Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

@ΧρυσαΜνα σου ζήσει κορίτσι!!!Πωπωωω!!!Αυτός είναι μπεμπαρος κανονικός,όχι νεογέννητο!!Εμένα 1 μήνα και κάτι είναι 4850 σήμερα!Θα έχεις να πιάσεις και να ζουληξεις!!Γερος και καλότυχος να είναι!!Ίσως επειδή δεν είχε πάρει θέση και δεν πίεζε,δεν είχες διαστολή??

Όλα καλά!!Καλή ανάρρωση και σημασία έχει ότι ελευθερωθηκες επιτέλους!!!

@Nasiad ειλικρινά χαρά στο κουράγιο σου με τον μαλακοπιτουρα !Πραγματικά κάτι τέτοιοι γελοίοι δεν αξίζει να ασκούν καν αυτό το επάγγελμα.. 

Δεν μπορείς να πας με άλλο γιατρό??Ή έστω να σου συστήσει η δική σου γυναικολόγος (εφ όσον εκείνη δεν μπορεί να σε ξεγεννήσει στο δημοσιο) κάποιον άλλον??Ρε συ σκέφτηκα ακόμα και να σου έλεγα να κατεβαινες Αθήνα!Τώρα να μου πεις δεν είναι ένα τσιγάρο δρόμος για μια ετοιμογεννη,αλλά με αυτόν τον βλακα ρε παιδί μου!!Έτσι είχε μια φίλη μου θέματα με τον γιατρό της και 38η πήγαμε στο δικό μου και με αυτόν εν τέλει γεννησε!Είσαι μακριά βρε πουλάκι μου..🙄🙄 

Όλα καλά θα πάνε,απλά πόσο μα πόσο κρίμα να πρέπει εξαιτίας του πανιβλακα ανεγκεφαλου να είσαι τώρα στο τέλος μέσα στο άγχος!Ε ρε μια καταγγελία που του χρειάζεται!!Υπομονή κορίτσι!!!Έφτασες στο τέλος!!!❤️❤️❤️

Μακάρι να ήσουν Αθήνα,εδώ από το φόρουμ και μόνο θα έβρισκες έναν άλλο γιατρό της προκοπής!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Nasiad είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα! 

@mary_33 να σας ζήσει κορίτσι μου, γερό να είναι και χαρούμενο όλο του τη ζωή! 

@ΧρυσαΜ τελικά μάλλον εσένα θα περιμένω και βασικά μάλλον γέννας σήμερα;;

Εγώ κορίτσια ζω ένα δράμα. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω και τι να πω για όσα γίνονται. Χθες είχαμε ραντεβού υποτίθεται για πρόκληση. Μας είχε πει να πάμε 8:30 με τη μία στην μαιευτικη. Πήραμε τη προικιά μας πήγαμε, μισή ώρα μετά εμφανίστηκε και μας μάλωσε γιατί δήθεν δεν μας είχε πει να πάμε εκεί, αλλά να πάμε στα τακτικά για να με δει. Παίζει να ξέχασε ο άνθρωπος ότι θα γεννούσα χθες. Και μετά το χάος. Επέμενε ότι δεν πρόκειται να πιάσει η πρόκληση γιατί δήθεν το μωρό δν ήταν αρκετά χαμηλά, αλλά όταν είδε για διαστολή έπιανε κεφάλι κανονικότατα.. Πάλι εκεί να επιμένει να πιάσουμε 38 εβδομάδες ενώ κάνω αντιπηκτικες και δεν πρέπει να περιμένω. Και έχει και το θράσος να λέει φοβάμαι και για το μωρό μιας και το πρώτο σου πέθανε στις 38 εβδομαδες μην έχουμε τα ίδια, αλλά κατά τα άλλα φύγε και έλα ξανά Δευτέρα και βλέπουμε. Επί μια ώρα άκουσα ότι μαλάκια μπορούσα, ένα θετικό δεν άκουσα από το στόμα του. Ξαφνικά μετά από όσες φορές τον είδα μου είπε ότι δεν μπορώ να κάνω επισκληριδιο πράγμα που τόσοι γιατροί, κανείς δεν μου το είπε. Μονίμως άκουγα 'δεν γίνεται να τα έχουμε όλα', και φυσιολογικό να κάνεις, και να κάνεις επισκληριδιο, και να μην κάνουμε καισαρική, και να γλιτώσουμε και παραπάνω θρομβώσεις ή αιμμοραγια. Και κατά τα άλλα το καλύτερο είναι να περιμένουμε να κατέβει το μωρό και να ξεκινήσει ο τοκετός μόνος του! Ενώ κάνω μεγάλη δόση αντιπηκτικες... Δηλαδή από όσα λέει δεν μπορεί με τίποτα να πάνε όλα καλά οπότε εγώ αλώβητη από τη γέννα μου δεν πρόκειται να βγω. 

