μήπως ζητήσω να ξανά παω πριν φύγω Αν και μου είπε δεν χρειάζεται τα βρήκε όλα τέλεια μέτρησε και τράχηλο κολπικά και ήταν 3,7 εκ, μου τον περιέγραψε ως θεόκλειστό.. και όπως μου είπε και εκείνος αν ήσουν μόνιμη κάτοικος νησιού τι θα έκανες θα έμενες εδώ 9 μήνες..

Το θέμα είναι ότι κάτι πολύ επείγον σπάνια συμβαίνει αυτό πρέπει να καταλάβεις . .. Αυτό πρέπει να σκέφτεσε ότι σπάνια θα συμβεί κάτι. Επειδή έχω μείνει μόνιμα σε δύο νησιά δεν θες να ξέρεις τι συνθήκες επικρατούν... Απλά Κ οι άνθρωποι έχουν μάθει να κάνουν υπομονή . Δηλαδή μια έγκυος που μένει σε νησί μόνιμα ξέρει πολύ καλά ότι τον γιατρό της θα τον δει σε ένα μήνα . Κ αν νιώσει κάτι περίεργο θα συνεννοηθεί μόνο στο τηλέφωνο . Δεν υπάρχει υπέρηχος οπότε τον θες ούτε με το παραμικρό πονακι τρέχει για υπέρηχο. Αυτή είναι η διαφορά ότι αν χρειαστεί κάτι πραγματικά επείγον πρεπεει να κάνει υπομονή μέχρι να μεταφερθεί Αθήνα . Αλλά όπως είπα κάτι πολύ επείγον σπάνια συμβαίνει. Πρέπει να καταλαβαίνεις την διαφορά .

5 ώρες πρίν, marpi91 είπε:

Καλέ επειδή έχω ζήσει σε δύο νησιά χειμώνα καλοκαίρι δεν μπορείς να φανταστείς τι γίνετε.... Κ όχι μόνο για γυναικολόγους αλλά Κ για παιδιάτρους ... Ξέρεις τι είναι ο παιδίατρος του νησιού να μένει δύο ώρες μακριά .... Ο γυναικολόγος να έρχετε δύο φορές το μήνα Κ όλα να τα κάνεις τηλεφωνικά... Επίσης για υπέρηχο σε ιατρικό κέντρο ούτε λόγος... Εξετάσεις σε ιατρικό κέντρο να βγαίνουν λάθος Κ να σου λένε θα τις στείλουμε στην Αθήνα ξανάδωσε αίμα... 

Στο ιατρικό κέντρο να υπάρχει μόνο ένας ειδικευόμενος 25 χρόνων Κ φυσικά τα μισά από αυτά που σου λέει να τα συνεννοητε τηλεφωνικά με άλλο γιατρό... 

Διαφημίσεις

16 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Είμαι από διάφορες απόψεις. Για αρχή έχω μια ενεργή θρομβωση στο πόδι που προέκυψε μετά από μεγάλη νοσηλεία σε ΜΕΘ όπου ήμουν διασωληνωμενη τον Ιανουάριο, άρα δεν έχω το καλύτερο ανοσοποιητικό γενικά. Υπάρχει υποψία θρομβοφιλιας, έχω και πολύ σοβαρό άσθμα (γι'αυτό νοσηλεύτηκα έπαθα οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια τύπου ΙΙ ). Και δεν φτάνουν όλα αυτά, το ιστορικό μου είναι ότι χειρότερο γιατί το πρώτο μου μωράκι πέθανε ενδομήτρια στην 38η εβδομάδα.. 

