Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Κορίτσια σας παρακολουθώ σχετικά με το ζάχαρο και την καμπύλη ινσουλίνης… πρώτη φορά από εσάς βλέπω πόσο σημαντικό είναι και αυτό το θέμα. Επειδή δεν έχω πραγματικά ιδέα μπορείτε να μου πείτε πότε πρέπει να ελέγχουμε το ζάχαρο και ποια είναι η σωστή στρατηγική για την εμβρυομεταφορά; Επίσης τί σημαίνει παράθυρο εμφύτευσης; Το ελέγχουν ή παίζει να χαθούν τα έμβρυα; Τον άλλο μήνα θα κάνω ετ και λόγω ηλικίας έχω λίγες πιθανότητες… Ο ΔΜΣ μου είναι 30… πρέπει να χάσω άμεσα κιλά; Ή δεν κάνει;

Εχεις κάνει καμπύλη ζαχαρου ; Θα σου έλεγα να επισκεφτείς ένα ενδοκρινολόγο αν δε το έχεις κάνει ήδη. Εγω με ΔΜΣ 21 έχω αύξηση στη καμπύλη την πρώτη και τη δεύτερη ώρα και ερχόμενη αντίσταση στην ινσουλίνη και ξεκίνησα χάπι. Μου είπε η ενδοκρινολόγος πως σε ένα μήνα θα έχει ρυθμιστεί αλλά πρέπει να προσπαθήσω να το υποστηρίξω και με διατροφή.

1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Δυστυχώς δεν δίνουν βάση στο ζάχαρο. Ενας καλός ενδοκρινολόγος θα σε ξεψαχνίσει σωστά για ορμόνες και ζάχαρο. 

Και τσάμπα συνδέουν κιλά με ζάχαρο. Απλα έχεις περισσότερες πιθανότητες. Εχω και εγώ θέμα και είμαι 58 κιλά 1.77

Ακριβώς και εγώ 1,60 και 53 κιλά, ελάχιστες αυξομειώσεις κ το σάκχαρο μου είναι 20 μονάδες πάνω από το όριο σε κάθε μέτρηση.

2 ώρες πρίν, teti83 είπε:

4/2 - 1η χοριακη 103, 6/2 - 2η χοριακη 267. Και 14/2 ξεκίνησε απίστευτη αιμοραγια η οποια την επομενη μερα σταματησε . 17/2 πήγα για να δούμε τι θα δούμε και είδε μόνο έναν σάκο , χωρίς εμβρυικα στοιχεία. Έκανα χοριακη η οποία εδειξε 632. Παλλινδρομη λογικά αλλά αύριο θέλει να πάω για έναν υπέρηχο. Θέλω να πιστεύω ότι θα αποφύγω την αποξεση . 

Κορίτσι μου κουράγιο. Σε νιωθω. Μια αγκαλιά από εμένα. 

Σε άλλα νέα να πω πως με πήρε ο γιατρός τηλ να συζητήσουμε για την αποτυχία. Εξακολουθεί και πιστεύει σε εμένα. Μου λέει συνεχίζεις προσπάθεια , έχω περιπτώσεις 15 χρόνια μεγαλύτερές σου που κατάφεραν με φυσικούς. Σηκώνεις μανίκια και προσπαθείς μου λέει.. Προτείνει PRP στον επόμενο κύκλο γιατί πιστεύει πως θα μου ταιριάξει. Δεν έχω κάτι να χάσω. Μου είπε να μη βάζω χρονοδιάγραμμα, απλά να συνεχίσω όσο αντέχω κ είναι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε. Τι να πω βρε κορίτσια. Θέλω να τον πιστέψω αλλά δε βλέπω ένα μικρό παράθυρο βελτίωσης.

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

Καλησπερα κορίτσια και απο μας!Αυτο με τα ρούχα μόλις σήμερα το συζητούσα!Της πήρα κάποια εξτρα ρούχα γιατί υποτίθεται είχαμε από την ανηψιά μου!Αλλά το 6 δεν της κάνει πλέον!Και σκέφτηκα οτι ισως με τη χρήση και το στεγνωτήριο ήταν κάπως μαζεμένα..Πήρα σετ από mayoral  το 6-9 (και ενώ η μπέμπα στις 30/1 που πήγαμε παιδιατρο ήταν 64 πόντους,της είναι μια χαρά!)Καλά το 6 του orchestra ούτε καν..Της μπαίνουν το 9 και το 12 από την ανηψιά μου!Mothercare το φορμακι εξόδου είναι υποτίθεται 9 και της είναι τσίμα τσίμα!Και από κιλά έπαιρνε στους 2 πρώτους μήνες πάνω από κιλό,αλλά τώρα ψιλοεκοψε και ζυγίζει 7220(σήμερα).Και αύριο κλείνει 4 μήνες!Και τα ζάρα επίσης μικρά σε αντίστοιχη ηλικια(γενικά και από τα αγόρια το έβλεπα αυτό,αλλά μου φαίνεται το έχουν παρακάνει με την οικονομία στο ύφασμα!!🤣🤣)

