Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

κορίτσι μου διαβάζω από εχθές συνέχεια για την ΑΜΗ, όπως έκανα και πριν 2 χρόνια. Το τονίζουν ότι χαμηλή ΑΜΗ δεν σημαίνει χαμηλή ποιότητα. Η χαμηλή ποιότητα ισούται με την ηλικία, επειδή συνήθως χαμηλή ΑΜΗ έχουμε μετά από κάποια ηλικία, αυτά συμπίπτουν . Οι μελέτες μιλάνε για το απόθεμα μόνο. Υπάρχουν μελέτες που δίνουν ότι μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση, με διατροφή, βιταμίνες όπως DHEA, με γυμναστική, όχι τσιγάρο, κάνεις βελονισμό να διαχειριστής το άγχος, το χρόνιο στρες επηρεάζει σοβαρά την ορμονική ισορροπία με αποτέλεσμα να δίνεις κακής ποιότητα ωάρια. Το ξανά είπες, το σπέρμα μπορεί να επηρεάζει. Άρα έχετε 50-50 ευθύνη στην εξέλιξη της βλαστοκύστης. Λόγω στεναχώριας και απελπισίας, είσαι σε άρνηση. 

Θα σου πω ότι εγώ ξεκίνησα προσπάθειες στα 23, μπουμπούκι, ποιο νέα δεν γίνετε, με όλους τους γιατρούς να μου λένε θα μείνεις πανεύκολα έγκυος. Ενδομήτριο να φτάνει και 22mm και ωορρηξία κάθε μήνα, με τεράστιο ωοθηλάκιο. Να νιώθω την ωορρηξία μου κάθε μήνα. Και να που τα κατάφερα μετά από 2,5 χρόνια ελεύθερον επαφών και μετά από 8 μήνες εξωματικής, 2 ετ. Πήρα θετικό τεστ στα χέρια μου μετά από ακριβώς 3 χρόνια. στα 26. 27 γέννησα. 

Θα πεις τα κατάφερες, είσαι νέα, δεν έζησα τίποτα 3 χρόνια θα σου πω. Έχασα τον εαυτό μου, ήθελα να χωρίσω για να βρει μια που να μπορεί να του κάνει παιδί. Σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει. Στα λέω όλα αυτά για να μπορέσεις να βγεις για λίγο από όλη αυτήν την βαβούρα για να τα δεις ποιο καθαρά. Θεωρώ ότι στην ψυχολογία σου ευθύνεται ο εξωσωματικός σου. Δεν πιστεύω πως από μόνη σου από την αρχή αντιδράς έτσι, να το έχεις πάρει όλο πάνω σου και να νιώθεις και ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Έχεις πέσει σε λάθος ομάδα και έχεις χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σου. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Fay_ είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Πως είστε εσείς και τα μωράκια σας;
Εμείς αύριο θα γίνουμε 2 μηνών και την παρασκευή θα έρθει ο γιατρός για εμβόλια. 
Όσες έχετε εμπειρία γίνονται παραπάνω από ένα μαζί την ίδια ημέρα; Μας έχει γράψει 4 εμβόλια να πάρουμε για τον καθένα (το ένα πόσιμο) και αναρωτιέμαι θα τα κάνουν όλα μαζί;; Ελπίζω όχι..
Επισης μετά από εμβόλιο τα δικά σας τα μωράκια έχουν παρενέργειες; Πυρετό και τέτοια; Τα λυπάμαι τα γλυκούλια μου αλλά τι να κάνουμε για καλό τους είναι. 

Αν στα έχει γράψει θα τα κάνετε όλα μαζί. Ότι σου γράφει το κάνετε δεν γίνετε διαφορετικά . 

Το πόσιμο μπορεί να τα πειράξει λίγο στα εντερικά . 

Το άλλο συνήθως φέρνει μόνο υπνηλία την πρώτη φορά . 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 12 λεπτά , Fay_ είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Πως είστε εσείς και τα μωράκια σας;
Εμείς αύριο θα γίνουμε 2 μηνών και την παρασκευή θα έρθει ο γιατρός για εμβόλια. 
Όσες έχετε εμπειρία γίνονται παραπάνω από ένα μαζί την ίδια ημέρα; Μας έχει γράψει 4 εμβόλια να πάρουμε για τον καθένα (το ένα πόσιμο) και αναρωτιέμαι θα τα κάνουν όλα μαζί;; Ελπίζω όχι..
Επισης μετά από εμβόλιο τα δικά σας τα μωράκια έχουν παρενέργειες; Πυρετό και τέτοια; Τα λυπάμαι τα γλυκούλια μου αλλά τι να κάνουμε για καλό τους είναι. 