Αν λοιπόν κορίτσια, εγώ με όλα αυτά προσπαθώ και τα καταφέρνω να μην φοβάμαι την ύπαρξη μου, μπορείτε κ εσείς! 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

10 ώρες πρίν, Nasiad είπε:

Είμαι από διάφορες απόψεις. Για αρχή έχω μια ενεργή θρομβωση στο πόδι που προέκυψε μετά από μεγάλη νοσηλεία σε ΜΕΘ όπου ήμουν διασωληνωμενη τον Ιανουάριο, άρα δεν έχω το καλύτερο ανοσοποιητικό γενικά. Υπάρχει υποψία θρομβοφιλιας, έχω και πολύ σοβαρό άσθμα (γι'αυτό νοσηλεύτηκα έπαθα οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια τύπου ΙΙ ). Και δεν φτάνουν όλα αυτά, το ιστορικό μου είναι ότι χειρότερο γιατί το πρώτο μου μωράκι πέθανε ενδομήτρια στην 38η εβδομάδα.. 

Αν λοιπόν κορίτσια, εγώ με όλα αυτά προσπαθώ και τα καταφέρνω να μην φοβάμαι την ύπαρξη μου, μπορείτε κ εσείς! 

Κάλε από τι πέθανε;;;; Σοκ!!!!!!!

Γεια σας κορίτσια! Νέα στο κλάμπ. Κ γω του Νοεμβρίου 🙂 

Nasiad, δεν έχεις κάνει εξέταση θρομβοφιλίας? Γιατί δε λες στο γιατρό σου να σου γράψει?

Να ξέρετε όλες μπορείτε να τις κάνετε φουλ δωρεάν

11 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Κάλε από τι πέθανε;;;; Σοκ!!!!!!!

Δεν μάθαμε ποτέ και το ψάξαμε όσο γινόταν. Οι μόνες εξηγήσεις ήταν είτε κάποια λοίμωξη, είτε το να έχω θρομβοφιλια που γενικά εξηγεί και τη συνέχεια που εμφάνισαν θρόμβωση. Γιατί ναι μεν ήμουν σε καταστολή μέρες και μετά σε ακινησία, αλλά έτσι εύκολα δεν βγαίνουν οι θρομβώσεις.

πρίν από 55 λεπτά , DepiDukes είπε:

Nasiad, δεν έχεις κάνει εξέταση θρομβοφιλίας? Γιατί δε λες στο γιατρό σου να σου γράψει?

Όταν είσαι σε αντιπηκτική αγωγή δεν μπορείς να το βρεις γιατί η πηκτικοτητα του αίματος είναι πειραγμενη. Όπως επίσης όταν είσαι έγκυος.

Εμένα έγιναν όλα απανωτά, τέλη Οκτώβρη έφυγε το μωρό, Ιανουάριο μπήκα στο νοσοκομείο και από τότε είμαι σε αντιπηκτική αγωγή, και Μάρτιο έμεινα έγκυος. Απαντήσεις για τη θρομβοφιλια θα βρούμε όταν με το καλό γεννήσω και μετά από 40 μέρες σταματήσω τις ενέσεις. Το θετικό είναι ότι αν όντως αυτό ευθύνεται για το θάνατο του πρώτου μου μωρού, τώρα που κάνω τις ενέσεις είμαι καλυμμένη και δεν έχω κάτι να φοβάμαι. 

2 ώρες πρίν, Nasiad είπε:

Δεν μάθαμε ποτέ και το ψάξαμε όσο γινόταν. Οι μόνες εξηγήσεις ήταν είτε κάποια λοίμωξη, είτε το να έχω θρομβοφιλια που γενικά εξηγεί και τη συνέχεια που εμφάνισαν θρόμβωση. Γιατί ναι μεν ήμουν σε καταστολή μέρες και μετά σε ακινησία, αλλά έτσι εύκολα δεν βγαίνουν οι θρομβώσεις.

Όταν είσαι σε αντιπηκτική αγωγή δεν μπορείς να το βρεις γιατί η πηκτικοτητα του αίματος είναι πειραγμενη. Όπως επίσης όταν είσαι έγκυος.

