Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Mommy10875 είπε:

Κορίτσια μου με το καλό τα μωράκια σας!! Και να σας ζήσουν όσες ήδη Γεννησατε!συγνώμη που επεμβαίνω στην ωραία ομαδουλα σας..♥️

Γέννησα πριν 3.5 μήνες το δεύτερο παιδάκι μου και ήμουν έτσι ακριβώς όπως περιγράφεις τον εαυτό σου..!στο τέλος 39+ με κοίταζε συνέχεια τη μια μέρα είχα 2 διαστολή και την επόμενη 3 και μου λέει έλα αύριο να μπεις με πρόκληση..πήγα την επόμενη διαστολή 3.5 ο μπέμπης απ' την αρχή ήταν ψηλά αλλά αυτό να ξέρεις δεν είναι πρόβλημα..κατέβηκε κατά τη διάρκεια του τοκετού...απλά είναι μια δικαιολογία για καισαρική(απλά για να το χεις στο νου σου)Εν τέλη μου έβαλε τεχνητούς και μετά από μιάμιση ώρα γέννησα φυσιολογικα όλα πήγαν πολύ καλά..! Υπομονή κορίτσι μου σε λίγες μέρες θα έχεις το μπεμπακι σου αγκαλιά και δε θα θυμάσαι τίποτα.έγραψα γιατί μου θυμίζεις πολύ εμενα..με το καλό!

Δεν έχω καν διαστολή. Μού είπε ότι με την πρόκληση θα κατέβει. Θα δούμε. Να χαίρεσαι τα παιδιά σου. Σε ευχαριστω πολύ για το μήνυμα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 19/11/2024 at 5:35 ΜΜ, Anna1986 είπε:

@DepiDukesπιστεύω ότι έχεις μπει σε αυτό το τρυπάκι και αγχωνεσαι αδικως..Γι αυτο σου ανέφερα και γω χθες για το ζύγισμα που την πάτησα και έτρωγα φρικες(που εγώ ζυγιζα μια φορά τη μέρα,όχι πριν και μετά το γεύμα..εκεί θα είχα λαλησει).Βασικά,χωρίς να θέλω να μειώσω τη γνώμη του παιδιάτρου,αλλά κατ 'εμέ είναι λίγο αναξιόπιστος ο συγκεκριμένος τρόπος ζυγισματος..Εμάς ο γιατρός και στο προηγούμενο μωρό μου,ζητούσε να μετράω βρεγμένες πάνες.. Και στο ημερολόγιο θηλασμού σημείωνα πάνες κενώσεων και βρεγμένες ..Για ένα 2μηνο αυτό μέχρι να αποκτήσει και το μωρό μια σειρά στα γεύματα και τον ύπνο.. 

Αλλά και στον ύπνο τόσο η μαία όσο και ο παιδίατρος μου είπαν τη νύχτα αν δεν ξυπνάει να μην την ξυπνάω.. Και επειδή εμένα το πρώτο είχε όντως ανεβάσει ίκτερο στον ένα μήνα,σε πληροφορώ ότι το βράδυ το μάτι του ήταν γαρίδα,ενώ μέσα στη μέρα μου κοιμόταν και κάτι ωραιότατα 5.5ωρα..Ή η μικρή,φτου φτου δεν έχει ίκτερο,αλλά σχεδόν από την πρώτη βδομάδα έχουμε το 9.30-3 που κοιμάται!Και εκεί ξυπνάει να φάει!Ακόμα και στο μαιευτήριο μου είχαν πει οι μαιες ότι κοιμάται πολύ καλά και της τρυπησαν και την πατουσα να παρουν αιμα και δεν ξύπνησε καν..Και όχι,ίκτερο δεν έκανε.. Να προσέχεις σίγουρα,αλλά να μην τρελαίνεσαι!!

Όσο για το ξένο και την αφυδάτωση και τον ίκτερο,μου είχε πει ένα πάρα πολύ ωραίο παράδειγμα ένας παιδίατρος στο Ιασω τώρα που γέννησα!!Επειδή η διπλανή μου είχε επιλέξει να μη θηλάσει το μωρό της και εξαρχής έδινε ξένο η κοπέλα,όταν ηρθε ο παιδίατρος να με ενημερώσει για την μπέμπα του λέω,εμένα θηλάζει αποκλειστικά,είναι και έτσι κόκκινη,φοβάμαι δεν γλιτώνουμε τον ίκτερο!Και λέει η κοπέλα η διπλανή μου,και αν έδινε ξένο γιατρέ όπως εγώ??Και εκεί ο γιατρός έγινε τούρμπο!!Μας είπε ότι δεν πάει να πει ότι ένα μωρό που πίνει ξένο δεν παθαίνει ίκτερο ενώ αυτό που θηλάζει παθαίνει!Απλά με το ξένο μπορείς να υπολογίσεις την ποσότητα που έφαγε,ενώ με το θηλασμό δεν μπορείς..Οπότε αν εσύ πιστεύεις ότι αυτό θηλάζει,ενώ εκείνο απλά πιπιλαει,δεν τρέφεται,άρα αφυδατώνεται,άρα παθαίνει ευκολότερα ίκτερο. Και ότι είναι άκρως λανθασμένη η αντίληψη,έχει ίκτερο,δώσε ξένο.. Δεν είναι δηλαδή ότι περιέχει κάποια έξτρα ουσία το ξένο (πέρα της βιταμίνης d ,που και εσύ μπορείς να τη δώσεις σε σταγόνες στον μπέμπη,εγώ έτσι κάνω που θηλαζω).

