Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

9 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

😅😅😅 Ε καλά!!Καταλαβαίνεις τώρα πως μιλάνε ξεκάθαρα οι ορμόνες σου!!Και ελεφαντινα να ήσουν σε 24 μήνες θα γεννουσες!!Να το χωνέψεις δε γίνεται!🤣🤣 Ε που θα πάει,θα βγει!Δεν είναι στο χέρι του!Απλά σε κρατάει σε σασπένς!!Έλα μωρέ!!Λιιιγο έμεινε!Ούτε καν η ουρά του γαιδαρου!!Οι τρίχες της ουράς πλέον!!Την επόμενη βδομάδα,αντε τη μεθεπόμενη θα έρθει!!Θυμάμαι στο πρώτο μου που πάλι ο τράχηλος μου έκανε κόλπα αλλά δε χρειάστηκε να πάμε σε περιδεση,μου έλεγε ο γιατρός να προσέχω κτλ να φτάσω τις 36!Ε τις έφτασα!Πήγα 37,πήγα 38,πήγα 39!!Και μου λέει ο γιατρός,κοίτα που στο τέλος θα τον περιμένουμε κιόλας και θα λέμε αααντε !!!39+4 ήρθε!!Με τραχηλο 2.3 τη 19η βδομαδα...

Κάνε λίγη υπομονή και σε λίγο θα κρατάς και εσύ το θαυματακι σου αγκαλιά!!!Και τι ωραία που μυρίζουν ρε παιδιά?!!Εγώ τη δική μου περιμένω πως και πως να ξυπνήσει να πάρω τη δόση μου!!🤣🤣Αυτή η μωρουδιλα είναι άλλο πράγμα!!🥰🥰🥰

Αχχχ αυτή τη μυρωδιά την περιμένω πώς και πώς!!! Με όλα αυτά τα στενάχωρα τόσους μήνες νομίζω θα είναι το βάλσαμό μου!!!

Έλα μου ντε να το χωνέψω δε γίνεται… μου περνάνε όμως κι άλλα από το μυαλό, μην τυχόν έχει κανένα πρόβλημα σχετικά με τις ελλειψεισ Που ψάχναμε τον πρώτο καιρό και δε μπορεί να βγει, η καταστροφολογια η ίδια εγώ. Νομίζω καταλαβαίνεις…. 

Εν τω μεταξύ κάθε μέρα πήγαινα για καφέ με κάτι μαμάδες μόλις αφήναμε τα παιδιά στο σχολείο για κάνα μισάωρο μια ώρα το πολύ και ήταν μια αραβικής καταγωγής ππυ συζητούσαμε για το κιουνεφέ το γλυκό, έλεγα ότι θα ήθελα παρα πολύ να το δοκιμάσω, ε κορίτσια με πήρε χθες το βράδυ κατά τις 10 και μού είπε ότι βρήκε το ειδικό το τυρί του κιουνεφέ και έφτιαξε και ήθελε να μου φέρει. Με συγκίνησε παρα πολύ 🥹🥹🥹🥹

@Anna1986 τη μικρή πού τη βάζεις να κοιμάται τώρα;;;

@Fay_ τα μικρά πώς είναι;; Τα πήρατε από το νοσοκομείο;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...