Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

On 16/11/2024 at 2:19 ΠΜ, marpi91 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου! 

Να σας ζήσουν τα μωράκια σας σε όσες γεννησατε! Πάντα υγιή και ευτυχισμένα να είναι! 

Εμας ο μικρούλης μας νοσηλεύεται στο Παίδων από την Τρίτη το μεσημέρι, ανέβασε πολύ υψηλό ίκτερο, σε σημείο που δεν αντιδρούσε στα ερεθίσματα. Τι τον σκουνταγα, τι τον έτριβα, τι τον έβαζα κάτω από νερό... Εκειιιι κοιμόταν, δεν άνοιγε τα μάτια ή το στόμα να φάει ούτε με τάμα. Ε, τον βουτήξαμε και τον πήγαμε στο νοσοκομείο. Είναι στη μονάδα αυξημένης φροντίδας με τα νεογνά και τα προωράκια, ο ίκτερος έχει πέσει στο 13 τώρα και είναι αρκετά ενεργητικό το μωρό, τρώει καλά, βάζουμε περίπου 70γρ την ημέρα και πιθανότατα σε δύο μέρες θα πιάσουμε και το βάρος γέννησης (2860)! Δευτέρα θα βγούμε, εκτός απροόπτου δλδ. Εγώ είμαι οοοολη τη μέρα στο νοσοκομείο. Πρωί πηγαίνω το γάλα μου, κάθομαι 10:30 με 2:30 για 2 θηλασμους, μεσημέρι επιστρέφω σπίτι να δω τον Παναγιώτη μου και 5:00 φεύγω ξανά για δύο ακόμα θηλασμους μέχρι τις 9:30. Όλη νύχτα έπειτα είμαι ανά 2,5 ώρες να κάνω θηλαστρο. Με έχει τσακίσει όλο αυτό, αλλά να έρθει σπίτι το μωράκι μου και χαλάλι του όλα! 

Καλησπέρα! Εγώ για κάποιο λόγο τώρα το είδα. Πώς είναι ο μπέμπης;

ο μικρότερος γιος μπυ όταν γεννήθηκε έκανε ικτερο 21 και ήταν όπως το περιγράφεις. Είσαι τυχερή που σας πήραν στο παίδων, εγώ είχα πάρει τότε τηλέφωνο να τον πάω στο παίδων και μού είχαν πει ότι δε δέχονται τόσο μωρά κι έτσι πήγαμε στο μητέρα, 300€ η μέρα παρακαλώ……………. Από τη μια να κλαίω για υο παιδί, από την άλλη να νιώθω να πνίγομαι οικονομικά.

πρίν από 44 λεπτά , mary_33 είπε:

Καλησπέρα! Ήθελα να σε ρωτήσω εάν, αφότου είδες το τραχηλικό βύσμα, συνεχίστηκαν οι εκκρίσεις. Εμένα έπεσε χτες και έκτοτε έχω συνέχεια μπεζ εκκρίσεις αρκετές, σε σημείο να χρειάζομαι σερβετάκι. Μίλησα με τον γιατρό μου και μου είπε απλά ότι περιμένουμε και να μην ανησυχώ. Απλά ανυπομονώ και θα ήθελα να ήξερα αν τυχόν είμαι κοντά...

Καλησπέρα!!! Νομίζω σε κάποια κοπέλα από εδώ μετά από 2-3 μέρες γεννησε

Κορίτσια εγώ τίποτα ακόμα 😂 ούτε βύσμα ούτε τίποτα😂

Καμια απολύτως διαφορά, δεν αισθάνομαι καν ότι είμαι στις μέρες μου, είμαι όπως είμαι τους τελευταίους δυο μήνες, βαριά, υπνηλία, λιγούρες, καούρες, πόνους σε όλο το κορμί, δυσκίνητη αυτά. Μέχρι εκεί….

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

Καλησπέρα!Εμένα Κυριακή απόγευμα έπεσε ένα μεγάλο κομμάτι και κατά τη νύχτα είχα βλεννες διαφανες αρκετές και την επόμενη μέρα ξαναείδα 2 φορές πιο μεγάλα μπεζ κομμάτια πάλι!Και το ίδιο βράδυ στις 2 τα χαράματα που έσπασαν τα νερά!Στην ουσία 13 του μήνα απόγευμα το είδα και στις 15,7 παρα το πρωί είχα γεννήσει.. 

Αλλά είναι και στον οργανισμό!Η @marpi91πχ έκανε περισσότερες μέρες.. 

Σίγουρα όμως είσαι πολύ κοντά πλέον!

Στο 2ο παιδάκι μου το είδα απόγευμα και μετά από λίγες ώρες έσπασαν τα νερά!Αυτή τη φορά είχα και την περιδεση!Οπότε αυτό που είδα εγώ ήταν το εξωτραχηλικο βυσμα(κάπως έτσι το είπε ο γιατρος).

Και εγώ φορούσα,ναι!Έβαλα μάλιστα και την πάνα της sani γιατί όταν μου σπάνε τα νερά έχω καταρράκτη!!Και ευτυχώς φορούσα!!

