Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Εύχομαι να είστε όλες καλά !! Εγώ σημερα έκανα έμβρυο μεταφορά !🤞 Είμαι στην Τετάρτη προσπάθεια. Οι τρεις προηγούμενες ήταν αποτυχία. Δεν υπήρξε καν εμφύτευση. Μεταφέραμε άριστη ελεγμένη  βλαστοκύστη (τα προηγούμενα έμβρυα δεν ήταν ελεγμένα) Θέλω να είμαι αισιόδοξη την ίδια ώρα όμως φοβάμαι. Δεν αντέχω αυτή την αγωνία κάθε φορά. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να μην σκέφτομαι αυτές τις μέρες το αποτέλεσμα ; Πως περνάτε εσείς τις μέρες της αναμονής ;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου ευχομαι αυτή τη φορά να πάνε όλα κατευχην! Που με ελεγμένη όλα θα πάνε μια χαρά! Τρόπος να μη σκέφτεσαι δεν υπάρχει πάει αυτόματα το μυαλό εκεί από μόνο του! Η @Cristina93 πιο πάνω στα έγραψε σχεδόν όλα δοκίμασε τα και ότι σε κάνει να περνάς πιο ευχάριστα! Εγώ ήμουν της ταινίας περισσότερο! Ότι χρειαστείς όλες εδώ είμαστε!!!

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, mary_33 είπε:

Είναι πολύ κρίμα ρε γαμωτο μετά από τέτοια ταλαιπωρία...σε καταλαβαίνω απόλυτα, ό,τι κι αν πεις έχεις δίκιο. Το σημαντικό είναι όμως ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα ο μπέμπης σου, απλά έχετε κολλήσει στα γραφειοκρατικά του νοσοκομείου. Όταν πάρετε εξιτήριο, θα τα δεις αναλυτικά στον φάκελό του. Απλά είναι τραγικό να μην μπορεί να σας ενημερώνει κάποιος υπεύθυνα και να σας λένε άλλα αντι άλλων. Εύχομαι ειλικρινά να τον πάρετε το συντομότερο σπίτι σας! Σίγουρα θα περάσετε μαγικά Χριστούγεννα οι 3 σαν οικογένεια! 

@Αννα1986 είναι αυτό που δεν μπορείς να φας κουκιά, να πάρεις ασπιρίνη και να μυρίσεις ναφθαλίνη. Κι εγώ το έχω. Δεν επηρεάζει γενικά μετέπειτα, απλά με το ζήτημα του ικτέρου δυσχεραίνει την κατάσταση. 

Α μάλιστα..και νόμιζα ότι μόνο το δικό μου έπιασε 20. Τον πήραμε με 10,4 και αύριο έχουμε επανέλεγχο. Να δούμε τι θα γίνει. Πολύ με αγχωνει μην μας τον ξανακρατησουν. Πάντως @ΧρυσαΜ μετά ξεμπερδεψατε έτσι; Φοβάμαι μην ξανανέβει και δεν ξέρω τι θα γίνει..Ο παιδίατρος ήταν καθησυχαστικος, αλλά εγώ τρέμω...

