Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι πολύ καλός αριθμός τα 12 για να πας σε βλαστοκύστες, πάνω από 6 είναι ένας σχετικά καλός αριθμός. Το 12 είναι πολύ καλό! Όλα καλά θα πάνε να σκέφτεσαι θετικά 🤞 καλή επιτυχία! ❤️

Κορίτσι μου τα 12 είναι ένας άριστος αριθμός!Κατι που δεν ακούς συχνά!Σιγουρα θα έχεις πολλές βλαστοκύστες!Εγω έκανα ωοληψια 6 γονιμοποιήθηκαν τα 5 και έχω 4 βλαστοκύστες.Οποτε καταλαβαίνεις σε σένα τι πρόκειται να συμβεί! Ολα με το καλό σου εύχομαι!

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

1 hour ago, Fay_ είπε:

Μιας και θίγεις το θέμα πεθερά θα παραθέσω την εμπειρία μου για να μου πείτε αν είμαι παράλογη. 
Η πεθερά μου λοιπόν είναι νεότατη, 56 ετών, καλά να είναι η γυναίκα. Μένουμε σε ιδιόκτητη δική τους διπλοκατοικία, εκείνη με τον πεθερό μου μένουν πάνω σε σπίτι 150 τμ και εμάς μας παραχωρούν το κάτω 50τμ… ένα υπνοδωμάτιο..να σημειώσω πως έχω πατρικό στο οποίο θα μπορούσαμε να πάμε και να είμαστε πιο άνετα από άποψη χώρων αλλά ο σύζυγος το θεωρεί παλιό (είναι του 85 αλλά ανακαινισμένο). Πριν γεννηθούν τα μωρά ο άντρας μου θεωρούσε πως η μητέρα του θα παραχωρήσει το μεγάλο σπίτι και θα κατέβουν εκείνοι στο μικρό, μόλις της το είπε του το ξέκοψε λέγοντας πως δεν μπορεί να στριμωχτεί και έχει συνηθίσει να έχει την άνεση της…

πάμε στο θέμα βοηθειας..πριν γεννηθούν τα μωρά σχολάγε στις 2 (δημόσιος υπάλληλος) λίγο πριν γεννηθούν ζήτησε να αλλάξει ωράριο και να σχολάσει στις 5..λέγοντας πως την εξυπηρετεί καλύτερα.. μόλις γυρίσει σπίτι κάθε απόγευμα μας χτυπάει και μας λέει θέλετε κάποια βοήθεια ή να ανέβω.. αν από ευγένεια εγώ πω όχι φεύγει τρέχοντας αλλιώς αν πει ο άντρας μου ναι κάθεται καμιά ώρα μαξ και κάνει κανένα τάισμα αν είναι η ώρα.. 

Αλλο θέμα που με ενοχλεί είναι ότι έχει τρελή αδυναμία στον έναν μπέμπη που θα πάρει το όνομα του άντρα της και μοιάζει στον άντρα μου. Και δεν με ενοχλεί για τώρα όταν όμως τα παιδιά θα αρχίσουν να καταλαβαίνουν δε θέλω καθόλου να υπάρχουν διακρίσεις. 
Τελος, μου πέταξε ο άντρας μου πως ζήτησαν οι γονείς του να δίνουμε ενοίκιο για το σπίτι που μας παραχωρούν για να πληρώνουν το δάνειο του μεγάλου σπιτιού στο οποίο μένουν εκείνοι γιατί δεν βγαίνουν.. και μου λέει άλλωστε σε εμάς θα μείνει κάποια στιγμή… και ότι αν δεν το παραχωρούσαν θα το νοικιάζαν και α πλήρωναν το δάνειο του άλλου και του λέω οκ πάμε στο δικο μου και να το νοικιάσουν αα όχι μου λέει.. 

πείτε ρε κορίτσια είμαι παράλογη;;

Καλησπέρα κορίτσια!!  @Nasiad αυτό το είχα και εγώ!!Πίστευα ότι κανένας δε θα προσέξει όπως εγω(ειδικά το δευτερο που ηταν πιο δυσκολο)..Στη μαμά μου τα εμπιστευομουν,βέβαια το πρώτο μου μωρό το άφηνα και στην πεθερά!Η "ρηξη" ήρθε όταν είχα κάνει το δεύτερο μωρό και έπρεπε να πάω το μεγάλο μου δεύτερη μέρα στον παιδικό (ήταν ημέρα προσαρμογής οπότε θα έπρεπε να παραμείνω και εγώ στο χώρο για 2 ώρες!Και επειδή την πρώτη μέρα είχα αφήσει το μωρό στη μαμά μου ,είπα να το  αφήσω τη δεύτερη στην πεθερά!Ο μπέμπης τότε 2.5 μηνών.. Αλλά δεν ήταν όπως το πρώτο μου μωρό και όπως είναι και η μπέμπα τώρα που το αφήνεις και κοιμάται..Είχα ένα βαθμό δυσκολίας παραπάνω (όχι ότι ήταν δύσκολο μωρό,απλά επειδή θήλαζα αποκλειστικά είχε πιο συχνές αφυπνίσεις και πιπίλα δεν έπαιρνε για κανένα λόγο,οπότε ήταν λίγο πιο δυσκολος).Πάμε λοιπόν στον παιδικό και επιστρέφοντας βρίσκω την πεθερά σε περίεργη κατάσταση.. Μου αφήνει όπως όπως το μωρο(εκείνη τη μέρα θα έπαιρνε τον μεγάλο να περάσουν μαζί τη μερα)και μου λεει:αυτό το κουνάς μια ώρα για να κοιμηθεί ένα τέταρτο!!! 

