Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! 

Σήμερα βάλθηκαν να μου σπάσουν τα νευρα εκεί στη μενν. Έπαιρνα από το πρωί να ενημερωθώ, 3 φορές μου είπε πάρτε αργότερα γιατί είναι τώρα οι γιατροί εδώ κάνουν επίσκεψη. Λέω μην μου πείτε μετά ότι πέρασε η ώρα ενημέρωσης όμως; Όχι όχι λέει η φιλενάδα. Μετά έπαιρνα δεν δούλευε το τηλέφωνο. Νευρίασε ο άντρας μου πήρε στα κεντρικά στο νοσοκομείο και του είπαν ότι έπεσε όλο το σύστημα.. 1-2 ώρες μετά καταφέραμε να πιάσουμε γραμμή και τι μου είπε; Φυσικά ότι δεν είναι ώρα ενημέρωσης και να πάρω μετά. Δηλαδή παίζουν με τον πόνο μου ξεκάθαρα και απορώ πως δεν την καντήλιασα εκείνη την ώρα. Τέλος πάντων ξανά πήρα στην ώρα ενημέρωσης και τελικά μου είπαν ότι ααα ναι βγήκαν τα αποτελέσματα (καμία προσπάθεια από αυτούς να ενημερώσουν φυσικά γι'αυτο) και είναι φυσιολογικά άρα λογικά αύριο πρωί θα σας πάρουμε για το εξιτήριο. Χάρηκα τόσο που δεν σχολίασα το 'λογικα' που είπε. Τι λογικά κυρία μου; Που μου έχετε το παιδί δέκα μέρες εκεί για αυτά τα αποτελέσματα. Βγήκαν είναι οκ άρα δεν έχει λογο να είναι εκεί πια. Και κακώς και δεν μας πήραν να τον πάρουμε από σήμερα ενώ τα είχαν τα αποτελέσματα από το πρωί. Τώρα τι να πω, έχουν κάνει και 2 φορες λάθος ως τώρα, έτσι και έχουν κάνει πάλι λάθος θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. Δεν φημίζομαι για την υπομονή μου και έχω ήδη ξεπεράσει τον εαυτό μου τόσες μέρες 😂 

@Anna1986 το ξέρω αυτό για τη σύγχιση θηλών, αλλά εμένα ποια σύγχιση; Εδώ δεν έχει ακουμπήσει στήθος από τη μέρα που γεννηθηξε, πιο πιθανό βρίσκω να μην θέλει το βυζί και να θέλει ότι είναι σε πλαστικό πλέον το καημένο 😂 θα δείξει πως θα πάει αυτό. Το καλό είναι ότι έστω πλέον με το θηλαστρο κάτι γίνεται, δεν νομίζω να έχω θέμα από άποψη ποσότητας. Λογικα θα αυξηθεί και η ποσότητα μόλις τον πάρω οπότε ελπίζω να πάει καλά, αλλά θα το δούμε. Ας τον πάρουμε για αρχή και θα το βρούμε. 

@mary_33 δηλαδή είχαν κάνει εξετάσεις στο μωρό αλλά δεν σας το είχαν πει; Και βασικά αυτό πως το κόλλησε το παιδί;; Γενικά αν κρίνω από της αδερφής μου τα παιδιά, νεογεννητα δεν είχαν τίποτα αλλά δεν έμειναν στη μενν. Εγώ πάντα φοβάμαι τη διαμονή στα νοσοκομεία γενικά γι'αυτό έχω σκάσει τόσες μέρες που ξέρω ότι το μωρό μου είναι μια χαρά υγιές και μένει εκεί περιμένοντας το πότε θα βγουν αυτά τα αποτελέσματα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 3/12/2024 at 8:48 ΜΜ, Nasiad είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! 

Πώς πάτε εσείς και τα μωράκια σας; Εγώ ακοοομη να τον πάρω τον μικρό μου. Τελειώσαμε με τον ίκτερο αλλά οι εξετάσεις που περιμένουμε, ακόμη να βγουν και κοντεύω να σκάσω. Το μωρό είναι μια χαρά δεν έχει κανένα θέμα με υπογλυκαιμίες ή ταχυκαρδίες αλλά αν δεν δουν τι γίνεται με τον θυροειδή για να δουν αν έχει επηρεαστεί και θέλει θεραπεία μας έχουν στο περίμενε. Η παιδίατρος που θα έχω εδώ μου είπε ότι η θεραπεία αν τυχόν έχει επηρεαστεί γίνεται στο σπίτι και απλά θέλει ελέγχους πιο συχνούς. Εκεί στο νοσοκομείο σήμερα μου είπαν ότι θα τον κρατήσουν κάποιες μέρες να δουν πως πάει με τη θεραπεία αν χρειάζεται. Μου ακούγεται πολύ κουλό γιατί ο θυροειδης δεν διορθώνεται από την μια μέρα στην άλλη οπότε αλήθεια δεν ξέρω τι να πω πια. Εύχομαι να βγουν καλές να τον πάρουμε επιτέλους γιατί είμαι να σκάσω. Έστω αν μπορούσα όταν πηγαίνω να τον παίρνω λίγο αγκαλιά θα ήμουν πιο ήρεμη αλλά αυτό το πράγμα να μην αφήνουν ούτε να τον αγγίξω κοντεύει να με τρελάνει. Σήμερα τον έβγαλα μια φωτογραφία και με μάλωσαν κιόλας, μου ήρθε να την βρίσω που δεν θα βγάλω το παιδί μου να το έχω νεογέννητο. Αλλάζει κάθε μέρα που τον βλέπω, δεν φτάνει που τον βλέπω για 2 λεπτά έχοντας κάνει 100χλμ, δεν θα τον έχω να τον βλέπω σπίτι έστω να χαίρομαι; Είναι να τρελαίνεσαι..