Όχι δεν ξανανέβασε τίποτα. Όλα θα πάνε καλά μην ανησυχείς!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Σήμερα πήγαμε να δούμε τον μικρούλη και ήταν πάλι στη λάμπα. Ένα 24ωρο έμεινε εκτός και τον έβαλαν πάλι για κάθε ώρες μου είπαν. Ούτε που τον είδαμε καλά καλά με τη μάσκα και το σολαριουμ που κάνει. Κατά τα άλλα μας είπαν όλα καλά και περιμένουμε τις εξετάσεις αύριο αααν προλάβει το εργαστήριο αλλιώς Τρίτη. Εσύ να καιγεσαι και εκεί να το πάνε με ρυθμούς χελώνας. Τέλος πάντων, δεν θα γκρινιαξω έστω όλα είναι καλά. Σήμερα ξύπνησα και πάλι έκανα με το θηλαστρο, καπως αααν κατι να γίνεται. Πήγαμε μετά είδαμε το μωρό, μέχρι να γυρίσουμε είχε περάσει κάνα 3-4ωρο. Και ξαφνικά μόλις έβγαλαν το σουτιέν κατάλαβα τρελή διάφορα. Το στήθος τέρμα πρησμένο και πονεμένο και μόνο που το ακούμπησα άρχισε να βγάζει σταγόνες. Κάπως πήρα τα πάνω μου στο θέμα θηλασμού. Θα δείξει φυσικά όπως θα πάει όταν πάρω το μωρό αλλά έστω βλέπω ότι λίγο δουλεύει το σύστημα 😂 @ΧρυσαΜ σίγουρα κ εγώ έτσι μικτά θα πρέπει να τον ταιζω και μου φαίνεται κάπως κουραστικό. Δεν είναι; Πώς ξέρουμε τι έφαγε από το στήθος και πόσο θα θέλει να φτιάξουμε; Λογικά με την παιδίατρο θα τα πούμε αυτά αλλά καθομαι και τα σκέφτομαι και είναι σίγουρα πιο μπερδευτικο από το να δώσεις απλά ένα βυζί η ένα μπουκάλι μόνο. 

@mary_33 εσείς εντάξει με τον ίκτερο; Τον πήρατε σπίτι σωστά;

2 ώρες πρίν, Nasiad είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Σήμερα πήγαμε να δούμε τον μικρούλη και ήταν πάλι στη λάμπα. Ένα 24ωρο έμεινε εκτός και τον έβαλαν πάλι για κάθε ώρες μου είπαν. Ούτε που τον είδαμε καλά καλά με τη μάσκα και το σολαριουμ που κάνει. Κατά τα άλλα μας είπαν όλα καλά και περιμένουμε τις εξετάσεις αύριο αααν προλάβει το εργαστήριο αλλιώς Τρίτη. Εσύ να καιγεσαι και εκεί να το πάνε με ρυθμούς χελώνας. Τέλος πάντων, δεν θα γκρινιαξω έστω όλα είναι καλά. Σήμερα ξύπνησα και πάλι έκανα με το θηλαστρο, καπως αααν κατι να γίνεται. Πήγαμε μετά είδαμε το μωρό, μέχρι να γυρίσουμε είχε περάσει κάνα 3-4ωρο. Και ξαφνικά μόλις έβγαλαν το σουτιέν κατάλαβα τρελή διάφορα. Το στήθος τέρμα πρησμένο και πονεμένο και μόνο που το ακούμπησα άρχισε να βγάζει σταγόνες. Κάπως πήρα τα πάνω μου στο θέμα θηλασμού. Θα δείξει φυσικά όπως θα πάει όταν πάρω το μωρό αλλά έστω βλέπω ότι λίγο δουλεύει το σύστημα 😂 @ΧρυσαΜ σίγουρα κ εγώ έτσι μικτά θα πρέπει να τον ταιζω και μου φαίνεται κάπως κουραστικό. Δεν είναι; Πώς ξέρουμε τι έφαγε από το στήθος και πόσο θα θέλει να φτιάξουμε; Λογικά με την παιδίατρο θα τα πούμε αυτά αλλά καθομαι και τα σκέφτομαι και είναι σίγουρα πιο μπερδευτικο από το να δώσεις απλά ένα βυζί η ένα μπουκάλι μόνο. 

Επειδή έχω πρηζόμουν στο στήθος και υπέφερα είχα ρωτήσει τη μαία του μητέρα και μου είχε πει να το αφήνω να θηλάζει 30 λ μαξ τη φορά και κάθε φορά σε έναν μαστό. Μετά δίνω γάλα σκόνη 

Αλλά δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαντάζεσαι.. απλά θέλει πρόγραμμα 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Nasiad είπε:

Εύχομαι αύριο να βγουν τα αποτελέσματα και με το καλό να τον πάρετε σπίτι σας επιτέλους!!! 

Τον πήραμε Σάββατο πρωί, αλλά έχουμε επανέλεγχο αύριο.

