Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! 

Σήμερα βάλθηκαν να μου σπάσουν τα νευρα εκεί στη μενν. Έπαιρνα από το πρωί να ενημερωθώ, 3 φορές μου είπε πάρτε αργότερα γιατί είναι τώρα οι γιατροί εδώ κάνουν επίσκεψη. Λέω μην μου πείτε μετά ότι πέρασε η ώρα ενημέρωσης όμως; Όχι όχι λέει η φιλενάδα. Μετά έπαιρνα δεν δούλευε το τηλέφωνο. Νευρίασε ο άντρας μου πήρε στα κεντρικά στο νοσοκομείο και του είπαν ότι έπεσε όλο το σύστημα.. 1-2 ώρες μετά καταφέραμε να πιάσουμε γραμμή και τι μου είπε; Φυσικά ότι δεν είναι ώρα ενημέρωσης και να πάρω μετά. Δηλαδή παίζουν με τον πόνο μου ξεκάθαρα και απορώ πως δεν την καντήλιασα εκείνη την ώρα. Τέλος πάντων ξανά πήρα στην ώρα ενημέρωσης και τελικά μου είπαν ότι ααα ναι βγήκαν τα αποτελέσματα (καμία προσπάθεια από αυτούς να ενημερώσουν φυσικά γι'αυτο) και είναι φυσιολογικά άρα λογικά αύριο πρωί θα σας πάρουμε για το εξιτήριο. Χάρηκα τόσο που δεν σχολίασα το 'λογικα' που είπε. Τι λογικά κυρία μου; Που μου έχετε το παιδί δέκα μέρες εκεί για αυτά τα αποτελέσματα. Βγήκαν είναι οκ άρα δεν έχει λογο να είναι εκεί πια. Και κακώς και δεν μας πήραν να τον πάρουμε από σήμερα ενώ τα είχαν τα αποτελέσματα από το πρωί. Τώρα τι να πω, έχουν κάνει και 2 φορες λάθος ως τώρα, έτσι και έχουν κάνει πάλι λάθος θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. Δεν φημίζομαι για την υπομονή μου και έχω ήδη ξεπεράσει τον εαυτό μου τόσες μέρες 😂 

@Anna1986 το ξέρω αυτό για τη σύγχιση θηλών, αλλά εμένα ποια σύγχιση; Εδώ δεν έχει ακουμπήσει στήθος από τη μέρα που γεννηθηξε, πιο πιθανό βρίσκω να μην θέλει το βυζί και να θέλει ότι είναι σε πλαστικό πλέον το καημένο 😂 θα δείξει πως θα πάει αυτό. Το καλό είναι ότι έστω πλέον με το θηλαστρο κάτι γίνεται, δεν νομίζω να έχω θέμα από άποψη ποσότητας. Λογικα θα αυξηθεί και η ποσότητα μόλις τον πάρω οπότε ελπίζω να πάει καλά, αλλά θα το δούμε. Ας τον πάρουμε για αρχή και θα το βρούμε. 

@mary_33 δηλαδή είχαν κάνει εξετάσεις στο μωρό αλλά δεν σας το είχαν πει; Και βασικά αυτό πως το κόλλησε το παιδί;; Γενικά αν κρίνω από της αδερφής μου τα παιδιά, νεογεννητα δεν είχαν τίποτα αλλά δεν έμειναν στη μενν. Εγώ πάντα φοβάμαι τη διαμονή στα νοσοκομεία γενικά γι'αυτό έχω σκάσει τόσες μέρες που ξέρω ότι το μωρό μου είναι μια χαρά υγιές και μένει εκεί περιμένοντας το πότε θα βγουν αυτά τα αποτελέσματα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...