Με το γαλα κάτι γίνεται πια με το θηλαστρο, σήμερα είναι τρίτη μέρα που άρχισα να αποθηκεύω. Προχθές έβγαλα 11μλ τα μάζεψα σε σύριγγες, χθες έβγαλα όλη μέρα κάπου 50, και σήμερα πήγε καλύτερα η κάθε φορά που μαζεύω είναι κάπου 30-40μλ. Μου έδωσε και μια φίλη ηλεκτρικό θηλαστρο γιατί εγώ είχα ένα χειροκίνητο μόνο, αλλά τελικά το χειροκίνητο πιο καλή δουλειά μου κάνει μπορώ να μ

αυτά είναι πρωτάκουστα πράγματα…. Καλή δύναμη θα πω μακάρι μέσα από την καρδιά μου να βγουν καλά τα αποτελέσματα 

On 4/12/2024 at 9:25 ΠΜ, Fay_ είπε:

Κορίτσια Καλημερα! Πως είστε; 
Εγω δεν είμαι και πολύ καλά. Έχω ζοριστεί αρκετά με τα μικρά και δεν έχω βοήθεια από προχθές που ο άντρας μου γύρισε στη δουλειά. Το βασικό μου θέμα είναι ότι τα μωρά τρώνε ανά 3 ώρες και ο ένας από τους δυο είναι λίγο δύσκολος στο φαγητό και μπορεί να μας πάρει και μιάμιση ώρα το ταισμα, ρέψιμο, αλλαγή πανας. Επομένως έχει φτάσει σχεδόν η ώρα του άλλου μωρού για τάισμα. Αφήστε που μπορεί να τύχει να κλάψουν μαζί για φαΐ και εκεί πελαγώνω τελείως. Στο ενδιάμεσο έχω να κάνω και τα διαφορά αλλά, όπως πλυντήρια, αποστειρώσεις, σύ μαζέματα κτλ. 
Τα έχω παίξει ειλικρινά και νιώθω πως τα κάνω όλα λάθος 😢

Ο άντρας μου λέει να βρούμε μια γυναίκα να με βοηθάει με τα μωρά τις ώρες που είμαι μόνη εγω όμως θεωρώ πως τα μωρά είναι πολύ μικρά ακόμα για να τους έχω γυναίκα να τα φροντίζει. Δεν ξέρω κορίτσια έχω απελπιστεί 😢

Υπομονή χρειάζεσαι καθαρό μυαλό και ψυχραιμία για να φτιάξεις το πρόγραμμά σου. Βρες μια γυναίκα για τις δουλειές του σπιτιού να ασχολείσαι εσύ με τα παιδιά.

Καλημέρα κορίτσια! 

Επιτέλους χθες πήραμε τον μικρούλη μας! Είναι υγιέστατος ευτυχώς και σκέτος γλύκας! Η πρώτη νύχτα ήταν πολύ ευκολότερη από όσο νόμιζα να πω την αλήθεια. Δέκα μέρες εκεί το παιδί μου το έκαναν sleep training ξεκάθαρα 😂 κοιμάται, τρώει, κάνει κακά και ύπνο. Πήγαμε για ύπνο στις 2 αφού έφαγε και ξύπνησε μια φορά στις 5+ και μετά κατευθείαν 7:30. Από εκεί μου είπαν ότι τρώει ανά 2ωρο αλλά εδώ δεν θέλει να ξυπνήσει με τίποτα. Κοιμάται άνετο 3ωρο. Με το ζόρι να ρευτεί κάθε φορα. κοιμάται απίστευτα βαριά και του αρέσει να κουλουριάζεται λες και είναι μέσα στην κοιλιά πράγμα που δεν βοηθάει στο ρέψιμο 😂