Καλησπέρα! Φτάσατε 2 μηνών Ε; Εμείς σαραντισαμε το Σάββατο! Η γιατρός μας έγραψε να πάρουμε τα εμβόλια για την επόμενη φορά που θα πάμε όταν γίνει 2 μηνών, είναι 2 όμως όχι 4. Ευελπιστώ όσα και να είναι να γίνουν με ένα τσίμπημα αν είναι εφικτό, δεν ξέρω φυσικά αν γίνεται να κάνουν μίξη. Θα πέσει κλαμα το ξέρουμε ηδη, αλλά πρέπει. Σήμερα εμείς κάναμε και υπέρηχο ισχίων και ο μικρός μου εκατσε πολύ καλά και τα ισχία μας είναι μια χαρά. Πώς τα πάτε με τους κολικους εσείς ;

πρίν από 22 λεπτά , linaa είπε:

Αν στα έχει γράψει θα τα κάνετε όλα μαζί. Ότι σου γράφει το κάνετε δεν γίνετε διαφορετικά . 

Το πόσιμο μπορεί να τα πειράξει λίγο στα εντερικά . 

Το άλλο συνήθως φέρνει μόνο υπνηλία την πρώτη φορά . 

Ωχ και θα φάνε τρεις τσιμπιές σε μια μέρα;; Θα ξεσηκώσουμε την γειτονιά από τα κλάματα 😢 

πρίν από 2 λεπτά , Fay_ είπε:

Ωχ και θα φάνε τρεις τσιμπιές σε μια μέρα;; Θα ξεσηκώσουμε την γειτονιά από τα κλάματα 😢 

Όχι 3 νομίζω το πρώτο είναι όλο μαζί ρε συ .... Σε μια σύριγγα . Εμεις σε μια σύριγγα το είχαμε κάνει. 

πρίν από 11 λεπτά , Nasiad είπε:

Καλησπέρα! Φτάσατε 2 μηνών Ε; Εμείς σαραντισαμε το Σάββατο! Η γιατρός μας έγραψε να πάρουμε τα εμβόλια για την επόμενη φορά που θα πάμε όταν γίνει 2 μηνών, είναι 2 όμως όχι 4. Ευελπιστώ όσα και να είναι να γίνουν με ένα τσίμπημα αν είναι εφικτό, δεν ξέρω φυσικά αν γίνεται να κάνουν μίξη. Θα πέσει κλαμα το ξέρουμε ηδη, αλλά πρέπει. Σήμερα εμείς κάναμε και υπέρηχο ισχίων και ο μικρός μου εκατσε πολύ καλά και τα ισχία μας είναι μια χαρά. Πώς τα πάτε με τους κολικους εσείς ;

Φτάσαμε δύο ναι.. πως περνάει ο καιρός ε.. κάναμε κ εμείς υπέρηχο πριν τις γιορτές και όλα καλά. Την άλλη βδομάδα θα πάμε για επανέλεγχο ακοής. Μας είχαν δώσει αυτή την οδηγία από το μαιευτήριο. Ελπίζω να πάει κ αυτό καλά. 
Μίξη στα εμβόλια δε νομίζω να γίνεται, θα τις φάμε τις τσιμπιές μας 😢

Με τους κολικούς καλά, μάλλον πέρασαν. Χθες το ένα το μωράκι μου κοιμήθηκε 7 ώρες σερί το βράδυ, απίστευτο μου φάνηκε… το είπα στο γιατρό και μου είπε σ αυτές τις περιπτώσεις να μην τους ξυπνάω να τους αφήνω μέχρι και δέκα ώρες σερί το βραδυ…

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Όχι 3 νομίζω το πρώτο είναι όλο μαζί ρε συ .... Σε μια σύριγγα . Εμεις σε μια σύριγγα το είχαμε κάνει. 

Ααα οκ μια τσιμπιά δηλαδή.. καλό αυτό. Τρόμαξα ότι θα φάνε τρεις τσιμπιές 

Αυτό που δε λέει να περάσει @Nasiad είναι οι αναγωγές. Εσείς πως πάτε με αυτό το θέμα; Βελτιώθηκε με το γάλα; Περιμένω να ξεκινήσουμε τις κρέμες μπας και δούμε βελτίωση 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Fay_ είπε:

Φτάσαμε δύο ναι.. πως περνάει ο καιρός ε.. κάναμε κ εμείς υπέρηχο πριν τις γιορτές και όλα καλά. Την άλλη βδομάδα θα πάμε για επανέλεγχο ακοής. Μας είχαν δώσει αυτή την οδηγία από το μαιευτήριο. Ελπίζω να πάει κ αυτό καλά. 

