Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

Και εμένα ο παιδίατρος είναι αρνητικός με τους κλειστούς χώρους!Πχ στη γιορτή του γιου μου ,που πήγαν σινεμά,εγώ βολοδερνα στη Βάρκιζα με το καρότσι!Είχα μια φίλη μου παρέα,πήραμε καφέ και 2 ώρες βολτάραμε!Αλλά όταν πήγαμε μετά για φαγητό,πήγα και εγώ..Σήμερα στο νηπιαγωγείο δεν μπορούσα να μην πάω.. Ο κακομοίρης με περίμενε πώς και πώς..Αλλά και στα ραντεβού με τη δουλειά την πήρα τώρα πρώτη φορά!Δεν είχα που να την αφήσω.. Και επειδή ήδη η πεθερά θα την κραταει 2 φορές τη βδομάδα,δε θέλω να τη φορτώσω επιπλέον...Είναι ήσυχο μωρό κιόλας!Ο δεύτερος ήταν καλοκαιρινός αλλα όταν ηταν ξύπνιος δεν καθόταν και χάζευε γύρω γύρω..Γκρίνιαζε και έκλαιγε..Ακόμα και ως τη μαμά μου που τον έπαιρνα έκλαιγε στο αυγο(μετά τους 2 μήνες ηρεμησε).Οπότε ξεκάθαρα είναι και στο μωρό.. @Fay_εσύ έχεις 2!Ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας!!Εγώ τώρα 2 πρωινά να ετοιμάσω τα 2 μεγάλα και μετα και το μωρο και να ετοιμαστώ και εγώ...Οκ!!!Θέλει πολύ οργάνωση από την προηγούμενη..Ρούχα,πρωινό,κολατσιό,ακόμα και τα μπουφαν τα έχω κρεμάσει να τα βρουν έτοιμα να φεύγουμε.. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα η γιατρός είπε να τον βγάζω από 20 ημερών αν θέλω, και για καφέ να πάμε αρκεί να μην πάμε σε μέρος με πολύ κόσμο. Κ όντως πριν καν 40ισει πήγαμε τον πρώτο μας καφέ αλλά καθίσαμε έξω μιας και είχε εξαιρετικό καιρό. Πήγα και σε εσωτερικό χώρο αλλά ένα άκυρο πρωινό που ήμουν στην καφετέρια εγώ η αδερφή μου και η σερβιτόρα 😂

πρίν από 53 λεπτά , Fay_ είπε:

Κι εγώ μόνο όταν έχει ήλιο τους βγάζω. Αλλά τώρα επειδή έχει μέρες να βγάλει ήλιο την Κυριακή θα τους πάμε σε κανένα κλειστό εμπορικό. Ο γιατρός είπε οκ για το εμπορικό έχουν ξανά πάει. Θα τους πάω Κυριακή που είναι κλειστά τα μαγαζιά για λιγότερο κόσμο. Εγω Άννα σε θαυμάζω.. θέλω κ εγώ να βγαίνω για δουλειές ψώνια κτλ και να τους έχω παντού μαζί αλλά δεν. Είναι δύο και το καρότσι τους είναι ασήκωτο να το κουμαντάρω μόνη μου. Εχω και τον άντρα μου που φοβάται υπερβολικά και με έχει επηρεάσει τύπου που θα πας μόνη σου με δύο μωρά θα συμβεί τίποτα κτλ.. αλλά δεν ξέρω θέλω να βγαίνω με έχει κ μένα πειράξει η κλεισούρα. 
Εσείς τουλάχιστον Μαίρη βγαίνετε οι δυο σας με τον άντρα σου απ ότι καταλαβαίνω. Εμείς ούτε καν.. 

Καλά όταν λέω βγαίνουμε,η φανταστείς.. σουπερμάρκετ ή σε κατάστημα βρεφικών για ψώνια του μωρού..καλά εσείς με τα δίδυμα έχετε άλλο λεβελ δυσκολίας δεν το συζητώ..και μόνο στη σκέψη σας θαυμάζω! 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...