Κατά τα άλλα το βυζί ούτε να το δει, λες και του βάζω στο στόμα μεγάλο κακό, ουρλιάζει γιατί πεινάει αλλά δεν το πιάνει με τίποτα. Μου είπαν θέλει εκπαίδευση αλλά το βλέπω δύσκολο όλο αυτό. Χθες πεινούσε, προσπάθησε λίγο να πιάσει το στήθος δεν μπόρεσε, ήπιε ελάχιστα και κουράστηκε τόσο που μετά δεν έφαγε ούτε από το μπουκάλι. Θα τα συζητήσω με την παιδίατρο να δω τι θα μου πει. Προς το παρόν προσπαθώ λίγο με το στήθος, αλλά έχω και αντλημενο όσο μπορώ, οπότε δίνω και δικό μου αλλά και φόρμουλα. 

Εσείς πώς τα πηγαίνετε με τα μικρά σας; 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Nasiad είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Επιτέλους χθες πήραμε τον μικρούλη μας! Είναι υγιέστατος ευτυχώς και σκέτος γλύκας! Η πρώτη νύχτα ήταν πολύ ευκολότερη από όσο νόμιζα να πω την αλήθεια. Δέκα μέρες εκεί το παιδί μου το έκαναν sleep training ξεκάθαρα 😂 κοιμάται, τρώει, κάνει κακά και ύπνο. Πήγαμε για ύπνο στις 2 αφού έφαγε και ξύπνησε μια φορά στις 5+ και μετά κατευθείαν 7:30. Από εκεί μου είπαν ότι τρώει ανά 2ωρο αλλά εδώ δεν θέλει να ξυπνήσει με τίποτα. Κοιμάται άνετο 3ωρο. Με το ζόρι να ρευτεί κάθε φορα. κοιμάται απίστευτα βαριά και του αρέσει να κουλουριάζεται λες και είναι μέσα στην κοιλιά πράγμα που δεν βοηθάει στο ρέψιμο 😂

Κατά τα άλλα το βυζί ούτε να το δει, λες και του βάζω στο στόμα μεγάλο κακό, ουρλιάζει γιατί πεινάει αλλά δεν το πιάνει με τίποτα. Μου είπαν θέλει εκπαίδευση αλλά το βλέπω δύσκολο όλο αυτό. Χθες πεινούσε, προσπάθησε λίγο να πιάσει το στήθος δεν μπόρεσε, ήπιε ελάχιστα και κουράστηκε τόσο που μετά δεν έφαγε ούτε από το μπουκάλι. Θα τα συζητήσω με την παιδίατρο να δω τι θα μου πει. Προς το παρόν προσπαθώ λίγο με το στήθος, αλλά έχω και αντλημενο όσο μπορώ, οπότε δίνω και δικό μου αλλά και φόρμουλα. 

Επιτέλους! Να τον χαίρεστε, να είναι γερός και καλότυχος! Κι ο δικός μου ευτυχώς είναι εύκολος, δε γκρινιάζει και ξυπνάει ανά 3ωρο. Αν δεν ήταν και το ρέψιμο που χάνουμε χρόνο, θα ήταν όλα ιδανικά! Μετά τη θερμοκοιτίδα κι εμένα ήταν σε λήθαργο σε σημείο που άρχισα να κάνω περίεργες σκέψεις για το τι τους δίνουν 😂 ευτυχώς συνήλθε την επόμενη μέρα! Εγώ με τον θηλασμό θα τα παρατήσω. Πριν έβαλα θηλαστρο και έβγαλα 20 ml με το ζόρι (κάθε φορά και λιγότερο), αλλά πλέον έχει αλλάξει και η υφή. Δεν είναι υφή γάλακτος όπως στις αρχές, είναι πάρα πολύ νερουλό που δεν θα τον υποβάλω καν στην ταλαιπωρία να του το δώσω. Έχει μήπως κάποια κοπέλα ιδέα τι μπορεί να φταίει; 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Nasiad είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Τι ωραία @Nasiad!!!Επιτέλους τελείωσε η ταλαιπωρία σας!!!Εμεις την επόμενη βδομαδα κλεινουμε 2 μηνες και εχουμε το πρωτο μας εμβολιο!Καλα παμε με τον υπνο(ξυπναει 2 φορές μέσα στη νύχτα για να θηλασει) .Απλά εμένα κάνει το εξής κουλο: Συνήθως το πρωί ξυπνάει κατά τις 8,την πλένω,τρώει,περνάει μια ώρα και κατά τις 9 βαριά 9.30 ξανακοιμαται .Ξυπνάει κατά τη 1 το μεσημέρι να φάει μένει ξύπνια μια ώρα με μιάμιση και κοιμάται ξανά,να τώρα δηλαδή κοιμάται και υπολογίζω να ξυπνήσει κατά τις 5  με 5.30!Μετά κατά τις 7 θα κοιμηθεί πάλι αλλά για λίγο,για καμμια ώρα το πολύ δύο!Ως εδώ μια χαρά!!Τέλεια!!Με το που πάει 10 έχει μια περίεργη ανησυχία!!Δεν κλαίει να πω έχει κολικο,αλλά κουνιέται νευρικά,σα να μη βρίσκει ηρεμία!Καμμια σχέση με το μωρό που έχω μέσα στη μέρα που ταβλιαζεται !Και αυτό κρατάει ως τις 12 πάρα,δηλαδή για 2 ώρες περίπου!!Ε μετά κοιμάται ξυπνάει πλέον  4.30 και μετά κατά τις 8 αντε 7.30.Αλλα πχ πριν 2 εβδομάδες κοιμόταν από τις 10 ως τις 3 με 3.30!Τώρα τον τελευταίο καιρό άλλαξε αυτό και έχει αυτή την ανησυχία αυτό το 2ωρο..🤔🤔 Κατα τ άλλα οκ παράπονο δεν έχω,για μωρό που θηλάζει αποκλειστικά ξυπνάει 2 φορές αντε έχει τύχει και 3!Αλλά γενικά πολύ καλά!Όμως αυτό το 2ωρο που κάνει σαν σκουληκάκι δεν ξέρω τι φάση.. Αλλά μέσα στη μέρα,φτου μφτου είναι πολύ βολική.. ακόμα τουλάχιστον!!!!

