Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Nasiad είπε:

Καλά η δικιά σου είναι απίστευτη! Τι 6 ώρες λες!! Δεν έχω την απαίτηση να κοιμηθεί τόσο φυσικά. Ο δικός μου κοιμάται 2 ώρες όλο κ όλο και στο 2ωρο τρώει. Στην καλύτερη να κοιμηθεί 3. Τον έμαθαν έτσι στις μέρες που ήταν στα νεογνά και δεν λέει να το αλλάξει. Έστω κ έτσι αν κοιμάται είναι δύσκολο αλλά παλεύεται. Αλλά να μένει ξύπνιος επί 8 ώρες και να κλαίει δεν είναι σίγουρα λογικο. Στο τέλος καταλήγει να μην κοιμάται από υπερένταση γιατί κουράστηκε υπερβολικά. Μιλάμε για μεγάλη λουπα όλο αυτό με αναγωγές, κολικούς κτλ κτλ. Σήμερα πάντως που ξεκινήσαμε το άλλο γάλα πάει προς το παρόν καλά. Δεν έβγαλε όπως έβγαζε τόσες μέρες. Μόνο σε ένα γεύμα έβγαλε μια γουλίτσα που είναι φυσιολογικό. Πριν βγάζαμε σε κάθε γεύμα και μάλιστα πολλές όχι μόνο μια. Μακάρι όντως να έχει βοηθήσει το γαλα και να ησυχάσουμε από αυτό έστω κι ας μείνουν οι κολικοί, όχι για πολύ εύχομαι. 

Αααα...εγώ κατάλαβα τότε λάθος το προηγούμενο μήνυμά σου!!😅😅Ότι απορείς πως δεν κοιμάται 8ωρο συνεχόμενο κατάλαβα!Όχι ότι είναι ξύπνιο επί 8 ώρες!!Μου έχει τύχει μια με 2 φορές αυτό με την μικρή αλλά ήταν δικό μου λάθος γιατί είχα φάει τα αγαπημένα μου μπρόκολα και φασολακια!!Από τότε τα έκοψα!😊😊

Αλλά όντως διαπίστωσα και με τα άλλα 2 μου παιδιά ότι όση περισσότερη ώρα μένουν ξύπνια,τόσο πιο δύσκολα κοιμούνται μετά λόγω υπερέντασης !

Πάντως μετά το εμβόλιο που κάναμε τις 2 μέρες ήταν σαν ναρκομενη!!Κοιμόταν φουλ φουλ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια! Χρόνια Πολλά κ Καλά Χριστούγεννα!!!

Κ εμείς έχουμε φουλ αναγωγές ακόμα κ μία ώρα μετά το γεύμα. Κάποιες φορές δυσκολεύεται κ μένα να ρευτεί παρόλο που τον αλλάζω πόσες θέσεις. Επίσης, λόξυγγας - ✔check. Πάντως επειδή τον βλέπω ήρεμο τις περισσότερες φορές που συμβαίνει, δεν ανησυχώ πλέον, απλά προσπαθώ να τον κρατάω όσο πιο πολύ μπορώ όρθιο μετά το γεύμα.

Εμάς έχει λίγη γκρίνια πριν "τα κάνει". Πολλές φορές μέσα στον ύπνο του τον ακούω που ζορίζεται κ γκρινιάζει. Διάβασα ότι λέγεται infant dyschezia κ συμβαίνει τους 2-3 πρώτους μήνες. Έλεγε ότι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πονάνε, απλά δυσκολεύονται με το γαστρεντερικό σύστημα.

Πάντως το μόνο που μας σώζει σε όλα τα ζόρια του είναι το στήθος. Άμα τον κουμπώσω πάνω, τα ξεχνάει όλα, ακόμα κ φουλ φαγωμένος.

Καλημέρα κορίτσια.. Κάλα Χριστούγεννα... Τώρα που βρήκα χρόνο να σας πω τα νέα μου..Γενησαμε 19/11 αντί για 28/11. 38 κ 5 με καισαρική... Ευτυχώς που μπήκα νωρίτερα γιατι εκανα πίεση κατά την διάρκεια του προεγχειρητικου ελέγχου κ όλες τις μέρες που ήμουν στο νοσοκομείο.Ο γιατρός μου ,είπε ότι ήταν αρχή προεκλαμψιας.

Ο μικρός έκανε ίκτερο γτ δεν έτρωγε καλά..όταν βγήκαμε του έδωσα κ γάλα σε σκόνη .

Τώρα του δίνω ξένο γάλα κ αντλώ....

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...