Καταλαβαίνω να θέλει να επισημάνει τους κινδύνους, τους οποίους ήδη ξέρω, δεν είμαι χαζή. 9 μήνες τώρα βλέπω 6 διαφορετικούς γιατρούς και κάνω όσα πρέπει για να πάνε όλα καλά. Και αντί να έχει μια αισιόδοξη νότα τύπου πάμε για το καλύτερο, όλα θα πάνε καλά και αν τύχει κάτι θα το αντιμετωπίσουμε, ο τύπος είναι μια απαισιοδοξία ολόκληρη. Δηλαδή εγώ τώρα τι ψυχολογία μπορώ να έχω; Τόσο καιρό είμαι τόσο θετικός άνθρωπος κ ας έχω περάσει τόσα, και κατάφερε μέσα σε λίγες φορές που τον είδα να με έχει κάνει να φοβάμαι και για το μωρό αλλά και για εμένα την ίδια. 

Σας έχω ζαλίσει με τα προβλήματα μου νομίζω αλλά πραγματικά δεν έχω κάτι καλό να πω πλέον. 

ΥΓ: Το καλύτερο δεν σας το είπα. Με μάλωσε και που έμεινα έγκυος ενώ έχω προβλήματα! Όλα αυτά σε γυναίκα 37+ εβδομάδων με ιστορικό απώλειας παιδιού! Η ενσυναίσθηση στο μεγαλείο της. Αυτά!!

Πόσο απαράδεκτος τύπος...τα 'χω πάρει 😡 Ειλιρκινα ντροπή να φέρεται έτσι. Πώς θα προχωρήσεις τελικά; Προσωπικά, θεωρώ ότι η ηρεμία σου προέχει. Σκέψου με ηρεμία (κατανοώ πόσο δύσκολο είναι σε όλη αυτή την αναμπουμπουλα που σε υπέβαλε)  συμβουλεύσου και τους γιατρούς που ήδη σε παρακολουθούν και κοιμήσου ανάλογα. Είναι καλά το μωράκι, είσαι εσύ καλά και θα πάνε όλα καλά, είμαι σίγουρη! Εύχομαι ειλικρινα να λάβει γρήγορα τέλος αυτή η "Οδύσσεια" που περνάς να ησυχάσεις επιτέλους. Αν έχεις διάθεση, κρατα μας ενήμερες. Περιμένω μόνο να ακούσω και τα δικά σου ευχάριστα 🙏

@ΧρυσαΜ να σου ζήσει, να είναι γερό και τυχερό! Καλή ανάρρωση να έχεις! 

• Μου αρέσει 1

Σας ευχαριστω όλες όχι μόνο για τις ευχές αλλά και για την ψυχολογική στήριξη όλο αυτό το διάστημα.

@Fay_ θα μπω κι εγώ να το δω, αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχεις ληξιαρχική πράξη γέννησης 

1 hour ago, Anna1986 είπε:

@ΧρυσαΜνα σου ζήσει κορίτσι!!!Πωπωωω!!!Αυτός είναι μπεμπαρος κανονικός,όχι νεογέννητο!!Εμένα 1 μήνα και κάτι είναι 4850 σήμερα!Θα έχεις να πιάσεις και να ζουληξεις!!Γερος και καλότυχος να είναι!!Ίσως επειδή δεν είχε πάρει θέση και δεν πίεζε,δεν είχες διαστολή??

Όλα καλά!!Καλή ανάρρωση και σημασία έχει ότι ελευθερωθηκες επιτέλους!!!

@Nasiad ειλικρινά χαρά στο κουράγιο σου με τον μαλακοπιτουρα !Πραγματικά κάτι τέτοιοι γελοίοι δεν αξίζει να ασκούν καν αυτό το επάγγελμα.. 