Εγώ την είχα πατήσει με το ζήτημα θηλασμού. Σίγουρα είναι πιο εύκολο, θεωρώ, να θηλάζεις αποκλειστικά, αλλά το σημαντικό είναι να τρέφονται επαρκώς τα μωράκια. Θα πρότεινα να ξεκινάς με στήθος και μετά για σιγουριά να δίνεις και μπουκάλι, για να σιγουρευτείς αν χόρτασε. Μη σε πάρω στον λαιμό μου ωστόσο, θα το συζητήσεις και με τον παιδίατρο.

Κι εγώ τις ίδιες οδηγίες με @ΧρυσαΜεχω πάντως. Μισή ώρα μαξ σε κάθε μαστό. 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια, να μας ζήσουν τα μπεμπακια όλα υγιές και καλοτυχα να είναι και γρήγορα στις αγκαλιές των γονιών τους!!!

Διάβασα για ίκτερο. Εμείς βγήκαμε με 16 το νοσοκομείο είναι δίπλα μου. Πήγαινα κάθε μέρα, όταν κατέβηκε 14 πηγαίναμε ανά 2 μέρες. Κορίτσια καλύτερα ν μουστα το κρατούσαν κάθε φορά τον έκοβαν στην πατούσα. Είχαν μελανιασει οι πατούσες τώρα άρχισαν να παίρνουν χρώμα και κοντεύει 2 μηνών.

Όσες θηλάζετε αποκλειστικά μπράβο σας. Το πρώτο παιδί το θήλαζα 3.5 χρόνια μου είχε γίνει σκουλαρίκι, ούτε έτρωγε ζούσε με τον θηλασμό, μην μιλήσω για φραγμενους πόρους μαστίτιδα κλπ.Οπότε είχα κακή εμπειρία. Τώρα το μωρό το θηλάζω βράδυ. Τον παίρνω στο κρεβάτι μου για να κοιμάμαι κ εγώ. 

Διάβασα επίσης τι συμπληρωματικό επίδομα της δυπα.

Λοιπόν θα το πατήσετε στο google θ βγει και θα σας βγάλει μια βεβαίωση που θέλει του εργοδότη. Χρειάζεται αυτό τις αναρρωτικες (εάν έχεις πάρει) κ την απόφαση επιδομάτων μητρότητας.  Εγώ πήρα 900 ευρώ μια φίλη πήρε 1200 έχεις διορία 3 μήνες για να το κάνεις 

• Μου αρέσει 1

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!! 

Πώς πάτε εσείς και τα μωράκια σας; Εγώ ακοοομη να τον πάρω τον μικρό μου. Τελειώσαμε με τον ίκτερο αλλά οι εξετάσεις που περιμένουμε, ακόμη να βγουν και κοντεύω να σκάσω. Το μωρό είναι μια χαρά δεν έχει κανένα θέμα με υπογλυκαιμίες ή ταχυκαρδίες αλλά αν δεν δουν τι γίνεται με τον θυροειδή για να δουν αν έχει επηρεαστεί και θέλει θεραπεία μας έχουν στο περίμενε. Η παιδίατρος που θα έχω εδώ μου είπε ότι η θεραπεία αν τυχόν έχει επηρεαστεί γίνεται στο σπίτι και απλά θέλει ελέγχους πιο συχνούς. Εκεί στο νοσοκομείο σήμερα μου είπαν ότι θα τον κρατήσουν κάποιες μέρες να δουν πως πάει με τη θεραπεία αν χρειάζεται. Μου ακούγεται πολύ κουλό γιατί ο θυροειδης δεν διορθώνεται από την μια μέρα στην άλλη οπότε αλήθεια δεν ξέρω τι να πω πια. Εύχομαι να βγουν καλές να τον πάρουμε επιτέλους γιατί είμαι να σκάσω. Έστω αν μπορούσα όταν πηγαίνω να τον παίρνω λίγο αγκαλιά θα ήμουν πιο ήρεμη αλλά αυτό το πράγμα να μην αφήνουν ούτε να τον αγγίξω κοντεύει να με τρελάνει. Σήμερα τον έβγαλα μια φωτογραφία και με μάλωσαν κιόλας, μου ήρθε να την βρίσω που δεν θα βγάλω το παιδί μου να το έχω νεογέννητο. Αλλάζει κάθε μέρα που τον βλέπω, δεν φτάνει που τον βλέπω για 2 λεπτά έχοντας κάνει 100χλμ, δεν θα τον έχω να τον βλέπω σπίτι έστω να χαίρομαι; Είναι να τρελαίνεσαι..

