Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Το ίδιο και σε εμένα, το αποτέλεσμα μικροβιωμα έδειξε 50% γαλακτοβακιλλους μόνο και 50% εντεροκοκκο. Μου εγραψε αντιβίωση για 2 εβδομάδες. Δεν μου ανέφερε αν είναι κάτι χρόνιο η όχι.. ρώτησα αν πρέπει να κάνω επανάληψη μετά και μου είπε πως μετά το περας της αντιβίωσης θεωρείται λήξαν και δε χρειάζεται επανάληψη και μπορώ να κάνω μεταφορά κανονικά στον επόμενο κύκλο.. Ανησυχώ γιατί μου φαίνεται περίεργο να είναι τόσο απλό..

Καλημέρα! Έχεις προχωρήσει με την μεταφορά? Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική οπότε μην αγχώνεσαι. Εύχομαι καλά αποτελέσματα! 🤞

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Mommy10875 είπε:

Κορίτσια μου με το καλό τα μωράκια σας!! Και να σας ζήσουν όσες ήδη Γεννησατε!συγνώμη που επεμβαίνω στην ωραία ομαδουλα σας..♥️

Γέννησα πριν 3.5 μήνες το δεύτερο παιδάκι μου και ήμουν έτσι ακριβώς όπως περιγράφεις τον εαυτό σου..!στο τέλος 39+ με κοίταζε συνέχεια τη μια μέρα είχα 2 διαστολή και την επόμενη 3 και μου λέει έλα αύριο να μπεις με πρόκληση..πήγα την επόμενη διαστολή 3.5 ο μπέμπης απ' την αρχή ήταν ψηλά αλλά αυτό να ξέρεις δεν είναι πρόβλημα..κατέβηκε κατά τη διάρκεια του τοκετού...απλά είναι μια δικαιολογία για καισαρική(απλά για να το χεις στο νου σου)Εν τέλη μου έβαλε τεχνητούς και μετά από μιάμιση ώρα γέννησα φυσιολογικα όλα πήγαν πολύ καλά..! Υπομονή κορίτσι μου σε λίγες μέρες θα έχεις το μπεμπακι σου αγκαλιά και δε θα θυμάσαι τίποτα.έγραψα γιατί μου θυμίζεις πολύ εμενα..με το καλό!

Δεν έχω καν διαστολή. Μού είπε ότι με την πρόκληση θα κατέβει. Θα δούμε. Να χαίρεσαι τα παιδιά σου. Σε ευχαριστω πολύ για το μήνυμα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 19/11/2024 at 5:35 ΜΜ, Anna1986 είπε:

@DepiDukesπιστεύω ότι έχεις μπει σε αυτό το τρυπάκι και αγχωνεσαι αδικως..Γι αυτο σου ανέφερα και γω χθες για το ζύγισμα που την πάτησα και έτρωγα φρικες(που εγώ ζυγιζα μια φορά τη μέρα,όχι πριν και μετά το γεύμα..εκεί θα είχα λαλησει).Βασικά,χωρίς να θέλω να μειώσω τη γνώμη του παιδιάτρου,αλλά κατ 'εμέ είναι λίγο αναξιόπιστος ο συγκεκριμένος τρόπος ζυγισματος..Εμάς ο γιατρός και στο προηγούμενο μωρό μου,ζητούσε να μετράω βρεγμένες πάνες.. Και στο ημερολόγιο θηλασμού σημείωνα πάνες κενώσεων και βρεγμένες ..Για ένα 2μηνο αυτό μέχρι να αποκτήσει και το μωρό μια σειρά στα γεύματα και τον ύπνο.. 

Αλλά και στον ύπνο τόσο η μαία όσο και ο παιδίατρος μου είπαν τη νύχτα αν δεν ξυπνάει να μην την ξυπνάω.. Και επειδή εμένα το πρώτο είχε όντως ανεβάσει ίκτερο στον ένα μήνα,σε πληροφορώ ότι το βράδυ το μάτι του ήταν γαρίδα,ενώ μέσα στη μέρα μου κοιμόταν και κάτι ωραιότατα 5.5ωρα..Ή η μικρή,φτου φτου δεν έχει ίκτερο,αλλά σχεδόν από την πρώτη βδομάδα έχουμε το 9.30-3 που κοιμάται!Και εκεί ξυπνάει να φάει!Ακόμα και στο μαιευτήριο μου είχαν πει οι μαιες ότι κοιμάται πολύ καλά και της τρυπησαν και την πατουσα να παρουν αιμα και δεν ξύπνησε καν..Και όχι,ίκτερο δεν έκανε.. Να προσέχεις σίγουρα,αλλά να μην τρελαίνεσαι!!

