Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

13 ώρες πρίν, lux29 είπε:

Καλησπέρα στις μανουλες...αν όλα πάνε καλά πητ έχω 6 Οκτώβρη... Όμως έχω αρκετά θεματακια... Αρχικά να σας πω ότι το αγόρι μου έχει τερατοσπερμία με 2% φυσιολογικά και δεν πίστευα ποτέ ότι θα μείνω έγκυος στους 3 μήνες και κάναμε όποτε να ναι χωρίς ωορρηξία... 31 Δεκεμβρίου τελευταία περίοδος και γύρω στις 6 με 9 πιάστηκα... Είμαι 17 εβδομάδων βάση του υπερήχου... Όμως στον πρώτο μήνα κόλλησα γρίπη Α, στον δεύτερο μήνα βρήκαν ουρεοπλασμα και πήρα claripen, στον τρίτο μήνα στο τέλος έπαθα τρομερή αιμορραγία και αποκόλληση σάκου με δύο αιματωματα, στον 4ο μήνα μου είπε ο γιατρός για χαμηλό πλακούντα και ώριμο...Μάθαμε ότι είναι μπεμπαρος και μάλιστα φαίνεται μεγαλύτερος 1 βδομάδα...Περιμένω τι θα γίνει στον πέμπτο γιατί με έχει πάει κόρνα...είμαι 1μησι μήνα σχεδόν ξάπλα...σταμάτησε η αιμορραγία προς το παρόν... Μέσα σε όλα αυτά να τονίσω ότι έχω γονιδιακό νόσημα ατελούς οστεογένεσης τύπου Ι ( να το σερτσαρετε)... Η ψυχολογία μου είναι στο πάτωμα γιατί πέρα από αυτά έχω αφεθεί και εμφανισιακά... Δεν ξέρω τι άλλο να πω αλήθεια....Μια προσευχή από όλες σας να πάνε όλα κατ' ευχήν...

Ειδικά αυτό το τελευταίο δεν ξέρω τι είναι.

Εισαι ταλαιπωρημένη… εύχομαι να έχετε αίσιο τέλος στο ταξίδι σας κι όλα μα πάνε καλά!!!

3 ώρες πρίν, Fiona33 είπε:

Ναι προχωραμε με το ένα και θα τα πούμε την άλλη εβδομάδα Πέμπτη του Πάσχα.Γενικα με βλέπει συχνά και μου είπε μέχρι να κλείσουμε τον τρίτο μήνα θα πηγαίνω κάθε εβδομάδα γιατί σηκώνω βάρος.Μου έδωσε προγεστερονη και θα συζητήσουμε λογικά και την περιδεση. 
Φαντασου ότι τώρα εμαθα τις εβδομάδες που είμαι γιατί δεν είχε σταθεροποιηθεί ο κύκλος μου οποτε δεν ήξερα ποτέ έγινε.Μου είπε ότι έχω κανονικά Δεκέμβριο 22 αλλά λόγο της πρόσφατης γεννάς μου κατά πάσα πιθανότητα πάμε τέλος Νοεμβρίου πάλι με καισαρική. 

Εσυ κορίτσι μου πως είσαι;Πως πάει με την δουλειά και τα μικρά σου. 
Εμείς έχουμε και μετακόμιση αυτόν τον μήνα. Αλλά ευτυχώς θα τα κάνουν όλα οι άλλοι. Εγώ οδηγίες μόνο.χαχαχαχα

