Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

πρίν από 30 λεπτά , Fay_ είπε:

Καλησπέρα Μαίρη! Εμένα είναι καμιά βδομάδα τώρα που έχουν αρχίσει και τα πιάνουν όταν τα έχουν κοντά τους. Μην αγχώνεσαι θα γίνει και το πιάσιμο. 
Εγω τώρα έχω αγχωθεί που δεν γυρνάνε ακόμα το κορμάκι τους από μπρούμυτα ανάσκελα. Τους βλέπω πως κάπως πάνε να το κάνουν αλλά δεν το έχουν ακόμα..

Φαίη, είναι νωρίς ακόμα! Μπορεί να το κάνουν ακόμα και στους 6 μήνες! Προσπάθησε να τους ρολάρεις εσύ για αρχή, προκειμένου να τους "συστήσεις" την κίνηση. Όπως βλέπω, κι εσύ Φαίη, έτσι κι εγώ, όλο κάτι βρισκουμε να μας ανησυχεί..αναφωτιεμαι πότε θα ηρεμήσουμε 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, mary_33 είπε:

Το μισή ώρα το βρίσκω ιδανικό! Εγώ τον κρατάω μια ώρα, αλλά υπάρχουν και φορές που φτάνει να βγάλει γουλιές ακόμα και στο 2ωρο συν...οι αλλαγές στα ρούχα του πάνε κι έρχονται καθημερινά...δεν έχουμε άλλα ατυχήματα λόγω δυσκοιλιότητας, έχουμε τις αναγωγές..η παιδίατρος επιμένει να μην αλλάξουμε γάλα αφού παίρνει κανονικά βάρος, αλλά θα το ξαναθεσω την επόμενη εβδομάδα που θα πάμε για εμβόλια πάλι. Πάντως, και ο δικός μου πριν απο 3 μέρες είχε τρελή γκρίνια και κλάμα και ήταν λογικά άλμα. Ελπίζω να έχετε ηρεμήσει, Νάσια! 

Να σας ρωτήσω κορίτσια: έχουν αρχίσει να πιάνουν αντικείμενα και αν ναι, από πότε; Εμενα πρόσφατα έχει αρχίσει να χαλαρωνει τα χέρια από σφιχτά που τα είχε, αλλά κίνηση να πιάσει δεν βλέπω, πάρα μόνο τα  χτυπάει..

Και μια ώρα να τον κρατήσω πάλι μπορεί να βγάλει κ εμένα και δύο δυωρο. Με απλό γάλα έβγαζε τραγικά ο δικός μου, δεν μπορούσα να ησυχάσω την νύχτα. Εδώ σκέψου ότι κάτι με το αντιαναγωγικο βγάζει αλλά δεν συγκρίνεται. Αλλάξαμε 3 και από αυτά και ιδιαίτερα με το αλμιρον αρ είχαμι ησυχάσει, δεν έβγαζε καθόλου. Αλλά η δυσκοιλιότητα μας ανάγκασε να το αλλάξουμε. Βέβαια καμία βελτίωση πάλι, έχει μεγάλο θέμα. Σήμερα βάλαμε αναγκαστικά υπόθετο πάλι, και δεν έκανε τίποτα!! Άλλη μια φορά το έκανε αυτό, και τελικά έκανα 5 το ξημέρωμα. Πολύ καλό αυτό, από τη μια να κλαίει αυτος και από την άλλη να προσπαθώ να πλύνω το κωλι του 😂😂 το περιμενω και σήμερα το ίδιο. 😂 

Εμένα ακόμη τα έχει μπουνιτσες τα χέρια και του αρέσει να πιάνει και να ξεριζώνει μαλλιά και αν φοράς κάνα κρεμαστό 😂 ως εκεί!! 

@Fay_είναι νωρίς για να γυρίζουν. Εγώ τον κάνω κάθε μέρα ασκήσεις για αυτό αλλά προς το παρόν μόνο απο ανάσκελα στο πλάι και το αντίστροφο κάνει. Αλλά ξέρω ότι είναι νωρίς οπότε δεν με απασχολεί. 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...