Με τους κολικούς καλά, μάλλον πέρασαν. Χθες το ένα το μωράκι μου κοιμήθηκε 7 ώρες σερί το βράδυ, απίστευτο μου φάνηκε… το είπα στο γιατρό και μου είπε σ αυτές τις περιπτώσεις να μην τους ξυπνάω να τους αφήνω μέχρι και δέκα ώρες σερί το βραδυ…

Αυτό που δε λέει να περάσει @Nasiad είναι οι αναγωγές. Εσείς πως πάτε με αυτό το θέμα; Βελτιώθηκε με το γάλα; Περιμένω να ξεκινήσουμε τις κρέμες μπας και δούμε βελτίωση 

Καλησπέρα!! @Fay_ το πρώτο εμβόλιο είναι το τετραπλό (εμείς 2 μηνών κάναμε το Hexyon- ειναι η εταιρια και εφαγε μια τσιμπια).Αλλα και στα αγορια μου αυτο εκανε ο παιδίατρος!Πόσιμο δεν είχαμε κανένα!(Αυτό περιλαμβάνει διφθεριτιδας-τετανου-κοκκυτη,ηπατίτιδας β,πολιομυελιτιδας και ινφλουεντζας).Αυτά κάναμε εμείς 2 μηνών,αλλά με μια τσιμπια!Μου είχε πει ο παιδίατρος ίσως κάνει δέκατα,ακόμα και  πυρετό (όπου δίνω μόνο ντεπον)ή υπνηλία ή να πρηστεί το ποδαράκι στο σημείο του εμβολίου και θα χρειαστεί αλουμινονερο(τελικά έφερε υπνηλια)😊😊

Just now, Anna1986 είπε:

Καλησπέρα!! @Fay_ το πρώτο εμβόλιο είναι το τετραπλό (εμείς 2 μηνών κάναμε το Hexyon- ειναι η εταιρια και εφαγε μια τσιμπια).Αλλα και στα αγορια μου αυτο εκανε ο παιδίατρος!Πόσιμο δεν είχαμε κανένα!(Αυτό περιλαμβάνει διφθεριτιδας-τετανου-κοκκυτη,ηπατίτιδας β,πολιομυελιτιδας και ινφλουεντζας).Αυτά κάναμε εμείς 2 μηνών,αλλά με μια τσιμπια!Μου είχε πει ο παιδίατρος ίσως κάνει δέκατα,ακόμα και  πυρετό (όπου δίνω μόνο ντεπον)ή υπνηλία ή να πρηστεί το ποδαράκι στο σημείο του εμβολίου και θα χρειαστεί αλουμινονερο(τελικά έφερε υπνηλια)😊😊

Και στις 30/1 ,που θα είμαστε 3,5  θα κάνει νομίζω πνευμονιοκοκο!

11 ώρες πρίν, Fay_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Κι εμείς εν αναμονή των πρώτων εμβολίων προσεχώς. Μέχρι τότε πρέπει να βρω παιδίατρο βέβαια. Ο μικρούλης έχει σοβαρή δυσκοιλιότητα και δεν έχουμε δει διαφορα ως τώρα. Ο παιδίατρος δε συμφωνεί να αλλάξουμε γάλα (έχω δει πως υπάρχουν για αυτή την περίπτωση). Ωστόσο, τον λυπάται η ψυχή μου να σπαραζει ακόμα και για να αεριστει. Μέχρι και αιμορροιδα έβγαλε το μωρό. Ε εκεί τρελάθηκα. Οποια κοπέλα θέλει, θα εκτιμούσα να μου στείλει σέ προσωπικό μήνυμα τα στοιχεία του παιδιάτρου της. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! 

10 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

Και στις 30/1 ,που θα είμαστε 3,5  θα κάνει νομίζω πνευμονιοκοκο!