Με το γαλα κάτι γίνεται πια με το θηλαστρο, σήμερα είναι τρίτη μέρα που άρχισα να αποθηκεύω. Προχθές έβγαλα 11μλ τα μάζεψα σε σύριγγες, χθες έβγαλα όλη μέρα κάπου 50, και σήμερα πήγε καλύτερα η κάθε φορά που μαζεύω είναι κάπου 30-40μλ. Μου έδωσε και μια φίλη ηλεκτρικό θηλαστρο γιατί εγώ είχα ένα χειροκίνητο μόνο, αλλά τελικά το χειροκίνητο πιο καλή δουλειά μου κάνει μπορώ να πω..

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Nasiad είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! 

Πώς πάτε εσείς και τα μωράκια σας; Εγώ ακοοομη να τον πάρω τον μικρό μου. Τελειώσαμε με τον ίκτερο αλλά οι εξετάσεις που περιμένουμε, ακόμη να βγουν και κοντεύω να σκάσω. Το μωρό είναι μια χαρά δεν έχει κανένα θέμα με υπογλυκαιμίες ή ταχυκαρδίες αλλά αν δεν δουν τι γίνεται με τον θυροειδή για να δουν αν έχει επηρεαστεί και θέλει θεραπεία μας έχουν στο περίμενε. Η παιδίατρος που θα έχω εδώ μου είπε ότι η θεραπεία αν τυχόν έχει επηρεαστεί γίνεται στο σπίτι και απλά θέλει ελέγχους πιο συχνούς. Εκεί στο νοσοκομείο σήμερα μου είπαν ότι θα τον κρατήσουν κάποιες μέρες να δουν πως πάει με τη θεραπεία αν χρειάζεται. Μου ακούγεται πολύ κουλό γιατί ο θυροειδης δεν διορθώνεται από την μια μέρα στην άλλη οπότε αλήθεια δεν ξέρω τι να πω πια. Εύχομαι να βγουν καλές να τον πάρουμε επιτέλους γιατί είμαι να σκάσω. Έστω αν μπορούσα όταν πηγαίνω να τον παίρνω λίγο αγκαλιά θα ήμουν πιο ήρεμη αλλά αυτό το πράγμα να μην αφήνουν ούτε να τον αγγίξω κοντεύει να με τρελάνει. Σήμερα τον έβγαλα μια φωτογραφία και με μάλωσαν κιόλας, μου ήρθε να την βρίσω που δεν θα βγάλω το παιδί μου να το έχω νεογέννητο. Αλλάζει κάθε μέρα που τον βλέπω, δεν φτάνει που τον βλέπω για 2 λεπτά έχοντας κάνει 100χλμ, δεν θα τον έχω να τον βλέπω σπίτι έστω να χαίρομαι; Είναι να τρελαίνεσαι..

Με το γαλα κάτι γίνεται πια με το θηλαστρο, σήμερα είναι τρίτη μέρα που άρχισα να αποθηκεύω. Προχθές έβγαλα 11μλ τα μάζεψα σε σύριγγες, χθες έβγαλα όλη μέρα κάπου 50, και σήμερα πήγε καλύτερα η κάθε φορά που μαζεύω είναι κάπου 30-40μλ. Μου έδωσε και μια φίλη ηλεκτρικό θηλαστρο γιατί εγώ είχα ένα χειροκίνητο μόνο, αλλά τελικά το χειροκίνητο πιο καλή δουλειά μου κάνει μπορώ να πω..

