Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Makelen είπε:

Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να παω πριν το Σαββατο, για να κερδισω λιγο χρονο. Μου ειπε ενα μικροβιολογικο οτι αν βιαζομαι οκ.. ας παω και με μεσημεριανα ουρα (επειδη δεν μπορω να παω πρωι αυτη την εβδομαδα) αλλα θα ειναι ενταξει το αποτελεσμα; γιατι οπως και να χει, απ οτι μου ειπαν, προτιμουν πρωτα πρωινα. Και δεν ξερω τι να κανω..

Στο δημοσιο κανουν κανονικα καταψυξη;? (Μην αμελησεις να ζητησεις τις αξιολογησεις των εμβρυων σου)

Ναι κανονικά μου είπαν ότι θα με ενημερώσουν αναλυτικά αυριο

πρίν από 14 λεπτά , *Vasoula είπε:

Αφού έκανες και υπερδιέγερση λογικό να ταλαιπωρηθείς....αύριο θα πας ε???ελπίζω να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα...ότι απορίες έχεις για την μεταφορά ρώτα εδώ...θα δεις όμως πως αν εξαιρέσεις την αγωνία σαν διαδικασία δεν είναι τίποτα...

Ναι αύριο και έχω πολύ αγωνία πρώτα για τα έμβρυακια μας και δεύτερον για μένα να τελειώνει αυτή η ταλαιπωρία 

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

1 hour ago, ΧρυσαΜ είπε:

Ναι εεεε μήπως θα έπρεπε να καταλάβει ότι μιλάει σε εγκυμονούσα; Ας της έλεγες κι εσυ ότι όπως στα λέει σου προκαλεί πανικό. 
Η επισκληρίδειος, αυτή η αναθεματισμένη η ένεση, τις περισσότερες δεν τις πονάει, σχεδόν καμία δεν πονάει, μόνο εμένα με πονάει για κάποιον καταραμένο λόγο……….

Κι εμένα ο μεγάλος μου ήταν με αυτή τη θέση που έχει το μωρό σου, κοιτούσε κοιλιά αντί πλάτη, δεν είχε κατέβει και ήταν και 4,5 κιλά. Δεν το λέω για να παινευτώ, γέννησα φυσιολογικά όμως, χωρίς να κινδυνεύω. Άρα μην αγχώνεσαι, δε σημαίνει ότι θα πας για καισαρική. 
Δε συμφωνώ με τις βαριές δουλειές που κάνεις, μπορεί να πάθεις καμία ρήξη μήτρας ή τίποτα άλλο, απλά περπάτημα, δεν ξέρω αν έχετε επαφές με το σύζυγο βοηθάμε παρα πολύ, και μπάλα.

Αυτη την ατάκα ποϋ την άκουσες;;; Αν ακούτε τέτοια ή αλλα που σας ταράζουν να αντιδράτε επιτόπου, μην τα αφήνετε να περνούν έτσι!

Αντεεε ντε ήρθαν οι μπεμπηδεσσς!!! Καλή αναρρωσηηη!!!!!!! Να σας ζήσουν!!!!!

Πινακάκι🤰

@Ζαχαρωτο π.η.τ. 30/10, doppler 4/9, it’s a boy🩵,  !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 18/10

@ElriaDim π.η.τ. 10/10 , β επιπέδου 10/6,it’s a boy🩵, 

@DepiDukes π.η.τ. 18/11, β επιπέδου 15/7, it’s a boy🩵, Doppler 2/10

@Nasiad π.η.τ. 10/12, β επιπέδου 6/8,  it’s a boy 🩵, πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, Doppler 14/10

@ΧρυσαΜ π.η.τ. 20/11, it’s a boy 🩵, νοσοκομείο Μητέρα, Doppler 16/10

@Fay_ π.η.τ. 6/12, β επιπέδου 30/7, are two boys🩵🩵, 8/10, !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 8/11