Εμένα έγιναν όλα απανωτά, τέλη Οκτώβρη έφυγε το μωρό, Ιανουάριο μπήκα στο νοσοκομείο και από τότε είμαι σε αντιπηκτική αγωγή, και Μάρτιο έμεινα έγκυος. Απαντήσεις για τη θρομβοφιλια θα βρούμε όταν με το καλό γεννήσω και μετά από 40 μέρες σταματήσω τις ενέσεις. Το θετικό είναι ότι αν όντως αυτό ευθύνεται για το θάνατο του πρώτου μου μωρού, τώρα που κάνω τις ενέσεις είμαι καλυμμένη και δεν έχω κάτι να φοβάμαι. 

Είσαι δύναμη και πρότυπο για πολλές κορίτσι μου! Εγώ έχασα το πρώτο μου μωράκι στον 5ο μήνα, ούτε να διανοηθω δεν μπορώ πως είναι να χάνεις μωρό λίγο πριν το γεννήσεις. Μακάρι να μην χρειαζόταν ποτέ να μάθουμε με αυτό τον τρόπο τις δυνάμεις και τις αντοχές μας, αλλά συγχαρητήρια που βρήκες τη δύναμη να συνεχίσεις τόσο γρήγορα! Κι εμείς, μόλις πήραμε το οκ από τον γιατρό πάλι ξεκινήσαμε και λίγους μήνες μετά είχαμε τον Παναγιώτη μας! Τώρα είμαι έγκυος 4η φορά κι έχω μόνο ένα μωράκι στο σπίτι, αλλά συνεχίζω και ελπίζω για το καλύτερο! Ευελπιστώ ότι θα πάνε όλα καλά και τον Νοέμβριο θα έχω αγκαλιά το δεύτερο αγοράκι μου! 

Για την αντιπηκτική αγωγή, ισχύει, κι εγώ κάνω προληπτικά ενέσεις και παίρνω σαλοσπιρ. Δεν έχω θρομβοφιλια αλλά κάθε εγκυμοσύνη είναι μια εν δυνάμει θρομβοφιλικη κατάσταση. Εφόσον σε παρακολουθεί αιματολογος όλα θα είναι υπό έλεγχο! Καλό υπόλοιπο στην εγκυμοσύνη σου εύχομαι ☺️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Nasiad είπε:

Πραγματικά η θετικότητά σου αποτελεί παράδειγμα προς μιμηση

3 ώρες πρίν, DepiDukes είπε:

Με το καλό!!! Ποτέ έχεις πητ;

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Nasiad είπε:

Ω ρε φίλε!! Πάρα πολύ δύσκολο κ ψυχοφθόρο. Πέρασα κάτι αντίστοιχο αλλά σε πολύ αρχικό στάδιο..μου πήρε καιρό να ξαναπροσπαθήσω γτ είχα το φόβο μη μου ξανατύχει. Αλλά εσύ ρε φίλε είσαι πραγματικά δύναμη!!! Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια!! Πραγματικά το αξίζεις!!

Πάντως ναι τα αιματολογικά θα βγουν ότι να ναι αμα είσαι σε θεραπεία. Τα μοριακά όμως επειδή αφορούν γονίδια είναι στάνταρ. Και έχει διαφορά αν έχεις πχ Leiden απ ότι C677T..(ειναι διαφορετικές μεταλλάξεις) η μία παλεύεται με αντιπηκτικές και η άλλη με φυλλικο οξύ συνήθως. Φοβερή διαφορά. 

Εγώ απλά ενημερώνω όλες οτι μπορούν να το τσεκάρουν κ δωρεάν με μια αιματολογική στο Γεννηματά, γιατί πραγματικά χρειάζεται για όλα, όχι μόνο εγκυμοσύνη. 

1 hour ago, ΧρυσαΜ είπε:

Με το καλό!!! Ποτέ έχεις πητ;

Να σαι καλά!! Κ σε σένα!! 18/11 

πρίν από 48 λεπτά , DepiDukes είπε:

Ω ρε φίλε!! Πάρα πολύ δύσκολο κ ψυχοφθόρο. Πέρασα κάτι αντίστοιχο αλλά σε πολύ αρχικό στάδιο..μου πήρε καιρό να ξαναπροσπαθήσω γτ είχα το φόβο μη μου ξανατύχει. Αλλά εσύ ρε φίλε είσαι πραγματικά δύναμη!!! Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια!! Πραγματικά το αξίζεις!!