Όσο για το ξένο και την αφυδάτωση και τον ίκτερο,μου είχε πει ένα πάρα πολύ ωραίο παράδειγμα ένας παιδίατρος στο Ιασω τώρα που γέννησα!!Επειδή η διπλανή μου είχε επιλέξει να μη θηλάσει το μωρό της και εξαρχής έδινε ξένο η κοπέλα,όταν ηρθε ο παιδίατρος να με ενημερώσει για την μπέμπα του λέω,εμένα θηλάζει αποκλειστικά,είναι και έτσι κόκκινη,φοβάμαι δεν γλιτώνουμε τον ίκτερο!Και λέει η κοπέλα η διπλανή μου,και αν έδινε ξένο γιατρέ όπως εγώ??Και εκεί ο γιατρός έγινε τούρμπο!!Μας είπε ότι δεν πάει να πει ότι ένα μωρό που πίνει ξένο δεν παθαίνει ίκτερο ενώ αυτό που θηλάζει παθαίνει!Απλά με το ξένο μπορείς να υπολογίσεις την ποσότητα που έφαγε,ενώ με το θηλασμό δεν μπορείς..Οπότε αν εσύ πιστεύεις ότι αυτό θηλάζει,ενώ εκείνο απλά πιπιλαει,δεν τρέφεται,άρα αφυδατώνεται,άρα παθαίνει ευκολότερα ίκτερο. Και ότι είναι άκρως λανθασμένη η αντίληψη,έχει ίκτερο,δώσε ξένο.. Δεν είναι δηλαδή ότι περιέχει κάποια έξτρα ουσία το ξένο (πέρα της βιταμίνης d ,που και εσύ μπορείς να τη δώσεις σε σταγόνες στον μπέμπη,εγώ έτσι κάνω που θηλαζω).

Οπότε μην τρελαίνεσαι.. Μέχρι να βρείτε τα πατήματά σας όλα θα σου φαίνονται βουνό και είναι κρίμα να προσθέτεις έξτρα ανησυχίες.. Και στο λέω επειδή το πέρασα.. Τότε στα ζυγισματα τα καθημερινά έβλεπα πχ σήμερα 4600 ενώ χθες είχα δει 4620!!Και έλεγα,ωπα!!!Χάνει βάρος!!Γιατί χάνει??Μήπως έχει κάποιο θέμα!Γκουγκλαρα μετά και να μου βγάζει από θυροειδη μέχρι και εγώ δεν ξέρω τι..Αλλά έφτανε για να αγχωθω!!Γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου?Ζύγιζέ τον,αλλά ρώτα και τον παιδίατρο αν θα μπορούσες να σταματήσεις αυτό το πριν και μετά γιατί σου προκαλεί άγχος.. Εγώ όταν κάτι με αγχώνει το λέω στον παιδίατρο!Πχ ο δεύτερος είχε μικρά αιμαγγειωματα όταν γεννηθηκε(σαν κόκκινο σημάδι γεννησης) ο παιδίατρος λοιπόν ζήτησε να κάνω υπέρηχο στην πηγή πάνω στο κεφάλι όσο είναι ακόμα ανοιχτή για να τσεκάρουμε τα πάντα εσωτερικά γιατί άπαξ και κλείσει μετά δεν έχεις την ευκαιρια..και του ξεκαθάρισα ότι εφ όσον μου είπε και ο γυναικολόγος και οι γιατροί στο Ρέα και ο ίδιος ότι τα συγκεκριμένα αιμαγγειωματα είναι σα σημαδια γέννησης και θα φύγουν με τον καιρό,δε θέλω να προβώ σε περαιτέρω εξετάσεις ξεκάθαρα επειδή αγχώνομαι και δεν το θέλω.. Και το κατάλαβε και όλα καλά!Στο φέρνω σαν παράδειγμα..γιατί τώρα με το ζύγισμα είναι ακόμα πιο "πταισμα"..

Κοίτα, να πω την αλήθεια, ο παιδάτρος μια φορά μου πε να το κάνω, για να δούμε στο περίπου ότι όντως τρώει και δεν πιπιλάει, άλλο που εγώ του δωσα να καταλάβει.. Μου είπε και για 1-10 πάνες την ημέρα και τη ζυγαριά θα την έχω γενικά λόγω θηλασμού για έλεγχο του βάρους που κ που. Εχω κατεβάσει ενα app που καταγράφω πλέον τα πάντα, υπνο, φαί, πάνες.