Οπότε μην τρελαίνεσαι.. Μέχρι να βρείτε τα πατήματά σας όλα θα σου φαίνονται βουνό και είναι κρίμα να προσθέτεις έξτρα ανησυχίες.. Και στο λέω επειδή το πέρασα.. Τότε στα ζυγισματα τα καθημερινά έβλεπα πχ σήμερα 4600 ενώ χθες είχα δει 4620!!Και έλεγα,ωπα!!!Χάνει βάρος!!Γιατί χάνει??Μήπως έχει κάποιο θέμα!Γκουγκλαρα μετά και να μου βγάζει από θυροειδη μέχρι και εγώ δεν ξέρω τι..Αλλά έφτανε για να αγχωθω!!Γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου?Ζύγιζέ τον,αλλά ρώτα και τον παιδίατρο αν θα μπορούσες να σταματήσεις αυτό το πριν και μετά γιατί σου προκαλεί άγχος.. Εγώ όταν κάτι με αγχώνει το λέω στον παιδίατρο!Πχ ο δεύτερος είχε μικρά αιμαγγειωματα όταν γεννηθηκε(σαν κόκκινο σημάδι γεννησης) ο παιδίατρος λοιπόν ζήτησε να κάνω υπέρηχο στην πηγή πάνω στο κεφάλι όσο είναι ακόμα ανοιχτή για να τσεκάρουμε τα πάντα εσωτερικά γιατί άπαξ και κλείσει μετά δεν έχεις την ευκαιρια..και του ξεκαθάρισα ότι εφ όσον μου είπε και ο γυναικολόγος και οι γιατροί στο Ρέα και ο ίδιος ότι τα συγκεκριμένα αιμαγγειωματα είναι σα σημαδια γέννησης και θα φύγουν με τον καιρό,δε θέλω να προβώ σε περαιτέρω εξετάσεις ξεκάθαρα επειδή αγχώνομαι και δεν το θέλω.. Και το κατάλαβε και όλα καλά!Στο φέρνω σαν παράδειγμα..γιατί τώρα με το ζύγισμα είναι ακόμα πιο "πταισμα"..

Κοίτα, να πω την αλήθεια, ο παιδάτρος μια φορά μου πε να το κάνω, για να δούμε στο περίπου ότι όντως τρώει και δεν πιπιλάει, άλλο που εγώ του δωσα να καταλάβει.. Μου είπε και για 1-10 πάνες την ημέρα και τη ζυγαριά θα την έχω γενικά λόγω θηλασμού για έλεγχο του βάρους που κ που. Εχω κατεβάσει ενα app που καταγράφω πλέον τα πάντα, υπνο, φαί, πάνες.

Καλά φοβερό το 9.30-3!! Όντως μπορούν να κοιμηθούν τόσο απτην αρχή?! Ουάου!! Κ μένα τη μέρα κοιμάται αλλά το βράδυ είναι τσίτα! Έχει και λίγη γκρίνια ώρες ώρες και προσπαθώ να βρω τι του φταίει..Πάντως γενικά δεν μπορώ να τον ξυπνάω και το βράδυ, εκεί με ξυπνάει εκείνος, και είναι ψιλό on time συνήθως.

Συμφωνώ φουλ με τον παιδίατρο του Ιασώ. Κγω έτσι νιώθω, σε εμένα οι "παλιοί" έχουν λυσσάξει να δώσω φόρμουλα γιατί έτσι μας μεγάλωσαν κ εμάς. Ο παιδίατρος ευτυχώς δε μου πε να δώσω ντε κ καλά.

Όντως πρέπει να χαλαρώσω, μου ρθε λίγο κάπως παρόλο που ξέρω ότι είναι κάτι που παθαίνουν όλα τα παιδάκια. Ίσως επειδή είναι το πρώτο και δεν έχω την εμπειρία. Πάντως στα μισά γεύματα τις μέρας πλέον βγάζω με θήλαστρο για να είμαι σίγουρη για την ποσότητα αλλά και για να κάνουν ένα διάλειμμα οι θηλές από το μικρό πιράνχας :P

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Με κούλαρες πολύ!