Ε αυτό ήταν!!Δεν της το ξανά άφησα από τότε που να με έκανες χρυσή!Με πείραξε απίστευτα η κουβέντα λες και έφταιγε το μωρό!Επιπλέον ήξερα ότι δεν ανήκει στην κατηγορια των γιαγιάδων "χαλι γινομαι-πατα με" ,οπως η μαμά μου.Οχι ότι είναι απαραίτητα κακό αυτό,γιατί πχ τη μαμά μου λόγω χαρακτήρα πολλές φορές την εκμεταλλευονται ..Η πεθερά βάζει όρια και λέει ω1 εδώ μπορώ,σας κάνει??Καλώς!Πχ τώρα κάθε Παρασκευή παίρνει τα παιδιά από το σχολείο και τα κρατάει ως τις 7.30 το απόγευμα γιατί μετά έχει ιδιαίτερο ο μεγάλος μου!Επανάληψη κάνει μαζί της..Και είμαι ευχαριστημένη γιατί έχω μια μέρα κενή!Στην εγκυμοσύνη πχ που ήμουν με περιδεση ο μπαμπάς μου ΚΑΘΕ μέρα τα πήγαινε για μπανιο(8 με 12 έλειπαν και είχα λίγο την ηρεμία μου).Να έλεγα στην πεθερά να τα πάει κάθε μέρα για μπάνιο???Ούτε καν!!Εδώ η κόρη της ήρθε με τα παιδιά της από Γερμανία και πήγαν μαζί με τον μπαμπά μου!😅😅Οπότε και εγώ είπα αντί να στενοχωριεμαι και να λέω,ααα η μαμά μου θα το έκανε πχ αλλιώς,πλέον  δέχομαι την οποία βοήθεια μπορεί να προσφέρει ο καθένας!Όσο μπορεί και θέλει!Από Φεβρουάριο πχ είπα στην πεθερά ότι 2 φορές την εβδομάδα για 2 ώρες μαξ θέλω να κρατάει την μπέμπα να ξεκινήσω γιόγκα!Είπε οκ!Θα δείξει αλλά προς το παρόν είναι θετική!Και ναι θα την αφήνω,γιατί για να είναι το μωρό καλά,πρέπει να είμαι αρχικά εγω(όσο εγωιστικό και αν ακουγεται)..

@Fay_όχι δε σε θεωρώ παράλογπα.Τωρα στην παραχωρηση του σπιτιου ειναι δικη τους επιλογη,εκεί πάω πασο(λες έφτιαξαν ένα σπίτι,ήρθε η ώρα να το χαρούν,γιατί να το παραχώρησουν ..Αλλά όχι και να πληρώσετε ενοίκιο.Εγω θα επεμενα να πάω στο πατρικό μου..Αυτό με το  ωράριο ίσως το έκανε για να βάλει τα όριά της έμμεσα (γιατί πολύ πιο ξεκούραστα περνάς στη δουλειά πάρα στο σπίτι με ένα ποσό μάλλον  με 2 νεογέννητα)..Αυτό με την αδυναμία δυστυχώς το έχουμε και εμείς.. Ο μεγάλος μου ήταν το πρώτο εγγόνι και από την πλευρά μου και από την πλευρά του άντρα μου..Ήταν ένα πανεύκολο μωρό και αντικειμενικά (δεν είμαι μαμά κουκουβάγια!!😅😅)ήταν και είναι ένα πολύ όμορφο παιδάκι!!Με καταγάλανα ματάκια και καστανοξανθο σγουρο μαλλί δαχτυλίδι!Μου τον είχαν ζητήσει για διαφήμιση 😅😅 κυριολεκτικά!Εεε η αδυναμία της πεθεράς κάνει Καραμπάμ..Ακόμα και σε σχέση με τα παιδιά της κόρης της,ο μεγάλος μου είναι πάντα προτεραιότητα.. Και με εκνευριζε πολύ γιατί θεωρούσα ότι αδικείται ο δεύτερος.Αλλα το είπα και στον άντρα μου και σε εκείνη. Ότι εφόσον  βλέπω διάκριση θα παίρνω τα μέτρα μου.Πχ έπαιρνε κάτι φεγγάρια μόνο τον μεγάλο με τη δικαιολογία ότι ο μικρός είναι ζωηρός και μικρότερος.Και της είπα ή θα παίρνετε και τους 2 ή κανέναν.Γιατι δε θέλω ο μικρός να το βλέπει ότι γίνεται διάκριση.Οποτε πάνε παντού πακέτο!Πλέον!😅😅Οπότε βάλε όρια!Όσο είσαι καλή και δεκτική δε θα σου πει κανένας "μπραβο".Βάλε όρια γιατί έτσι θα σε εκτιμανε.Αυτο τουλάχιστον ισχύει στη δική μου περίπτωση..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 36 λεπτά , linaa είπε:

Δίκιο έχεις ... Κ ο συζηγος όμως της έχει μοιάσει ... Να πάτε στο δικό σου σπίτι Κ να του πεις αν δεν θέλει να ακολουθήσει να μείνει μοναχός του . Θέλει ένα ταρακουνημα....

Εντάξει να ζητάνε ενοίκιο απτά παιδιά τους πρώτη φορά το ακούω... Να πεις στον άντρα σου ότι ενοίκιο είναι παράλογο να δώσετε σε ανθρώπους που δουλεύουν Κ στην πεθερά σου ότι θα της το ξεπληρώσεις στα γεράματα να μην ανησυχεί .... 

Κ εγώ έτσι έχω μεγαλώσει γνωρίζοντας πως οι γονείς δε ζητάνε μόνο δίνουν ανιδιοτελώς.. εγώ θα ντρεπόμουν να ζητήσω από τα παιδιά μου λεφτά. Θα προτιμούσα να πω πηγαίντε στο άλλο σπίτι γιατί δυστυχώς δε βγαίνω και θέλω να το νοικιάσω. Λεφτά πάντως δεν θα έπαιρνα. 
@Anna1986 προφανώς δικαίωμα τους να το χαρούν το σπίτι τους, απλά τα βάζω και με τον άντρα μου που μας αφήνει στα 50 τετραγωνικά με δύο μωρά αντί να πάμε στο δικο μου και αυτό το κάνει ελπίζοντας πως η μάνα του κάποια στιγμή θα το παραχωρήσει. Κ εγώ προτιμώ να μένω στην περιοχή που είμαστε τώρα γιατί είναι καλύτερα για το μεγάλωμα παιδιών, είμαστε Παπαγου και το δικό μου είναι νέα Σμύρνη , αλλά δεν μπορώ να περιοριστώ με δύο παιδιά σε ένα τόσο μικρό σπίτι. 
Το Σάββατο ήθελα να πάω ένα κομμωτήριο να κουρευτώ που ήμουν σαν την τρελή και το έκανε θέμα. Είπε στον άντρα αα δεν ξέρω αν θα μπορώ έχω κάτι δουλειές κτλ ενώ της το είχαμε πει δυο βδομαδες πριν. Που να πω κ εγώ πως θέλω να ξεκινήσω πιλατες ποιος μας ακούει..κάποια στιγμή κιόλας μου την είπε απέξω απέξω του στυλ τι τα ήθελες τα δίδυμα λούσου τα τώρα, ενώ ξέρει τι στεναχώριες έχω περάσει για να τα καταφέρω 

Το ωράριο της προφανώς το άλλαξε εσκεμμένα..

δυστυχώς η μαμά μου δεν μπορεί να με βοηθήσει έχει άνοια και ο μπαμπάς μου που ήταν πολύ βοηθητικός σε όλα, τον χάσαμε ξαφνικά λιγο πριν μείνω έγκυος και μου λείπει πολύ..

