Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι άλλο ρε κορίτσια!Έχω στείλει ήδη στον παιδίατρο αλλά μου απαντάει πάντα πολύ αργά και εγώ έχω μια αγωνία!Είναι να μη μου μπει η ιδέα!

Οι κενώσεις των μωρών σας(όσες μανούλες θηλάζετε αποκλειστικά,γιατί ξέρω ότι με τη φορμουλα η σύσταση είναι πιο συμπαγης)πως είναι??Με προβλημάτισε σήμερα..Θυμάμαι στο 2ο παιδί ήταν πιο συμπαγή,σαν κρέμα.. Τώρα στην μπέμπα από τη μέρα που γεννήθηκε (όχι όταν είναι μαύρα,εκεί την άλλαζαν και στο μαιευτήριο),αλλά από όταν έχουν γυρίσει σπίτι είναι ίδια υφή!Είναι πολύ υδαρη,νερό!Βασικά όταν ανοίγω την πάνα,είναι σα να είναι βαμμένη με κίτρινο χρώμα και έχει μόνο αυτά τα σποράκια που είναι από το λίπος του μητρικού γάλατος.. Δεν έχει μέσα δηλαδή κακά κακά.. Και λέω,λες τόσες μέρες να κάνει το μωρό διαρροια??Αλλά βάρος παίρνει κανονικά.. αύριο κλείνει μήνα και γεννήθηκε 3200,βγήκαμε 3 κιλά από το μαιευτήριο και είναι 4300 σήμερα.. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , Anna1986 είπε:

@DepiDukesμην αγχώνεσαι με το θηλασμό!Θα το βρειτε με τον μπεμπη!Και μενα οι θηλες μου ειναι πιο μεσα να το πω..Ειδικά στο πρώτο είχα τραυματισμους (όχι ότι τους απέφυγα στο 2ο,αλλά ήξερα πλέον και ήμουν πιο προετοιμασμενη)και τώρα στο 3ο μου κάνει εντύπωση ότι το μωρό πριν πιασει καλά καλά,την πιάνει την αφήνει και το κάνει αυτό γύρω στις 4 με 5 φορές και μετά πιάνει καλά και θηλάζει!Και μου έκανε εντύπωση επειδή τα άλλα δεν το έκαναν.. και λέω τι φάση?!Και ρώτησα τη μαία και μου λέει την τραβάει προς τα έξω και μετά την πιάνει!Τη διαμορφώνει στα μέτρα της!😅😅 Στην ουσία πριν τη θηλασω μου είχε πει και η μαία να την πιάνω συγκεκριμένα τη θηλή,να κάνω σα μαλαξη για να βγει προς τα έξω!Αλλά ειλικρινά κορίτσια με τη λανολινη,με τόσο που ετσουζαν στην αρχή,όχι να τις τραβήξω έξω δεν ήθελα,να τραβάω τα μαλλιά μου μόνο!!😅😅Οπότε κάνει τη δουλειά η μπεμπα!Γι αυτό να μην αγχώνεσαι!Θα το βρείτε!!Προνοει η φύση!!

Ναι θέλει υπομονή απ ότι καταλαβαίνω. Τουλάχιστον αυξήθηκε το γάλα μου τώρα στο τελευταίο γεύμα και χάρηκα. Στη χειρότερη θα τη παλέψω με θήλαστρο. Βλέποντας κ κάνοντας παιδιά.. Σκέψου, επειδή εδώ πίνει κ πολύ ξένο γιατί δεν έβγαζα ούτε 10μλ στην αρχή, θα πάρω κανα φρεζυλακ να υπάρχει άμα τα βρώ σκούρα πουθενά. Στόχος είναι ο αποκλειστικός θηλασμός, αλλά αυτό που κατάλαβα σήμερα είναι ότι στο τέλος το παιδί πρεπει να φάει. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , anna859 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια..την Τρίτη είχα ραντεβού με τον γιατρό μου..ο μπέμπης είναι ακόμα ψηλά,δεν μου έκοψε την περίδεση..αν δεν με πιάσουν οι πόνοι μέχρι Δευτέρα πρωί ..μπαίνω την Τρίτη για καισαρική..

