Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Όλα καλά θα ειναι βρε!!Εμας ειπε για 21 ημέρες αποχή!Αστα πάει το σεξακι χαχαχα.Ναι δεν είχαμε κάνει κ εγώ πες δεν τον ήξερα μετά ψάχτηκα,ρώτησα κ του ειπα.Αυτος δεν μ ειχε πει τπτ.Τι να πω τσάμπα κ οι 3 μεταφορές κ με άριστες βλαστοκυστες!Εσενα η 2 μεταφορά ειναι;

Κοριτσια εμενα μονο απο το στομα μου ειπε οχι κολπικά!Τα intimeo θα παρω.

Καλησπέρα!!! Εγώ έπαιρνα intimeo,τα Eva κολπικά και μετά ξεκίνησα και vivomixx φακελάκια! Φουλ μιλάμε!

Εντωμεταξυ δύο μήνες μετά είχαν ανέβει απειροελάχιστα οι γαλακτοβακιλλοι και είχε βρεθεί άλλο μικρόβιο.. είχα απελπιστει! Συνέχισα προβιοτικα, πήρα διπλή αντιβίωση έκανα το σταυρό μου κι έκανα έμβρυο μεταφορά....

Επανάληψη για μικροβίωμα δεν ξανακανα αλλά μόνο βιοψία ενδομητρίου. Όλα πήγαν καλά!

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

πρίν από 47 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Εγώ έγραψα αυτά που ξέρω. Ξέρω ότι στους άντρες προκαλεί στειρότητα. Επίσης από τη στιγμή που υπάρχουν άτομα ενήλικα με κυστική ίνωση, ή που είναι φορείς, δε σημαίνει ότι αυτό ζουν μόνο μέχρι τα τριάντα και ότι μπαινοβγαίνουν απαραίτητα στα νοσοκομεία. Νομίζω ότι κακώς πανικοβάλλεσαι, σίγουρα υπάρχουν μορφές και μορφές. 
Ενας ειδικός γιατρός θα σε συμβουλεύσει, μην ταράζεσαι στην κατάστασή σου, κάποια λύση θα υπαρχει

Καλέ τι λες.?  . όταν είσαι φορέας δεν παθαίνεις τίποτα ... Για το μωρό ανησυχεί η κοπέλα . Εάν είναι Κ ο άντρας της φορέας το μωρό έχει 25 % πιθανότητες να γεννηθεί με κυστική ίνωση. Αν γεννηθείς με κυστική ίνωση την ασθένεια Κ όχι να είσαι φορέας απλά τότε νοσεις δεν υπάρχουν διαβαθμίσεις είσαι συνέχεια στα νοσοκομεία γιατί ο πνεύμονας δεν αντέχει ούτε μια απλή ίωση. 

Αλλά πρέπει να διαβάζεις Κ σωστά βρε κορίτσι άλλο φορέας άλλο να νοσεις . Η κοπέλα δεν ανησυχεί για τον εαυτό της ανησυχεί μήπως έχει Κ ο άντρας της την ίδια μετάλλαξη Κ το μωρό κληρονομήσει την ασθένεια . 

Αν βρεθεί το μωρό με κυστική ίνωση είναι όπως όταν γεννιέται με μεσογειακή αναιμία γίνετε αμνιοπαρακέντηση Κ αν το μωρό είναι άρρωστο τότε η κοπέλα έχει δικαίωμα να διακόψη την κύηση. Δεν είναι κάτι που είναι ρουτίνας .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 58 λεπτά , linaa είπε:

Καλέ τι λες.?  . όταν είσαι φορέας δεν παθαίνεις τίποτα ... Για το μωρό ανησυχεί η κοπέλα . Εάν είναι Κ ο άντρας της φορέας το μωρό έχει 25 % πιθανότητες να γεννηθεί με κυστική ίνωση. Αν γεννηθείς με κυστική ίνωση την ασθένεια Κ όχι να είσαι φορέας απλά τότε νοσεις δεν υπάρχουν διαβαθμίσεις είσαι συνέχεια στα νοσοκομεία γιατί ο πνεύμονας δεν αντέχει ούτε μια απλή ίωση. 