Καλησπέρα και από μένα!!Εγώ το Σάββατο που θα λείψω και αυτή τη φορά παραπάνω από 2  ώρες,θα αφήσω τη μικρή πρώτη φορά στη μαμά μου!Θα αντλησω γάλα να της αφήσω και ο Θεός βοηθός!Πιπίλα πάντως δεν παίρνει που να κοπανιεμαι!!Αντε να πιπιλισει λίγο!Με το που πάρει χαμπάρι ότι δε βγαίνει τίποτα τη φτύνει!

@Nasiad oκ..Οι άνθρωποι είναι αστείοι.. Ειδικά όταν ακούμε καθημερινά στις ειδήσεις όλα αυτά.. Καταλαβαίνω ότι ακολουθουν ενα πρωτοκολλο και πρεπει να ειναι τυπικοι..Αλλα οταν τις προαλλες δηλαδη σου ελεγαν αποτελεσματα εξετασεων και αφορουσαν αλλο παιδι,μου φαίνεται αστεία όλη η υπόλοιπη συμπεριφορά!Μα να μην μπορείς ούτε αγκαλιά να το πάρεις?Να πεις είναι προωρακι να πω οκ..Αλλά όχι και έτσι!Ελπίζω σύντομα βρε κορίτσι να τελειώσει η ταλαιπωρία σας!!Τι να πω?!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 55 λεπτά , Anna1986 είπε:

Καλησπέρα και από μένα!!Εγώ το Σάββατο που θα λείψω και αυτή τη φορά παραπάνω από 2  ώρες,θα αφήσω τη μικρή πρώτη φορά στη μαμά μου!Θα αντλησω γάλα να της αφήσω και ο Θεός βοηθός!Πιπίλα πάντως δεν παίρνει που να κοπανιεμαι!!Αντε να πιπιλισει λίγο!Με το που πάρει χαμπάρι ότι δε βγαίνει τίποτα τη φτύνει!

@Nasiad oκ..Οι άνθρωποι είναι αστείοι.. Ειδικά όταν ακούμε καθημερινά στις ειδήσεις όλα αυτά.. Καταλαβαίνω ότι ακολουθουν ενα πρωτοκολλο και πρεπει να ειναι τυπικοι..Αλλα οταν τις προαλλες δηλαδη σου ελεγαν αποτελεσματα εξετασεων και αφορουσαν αλλο παιδι,μου φαίνεται αστεία όλη η υπόλοιπη συμπεριφορά!Μα να μην μπορείς ούτε αγκαλιά να το πάρεις?Να πεις είναι προωρακι να πω οκ..Αλλά όχι και έτσι!Ελπίζω σύντομα βρε κορίτσι να τελειώσει η ταλαιπωρία σας!!Τι να πω?!

Αν έχει και το γάλα έτοιμο μια χαρά θα είναι, δεν γίνεται να είστε αυτοκόλλητακια με το μωρό κακά τα ψέματα! Αυτό με την πιπίλα σκεφτόμουν ότι και ο δικός μου δεν θα την θέλει μιας και τόσες μέρες φυσικά και δεν δίνουν πιπίλα οπότε δεν ξέρω αν ξαφνικά θα την θέλει. Εδώ δεν ξέρω αν θα θέλει το στήθος να μου πεις, δεν πρέπει να έχω και πολλές απαιτήσεις. Ας τον πάρουμε και θα φανεί. Ελπίζω αύριο να βγουν αυτά τα πολυπόθητα αποτελέσματα και να τον πάρουμε επιτέλους..

@Nasiadδεν μπορώ να καταλάβω γιατί το μωρό δεν στο δίνουν να φύγετε να ηρεμήσετε μην κολλήσετε και κάτι?Αφού η θεραπεία μπορει να γίνει κ στο σπίτι. Είναι ένα υγιέστατο μωρό, γιατί να σου βγάζουν την πίστη?

Εσύ πως είσαι? Πρόσεχε τον εαυτό σου η επιλοχειος καραδοκεί λόγω ορμονών. Μην αφήνεις να σε παίρνει από κάτω.

Όσο για την πιπίλα ούτε ο δικός μου θέλει.τουλαχιστον πιάνει το Μπίμπερο γιατί η κόρη μου τίποτα από τα 2..