Με το καλό ο παίδαρος σας.. Όντως σου ήρθαν όλα μαζεμένα αλλά σκέψου ότι το μωράκι σου είναι δυνατο και περάσατε το δύσκολο κομμάτι που είναι το πρώτο το τρίμηνο. Τώρα θα είναι όλα πιο εύκολα στο δεύτερο τρίμηνο απλά θέλει απόλυτη ξεκούραση από εσένα και θετικη σκέψη. Τα μωρακια και μέσα στην κοιλιτσα μας καταλαβαίνουν..ποσό μάλλον μετά που αν δεν είσαι καλά εσυ δεν είναι ούτε αυτά. Τώρα όσο αφορά για την εμφάνιση που λες είναι τόσο λίγο μπροστά σε αυτό που θα φέρεις στον κοσμο και αργότερα θα πάρεις τον χρόνο σου και θα φτιάξεις ότι εσυ θεωρείς ότι πρέπει. Αν και εγώ δεν έχω δει μανούλα με κοιλιτσα και έχω κοιτάξει ποτέ την εμφάνιση, όλες είναι τόσες όμορες και γλυκές στα μάτια μου.—τόσα πέρασες ποσά να σκεφτείς και ποσά να κανεις. Απόλαυσε την εγκυμοσυνη σου και κάνε όνειρα 💚

Ποτέ θα σε ξανά δει ο γιατρός σου;

Και μετακόμιση μέσα σε όλα αυτά;;; Τελεια😂

καλη δύναμη!!!

καλα είμαστε, η τελευταία εβδομάδα κύλησε βασανίστηκα στη δουλειά, ήμουν εντελώς οκνηρή….

πασχα θα πάτε πουθενά;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια και Χρόνια πολλά!!! Χριστός Ανέστη!!! 

Τι κάνετε;; Πού χαθήκατε;;;

εμεις πήγαμε μεγάλη Παρασκευή στο χωριό μου στην Εύβοια και γυρίσαμε χθες. Κάναμε και το πρώτο μας μπάνιο.

σημερα επιστροφή στη δουλειά, αλλά είμαι πάλι Τήνο, επομένως η επιστρπφή ήταν πιο σοφτ χαχαχ

πώς τα περάσατε;;; 

6 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και Χρόνια πολλά!!! Χριστός Ανέστη!!! 

Τι κάνετε;; Πού χαθήκατε;;;

εμεις πήγαμε μεγάλη Παρασκευή στο χωριό μου στην Εύβοια και γυρίσαμε χθες. Κάναμε και το πρώτο μας μπάνιο.

σημερα επιστροφή στη δουλειά, αλλά είμαι πάλι Τήνο, επομένως η επιστρπφή ήταν πιο σοφτ χαχαχ

πώς τα περάσατε;;; 

Καλησπέρα.. Χρόνια Πολλά σε όλες κορίτσια με υγεία και του χρόνου με τα μωρακια μας. Εμείς πήγαμε λίγο έξω από την Αθήνα μαζί με τους ολους τους παππούδες και περάσαμε φανταστικά- πρώτο Πάσχα με τις μικρές και ξετρελάθηκαν όλοι. Ξεκουράστηκα και λίγο εγώ. Βέβαια δεν ανακοινώσαμε την εγκυμοσυνη μου στα πεθερικά μου ακόμη διότι πιστευω ότι είναι νωρίς.Οι δικοί μου το ξέρουν διότι με βοηθάνε πολύ όποτε τώρα με προσέχουν περισσότερο. Αύριο έχω γιατρό και Ανυπομονω.Ακομη δεν έχω ανακατωσούρες και ζαλάδες και γενικά είμαι καλά σε σχέση με την προηγούμενη εγκυμοσυνη μου. Μόνο νυσταζω συνέχεια. 

Δεν ανακοίνωσες ακόμη στην δουλειά σου τίποτα Ε;Περιμένεις την αυχενική; Καλή δύναμη να έχεις. Τα υπόλοιπα παιδάκια σου πως τα έχεις;

• Μου αρέσει 1

Χρόνια πολλά με υγεία στις οικογένειές σας! Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας! 

Εμείς πήγαμε στο εξοχικό στο Λαγονήσι! Ο μικρός όλη μέρα μέσα στο γκαζόν, στα χώματα, σκούπισε όλη την αυλή! Χάρηκε πάρα πολύ το αγοράκι μου!