πρίν από 28 λεπτά , Fay_ είπε:

Κ εγώ έτσι έχω μεγαλώσει γνωρίζοντας πως οι γονείς δε ζητάνε μόνο δίνουν ανιδιοτελώς.. εγώ θα ντρεπόμουν να ζητήσω από τα παιδιά μου λεφτά. Θα προτιμούσα να πω πηγαίντε στο άλλο σπίτι γιατί δυστυχώς δε βγαίνω και θέλω να το νοικιάσω. Λεφτά πάντως δεν θα έπαιρνα. 
@Anna1986 προφανώς δικαίωμα τους να το χαρούν το σπίτι τους, απλά τα βάζω και με τον άντρα μου που μας αφήνει στα 50 τετραγωνικά με δύο μωρά αντί να πάμε στο δικο μου και αυτό το κάνει ελπίζοντας πως η μάνα του κάποια στιγμή θα το παραχωρήσει. Κ εγώ προτιμώ να μένω στην περιοχή που είμαστε τώρα γιατί είναι καλύτερα για το μεγάλωμα παιδιών, είμαστε Παπαγου και το δικό μου είναι νέα Σμύρνη , αλλά δεν μπορώ να περιοριστώ με δύο παιδιά σε ένα τόσο μικρό σπίτι. 
Το Σάββατο ήθελα να πάω ένα κομμωτήριο να κουρευτώ που ήμουν σαν την τρελή και το έκανε θέμα. Είπε στον άντρα αα δεν ξέρω αν θα μπορώ έχω κάτι δουλειές κτλ ενώ της το είχαμε πει δυο βδομαδες πριν. Που να πω κ εγώ πως θέλω να ξεκινήσω πιλατες ποιος μας ακούει..κάποια στιγμή κιόλας μου την είπε απέξω απέξω του στυλ τι τα ήθελες τα δίδυμα λούσου τα τώρα, ενώ ξέρει τι στεναχώριες έχω περάσει για να τα καταφέρω 

δυστυχώς η μαμά μου δεν μπορεί να με βοηθήσει έχει άνοια και ο μπαμπάς μου που ήταν πολύ βοηθητικός σε όλα, τον χάσαμε ξαφνικά λιγο πριν μείνω έγκυος και μου λείπει πολύ..

Πάρε τις αποφάσεις σου να μετακομίσετε από εσένα εξαρτάτε ... Μια χαρά περιοχή είναι η Νέα Σμύρνη Κ τώρα έχει ανέβει Κ πολύ . Είσαι κοντά στο Νιάρχος είσαι Κ κοντά στο Ελληνικό μια χαρά θα είστε . 

Από εσένα εξαρτάτε ποτέ θα το πάρεις απόφαση. Το σπίτι δικαίωμα τους να το κρατάνε. Όταν φύγουν από αυτή την ζωή θα το χαρούν τα παιδιά σας. Τώρα δεν πειράζει ας το κρατήσουν Κ γενικά μην ζητάς τίποτα ούτε σε αντιπαράθεση μαζί τους μην έρθεις . Όταν θα έρθει η ώρα θα ξέρεις πως θα ανταμειφθεις απλά τώρα δεν έχει νόημα να μένετε εκεί... 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 27 λεπτά , Fay_ είπε:

@Fay_  πολύ λυπάμαι.. Ξέρεις και εγώ στις αρχές σύγκρινα πολύ τους γονείς μου με τα πεθερικά.. Γιατί και εγώ μεγάλωσα μέσα σε μια οικογένεια όπου οι γονείς γίνονται χαλί και τους πατάς.. Όλα για παιδιά..Ο άντρας μου πάλι έχει μεγαλώσει μέσα σε μια οικογένεια όπου η μαμά βέρα Γερμανίδα(σε αυτές τις χώρες,στην πλειοψηφία τους τουλάχιστον για να μη γενικευω,τα παιδιά με το που ενηλικιωθουν,γεια σας,πρέπει να σταθούν στα πόδια τους!)Και παρόλο που η οικογένεια του συζύγου έχει μεγάλη οικονομική άνεση,ο σύζυγος δεν περίμενε ποτέ τίποτα από εκεί.Εμενα οι γονείς μου είναι οικονομικά καλά,αλλά σε καμμια περίπτωση όπως τα πεθερικά.. Και όμως η στήριξη από εκεί είναι δυσανάλογα μεγάλη..γιατί σε όλα τους έχουν μάθει να δίνουν..όχι μόνο υλικά!

Όταν λοιπόν σταμάτησα να προσδοκώ ότι κααααποια στιγμή και τα πεθερικά θα έχουν αντίστοιχη συμπεριφορα(πχ με την περιδεση η μαμά μου μαγειρευε παρόλο πολύ δουλεύει,5 φορές την εβδομάδα,ερχόταν για πλυντήρια και σιδέρωμα και γενικά τον όροφο πάνω από τον Αύγουστο και μέχρι να γεννήσω τον είχε αναλάβει εκείνη.. γιατί η κοπέλα που είχα τη σταμάτησα.. Η πεθερά λοιπόν έφτιαξε σύνολο 7 φορές φαγητό σε οοοολη την εγκυμοσύνη.. Αυτό ήταν.. Κάθε Τετάρτη τη βόλευε.. και όταν ήρθε η κόρη της διακοπές,σταμάτησε και αυτό.. Σε άλλη περίπτωση θα μου χτυπούσε πολλυυυυ άσχημα.. Αλλά πλέον που ξέρω ότι γενικά δε θα πιεσουν τον εαυτό τους για τον οποιονδήποτε,λέω οκ..

Σίγουρα η βοήθεια που χρειάζεσαι είναι βασική.. Αλλά δυστυχώς όπως λέει και μια ποντιακή παροιμία,με τα χεράκια σου θα πλυθεις..Δες πως μπορείτε να τα φέρετε βόλτα οι δύο σας με τον σύζυγό.. Σε εκείνους μην υπολογίζεις.. Γιατί όσο περισσότερες προσδοκίες έχεις,τόσες περισσότερες απογοητευσεις θα λάβεις.Αν χρειαστει να πας στο πατρικό σου ,για να είστε πιο άνετα και να μη ζητάνε ενοίκιο κιόλας,να πας..Να κάτσεις και να στριμωχνεσαι σε ένα σπίτι που θα το πληρώνεις κιόλας και θα τους έχεις και υποχρέωση?Εγώ θα έφευγα.Και στο λέω που ο άντρας μου σηκώθηκε και έφυγε από στρωμένη έτοιμη δουλειά του πατέρα του (εγώ να περιμένω ήδη το 2ο παιδί) και ξεκίνησε κυριολεκτικά από το 0 με τις ευλογίες μου!Εύκολα δεν ήταν καθόλου....Αλλά τότε κατάλαβαν οι γονείς του ότι δεν κρεμομαστε από.. δε θα πω τη λέξη!😅😅 Και πλέον οι σχέσεις μας είναι και πολύ καλύτερες.Ο καθένας στα χωράφια του!

