Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι άλλο ρε κορίτσια!Έχω στείλει ήδη στον παιδίατρο αλλά μου απαντάει πάντα πολύ αργά και εγώ έχω μια αγωνία!Είναι να μη μου μπει η ιδέα!

Οι κενώσεις των μωρών σας(όσες μανούλες θηλάζετε αποκλειστικά,γιατί ξέρω ότι με τη φορμουλα η σύσταση είναι πιο συμπαγης)πως είναι??Με προβλημάτισε σήμερα..Θυμάμαι στο 2ο παιδί ήταν πιο συμπαγή,σαν κρέμα.. Τώρα στην μπέμπα από τη μέρα που γεννήθηκε (όχι όταν είναι μαύρα,εκεί την άλλαζαν και στο μαιευτήριο),αλλά από όταν έχουν γυρίσει σπίτι είναι ίδια υφή!Είναι πολύ υδαρη,νερό!Βασικά όταν ανοίγω την πάνα,είναι σα να είναι βαμμένη με κίτρινο χρώμα και έχει μόνο αυτά τα σποράκια που είναι από το λίπος του μητρικού γάλατος.. Δεν έχει μέσα δηλαδή κακά κακά.. Και λέω,λες τόσες μέρες να κάνει το μωρό διαρροια??Αλλά βάρος παίρνει κανονικά.. αύριο κλείνει μήνα και γεννήθηκε 3200,βγήκαμε 3 κιλά από το μαιευτήριο και είναι 4300 σήμερα.. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , Anna1986 είπε:

@DepiDukesμην αγχώνεσαι με το θηλασμό!Θα το βρειτε με τον μπεμπη!Και μενα οι θηλες μου ειναι πιο μεσα να το πω..Ειδικά στο πρώτο είχα τραυματισμους (όχι ότι τους απέφυγα στο 2ο,αλλά ήξερα πλέον και ήμουν πιο προετοιμασμενη)και τώρα στο 3ο μου κάνει εντύπωση ότι το μωρό πριν πιασει καλά καλά,την πιάνει την αφήνει και το κάνει αυτό γύρω στις 4 με 5 φορές και μετά πιάνει καλά και θηλάζει!Και μου έκανε εντύπωση επειδή τα άλλα δεν το έκαναν.. και λέω τι φάση?!Και ρώτησα τη μαία και μου λέει την τραβάει προς τα έξω και μετά την πιάνει!Τη διαμορφώνει στα μέτρα της!😅😅 Στην ουσία πριν τη θηλασω μου είχε πει και η μαία να την πιάνω συγκεκριμένα τη θηλή,να κάνω σα μαλαξη για να βγει προς τα έξω!Αλλά ειλικρινά κορίτσια με τη λανολινη,με τόσο που ετσουζαν στην αρχή,όχι να τις τραβήξω έξω δεν ήθελα,να τραβάω τα μαλλιά μου μόνο!!😅😅Οπότε κάνει τη δουλειά η μπεμπα!Γι αυτό να μην αγχώνεσαι!Θα το βρείτε!!Προνοει η φύση!!

Ναι θέλει υπομονή απ ότι καταλαβαίνω. Τουλάχιστον αυξήθηκε το γάλα μου τώρα στο τελευταίο γεύμα και χάρηκα. Στη χειρότερη θα τη παλέψω με θήλαστρο. Βλέποντας κ κάνοντας παιδιά.. Σκέψου, επειδή εδώ πίνει κ πολύ ξένο γιατί δεν έβγαζα ούτε 10μλ στην αρχή, θα πάρω κανα φρεζυλακ να υπάρχει άμα τα βρώ σκούρα πουθενά. Στόχος είναι ο αποκλειστικός θηλασμός, αλλά αυτό που κατάλαβα σήμερα είναι ότι στο τέλος το παιδί πρεπει να φάει. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , anna859 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια..την Τρίτη είχα ραντεβού με τον γιατρό μου..ο μπέμπης είναι ακόμα ψηλά,δεν μου έκοψε την περίδεση..αν δεν με πιάσουν οι πόνοι μέχρι Δευτέρα πρωί ..μπαίνω την Τρίτη για καισαρική..