@elinamp π.η.τ. 2/11, β επιπέδου 28/6

@mary_33 π.η.τ. 27/11, Β επιπέδου 1/8, it’s a boy 🩵, Doppler 2/10

@Little babyπ.η.τ. 19/10, β επιπέδου 21/6, it’s a boy 🩵, !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 23/10

@eleni 21π.η.τ. 21/11, β επιπέδου 13/07, it’s a girl🩷, πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης!!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 21/10

@marpi91 π.η.τ. 1/12, επόμενο ραντεβού 3/7, it’s a boy🩵, νοσοκομείο ΡΕΑ, !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 06/11

@Anna1986 π.η.τ. 30/10, it’s a girl🩷, νοσοκομείο Ιασώ, !!!ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! 15/10

@Nikoleta00 π.η.τ. 16/11, it’s a girl🩷, Doppler 7/10

@anna859  π.η.τ. 28/11, επόμενο ραντεβού 3/7, it’s a boy🩵, νοσοκομείο Ιασω 

Ρε συ ναι αυτό σκέφτομαι, κ ο δικός μας είναι σχετικά χαμηλά μέχρι στιγμής. Ναι περπάτημα κ ασκήσεις κάνω φουλ. Ευχαριστώ που μου πες για τον μεγάλο σου, μου δίνεις κουράγιο 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 48 λεπτά , DepiDukes είπε:

Μπράβοο!!!🎉 Να σου ζήσουν!! 💙💙 Γερά κ καλότυχα να είναι τα ζουζούνια!!! Ξεκουράσου τώρα, καλή ανάρρωση! Απόλαυσε κ τα μικρούλια 💙 θα μας στείλεις όταν το χεις.

Ναι την άκουσα, αλλά είμαι κ γω μέσα στην απορία, θέλω να μου τα λένε όλα. 42 οκ δε πάω για κανένα λόγο, το χω καταλάβει, ήρθε η ώρα του. Αυτό μου λένε όλοι πάντως, να αλλάξω, αλλά φοβάμαι τελευταία στιγμή και απτην άλλη νιώθω ότι είναι έμπειρη. Το ύφος της όμως δε με βοηθάει καθόλου. Χθες, δε ξέρω αν φταίνε κ οι ορμόνες, ήμουν πολύ φορτισμένη...δεν άκουγα κ τον μικρό το βράδυ για ώρες (που πάντα τα κάνει κάτι τέτοια) κ είχα φρικάρει. Την φοβία αυτή δεν την είχα, τώρα την απέκτησα. Ευτυχώς, γύρω στς 3 που κουράστηκα κ είπα θα χαλαρώσω κ θα κοιμηθώ (γιατί ξέρω ότι τα κάνει κάτι τέτοια), άρχισε τις κλωτσιές. 👍 Πάλι καλά που σε όλες τις συναντήσεις είναι κ ο άντρας μου μαζί και τα βλέπει κ αυτός, αλλιώς θα νόμιζα ότι εγώ τα φουσκώνω στο κεφάλι μου.

Έχεις δίκιο, δε πιστεύω πάντως στη σώνει και ντε καισαρική, αφού ότι κ να γίνει τα ίδια λεφτά θα δώσω. Απλά ήταν τόση η πληροφορία χθες, σε συνδιασμό με το όλο άγχος με φρίκαρε!! Τεσπα έχω αναθεωρήσει και ηρεμίσει τώρα 🤞 θα κάνω ότι καλύτερο γίνεται

Τουλάχιστον προσφέρει μεγάλη ανακούφηση μετά κ βοηθάει! Πάντως το "χέρι" ακόμα να το ξεπεράσω 🤦‍♀️ 

Ναι ρε γμτ αυτό!! Κ γενικά είμαι ήρεμη, που να χε καμία πιο φρικαρισμένη! Εγώ θα την κάνω αυτή τη συζήτηση μετά όταν τελειώσουν όλα, απλά τώρα δε θέλω να χαλάσω το κλίμα.