Αλλά πρέπει να διαβάζεις Κ σωστά βρε κορίτσι άλλο φορέας άλλο να νοσεις . Η κοπέλα δεν ανησυχεί για τον εαυτό της ανησυχεί μήπως έχει Κ ο άντρας της την ίδια μετάλλαξη Κ το μωρό κληρονομήσει την ασθένεια . 

Αν βρεθεί το μωρό με κυστική ίνωση είναι όπως όταν γεννιέται με μεσογειακή αναιμία γίνετε αμνιοπαρακέντηση Κ αν το μωρό είναι άρρωστο τότε η κοπέλα έχει δικαίωμα να διακόψη την κύηση. Δεν είναι κάτι που είναι ρουτίνας .

Το κατάλαβα ότι ανησυχεί για το μωρό και είμαι σίγουρη ότι και η κοπέλα κατάλαβε το τι εννοώ. 

Εχω στο περιβάλλον μου άτομο με κυστικη ίνωση (όχι φορεα) και είναι μια χαρά, είχε μια ευαισθησία ως παιδί με τις ιώσεις απ’ ό,τι μου είπε, αλλά δεν είναι και του θανατά. Έχει μια φυσιολογική ζωή.

Γι’ αυτό λέω ότι δε χρειάζεται να πανικοβάλλεται. 

πρίν από 15 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Το κατάλαβα ότι ανησυχεί για το μωρό και είμαι σίγουρη ότι και η κοπέλα κατάλαβε το τι εννοώ. 

Εχω στο περιβάλλον μου άτομο με κυστικη ίνωση (όχι φορεα) και είναι μια χαρά, είχε μια ευαισθησία ως παιδί με τις ιώσεις απ’ ό,τι μου είπε, αλλά δεν είναι και του θανατά. Έχει μια φυσιολογική ζωή.

Γι’ αυτό λέω ότι δε χρειάζεται να πανικοβάλλεται. 

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα . Για να γίνετε αμνιοπαρακέντηση Κ να δίνετε το δικαίωμα διακοπής της κύησης η νόσος δεν είναι μια ευαισθησία στις ιώσεις. Η κοπέλα ξέρει πολύ καλά τι είναι η κυστική ίνωση . Δεν πανικοβαλετε για το τι είναι η κυστική ίνωση . Απλά περιμένει τις εξετάσεις για να δει. Δεν πανικοβαλλα κανένα απλά είπα ότι αν Κ οι πιθανότητες να έχει Κ ο άντρας της είναι λίγες Κ είναι σπάνιο δεν είναι αυτό που της λες εσύ ότι πρέπει να προσέχει την διατροφή της....

13 ώρες πρίν, linaa είπε:

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα . Για να γίνετε αμνιοπαρακέντηση Κ να δίνετε το δικαίωμα διακοπής της κύησης η νόσος δεν είναι μια ευαισθησία στις ιώσεις. Η κοπέλα ξέρει πολύ καλά τι είναι η κυστική ίνωση . Δεν πανικοβαλετε για το τι είναι η κυστική ίνωση . Απλά περιμένει τις εξετάσεις για να δει. Δεν πανικοβαλλα κανένα απλά είπα ότι αν Κ οι πιθανότητες να έχει Κ ο άντρας της είναι λίγες Κ είναι σπάνιο δεν είναι αυτό που της λες εσύ ότι πρέπει να προσέχει την διατροφή της....

Όχι όχι καμία σχέση δεν εννοούσα να προσέχει εκείνη τη διατροφή της. Είχα διαβάσει παλιά για την κυστική ίνωση και νόμιζα ότι έλεγε κάτι ότι πρέπει να προσεχεί κάτι στη διατροφή, αλλά τελικά αυτό ήταν η φαινυλκετονουρια και τα μπέρδεψα.

Η κυστική ίνωση είναι κάτι διαφορετικό από αυτό απλά τα διάβαζα στο ίδιο κεφάλαιο, σιγά σιγά μου ερχόντουσαν οι πληροφορίες.