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, Fay_ είπε:

Μιας και θίγεις το θέμα πεθερά θα παραθέσω την εμπειρία μου για να μου πείτε αν είμαι παράλογη. 
Η πεθερά μου λοιπόν είναι νεότατη, 56 ετών, καλά να είναι η γυναίκα. Μένουμε σε ιδιόκτητη δική τους διπλοκατοικία, εκείνη με τον πεθερό μου μένουν πάνω σε σπίτι 150 τμ και εμάς μας παραχωρούν το κάτω 50τμ… ένα υπνοδωμάτιο..να σημειώσω πως έχω πατρικό στο οποίο θα μπορούσαμε να πάμε και να είμαστε πιο άνετα από άποψη χώρων αλλά ο σύζυγος το θεωρεί παλιό (είναι του 85 αλλά ανακαινισμένο). Πριν γεννηθούν τα μωρά ο άντρας μου θεωρούσε πως η μητέρα του θα παραχωρήσει το μεγάλο σπίτι και θα κατέβουν εκείνοι στο μικρό, μόλις της το είπε του το ξέκοψε λέγοντας πως δεν μπορεί να στριμωχτεί και έχει συνηθίσει να έχει την άνεση της…

πάμε στο θέμα βοηθειας..πριν γεννηθούν τα μωρά σχολάγε στις 2 (δημόσιος υπάλληλος) λίγο πριν γεννηθούν ζήτησε να αλλάξει ωράριο και να σχολάσει στις 5..λέγοντας πως την εξυπηρετεί καλύτερα.. μόλις γυρίσει σπίτι κάθε απόγευμα μας χτυπάει και μας λέει θέλετε κάποια βοήθεια ή να ανέβω.. αν από ευγένεια εγώ πω όχι φεύγει τρέχοντας αλλιώς αν πει ο άντρας μου ναι κάθεται καμιά ώρα μαξ και κάνει κανένα τάισμα αν είναι η ώρα.. 

Αλλο θέμα που με ενοχλεί είναι ότι έχει τρελή αδυναμία στον έναν μπέμπη που θα πάρει το όνομα του άντρα της και μοιάζει στον άντρα μου. Και δεν με ενοχλεί για τώρα όταν όμως τα παιδιά θα αρχίσουν να καταλαβαίνουν δε θέλω καθόλου να υπάρχουν διακρίσεις. 
Τελος, μου πέταξε ο άντρας μου πως ζήτησαν οι γονείς του να δίνουμε ενοίκιο για το σπίτι που μας παραχωρούν για να πληρώνουν το δάνειο του μεγάλου σπιτιού στο οποίο μένουν εκείνοι γιατί δεν βγαίνουν.. και μου λέει άλλωστε σε εμάς θα μείνει κάποια στιγμή… και ότι αν δεν το παραχωρούσαν θα το νοικιάζαν και α πλήρωναν το δάνειο του άλλου και του λέω οκ πάμε στο δικο μου και να το νοικιάσουν αα όχι μου λέει.. 

Έχω πάθει σοκ, ειλικρινά...ανήκουστα πράγματα..πάλι καλά που εξ όσων βλέπω και από τις κοπέλες που τοποθετήθηκαν έχουμε μεγαλώσει σε υγιείς συναισθηματικά οικογενειες. Για 'μενα είναι αδιανόητη τέτοια συμπεριφορά από γονιό. Εννοείται να πάτε στο πατρικό του, δεν έχεις λόγο να στριμώχνεσαι εκει, να φορτώνεις με την προκλητική έλλειψη βοήθειας (συγγνώμη, αλλά εδω φόρτωσα εγώ που απλά το διάβασα). 

Κορίτσια, εύχομαι και ελπίζω να γίνουμε καλές μητέρες και τα παιδάκια μας να είναι περήφανα για 'μας (φυσικά δεν εννοώ να παραμελούμε τους εαυτούς μας) και να μεγαλώσουμε σωστούς ανθρώπους! 

Διαφημίσεις

1 hour ago, mary_33 είπε:

Έχω πάθει σοκ, ειλικρινά...ανήκουστα πράγματα..πάλι καλά που εξ όσων βλέπω και από τις κοπέλες που τοποθετήθηκαν έχουμε μεγαλώσει σε υγιείς συναισθηματικά οικογενειες. Για 'μενα είναι αδιανόητη τέτοια συμπεριφορά από γονιό. Εννοείται να πάτε στο πατρικό του, δεν έχεις λόγο να στριμώχνεσαι εκει, να φορτώνεις με την προκλητική έλλειψη βοήθειας (συγγνώμη, αλλά εδω φόρτωσα εγώ που απλά το διάβασα). 

Κορίτσια, εύχομαι και ελπίζω να γίνουμε καλές μητέρες και τα παιδάκια μας να είναι περήφανα για 'μας (φυσικά δεν εννοώ να παραμελούμε τους εαυτούς μας) και να μεγαλώσουμε σωστούς ανθρώπους! 

Καλησπέρα κορίτσια, να χαίρεστε όλες τα μωρά σας!!! @Fay_ Εφόσον πληρώνουν ακόμα δάνειο, δύσκολο να το παραχωρήσουν πες τον άντρα σου... εκτός αν αναλάβετε το δάνειο εσείς.. Κλασσικά θα σκέφτονται ότι θα το πάρει όποιος τους κοιτάξει.. πάτε στο πατρικό σου, να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!!!

Ευχαριστώ που με καταλαβαίνετε κορίτσια!

Εκεί που καταλήγω είναι το πόσο σημαντικό είναι για μια νέα μαμά να έχει τη βοήθεια της μαμάς της, που δεν συγκρίνεται θεωρώ ούτε με την καλύτερη πεθερά. 
Εγώ δυστυχώς στην πιο σημαντική στιγμή μιας γυναίκας, όταν γίνεται πρώτη φορά μαμά, δυστυχώς δεν είχα δίπλα κανέναν από τους δύο γονείς μου, οι οποίοι θεωρώ μας μεγάλωσαν πολύ όμορφα και σωστά και έκαναν πάντα το καλύτερο για τα παιδιά τους. Τις πρώτες μέρες μετά τη γέννα, λίγο τα ορμονικά λίγο αυτές οι σκέψεις με είχαν πάρει από κάτω μπορώ να πω, μετά όμως είπα πως πρέπει να το ξεπεράσω γι αυτά τα δύο ανθρωπάκια που με έχουν ανάγκη. 
Ας είμαστε καλά λοιπόν να μεγαλώσουμε σωστά τα παιδάκια μας και να δώσουμε όλη μας την αγάπη σ αυτά τα πλασματάκια 😍

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα και από μένα, έτυχε να μπω να διαβάσω τα τελευταία posts (σας έρχομαι από τις μαμάδες Ιουλίου 😁), αν μου επιτρέπετε @Fay_ αν δε μπορέσετε να φύγετε από εκεί που είστε, από το μικρό σπίτι, να πεις στον άντρα σου και στη πεθερά σου ότι δέχεστε να πληρώνετε ενοίκιο, αλλά θα το δηλώνετε κανονικά στην εφορία μέσω gov, έτσι για να σφίξουν κάποιοι κwλοι, να δουν τι ωραία θα είναι να πληρώνει η πεθερούλα φόρο 😏😂

• Μου αρέσει 2

πρίν από 54 λεπτά , Fay_ είπε:

Ευχαριστώ που με καταλαβαίνετε κορίτσια!

