Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Korinaaaa είπε:

Καλησπέρααααααα.Πηρα την απάντηση της πρώτης χοριακης και το νούμερο αυτής 260.50🥳🥳🥳🥳🥳🥳 Κλαίω όλη την ώρα. Δεν τα πιστεύω 🥳🥳🥳🥳🥳

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου ... τέλειο νούμερο, τέλος το άγχος από σήμερα 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Fay_ είπε:

Εγω έχω βγει. Τα μωράκια μου τα κρατάνε λόγω ίκτερου. Έχω απελπιστεί μια μέρα μπαίνει ο ένας κάτω από τη λάμπα την άλλη μέρα ο άλλος. Μου είπαν σήμερα αν θέλω να τα πάρω αλλά θα πρέπει να τα πηγαίνω κάθε μέρα να τους μετράνε τη χολερυθρινη μέχρι να πέσει. Δεν ξέρω τι να κάνω.. έρχομαι κάθε μέρα τα βλέπω τα παίρνω αγκαλίτσες και τα ταΐζω, αλλά δεν μπορώ άλλο θέλω να τα πάρω σπίτι. Όλοι μου λένε μην ανησυχείς δεν είναι κάτι ο ίκτερος και οκ το καταλαβαίνω να μην τα έχω όμως σπίτι δίπλα μου με πονάει πολύ 😢

Καλύτερα που τα κράτησαν!Η αδερφή της νύφης μου είχε αποφασίσει να πάρει τη μικρή της και την πηγαινοεφερνε και τελικά ανέβηκε ακόμη παραπάνω ο ίκτερος και εν τέλει την κράτησαν μέσα..Οπότε ταλαιπωρηθηκε έξτρα το μωρό και αγχώθηκε επιπλέον και η μαμά.. Και εγώ τώρα που γέννησα και η μικρή ήταν κάπως κοκκινωπη και όταν περνούσες το δάχτυλο άφηνε αυτή την κιτρινίλα,είχα πει στη μαία μου ότι αν χρειαστεί να καθίσουμε επιπλεον(απλά θα εμένα και εγώ,επειδή μένουμε κοντά στη Βάρκιζα.. οπότε ως το Ιασω είναι μακριά το πήγαινε ελα) και είχε ζητήσει ο γιατρός μου να της κάνουν εξέταση αίματος και αν είναι ακόμα και στο 10 να μπει στη λάμπα την 3η μέρα για να πάρω εξιτήριο την 4η..Γιατί μπαίνει λάμπα πάνω από 11 στο Ιασω..Και αν έβλεπαν 11 πχ την 3η μέρα και να έμπαινε λάμπα δε θα προλάβαινε να πέσει..Αλλά τελικά ήταν στο 8.9 η μικρή οπότε βγήκαμε.. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

13 ώρες πρίν, DepiDukes είπε:

Αλόχα κορίτσια!!! Τέλος καλό όλα καλά κ γω με έναν ζουζούνο 3280 χθες το μεσημέρι 😊 Μπήκα Δευτέρα βράδυ, εν τω μεταξύ ένιωθα λίγο περίεργα από το απόγευμα με αποτέλεσμα Τρίτη πρωί που κάναμε τους τεχνητούς να χω φτάσει 38 πυρετό. Ξεκινήσαμε για φυσιολογικό αλλά παιδια κότεψα απτους πόνους(κυρίως όταν μου βαζαν χέρι υπέφερα, όχι με τις συσπάσεις) κ στο τέλος επέλεξα να κάνουμε καισαρική γιατί δε την πάλευα. Είχα πολύ κακές αντιδράσεις και αντανακλαστικά, μαζί με κρίση άγχους/πανικού, που φοβήθηκα μη κάνω κάτι κακό στην εξώθηση και τραυματήσω το μωρό. Ένιωθα πολλές τύψεις που δε συνέχισα τη προσπάθεια του φυσιολογικού, αλλά πλέον, τώρα που τελείωσαν όλα δε το σκέφτομαι καν. Επίσης από διαστολή ήμουν ακόμα 1εκ πόσες ώρες κ ο μικρός ήταν τελικά σούπερ τυλιγμένος μέσα σε όλα. 