12 ώρες πρίν, linaa είπε:

Δεν έτυχε πέτυχε τώρα θέλουν μόνο ύπνο στην αγκαλιά καλά κουράγια.  

Γλυκούλιααα!! Ξεκίνησε η φάση αυτή επίσημα δηλαδή, ε?

Κ μένα κάτι τέτοια κάνει το που κ που το βράδυ και μόνο έτσι τον κοιμίζω. Πάντως σήμερα έκανα υπέροχη νανουριστική εκδοχή σε τραγούδι των backstreet boys και έβγαλα και το πρώτο μου παραμύθι (όχι ότι καταλαβαινει προφανώς). Είναι πολύ δημιουργικό τελικά να είσαι γονιός.

8 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

@Fay_μην αγχώνεσαι!Υπάρχουν και τέτοιες μέρες!Εγω κανω συγκοιμιση..αλλα ειναι μεγαλο το κρεβατι και στην ουσία κοιμάται στην άλλη άκρη!Αλλά το κάνω ξεκάθαρα επειδή βολεύει εμένα.. 😬😬Για να μην έχω να σηκωθώ για το θηλασμό.. Το έκανα και στα άλλα 2 και δεν είχαμε θέμα ούτε για να μπουν μετά στο κρεβάτι τους..

Πάντως να ξέρεις το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό!!Κάθε φορά που θα πω κοιμαται,δεν αρρωσταίνει,δεν αυτό,δεν εκείνο.. Ε μετά από λίγο τσουπ,να το!!Και για κάποιο λόγο το λένε και οι παλιές.. Εμένα πχ η γιαγιά μου,μου λεει:Όταν σε ρωτάνε αν κοιμάται το μωρό να λες ότι είναι όπως όλα τα μωρά!!Μια έτσι μια άλλως!!Μην πεις ότι κοιμάται και είναι ησυχη(και καλά για το μάτι.. )Τώρα τυχαίο???Αλλά κάθε φορά που έλεγα,ναιαιαια,κοιμάται!!Το ίδιο βράδυ το παιδί έκανε παρέα με την κουκουβάγια απέναντι και εγώ κοντευα να λαλησω!!

Το χω παρατηρήσει και γω αυτό!!!!

1 hour ago, ΧρυσαΜ είπε:

Δεν έχω καν διαστολή. Μού είπε ότι με την πρόκληση θα κατέβει. Θα δούμε. Να χαίρεσαι τα παιδιά σου. Σε ευχαριστω πολύ για το μήνυμα!!!

Κ γω το πιστεύω ότι θα κατέβει! Είναι το τέταρτο κιόλας, το σώμα σου θυμάται τι πρέπει να κάνει. Επίσης και η διαστολή μπορεί άνετα να προκύψει τελευταία στιγμή. Ότι είναι θα το δείτε εκείνη τη στιγμή.

Ξεκουράσου όσο πιο πολύ μπορείς, καλή ενυδάτωση και θα πάνε όλα καλά ❤️ Το χεις!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια!! @ΧρυσαΜέχεις κουραστεί σίγουρα..σωματικα και ψυχολογικα..Και πολλες φορες το ψυχολογικο κομματι ειναι πολυ πιο επιβαρυντικο απο το σωματικο.

Για το οτι το μωρο ειναι ψηλα,θα συμφωνησω με μια κοπελα πιο πανω,ότι δεν παίζει ρόλο πολλές φορές.. Εμένα και στους 3 τοκετους τα παιδιά ήταν ψηλά!Δεν είχαν πάρει θέση και κατά τη διάρκεια του τοκετού,μπαμ μπαμ κατέβηκαν.. Ειδικά το 2ο με το που γύρισα στο πλάι μπορούσα να καταλάβω τη διαδικασία.. και αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσω!!Μου είχε φανεί πολύ ουαου!!!😅😅Το πρώτο που δεν είχε κατέβει και δυσκολευοταν και κατά τον τοκετό,μου το κατέβασε ο γιατρός με τη μαία μου με το σεντόνι.. Οκ..Δεν ήταν και η καλύτερή μου αλλά το μωρό κατέβηκε τουλάχιστον..