@mary_33 εγω παντως και στο 2ο ππυ θηλασα αποκλειστικα θυμαμαι που αντλουσα ηταν το χρωμα του σαν μουντο νερο και πανω πανω στο μπουκαλακι συλλογης ειχε μια "πετσα" να το πω και μου ειχε πει ο παιδίατρος ειναι το λιπος..Τωρα στη μικρή άντληση θα κάνω αύριο που θα λείψω,αλλά βλέπω ότι είναι άλλες φορές άσπρο άσπρο,άλλες φορές γκριζάρει λιγο(ίσως παίζει ρόλο τι έφαγες!🤔🤔) Σίγουρη δεν είμαι όμως.. Ωστόσο,από την εμπειρία μου με το δεύτερο ειδικά που δεν έδωσα ξένο,άσπρο άσπρο δεν ήταν πάντα το γάλα!Και έπαιρνε μια χαρά βάρος!Ειχε πάρει 1700 τον πρώτο μήνα και 1400 το δεύτερο και γενικά πάντα έπαιρνε 1 κιλό και πάνω.. Παρόλο που το γάλα ειχε διάφορες αποχρώσεις.. Οπότε δεν ξέρω αν παίζει ρόλο!Αλλά και εγώ όταν αντλούσα πολύ δεν έβγαζα με το θηλαστρο!Αύριο θα δω τι θα βγάλω!Και θα σας πω!Αντικειμενικά 15/12 γίνεται 2 μηνών,θηλάζει εξαρχής αποκλειστικά και σήμερα που τη ζυγισα είναι 5300!Και βγήκαμε 3 κιλά από το μαιευτήριο.. οπότε με βάση το βάρος της δεν πρέπει και καλά να βγάλω έστω 80 ml???Ε σχεδόν το αποκλείω!!!!Γιατί το έχω ξαναδεί το εργακι!Γι αυτό δεν απογοητευομαι με το θηλαστρο!Δε δίνω καν βάση βασικά.. Αν παίρνει βάρος το μωρό είμαι οκ!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Nasiad είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Μπράβο Νασια! Καλώς ήρθε ο μπέμπης στο σπίτι σας! Να τον χορτάσεις αγκαλιές! 
Κ εμένα ανά 3ωρο ξυπνάνε για φαΐ μέσα στη μέρα και ανά 4ωρο τη νύχτα. Θα φάνε δηλαδή στις 12 το βράδυ μετά στις 4 και μετά το πρωί στις 8. 
Κορίτσια να ρωτήσω, πρώτη βόλτα με το μωράκι πότε βγαίνουμε; Σε ανοιχτό χώρο εννοώ με το καρότσι. Θέλω να τους βγάλω, βέβαια ο καιρός αυτή την περίοδο δεν ευνοεί. Μίλαγα όμως με μια φίλη και μου έλεγε ότι εκείνη το έβγαλε μετά το τρίμηνο για να έχει κάνει εμβόλια. Και λέω πολύ δεν είναι το τρίμηνο;; Επίσης ο παιδίατρος κάθε πότε βλέπει τα μωράκια; Εμάς έρχεται ανά 2 βδομαδες.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Fay_ είπε:

Μπράβο Νασια! Καλώς ήρθε ο μπέμπης στο σπίτι σας! Να τον χορτάσεις αγκαλιές! 
Κ εμένα ανά 3ωρο ξυπνάνε για φαΐ μέσα στη μέρα και ανά 4ωρο τη νύχτα. Θα φάνε δηλαδή στις 12 το βράδυ μετά στις 4 και μετά το πρωί στις 8. 
Κορίτσια να ρωτήσω, πρώτη βόλτα με το μωράκι πότε βγαίνουμε; Σε ανοιχτό χώρο εννοώ με το καρότσι. Θέλω να τους βγάλω, βέβαια ο καιρός αυτή την περίοδο δεν ευνοεί. Μίλαγα όμως με μια φίλη και μου έλεγε ότι εκείνη το έβγαλε μετά το τρίμηνο για να έχει κάνει εμβόλια. Και λέω πολύ δεν είναι το τρίμηνο;; Επίσης ο παιδίατρος κάθε πότε βλέπει τα μωράκια; Εμάς έρχεται ανά 2 βδομαδες.

Εγώ την έβγαλα 28η Οκτωβρίου (και είχα γεννήσει 15/10),πήγαμε βόλτα παραλία και μετά για φαγητό στο πατρικό μου!Και πριν σαραντησω πήγαμε και για φαγητό εξω(οκ καθίσαμε άκρη,ήταν ανοιχτός χώρος σχετικά είχε βέβαια κόσμο.. Ο παιδίατρος ήρθε στις 22/10 και θα έρθει τώρα την επόμενη βδομαδα που έχουμε το εμβόλιο. Συνήθως έρχεται λίγες μέρες αφού βγεις από το μαιευτήριο και μετά στο μήνα.Εμενα μου είπε αφού είχε πάρει ικανοποιητικό βάρος η μπέμπα και δεν είχα κάποιο θέμα να έρθει μόλις κλείσει τους 2 μήνες που θα κάνουμε και το εμβόλιο.Αλλα θα μπορούσα να του ζητήσω να έρθει και στο μήνα.. Στα άλλα 2 παλι έτσι το έκανα!Με τη διαφορά ότι έκανε επίσκεψη και στο μηνα ακριβώς!

22 ώρες πρίν, Nasiad είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Επιτέλους!!!! Κράτα τον αγκαλίτσα και μην τον αφήσεις!!!

• Μου αρέσει 1

On 6/12/2024 at 11:14 ΠΜ, Nasiad είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Μπράβο!!! Επιτέλους απολαμβάνετε τον μικρό σας 💙

Κορίτσια μην αποθαρρύνεστε απτο λίγο γάλα. Όσο το δουλεύετε θα κατέβει. Πάντως για συμβουλές και βοήθεια είναι πολύ καλό το "Σπίτι θηλασμού". Έχουν online συναντήσεις κάθε Παρασκευή, μαζεύονται μέσω zoom, λέει η κάθε κοπέλα το θέμα της και η μαίες εκεί δίνουν λύσεις. Είναι δωρεάν. Κάνουν πολύ καλή δουλειά.

• Μου αρέσει 1

Εμείς πάμε καλά. Σε 2 μέρες κλείνουμε μήνα, θηλάζω αποκλειστικά κ ο μικρός παίρνει σταθερά βάρος περίπου 60gr τη μέρα. Το μόνο που δεν έχουμε καταφέρει είναι να κάνουμε τα 8+ γεύματα τη μέρα. Μας βγαίνουν 6 κάθε φορά 😕 Τη μέρα τον ταίζω κ γω ανα 3ωρο περίπου κ το βράδυ πάει ανα 4ωρο λόγω ύπνου. Επίσης κάποια βράδια μου κάνει κάτι κουλά κ μένει 3 ώρες ξύπνιος με το μάτι γαρίδα, αλλά φαντάζομαι είναι μέσα στο παιχνίδι κ αυτά. Γενικά αυτό που λένε ότι πρέπει να κοιμούνται 15ώρες+ την ημέρα σε εμάς δε βγαίνει με τίποτα, κοιμάται γύρω στις 12-13. Γι αυτό το λόγο έχω βάλει την αλλαγή πάνας πριν το φαί, έτσι ώστε μετά, που τρώει και ναρκώνεται, να κοιμάται κατευθείαν. Άμα τον αλλάζω μετά το φαί, τσιτώνει κ δε μπορεί να κοιμηθεί. Βέβαια η αλλαγή πριν το φαί έχει το αρνητικό ότι γκρινιάζει κ κλαίει μέχρι να τον "σερβίρω" ☹ Κάποιες φορές που έχει κοιμηθεί πολύ κ ξυπνάει πεινασμένος, τον ταίζω απτο ένα στήθος, τον αλλάζω και μετά τον ταίζω απτο άλλο, για να γλιτώσουμε την γκρίνια της πείνας. Δεν ξέρω αν είναι τέρμα λάθος όλα αυτά, προσπαθούμε να βρούμε τι βγαίνει καλύτερα κάθε μέρα.