Μετα θυμήθηκα ότι ξέρω ενα παιδί που είχε κυστική ίνωση και μιλήσαμε.

Τα αποτελέσματα πότε βγαίνουν; @elinamp

Καλημέρα!!!! Πολλή ζέστη σήμερα στην Αθήνα!!!

Πήρα άδεια λίγες μέρες από τη δουλειά. Το είχε πολλή ανάγκη.

Έκλεισα την αμνιοπαρακέντηση στις 17/6 13:00μμ. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

Πώς είστε;;

Έχετε νιώσει καμία κίνηση του μωρού;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, ΧρυσαΜ είπε:

Καλημέρα!!!! Πολλή ζέστη σήμερα στην Αθήνα!!!

Πήρα άδεια λίγες μέρες από τη δουλειά. Το είχε πολλή ανάγκη.

Έκλεισα την αμνιοπαρακέντηση στις 17/6 13:00μμ. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

Πώς είστε;;

Έχετε νιώσει καμία κίνηση του μωρού;

Όλα θα είναι μια χαρά κορίτσι μου! 

Καλά έκανες και πήρες άδεια να ξεκουραστείς λίγο! Δεν είναι συνθήκες αυτές να κυκλοφορείς έξω στην κατάστασή μας! 

Εγώ εδώ και μια εβδομάδα νιώθω κάτι τιπ τιπ εδώ κι εκεί! Μόνο όταν ξαπλώνω προς παρόν. Βοηθάει ότι έχω οπίσθιο πλακούντα. 

Καλησπέρα και από μένα κορίτσια! Όντως πολλή ζέστη, ευτυχώς δουλεύω από το σπίτι σήμερα εγω. Καλά αποτελέσματα να έχεις @ΧρυσαΜ! Όλα καλά θα πάνε! 
εγω δεν έχω νιώσει κάτι, βέβαια ίσως είναι νωρίς σήμερα μπήκα στην 14η βδομάδα! Μόνο κάτι τραβήγματακια νιώθω χαμηλά κυρίως όταν είμαι ξαπλωμένη. Έχω γιατρό ξανά την Τετάρτη και έχω άγχος γιατί έχω να τα δω από την αυχενική στις 23/5. Εσάς ποσο συχνά σας βλέπει ο γιατρός σας; 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, marpi91 είπε:

Όλα θα είναι μια χαρά κορίτσι μου! 

Καλά έκανες και πήρες άδεια να ξεκουραστείς λίγο! Δεν είναι συνθήκες αυτές να κυκλοφορείς έξω στην κατάστασή μας! 

Εγώ εδώ και μια εβδομάδα νιώθω κάτι τιπ τιπ εδώ κι εκεί! Μόνο όταν ξαπλώνω προς παρόν. Βοηθάει ότι έχω οπίσθιο πλακούντα. 

Αααα νομίζω κι εγώ το έχω αυτό… δεν ειμαι 100% σίγουρη. Εσυ είσαι εκτός Αθηνών ε; Τι καιρό έχετε;

1 hour ago, Fay_ είπε:

Καλησπέρα και από μένα κορίτσια! Όντως πολλή ζέστη, ευτυχώς δουλεύω από το σπίτι σήμερα εγω. Καλά αποτελέσματα να έχεις @ΧρυσαΜ! Όλα καλά θα πάνε! 
εγω δεν έχω νιώσει κάτι, βέβαια ίσως είναι νωρίς σήμερα μπήκα στην 14η βδομάδα! Μόνο κάτι τραβήγματακια νιώθω χαμηλά κυρίως όταν είμαι ξαπλωμένη. Έχω γιατρό ξανά την Τετάρτη και έχω άγχος γιατί έχω να τα δω από την αυχενική στις 23/5. Εσάς ποσο συχνά σας βλέπει ο γιατρός σας; 

Πηγαίνω κάθε τέλος του μήνα που πληρώνομαι 😂 μια φορά το μήνα άρα. Τώρα το Μάιο που είχα κι εγώ αυχενική πήγα 16/5 για την εξέταση και 27/5 πήγα πάλι.

Ναι είναι πολύ νωρίς να νιώσεις κάτι.