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Σήμερα όλη μέρα υπάρχει υπερέκκριση! Μακάρι να είμαι κοντά λοιπόν! 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

ο μικρότερος γιος μπυ όταν γεννήθηκε έκανε ικτερο 21 και ήταν όπως το περιγράφεις. Είσαι τυχερή που σας πήραν στο παίδων, εγώ είχα πάρει τότε τηλέφωνο να τον πάω στο παίδων και μού είχαν πει ότι δε δέχονται τόσο μωρά κι έτσι πήγαμε στο μητέρα, 300€ η μέρα παρακαλώ……………. Από τη μια να κλαίω για υο παιδί, από την άλλη να νιώθω να πνίγομαι οικονομικά.

Καμια απολύτως διαφορά, δεν αισθάνομαι καν ότι είμαι στις μέρες μου, είμαι όπως είμαι τους τελευταίους δυο μήνες, βαριά, υπνηλία, λιγούρες, καούρες, πόνους σε όλο το κορμί, δυσκίνητη αυτά. Μέχρι εκεί….

Και εγώ ψάχνω το μήνυμα της @marpi91και δεν το βρίσκω.. Τώρα είδα την απάντησή σου  @ΧρυσαΜστο μήνυμα της @marpi91και το έκανα expand  να το διαβάσω!

@marpi91περαστικά σας γρήγορα!!Ταλαιπωρηθηκατε .. Ενα βρεφακι στο θαλαμο ειχε ανεβασει υψηλο ικτερο και οντως δεν ξυπνουσε με τίποτα..Η μαια το ετριβε στην πλατη,το τσιμοησε στα πατουσια τιποτα το μωρο..Εγω μολις ειχα γεννησει το πρωτο (απειρη φουλ και δεν είχα ιδέα και τι είναι ο ικτερος) και είχα καραφρικαρει!!

Εγώ πάλι έχω πάθει εμμονή με τα κακά της μικρής!Έχω στείλει στον παιδίατρο πάνω από 6 φώτο με χεσμενες πάνες!!😅😅Πως δε με έχει διαολοστειλει και αυτός ο χριστιανός ακόμα?!Δεν ξέρω.. Μου κολλησε ότι οι κενώσεις της είναι πολύ υδαρης,σα διαρροια..Αλλά μου λέει ο γιατρός αφού παίρνει βάρος και τα κακά είναι κίτρινα μην αγχώνεσαι.. Μετά μου φαινόταν ότι βλέπω διαφανές βλενες..Να μου λέει πάλι ότι δε βλέπει κάτι τέτοιο,αλλά και λίγες βλεννες να έχει δεν είναι κάτι ανησυχητικό.. Ειδικά αν η κένωση είναι αμέσως μετά από γεύμα.Ε τώρα είπα να μην ξανασκαναρω άλλη πάνα!Με δουλεύει ο άντρας μου από πάνω!Μου λέει,πάλι σκατοσυζητηση έχεις πιάσει???🤣🤣

πρίν από 1 λεπτό , mary_33 είπε:

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Σήμερα όλη μέρα υπάρχει υπερέκκριση! Μακάρι να είμαι κοντά λοιπόν! 

Σε ποια εβδομάδα είσαι??

2 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Αναπόφευκτα στην εβδομάδα που είσαι είσαι πολύ κοντά, μην ανησυχείς! Απλά προφανώς θα σου έρθει ξαφνικά χωρίς προειδοποιητικά σημάδια! Ελπίζω το ταχύτερο και με το καλό!!!

πρίν από 10 λεπτά , Anna1986 είπε:

Και εγώ ψάχνω το μήνυμα της @marpi91και δεν το βρίσκω.. Τώρα είδα την απάντησή σου  @ΧρυσαΜστο μήνυμα της @marpi91και το έκανα expand  να το διαβάσω!

@marpi91περαστικά σας γρήγορα!!Ταλαιπωρηθηκατε .. Ενα βρεφακι στο θαλαμο ειχε ανεβασει υψηλο ικτερο και οντως δεν ξυπνουσε με τίποτα..Η μαια το ετριβε στην πλατη,το τσιμοησε στα πατουσια τιποτα το μωρο..Εγω μολις ειχα γεννησει το πρωτο (απειρη φουλ και δεν είχα ιδέα και τι είναι ο ικτερος) και είχα καραφρικαρει!!

Εγώ πάλι έχω πάθει εμμονή με τα κακά της μικρής!Έχω στείλει στον παιδίατρο πάνω από 6 φώτο με χεσμενες πάνες!!😅😅Πως δε με έχει διαολοστειλει και αυτός ο χριστιανός ακόμα?!Δεν ξέρω.. Μου κολλησε ότι οι κενώσεις της είναι πολύ υδαρης,σα διαρροια..Αλλά μου λέει ο γιατρός αφού παίρνει βάρος και τα κακά είναι κίτρινα μην αγχώνεσαι.. Μετά μου φαινόταν ότι βλέπω διαφανές βλενες..Να μου λέει πάλι ότι δε βλέπει κάτι τέτοιο,αλλά και λίγες βλεννες να έχει δεν είναι κάτι ανησυχητικό.. Ειδικά αν η κένωση είναι αμέσως μετά από γεύμα.Ε τώρα είπα να μην ξανασκαναρω άλλη πάνα!Με δουλεύει ο άντρας μου από πάνω!Μου λέει,πάλι σκατοσυζητηση έχεις πιάσει???🤣🤣

Σε ποια εβδομάδα είσαι??

37+4! 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...