Το κλίμα είναι ήδη χαλασμένο κι ο,τι βιώνεις θα το θυμάσαι. Είναι δικαίωμά σου να είσαι ήρεμη κι ο,τι δε σου αρέσει να το πεις. Μην τα κρατάς για μετά, ψάξε τη μαιευτική βία. Εκείνη τη στιγμή είσαι ευάλωτη δε θα έρχεται ο καθένας εκ του ασφαλούς να σου λέει ο,τι θέλει. Μου πήρε 1 μισή γεννα για να υο καταλάβω. Η μισή επειδή στη δεύτερη γεννά που άκουγα άκουγα ήμουν σαν ένα κρέας που με έκαναν ό,τι ήθελαν, άρχισα να παίρνω ανάποδες και αντέδρασα όπως ακριβώς έπρεπε.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Anna1986 είπε:

Εγώ τη δική μου μαία τη γνώρισα 36η εβδομάδα..αν σκεφτείς δηλαδή ότι γέννησα 37+6 ,πολύ καιρό δεν το λες!!Αλλά επειδή είναι η μαία που συνεργάζεται ο γυναικολόγος μου,την εμπιστεύτηκα από εκεί και μόνο.. Και την είδα μια φορά στο nst και μετά μιλούσαμε στο τηλ.Θελω να πω για να αλλάξεις δε χρειάζεται να την ξέρεις σε όλη την εγκυμοσύνη.. Ειδικά όταν σου λέει η άλλη τέτοιες ανοησίες και σε πανικοβαλλει. Και ακριβώς επειδή είναι εμπειρη θα έπρεπε να γνωρίζει ότι όσα είπε περισσεύουν.. 

Εμένα πάντως που ήμουν στα κάγκελα από το άγχος η σανίδα σωτηρίας μου ήταν ο γιατρός μου και η μαία στο τέλος.. Αν δηλαδή είχα τον πανικό μου και είχα και μια μαία να μου λέει τέτοιες ωραίες ατακες(που ξέρω και εμένα θα με επηρεαζαν σίγουρα,θα είχα φρικαρει).

Καλέ κ γω τώρα τη γνώρισα στς 37κ5, 2 φορές έχουμε συναντηθεί απο κοντά, κ τις 2 μου χει κάνει τη καρδιά περιβόλι. Είναι του γιατρού. Τώρα δεν αλλάζω, μ αγχώνει πιο πολύ αυτό, Δευτέρα βράδυ μπαίνω να γεννήσω..έχω εμπιστοσύνη στο γιατρό μου και στον άντρα μου που θα είναι σε όλο μαζί

πρίν από 13 λεπτά , linaa είπε:

Αν ήταν να ανησυχεί για κάτι τέτοιο θα σε είχαν κρατήσει στο νοσοκομείο εντάξει οι μαίες που τα βλέπουν αυτά κάθε μέρα τους φαίνονται πολύ απλά Κ τους ξεφεύγει Κ καμία κουβέντα παραπάνω δε νομίζω ότι ήθελε να σε πανικοβαλει απλά για αυτήν είναι καθημερινότητα . 

Ισχύει!! Κ γω έτσι προσπαθώ να σκέφτομαι τώρα. Δεν έχει νόημα η φρίκη

πρίν από 14 λεπτά , Anna1986 είπε:

@linaaπλεον δυστυχως πιστευω ακραδαντα οτι η πλειοψηφια των γιατρων θα σου πουν στο τέλος για κάποια επιπλοκη μόνο και μόνο για να πας με καισαρική.Σε καμμια περίπτωση δεν το κάνουν όλοι,αλλά μεγάλη μερίδα!Δε γίνεται να έχουμε 66% καισαρικες στην Ελλάδα!!Όταν στο εξωτερικό είναι στο 12%.Από τα ποσοστά και μόνο νομίζω μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα.. Εδώ εγώ ως πολυτοκος ζήτησα από τον γιατρό μου να πάμε με πρόκληση την ημέρα που θα αφαιρουσα το ραμμα της περίδεσης,εφόσον βλέπαμε μικρή διαστολή και ήταν κάθετος.. Ότι δεν πάμε με πρόκληση γιατί μπορεί το σώμα να μη συνεργαστεί.Σε κανέναν από τους 3 τοκετους δε με πήγε με προκληση(που ο τράχηλος μου ανοίγει μπαμ)..Γιατί δεν ήθελε να ρισκάρει.. Ενώ ο γιατρός της ξαδερφης μου πχ από την 38η άρχισε ξαφνικά τα ωραία του,ο παλκουντας γερασε,το αμνιακό μειώθηκε,έλα Παρασκευή να μπούμε με πρόκληση.. Ε η κοπέλα ταλαιπωρηθηκε,διαστολή δεν έκανε και εν τέλει πήγαν σε καισαρική.Δε λέω να υπάρχει λόγος!Εκεί ναι!Απλά μέσα στην όλη κατάσταση της εγκυμοσύνης που έχει φουλ άγχος και πίεση,πρέπει ο γιατρός σου να είναι άνθρωπος και να μην εκμεταλλευτει αυτή την ευαλωτοτητα και να αρχίσει να λέει έχουμε θέμα εδώ και εκεί,οπότε εσύ να αναγκαστείς εκείνη τη στιγμή να πας με τα νερά του..Και πολλοί δυστυχώς ενώ είναι υπέρμαχοι του φυσιολογικού τοκετού,στο τέλος παρουσιάζουν ένα σωρό δικαιολογίες.

Αυτά σκεφτόμουν κ γω χθες όλο το βράδυ, μη δεν είναι έτοιμο το σώμα μου κ δε συνεργαστεί. Πάντως δε θα δώσω περισσότερα λεφτά αν πάμε για καισαρική, είναι fixed οι τιμές. Μόνο του νοσοκομείου αλλάζει. Ο γιατρός μου με πάει για φυσιολογικά πάντως 🤞

πρίν από 18 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Το κλίμα είναι ήδη χαλασμένο κι ο,τι βιώνεις θα το θυμάσαι. Είναι δικαίωμά σου να είσαι ήρεμη κι ο,τι δε σου αρέσει να το πεις. Μην τα κρατάς για μετά, ψάξε τη μαιευτική βία. Εκείνη τη στιγμή είσαι ευάλωτη δε θα έρχεται ο καθένας εκ του ασφαλούς να σου λέει ο,τι θέλει. Μου πήρε 1 μισή γεννα για να υο καταλάβω. Η μισή επειδή στη δεύτερη γεννά που άκουγα άκουγα ήμουν σαν ένα κρέας που με έκαναν ό,τι ήθελαν, άρχισα να παίρνω ανάποδες και αντέδρασα όπως ακριβώς έπρεπε.

Νομίζω προσπαθεί να βγάλει την ευθύνη απο πάνω της επειδή με ανέλαβε αργά, μη τυχόν κ στο τέλος θέλω καισαρική και νομίζει ότι θα της ζητάω τα ρέστα. Τις θέλω τις γνώσεις της εκει μέσα, αλλά ναι άμα νιώσω άβολα πάλι θα αντιδράσω.

1 hour ago, DepiDukes είπε:

Καλέ κ γω τώρα τη γνώρισα στς 37κ5, 2 φορές έχουμε συναντηθεί απο κοντά, κ τις 2 μου χει κάνει τη καρδιά περιβόλι. Είναι του γιατρού. Τώρα δεν αλλάζω, μ αγχώνει πιο πολύ αυτό, Δευτέρα βράδυ μπαίνω να γεννήσω..έχω εμπιστοσύνη στο γιατρό μου και στον άντρα μου που θα είναι σε όλο μαζί