Κάναμε και την ανακοίνωση στα πεθερικά μου και στον μπαμπά μου -η μαμά μου και ο αδερφός μου το ήξεραν ήδη γιατί με βοηθάνε! 

@ΧρυσαΜ καλέ από Εύβοια κι εσύ; Από ποιο μέρος; Εγώ είμαι από βόρεια! Αιδηψό! 

12 ώρες πρίν, Fiona33 είπε:

Καλησπέρα.. Χρόνια Πολλά σε όλες κορίτσια με υγεία και του χρόνου με τα μωρακια μας. Εμείς πήγαμε λίγο έξω από την Αθήνα μαζί με τους ολους τους παππούδες και περάσαμε φανταστικά- πρώτο Πάσχα με τις μικρές και ξετρελάθηκαν όλοι. Ξεκουράστηκα και λίγο εγώ. Βέβαια δεν ανακοινώσαμε την εγκυμοσυνη μου στα πεθερικά μου ακόμη διότι πιστευω ότι είναι νωρίς.Οι δικοί μου το ξέρουν διότι με βοηθάνε πολύ όποτε τώρα με προσέχουν περισσότερο. Αύριο έχω γιατρό και Ανυπομονω.Ακομη δεν έχω ανακατωσούρες και ζαλάδες και γενικά είμαι καλά σε σχέση με την προηγούμενη εγκυμοσυνη μου. Μόνο νυσταζω συνέχεια. 

Δεν ανακοίνωσες ακόμη στην δουλειά σου τίποτα Ε;Περιμένεις την αυχενική; Καλή δύναμη να έχεις. Τα υπόλοιπα παιδάκια σου πως τα έχεις;

Όλα καλά θα είναι στον γιατρό! Να μας στείλεις τα όμορφα νέα σας! Εγώ εγώ αυχενική 22 του μήνα και πήγα στη 1η.. δεν περνάνε με τίποτα οι 3 εβδομάδες!

Καλησπέρα σε όλες!!! Είμαι η εν δυνάμει μανούλα με την ατελή οστεογένεση...Σήμερα έχω ραντεβού με τον γιατρό και έχω πολύ άγχος....ευχηθειτε να μεγαλώνει καλά ο μπέμπης μου... Καθόμουν και διάβαζα στο internet για τα measurements του υπερήχου και έχω αγχωθει αρκετά διότι βρίσκομαι στην 18η εβδομάδα ενώ το κεφαλάκι του (BPD&OFD) είναι λες και είναι στην 19η εβδομάδα και τα ποδαράκια (FL) του στην 16η εβδομάδα... Η κοιλιά (AC) και το ύψος (HC) είναι εντάξει.... Και πρόκειται για ενδείξεις της ΑΟ ... φοβάμαι ότι δεν γλύτωσε το μπεμπέ μου... Δεν αναπτύσσεται ομοιόμορφα.Τουλάχιστον ας μην πάρει την βαριά μορφή.... Προσεύχομαι!!!!

Επίσης έπεσε ο αιματοκρίτης στο 33 και η TSH ανέβηκε 2,65... Ξεκινάω και υπολειτουργω ... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

19 ώρες πρίν, lux29 είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!! Είμαι η εν δυνάμει μανούλα με την ατελή οστεογένεση...Σήμερα έχω ραντεβού με τον γιατρό και έχω πολύ άγχος....ευχηθειτε να μεγαλώνει καλά ο μπέμπης μου... Καθόμουν και διάβαζα στο internet για τα measurements του υπερήχου και έχω αγχωθει αρκετά διότι βρίσκομαι στην 18η εβδομάδα ενώ το κεφαλάκι του (BPD&OFD) είναι λες και είναι στην 19η εβδομάδα και τα ποδαράκια (FL) του στην 16η εβδομάδα... Η κοιλιά (AC) και το ύψος (HC) είναι εντάξει.... Και πρόκειται για ενδείξεις της ΑΟ ... φοβάμαι ότι δεν γλύτωσε το μπεμπέ μου... Δεν αναπτύσσεται ομοιόμορφα.Τουλάχιστον ας μην πάρει την βαριά μορφή.... Προσεύχομαι!!!!