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, DepiDukes είπε:

Εμείς πάμε καλά. Σε 2 μέρες κλείνουμε μήνα, θηλάζω αποκλειστικά κ ο μικρός παίρνει σταθερά βάρος περίπου 60gr τη μέρα. Το μόνο που δεν έχουμε καταφέρει είναι να κάνουμε τα 8+ γεύματα τη μέρα. Μας βγαίνουν 6 κάθε φορά 😕 Τη μέρα τον ταίζω κ γω ανα 3ωρο περίπου κ το βράδυ πάει ανα 4ωρο λόγω ύπνου. Επίσης κάποια βράδια μου κάνει κάτι κουλά κ μένει 3 ώρες ξύπνιος με το μάτι γαρίδα, αλλά φαντάζομαι είναι μέσα στο παιχνίδι κ αυτά. Γενικά αυτό που λένε ότι πρέπει να κοιμούνται 15ώρες+ την ημέρα σε εμάς δε βγαίνει με τίποτα, κοιμάται γύρω στις 12-13. Γι αυτό το λόγο έχω βάλει την αλλαγή πάνας πριν το φαί, έτσι ώστε μετά, που τρώει και ναρκώνεται, να κοιμάται κατευθείαν. Άμα τον αλλάζω μετά το φαί, τσιτώνει κ δε μπορεί να κοιμηθεί. Βέβαια η αλλαγή πριν το φαί έχει το αρνητικό ότι γκρινιάζει κ κλαίει μέχρι να τον "σερβίρω" ☹ Κάποιες φορές που έχει κοιμηθεί πολύ κ ξυπνάει πεινασμένος, τον ταίζω απτο ένα στήθος, τον αλλάζω και μετά τον ταίζω απτο άλλο, για να γλιτώσουμε την γκρίνια της πείνας. Δεν ξέρω αν είναι τέρμα λάθος όλα αυτά, προσπαθούμε να βρούμε τι βγαίνει καλύτερα κάθε μέρα.

Αυτό με τον υπνο δεν το ήξερα!!Δε νομίζω να είναι στάνταρ,εννοώ σίγουρα με τον καιρό φτιάχνει πρόγραμμα το μωρό,αλλά υπάρχουν και πιο "δυσκολες" μέρες.. Εμένα τις 2 τελευταίες νύχτες πχ δυσκολεύεται να κοιμηθεί.. Κοιμάται στη 1 ξυπνάει στις 6.30 ,ως τις 7.30 μέχρι να να την ταΐσω,πλύνω,αλλάξω και μετά κοιμάται ως τις 10 ! Και με το που ξυπνήσει και φάει και την ξανά αλλάξω κοιμάται άλλο ένα 3.30ωρο ίσως και 4ωρο σα ναρκωμενη!Και μετά κάνει άλλο έναν ύπνο 2ωρο ή 3ωρο και όσο πλησιάζουμε το απόγευμα ο ύπνος λιγοστεύει σε ώρες.. 

Με το θηλασμό,έχεις απόλυτο δίκιο!!

On 10/12/2024 at 5:48 ΠΜ, DepiDukes είπε:

Πραγματικά εσάς που καταφέρνετε αποκλειστικό θηλασμό και πρόγραμμα σας θαυμάζω!!!! Εμείς θηλάζουμε αλλά μέσα στη μέρα θα φάει και 4 φορές νομίζω μπιμπερό. Το βράδυ θηλάζουμε αποκλειστικά γιατί τον παίρνω αγκαλιά, εγώ κοιμάμαι κι αυτός τρώει. Προσπαθώ πώς και πώς να κρατήσουμε το δίωρο αλλά ζητάει συνέχεια!!! Τις περισσότερες φορές τον έχω αγκαλιά και τον παρηγορω με πιπίλα για να ηρεμήσει μέχρι να φτάσει το δίωρο.

Καλησπέρα κορίτσια! Σας ευχαριστω όλες ξεχωριστά για τις ευχές σας. Εμείς τα πάμε καλά, ο μικρός μου τρώει και κοιμάται κατά κύριο λόγο αλλά στις 15 μέρες νταν ξεκίνησαν οι κολικοί και βασανίζεται το καημένο μου. Προσπαθώ να του μάθω να πιάσει στήθος αλλά προς το παρόν μόνο νευριάζει και έχει καταφέρει να θηλασει μετρημένες φορές. Έχει μάθει και με το μπουκάλι τόσες μέρες εκεί και το στόμα του είναι σαν τανάλια. Τον έχω ονομάσει πλέον μωρό πιράνχα γιατί ξεκάθαρα θα μου κόψει κομμάτι. Και να πω ότι θηλάζει έστω και έχουμε πρόοδο; Το πιάνει λίγο σαν μανιασμένος και μόλις δεν ειναι όπως το θέλει προφανώς λόγω διαφοράς ποσότητας με το μπουκάλι, απλά νευριάζει και αρχίζει να ουρλιαζει. Δεν ξέρω σκέφτομαι να το παρατήσω και να προσπαθώ να αντλώ και να του δίνω όσο μπορω για να παίρνει εστω όσα αντισώματα γίνεται. Αλλά θα πρέπει να αγοράσω κανένα θηλαστρο από αυτά που είναι στρογγυλά κάπως και τα βάζεις στο σουτιέν και κινείσαι σαν άνθρωπος, γιατί να κάθεσαι να αντλείς είναι σούπερ βαρετό και δεν έχω χρόνο να δίνω και σε αυτό. 