Καλησπέρα συνονοματη!😅😅Ομοιοπαθουσα και εγώ!19+2 κάναμε περιδεση..Γέννησα εν τέλει 37+6!Είχα προγραμματισμενο ραντεβού για να κόψουμε την περιδεση στις 15/10 το πρωί,αλλά στις 2 τη νύχτα μου έσπασαν τα νερά,οπότε πήγαμε μαιευτήριο και μου έκοψε ο γιατρός εκείνη τη στιγμή την περιδεση..Και μένα ήταν ψηλά η μπεμπα(και τα άλλα 2 παιδάκια μου ηταν)..Μάλιστα όταν μου έκοψε το ραμμα Είχα 3 εκ.τραχηλο..Και διαστολή 3..Και πίστευε η μαία ότι θα αργήσω να γεννήσω.. Αλλά τελικά κόψαμε το ραμμα 5 και 20 για την ακρίβεια και 6.45 είναι η ώρα γέννησης της μικρής.. Εξελίχθηκε πολύ γρήγορα ο τοκετός..Και ο γυναικολόγος μου ,μου είπε ότι ο τραχηλος με δυσκολεύει στην εγκυμοσύνη,αλλά είναι σύμμαχός μας στον τοκετό..Τα μωρά εμένα και τα 3 κατέβηκαν κατά τη διάρκεια του τοκετού. Θυμάμαι στο πρώτο πήγα πάλι με σπασμένα νερά και όταν έβαλε χερι η μαία στις παραλαβές να δει διαστολή και τα λοιπά,μου λέει,ααα είναι πολύ ψηλά το μωρό.. Θα αργήσουμε λίγο!Και ενώ μου έσπασαν τα νερά στις 4 το πρωί,πόνοι με έπιασαν στις 7!9 και 10 ξεκίνησα εξωθισεις και 9.35 γέννησα.. Πολύ γρήγορα για πρωτοτοκη..Οπότε ποτέ δεν ξέρεις.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , anna859 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια..την Τρίτη είχα ραντεβού με τον γιατρό μου..ο μπέμπης είναι ακόμα ψηλά,δεν μου έκοψε την περίδεση..αν δεν με πιάσουν οι πόνοι μέχρι Δευτέρα πρωί ..μπαίνω την Τρίτη για καισαρική..

Αα τι βδομάδα είσαι? Δε σας παίρνει να μείνει παραπάνω ε? 

πρίν από 22 λεπτά , Anna1986 είπε:

Να ρωτήσω κάτι άλλο ρε κορίτσια!Έχω στείλει ήδη στον παιδίατρο αλλά μου απαντάει πάντα πολύ αργά και εγώ έχω μια αγωνία!Είναι να μη μου μπει η ιδέα!

Οι κενώσεις των μωρών σας(όσες μανούλες θηλάζετε αποκλειστικά,γιατί ξέρω ότι με τη φορμουλα η σύσταση είναι πιο συμπαγης)πως είναι??Με προβλημάτισε σήμερα..Θυμάμαι στο 2ο παιδί ήταν πιο συμπαγή,σαν κρέμα.. Τώρα στην μπέμπα από τη μέρα που γεννήθηκε (όχι όταν είναι μαύρα,εκεί την άλλαζαν και στο μαιευτήριο),αλλά από όταν έχουν γυρίσει σπίτι είναι ίδια υφή!Είναι πολύ υδαρη,νερό!Βασικά όταν ανοίγω την πάνα,είναι σα να είναι βαμμένη με κίτρινο χρώμα και έχει μόνο αυτά τα σποράκια που είναι από το λίπος του μητρικού γάλατος.. Δεν έχει μέσα δηλαδή κακά κακά.. Και λέω,λες τόσες μέρες να κάνει το μωρό διαρροια??Αλλά βάρος παίρνει κανονικά.. αύριο κλείνει μήνα και γεννήθηκε 3200,βγήκαμε 3 κιλά από το μαιευτήριο και είναι 4300 σήμερα.. 

Να μια καλή απορία!! Δεν έχω και εγώ ιδέα. Μονο για τα σποράκια ξέρω. Φαντάζομαι είναι καλό αυτό

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...