Τώρα με εχουν αναγκαστηκά μόνη μου λόγω ίωσης και δε μπορώ να θηλάσω τον μικρό προς το παρόν. Έκανα μια προσπάθεια για άντληση χθες με θήλαστρο και σήμερα θα ξεκινήσω εντατικά για να μπορώ μετά να θηλάζω κανονικά. Τον μικρό μας τον φέρνουν κ τον βλέπουμε με μάσκες κ πολύ προσοχή. Είναι απίστευτος 💙 δε μπορώ να πιστέψω ότι έχει γίνει όλο αυτό. Το μόνο κακό είναι ότι φοβάμαι μη τον κολλήσω τπτ κ δε τον ευχαριστιέμαι. Θα ήθελα να τον έχω εδώ συνέχεια μαζί μου, αλλά τι να κάνουμε, θα τον χαρώ μετά, κάνω υπομονή 💙

Καλά έκανες και πήγες να το τσεκάρεις!! Είναι πάρα πολύ αγχωτικό εκείνη τη στιγμή που δεν κουνιέται. Εγώ το ΣΚ τώρα είχα στοκάρει χυμούς, για να πίνω για αυτό το λόγο όταν είχα αμφιβολία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά με το γιατρό! Εγώ με τη μαία που δεν ένιωθα καλά στην αρχή, τελικά τα πήγαμε τέλεια! Με βοήθησε πολύ! Μπορεί να αλλάξει και σε σένα η κατάσταση. 🙂 

Μια χαρά θα πάνε όλα, θα δεις!! Φάε κανα γλυκάκι παραπάνω να ξυπνάει το μικρό και θα βγει το 10ήμερο. Το χετε!!💪 

Αχχχ τέλος κι εσυ!!!! Να σου ζήσει καλότυχο κ ευτυχισμένο να είναι!!!!

Στην πρώτη μου γεννά κι εγώ είχα ανεβάσει πυρετό, με μάσκα το θήλαζα κι όντως δεν κόλλησε τίποτα. Καλό το ότι είσαι μόνη σου, έχεις ησυχία 😎

2 ώρες πρίν, Fay_ είπε:

Το ξέρω ότι κάνει καλό αλλά δεν μπορώ δεν τα έχω καταφέρει με το θήλαστρο και κλαίω κ γι αυτό. Εν τω μεταξύ από χθες το ένα μου στήθος με πονάει και έχει κάνει γρουμπαλακια. Μου είπε η μαία πως είναι γάλα που έχει μπλοκάρει και να κάνω μασάζ τριψιματα και θήλαστρο κάθε τρεις ωρεσ για να αποσυμφορηθεί αλλιώς θα πάθω μαστίτιδα. Γενικα μια ομορφιά, μόνο όταν είμαι δίπλα στα μωράκια μου είμαι καλά, τις υπόλοιπες ώρες είμαι 😢

Άκου τι με βοήθησε· καυτή κομπρέσα στο στήθος πριν την άντληση και μασάζ, παγωμένη κομπρέσα (τύπου πάγος) μετά την άντληση. Ρυθμίζει τη ροή. Πώς είναι τα μωρά;;

Πινακάκι🤰

@Ζαχαρωτο π.η.τ. 30/10, doppler 4/9, it’s a boy🩵,  !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 18/10

@ElriaDim π.η.τ. 10/10 , β επιπέδου 10/6,it’s a boy🩵, 

@DepiDukes π.η.τ. 18/11, β επιπέδου 15/7, it’s a boy🩵, Doppler 2/10, !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 12/11

@Nasiad π.η.τ. 10/12, β επιπέδου 6/8,  it’s a boy 🩵, πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, Doppler 14/10

@ΧρυσαΜ π.η.τ. 20/11, it’s a boy 🩵, νοσοκομείο Μητέρα, Doppler 16/10

@Fay_ π.η.τ. 6/12, β επιπέδου 30/7, are two boys🩵🩵, 8/10, !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 8/11

@elinamp π.η.τ. 2/11, β επιπέδου 28/6

@mary_33 π.η.τ. 27/11, Β επιπέδου 1/8, it’s a boy 🩵, Doppler 2/10

@Little babyπ.η.τ. 19/10, β επιπέδου 21/6, it’s a boy 🩵, !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 23/10

@eleni 21π.η.τ. 21/11, β επιπέδου 13/07, it’s a girl🩷, πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης!!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 21/10

@marpi91 π.η.τ. 1/12, επόμενο ραντεβού 3/7, it’s a boy🩵, νοσοκομείο ΡΕΑ, !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 06/11

@Anna1986 π.η.τ. 30/10, it’s a girl🩷, νοσοκομείο Ιασώ, !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 15/10