Επίσης έπεσε ο αιματοκρίτης στο 33 και η TSH ανέβηκε 2,65... Ξεκινάω και υπολειτουργω ... 

Εύχομαι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου! Δεν γνωρίζω καθόλου για την ΑΟ, ούτε το πώς αυτή εκδηλώνεται, αλλά μπορώ με σιγουριά να σου πω ότι τα έμβρυα πολλές φορές αναπτύσσονται λίγο περισσότερο ή λιγο λιγότερο σε κάποια σημεία και μετά επανέρχονται! Μπορεί να είναι και αυτή η περίπτωση! Μην απογοητευεσαι! 

Η ΤSH είναι το λιγότερο, φτιάχνει με χαπακι! Εγώ πίνω από τα 17 μου και τώρα εννοείται αύξησα πάλι τη δοσολογία..

Υπάρχει κάποια εξέταση που μπορείτε να δείτε με σιγουριά αν το μωράκι σας έχει ΑΟ; Εννοώ αμνιο, τροφοβλάστη, κάποιο Νιπτ; Αυτό φαίνεται σε αυτές τις εξετάσεις;

• Ευχή 1

Επειδή γνωρίζουμε ότι είναι κληρονομική πάθηση ο γενετιστής είπε ότι είναι 50 -50 να το πάρει το παιδί και αν το πάρει θα είναι τύπου Ι όπως έχω και εγώ που σημάνει ότι δεν θα ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα στην ζωή του... μας είπε ότι δεν χρειάζεται να κάνω εξέταση μιας και δεν θα το έριχνα σε καμία περίπτωση...Το θέμα είναι ότι πρόκειται για πάθηση που δεν έχει μελετηθεί αρκετά επειδή δεν είναι συνηθισμένη και αγχώνομαι μήπως δεν ισχύει αυτό που είπε ο γενετιστής και βρεθώ προ εκπλήξεως...και δεν ξέρω αν αυτό με τις δυσαναλογιες είναι πρόβλημα ή αν συμβαίνει γενικά στις εγκυμοσύνες να μην συμβαδίζουν όλα τα μέλη του σώματος με την εμβρυϊκή ηλικία...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , lux29 είπε:

Επειδή γνωρίζουμε ότι είναι κληρονομική πάθηση ο γενετιστής είπε ότι είναι 50 -50 να το πάρει το παιδί και αν το πάρει θα είναι τύπου Ι όπως έχω και εγώ που σημάνει ότι δεν θα ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα στην ζωή του... μας είπε ότι δεν χρειάζεται να κάνω εξέταση μιας και δεν θα το έριχνα σε καμία περίπτωση...Το θέμα είναι ότι πρόκειται για πάθηση που δεν έχει μελετηθεί αρκετά επειδή δεν είναι συνηθισμένη και αγχώνομαι μήπως δεν ισχύει αυτό που είπε ο γενετιστής και βρεθώ προ εκπλήξεως...και δεν ξέρω αν αυτό με τις δυσαναλογιες είναι πρόβλημα ή αν συμβαίνει γενικά στις εγκυμοσύνες να μην συμβαδίζουν όλα τα μέλη του σώματος με την εμβρυϊκή ηλικία...

Για αρχή πάρε μια βαθιά ανάσα και βγάλε τον αέρα σιγά σιγά.

Από την στιγμή που το έχεις πάρει απόφαση ότι ότι κ να έχει δεν θα το σκοτωνες, ηρέμησε.

Ζήσε τις στιγμές σου, το όνειρο σου. Μην αγχώνεις εσένα κ το μωρό από τώρα.