Καλησπέρα συνονοματη!😅😅Ομοιοπαθουσα και εγώ!19+2 κάναμε περιδεση..Γέννησα εν τέλει 37+6!Είχα προγραμματισμενο ραντεβού για να κόψουμε την περιδεση στις 15/10 το πρωί,αλλά στις 2 τη νύχτα μου έσπασαν τα νερά,οπότε πήγαμε μαιευτήριο και μου έκοψε ο γιατρός εκείνη τη στιγμή την περιδεση..Και μένα ήταν ψηλά η μπεμπα(και τα άλλα 2 παιδάκια μου ηταν)..Μάλιστα όταν μου έκοψε το ραμμα Είχα 3 εκ.τραχηλο..Και διαστολή 3..Και πίστευε η μαία ότι θα αργήσω να γεννήσω.. Αλλά τελικά κόψαμε το ραμμα 5 και 20 για την ακρίβεια και 6.45 είναι η ώρα γέννησης της μικρής.. Εξελίχθηκε πολύ γρήγορα ο τοκετός..Και ο γυναικολόγος μου ,μου είπε ότι ο τραχηλος με δυσκολεύει στην εγκυμοσύνη,αλλά είναι σύμμαχός μας στον τοκετό..Τα μωρά εμένα και τα 3 κατέβηκαν κατά τη διάρκεια του τοκετού. Θυμάμαι στο πρώτο πήγα πάλι με σπασμένα νερά και όταν έβαλε χερι η μαία στις παραλαβές να δει διαστολή και τα λοιπά,μου λέει,ααα είναι πολύ ψηλά το μωρό.. Θα αργήσουμε λίγο!Και ενώ μου έσπασαν τα νερά στις 4 το πρωί,πόνοι με έπιασαν στις 7!9 και 10 ξεκίνησα εξωθισεις και 9.35 γέννησα.. Πολύ γρήγορα για πρωτοτοκη..Οπότε ποτέ δεν ξέρεις.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , anna859 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια..την Τρίτη είχα ραντεβού με τον γιατρό μου..ο μπέμπης είναι ακόμα ψηλά,δεν μου έκοψε την περίδεση..αν δεν με πιάσουν οι πόνοι μέχρι Δευτέρα πρωί ..μπαίνω την Τρίτη για καισαρική..

Αα τι βδομάδα είσαι? Δε σας παίρνει να μείνει παραπάνω ε? 

πρίν από 22 λεπτά , Anna1986 είπε:

Να ρωτήσω κάτι άλλο ρε κορίτσια!Έχω στείλει ήδη στον παιδίατρο αλλά μου απαντάει πάντα πολύ αργά και εγώ έχω μια αγωνία!Είναι να μη μου μπει η ιδέα!

Οι κενώσεις των μωρών σας(όσες μανούλες θηλάζετε αποκλειστικά,γιατί ξέρω ότι με τη φορμουλα η σύσταση είναι πιο συμπαγης)πως είναι??Με προβλημάτισε σήμερα..Θυμάμαι στο 2ο παιδί ήταν πιο συμπαγή,σαν κρέμα.. Τώρα στην μπέμπα από τη μέρα που γεννήθηκε (όχι όταν είναι μαύρα,εκεί την άλλαζαν και στο μαιευτήριο),αλλά από όταν έχουν γυρίσει σπίτι είναι ίδια υφή!Είναι πολύ υδαρη,νερό!Βασικά όταν ανοίγω την πάνα,είναι σα να είναι βαμμένη με κίτρινο χρώμα και έχει μόνο αυτά τα σποράκια που είναι από το λίπος του μητρικού γάλατος.. Δεν έχει μέσα δηλαδή κακά κακά.. Και λέω,λες τόσες μέρες να κάνει το μωρό διαρροια??Αλλά βάρος παίρνει κανονικά.. αύριο κλείνει μήνα και γεννήθηκε 3200,βγήκαμε 3 κιλά από το μαιευτήριο και είναι 4300 σήμερα.. 