@Nikoleta00 π.η.τ. 16/11, it’s a girl🩷, Doppler 7/10

@anna859  π.η.τ. 28/11, επόμενο ραντεβού 3/7, it’s a boy🩵, νοσοκομείο Ιασω 

•  
  • Μου αρέσει 1

@Fay_εγώ το είχα πάθει αυτό στο 2ο..και όχι απλά γρομπαλακι,ολόκληρο μπαλάκι του τένις και βάλε και μάλιστα ο μαστος είχε μπλαβιασει ..(προληπτικά είχα πάρει και αλγκοφρεν).Εμένα με βοήθησε πολύ το ζεστό ντουζ και ταυτόχρονα μαλαξεις στο μαστό,όπως είπε η @ΧρυσαΜΧρυσα και να βαζω μεσα απο το σουτιεν φυλλο λαχανο..Η θεια του αντρα μου ειναι προισταμενη μαια στη Γερμανια(το εχω ξανααναφερει ..και λεω προισταμενη και Γερμανία,γιατι εκει αναλαμβάνει η μαια τον τοκετο της γυναικας,ο γυναικολογος παρεμβαινει μονο στην καισαρικη)μου ειχε πει να το κανω,γιατι εχει αντιφλεγμονωδη ιδιοτητα..Και αν τραυματιστουν οι θηλες μου ειχε πει κομπρεσες με μαυρο τσαι..και σωθηκα!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , Anna1986 είπε:

@Fay_εγώ το είχα πάθει αυτό στο 2ο..και όχι απλά γρομπαλακι,ολόκληρο μπαλάκι του τένις και βάλε και μάλιστα ο μαστος είχε μπλαβιασει ..(προληπτικά είχα πάρει και αλγκοφρεν).Εμένα με βοήθησε πολύ το ζεστό ντουζ και ταυτόχρονα μαλαξεις στο μαστό,όπως είπε η @ΧρυσαΜΧρυσα και να βαζω μεσα απο το σουτιεν φυλλο λαχανο..Η θεια του αντρα μου ειναι προισταμενη μαια στη Γερμανια(το εχω ξανααναφερει ..και λεω προισταμενη και Γερμανία,γιατι εκει αναλαμβάνει η μαια τον τοκετο της γυναικας,ο γυναικολογος παρεμβαινει μονο στην καισαρικη)μου ειχε πει να το κανω,γιατι εχει αντιφλεγμονωδη ιδιοτητα..Και αν τραυματιστουν οι θηλες μου ειχε πει κομπρεσες με μαυρο τσαι..και σωθηκα!!

Ναι αυτό με το ζεστό κρύο μου το είπαν και το έκανα. Το θέμα με μένα όμως είναι ότι δεν βγαίνει το γάλα που προφανώς υπάρχει μέσα με το θήλαστρο..δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Έχετε να προτείνετε κάποιο δυνατό θήλαστρο; Έχω το medals swing αλλά νιώθω πως δεν αντλεί δυνατά. Επίσης σας έχει τύχει να μην μπορεί να βγει το γάλα ενώ έχετε; 

1 hour ago, Anna1986 είπε:

Αυτό με το λάχανο το έχω ξανακούσει αλλά νόμιζα ότι ήταν αν έχεις τραυματιστεί στις θηλές. 
Στο πρώτο μου παιδί είχα υπερβολικά πολύ γάλα και δεν ήξερα αυτό το κόλπο με τη κρύα και τη ζέστη κομπρέσα, νόμιζα ότι έπρεπε να βάζω μόνο ζέστη και έπαιρνα βραστό νερό βουτούσε μέσα πετσέτα και την έβαζα στο στήθος μου, όπως καταλαβαίνετε υπέφερα γιατί κατέβαζε αυτόματα κι άλλο γάλα, το στήθος μου ήταν λες και είχα κάνει όχι απλά σιλικόνη, λες και τα είχα τσιμεντώσει ήταν….

Διαφημίσεις

πρίν από 58 λεπτά , Fay_ είπε:

Ναι αυτό με το ζεστό κρύο μου το είπαν και το έκανα. Το θέμα με μένα όμως είναι ότι δεν βγαίνει το γάλα που προφανώς υπάρχει μέσα με το θήλαστρο..δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Έχετε να προτείνετε κάποιο δυνατό θήλαστρο; Έχω το medals swing αλλά νιώθω πως δεν αντλεί δυνατά. Επίσης σας έχει τύχει να μην μπορεί να βγει το γάλα ενώ έχετε; 

Και εγώ αυτό εχω(της Medela,τώρα αν έχει διαφορά είδη,που λογικά έχει.. δε θυμάμαι να σου πω ποιο ακριβώς,επειδή πάνε 5.5 χρόνια που το έχω στο κουτί του..δε μου έκανε ούτε εμένα.. είχα την αίσθηση και όντως εμένα τέλει έτσι ήταν,ότι το μωρό τραβάει καλύτερα από το θηλαστρο..)

