Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

Ερώτηση προς όλα τα κορίτσια παρακαλώ. Σήμερα έκανα ραντεβού με Σφακιανουδη κ σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό κ να προχωρήσω μαζί του. Εχει κάποια κοπέλα δοκιμάσει μαζί του και αν ναι, πως ήταν η εμπειρία αυτή ;

Καλησπέρα ! Σήμερα είδα τον Σφακιανουδη πρώτη φορά λόγω πολύ χαμηλής ΑΜΗ και μου είπες πως και εκείνος κάνει διπλή διέγερση σε ένα μήνα αν χρειαστεί. 

Τη ματαίωση τη καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είμαι φυσει ρεαλίστρια και όλα τείνω να τα βλέπω κυνικά. Παρόλα αυτά, προσπάθησε να κάνεις λίγη υπομονή και θα δεις. Μη προδιαθετεις καταστάσεις. Αλήθεια σου λέω, σε καταλαβαίνω παρα πολύ. 

@MK2012 ακριβώς τα ίδια είπε και σε μένα.
      Στην τελευταία μου μέτρηση είχα και εγώ ΑΜΗ 0.4.

Νομίζω είσαι η χαμένη μου αδερφή, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια ταύτιση. 
      Θέλει πολύ υπομονή και επιμονή αυτό που προτείνει ο Σφακ. Και έχει πολύ πάνω και πολύ κάτω ψυχολογικά. Αν είσαι ΟΚ με αυτό, τότε προχώρα. Είναι εμφανές ότι θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό από τον γιατρό που έχεις ήδη. Αλλιως δεν θα ψαχνόσουν. 

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!Αρχικά (ο καθένας με τον πόνο του και εγώ με το δικό μου!) το σκυλί μου έφαγε πρώτη φορά μόνη της!!😊😊Είμαι πολύ χαρούμενη!Ελπίζω να πάει καλά!

Όσον αφορά το γάλα είναι γενικά δύσκολο να υπολογίσουμε ποσότητα πιστεύω,είτε κάνεις μικτή διατροφή,είτε θηλασμό αποκλειστικά!Εμένα η μικρή γεννήθηκε 3200 και όταν βγήκαμε από το μαιευτήριο ζύγιζε 3!Επειδή τη ζυγιζα αρχικά πιο συχνά,παρατηρούσα ότι έπαιρνε μέσο όρο 55 με 60 γραμμ.τη μέρα!Στο μήνα ζύγιζε 4550 και 2 μηνών που κάναμε το εμβόλιο (για την ακριβεια 2 μηνών και 5 ημερών)ζύγιζε 5640!Οπότε στον 4ο που θέλουν να έχει διπλασιάσει βάρος,ο παιδίατρος μου έλεγε στάνταρ θα διπλασιάσει νωρίτερα!Και ξαφνικά τη ζυγίζω 5/1 και βλέπω 6040..Λέω τι στο καλό?!Τόσες μέρες με βάση το βάρος που έπαιρνε αρχικά,ξεκάθαρα έβαζε λιγότερο..Μίλησα με τον παιδίατρο και μου είπε ότι ο ρυθμός πρόσληψης επιβραδύνεται και είναι φυσιολογικό επειδή ήδη 2 μηνών κόντευε να διπλασιάσει,οπότε ο οργανισμός κάνει μόνος του τα κουμάντα του..Εγώ ωστόσο έλεγα κάτι έπαθε το γάλα μου,βρέχει λιγότερες πάνες,λερώνει 2 με 3 μαξ πλέον,γενικά αγχώθηκα αλλά έλεγα αφού ο γιατρός το λέει,έτσι είναι!Πήρα να αντλησω κιόλας να δω από περιέργεια πόσο βγάζω,50 ml από το ένα στήθος..Εν τέλει σήμερα τη ξαναζυγισα να δω και βλέπω 6340!Οπότε ούτε το γάλα μου είχε θέμα πιστευω(αν είχε μου είπε και η μαία και ο παιδίατρος θα φαινόταν ως τις 40 μερες).Οπότε @Nasiadπιστεύω αν δε χόρταινε το μωρό σου θα το καταλαβαινες..Και εγω δεν ξερω να πω τώρα πόσα γραμμ.γαλα τρώει καθημερινά!Εδώ πολλές φορές έχω πει στον παιδίατρο μήπως υπάρχει θέμα που κοιμάται τόσες ώρες!😅😅Και μου λέει,αντί να χαίρεσαι,ψάχνεσαι πάλι μήπως κάτι πάει στραβά!Γιατί όντως αυτό το άγχος νομίζω μας καταβάλει. Εδώ τώρα πρέπει να πάω στον γυναικολόγο για το τσεκ απ(ήδη έχω καθυστερήσει δηλαδή και λέω,αν μπυ βρει κάτι??Αν αυτό? Και αν το άλλο?🤪🤪)

Για αρχή πολύ χαίρομαι για το σκυλάκι σου, μακάρι να είναι σύντομα περδικι! 

Δεν πιστεύω ότι δεν χορτάινει, απλά δν ξέρω στην ουσία το τρώει από το βυζι οπότε εγώ φτιάχνω γάλα συγκεκριμένη ποσότητα και ότι φάει. Αν δεν το φάει θεωρώ ως δεδομένο ότι είχε φάει από το βυζί λίγο παραπάνω άρα δεν πεινάει και τόσο. Κ εμένα κοιμάται γενικά πολλές ώρες ακόμη, δηλαδή πολλές φορές απλά ξυπνάει τρώει κοιμάται. Όταν είναι ξύπνιος συνήθως είναι γιατί πονάει και κλαίει..

Γυναικολόγο κ εγώ δεν πήγα ακόμη και γενικά σε κανένα γιατρό και έχω να πάω σε ένα σωρό. Νομίζω αν δεν πήγαινε κάτι καλά δεν θα το καταλαβαίναμε; Τι στο καλό. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...