Εισαι πολύ τυχερηηη που δουλεύεις από το σπιτι

πρίν από 40 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Αααα νομίζω κι εγώ το έχω αυτό… δεν ειμαι 100% σίγουρη. Εσυ είσαι εκτός Αθηνών ε; Τι καιρό έχετε;

Πηγαίνω κάθε τέλος του μήνα που πληρώνομαι 😂 μια φορά το μήνα άρα. Τώρα το Μάιο που είχα κι εγώ αυχενική πήγα 16/5 για την εξέταση και 27/5 πήγα πάλι.

Ναι είμαι τυχερή σ αυτό. Τους είπα για την εγκυμοσύνη και έδειξαν κατανόηση, μου είπαν ας έρχεσαι δυο φορές τη βδομάδα μονο στο γραφείο. Όποτε με έχει βολέψει γιατί και η υπνηλία που νιώθω δεν υπάρχει. Είμαι όλη μέρα και ψάχνω που θα ακουμπήσω το κεφάλι μου να πάρω έναν υπνάκο 😂

Κι εσυ καλά έκανες και πήρες άδεια, να ξεκουραστείς λίγο. Και αν μπορείς να την παρατείνεις κιόλας ☺️

πρίν από 53 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

@ΧρυσαΜ όχι καλέ! Κέντρο καράκεντρο μένω! Μακάρι να ήμουν σε κάνα χωριουδάκι! 

@Fay_ είναι πολύ νωρίς 14η εβδομάδα. Κ εγώ που κάτι ένιωσα από τη 15η πάλι νωρίς είναι, απλά ξέρω την αίσθηση και δεν το μπερδεύω με κάτι άλλο! 

Εμένα ενώ με έβλεπε κανονικά κάθε δύο εβδομάδες, μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος τώρα να με βλέπει τόσο συχνά. Ο τράχηλος παραμένει ευτυχώς 33χιλ από την αρχή! Οπότε κάθε μήνα μέχρι να δει κάτι διαφορετικό.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Fay_ είπε:

Ναι είμαι τυχερή σ αυτό. Τους είπα για την εγκυμοσύνη και έδειξαν κατανόηση, μου είπαν ας έρχεσαι δυο φορές τη βδομάδα μονο στο γραφείο. Όποτε με έχει βολέψει γιατί και η υπνηλία που νιώθω δεν υπάρχει. Είμαι όλη μέρα και ψάχνω που θα ακουμπήσω το κεφάλι μου να πάρω έναν υπνάκο 😂

Κι εσυ καλά έκανες και πήρες άδεια, να ξεκουραστείς λίγο. Και αν μπορείς να την παρατείνεις κιόλας ☺️

Ουυυυ τέλεια!!!! Το ιδανικό είναι αυτό!!!!

Είναι πολύ δεκτικοί στο να παρατείνω την άδειά μου αλλά δε θέλω προς το παρόν.

3 ώρες πρίν, marpi91 είπε:

@ΧρυσαΜ όχι καλέ! Κέντρο καράκεντρο μένω! Μακάρι να ήμουν σε κάνα χωριουδάκι! 

@Fay_ είναι πολύ νωρίς 14η εβδομάδα. Κ εγώ που κάτι ένιωσα από τη 15η πάλι νωρίς είναι, απλά ξέρω την αίσθηση και δεν το μπερδεύω με κάτι άλλο! 

Εμένα ενώ με έβλεπε κανονικά κάθε δύο εβδομάδες, μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος τώρα να με βλέπει τόσο συχνά. Ο τράχηλος παραμένει ευτυχώς 33χιλ από την αρχή! Οπότε κάθε μήνα μέχρι να δει κάτι διαφορετικό.

Τώρα ποτε θα ξαναπάς;

πρίν από 37 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Ουυυυ τέλεια!!!! Το ιδανικό είναι αυτό!!!!

Είναι πολύ δεκτικοί στο να παρατείνω την άδειά μου αλλά δε θέλω προς το παρόν.