Εκεί που καταλήγω είναι το πόσο σημαντικό είναι για μια νέα μαμά να έχει τη βοήθεια της μαμάς της, που δεν συγκρίνεται θεωρώ ούτε με την καλύτερη πεθερά. 
Εγώ δυστυχώς στην πιο σημαντική στιγμή μιας γυναίκας, όταν γίνεται πρώτη φορά μαμά, δυστυχώς δεν είχα δίπλα κανέναν από τους δύο γονείς μου, οι οποίοι θεωρώ μας μεγάλωσαν πολύ όμορφα και σωστά και έκαναν πάντα το καλύτερο για τα παιδιά τους. Τις πρώτες μέρες μετά τη γέννα, λίγο τα ορμονικά λίγο αυτές οι σκέψεις με είχαν πάρει από κάτω μπορώ να πω, μετά όμως είπα πως πρέπει να το ξεπεράσω γι αυτά τα δύο ανθρωπάκια που με έχουν ανάγκη. 
Ας είμαστε καλά λοιπόν να μεγαλώσουμε σωστά τα παιδάκια μας και να δώσουμε όλη μας την αγάπη σ αυτά τα πλασματάκια 😍

Μήπως νοικιάζεται εκείνο στην νέα σμυρνη; Χαχαχαχαχα όνειρο το έχω να μείνω εκεί! 
Θα σου πω ότι το έχω ακούσει και άλλες φορές να πληρώνεις ενοίκιο στα πεθερικά. Ενας από αυτούς είναι ο αδερφός μου…. 
Σημασία έχει πως θα είσαι με τον άντρα σου και τα παιδιά σου. Άσε τους άλλους. Μένω σε 58τμ με ένα παιδί και έχω φρικάρει. Εχετε άλλο σπίτι και δεν πάτε; Αφού δεν έχετε ούτως ή άλλως βοήθεια. Καλή χρυσή η περιοχή που μένετε τώρα, αλλά και η νέα Σμύρνη έχει την άπλα της, έχει την θάλασσα κοντά. Έχει ωραίο κόσμο. Πλατείες. Και ποιο low profile. Εκεί παπαγου, τους λες και ψωνισμένους. 

πρίν από 17 λεπτά , GiannisP. είπε:

Καλημέρα και από μένα, έτυχε να μπω να διαβάσω τα τελευταία posts (σας έρχομαι από τις μαμάδες Ιουλίου 😁), αν μου επιτρέπετε @Fay_ αν δε μπορέσετε να φύγετε από εκεί που είστε, από το μικρό σπίτι, να πεις στον άντρα σου και στη πεθερά σου ότι δέχεστε να πληρώνετε ενοίκιο, αλλά θα το δηλώνετε κανονικά στην εφορία μέσω gov, έτσι για να σφίξουν κάποιοι κwλοι, να δουν τι ωραία θα είναι να πληρώνει η πεθερούλα φόρο 😏😂

Συμφωνώ! Χαχαχαχχαχα

πρίν από 54 λεπτά , GiannisP. είπε:

Χαχα πολύ καλή ιδέα.. δεν το είχα σκεφτεί 😂

πρίν από 38 λεπτά , Xristina96 είπε:

Μήπως νοικιάζεται εκείνο στην νέα σμυρνη; Χαχαχαχαχα όνειρο το έχω να μείνω εκεί! 
Θα σου πω ότι το έχω ακούσει και άλλες φορές να πληρώνεις ενοίκιο στα πεθερικά. Ενας από αυτούς είναι ο αδερφός μου…. 
Σημασία έχει πως θα είσαι με τον άντρα σου και τα παιδιά σου. Άσε τους άλλους. Μένω σε 58τμ με ένα παιδί και έχω φρικάρει. Εχετε άλλο σπίτι και δεν πάτε; Αφού δεν έχετε ούτως ή άλλως βοήθεια. Καλή χρυσή η περιοχή που μένετε τώρα, αλλά και η νέα Σμύρνη έχει την άπλα της, έχει την θάλασσα κοντά. Έχει ωραίο κόσμο. Πλατείες. Και ποιο low profile. Εκεί παπαγου, τους λες και ψωνισμένους. 

Συμφωνώ! Χαχαχαχχαχα

Κι εμένα μου αρέσει πολύ η νέα Σμύρνη, εκεί γεννήθηκα και μεγάλωσα και την αγαπώ την περιοχή. Ο άντρας μου την θεωρεί χάλια περιοχή μιας και έχει μεγαλώσει παπαγου μέσα στο πράσινο και την ηρεμία. Ίσως για τα παιδιά είναι καλύτερα εδώ αλλά εγώ έχω φρικάρει με την τόση ερημιά, που για να πας να πάρεις έναν καφέ στο χέρι πρέπει να πάρεις αυτοκίνητο και να οδηγήσεις για να βγεις στον πολιτισμό. Με τα πόδια δεν πας πουθενά εδώ, εννοώ μαγαζιά σούπερ μάρκετ κτλ. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Fay_ είπε:

Κι εμένα μου αρέσει πολύ η νέα Σμύρνη, εκεί γεννήθηκα και μεγάλωσα και την αγαπώ την περιοχή. Ο άντρας μου την θεωρεί χάλια περιοχή μιας και έχει μεγαλώσει παπαγου μέσα στο πράσινο και την ηρεμία. Ίσως για τα παιδιά είναι καλύτερα εδώ αλλά εγώ έχω φρικάρει με την τόση ερημιά, που για να πας να πάρεις έναν καφέ στο χέρι πρέπει να πάρεις αυτοκίνητο και να οδηγήσεις για να βγεις στον πολιτισμό. Με τα πόδια δεν πας πουθενά εδώ, εννοώ μαγαζιά σούπερ μάρκετ κτλ. 