Να μια καλή απορία!! Δεν έχω και εγώ ιδέα. Μονο για τα σποράκια ξέρω. Φαντάζομαι είναι καλό αυτό

9 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

Καλημέρα! Αφού παίρνει βάρος, νομίζω ότι είναι καλά. Υπάρχει περίπτωση να έχει κολλήσει καμία ίωση από τα αδέρφια της; Αν κ δε νομίζω θα είχε πυρετό. Επίσης πόσες φορέα τη μέρα κάνει κακά της;

@anna859 σε ποια εβδομάδα είσαι; Συνήθως δεν την κόβουν την περιδεση όταν είσαι στις μέρες σου;

Διαφημίσεις

1 hour ago, ΧρυσαΜ είπε:

Καλημέρα! Αφού παίρνει βάρος, νομίζω ότι είναι καλά. Υπάρχει περίπτωση να έχει κολλήσει καμία ίωση από τα αδέρφια της; Αν κ δε νομίζω θα είχε πυρετό. Επίσης πόσες φορέα τη μέρα κάνει κακά της;

@anna859 σε ποια εβδομάδα είσαι; Συνήθως δεν την κόβουν την περιδεση όταν είσαι στις μέρες σου;

Καλημέρα!Και σε site που διάβασα λέει ότι τα θηλαζοντα βρέφη έχουν πολύ νερουλες κενώσεις.. Είναι έτσι τα κακά της απο την πρώτη μέρα που ήρθαμε σπίτι!Και σήμερα κλείνουμε μήνα πια..Η οσμή είναι ολόιδια (που δε μυρίζουν σχεδόν καθόλου δηλαδη)!Στις αρχές έκανε φουλ φουλ !!Ίσως και 12 πάνες με κενώσεις!Τώρα ελαττωθηκε αυτό τις τελευταίες μέρες.. Βέβαια τότε θηλαζε και μανιωδώς..Τώρα έχει ξεκινήσει και φτιάχνει κάπως πρόγραμμα!Αλλά δεν έχει ούτε μύξα,ούτε τίποτα.. Και τη μέρα που ήρθε ο παιδίατρος τωρα που το σκέφτομαι,είδε την πάνα της (και επειδή ήταν πολύ ώρα που είχε να αλλαχτεί και είδε τις κενώσεις,με ρώτησε αν δίνω ξένο γαλα επειδή ήταν εκείνη τη στιγμή πιο συμπαγής..και μετά από μόνος του λέει,α μάλλον έχει ώρα να αλλαχτεί η πάνα..και του λέω οντως)Απλά για κάποιο λόγο μου ήρθε χθες φλασια με τις κενώσεις της..Που είναι τόσο νερουλες..Και είναι να μη μου μπει ιδέα εμένα!!Και ακόμα δεν απάντησε ο παιδίατρος..🤔Που πάντα απαντάει!Τώρα βρήκε και αυτός!