Καλημέρα Άννα!! Κ εμάς μας έχει γράψει αυτά που αναφέρεις συν του πνευμονιόκοκκου και μηνιγγίτιδας και το πόσιμο για τον ροταιο. Τι στο καλό ο καθένας ότι θέλει κάνει; Δεν υπάρχει στάνταρ πρόγραμμα εμβολιασμών; 

4 ώρες πρίν, mary_33 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Κι εμείς εν αναμονή των πρώτων εμβολίων προσεχώς. Μέχρι τότε πρέπει να βρω παιδίατρο βέβαια. Ο μικρούλης έχει σοβαρή δυσκοιλιότητα και δεν έχουμε δει διαφορα ως τώρα. Ο παιδίατρος δε συμφωνεί να αλλάξουμε γάλα (έχω δει πως υπάρχουν για αυτή την περίπτωση). Ωστόσο, τον λυπάται η ψυχή μου να σπαραζει ακόμα και για να αεριστει. Μέχρι και αιμορροιδα έβγαλε το μωρό. Ε εκεί τρελάθηκα. Οποια κοπέλα θέλει, θα εκτιμούσα να μου στείλει σέ προσωπικό μήνυμα τα στοιχεία του παιδιάτρου της. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! 

Κ εμάς το ένα μωράκι έχει δυσκοιλιότητα και ο γιατρός μας έχει πει αν έχει πάνω από μια ημέρα χωρίς να κάνει κακά να βάζουμε υπόθετο γλυκερίνης. Προς το παρόν τα κάνει δύο φορές τη μέρα περίπου αλλά με πολύ σφίξιμο ο καημενουλης και τον λυπάμαι κ εγώ.. δεν ήξερα ότι υπάρχει ειδικό γάλα.. 

πρίν από 59 λεπτά , Fay_ είπε:

Καλημέρα Άννα!! Κ εμάς μας έχει γράψει αυτά που αναφέρεις συν του πνευμονιόκοκκου και μηνιγγίτιδας και το πόσιμο για τον ροταιο. Τι στο καλό ο καθένας ότι θέλει κάνει; Δεν υπάρχει στάνταρ πρόγραμμα εμβολιασμών; 

Κ εμάς το ένα μωράκι έχει δυσκοιλιότητα και ο γιατρός μας έχει πει αν έχει πάνω από μια ημέρα χωρίς να κάνει κακά να βάζουμε υπόθετο γλυκερίνης. Προς το παρόν τα κάνει δύο φορές τη μέρα περίπου αλλά με πολύ σφίξιμο ο καημενουλης και τον λυπάμαι κ εγώ.. δεν ήξερα ότι υπάρχει ειδικό γάλα.. 

Καλημέρα! @Fay_ του πνευμονιοκοκκου και εμένα μου το έγραψε,το έχω ήδη στο ψυγείο μου,αλλά δεν το κάναμε στους 2 μήνες!Θα το κάνουμε στις 30/1! Δύο μηνών κάναμε τα υπόλοιπα!Όταν λες της μηνιγγίτιδας εννοείς το bexero?Αυτό που το χορηγούν πλέον δωρεάν από 0-2 ετών?Εμάς αυτό είπε θα το κάνουμε σίγουρα μετά τους 9 μήνες γιατί είναι πολύ δυνατό εμβόλιο και επιπλέον δεν προσφέρει ανοσία όπως τα υπόλοιπα.. Η δράση του διαρκεί μια 4ετια μαξ.Εγω είμαι αρκετή επιφυλακτική ως προς το συγκεκριμένο εμβόλιο.Οι περισσότεροι παιδίατροι πλέον το συστήνουν,επειδή η μηνιγγίτιδα αφήνει περιθώριο  αντίδρασης ένα 24ωρο μαξ..Προσβάλλει κυρίως εφήβους (τα 4 κρούσματα στην Πάτρα ήταν έφηβοι ολοι)αλλά και τα βρεφακια ανήκουν στην ομάδα κινδύνου (κυρίως επειδή δεν μπορούν να μιλήσουν,οπότε μέχρι να το πάρεις χαμπάρι είναι πολύ αργά.. )Αλλά από την άλλη και το εμβόλιο είναι εξίσου δυνατό.Επειδη το συζήτησα με τον παιδίατρο και γνωρίζω ότι παρακολουθεί τα δεδομένα και τα κρούσματα που παρουσιαζονται,είπαμε ότι θα περιμένουμε σίγουρα να κλείσει τους 9 μήνες!Εκτός και αν σου έγραψε ο παιδίατρος το εμβόλιο για τη μηνιγγίτιδα που είναι ήδη στο βιβλιάριο ,στο πρόγραμμα εμβολιασμών.Στα γράφει μαζεμένα λογικα(αλλά όχι ότι θα τα κάνετε όλα μαζί την ίδια μερα-δε γίνεται αυτό).Απλά στα γραφει να τα προμηθευτείς και να τα έχεις στο ψυγείο σου μέχρι να έρθει η στιγμή να τα κάνετε.