Για τη βόλτα που ρώτησε κάποιο κοριτσι, εμάς η παιδίατρος μας είπε βγαλτον οπότε θες, κάντε μια βόλτα ακόμη και για καφέ αλλά μην πας κάπου με κόσμο και φυσικά από μακρυά όλοι 😂 Προς το παρόν θα βγούμε μάλλον αύριο να πάμε να του πάρουν αίμα για επανέλεγχο του θυρεοειδή, πράγμα που δεν θέλω καθόλου να σκέφτομαι ότι θα ουρλιάζει το παιδί μου, αλλά πρέπει..

5 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Πραγματικά εσάς που καταφέρνετε αποκλειστικό θηλασμό και πρόγραμμα σας θαυμάζω!!!! Εμείς θηλάζουμε αλλά μέσα στη μέρα θα φάει και 4 φορές νομίζω μπιμπερό. Το βράδυ θηλάζουμε αποκλειστικά γιατί τον παίρνω αγκαλιά, εγώ κοιμάμαι κι αυτός τρώει. Προσπαθώ πώς και πώς να κρατήσουμε το δίωρο αλλά ζητάει συνέχεια!!! Τις περισσότερες φορές τον έχω αγκαλιά και τον παρηγορω με πιπίλα για να ηρεμήσει μέχρι να φτάσει το δίωρο.

Εμένα δεν την παίρνει την πιπίλα με τίποτα!Το προηγούμενο Σάββατο που σας είχα πει ότι θα την άφηνα στη μαμά μου και θα έπρεπε να λείψω πάνω από 2ωρο αυτή τη φορά,αντλησα γάλα!Για όσες κοπέλες απογοητευονται δηλαδή με τη μικρή ποσότητα που βγάζουν.. Λοιπόν θα σας πω!Εμείς θηλάζουμε εξαρχής αποκλειστικά και ημερησίως παίρνει μέσο όρο 55 με 60 γραμμαρια(που σημαίνει με βάση τα κιλά της ότι έχω γάλα,τι στο καλό?!).Επειδή το Σάββατο θα φεύγαμε νωρίς και έχω το παλιό θηλαστρο από το πρώτο μου παιδάκι (ένα της medela) είπα να αντλησω από το προηγούμενο βράδυ να δω τι ποσότητα θα βγάλω (ήθελα να αφήσω 200 ml για παν ενδεχόμενο-τρομάρα μου!!!).Τη θήλασα λοιπόν το βράδυ και μου φέρνει ο άντρας μου το θηλαστρο και ξεκινώ να αντλώ.. Και από τα δύο στήθη έβγαλα 70 ml..ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ!!!Που έχει υποτίθεται εδραιωθεί ο θηλασμός,που καταλαβαίνω ότι έχω γαλα(γιατί το πρωί ειδικά αν έχει κοιμηθεί 6ωρο και παίρνω να τη θηλασω,όσο θηλάζω από τον ένα μαστό,ο άλλος τρέχει φουλ!!)Και έβγαλα μόνο τόσο!Γι 'αυτό όσα κορίτσι προσπαθούν να θηλάζουν να μην απογοητευονται ότι με το θηλαστρο δε βγάζω,άρα δεν έχω!Αλλά και αν εν τέλει δε βγαίνει,μπιμπερό!Και εμείς που θηλασαμε ένα μήνα ή και καθόλου,αρτιμελής είμαστε!!

Πάντως η μαμά μου η καημένη πήγε να της δώσει το μπιμπερο(εν τέλει αντλήσαμε και την επόμενη και άφησα περίπου 130 ml συνολο)και να μην το παίρνει η μικρή με τίποτα!Είχε κιόλας ξυπνήσει μετά από 3ωρο ύπνο και πεινούσε και να τρώει χέρια αλλά το μπιμπερό με τίποτα!Τσιριζε ακόμα περισσότερο!Και μου λέει η μαμα αναγκαστικά κούνησε το μπιμπερό να πέσουν σταγόνες να το καταλάβει και έτσι το άρπαξε!Βέβαια έκανε πολύ μεγάλη γουλιά μετά γιατί το τράβηξε με πολύ πιο μεγάλη ευκολία από ότι συνήθως και τρώει και πολύ λαίμαργα οπότε μετά έβγαλε μεγάλη ποσότητα.. Αλλά μου λέει η μαμα έφαγε 50 ml και μετά από 2 ώρες που  ξαναξυπνησε αλλά 50.Τωρα από το στηθος δεν ξέρω τι τραβάει κάθε φορά και πόσο βγάζει,αλλά 50 ml μπυ φάνηκαν λίγα..Το συζήτησα και με τον παιδίατρο και μου είπε ότι θέλουμε ημερησίως να βάζει το λιγότερο 25 γραμμ.Απο τη στιγμή που βάζει 55 με 60 να μην μπαίνω στη διαδικασία να σκεφτώ πόσο παίρνει,πόσο τραβάει κτλ.