Χάλια περιοχή η νέα Σμύρνη; Να μου έλεγα κάτι από δυτικά προάστια , που πραγματικά έχει τρομερές περιοχές, αλλά οκ, οι λίγο καλύτερα οικονομικά μιλάνε για τα δυτικά σαν να είναι η πλεμπα. Αυτό που μου αρέσει στην νέα Σμύρνη είναι η απλά που έχουν τα κτήρια μεταξύ τους. Εκείνο το κομμάτι. Τα παιδιά σου όσο είναι μικρά θα τα έχεις εκεί, γυμνάσιο και μετά θα αλλονιζουν σε όλη την αττική. Επίσης, τα πεθερικά σου είναι νέοι. Θα μείνετε σε 50τμ για 20 - 30 χρόνια ; 

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Χάλια περιοχή η νέα Σμύρνη; Να μου έλεγα κάτι από δυτικά προάστια , που πραγματικά έχει τρομερές περιοχές, αλλά οκ, οι λίγο καλύτερα οικονομικά μιλάνε για τα δυτικά σαν να είναι η πλεμπα. Αυτό που μου αρέσει στην νέα Σμύρνη είναι η απλά που έχουν τα κτήρια μεταξύ τους. Εκείνο το κομμάτι. Τα παιδιά σου όσο είναι μικρά θα τα έχεις εκεί, γυμνάσιο και μετά θα αλλονιζουν σε όλη την αττική. Επίσης, τα πεθερικά σου είναι νέοι. Θα μείνετε σε 50τμ για 20 - 30 χρόνια ; 

Οχι δεν θα μείνουμε.. το έχω ήδη ξεκόψει ότι σε 4-5 μήνες θα φύγουμε, καταρχάς δε χωράνε δύο κούνιες στο δωμάτιο, τώρα τα λίκνα οκ χωράνε.. και έχω πει στον άντρα μου ή θα πάμε νέα Σμύρνη ή θα νοικιάσουμε της νέας Σμύρνης και με το ενοίκιο θα πληρώνουμε ενοίκιο να βρούμε ένα σπίτι κάπου προς Χολαργό/ αγία παρασκευή μιας και θέλει βόρεια προάστια και η αλήθεια είναι βολεύει και για τη δουλειά μου όταν ξεκινήσω ξανά. Τώρα στη νέα Σμύρνη δεν το νοικιάζω είναι κλειστό πιο πολύ για συναισθηματικούς λόγους, είναι το σπίτι που μεγάλωσα και μέχρι πρότινος έμεναν οι γονείς μου και νιώθω περίεργα να δω άλλους να μένουν μέσα.. έχω κ εγώ τα κολλήματα μου 

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Fay_ είπε:

😅😅😅 Έλα να δεις εδώ που μένουμε εμείς!Οκ,έχω την ηρεμία μου αλλά και την ερημιά μου ,όπως λέω!Έχω 2 σουπερμάρκετ κοντα(πας με τα πόδια,αλλά επειδή είμαι τέρμα βουνό,για να τα κουβαλήσεις μετά,θα καλέσεις γερανό να πάρει και εσένα μαζί!!)Έχω βέβαια τη θάλασσα κυριολεκτικά δίπλα αλλά το καλοκαίρι σ/κ δεν παίζει να πάω ούτε καν γιατί έχει φουλ κόσμο..

Και εμένα μου αρέσει πολύ η Ν.Σμύρνη!Έχει ο,τι θες!Άσε που με τις δραστηριότητες των παιδιών αργότερα θα θες να είναι όλα δίπλα..Θυμάμαι ξεκίνησα τον μεγάλο μου κολυμβητήριο όταν έκλεισε τα 3 και είχε 3 φορές την εβδομάδα μάθημα.. Αναγκαστικά ολο το απόγευμα έφευγε,επειδή είχα τότε και τον 2ο μωρο(μέχρι να πάμε,να αφήσω το μωρό στη μαμά,να πάμε κολυμβητήριο,να κάνει προπόνηση.. έφευγα 5 παρα από το σπίτι και γυρνούσα καλές 8..Γιατί ήθελε και ο μεγάλος να κάτσει στους παππουδες)Αλλά δεν ήταν ότι πήγαινα,άφηνα το παιδί προπόνηση και γυρνούσα να κάνω τις δουλειές μου!Γιατί η απόσταση και μόνο του να πας και να γυρίσεις αρκούσε.. Ενώ όταν όλα είναι δίπλα,πας αφήνεις το παιδί,επιστρέφεις σπίτι ή πας ένα σούπερ μάρκετ και πας και το παίρνεις.. Αγγλικά τώρα που ξεκίνησε αναγκαστικά κάνει ιδιαίτερα επειδή το φροντιστήριο που ήθελα είναι στη Βαρη..Και για να πάω ως εκεί θέλω ένα 20λεπτο(φόρτωσε και το μωρό και τον μικρο)..Αν τον αφήσω και γυρίσω,σε ένα τέταρτο πρέπει να ξαναφύγω.. Οπότε δε συμφέρει.. Ταλαιπωρείς και τα άλλα 2!Αλλιώς κάθεσαι εκεί όση ώρα κάνει μάθημα (με ένα νεογέννητο και ένα παιδάκι που ο Ντένις ο τρομερός μπροστά του είναι αγγελάκι!😅😅)..Τώρα μου ζήτησαν μπάσκετ.. Πάλι στη Βαρη..Και τους είπα θα το σκεφτώ.. Αν πάνε και οι 2 μαζί,κάτι γίνεται!Θα είναι τουλάχιστον"μαντρωμενος" ο δεύτερος!😅😅

22 ώρες πρίν, Fay_ είπε:

Κοίτα το να δώσουν το σπίτι και να πάνε στο μικρό το κάνουν πολλοί, αλλά εγώ δεν το συμμερίζομαι. Εδώ ξέρω πολλούς γονεις που πάνε σε ενοίκιο για να δώσουν το σπίτι στα παιδιά τους. Εγώ κάτι τέτοιο δεν θα ήθελα να το κάνουν ούτε οι γονείς μου ούτε η πεθερά μου. Κακώς και εξαρχής δεν πήγατε να μείνετε στο δικό σου που είναι μεγαλύτερο, πάτα πόδι και πηγαίνετε εκεί και μην κάθεσαι καν να μαλώνεις. Εκεί θα έχετε γονείς από κάνω η κάτω πάλι; Εγώ δεν θέλω να είμαι τόσο κοντά με κανέναν κ ας τους αγαπώ. Καλά τώρα να δίνετε ενοίκιο είναι αστειο φυσικά αλλά όπως είπαν σε άλλο σχόλιο, πείτε ναι αν δηλώνεται κανονικά και παίρνετε επίδομα ενοικίου 😂 

Το ωράριο τραγικό που το άλλαξε προφανώς επίτηδες. Είναι μάλλον από τις κλασικές γιαγιάδες που θέλουν να τα χαίρονται λιγάκι και γεια σας, βοήθεια ουσιαστική μηδέν.