πρίν από 59 λεπτά , Fay_ είπε:

Εμένα όταν ο δεύτερος γιος μου είχε θέμα δυσκοιλιοτητας(ήταν βέβαια 2 ετών)μου σύστησε το effecol .

πρίν από 10 λεπτά , Anna1986 είπε:

Καλημέρα! @Fay_ του πνευμονιοκοκκου και εμένα μου το έγραψε,το έχω ήδη στο ψυγείο μου,αλλά δεν το κάναμε στους 2 μήνες!Θα το κάνουμε στις 30/1! Δύο μηνών κάναμε τα υπόλοιπα!Όταν λες της μηνιγγίτιδας εννοείς το bexero?Αυτό που το χορηγούν πλέον δωρεάν από 0-2 ετών?Εμάς αυτό είπε θα το κάνουμε σίγουρα μετά τους 9 μήνες γιατί είναι πολύ δυνατό εμβόλιο και επιπλέον δεν προσφέρει ανοσία όπως τα υπόλοιπα.. Η δράση του διαρκεί μια 4ετια μαξ.Εγω είμαι αρκετή επιφυλακτική ως προς το συγκεκριμένο εμβόλιο.Οι περισσότεροι παιδίατροι πλέον το συστήνουν,επειδή η μηνιγγίτιδα αφήνει περιθώριο  αντίδρασης ένα 24ωρο μαξ..Προσβάλλει κυρίως εφήβους (τα 4 κρούσματα στην Πάτρα ήταν έφηβοι ολοι)αλλά και τα βρεφακια ανήκουν στην ομάδα κινδύνου (κυρίως επειδή δεν μπορούν να μιλήσουν,οπότε μέχρι να το πάρεις χαμπάρι είναι πολύ αργά.. )Αλλά από την άλλη και το εμβόλιο είναι εξίσου δυνατό.Επειδη το συζήτησα με τον παιδίατρο και γνωρίζω ότι παρακολουθεί τα δεδομένα και τα κρούσματα που παρουσιαζονται,είπαμε ότι θα περιμένουμε σίγουρα να κλείσει τους 9 μήνες!Εκτός και αν σου έγραψε ο παιδίατρος το εμβόλιο για τη μηνιγγίτιδα που είναι ήδη στο βιβλιάριο ,στο πρόγραμμα εμβολιασμών.Στα γράφει μαζεμένα λογικα(αλλά όχι ότι θα τα κάνετε όλα μαζί την ίδια μερα-δε γίνεται αυτό).Απλά στα γραφει να τα προμηθευτείς και να τα έχεις στο ψυγείο σου μέχρι να έρθει η στιγμή να τα κάνετε.

Εμένα όταν ο δεύτερος γιος μου είχε θέμα δυσκοιλιοτητας(ήταν βέβαια 2 ετών)μου σύστησε το effecol .

Δεν ξέρω αν είναι το bexero γιατί ακόμα δεν τα έχω σπίτι. Θα πάει ο άντρας μου το απόγευμα να τα παραλάβει. Το βλέπω στη συνταγή που λέει RECOMBINANT NEISSERIA MENINGITIDIS GROUP B NHBA FUSION και συμμετοχή 0 ευρώ. 

Με προβλημάτισες τώρα για το θέμα.. θα τον ρωτήσω. 
Ελπίζω όντως να μη γίνουν όλα μαζί μεθαύριο.. 

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Fay_ είπε:

Δεν ξέρω αν είναι το bexero γιατί ακόμα δεν τα έχω σπίτι. Θα πάει ο άντρας μου το απόγευμα να τα παραλάβει. Το βλέπω στη συνταγή που λέει RECOMBINANT NEISSERIA MENINGITIDIS GROUP B NHBA FUSION και συμμετοχή 0 ευρώ. 

Με προβλημάτισες τώρα για το θέμα.. θα τον ρωτήσω. 
Ελπίζω όντως να μη γίνουν όλα μαζί μεθαύριο.. 

