Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

Σήμερα μιλούσα με τον παιδίατρο και του ανέφερα ότι ενώ στις 15/4 θα κλείσει τους 6 μήνες δε γυρνάει σχεδόν καθόλου από ανάσκελα μπρούμυτα,έχει γυρίσει μόνο κάνα δυο φορές!Και του έστειλα βίντεο με την προσπάθεια που κάνει να μπουσουλησει και είναι στην ουσία στα γόνατα και όλος ο κορμός είναι ορθιος(εννοώ δεν ακουμπάει πάτωμα σερνομενη,αλλά έχει πάρει θέση μπουσουληματος κάνοντας μπρος πισω).Και μου είπε να μην ανησυχώ καθόλου από τη στιγμή ειδικά που κρατάει τόσο καλά τον κορμό της.Και ότι ενώ στο βιβλιάριο υπάρχουν κάποια tasks που πρέπει να έχουν κατακτήσει,κάθε μωρό έχει το δικό του χρόνο. Και αξιολογώντας τη συνολική εικόνα,μπορούμε να πούμε πχ ότι ίσως κάπου υστερεί.. Αλλά γενικά μου είπε να μη δίνω πολύ βάση σε αυτά που αναγράφονται στο βιβλιάριο.Δε σημαίνει δηλαδή ότι αν κάτι από αυτά δεν τα κάνει ένα μωρό,υπάρχει πρόβλημα. 

Το αναφέρω γιατί εμένα με κάλυψε η απάντησή του και με καθησυχασε. Γιατί καλώς ή κακώς βλέποντας τα ζητούμενα ή τις καμπύλες ή χίλια δυο που λένε ότι πρέπει να κάνει ένα μωράκι στο μήνα,στους 3 κοκ ,αγχωνομαστε και τις περισσότερες φορές είναι χωρίς λόγο!

Ευχαριστούμε που το επικοινώνησες, Άννα! Πολύ καθησυχαστική η τοποθέτησή σου (σε συνδυασμό με τα λεγόμενα του παιδιάτρου σου πάντα, γιατί δεν είμαστε γιατροί, για να ξέρουμε). Εγώ θα τα συζητήσω με την παιδίατρο μετά το Πάσχα που θα είναι 5 μηνών. Κάνω (τεράστια) υπομονή ως τότε 🤪

Δυστυχώς κι εγώ δεν τον έβαζα πολύ μπρούμυτα λόγω της παλινδρόμησης (δε μιλάω για απλές γουλιές, αλλά να βγάζει το μισό μπουκάλι με μια "γουλιά", κι όλο αυτό ακόμα και 3 ώρες μετά το φαγητό). Ευτυχώς τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχει βελτιωθεί κατά πολύ η κατάσταση και τον βάζω. Ευτυχώς κάθεται άνετα από μισή ώρα κάθε φορά, ελπίζω να βοηθηθεί! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια! 

@Fay_ κ εμένα έτσι κάνει, ανά δεκάλεπτο και βαρεμάρα. Μόνιμα με αυτόν έχω να κάνω. Και όταν κοιμάται θέλει αγκαλιά μέσα στη μέρα, αν τον αφήσω ξυπνάει σε δέκα λεπτά το πολύ. Καταλήγω να κάνω τα πάντα  παίρνοντας τον μαζί μου με το ριλαξ και στο δεκάλεπτο που βαριέται κάνω ότι μπορώ με αυτόν αγκαλιά. Δουλειές σπαστες κάνω στα δεκάλεπτα που κάθεται στο γυμναστήριο κτλ. 

@mary_33 καλά η παλινδρόμηση είναι αλήθεια τραγική. Τώρα πάλι αλλάξαμε γάλα, δοκιμάσαμε ένα ΝΑΝ για αρχή αλλά το παιδί δεν το ήθελε σε σημείο που μια μέρα έφαγε ελάχιστα. Εννοείται με τη μία αλλαγή και τώρα είναι δεύτερη μέρα που πίνει novalac ar digest και του πάει καλά. Δεν έβγαλε γουλιες ούτε όταν έκανε κακά ενώ μονίμως έβγαζε ότι είχε φάει στην προσπάθεια του να τα κάνει. Αναγκαστηκα να τον ξαπλώσω και κατευθείαν μετά το φαγητό για να τον αλλάξω, έκανε και δεύτερη φορά μόλις τον άλλαξα και λέω Ε εντάξει θα τα βγάλει όλα, και δεν έβγαλε τίποτα. Πολύ καλή μέρα είχαμε, και κακά έκανε μόνος και δεν έβγαλε γουλιες και το πίνει και ευχάριστα.

Κ εγώ στην κοιλίτσα τον βάζω κάθε φορά με το που ξυπνάει και αλλάζουμε πάνα γιατί αλλιώς τα βγάζει όλα. Κάθε φορά στην αλλαγή πανας κάνουμε τις γυμναστικές μας, σηκωματα καθίσματα, γυρίσματα και ότι άλλο. Κανένα τέταρτο το λιγότερο 4 φορές τη μερα. Σίγουρα θα έπρεπε παραπάνω να μένει αποκλειστικά στην κοιλιά αλλά και πάλι ο δικός μου είναι ένας μικρός Χαλκ και με το τόσο που τον βάζω είναι τέρμα δυνατός. Τον προηγούμενο μήνα που πήγαμε στην γιατρό πάλι έλεγε πόσο δυνατό μωρό είναι και ότι μπράβο μου που τον κάνω γυμναστική και φαίνεται. Μου ήρθε να της πω ότι δεν πολύ κάθεται στην κοιλιά γιατι η θα ξερναει η θα βαριέται και θα χτυπιέται σαν το ψάρι με τα μούτρα κάτω, αλλά δεν είπα κάτι αφού το παιδί είναι φιτ 😂

Δευτέρα έχω ραντεβού να δούμε τι θα μας πει πάλι. Έχω και περιέργεια να δω πόσο ψήλωσε γιατί αυτό το παιδί είναι σαν μακαρόνι ψηλόλιγνο, έφυγαν και τα μάγουλα του ενώ γεννήθηκε σαν φούσκας. 

@Anna1986 καλά η δικιά σου από μηδέν είναι το παιδί που βολεύει σε όλα! Η αδερφή μου είναι έγκυος στο τρίτο και εύχεται για ένα τέτοιο παιδί γιατί η δεύτερη της, της είχε βγάλει την πίστη!!

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...