Αυτή την αίσθηση ότι έχω γάλα αλλά δε βγαίνει,την είχα εν μέρει αυτή τη φορά!Έβαζα το μωρό και παρόλα αυτά ένιωθα ότι δεν αδειάζει εντελώς ο μαστος..Σε κάποια φάση είχα πάρει και τη μαία τηλέφωνο επειδή στο δεξί μαστό ένιωθα σα μελανιά στο πλάι όταν το ακουμπούσα και στην αφή είχα την εντύπωση ότι έχει γάλα που δεν αδειάζει!Μου είπε τότε να βάζω το μωρό σε διάφορες θεσεις(κανονικά και ραγκμπι)για να αδειάζει από όλες τις πλευρές..Αυτό πχ το είχα εντελώς ξεχάσει από τα προηγούμενα μωρά γιατί θήλαζα κυρίως στην "κανονικη" στάση.Και όντως έκανε δουλειά!Και μου είπε να κάνω χλιαρό προς ζεστό ντουζ και να αφήσω το νερό να τρέχει πάνω στο μαστό,κάνοντας μαλαξεις από πάνω προς τη θηλή για να βγει γάλα και να αποσυμφορηστει ..Και με βοήθησε πολύ!

πρίν από 15 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Αυτό με το λάχανο το έχω ξανακούσει αλλά νόμιζα ότι ήταν αν έχεις τραυματιστεί στις θηλές. 
Στο πρώτο μου παιδί είχα υπερβολικά πολύ γάλα και δεν ήξερα αυτό το κόλπο με τη κρύα και τη ζέστη κομπρέσα, νόμιζα ότι έπρεπε να βάζω μόνο ζέστη και έπαιρνα βραστό νερό βουτούσε μέσα πετσέτα και την έβαζα στο στήθος μου, όπως καταλαβαίνετε υπέφερα γιατί κατέβαζε αυτόματα κι άλλο γάλα, το στήθος μου ήταν λες και είχα κάνει όχι απλά σιλικόνη, λες και τα είχα τσιμεντώσει ήταν….

Όχι,έχει  αντιφλεγμονωδη ιδιότητα το λάχανο όπως μου είπε και στην ουσία αν πετρωσει το γάλα,αν σε πονάει ο μαστος και όλα τα ωραία ειδικά πριν εδραιωθεί ο θηλασμός,το λάχανο βοηθάει πολύ!

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

Και εγώ αυτό εχω(της Medela,τώρα αν έχει διαφορά είδη,που λογικά έχει.. δε θυμάμαι να σου πω ποιο ακριβώς,επειδή πάνε 5.5 χρόνια που το έχω στο κουτί του..δε μου έκανε ούτε εμένα.. είχα την αίσθηση και όντως εμένα τέλει έτσι ήταν,ότι το μωρό τραβάει καλύτερα από το θηλαστρο..)

Αυτή την αίσθηση ότι έχω γάλα αλλά δε βγαίνει,την είχα εν μέρει αυτή τη φορά!Έβαζα το μωρό και παρόλα αυτά ένιωθα ότι δεν αδειάζει εντελώς ο μαστος..Σε κάποια φάση είχα πάρει και τη μαία τηλέφωνο επειδή στο δεξί μαστό ένιωθα σα μελανιά στο πλάι όταν το ακουμπούσα και στην αφή είχα την εντύπωση ότι έχει γάλα που δεν αδειάζει!Μου είπε τότε να βάζω το μωρό σε διάφορες θεσεις(κανονικά και ραγκμπι)για να αδειάζει από όλες τις πλευρές..Αυτό πχ το είχα εντελώς ξεχάσει από τα προηγούμενα μωρά γιατί θήλαζα κυρίως στην "κανονικη" στάση.Και όντως έκανε δουλειά!Και μου είπε να κάνω χλιαρό προς ζεστό ντουζ και να αφήσω το νερό να τρέχει πάνω στο μαστό,κάνοντας μαλαξεις από πάνω προς τη θηλή για να βγει γάλα και να αποσυμφορηστει ..Και με βοήθησε πολύ!

Όχι,έχει  αντιφλεγμονωδη ιδιότητα το λάχανο όπως μου είπε και στην ουσία αν πετρωσει το γάλα,αν σε πονάει ο μαστος και όλα τα ωραία ειδικά πριν εδραιωθεί ο θηλασμός,το λάχανο βοηθάει πολύ!

Ααα θα το έχω στα υπόψιν μουυυυυ!!! Δεν το ήξερα!!

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...