Καλά φοβερό το 9.30-3!! Όντως μπορούν να κοιμηθούν τόσο απτην αρχή?! Ουάου!! Κ μένα τη μέρα κοιμάται αλλά το βράδυ είναι τσίτα! Έχει και λίγη γκρίνια ώρες ώρες και προσπαθώ να βρω τι του φταίει..Πάντως γενικά δεν μπορώ να τον ξυπνάω και το βράδυ, εκεί με ξυπνάει εκείνος, και είναι ψιλό on time συνήθως.

Συμφωνώ φουλ με τον παιδίατρο του Ιασώ. Κγω έτσι νιώθω, σε εμένα οι "παλιοί" έχουν λυσσάξει να δώσω φόρμουλα γιατί έτσι μας μεγάλωσαν κ εμάς. Ο παιδίατρος ευτυχώς δε μου πε να δώσω ντε κ καλά.

Όντως πρέπει να χαλαρώσω, μου ρθε λίγο κάπως παρόλο που ξέρω ότι είναι κάτι που παθαίνουν όλα τα παιδάκια. Ίσως επειδή είναι το πρώτο και δεν έχω την εμπειρία. Πάντως στα μισά γεύματα τις μέρας πλέον βγάζω με θήλαστρο για να είμαι σίγουρη για την ποσότητα αλλά και για να κάνουν ένα διάλειμμα οι θηλές από το μικρό πιράνχας :P

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Με κούλαρες πολύ!

12 ώρες πρίν, linaa είπε:

Δεν έτυχε πέτυχε τώρα θέλουν μόνο ύπνο στην αγκαλιά καλά κουράγια.  

Γλυκούλιααα!! Ξεκίνησε η φάση αυτή επίσημα δηλαδή, ε?

Κ μένα κάτι τέτοια κάνει το που κ που το βράδυ και μόνο έτσι τον κοιμίζω. Πάντως σήμερα έκανα υπέροχη νανουριστική εκδοχή σε τραγούδι των backstreet boys και έβγαλα και το πρώτο μου παραμύθι (όχι ότι καταλαβαινει προφανώς). Είναι πολύ δημιουργικό τελικά να είσαι γονιός.

8 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

@Fay_μην αγχώνεσαι!Υπάρχουν και τέτοιες μέρες!Εγω κανω συγκοιμιση..αλλα ειναι μεγαλο το κρεβατι και στην ουσία κοιμάται στην άλλη άκρη!Αλλά το κάνω ξεκάθαρα επειδή βολεύει εμένα.. 😬😬Για να μην έχω να σηκωθώ για το θηλασμό.. Το έκανα και στα άλλα 2 και δεν είχαμε θέμα ούτε για να μπουν μετά στο κρεβάτι τους..

Πάντως να ξέρεις το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό!!Κάθε φορά που θα πω κοιμαται,δεν αρρωσταίνει,δεν αυτό,δεν εκείνο.. Ε μετά από λίγο τσουπ,να το!!Και για κάποιο λόγο το λένε και οι παλιές.. Εμένα πχ η γιαγιά μου,μου λεει:Όταν σε ρωτάνε αν κοιμάται το μωρό να λες ότι είναι όπως όλα τα μωρά!!Μια έτσι μια άλλως!!Μην πεις ότι κοιμάται και είναι ησυχη(και καλά για το μάτι.. )Τώρα τυχαίο???Αλλά κάθε φορά που έλεγα,ναιαιαια,κοιμάται!!Το ίδιο βράδυ το παιδί έκανε παρέα με την κουκουβάγια απέναντι και εγώ κοντευα να λαλησω!!

Το χω παρατηρήσει και γω αυτό!!!!

1 hour ago, ΧρυσαΜ είπε:

Δεν έχω καν διαστολή. Μού είπε ότι με την πρόκληση θα κατέβει. Θα δούμε. Να χαίρεσαι τα παιδιά σου. Σε ευχαριστω πολύ για το μήνυμα!!!

Κ γω το πιστεύω ότι θα κατέβει! Είναι το τέταρτο κιόλας, το σώμα σου θυμάται τι πρέπει να κάνει. Επίσης και η διαστολή μπορεί άνετα να προκύψει τελευταία στιγμή. Ότι είναι θα το δείτε εκείνη τη στιγμή.

Ξεκουράσου όσο πιο πολύ μπορείς, καλή ενυδάτωση και θα πάνε όλα καλά ❤️ Το χεις!

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...