Θα περάσετε κ σε αυτήν την φάση. Σιγά σιγά.

Απόλαυσε τους υπερήχους και την κοιλίτσα σου

Εγώ κορίτσια δεν έκανα τίποτα.

Την βγάλαμε σπίτι. Εγώ ξάπλα από την Παρασκευή μέχρι την Δευτέρα έκανε εμετούς. Βασανιστικό πολυ

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

πρίν από 17 λεπτά , lux29 είπε:

Β επιπέδου έχεις κάνει? Γενικά στην β επιπέδου θα σου πουν αναλυτικά τι ακριβώς πρέπει να κάνεις. Πρέπει όλα να είναι ανάλογα γενικά δεν γίνετε να είναι κάτι μικρότερο πάνω από μερικές μέρες μόνο . Στην β επιπέδου θα σου εξηγήσουν Κ θα σου πουν γιατί γενικά αν θα πρέπει να ερευνήσεις Κ άλλα πράγματα εκτός από την δική σου πάθηση . 

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, lux29 είπε:

Όχι δεν κάναμε ακόμα β επιπέδου. Θα την κάνουμε στην 20η εβδομάδα 20 του μηνός αν και μου φαίνεται πολύ νωρίς....μακάρι να δείξουν όλα καλά...

Δεν είναι νωρίς, μεταξύ 20ης και 24ης εβδομάδας γίνεται η β επιπέδου. Μέχρι τότε, μην αγχώνεσαι προκαταβολικά! 

On 8/5/2024 at 9:43 ΜΜ, Fiona33 είπε:

Ρε σύ κι εγώ νυστάζω όσο πάει και περισσότερο… χθες είχα δύσκολη μέρα και μόλις ήρθα από τη δουλειά έκανα μπάνιο και κοιμήθηκα χωρίς να το καταλάβω. 
Τη Δευτέρα πρώτα ο θεός θα πάω στο γιατρό και θα συζητήσουμε για το ενδεχόμενο αναρρωτικής γιατί αρκετά τούς χαρίστηκα στη δουλειά…

περιμένω να δω νέα σου από το γιατρό! (Απαντάω με τη σειρά στις δημοσιεύσεις που βλέπω και δεν έχω δει κάτι ακομααα χαχαχ)

@marpi91 να φανταστώ ξετρελάθηκαν όλοι εεε;;; Εσύ ξεκουράστηκες καθόλου; Η μαμά μου είναι από Λιχάδα και είναι το πατρικό της εκεί. Εγώ το μισό χρόνο τον περνούσα εκεί ως ανύπαντρη.

@lux29 εγώ δεν κατάλαβα τι ακριβώς είναι αυτό που έχει το μωρό σου;! Πώς θα επηρεάσει τη ζωή του; Εσύ που το έχεις να φανταστώ είσαι μια χαρά.

@Ζαχαρωτο ακόμα ταλαιπωρεισαι με αναγούλες;

πρίν από 47 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Ρε σύ κι εγώ νυστάζω όσο πάει και περισσότερο… χθες είχα δύσκολη μέρα και μόλις ήρθα από τη δουλειά έκανα μπάνιο και κοιμήθηκα χωρίς να το καταλάβω. 
Τη Δευτέρα πρώτα ο θεός θα πάω στο γιατρό και θα συζητήσουμε για το ενδεχόμενο αναρρωτικής γιατί αρκετά τούς χαρίστηκα στη δουλειά…

περιμένω να δω νέα σου από το γιατρό! (Απαντάω με τη σειρά στις δημοσιεύσεις που βλέπω και δεν έχω δει κάτι ακομααα χαχαχ)

@marpi91 να φανταστώ ξετρελάθηκαν όλοι εεε;;; Εσύ ξεκουράστηκες καθόλου; Η μαμά μου είναι από Λιχάδα και είναι το πατρικό της εκεί. Εγώ το μισό χρόνο τον περνούσα εκεί ως ανύπαντρη.