Δεν μπορείς να πας με άλλο γιατρό??Ή έστω να σου συστήσει η δική σου γυναικολόγος (εφ όσον εκείνη δεν μπορεί να σε ξεγεννήσει στο δημοσιο) κάποιον άλλον??Ρε συ σκέφτηκα ακόμα και να σου έλεγα να κατεβαινες Αθήνα!Τώρα να μου πεις δεν είναι ένα τσιγάρο δρόμος για μια ετοιμογεννη,αλλά με αυτόν τον βλακα ρε παιδί μου!!Έτσι είχε μια φίλη μου θέματα με τον γιατρό της και 38η πήγαμε στο δικό μου και με αυτόν εν τέλει γεννησε!Είσαι μακριά βρε πουλάκι μου..🙄🙄 

Όλα καλά θα πάνε,απλά πόσο μα πόσο κρίμα να πρέπει εξαιτίας του πανιβλακα ανεγκεφαλου να είσαι τώρα στο τέλος μέσα στο άγχος!Ε ρε μια καταγγελία που του χρειάζεται!!Υπομονή κορίτσι!!!Έφτασες στο τέλος!!!❤️❤️❤️

Μακάρι να ήσουν Αθήνα,εδώ από το φόρουμ και μόνο θα έβρισκες έναν άλλο γιατρό της προκοπής!!

Μού είπε ο γιατρός ότι από το τέταρτο κ μετά η μήτρα είναι πιο χαλαρή και αλλάζει αρκετά συχνά θέσεις το μωρό. Ωστόσο, μπορεί να μη χωρούσε ή μπορεί να τον τραβοϋσε ο ομφάλιος.

Το μόνο που μου λείπει είναι ότι αν είχα κάνει τώρα φυσιολογικό, θα έπαιρνα να φάω κανονικά ό,τι θέλω 😂 αλλά να μην είμαι αχάριστη, μόλις ανέβηκα δωμάτιο μού έφεραν ζελεδακι και τσάι, ενώ λίγες ώρες αργότερα μού έφεραν κοτόπουλο με πουρέ (νερόβραστα αλλά οκ), φιδέ και κομποστούλα ροδάκινο! Τούς λέω είστε σίγουροι ότι μπορώ γιατι τώρα γέννησα κ μου είπαν ναι έχει δώσει εντολή ο γιατρός. Μια χαρά, βασίλισσα!!!!  

• Μου αρέσει 1

πρίν από 52 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Σας ευχαριστω όλες όχι μόνο για τις ευχές αλλά και για την ψυχολογική στήριξη όλο αυτό το διάστημα.

@Fay_ θα μπω κι εγώ να το δω, αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχεις ληξιαρχική πράξη γέννησης 

Μού είπε ο γιατρός ότι από το τέταρτο κ μετά η μήτρα είναι πιο χαλαρή και αλλάζει αρκετά συχνά θέσεις το μωρό. Ωστόσο, μπορεί να μη χωρούσε ή μπορεί να τον τραβοϋσε ο ομφάλιος.

Το μόνο που μου λείπει είναι ότι αν είχα κάνει τώρα φυσιολογικό, θα έπαιρνα να φάω κανονικά ό,τι θέλω 😂 αλλά να μην είμαι αχάριστη, μόλις ανέβηκα δωμάτιο μού έφεραν ζελεδακι και τσάι, ενώ λίγες ώρες αργότερα μού έφεραν κοτόπουλο με πουρέ (νερόβραστα αλλά οκ), φιδέ και κομποστούλα ροδάκινο! Τούς λέω είστε σίγουροι ότι μπορώ γιατι τώρα γέννησα κ μου είπαν ναι έχει δώσει εντολή ο γιατρός. Μια χαρά, βασίλισσα!!!!  

Κι εμένα που ανέβηκα στο δωμάτιο 7 το απόγευμα μου ειχαν φέρει πουρέ με κοτόπουλο νερόβραστα. Μια χαρά θα είσαι, καλή ανάρρωση να έχεις! 
Ληξιαρχικη πράξη ναι πρέπει να έχεις και επίσης πρέπει να έχει καταβληθεί από τον εφκα το επίδομα λοχείας. Όποτε εσυ πρώτα πρέπει να κανεις την αίτηση για το λοχείας σε λίγες μέρες με το καλό.
Απλά δεν ξέρω στη δυπα αν πρέπει να έχει περάσει το διάστημα λοχείας γιατί η αίτηση ηλεκτρονικά ζητάει κάτι περίεργα που δεν τα καταλαβαίνω.. μάλλον θα πάρω τηλ στον ΟΑΕΔ τη Δευτέρα μήπως βγάλω άκρη. 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...