Το θέμα είναι εν τέλει να γεννηθεί το μωρό σου με ασφάλεια για το ίδιο σαφώς,όπως και για σένα!!Αυτό να σκέφτεσαι!Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει!Έχεις κάνει 3 παιδιά και πιστεύω ακραδαντα οτι το σώμα σου,ακριβως επειδή έχει μνήμη,θα λειτουργήσει μόνο του τόσο που θα σε εκπλήξει!Εγώ τώρα με την περιδεση ,αφού μου την έκοψε ο γιατρός είχα ακόμα τραχηλο 3.5 εκ. και μια διαστολή 3..Δεν είχε καν δηλαδή εξαλειφθεί.. Ούτε τεχνητους δε χρειάστηκα,τίποτα.. Με έβαλε μόνο ο γιατρός να κάνω μπάνιο και να περπατήσω.. Και όχι κάνα χιλιόμετρο!Από την αίθουσα που κόψαμε την περιδεση μέχρι την αίθουσα ωδινων!Και 5.20 είχα 3 σε δέκα λεπτά είχε πάει 4 και σε μια ώρα το πολυ ήμουν τελεια!6.45 γέννησα!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 30 λεπτά , Anna1986 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! @ΧρυσαΜέχεις κουραστεί σίγουρα..σωματικα και ψυχολογικα..Και πολλες φορες το ψυχολογικο κομματι ειναι πολυ πιο επιβαρυντικο απο το σωματικο.

Για το οτι το μωρο ειναι ψηλα,θα συμφωνησω με μια κοπελα πιο πανω,ότι δεν παίζει ρόλο πολλές φορές.. Εμένα και στους 3 τοκετους τα παιδιά ήταν ψηλά!Δεν είχαν πάρει θέση και κατά τη διάρκεια του τοκετού,μπαμ μπαμ κατέβηκαν.. Ειδικά το 2ο με το που γύρισα στο πλάι μπορούσα να καταλάβω τη διαδικασία.. και αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσω!!Μου είχε φανεί πολύ ουαου!!!😅😅Το πρώτο που δεν είχε κατέβει και δυσκολευοταν και κατά τον τοκετό,μου το κατέβασε ο γιατρός με τη μαία μου με το σεντόνι.. Οκ..Δεν ήταν και η καλύτερή μου αλλά το μωρό κατέβηκε τουλάχιστον..

Το θέμα είναι εν τέλει να γεννηθεί το μωρό σου με ασφάλεια για το ίδιο σαφώς,όπως και για σένα!!Αυτό να σκέφτεσαι!Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει!Έχεις κάνει 3 παιδιά και πιστεύω ακραδαντα οτι το σώμα σου,ακριβως επειδή έχει μνήμη,θα λειτουργήσει μόνο του τόσο που θα σε εκπλήξει!Εγώ τώρα με την περιδεση ,αφού μου την έκοψε ο γιατρός είχα ακόμα τραχηλο 3.5 εκ. και μια διαστολή 3..Δεν είχε καν δηλαδή εξαλειφθεί.. Ούτε τεχνητους δε χρειάστηκα,τίποτα.. Με έβαλε μόνο ο γιατρός να κάνω μπάνιο και να περπατήσω.. Και όχι κάνα χιλιόμετρο!Από την αίθουσα που κόψαμε την περιδεση μέχρι την αίθουσα ωδινων!Και 5.20 είχα 3 σε δέκα λεπτά είχε πάει 4 και σε μια ώρα το πολυ ήμουν τελεια!6.45 γέννησα!!

Ίσως να έχεις δίκιο για το ψυχολογικό.

Ευχαριστω για τα υποστηρικτικά μηνύματα!!!!

Λογικα σήμερα πρέπει να γεννάει και η Νασια!

2 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Ίσως να έχεις δίκιο για το ψυχολογικό.

Ευχαριστω για τα υποστηρικτικά μηνύματα!!!!

Λογικα σήμερα πρέπει να γεννάει και η Νασια!

Και η Νασια  και η @mary_33νομίζω είναι το ψευδονυμο της κοπέλας!Η @Nasiadσίγουρα σήμερα,αλλά θυμάμαι ήταν κοντά!Και το άλλο κορίτσι με πρόκληση θα έμπαινε,έτσι θυμάμαι.. Που θα ήταν ήδη 38η..

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Anna1986 είπε:

Και η Νασια  και η @mary_33νομίζω είναι το ψευδονυμο της κοπέλας!Η @Nasiadσίγουρα σήμερα,αλλά θυμάμαι ήταν κοντά!Και το άλλο κορίτσι με πρόκληση θα έμπαινε,έτσι θυμάμαι.. Που θα ήταν ήδη 38η..

Νομίζω είχε πει για την Παρασκευή 

9 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Τελικά γέννησα κι εγώ σήμερα 😍 Χτες πήγαμε για το τελευταίο nst στο ιατρείο και, κατά την κολπική εξέταση, ο γιατρός με βρήκε με διαστολη 3! Μου λέει θα έρθεις αύριο πρωί και αν προλάβουμε χωρις να σπάσουν τα νερά απόψε. Τελικά 7 το πρωί με έπιασαν οι πόνοι και μέσα σε 3 ώρες είχα γεννήσει με 3 μόλις σπρωξίματα. Αντικειμενικά ήταν εύκολος ο τοκετός, απλά ζοριστηκα άπειρα ψυχολογικά, γιατί το μωρό έχανε παλμούς και έτρεμα ότι μπορεί να το χάσουμε τελευταία στιγμή. Επέμενα για καισαρική, αλλά ο γιατρός μου έλεγε ότι είναι κρίμα, ενω βρισκόμουν ήδη σε τέλεια διαστολή. Τελικά τα καταφέραμε, το μωράκι είχε διπλή περιτυλιξη που έριχνε τους παλμούς, σε συνδυασμό με το ότι προσπαθούσε να βρει θέση. Τέλος καλό όλα καλά, αλλά τέτοιο άγχος ούτε στον εχθρό μου. Τα άγχη στη διάρκεια της εγκυμοσύνης τελικά πταίσμα μπροστά σε αυτό που πέρασα σήμερα. 