@lux29 εγώ δεν κατάλαβα τι ακριβώς είναι αυτό που έχει το μωρό σου;! Πώς θα επηρεάσει τη ζωή του; Εσύ που το έχεις να φανταστώ είσαι μια χαρά.

Άμα νιώθεις ότι σε εξαντλεί η δουλειά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι αυτό. Τουλάχιστον λίγες μέρες να ξεκουραστείς.

Ναι ακόμα με βασανίζουν οι ατιμες και έχω άσχημη γεύση στο στόμα, το οποίο το κάνει χειρότερο 

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

1 hour ago, ΧρυσαΜ είπε:

@ΧρυσαΜ α, είμαστε λοιπόν πατριωτακια!!! Ναι, το χάρηκαν πολύ, γιατί είχαν στενοχωρηθεί και οι γονείς μας πολύ με τα όσα μας έχουν συμβεί! 

Εγώ από όσα κατάλαβα, η ατελής οστεογένεση κάνει τα οστά εύθραυστα και ίσως κάπως δυσανάλογα σε κάποια σημεία; Ως προς το μέγεθος; Αυτό έχω καταλάβει! Ωστόσο, η κοπέλα λέει ξεκάθαρα εδώ πως δεν έχει ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα, γεγονός πολύ ευχάριστο και για την ίδια αλλά και για το μωράκι της, αν τελικά έχει κληρονομήσει το σύνδρομο!

10 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Κορίτσια μια χαρά πήγε ο υπέρηχος έκανα και προγεννητικό γιατί πρόσφατα περασε π άντρας μου τον μεγαλοκυταρροιο και είναι μέσα στις εξετάσεις κ αυτό. Θα δούμε αν και η σύλληψη έγινε πριν αρρωστήσει και μετά δεν είχαμε επαφές ευτυχώς. ΣΤο μωράκι χτυπούσε πολύ δυνατά η καρδούλα του.Ολα μια χαρά.Βλεπει ακόμα τον σακο που πήγε να γίνει δεν έχει απορροφηθεί ακόμη. Δεν ανησυχεί.Σε δυο εβδομάδες θα ξανά πάω να μιλήσουμε και για την περιδεση αν τελικά κάνω.Προς το παρών περναω προγεστερονη.

@ΧρυσαΜ ναι να πάρεις αναρρωτική και να ξεκουραστείς επιτέλους να απολαύσεις την εγκυμοσυνη σου είναι ότι καλύτερο μπορείς να κανείς. Μπράβο..εγώ έχω 1 Ιουνίου αυχενική και ήθελα να σας ρωτήσω τότε φαίνεται το φύλο; γιατί με τα δίδυμα τα είδαμε 6 μήνα δεν έπαιρναν θέση λόγο χώρου.

@marpi91 τι ωραία που ανακοίνωσες τα νέα.. και θα χάρηκαν όλοι τόσο πολύ..Τι άλλο να θέλουν οι παππούδες νομίζω ξανά βιώνουν τα νιάτα τους με τα μωρά μας.

@lux29 ούτε εγώ καλή μου ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό αλλά από την στιγμή που το έχετε πάρει απόφαση νομίζω τζάμπα ψάχνεις εκατοστά και διαστάσεις..Αν και προσεύχομαι στο τέλος να είναι στο 50% που θα είναι όλα φυσιολογικά και θα δινεις ότι έτσι θα γινει..Απόλαυσε την εγκυμοσυνη σου την ξεκούραση που αρμόζει σε αυτές τις περιπτώσεις και την περιποίηση από τους γύρω σου αφού έτσι κ αλλιώς δεν θα μάθεις κάτι νωρίτερα από το όταν το πάρεις αγκαλίτσα το μωρουλι σου.Μια ευχή να πάνε όλα καλά..

απαντησα και εγώ με την σειρά __ ευχομαι σε όλες σας δύναμη και κουράγιο❤️

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...