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

Καλησπέρα συνονοματη!😅😅Ομοιοπαθουσα και εγώ!19+2 κάναμε περιδεση..Γέννησα εν τέλει 37+6!Είχα προγραμματισμενο ραντεβού για να κόψουμε την περιδεση στις 15/10 το πρωί,αλλά στις 2 τη νύχτα μου έσπασαν τα νερά,οπότε πήγαμε μαιευτήριο και μου έκοψε ο γιατρός εκείνη τη στιγμή την περιδεση..Και μένα ήταν ψηλά η μπεμπα(και τα άλλα 2 παιδάκια μου ηταν)..Μάλιστα όταν μου έκοψε το ραμμα Είχα 3 εκ.τραχηλο..Και διαστολή 3..Και πίστευε η μαία ότι θα αργήσω να γεννήσω.. Αλλά τελικά κόψαμε το ραμμα 5 και 20 για την ακρίβεια και 6.45 είναι η ώρα γέννησης της μικρής.. Εξελίχθηκε πολύ γρήγορα ο τοκετός..Και ο γυναικολόγος μου ,μου είπε ότι ο τραχηλος με δυσκολεύει στην εγκυμοσύνη,αλλά είναι σύμμαχός μας στον τοκετό..Τα μωρά εμένα και τα 3 κατέβηκαν κατά τη διάρκεια του τοκετού. Θυμάμαι στο πρώτο πήγα πάλι με σπασμένα νερά και όταν έβαλε χερι η μαία στις παραλαβές να δει διαστολή και τα λοιπά,μου λέει,ααα είναι πολύ ψηλά το μωρό.. Θα αργήσουμε λίγο!Και ενώ μου έσπασαν τα νερά στις 4 το πρωί,πόνοι με έπιασαν στις 7!9 και 10 ξεκίνησα εξωθισεις και 9.35 γέννησα.. Πολύ γρήγορα για πρωτοτοκη..Οπότε ποτέ δεν ξέρεις.. 

Καλημέρα .....κ σου σπάσαμε τα νερά με την περίδεση;;!!εμένα μου είπε μόλις αρχίζω να έχω πόνους,να πάω να μου κόψει την περίδεση... Δεν έχω πόνους.Μονο κάτι πιέσεις χαμηλά στη κοιλιά έχω που μέχρι να το καταλάβω έχουν φύγει κ αυτό όχι συχνά...

@DepiDukes @ΧρυσαΜ σήμερα μπήκα στη 38η...στην αρχή έλεγε στις 37 βδομάδες για καισαρική μετά είπαμε για φυσιολογικό..

πρίν από 43 λεπτά , anna859 είπε:

Καλημέρα .....κ σου σπάσαμε τα νερά με την περίδεση;;!!εμένα μου είπε μόλις αρχίζω να έχω πόνους,να πάω να μου κόψει την περίδεση... Δεν έχω πόνους.Μονο κάτι πιέσεις χαμηλά στη κοιλιά έχω που μέχρι να το καταλάβω έχουν φύγει κ αυτό όχι συχνά...

@DepiDukes @ΧρυσαΜ σήμερα μπήκα στη 38η...στην αρχή έλεγε στις 37 βδομάδες για καισαρική μετά είπαμε για φυσιολογικό..

Ναι μου σπάσανε!Μου το είχε πει και ο γιατρός ότι η περιδεση σε προστατεύει από το να κοντυνει επιπλέον ο τράχηλος.. Αλλά τα νερά,ναι μπορεί να σπάσουν.. 

Είναι πολύ καλή η εβδομάδα που είσαι!Και εμένα υποτίθεται 38 νταν θα πήγαινα να την κόψει,αλλά μας πρόλαβε η μπέμπα!

Just now, Anna1986 είπε:

Ναι μου σπάσανε!Μου το είχε πει και ο γιατρός ότι η περιδεση σε προστατεύει από το να κοντυνει επιπλέον ο τράχηλος.. Αλλά τα νερά,ναι μπορεί να σπάσουν.. 

Είναι πολύ καλή η εβδομάδα που είσαι!Και εμένα υποτίθεται 38 νταν θα πήγαινα να την κόψει,αλλά μας πρόλαβε η μπέμπα!

Εγώ είχα δει και το τραχηλικο βύσμα βέβαια.. Οπότε που είπε αντί για Τετάρτη (που θα ήμουν και με τη βούλα 38) να έρθω Τρίτη πρωί,αλλά μου έσπασαν τα χαράματα τα νερά.. Οπότε εν τέλει γέννησα 37+6!