Να χαίρεστε όλες τα μωράκια σας! Ελπίζω να έχουμε σύντομα και τα ευχάριστα από Χρυσα και Νάσια! 

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, mary_33 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Τελικά γέννησα κι εγώ σήμερα 😍 Χτες πήγαμε για το τελευταίο nst στο ιατρείο και, κατά την κολπική εξέταση, ο γιατρός με βρήκε με διαστολη 3! Μου λέει θα έρθεις αύριο πρωί και αν προλάβουμε χωρις να σπάσουν τα νερά απόψε. Τελικά 7 το πρωί με έπιασαν οι πόνοι και μέσα σε 3 ώρες είχα γεννήσει με 3 μόλις σπρωξίματα. Αντικειμενικά ήταν εύκολος ο τοκετός, απλά ζοριστηκα άπειρα ψυχολογικά, γιατί το μωρό έχανε παλμούς και έτρεμα ότι μπορεί να το χάσουμε τελευταία στιγμή. Επέμενα για καισαρική, αλλά ο γιατρός μου έλεγε ότι είναι κρίμα, ενω βρισκόμουν ήδη σε τέλεια διαστολή. Τελικά τα καταφέραμε, το μωράκι είχε διπλή περιτυλιξη που έριχνε τους παλμούς, σε συνδυασμό με το ότι προσπαθούσε να βρει θέση. Τέλος καλό όλα καλά, αλλά τέτοιο άγχος ούτε στον εχθρό μου. Τα άγχη στη διάρκεια της εγκυμοσύνης τελικά πταίσμα μπροστά σε αυτό που πέρασα σήμερα. 

Να χαίρεστε όλες τα μωράκια σας! Ελπίζω να έχουμε σύντομα και τα ευχάριστα από Χρυσα και Νάσια! 

Αχ τι ωραία!!!! Μακάρι να έχουμε κι εμείς τόσο εύκολη γεννά!!

Να σάς ζήσει το μωράκι σας!!!! 

Πινακάκι🤰

@Ζαχαρωτο π.η.τ. 30/10, doppler 4/9, it’s a boy🩵,  !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 18/10

@ElriaDim π.η.τ. 10/10 , β επιπέδου 10/6,it’s a boy🩵, 

@DepiDukes π.η.τ. 18/11, β επιπέδου 15/7, it’s a boy🩵, Doppler 2/10, !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 12/11

@Nasiad π.η.τ. 10/12, β επιπέδου 6/8,  it’s a boy 🩵, πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, Doppler 14/10

@ΧρυσαΜ π.η.τ. 20/11, it’s a boy 🩵, νοσοκομείο Μητέρα, Doppler 16/10

@Fay_ π.η.τ. 6/12, β επιπέδου 30/7, are two boys🩵🩵, 8/10, !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 8/11

@elinamp π.η.τ. 2/11, β επιπέδου 28/6

@mary_33 π.η.τ. 27/11, Β επιπέδου 1/8, it’s a boy 🩵, Doppler 2/10, !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 21/11

@Little babyπ.η.τ. 19/10, β επιπέδου 21/6, it’s a boy 🩵, !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 23/10

@eleni 21π.η.τ. 21/11, β επιπέδου 13/07, it’s a girl🩷, πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης!!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 21/10

@marpi91 π.η.τ. 1/12, επόμενο ραντεβού 3/7, it’s a boy🩵, νοσοκομείο ΡΕΑ, !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 06/11

@Anna1986 π.η.τ. 30/10, it’s a girl🩷, νοσοκομείο Ιασώ, !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 15/10

@Nikoleta00 π.η.τ. 16/11, it’s a girl🩷, Doppler 7/10

@anna859  π.η.τ. 28/11, επόμενο ραντεβού 3/7, it’s a boy🩵, νοσοκομείο Ιασω 

1 ώρα πρίν, mary_33 είπε:

Να σας ζήσει το μωράκι σας!!Γερό και καλοτυχο!!

