Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

Εγώ πχ χθες τη ζυγισα γυμνή πριν κάνει μπάνιο,αλλά μόλις είχε φάει!Και την έβγαλε 4800..Που τόσο δεν είναι!!Σήμερα λοιπόν πρωί πρωί αφού έκανε κακά την ξαναζυγισα γιατί το 4800 ξέρω δεν στέκει.. Και την έβγαλε 4620!Αλλά άλλο νούμερο βγάζει πχ όταν είναι ακίνητη τελείως,άλλο όταν κουνιέται.. Όταν έχω σκοπό να τη ζυγίσω και για να μην κουνιέται ,άρα πρέπει να κοιμάται φροντίζω να φοράει ένα λεπτό φορμακι και μια πάνα μόνο!Που δε ζυγίζουν πάνω από 50 γραμμαρια(ειδικά αν η πάνα είναι φρέσκια) .Εμένα μου είχε πει ο παιδίατρος να τσεκάρω πάνες λερωμένες (τσισα και κακά τη μερα).Και είχα ημερολόγιο θηλασμού.. Πότε θήλασα,ποιο μαστό και από κάτω είχε και πάνες που λερωσε(και το κράτησα 1 μήνα στο 2ο μωρό και τώρα στο 3ο μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός).Πάντως εμένα έχει αναγωγες τώρα τελευταία ειδικά όταν έχω φουλ γάλα και επειδή πίνει πολύ λαίμαργα καταπίνει αέρα και γίνεται πιο έντονο αυτό!

(Γκουγκλάρω "αναγωγές μωρού" 😛 πως φαίνεται η νέα μάνα που δεν έχει ιδέα) Αυτό με τις αναγωγές το έπαθε σήμερα! Αφού τον είχα δέκα λεπτα στον ώμο να ρευτεί, μετά τον άλλαξα κ μετά τον είχα ξάπλα ανάσκελα κ του μιλούσα..ε! εκεί μου βγαλε λίγο γαλατάκι 2 φορές. Κ μένα είναι λαίμαργος. 

1 hour ago, Nasiad είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια του φόρουμ! Πιάστηκα με πολλές δουλειές και γενικότερο άγχος αυτές τις μέρες και δεν μπήκα καθόλου. Διάβασα οολα σας τα νέα αλλά που να απαντήσω σε όλα, ήταν μπόλικα μαζεμένα! Ελπίζω να είναι όλα τα μωράκια σας καλά αν και από όσο διάβασα όλα πάνε περίφημα για όλες! 

@mary_33 @ΧρυσαΜ μόνο εμείς μείναμε;; Να δούμε ποια θα είναι η πρώτη. Εγώ επιτέλους έκλεισα την πρόκληση για την Πέμπτη που μας έρχεται. Το ραντεβού με τον γιατρό πήγε μέτρια θα έλεγα, γιατί πάλι άκουσα αηδιες για καισαρική και εκνευρίστηκα ιδιαίτερα για αυτό. Υπήρξε μια ειρωνία από μέρους του, τύπου αφού έχεις τόσα θέματα γίνεται να τα έχουμε όλα, και φυσιολογικό τοκετό και να μη ζοριστει το μωρό και να μην έχεις θέμα με θρομβώσεις κτλ κτλ; Ναι προφανώς και τα θέλω όλα. Με φυσιολογικό τοκετό έχουμε λιγότερους κινδυνους μου το έχουν πει 5-6 γιατροί ως τώρα. Η ευκολία τους στα νοσοκομεία ομως είναι πιο σημαντική από το να προστατεύσουν τον ασθενή. Τέλος πάντων, πήγα με πολύ περισσότερο τσαγανο αυτη τη φορά και εγώ και ο άντρας μου και απλά επιμείναμε μέχρι τέλους ότι θέλουμε πρόκληση για φυσιολογικό και μόνο αν κατι δεν πάει καλά και υπάρχει αληθινός λόγος θα κάνουμε καισαρική. Γιατί άκουσα και κάτι αηδιες τυπου γιατί να ζορισουμε το μωρό με φυσιολογικό και ότι η πρόκληση δεν πιάνει πάντα και κάτι αστεία πράγματα. Ίσως η πρόκληση να μην πιάνει πάντα, αλλά πιανει τις περισσότερες φορές ιδιαίτερα σε δευτερότοκες, ούτε να το δοκιμάσουμε δηλαδή; Σήμερα πάντως πήγα πάλι στη δικιά μου γιατρό και είδαμε ότι το μωρό έχει κατέβει και είναι εκεί που πρέπει και εκείνη πιστεύει ότι η πρόκληση θα πάει άψογα και γρήγορα μάλιστα. 

