Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Makelen είπε:

Αρα τελικα.. ολα γινονται. Απιστευτο μου φαινεται που κρατηθηκαν 2 μωρα.. ενω ταυτοχρονα σηκωνες τοσο βαρος! Αυτο που ειναι να γινει γινεται τελικα.. ο.τι κ να λεμε.. να σκεφτομαστε.. να φοβομαστε. Να εισαι καλα κοριτσι μου και να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Καλες γιορτες!❤

Τυχαίο ή όχι και οι δύο κυησης ήταν όταν δεν έμεινα σπίτι με άδεια... Βέβαια μετα τις έβγαλα με άδειες επαπειλουμενης μιας και είχα αιμορροιες στο 1ο τρίμηνο!

Καλές γιορτές με το καλύτερο δώρο σου εύχομαι κι εγώ!!! Να χαίρετε κι εσείς το παιδάκι σας!!!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

1 hour ago, Anna1986 είπε:

Ειδικά τώρα με το μωρό.. Εμένα κιόλας κάνει αναγωγες και όταν κάνει κακά βγαίνουν από την πάνα και στάνταρ μέσα στη νύχτα λερώνει 2 με 3 φορμακια..Αλλάξαμε τώρα εταιρεία πάνας..για να δούμε.. 

Αχ και εμένα κάνει αναγωγές το ένα το μωράκι.. σχεδόν μετά από κάθε γεύμα αλλάζουμε φορμάκι και δώστου το πλυντήριο. Για τις αναγωγές σας έχει πει κάτι ο Παιδιατρος; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Anna1986 είπε:

Ειδικά τώρα με το μωρό.. Εμένα κιόλας κάνει αναγωγες και όταν κάνει κακά βγαίνουν από την πάνα και στάνταρ μέσα στη νύχτα λερώνει 2 με 3 φορμακια..Αλλάξαμε τώρα εταιρεία πάνας..για να δούμε.. 

Ποια πήρατε?? Εγώ βάζω pampers τώρα αλλά 2-3 φορές μάλλον τις χαζοβάλαμε κ είχαμε διαρροές. 

Κ μένα κάνει εν τω μεταξύ αναγωγές. Μήπως θέλουν καλύτερο ρέψιμο? Εγώ παλεύω να τον κάνω να ρευτεί αλλά μάταια, σπάνια τα καταφέρνω. Δεν έχω βρει τη σωστή τοποθέτηση μάλλον, κ το χω έννοια μετά, τον παρακολουθώ φουλ

πρίν από 27 λεπτά , DepiDukes είπε:

Ποια πήρατε?? Εγώ βάζω pampers τώρα αλλά 2-3 φορές μάλλον τις χαζοβάλαμε κ είχαμε διαρροές. 

Κ μένα κάνει εν τω μεταξύ αναγωγές. Μήπως θέλουν καλύτερο ρέψιμο? Εγώ παλεύω να τον κάνω να ρευτεί αλλά μάταια, σπάνια τα καταφέρνω. Δεν έχω βρει τη σωστή τοποθέτηση μάλλον, κ το χω έννοια μετά, τον παρακολουθώ φουλ

Εμένα η μαία μου είχε πει πως το χτυπήματακι στην πλατη δεν είναι σωστό και μου είχε δείξει έναν άλλο τρόπο. Τρίβεις την πλατουλα από κάτω προς τα πάνω με λίγο πίεση. Ρεύονται καλύτερα έτσι εχω παρατηρήσει αλλά και πάλι κ εγω δεν τα καταφέρνω πάντα..

πρίν από 35 λεπτά , DepiDukes είπε:

Κράτα τον περισσότερο όρθιο από το συνηθισμένο . Υπάρχουν διάφορες στάσεις μπορείς να γκουγκλαρεις να δεις . Αλλά εντάξει αν το κρατήσεις το παιδί αρκετή ώρα δεν έχεις πρόβλημα . 

Τις pampers δεν τις συμπαθω(στα 2 πρώτα μου είχα διαρροές και κοκκινίλα)και έπαιρνα έκτοτε τις babylino !Και τώρα αυτές πήρα αλλά είχαμε διαρροές και πήραμε τώρα τις Agnotis ..Διαρροές δεν είχαμε ακόμα,αλλά ξεκάθαρα επειδή άλλαζα πολύ πιο συχνά πάνα!Γιατί είναι πολύ πιο λεπτές οι συγκεκριμένες..Τώρα παραγγείλαμε πάλι babylino αλλά το νούμερο 4!Γιατί στα μπούτια της αφήνει έντονη κοκκινίλα το 3 ,είτε στη μία εταιρεία είτε στην άλλη..Και λέω ίσως φταίει το νούμερο!Στις Agnotis πήρε ο άντρας μου και το 3 και το 4 και πιστεύω  το 4 είναι πιο σωστό.. Θα δείξει.. 

Εμένα κάνει αναγωγες φουλ όταν έχω πολύ γάλα και πίνει λαίμαργα.. πχ τώρα  κοιμάται αλλά 3 που θα ξυπνήσει και εγώ θα έχω πολύ γεμάτο στήθος και θα πνίγει στην αρχή ειδικά καθώς τραβάει και μετά δωσ του αναγωγή!!Τη θηλάζω σε πιο όρθια στάση πλέον για να μην πνίγεται και είδα βελτίωση,αλλά με τη λαιμαργία της δε βρίσκω λύση!!Έχει μετά και λοξυγγα φουλ!!!

Πάντως τα κακά της που ήταν υδαρη πολύ ,νερό βασικά και αγχώθηκα,μου είπε και η μαία και ο παιδίατρος,όσο είναι κίτρινα και παίρνει βάρος να μην αγχώνομαι.. Και μου είπε ο γιατρός να μειώσω λίγο τις φυτικές ινες(γιατί έτρωγα 2 φορές τη μέρα γιαούρτι με τα all bran ολικής για τη δυσκοιλιοτητα,έβαζα μέσα και ακτινίδιο και αχλάδι και μελι,οπότε θεριζε το μωρό).Από τότε που το τρώω σε μικρότερη συχνότητα,έχω την εντύπωση ότι οι κενώσεις της είναι λίγο πιο συμπαγής.. Πάντως τη μέρα παίρνει σταθερά 50 με 60 γραμμάρια οπότε προς το παρόν είμαι χαλαρά!😊😊

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...