Πάντως ναι τα αιματολογικά θα βγουν ότι να ναι αμα είσαι σε θεραπεία. Τα μοριακά όμως επειδή αφορούν γονίδια είναι στάνταρ. Και έχει διαφορά αν έχεις πχ Leiden απ ότι C677T..(ειναι διαφορετικές μεταλλάξεις) η μία παλεύεται με αντιπηκτικές και η άλλη με φυλλικο οξύ συνήθως. Φοβερή διαφορά. 

Εγώ απλά ενημερώνω όλες οτι μπορούν να το τσεκάρουν κ δωρεάν με μια αιματολογική στο Γεννηματά, γιατί πραγματικά χρειάζεται για όλα, όχι μόνο εγκυμοσύνη. 

Να σαι καλά!! Κ σε σένα!! 18/11 

Με το καλό! Εγώ μετά την πρώτη αποβολή έκανα έλεγχο για θρομβοφιλια στο Λαϊκό και βρέθηκε ότι δεν έχω κάποια μετάλλαξη. Αλλά ο αιματολογος μου είπε ότι σε κάθε εγκυμοσύνη παρακολουθούν κάποιους άλλους δείκτες που δεν φαίνονται αν δεν είσαι σε κύηση. Να σου πω, δεν τα ψάχνω και περαιτέρω! Παίρνω την αγωγή μου και ελπίζω για το καλύτερο! 

• Μου αρέσει 1

Απαντάω γενικά γιατί ήταν μπόλικες οι απαντήσεις σας κορίτσια. Δεν έχω ζήσει κάτι χειρότερο στη ζωή μου, δεν πίστευα ποτέ ότι θα είχα τόση δύναμη μέσα μου, και σίγουρα βοήθησε και ο εκπληκτικός άντρας που έχω δίπλα μου. Το μωράκι μου ήταν ένα ολοκληρωμένο κοριτσάκι 3.650, που βρέθηκε υγιέστατο σε ότι εξέταση κ αν κάναμε. Είναι κάτι που δεν μπορείς ποτέ να ξεπεράσεις αλλά δυστυχώς αυτά συμβαίνουν κάθε μέρα. Υπάρχουν μέρες που νιώθω ενοχές που προσπαθώ να μην με παίρνει από κάτω αλλά δεν γίνεται να ζεις κλαίγοντας όλη μέρα. Μετά έγινε αυτό με την υγεία μου, που ήταν τόσο σοβαρό που στα νοσοκομεία με είχαν για τελειωμένη υπόθεση και οριακά το έχουν για θαύμα που ζω. Μετά απο αυτό αποφάσισα να παλέψω για κάτι καλύτερο και να μην αφήνω τίποτα να με χαλάει πλέον. 

Είχα μετά ένα μεγάλο σκαμπανεβασμα όπου 2-3 εβδομάδες ήμουν ψυχολογικά παρά πολύ άσχημα, και τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν οι ορμόνες μου γιατί ήμουν έγκυος ήδη ένα μήνα και δεν ήξερα γιατί μου είχε έρθει 'περιοδος', που στην ουσία ήταν αιμμοραγια από την αντιπηκτική αγωγή. Ακολούθησε ένα 15μερο που πίστευα ότι με τα φάρμακα που έφαγε επί ενα μήνα+ το μωρό δεν θα τα κατάφερνε και όρο θα κατέληγε σε αποβολή. Τελικά όλα είναι καλά, μεγαλώνει άψογα, οι εξετάσεις είναι όλες καλές και σκέφτομαι μόνο θετικά. Δύο φορές κεραυνός στο ίδιο σημείο δεν πέφτει λένε! 