Τώρα ποτε θα ξαναπάς;

@ΧρυσαΜ τώρα... 3 Ιουλίου θα με δει ξανά.. το μόνο καλό τώρα είναι ότι σιγά σιγά νιώθουμε τα μωράκια οπότε δεν θα υπάρχει αυτή η αβεβαιότητα των πρώτων μηνών.

10 ώρες πρίν, marpi91 είπε:

@ΧρυσαΜ τώρα... 3 Ιουλίου θα με δει ξανά.. το μόνο καλό τώρα είναι ότι σιγά σιγά νιώθουμε τα μωράκια οπότε δεν θα υπάρχει αυτή η αβεβαιότητα των πρώτων μηνών.

Φεύγει αυτή η αβεβαιότητα; Εμένα γιατί δε μου έχει φύγει; 😂 ξαπλώνω συνέχεια με το χέρι στην κοιλιά μήπως κάτι νιώσω. Κατέβασα και μια εφαρμογή που τάχα μου δήθεν ανιχνεύει τους καρδιακούς παλμούς αλλά τιιιιποτααα (αναμενόμενο). Στην προηγούμενη επίσκεψή μου δεν κινούταν καθόλου ΑΛΛΑ τουλάχιστον είχε αρκετούς καρδιακούς παλμούς, τύπου 160. 
Φύλο σάς είπαν;

πρίν από 45 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Φεύγει αυτή η αβεβαιότητα; Εμένα γιατί δε μου έχει φύγει; 😂 ξαπλώνω συνέχεια με το χέρι στην κοιλιά μήπως κάτι νιώσω. Κατέβασα και μια εφαρμογή που τάχα μου δήθεν ανιχνεύει τους καρδιακούς παλμούς αλλά τιιιιποτααα (αναμενόμενο). Στην προηγούμενη επίσκεψή μου δεν κινούταν καθόλου ΑΛΛΑ τουλάχιστον είχε αρκετούς καρδιακούς παλμούς, τύπου 160. 
Φύλο σάς είπαν;

Καλημερα! Εμάς μας είπε στην αυχενική ότι είναι και τα δυο αγοράκια 💙💙 Αν κατάλαβα καλά αν ειναι αγοράκι φαίνεται πιο γρήγορα, αν δεν βλέπουν συνήθως είναι κοριτσάκι. 

πρίν από 55 λεπτά , Fay_ είπε:

Καλημερα! Εμάς μας είπε στην αυχενική ότι είναι και τα δυο αγοράκια 💙💙 Αν κατάλαβα καλά αν ειναι αγοράκι φαίνεται πιο γρήγορα, αν δεν βλέπουν συνήθως είναι κοριτσάκι. 

Απο την εμπειρία μου, όσες φορές έχω ακούσει σε αυχενική να πουν κορίτσι, μπορεί στη β επιπέδου να φανεί ότι τελικά είναι αγόρι. Ενώ σε όσες έχουν πει στην αυχενική ότι είναι αγόρι, είναι όντως αγόρι.

Σημερα κοιτούσα καρότσια και κούνια.. τι όμορφα που αισθανόμουν…! Πολύ μου άρεσε. Το προηγούμενο καρότσι το πέταξα γιατί το έχω από το 2017 αντεξε 3 παιδιά, ήταν παρά πολύ καλό αλλά είχε αρχίσει να φθείρεται στα υφάσματα και το είχα πάρει μόνο 150€. Ήταν της Λορέλι το λούνα, ό,τι έχω πάρει από αυτή την εταιρεία είναι άψογο. Πάμφθηνο και πολύ καλό! Η κούνια έσπασε, αυτή ήταν πιο πολλά χρόνια. Μια πολυθρόνα θηλασμού είχα πάντοτε μαράζι αλλά δυστυχώς δε χωράει πουθενά. 
Θα ήθελα μια αλλαξιέρα αποσπώμενη επίσης. 
Έχω κι ένα θήλαστρο αλλά το πιο πιθανό είναι να νοικιάσω από υο νοσοκομείο, όπως και θερμαντήρα. 

Έχετε κάνει πλάνο για το τι θα χρειαστείτε ή είμαι η μόνη τρελή που βιάζομαι;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...