Αν έγραψες απάντηση δεύτερη πέρα από αυτή για τα ρουχακια δεν μου την εμφανίζει, έχει μόνο την παράθεση της δικιάς μου απάντησης 😂

Καλά τα ρούχα γενικά είναι ότι ναναι. Έχω πάρει κάποια 6-9 και του είναι κουτί, κάποια τσιμα τσιμα και κάποια μεγάλα. Το έλεγαν αλλά δεν το πίστευα. Και ο δικός μου είναι πολύ κανονικός, σε όλα είναι στο μέσο όρο. Στο προηγούμενο μας ζύγισμα που ήταν 2 μηνών και μιας εβδομάδας ήταν 5250 και 60 εκατοστά που είναι πραγματικά στην μέση της καμπύλης. Οπότε το θεωρώ λίγο τρελό παιδί 2,5 μηνών να φοράει ρουχακια για 4-5 μήνες μεγαλύτερα 😂 είναι που τα μισά από αυτά τα μαγαζιά φτιάχνουν ρούχα για κινεζακια, είναι άλλες μετρήσεις ξεκάθαρα! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Nasiad αυτό με το στρώμα κ την κλίση το χουμε κάνει κ εμείς. Εγώ καταλαβαίνω ότι άμα τσιτώνει ή ζορίζεται βγάζει γουλιες, στον ύπνο δε μου χει τύχει (..ακόμα τουλάχιστον), θα είχα παθει σοκ. 

Ακριβώς όπως τα περιγράφετε το θέμα με τα ρούχα! Κοιτάω να κάνω μια παραγγελία απο h&m (μαρεσουν γιατι έχουν πολλά cotton) σε 9αρια κ 12αρια για να χει τους επόμενους μήνες. Επίσης και στη καλαθούνα είναι τσίμα τσίμα το παιδι. Μαρεσει που λένε ότι είναι μέχρι 6 μηνών..τε καν!

9 ώρες πρίν, DepiDukes είπε:

@Nasiad αυτό με το στρώμα κ την κλίση το χουμε κάνει κ εμείς. Εγώ καταλαβαίνω ότι άμα τσιτώνει ή ζορίζεται βγάζει γουλιες, στον ύπνο δε μου χει τύχει (..ακόμα τουλάχιστον), θα είχα παθει σοκ. 

Ακριβώς όπως τα περιγράφετε το θέμα με τα ρούχα! Κοιτάω να κάνω μια παραγγελία απο h&m (μαρεσουν γιατι έχουν πολλά cotton) σε 9αρια κ 12αρια για να χει τους επόμενους μήνες. Επίσης και στη καλαθούνα είναι τσίμα τσίμα το παιδι. Μαρεσει που λένε ότι είναι μέχρι 6 μηνών..τε καν!

Άμα μου τα έκανε μόνο όταν είναι ξύπνιος καλά θα ήταν. Αλλά αυτός τα κάνει και ενώ κοιμάται.. και είναι και ένα μωρό κομάντος. Από 15 ημερών εγώ τον βάζω στο πλάι κ αυτός τις μισές φορες γυρναει ανάσκελα... Μου αρέσει που λένε πάντα να τα βάζουμε στην πλάτη να κοιμούνται, εγώ αν τον έβαζα στην πλάτη θα είχαμε μεγάλο κίνδυνο για αναρρόφηση. Τρεις φορές ως τώρα οριακά πνίγηκε μπροστά μου και τον γύρισα στο πλάι να τρέξει το γάλα που το έκανε μπουρμπουλιθρες στο λαιμο. Τη νύχτα πολλές φορές γυρίζει ανάσκελα και έχω μονίμως το νου μου για να τον βάζω στο πλάι πάλι. Εννοείται με σφήνα όλα αυτά Ε 😂 δεν τον πτοεί τίποτα. 

Τα νούμερα των hmm είναι επίσης μικρά. Μου έφεραν δώρο φορμακι από εκεί 6-9 και είναι ελάχιστα μεγάλο. Η ποιότητα πολύ καλή! Πάντως δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ πλέον αγοράζω μόνο φορμακια με φερμουάρ, τρελή ευκολία. Έχω ένα σωρό από την αδερφή μου με κουμπιά και τα έχω αφήσει στην άκρη και του βάζω μόνο όσα αγόρασα με φερμουάρ πλέον. 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...