Α επίσης, για τις εξετάσεις. Κάναμε φυσικά σχετικά με γονιδιακά, και βγήκε το ένα θετικό, δεν θυμάμαι ποιο αυτή τη στιγμή. Όμως η γιατρός είπε πως από μόνο του αυτό δεν σημαίνει κάτι, ωστόσο ο συνδυασμός με άλλα πράγματα σημαίνει πολλά. Μένει να περάσει ο καιρός και να δούμε αν όντως υπάρχει συνδυασμός θετικών αποτελεσμάτων και ύπαρξη θρομβοφιλιας. Σε κάθε περίπτωση νιώθω ήσυχη κάνοντας κάθε μέρα τις ενεσουλες μου, είτε έχω είτε όχι θρομβοφιλια. 

• Ευχή 1
  • Λουλούδια 2

πρίν από 10 λεπτά , Nasiad είπε:

Απαντάω γενικά γιατί ήταν μπόλικες οι απαντήσεις σας κορίτσια. Δεν έχω ζήσει κάτι χειρότερο στη ζωή μου, δεν πίστευα ποτέ ότι θα είχα τόση δύναμη μέσα μου, και σίγουρα βοήθησε και ο εκπληκτικός άντρας που έχω δίπλα μου. Το μωράκι μου ήταν ένα ολοκληρωμένο κοριτσάκι 3.650, που βρέθηκε υγιέστατο σε ότι εξέταση κ αν κάναμε. Είναι κάτι που δεν μπορείς ποτέ να ξεπεράσεις αλλά δυστυχώς αυτά συμβαίνουν κάθε μέρα. Υπάρχουν μέρες που νιώθω ενοχές που προσπαθώ να μην με παίρνει από κάτω αλλά δεν γίνεται να ζεις κλαίγοντας όλη μέρα. Μετά έγινε αυτό με την υγεία μου, που ήταν τόσο σοβαρό που στα νοσοκομεία με είχαν για τελειωμένη υπόθεση και οριακά το έχουν για θαύμα που ζω. Μετά απο αυτό αποφάσισα να παλέψω για κάτι καλύτερο και να μην αφήνω τίποτα να με χαλάει πλέον. 

Είχα μετά ένα μεγάλο σκαμπανεβασμα όπου 2-3 εβδομάδες ήμουν ψυχολογικά παρά πολύ άσχημα, και τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν οι ορμόνες μου γιατί ήμουν έγκυος ήδη ένα μήνα και δεν ήξερα γιατί μου είχε έρθει 'περιοδος', που στην ουσία ήταν αιμμοραγια από την αντιπηκτική αγωγή. Ακολούθησε ένα 15μερο που πίστευα ότι με τα φάρμακα που έφαγε επί ενα μήνα+ το μωρό δεν θα τα κατάφερνε και όρο θα κατέληγε σε αποβολή. Τελικά όλα είναι καλά, μεγαλώνει άψογα, οι εξετάσεις είναι όλες καλές και σκέφτομαι μόνο θετικά. Δύο φορές κεραυνός στο ίδιο σημείο δεν πέφτει λένε! 

Α επίσης, για τις εξετάσεις. Κάναμε φυσικά σχετικά με γονιδιακά, και βγήκε το ένα θετικό, δεν θυμάμαι ποιο αυτή τη στιγμή. Όμως η γιατρός είπε πως από μόνο του αυτό δεν σημαίνει κάτι, ωστόσο ο συνδυασμός με άλλα πράγματα σημαίνει πολλά. Μένει να περάσει ο καιρός και να δούμε αν όντως υπάρχει συνδυασμός θετικών αποτελεσμάτων και ύπαρξη θρομβοφιλιας. Σε κάθε περίπτωση νιώθω ήσυχη κάνοντας κάθε μέρα τις ενεσουλες μου, είτε έχω είτε όχι θρομβοφιλια. 

Να σου πάνε όλα καλά κοριτσι μου! Είσαι παράδειγμα για πολλές γυναίκες! Είσαι αξιέπαινη για το κουράγιο και τη δύναμη σου! 💕

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...