Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

17 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

@Nasiad έτσι ακριβώς ειναι και η μαμά μου!Έχει υπομονή που τη θαυμάζω και τη ζηλεύω ,γιατί εγώ τοοοση υπομονή δεν έχω..Είναι ζεν ειδικά όταν έχει να κάνει με τα εγγόνια της..Ο αδερφός μου έχει 2 παιδάκια και αυτός,το αγόρι 3 ετών και το κοριτσι θα γίνει 2.Οπότε είναι πολύ κοντά ηλικιακά.Και έχει τύχει να κρατήσει τα 2 αγόρια μου και τα 2 ανήψια μου!Και να είναι η ανηψιά μου μωρό μωρό.Και να έχει και το σπίτι,μαγείρεμα κτλ.!Η πεθερά μου πάλι δε θα της βγει και η ψυχή που λέω!Πχ θυμάμαι είχε πάει ο άντρας μου να της κάνει κάτι δουλειές που ήθελε στον κήπο και πήρε μαζί και τον μεγάλο μου γιο(την αδυναμία της).Είχα τότε τον μικρό μου 5 , 6 μηνών!Και τον παίρνω τηλ.και του λέω ότι πρέπει να μπει και σουπερμάρκετ, αλλά δεν προλάβαινε και μου λέει,θα πας εσύ??Δεν ήθελα να πάρω το μωρό μαζί!Αλλά ούτε να ζητήσω εγώ από την πεθερά να το κρατήσει γιατί είχαν προηγηθεί σκηνικά που έβλεπες ότι οκ ,το ταχταριζω και ως εκεί.. Και την ρωτάει!Εγώ στο μεταξύ στο ακουστικό να ακούω και να γελάω πριν καν απαντήσει!!Τη ρωτάει λοιπόν,μάνα θα κρατήσεις το μωρό μισή ώρα να πεταχτεί η Άννα σουπερμάρκετ???Και απανταει:ααα δεν μπορώ!Έχω βάλει το παστίτσιο στο φούρνο!!!!!Ακόμα γελάμε κάθε φορά που το θυμόμαστε με τον άντρα μου!!Η μάμα μου και φαγητό φτιάχνει(όχι να το έχει ήδη στο φούρνο) και κρέπες θα τους φτιάξει και ό,τι ζητήσουν και κάνει κουμάντο 4 μαζί!!Όχι ένα αυτόνομο και ένα μωρό για μισή ώρα!!Αλλά τι να λέμε..Είναι ξεκάθαρα η παροιμία,όποιος δε θέλει να ζυμώσει.. Τελοσπαντων!Πάλι συγκρίνω!Αλλά ίσως κάνει καλά,γιατί 60 κάτι και είναι μια χαρά!Ούτε μέση,ούτε αρθρώσεις,ούτε τίποτα!Και χαλαρή!Σου λέει, εγώ έκανα το χρέος μου ,μεγάλωσα τα παιδιά μου!Τώρα όσο και όπως μπορώ συμμετέχω.. Ενώ η μαμά μου 62(μεγάλη δεν τη λες) και είναι με ένα κολάρο για τον αυχένα και ρίξη τενόντων..Αλλά αν της ζητήσεις να κρατήσει εγγόνι όπως λέει και ο άντρας μου,και στο κρεβάτι να είναι πτώμα θα αναστηθεί να το κρατήσει.

Εμένα κόλλησε η μπέμπα μάλλον από το γιο μου τον μικρό που έχει βήχα και φουλ καταρροή..Και ήταν το πρώτο βράδυ μετά από 3 μήνες που γεννήθηκε που μπορώ να πω ότι με ξενύχτησε !Πήγε για ύπνο στις 3!!!Να προσπαθεί να κοιμηθεί και να ρουθουνιζει το κακόμοιρο.. Αν την είχα όρθια στην αγκαλιά μου γλάρωνε .Με το που την ακουμπούσα σε 2 λεπτά κουνιόταν σα σκουληκάκι!Ώσπου παιδιά αναγκαστικά της έκανε πλύση.. Όπως μου έδειξε η μαία στο μαιευτήριο ακόμα (δεν έχω χειρότερο,γιατί φοβάμαι μην πνιγει).Με το που καθάρισε η μύτη της (και αφού την άκουσε και όλο το τετράγωνο εννοείται!!!),έπεσε ξερή για ύπνο ως τις 6.30!Ξύπνησε πάλι επειδή είχε κλείσει η μύτη της και ξανά μανά τα ίδια,ξανακοιμηθηκε. Οπότε σήμερα το πρόγραμμα έχει πάει περίπατο.. Είμαστε εκτός προγράμματος!Από τη 1 έπεσε ξερή και ακόμα κοιμάται (συμπληρώνει τον βραδινό υπνο)..Τη θηλάζω φουλ και ελπίζω να μην δω τίποτα χειρότερο..Π μικρός πάντως είναι ήδη καλύτερα,απλά είχε βήχα και η φωνή του ήταν πιο βραχνιασμενη..

Καλημέρα! Περαστικά στην μπεμπούλα! Χαλαρή σε ακούω, Άννα, και μπράβο σου! Προφανώς γνωρίζεις από τα άλλα 2 σου παιδάκια. Πήρες τον παιδίατρο ή δε χρειάζεται θεωρείς; Ρωτώ για να σε ξέρω σε αντίστοιχη περίπτωση (όχι ότι δεν θα τον πάρω, αλλά λέμε τώρα 🤪). Επίσης, αυτό με την πλύση που λες είναι με φυσιολογικό ορό; Αν ναι, εμένα μου είχαν πει στο Λητώ και το κάνω κάθε μέρα και έχω παραλείψει να ρωτήσω παιδίατρο ρε γαμωτο. Εννοείται σπαραζει ο γλυκούλης (είναι το χειρότερό του, ούτε όταν πεινάει δεν κλαίει έτσι) και στενοχωριέμαι τόσο πολύ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Κ εγώ αυτό με την πλύση με ορό κάθε μέρα το κάνω και σπαράζουν.. Κ εμένα το ένα μωράκι είχε κολλήσει και είχε μπούκωμα και μύξες φουλ κ είχε γίνει πριν καν σαραντισουμε. Είχα πάρει το γιατρό κ είχε έρθει να τον ακροαστεί κ μου είχε πει είναι οκ αλλά αν ανεβάσει πυρετό να τον ειδοποιήσω γιατί μπορεί να γυρίσει σε βρογχιολιτιδα. Τότε είχα πάρει και τη συσκευή που ρουφάει τις μυξουλες και την χρησιμοποιώ ακόμα όταν τους βλέπω να έχουν. 
Πως είναι @Anna1986 η μπέμπα σήμερα; 

Κορίτσια εγώ πέρασα μαρτυρικό βράδυ. Μέχρι τις 4 δεν κοιμόντουσαν και αναρωτιέμαι μήπως δεν τους κουράζω αρκετά την ημέρα και τους βγαίνει υπερένταση το βράδυ; Εγώ αυτό που κάνω μέσα στη μέρα είναι θα τους ταΐσω και θα τους βάλω στο κρεβάτι γτ φοβάμαι μετά το φαΐ να τους βάλω στο γυμναστήριο ή στο ριλαξ. Οπότε τους αφήνω να κοιμηθούν κάνα δίωρο και μετά αφού ξυπνήσουν και πριν το επόμενο γεύμα τους βάζω στο γυμναστήριο για ασκήσεις. Μήπως τα κάνω λάθος ρε κορίτσια;; Εσείς τι πρόγραμμα ακολουθείτε;

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...