πρίν από 59 λεπτά , anna859 είπε:

Δεν το γράφω επειδή είμαι κατά της καισαρικής απλά προσπαθώ να καταλάβω τπ λόγο που στο είπε. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Κατά κανόνα αυτό που σου είπε δε γίνεται, δηλαδή σε μια νορμαλ εγκυμοσύνη ακόμα και με περίδεση, πρώτα βγάζουν το ράμμα προς το τέλος και μετα αφήνουν λίγο περιθώριο. 
Οι πιέσεις που νιώθεις είναι συσπάσεις, «οι πόνοι» που λέμε, κι εγώ δεν έχω πόνους, ποτε δεν είχα, έτσι είναι ο οργανισμός μου.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 43 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Δεν το γράφω επειδή είμαι κατά της καισαρικής απλά προσπαθώ να καταλάβω τπ λόγο που στο είπε. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Κατά κανόνα αυτό που σου είπε δε γίνεται, δηλαδή σε μια νορμαλ εγκυμοσύνη ακόμα και με περίδεση, πρώτα βγάζουν το ράμμα προς το τέλος και μετα αφήνουν λίγο περιθώριο. 
Οι πιέσεις που νιώθεις είναι συσπάσεις, «οι πόνοι» που λέμε, κι εγώ δεν έχω πόνους, ποτε δεν είχα, έτσι είναι ο οργανισμός μου.

Ευτυχώς δεν έχω κάποιο θέμα..ίσως στην αρχή φοβόνταν κ μου είχε πει στις 37 βδομάδες με καισαρική..μετά είδε ότι όλα πήγαιναν καλά κ λέγαμε όταν έμπαινα στον μήνα να κόβαμε τα ράμματα κ οπότε σπαγανε τα νερά..Να σου πω κ στην αρχή ήθελα φυσιολογικό για να μην έχω τους πόνους που έχεις της καισαρικής 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, anna859 είπε:

Ευτυχώς δεν έχω κάποιο θέμα..ίσως στην αρχή φοβόνταν κ μου είχε πει στις 37 βδομάδες με καισαρική..μετά είδε ότι όλα πήγαιναν καλά κ λέγαμε όταν έμπαινα στον μήνα να κόβαμε τα ράμματα κ οπότε σπαγανε τα νερά..Να σου πω κ στην αρχή ήθελα φυσιολογικό για να μην έχω τους πόνους που έχεις της καισαρικής 

Ωραία τότε ας μην πάτε για καισαρική. Βγάζετε το ράμμα κ βλέπετε όσο αντέξει.

Κοριτσιααα 39 κ 2 σήμερα κι ακόμα δεν τον βλέπω να έρχεται 😭😭 σήμερα περπάτησα λίγο, μάζεψα το ένα παιδικό δωμάτιο που ήταν γεμάτο τουβλάκια κλπ, έπλυνα το μεγάλο μπαλκόνι, άπλωσα πλυντήριο, σκούπισα κ σφουγγάρισα και ΤΙ ΠΟ ΤΑ!!! Τι σκατα πρέπει ν κάνω;;;😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 όλες γεννήσατε νωρίτερα εγώ γιατί όχι;;;; Με έχει πιάσει απελπισία δεν αντέχω άλλο…

πρίν από 48 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Ωραία τότε ας μην πάτε για καισαρική. Βγάζετε το ράμμα κ βλέπετε όσο αντέξει.