Αυτό το έπαθα και εγώ να ξέρεις με τους παλμούς.. Εμένα όμως αντί να χάνει,ανεβαζε φουλ όταν ζοριζοταν..Σε κάποια φάση είδα πάνω από 200 και φρίκαρα,επειδή θυμόμουν από τον καρδιοτογραφο ότι έπρεπε να είναι γύρω στους 150 μέσο όρο.. ή χτυπούσε αν έφευγε η κορδέλα από τη θέση της και εμένα η καρδιά μου επίσης!!Οπότε τους ζήτησα να το βάλουν στη σιγαση επειδή έξω ούτως ή άλλως το παρακολουθουσαν και μετά και η μαία μου..Οπότε εγώ δεν άκουγα τίποτα,γιατί όντως ο ήχος αυτός είναι φουλ αγχωτικός και φοβόμουν ότι εν τέλει δε θα μπορώ να συγκεντρωθω και να σπρωξω όπως πρέπει αν ακούω ότι κάτι παθαίνει το μωρό.

Εγώ θα αγχωνομουν αν μου έλεγε με διαστολή 3 να πάω σπίτι και να περιμένω.. Μπράβο σου!!Εγώ εκεί θα είχα φρικάρει.Και επειδή μένουμε και σχετικά μακριά από το μαιευτήριο,δε θα έφευγα!Θα γινόμουν βεντούζα!😅😅 

@Nasiadελπίζουμε να ακούσουμε αύριο και τα δικά σου ευχάριστα!! @ΧρυσαΜυπομονη!!!Έρχεται και η σειρα σου!!!

Κορίτσια μου καλησπέρα! 

@mary_33 να σας ζήσει κορίτσι μου, γερό να είναι και χαρούμενο όλο του τη ζωή! 

@ΧρυσαΜ τελικά μάλλον εσένα θα περιμένω και βασικά μάλλον γέννας σήμερα;;

Εγώ κορίτσια ζω ένα δράμα. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω και τι να πω για όσα γίνονται. Χθες είχαμε ραντεβού υποτίθεται για πρόκληση. Μας είχε πει να πάμε 8:30 με τη μία στην μαιευτικη. Πήραμε τη προικιά μας πήγαμε, μισή ώρα μετά εμφανίστηκε και μας μάλωσε γιατί δήθεν δεν μας είχε πει να πάμε εκεί, αλλά να πάμε στα τακτικά για να με δει. Παίζει να ξέχασε ο άνθρωπος ότι θα γεννούσα χθες. Και μετά το χάος. Επέμενε ότι δεν πρόκειται να πιάσει η πρόκληση γιατί δήθεν το μωρό δν ήταν αρκετά χαμηλά, αλλά όταν είδε για διαστολή έπιανε κεφάλι κανονικότατα.. Πάλι εκεί να επιμένει να πιάσουμε 38 εβδομάδες ενώ κάνω αντιπηκτικες και δεν πρέπει να περιμένω. Και έχει και το θράσος να λέει φοβάμαι και για το μωρό μιας και το πρώτο σου πέθανε στις 38 εβδομαδες μην έχουμε τα ίδια, αλλά κατά τα άλλα φύγε και έλα ξανά Δευτέρα και βλέπουμε. Επί μια ώρα άκουσα ότι μαλάκια μπορούσα, ένα θετικό δεν άκουσα από το στόμα του. Ξαφνικά μετά από όσες φορές τον είδα μου είπε ότι δεν μπορώ να κάνω επισκληριδιο πράγμα που τόσοι γιατροί, κανείς δεν μου το είπε. Μονίμως άκουγα 'δεν γίνεται να τα έχουμε όλα', και φυσιολογικό να κάνεις, και να κάνεις επισκληριδιο, και να μην κάνουμε καισαρική, και να γλιτώσουμε και παραπάνω θρομβώσεις ή αιμμοραγια. Και κατά τα άλλα το καλύτερο είναι να περιμένουμε να κατέβει το μωρό και να ξεκινήσει ο τοκετός μόνος του! Ενώ κάνω μεγάλη δόση αντιπηκτικες... Δηλαδή από όσα λέει δεν μπορεί με τίποτα να πάνε όλα καλά οπότε εγώ αλώβητη από τη γέννα μου δεν πρόκειται να βγω. 

Καταλαβαίνω να θέλει να επισημάνει τους κινδύνους, τους οποίους ήδη ξέρω, δεν είμαι χαζή. 9 μήνες τώρα βλέπω 6 διαφορετικούς γιατρούς και κάνω όσα πρέπει για να πάνε όλα καλά. Και αντί να έχει μια αισιόδοξη νότα τύπου πάμε για το καλύτερο, όλα θα πάνε καλά και αν τύχει κάτι θα το αντιμετωπίσουμε, ο τύπος είναι μια απαισιοδοξία ολόκληρη. Δηλαδή εγώ τώρα τι ψυχολογία μπορώ να έχω; Τόσο καιρό είμαι τόσο θετικός άνθρωπος κ ας έχω περάσει τόσα, και κατάφερε μέσα σε λίγες φορές που τον είδα να με έχει κάνει να φοβάμαι και για το μωρό αλλά και για εμένα την ίδια. 