@Anna1986 δεν έχεις άδικο με όσα λες. Εμένα πχ η πεθερά μου είναι πρόθυμη αλλά πολύ άχαρη. Πχ έρχεται μέρα παρά μέρα τον βλέπει μια ώρα και φεύγει. Σε αυτήν την ώρα επίτηδες την βάζω να κάνει ένα δύο πράγματα να τα 'θυμηθει' γιατί λέει πέρασαν χρόνια και τα ξέχασα. Για παράδειγμα, τον τάισε, της έλεγα κρατά το παιδί οριακά καθιστό γιατί έχει παλινδρόμηση, ανάθεμα κι αν το έκανε. Πήγαινε να τον ρεψει και ήταν σαν χάδι που να ρευτεί το μωρό.. την άφησα λιγο μόνη να πάω το σκύλο βόλτα, εκείνη την ώρα τον έπιασαν μάλλον κολικοί και έκλαιγε πολύ και όταν γύρισα οριακά έκλαιγε μαζί του. Δηλαδή οκ το λυπάσαι όταν κλαίει αλλά δεν γίνεται δουλίτσα έτσι. Ίσως αν μεγαλώσει λιγάκι να είναι πιο οκ, αλλά μου φαίνεται γενικά λίγο ότι δεν τοχει αν και όπως είπα είναι εξαιρετικά πρόθυμη δεν έχω παράπονο. Η μαμά μου από την άλλη δεν καταλαβαίνει τίποτα, κλαίει και θα βρει τρόπο να το ηρεμήσει και θα τον κοιμίσει εύκολα κτλ, ενώ δν είναι και το πιο εύκολο μωρό με τόσους κολικούς και την παλινδρόμηση. 

1 ώρα πρίν, Nasiad είπε:

Κοίτα το να δώσουν το σπίτι και να πάνε στο μικρό το κάνουν πολλοί, αλλά εγώ δεν το συμμερίζομαι. Εδώ ξέρω πολλούς γονεις που πάνε σε ενοίκιο για να δώσουν το σπίτι στα παιδιά τους. Εγώ κάτι τέτοιο δεν θα ήθελα να το κάνουν ούτε οι γονείς μου ούτε η πεθερά μου. Κακώς και εξαρχής δεν πήγατε να μείνετε στο δικό σου που είναι μεγαλύτερο, πάτα πόδι και πηγαίνετε εκεί και μην κάθεσαι καν να μαλώνεις. Εκεί θα έχετε γονείς από κάνω η κάτω πάλι; Εγώ δεν θέλω να είμαι τόσο κοντά με κανέναν κ ας τους αγαπώ. Καλά τώρα να δίνετε ενοίκιο είναι αστειο φυσικά αλλά όπως είπαν σε άλλο σχόλιο, πείτε ναι αν δηλώνεται κανονικά και παίρνετε επίδομα ενοικίου 😂 

Το ωράριο τραγικό που το άλλαξε προφανώς επίτηδες. Είναι μάλλον από τις κλασικές γιαγιάδες που θέλουν να τα χαίρονται λιγάκι και γεια σας, βοήθεια ουσιαστική μηδέν.

@Anna1986 δεν έχεις άδικο με όσα λες. Εμένα πχ η πεθερά μου είναι πρόθυμη αλλά πολύ άχαρη. Πχ έρχεται μέρα παρά μέρα τον βλέπει μια ώρα και φεύγει. Σε αυτήν την ώρα επίτηδες την βάζω να κάνει ένα δύο πράγματα να τα 'θυμηθει' γιατί λέει πέρασαν χρόνια και τα ξέχασα. Για παράδειγμα, τον τάισε, της έλεγα κρατά το παιδί οριακά καθιστό γιατί έχει παλινδρόμηση, ανάθεμα κι αν το έκανε. Πήγαινε να τον ρεψει και ήταν σαν χάδι που να ρευτεί το μωρό.. την άφησα λιγο μόνη να πάω το σκύλο βόλτα, εκείνη την ώρα τον έπιασαν μάλλον κολικοί και έκλαιγε πολύ και όταν γύρισα οριακά έκλαιγε μαζί του. Δηλαδή οκ το λυπάσαι όταν κλαίει αλλά δεν γίνεται δουλίτσα έτσι. Ίσως αν μεγαλώσει λιγάκι να είναι πιο οκ, αλλά μου φαίνεται γενικά λίγο ότι δεν τοχει αν και όπως είπα είναι εξαιρετικά πρόθυμη δεν έχω παράπονο. Η μαμά μου από την άλλη δεν καταλαβαίνει τίποτα, κλαίει και θα βρει τρόπο να το ηρεμήσει και θα τον κοιμίσει εύκολα κτλ, ενώ δν είναι και το πιο εύκολο μωρό με τόσους κολικούς και την παλινδρόμηση. 