Στο μεταξύ από την προηγούμενη εβδομάδα μόλις πήγαμε στο νοσοκομείο και περιμέναμε να μας δει ο γιατρός ο οποίος άργησε ένα 2ωρο, ξεκίνησα να έχω συσπάσεις επίπονες και μάλιστα αρκετά συχνές. Λέω ώπα, ήρθαμε και θα μείνουμε δεν υπάρχει περίπτωση. Προφανώς επηρεάστηκε από το άγχος αλλά από τότε έχω γενικά συσπάσεις κάθε μέρα και μου είπαν όχι πολύ περπάτημα και δουλειές να φτάσουμε την Πέμπτη. Κάνω κάθε μέρα ένεση και μιλάω στο μωρό και λέω τώρα περιμένε 24 ώρες εκεί μέσα μην κάνεις κάνα αστείο 😂

Πωωω ο τύπος δεν σε εξετάζει νορμάλ για να δει αυτά που βλέπει κ η άλλη γιατρός? Εκεί επιμένει στο δικό του? Έλεος! Απάνω τους Νάσια! Θα το πας όπως θες εσύ! Αφού έχεις όλες τις προδιαγραφές.

Οι ενέσεις σταματάνε 1 μέρα πριν, ε? Άρα αύριο είναι η τελευταία🤗 Εν τω μεταξύ μου δώσανε να κάνω και γω σπίτι για κάποιες μέρες..απορώ πως το αντέχετε, είστε ηρωίδες! Εγώ χώνω τον καημένο τον άντρα μου να μου τις κάνει γιατί δε τη παλεύω. Είναι κ η κοιλιά μου μοβ απο το χειρουργείο..φφφ..μια αηδία!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Nasiadεντάξει ο τύπος είναι απλά μ@@@@@ Του δωσατε να καταλαβει οτι θα πραξει με το αζημιωτο??Ελεγα μήπως έτσι έστω κάνει τη δουλειά του σωστά ο "γιατρος"..Είναι όμως ορισμένοι τύποι για κρέμασμα.. Δηλαδή ναι,μην τυχόν και χάσει τη βολή του για λίγη ώρα επιπλέον που διαρκεί ο τοκετός!Που να του έλεγαν κιόλας να περιμένει να ξεκινήσει μόνος του ο τοκετός.. Τελοσπαντων..Αντε να ξεμπερδεύεις την Πέμπτη,να πάνε όλα κατ 'ευχήν και να κρατάς επιτέλους το μωρό σου και όλα θα τα αφήσεις πίσω.. Υπάρχουν και τέτοιοι γελοίοι!

Και εγώ πάντως έχω ακούσει ότι οι δευτερότοκες έχουν πολύ εύκολο τοκετό και με πρόκληση σχεδόν πάντα πιάνει και είναι και γρήγορη η διαδικασία.. Το συζητούσα και με μια γνωστή μου που γέννησε πρόσφατα και επειδή είχε ήδη ένα παιδάκι,αγχωνοταν μην τυχόν και ξεκινήσει ο τοκετός και είναι παρών και ο μικρός οπότε μπήκε με πρόκληση!Για να είναι όλο πιο ελεγχόμενο!Και μου λέει μπαμ μπαμ εξελίχθηκε ο τοκετός!!Οπότε οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου και άσε τον πυροβολημενο να κουρευεται !!

Θα περιμένουμε νέα σου μόλις μπορέσεις!!Να πάνε όλα καλά,να έχεις έναν εύκολο τοκετό και να κρατήσεις το μωρό σου αγκαλιά σύντομα!!

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...