Σας έχω ζαλίσει με τα προβλήματα μου νομίζω αλλά πραγματικά δεν έχω κάτι καλό να πω πλέον. 

ΥΓ: Το καλύτερο δεν σας το είπα. Με μάλωσε και που έμεινα έγκυος ενώ έχω προβλήματα! Όλα αυτά σε γυναίκα 37+ εβδομάδων με ιστορικό απώλειας παιδιού! Η ενσυναίσθηση στο μεγαλείο της. Αυτά!!

Διαφημίσεις

1 hour ago, Nasiad είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα! 

Εγώ κορίτσια ζω ένα δράμα. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω και τι να πω για όσα γίνονται. Χθες είχαμε ραντεβού υποτίθεται για πρόκληση. Μας είχε πει να πάμε 8:30 με τη μία στην μαιευτικη. Πήραμε τη προικιά μας πήγαμε, μισή ώρα μετά εμφανίστηκε και μας μάλωσε γιατί δήθεν δεν μας είχε πει να πάμε εκεί, αλλά να πάμε στα τακτικά για να με δει. Παίζει να ξέχασε ο άνθρωπος ότι θα γεννούσα χθες. Και μετά το χάος. Επέμενε ότι δεν πρόκειται να πιάσει η πρόκληση γιατί δήθεν το μωρό δν ήταν αρκετά χαμηλά, αλλά όταν είδε για διαστολή έπιανε κεφάλι κανονικότατα.. Πάλι εκεί να επιμένει να πιάσουμε 38 εβδομάδες ενώ κάνω αντιπηκτικες και δεν πρέπει να περιμένω. Και έχει και το θράσος να λέει φοβάμαι και για το μωρό μιας και το πρώτο σου πέθανε στις 38 εβδομαδες μην έχουμε τα ίδια, αλλά κατά τα άλλα φύγε και έλα ξανά Δευτέρα και βλέπουμε. Επί μια ώρα άκουσα ότι μαλάκια μπορούσα, ένα θετικό δεν άκουσα από το στόμα του. Ξαφνικά μετά από όσες φορές τον είδα μου είπε ότι δεν μπορώ να κάνω επισκληριδιο πράγμα που τόσοι γιατροί, κανείς δεν μου το είπε. Μονίμως άκουγα 'δεν γίνεται να τα έχουμε όλα', και φυσιολογικό να κάνεις, και να κάνεις επισκληριδιο, και να μην κάνουμε καισαρική, και να γλιτώσουμε και παραπάνω θρομβώσεις ή αιμμοραγια. Και κατά τα άλλα το καλύτερο είναι να περιμένουμε να κατέβει το μωρό και να ξεκινήσει ο τοκετός μόνος του! Ενώ κάνω μεγάλη δόση αντιπηκτικες... Δηλαδή από όσα λέει δεν μπορεί με τίποτα να πάνε όλα καλά οπότε εγώ αλώβητη από τη γέννα μου δεν πρόκειται να βγω. 

Καταλαβαίνω να θέλει να επισημάνει τους κινδύνους, τους οποίους ήδη ξέρω, δεν είμαι χαζή. 9 μήνες τώρα βλέπω 6 διαφορετικούς γιατρούς και κάνω όσα πρέπει για να πάνε όλα καλά. Και αντί να έχει μια αισιόδοξη νότα τύπου πάμε για το καλύτερο, όλα θα πάνε καλά και αν τύχει κάτι θα το αντιμετωπίσουμε, ο τύπος είναι μια απαισιοδοξία ολόκληρη. Δηλαδή εγώ τώρα τι ψυχολογία μπορώ να έχω; Τόσο καιρό είμαι τόσο θετικός άνθρωπος κ ας έχω περάσει τόσα, και κατάφερε μέσα σε λίγες φορές που τον είδα να με έχει κάνει να φοβάμαι και για το μωρό αλλά και για εμένα την ίδια. 

Σας έχω ζαλίσει με τα προβλήματα μου νομίζω αλλά πραγματικά δεν έχω κάτι καλό να πω πλέον. 

ΥΓ: Το καλύτερο δεν σας το είπα. Με μάλωσε και που έμεινα έγκυος ενώ έχω προβλήματα! Όλα αυτά σε γυναίκα 37+ εβδομάδων με ιστορικό απώλειας παιδιού! Η ενσυναίσθηση στο μεγαλείο της. Αυτά!!

Α ρε κορίτσι σε έχει ταλαιπωρήσει αυτός ο γιατρός.. και τελικά που καταλήξατε; Θα πας Δευτέρα ξανά; 

2 ώρες πρίν, Nasiad είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα! 