Κοριτσιααα 39 κ 2 σήμερα κι ακόμα δεν τον βλέπω να έρχεται 😭😭 σήμερα περπάτησα λίγο, μάζεψα το ένα παιδικό δωμάτιο που ήταν γεμάτο τουβλάκια κλπ, έπλυνα το μεγάλο μπαλκόνι, άπλωσα πλυντήριο, σκούπισα κ σφουγγάρισα και ΤΙ ΠΟ ΤΑ!!! Τι σκατα πρέπει ν κάνω;;;😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 όλες γεννήσατε νωρίτερα εγώ γιατί όχι;;;; Με έχει πιάσει απελπισία δεν αντέχω άλλο…

Μην απελπίζεσαι!!Σκέψου ότι οι περισσότερες γυναίκες εύχονται να πάρουν όλο το μήνα τα μωρά τους..Εγώ για παράδειγμα!!😅😅Αλλά.. δεν..

Οκ δεν αμφιβάλλω ότι έχεις κουραστεί..Ειδικά τώρα που είσαι πλέον στην 39η και λες..αντε να βγει!Που θα πάει!!Θα βγει!!Εμένα πάντως το βράδυ που έσπασαν τα νερά,μέσα στη μέρα δεν ειχα καμμια ιδιαίτερη ενόχληση ή ένδειξη ότι κάτι θα γίνει!Το μόνο που θυμάμαι σίγουρα είναι τη νύχτα που πήγαινα να ξαπλώσω,είχα χαλαρώσει τοοοσο πολύ και ήμουν ήρεμη και είπα,οκ και να έρθει αποψε θα είμαι τουλάχιστον ήρεμη!Και έπεσα για ύπνο νωρίς!Και την ώρα που έσπασαν τα νερά ένιωθα ότι κοιμήθηκα τόσο καλά και έκανα πολύ ξεκούραστο υπνο(που πόσο καιρό ζοριζομουν!!!)

5 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

Μην απελπίζεσαι!!Σκέψου ότι οι περισσότερες γυναίκες εύχονται να πάρουν όλο το μήνα τα μωρά τους..Εγώ για παράδειγμα!!😅😅Αλλά.. δεν..

Οκ δεν αμφιβάλλω ότι έχεις κουραστεί..Ειδικά τώρα που είσαι πλέον στην 39η και λες..αντε να βγει!Που θα πάει!!Θα βγει!!Εμένα πάντως το βράδυ που έσπασαν τα νερά,μέσα στη μέρα δεν ειχα καμμια ιδιαίτερη ενόχληση ή ένδειξη ότι κάτι θα γίνει!Το μόνο που θυμάμαι σίγουρα είναι τη νύχτα που πήγαινα να ξαπλώσω,είχα χαλαρώσει τοοοσο πολύ και ήμουν ήρεμη και είπα,οκ και να έρθει αποψε θα είμαι τουλάχιστον ήρεμη!Και έπεσα για ύπνο νωρίς!Και την ώρα που έσπασαν τα νερά ένιωθα ότι κοιμήθηκα τόσο καλά και έκανα πολύ ξεκούραστο υπνο(που πόσο καιρό ζοριζομουν!!!)

Νομίζω ότι δε θα μου συμβεί ποτε…. Το παίρνω ως μήνυμα παρηγοριάς και σε ευχαριστω γι αυτό, αλλά έχω την εντύπωση ότι το σώμα μου είναι φτιαγμένο έτσι που δε θα συμβεί απλά ποτε… 

Καλά καλά δεν έχω πόνους. Και άντε να πάρω το γιατρό τη Δευτέρα (που μου είπε να μιλήσουμε τη Δευτέρα) και τι να του πω; Θα μού πει πώς είσαι; Καλά… δεν έχω τίποτα. Απογοητεύομαι σιγά σιγά γιατί αυτή η αναμονή είναι που σε τσακίζει

1 ώρα πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Νομίζω ότι δε θα μου συμβεί ποτε…. Το παίρνω ως μήνυμα παρηγοριάς και σε ευχαριστω γι αυτό, αλλά έχω την εντύπωση ότι το σώμα μου είναι φτιαγμένο έτσι που δε θα συμβεί απλά ποτε… 