Αυτά!!Σεντόνι έγραψα πάλι!!

3 ώρες πρίν, Nasiad είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Σας ευχαριστω όλες ξεχωριστά για τις ευχές σας. Εμείς τα πάμε καλά, ο μικρός μου τρώει και κοιμάται κατά κύριο λόγο αλλά στις 15 μέρες νταν ξεκίνησαν οι κολικοί και βασανίζεται το καημένο μου. Προσπαθώ να του μάθω να πιάσει στήθος αλλά προς το παρόν μόνο νευριάζει και έχει καταφέρει να θηλασει μετρημένες φορές. Έχει μάθει και με το μπουκάλι τόσες μέρες εκεί και το στόμα του είναι σαν τανάλια. Τον έχω ονομάσει πλέον μωρό πιράνχα γιατί ξεκάθαρα θα μου κόψει κομμάτι. Και να πω ότι θηλάζει έστω και έχουμε πρόοδο; Το πιάνει λίγο σαν μανιασμένος και μόλις δεν ειναι όπως το θέλει προφανώς λόγω διαφοράς ποσότητας με το μπουκάλι, απλά νευριάζει και αρχίζει να ουρλιαζει. Δεν ξέρω σκέφτομαι να το παρατήσω και να προσπαθώ να αντλώ και να του δίνω όσο μπορω για να παίρνει εστω όσα αντισώματα γίνεται. Αλλά θα πρέπει να αγοράσω κανένα θηλαστρο από αυτά που είναι στρογγυλά κάπως και τα βάζεις στο σουτιέν και κινείσαι σαν άνθρωπος, γιατί να κάθεσαι να αντλείς είναι σούπερ βαρετό και δεν έχω χρόνο να δίνω και σε αυτό. 

Για τη βόλτα που ρώτησε κάποιο κοριτσι, εμάς η παιδίατρος μας είπε βγαλτον οπότε θες, κάντε μια βόλτα ακόμη και για καφέ αλλά μην πας κάπου με κόσμο και φυσικά από μακρυά όλοι 😂 Προς το παρόν θα βγούμε μάλλον αύριο να πάμε να του πάρουν αίμα για επανέλεγχο του θυρεοειδή, πράγμα που δεν θέλω καθόλου να σκέφτομαι ότι θα ουρλιάζει το παιδί μου, αλλά πρέπει..

@Nasiadκαι εγώ πιράνχας τη φωνάζω!!😅😅 Και έχει πολλη πλάκα γιατί τρώει και πνίγεται πολλές φορές,ειδικά στην αρχή που τραβάει και η ροή είναι πιο έντονη!Τραβιέται,παίρνει ανάσες με γουρλωμένα ματια(εχει γενικά φάτσα λες και πάλευε με κανένα καρχαρία ξέρω γω !😅😅)και με το που συνέλθει και τη ξαναβάλω στο στήθος ακούγεται ένα πράγμα Παναγία μου!!Λες και τρώει κανένα θηριακι!Έχει απίστευτη πλάκα!!Αφού είχα τις προάλλες τα γενέθλια του μεγάλου μου γιου και έχω αυτή την πόδια που θηλάζεις χωρίς να φαίνεται!Ακούγεται μόνο!Και γυρνάει σε κάποια φάση ο αδερφός μου και μου λέει,το μωρό κάνει έτσι???!!😅😅Πόσες μέρες έχεις να την ταισεις??🤣🤣🤣

• Χαχα 2

Καλημέρα κορίτσια!Καλησπέρα βασικά!Κοιμάται τώρα πάνω μου η μικρή και έχω μπει και χαζεύω στο site!Δε θα έχω μέχρι το απόγευμα και τα θηριακια μου τα μεγάλα,οπότε σήμερα είναι free day όπως βαφτισα τις Παρασκευές μου!

Η @marpi91έχει εξαφανιστεί!! @marpi91όλα καλά??Θυμάμαι μας είχε αναφερει οτι ηταν στο Παιδων με το μωρακι για τον ικτερο και πηγαινε γαλα οποτε ηταν σχεδον ολη μερα εκει!Και απο τοτε δεν ξαναεστειλε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...