@Nasiad έτσι ακριβώς ειναι και η μαμά μου!Έχει υπομονή που τη θαυμάζω και τη ζηλεύω ,γιατί εγώ τοοοση υπομονή δεν έχω..Είναι ζεν ειδικά όταν έχει να κάνει με τα εγγόνια της..Ο αδερφός μου έχει 2 παιδάκια και αυτός,το αγόρι 3 ετών και το κοριτσι θα γίνει 2.Οπότε είναι πολύ κοντά ηλικιακά.Και έχει τύχει να κρατήσει τα 2 αγόρια μου και τα 2 ανήψια μου!Και να είναι η ανηψιά μου μωρό μωρό.Και να έχει και το σπίτι,μαγείρεμα κτλ.!Η πεθερά μου πάλι δε θα της βγει και η ψυχή που λέω!Πχ θυμάμαι είχε πάει ο άντρας μου να της κάνει κάτι δουλειές που ήθελε στον κήπο και πήρε μαζί και τον μεγάλο μου γιο(την αδυναμία της).Είχα τότε τον μικρό μου 5 , 6 μηνών!Και τον παίρνω τηλ.και του λέω ότι πρέπει να μπει και σουπερμάρκετ, αλλά δεν προλάβαινε και μου λέει,θα πας εσύ??Δεν ήθελα να πάρω το μωρό μαζί!Αλλά ούτε να ζητήσω εγώ από την πεθερά να το κρατήσει γιατί είχαν προηγηθεί σκηνικά που έβλεπες ότι οκ ,το ταχταριζω και ως εκεί.. Και την ρωτάει!Εγώ στο μεταξύ στο ακουστικό να ακούω και να γελάω πριν καν απαντήσει!!Τη ρωτάει λοιπόν,μάνα θα κρατήσεις το μωρό μισή ώρα να πεταχτεί η Άννα σουπερμάρκετ???Και απανταει:ααα δεν μπορώ!Έχω βάλει το παστίτσιο στο φούρνο!!!!!Ακόμα γελάμε κάθε φορά που το θυμόμαστε με τον άντρα μου!!Η μάμα μου και φαγητό φτιάχνει(όχι να το έχει ήδη στο φούρνο) και κρέπες θα τους φτιάξει και ό,τι ζητήσουν και κάνει κουμάντο 4 μαζί!!Όχι ένα αυτόνομο και ένα μωρό για μισή ώρα!!Αλλά τι να λέμε..Είναι ξεκάθαρα η παροιμία,όποιος δε θέλει να ζυμώσει.. Τελοσπαντων!Πάλι συγκρίνω!Αλλά ίσως κάνει καλά,γιατί 60 κάτι και είναι μια χαρά!Ούτε μέση,ούτε αρθρώσεις,ούτε τίποτα!Και χαλαρή!Σου λέει, εγώ έκανα το χρέος μου ,μεγάλωσα τα παιδιά μου!Τώρα όσο και όπως μπορώ συμμετέχω.. Ενώ η μαμά μου 62(μεγάλη δεν τη λες) και είναι με ένα κολάρο για τον αυχένα και ρίξη τενόντων..Αλλά αν της ζητήσεις να κρατήσει εγγόνι όπως λέει και ο άντρας μου,και στο κρεβάτι να είναι πτώμα θα αναστηθεί να το κρατήσει.

πρίν από 5 λεπτά , Anna1986 είπε:

@Nasiad έτσι ακριβώς ειναι και η μαμά μου!Έχει υπομονή που τη θαυμάζω και τη ζηλεύω ,γιατί εγώ τοοοση υπομονή δεν έχω..Είναι ζεν ειδικά όταν έχει να κάνει με τα εγγόνια της..Ο αδερφός μου έχει 2 παιδάκια και αυτός,το αγόρι 3 ετών και το κοριτσι θα γίνει 2.Οπότε είναι πολύ κοντά ηλικιακά.Και έχει τύχει να κρατήσει τα 2 αγόρια μου και τα 2 ανήψια μου!Και να είναι η ανηψιά μου μωρό μωρό.Και να έχει και το σπίτι,μαγείρεμα κτλ.!Η πεθερά μου πάλι δε θα της βγει και η ψυχή που λέω!Πχ θυμάμαι είχε πάει ο άντρας μου να της κάνει κάτι δουλειές που ήθελε στον κήπο και πήρε μαζί και τον μεγάλο μου γιο(την αδυναμία της).Είχα τότε τον μικρό μου 5 , 6 μηνών!Και τον παίρνω τηλ.και του λέω ότι πρέπει να μπει και σουπερμάρκετ, αλλά δεν προλάβαινε και μου λέει,θα πας εσύ??Δεν ήθελα να πάρω το μωρό μαζί!Αλλά ούτε να ζητήσω εγώ από την πεθερά να το κρατήσει γιατί είχαν προηγηθεί σκηνικά που έβλεπες ότι οκ ,το ταχταριζω και ως εκεί.. Και την ρωτάει!Εγώ στο μεταξύ στο ακουστικό να ακούω και να γελάω πριν καν απαντήσει!!Τη ρωτάει λοιπόν,μάνα θα κρατήσεις το μωρό μισή ώρα να πεταχτεί η Άννα σουπερμάρκετ???Και απανταει:ααα δεν μπορώ!Έχω βάλει το παστίτσιο στο φούρνο!!!!!Ακόμα γελάμε κάθε φορά που το θυμόμαστε με τον άντρα μου!!Η μάμα μου και φαγητό φτιάχνει(όχι να το έχει ήδη στο φούρνο) και κρέπες θα τους φτιάξει και ό,τι ζητήσουν και κάνει κουμάντο 4 μαζί!!Όχι ένα αυτόνομο και ένα μωρό για μισή ώρα!!Αλλά τι να λέμε..Είναι ξεκάθαρα η παροιμία,όποιος δε θέλει να ζυμώσει.. Τελοσπαντων!Πάλι συγκρίνω!Αλλά ίσως κάνει καλά,γιατί 60 κάτι και είναι μια χαρά!Ούτε μέση,ούτε αρθρώσεις,ούτε τίποτα!Και χαλαρή!Σου λέει, εγώ έκανα το χρέος μου ,μεγάλωσα τα παιδιά μου!Τώρα όσο και όπως μπορώ συμμετέχω.. Ενώ η μαμά μου 62(μεγάλη δεν τη λες) και είναι με ένα κολάρο για τον αυχένα και ρίξη τενόντων..Αλλά αν της ζητήσεις να κρατήσει εγγόνι όπως λέει και ο άντρας μου,και στο κρεβάτι να είναι πτώμα θα αναστηθεί να το κρατήσει.

Εμένα κόλλησε η μπέμπα μάλλον από το γιο μου τον μικρό που έχει βήχα και φουλ καταρροή..Και ήταν το πρώτο βράδυ μετά από 3 μήνες που γεννήθηκε που μπορώ να πω ότι με ξενύχτησε !Πήγε για ύπνο στις 3!!!Να προσπαθεί να κοιμηθεί και να ρουθουνιζει το κακόμοιρο.. Αν την είχα όρθια στην αγκαλιά μου γλάρωνε .Με το που την ακουμπούσα σε 2 λεπτά κουνιόταν σα σκουληκάκι!Ώσπου παιδιά αναγκαστικά της έκανε πλύση.. Όπως μου έδειξε η μαία στο μαιευτήριο ακόμα (δεν έχω χειρότερο,γιατί φοβάμαι μην πνιγει).Με το που καθάρισε η μύτη της (και αφού την άκουσε και όλο το τετράγωνο εννοείται!!!),έπεσε ξερή για ύπνο ως τις 6.30!Ξύπνησε πάλι επειδή είχε κλείσει η μύτη της και ξανά μανά τα ίδια,ξανακοιμηθηκε. Οπότε σήμερα το πρόγραμμα έχει πάει περίπατο.. Είμαστε εκτός προγράμματος!Από τη 1 έπεσε ξερή και ακόμα κοιμάται (συμπληρώνει τον βραδινό υπνο)..Τη θηλάζω φουλ και ελπίζω να μην δω τίποτα χειρότερο..Π μικρός πάντως είναι ήδη καλύτερα,απλά είχε βήχα και η φωνή του ήταν πιο βραχνιασμενη..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...