Καλησπέρα! Μα δεν είναι μόνο θέμα ψυχολογίας, μιλάμε ότι απλά δεν υπάρχει συνεννόηση τελικά και δεν ξέρεις πώς να κινηθείς, άρα είναι επιτακτική ανάγκη να πας με άλλον γιατρό. Δεν είναι ότι σου λέει κάτι που σου φάνηκε περίεργο, είναι ότι όλα είναι ό,τι να ‘ναι!!! Τι θα κάνετε;;;

Γέννησα κι εγώ σήμερα τπ μεσημέρι.

Μου έβαλαν πόνους στις έξι το πρωί και μέχρι τη μια και το μεσημέρι δεν είχε κατεβει καθόλου. Δεν είχα καν διαστολή για να μου σπάσει ο γιατρός τα νερά. Κατά τις δυο παρα μου τα έσπασε αλλά αντί να πιάνει κεφάλι, έπιανε ομφάλιο. Και με πήγε επι τόπου για καισαρική. Ωραία λέω εγώ, έκανα τρία παιδιά φυσιολογικά και το τέταρτο με καισαρική. Εύχομαι να μην πονάω από αύριο… Το μωράκι μας είναι καλά, γύρω στα 4,650 γεννήθηκε, αλλά το έχουν στη μεν σήμερα να βλέπουν τα ζάχαρα. 

Πινακάκι🤰

@Ζαχαρωτο π.η.τ. 30/10, doppler 4/9, it’s a boy🩵,  !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 18/10

@ElriaDim π.η.τ. 10/10 , β επιπέδου 10/6,it’s a boy🩵, 

@DepiDukes π.η.τ. 18/11, β επιπέδου 15/7, it’s a boy🩵, Doppler 2/10, !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 12/11

@Nasiad π.η.τ. 10/12, β επιπέδου 6/8,  it’s a boy 🩵, πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, Doppler 14/10

@ΧρυσαΜ π.η.τ. 20/11, it’s a boy 🩵, νοσοκομείο Μητέρα, Doppler 16/10, !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 22/11

@Fay_ π.η.τ. 6/12, β επιπέδου 30/7, are two boys🩵🩵, 8/10, !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 8/11

@elinamp π.η.τ. 2/11, β επιπέδου 28/6

@mary_33 π.η.τ. 27/11, Β επιπέδου 1/8, it’s a boy 🩵, Doppler 2/10, !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 21/11

@Little babyπ.η.τ. 19/10, β επιπέδου 21/6, it’s a boy 🩵, !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 23/10

@eleni 21π.η.τ. 21/11, β επιπέδου 13/07, it’s a girl🩷, πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης!!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 21/10

@marpi91 π.η.τ. 1/12, επόμενο ραντεβού 3/7, it’s a boy🩵, νοσοκομείο ΡΕΑ, !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 06/11

@Anna1986 π.η.τ. 30/10, it’s a girl🩷, νοσοκομείο Ιασώ, !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 15/10

@Nikoleta00 π.η.τ. 16/11, it’s a girl🩷, Doppler 7/10

@anna859  π.η.τ. 28/11, επόμενο ραντεβού 3/7, it’s a boy🩵, νοσοκομείο Ιασω 

2 ώρες πρίν, Nasiad είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα! 

Εγώ δεν έχω καταλάβει ποιος στον σύστησε ? Κ γιατί από την αρχή της εγκυμοσύνης με τόσα ανχη Κ  θέματα δεν διάλεξες έναν γιατρό που να εμπιστεύεστε Κ να χαράξετε από την αρχή μια πορεία . 

Φυσικά Κ είναι απαράδεκτος ο γιατρός αλλά δεν καταλαβαίνω Κ την επιλογή του. Ακόμα Κ ο μοναδικός να είναι σε αυτό το νοσοκομείο υπάρχουν Κ αλλά νοσοκομεία δεν καταλαβαίνω γιατί να πρέπει να ζεις μέσα στο ανχος Κ να γνωρίζεις τον γιατρό λίγες μέρες πριν γεννήσεις 

@mary_33 @ΧρυσαΜ κορίτσια να σας ζήσουν!!!🥳 Γερά και καλότυχα να είναι τα κουκλιά σας!!!

@Nasiad Πόσο ρίσκο θα είναι να γεννήσεις με τη δικιά σου γιατρό σε ιδιωτική κλινική? Γιατί ο τυπος δεν παλεύεται.. 

• Μου αρέσει 1

Να σας ζήσουν τα μωράκια σας @mary_33 & @ΧρυσαΜ!! 

κοριτσια έχει κάνει κάποια την αίτηση για το συμπληρωματικό επίδομα της δυπα να ρωτήσω δυο πραγματάκια; Βασικά ποτε πρέπει να την κάνουμε δεν έχω καταλάβει..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...