Καλά καλά δεν έχω πόνους. Και άντε να πάρω το γιατρό τη Δευτέρα (που μου είπε να μιλήσουμε τη Δευτέρα) και τι να του πω; Θα μού πει πώς είσαι; Καλά… δεν έχω τίποτα. Απογοητεύομαι σιγά σιγά γιατί αυτή η αναμονή είναι που σε τσακίζει

😅😅😅 Ε καλά!!Καταλαβαίνεις τώρα πως μιλάνε ξεκάθαρα οι ορμόνες σου!!Και ελεφαντινα να ήσουν σε 24 μήνες θα γεννουσες!!Να το χωνέψεις δε γίνεται!🤣🤣 Ε που θα πάει,θα βγει!Δεν είναι στο χέρι του!Απλά σε κρατάει σε σασπένς!!Έλα μωρέ!!Λιιιγο έμεινε!Ούτε καν η ουρά του γαιδαρου!!Οι τρίχες της ουράς πλέον!!Την επόμενη βδομάδα,αντε τη μεθεπόμενη θα έρθει!!Θυμάμαι στο πρώτο μου που πάλι ο τράχηλος μου έκανε κόλπα αλλά δε χρειάστηκε να πάμε σε περιδεση,μου έλεγε ο γιατρός να προσέχω κτλ να φτάσω τις 36!Ε τις έφτασα!Πήγα 37,πήγα 38,πήγα 39!!Και μου λέει ο γιατρός,κοίτα που στο τέλος θα τον περιμένουμε κιόλας και θα λέμε αααντε !!!39+4 ήρθε!!Με τραχηλο 2.3 τη 19η βδομαδα...

Κάνε λίγη υπομονή και σε λίγο θα κρατάς και εσύ το θαυματακι σου αγκαλιά!!!Και τι ωραία που μυρίζουν ρε παιδιά?!!Εγώ τη δική μου περιμένω πως και πως να ξυπνήσει να πάρω τη δόση μου!!🤣🤣Αυτή η μωρουδιλα είναι άλλο πράγμα!!🥰🥰🥰

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Γεια σας κορίτσια μου! 

Να σας ζήσουν τα μωράκια σας σε όσες γεννησατε! Πάντα υγιή και ευτυχισμένα να είναι! 

Εμας ο μικρούλης μας νοσηλεύεται στο Παίδων από την Τρίτη το μεσημέρι, ανέβασε πολύ υψηλό ίκτερο, σε σημείο που δεν αντιδρούσε στα ερεθίσματα. Τι τον σκουνταγα, τι τον έτριβα, τι τον έβαζα κάτω από νερό... Εκειιιι κοιμόταν, δεν άνοιγε τα μάτια ή το στόμα να φάει ούτε με τάμα. Ε, τον βουτήξαμε και τον πήγαμε στο νοσοκομείο. Είναι στη μονάδα αυξημένης φροντίδας με τα νεογνά και τα προωράκια, ο ίκτερος έχει πέσει στο 13 τώρα και είναι αρκετά ενεργητικό το μωρό, τρώει καλά, βάζουμε περίπου 70γρ την ημέρα και πιθανότατα σε δύο μέρες θα πιάσουμε και το βάρος γέννησης (2860)! Δευτέρα θα βγούμε, εκτός απροόπτου δλδ. Εγώ είμαι οοοολη τη μέρα στο νοσοκομείο. Πρωί πηγαίνω το γάλα μου, κάθομαι 10:30 με 2:30 για 2 θηλασμους, μεσημέρι επιστρέφω σπίτι να δω τον Παναγιώτη μου και 5:00 φεύγω ξανά για δύο ακόμα θηλασμους μέχρι τις 9:30. Όλη νύχτα έπειτα είμαι ανά 2,5 ώρες να κάνω θηλαστρο. Με έχει τσακίσει όλο αυτό, αλλά να έρθει σπίτι το μωράκι μου και χαλάλι του όλα! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...