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

Κορίτσια Καλημερα! Πως είστε; 
Εγω δεν είμαι και πολύ καλά. Έχω ζοριστεί αρκετά με τα μικρά και δεν έχω βοήθεια από προχθές που ο άντρας μου γύρισε στη δουλειά. Το βασικό μου θέμα είναι ότι τα μωρά τρώνε ανά 3 ώρες και ο ένας από τους δυο είναι λίγο δύσκολος στο φαγητό και μπορεί να μας πάρει και μιάμιση ώρα το ταισμα, ρέψιμο, αλλαγή πανας. Επομένως έχει φτάσει σχεδόν η ώρα του άλλου μωρού για τάισμα. Αφήστε που μπορεί να τύχει να κλάψουν μαζί για φαΐ και εκεί πελαγώνω τελείως. Στο ενδιάμεσο έχω να κάνω και τα διαφορά αλλά, όπως πλυντήρια, αποστειρώσεις, σύ μαζέματα κτλ. 
Τα έχω παίξει ειλικρινά και νιώθω πως τα κάνω όλα λάθος 😢

Ο άντρας μου λέει να βρούμε μια γυναίκα να με βοηθάει με τα μωρά τις ώρες που είμαι μόνη εγω όμως θεωρώ πως τα μωρά είναι πολύ μικρά ακόμα για να τους έχω γυναίκα να τα φροντίζει. Δεν ξέρω κορίτσια έχω απελπιστεί 😢

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Fay_ είπε:

Κορίτσια Καλημερα! Πως είστε; 
Εγω δεν είμαι και πολύ καλά. Έχω ζοριστεί αρκετά με τα μικρά και δεν έχω βοήθεια από προχθές που ο άντρας μου γύρισε στη δουλειά. Το βασικό μου θέμα είναι ότι τα μωρά τρώνε ανά 3 ώρες και ο ένας από τους δυο είναι λίγο δύσκολος στο φαγητό και μπορεί να μας πάρει και μιάμιση ώρα το ταισμα, ρέψιμο, αλλαγή πανας. Επομένως έχει φτάσει σχεδόν η ώρα του άλλου μωρού για τάισμα. Αφήστε που μπορεί να τύχει να κλάψουν μαζί για φαΐ και εκεί πελαγώνω τελείως. Στο ενδιάμεσο έχω να κάνω και τα διαφορά αλλά, όπως πλυντήρια, αποστειρώσεις, σύ μαζέματα κτλ. 
Τα έχω παίξει ειλικρινά και νιώθω πως τα κάνω όλα λάθος 😢

Ο άντρας μου λέει να βρούμε μια γυναίκα να με βοηθάει με τα μωρά τις ώρες που είμαι μόνη εγω όμως θεωρώ πως τα μωρά είναι πολύ μικρά ακόμα για να τους έχω γυναίκα να τα φροντίζει. Δεν ξέρω κορίτσια έχω απελπιστεί 😢

Καλέ είναι πολύ φυσιολογικό να ζοριζεσε. Πρώτον γυναίκα δεν θα πάρεις για τα μωρά αλλά για το σπίτι. Τα μωρά θα τα αναλάβεις εσύ Κ η γυναίκα θα σου πλένει θα σου σιδερωνει θα σου βάζει τα μπουκάλια για αποστείρωση θα σου σκουπίζει . Εσύ απλά θα ασχολείστε με τα μωρά .

Κ φυσικά χρειάζεσε βοήθεια μην κάνεις το λάθος Κ τα κάνεις όλα μόνη σου γιατί θα γίνει κάποιο ατύχημα Κ μετά θα τρελαθείς . Όλες έχουν βοήθεια ητε από μαμάδες αδερφές φίλες. 

Μην σκέφτεσε ανάποδα απλά λογικά . Μια βοήθεια σίγουρα να πάρεις . Θα υπάρχει ένας άνθρωπος να πεις μια κουβέντα να σε βοηθήσει σε μια δυσκολη κατάσταση με τα μωρά .