Δεν το πιστεύω..Λογικά στα έγραψε όλα,να τα προμηθευτείς και θα τα κάνετε σταδιακά όπως ορίζεται (στο βιβλιάριο αναφέρει και για τη σειρά των εμβολιασμων-δεν έχω δει τώρα στην κόρη μου,αλλά ειδικά στο πρώτο έτσι το τσέκαρα,το ανέφερε μέσα,μάλλον και τώρα το αναφερει)..

Εγώ κορίτσια είμαι πολύ στενοχωρημενη..Έχω ένα σκυλί,είναι μεγαλόσωμο,μάλλον διασταύρωση λυκόσκυλο με ροντβαιλερ!Και το είχε βρει ο άντρας μου πριν παντρευτούμε ακόμα!Τώρα είναι 15 ετών!Και από εκεί που ήταν σαν το αγριοκάτσικο,μια χαρά,έπαθε πριν 2 ώρες περιπου κάτι σαν ξωφαλτσο εγκεφαλικο(αιθουσαιο σύνδρομο ,κάπως έτσι μου το ανέφερε η κτηνίατρος.. )και με πήρε από κάτω!Στο μεταξύ το σκυλί έπαθε κρίση πανικού,έκανε φουλ εμετούς και είχε αστάθεια και εκείνη τη στιγμή ξύπνησε και η μπέμπα (την άκουγα από το baby phone) και ήταν πάνω στο δωμάτιο.. Αλλά έχω στενοχωρηθει πολύ.Παρολο που είναι 15 ετών και οκ,ξέρω ότι δεν ζουν αιώνια,ήταν αυτο το ξαφνικό..Αλλά μου λέει η γιατρός έχει καλή πρόγνωση και να μη στεναχωριέμαι .

22 ώρες πρίν, Fay_ είπε:

Αχ τι ωραία που τελειώσατε με του κολικούς. Ελπίζω κ ο δικός μου στο δίμηνο να ησυχάσει. Ήδη μπορώ να πω ότι έχει κάποιες μέρες καλύτερες από άλλες, αλλά ακόμη δεν ξεμπερδεψαμε εντελώς. Αν αρχίσει να κοιμάται και πάνω από 2-3 θα είναι τέλειο. Ήδη μια φορά κοιμήθηκε 4,5 και όταν ξύπνησε να φάει ένιωθα λες και είχα κοιμηθεί καμία εβδομάδα 😂 οι πρώτες μέρες αϋπνίας ήταν δύσκολες αλλά πλέον συνήθισα και το λίγο παραπάνω μοιάζει λες και κοιμάμαι ωώρες. 

Αχ οι αναγωγές. Με το αντιαναγωγικο γάλα πάει καλύτερα. Τελειώσεις δεν κόπηκαν βέβαια αλλά καμία σχέση με το πώς ήταν με το απλό γάλα. Αν φάει και δεν έχει πονακια δεν βγάζει καθόλου η βγάζει ελάχιστα. Τις μισές φορές όμως μόλις τρώει έχει λίγα πονακια και εκεί βγάζει πάλι γουλιες, όχι όμως σε τραγικο σημείο. Εμένα πολύ συχνά εκεί που κοιμάται αρχίζει γκρινιάζει και εκεί βγάζει γάλα και συνήθως είναι και σε μορφή κομμένου γάλακτος μιας και έχει περάσει ώρα. Επίσης, τώρα αρχίσαμε να έχουμε από το γάλα και δυσκοιλιότητα. Κάνει το καημένο κακά του ανά 2-3 μέρες και είναι πιο σφιχτά και ζοριζεται πολύ. Θα τον παρακολουθήσουμε λίγες ακόμη μέρες και ίσως χρειαστεί να κάνουμε αλλαγή στο γάλα, και ο θεός βοηθός.  Εσείς με το γάλα δεν βελτιωθηκατε; Είναι γενικά πολύ δύσκολο αλλά όπως είπες υπομονή μέχρι να ξεκινήσουν οι κρέμες που λογικά τότε θα ηρεμήσουμε από αυτό. Είναι γενικά παρά πολύ συχνό φαινόμενο αυτό με τις αναγωγές. Αν βάζουν βάρος είναι μια χαρά, αλλά είναι αγχωτικό για εμένα για την νύχτα κυρίως γιατί μου είπε η γιατρός να τον βάζω πλάγια αν δω ότι βγάζει, αλλά αυτός μονίμως γυρίζει ανάσκελα μόνος του. Καλά μη σχολιάσω τα πλυντήρια. Καθημερινα βάζω ένα για αυτόν και ένα για εμένα 😂 πάλι καλά έχω στεγνωτηριο! 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...