πρίν από 59 λεπτά , Ζαχαρωτο είπε:

@Nasiadδεν μπορώ να καταλάβω γιατί το μωρό δεν στο δίνουν να φύγετε να ηρεμήσετε μην κολλήσετε και κάτι?Αφού η θεραπεία μπορει να γίνει κ στο σπίτι. Είναι ένα υγιέστατο μωρό, γιατί να σου βγάζουν την πίστη?

Εσύ πως είσαι? Πρόσεχε τον εαυτό σου η επιλοχειος καραδοκεί λόγω ορμονών. Μην αφήνεις να σε παίρνει από κάτω.

Όσο για την πιπίλα ούτε ο δικός μου θέλει.τουλαχιστον πιάνει το Μπίμπερο γιατί η κόρη μου τίποτα από τα 2..

Το χάπι για τον θυροειδή έχει Κ πολλές παρενέργειες αν δεν είναι στην σωστή δοσολογία που σε ένα μωρό δεν γίνετε να στις επικοινωνήσει . Οπότε μέχρι να γίνει η ρύθμιση χρειάζονται κάποιες μέρες ώστε να δουν οι γιατροί ότι όλα είναι καλά Κ λειτουργεί η θεραπεία δεν γίνετε να ξεκινήσει μια θεραπεία Κ να στο δώσουν την ίδια μέρα . 

8 ώρες πρίν, Nasiad είπε:

Αν έχει και το γάλα έτοιμο μια χαρά θα είναι, δεν γίνεται να είστε αυτοκόλλητακια με το μωρό κακά τα ψέματα! Αυτό με την πιπίλα σκεφτόμουν ότι και ο δικός μου δεν θα την θέλει μιας και τόσες μέρες φυσικά και δεν δίνουν πιπίλα οπότε δεν ξέρω αν ξαφνικά θα την θέλει. Εδώ δεν ξέρω αν θα θέλει το στήθος να μου πεις, δεν πρέπει να έχω και πολλές απαιτήσεις. Ας τον πάρουμε και θα φανεί. Ελπίζω αύριο να βγουν αυτά τα πολυπόθητα αποτελέσματα και να τον πάρουμε επιτέλους..

1 hour ago, Ζαχαρωτο είπε:

Καλημέρα! Είναι να απορείς δεν ξέρω γιατί έτσι. Κ εγώ ανησυχώ μην κολλήσει κάτι γιατί έχω ακούσει τόσα πολλά άλλα τι να κάνω, ελπίζω για το καλύτερο μόνο. Προσπαθώ να μην με παίρνει από κάτω αλλά είμαι μια μέρα έτσι μια αλλιώς και δεν μπορούμε να πηγαίνουμε και κάθε μέρα να το βλέπουμε έστω αυτά τα 2-3 λεπτά που αφήνουν και αυτό με στεναχωρεί ακόμη παραπάνω. Σήμερα βλέπω έχει πάει τέτοια ώρα και ακόμη δεν με πήραν τηλέφωνο και σκέφτομαι πάει και το σήμερα. 

@linaa Η θεραπεία σύμφωνα με την παιδίατρο γίνεται στο σπίτι, δεν υπάρχει λόγος να γίνει εκεί μέσα γιατί απλά δεν είναι κάτι να διορθωθεί μέσα σε λίγες μέρες. Δεν είναι δυνατόν να κρατήσουν ένα μωρό ένα μήνα ακομη μέσα για να δουν πως πάει. Το παίρνεις, κάνεις σπίτι την θεραπεία και κανείς εξετάσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα. 

@Fay_ είναι απολύτως λογικό, εδώ με ένα και όλες οι μαμάδες τα παίζουν τον πρώτο καιρό. Γνωστή μου πάντως νηπιαγωγός εργαζόταν από σε σπίτι με διδυμακια από όταν ήταν πολύ μικρά και μέχρι να φτάσουν σχεδόν 2 ετών. Το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό να έχεις κάποιον να σε βοηθήσει αν δεν υπάρχει η δυνατότητα να βοηθήσει μαμά/πεθερά.  

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...