Ισχύει!! Κ γω έτσι προσπαθώ να σκέφτομαι τώρα. Δεν έχει νόημα η φρίκη

Αυτά σκεφτόμουν κ γω χθες όλο το βράδυ, μη δεν είναι έτοιμο το σώμα μου κ δε συνεργαστεί. Πάντως δε θα δώσω περισσότερα λεφτά αν πάμε για καισαρική, είναι fixed οι τιμές. Μόνο του νοσοκομείου αλλάζει. Ο γιατρός μου με πάει για φυσιολογικά πάντως 🤞

Νομίζω προσπαθεί να βγάλει την ευθύνη απο πάνω της επειδή με ανέλαβε αργά, μη τυχόν κ στο τέλος θέλω καισαρική και νομίζει ότι θα της ζητάω τα ρέστα. Τις θέλω τις γνώσεις της εκει μέσα, αλλά ναι άμα νιώσω άβολα πάλι θα αντιδράσω.

Να κανεις ακριβώς αυτό που νιώθεις!!! Εύχομαι ν πάνε όλα καλά!!!!

2 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Να κανεις ακριβώς αυτό που νιώθεις!!! Εύχομαι ν πάνε όλα καλά!!!!

Ευχαριστώ πολύ!!!❤️

Κορίτσια όλες σας ευχαριστώ για το support!!!❤️❤️❤️(αγκαλίτσα)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Χθες το βράδυ είχε αφήσει τα παιδιά στη μαμά μου. Είχε να τα κρατήσει πολύ καιρό και της έλειψαν 😂 πήρα κι εγώ τ αμάξι να κάνω μια βόλτα στην πόλη παρέα με ένα κουτί μπακλαβαδάκια 😂😂😂😂 στο ζαχαροπλαστείο που με είδαν μου λένε «είναι θέμα ημερών ή ωρών; Καταρχάς είναι 1;» Φανταστείτε πώς έχει γίνει η κοιλιά μου, κρίμα να μη μπορώ να σας δείξω μια φωτογραφία. 
Επισης έχω έντονο πόνο στο στήθος, όπως νιώθεις όταν είσαι στην αρχή της εγκυμοσύνης. Σε αλλα νέα, συνεχίζουμε σταθερά με αϋπνίες….

• Χαχα 3

Κορίτσια μου Καλημερα! Είμαι λίγο καλύτερα σήμερα και είπα να σας γράψω τα νέα μου! 
Γέννησα την Παρασκευή το μεσημέρι τα δυο μου αγοράκια με καισαρική. 
Παρολο που το βάρος τους για δίδυμα ήταν πολύ καλό (2700 & 2500) τα έχουν σε θερμοκοιτίδα λόγω μιας ταχύπνοιας που εμφάνισαν. Γεννήθηκαν 36+1. Με έχει πάρει λίγο από κάτω αυτό γιατί τα βλέπω μια φορά τη μέρα και δεν μπορώ ούτε αγκαλίτσα να τα πάρω ούτε φιλάκια να τους δώσω. Ραγίζει η καρδιά μου που τα βλέπω εκεί, αλλά σκέφτομαι πως είναι για το καλό τους. Οι γιατροί μας λένε πως τον έναν λογικά θα τον πάρουμε μαζί φεύγοντας αύριο, ο άλλος ίσως χρειαστεί 2-3 μέρες ακόμα 😢 Επίσης με έχει πάρει από κάτω που δεν έχω βγάλει γάλα με το θήλαστρο, νιώθω πως ούτε αυτό δεν μπορώ να προσφέρω στα μωράκια μου 😢😢

Σε δικά μου νέα, δύσκολο πράγμα η καισαρική κορίτσια, είναι ένα χειρουργείο… πονάει ακόμα η κοιλιά μου όταν περπατάω και χρειάζομαι υποστήριξη για να σηκωθώ να περπατήσω. Ελπίζω μέρα με τη μέρα να είμαι καλύτερα..
Με το καλό εύχομαι σε όλες σας, να κρατήσετε σύντομα αγκαλιά τα θαύματακια σας και να είναι όλα τα μωράκια μας γερά και τυχερά! 🥰😘

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Fay_ είπε:

Κορίτσια μου Καλημερα! Είμαι λίγο καλύτερα σήμερα και είπα να σας γράψω τα νέα μου! 
Παρολο που το βάρος τους για δίδυμα ήταν πολύ καλό (2700 & 2500) τα έχουν σε θερμοκοιτίδα λόγω μιας ταχύπνοιας που εμφάνισαν. Γεννήθηκαν 36+1. Με έχει πάρει λίγο από κάτω αυτό γιατί τα βλέπω μια φορά τη μέρα και δεν μπορώ ούτε αγκαλίτσα να τα πάρω ούτε φιλάκια να τους δώσω. Ραγίζει η καρδιά μου που τα βλέπω εκεί, αλλά σκέφτομαι πως είναι για το καλό τους. Οι γιατροί μας λένε πως τον έναν λογικά θα τον πάρουμε μαζί φεύγοντας αύριο, ο άλλος ίσως χρειαστεί 2-3 μέρες ακόμα 😢 Επίσης με έχει πάρει από κάτω που δεν έχω βγάλει γάλα με το θήλαστρο, νιώθω πως ούτε αυτό δεν μπορώ να προσφέρω στα μωράκια μου 😢😢

Σε δικά μου νέα, δύσκολο πράγμα η καισαρική κορίτσια, είναι ένα χειρουργείο… πονάει ακόμα η κοιλιά μου όταν περπατάω και χρειάζομαι υποστήριξη για να σηκωθώ να περπατήσω. Ελπίζω μέρα με τη μέρα να είμαι καλύτερα..
Με το καλό εύχομαι σε όλες σας, να κρατήσετε σύντομα αγκαλιά τα θαύματακια σας και να είναι όλα τα μωράκια μας γερά και τυχερά! 🥰😘

@Fay_μου καλημερα! Καλα για διδυμα εχουν απιστευτο βαρος!!Πολυ καλα!!Φαντασου τι βαρος κουβαλουσες τοσο καιρο!!Καποια μωρακια παρουσιαζουν ταχυπνοια ακομα και σε πιο προχωρημενη εβδομαδα!Καταλαβαινω οτι στεναχωριέσαι και σε παίρνει από κάτω,λογικό.. αλλά τουλάχιστον ξέρεις ότι είναι καλά και πολύ σύντομα θα τους έχετε μαζί σας στο σπίτι!

Όσο για το θηλαστρο που λες!!Μεγαααλη ιστορία!Έτσι ακριβώς την είχα πατήσει και εγώ!Έκανα αντλησεις και είχα μια απογοήτευση από εδώ ως απέναντι..Να βγάζω με το ζοοορι 10 ml!!!Και ακόμα και στο δεύτερο που το μωρό το θήλασα αποκλειστικά και στο μήνα πήρε 1700 γραμμ.πηρα πάλι το θηλαστρο να αντλησω γιατί είχαμε να πάμε σε ένα γάμο και έπρεπε να αφήσω τον μπέμπη στη μαμά!Και λέω καλά!Θα βγάλω γάλα για ένα λόχο!Και όχι νεογέννητο μωρό,είχαμε ήδη σαραντησει οπότε υποτίθεται η γαλουχία ήταν σε καλό δρόμο!Οκ,10 ml δεν έβγαλα,αλλά για να αφήσω 120 ml μου βγήκε η πίστη!Και μου είπε τώρα η μαία μου ότι η θηλαστικη ικανότητα του μωρού πολλές φορές είναι τόσο μεγάλη,μεγαλύτερη και από το θηλαστρο!Γιατί η μπέμπα τώρα πχ θηλάζει και ακούω λες και κατεβάζει γουλιες ολόκληρες σα να πίνει από μπουκάλι με νερό!!Και λέω τι στο καλό?!Τόοοσο γάλα έχω?Και μου είπε και η μαία και ο παιδίατρος μου (είναι πιστοποιημενος σύμβουλος θηλασμού επίσης,οπότε υποτίθεται ξερει) ότι έχει πολύ δυνατή γναθο,πιάνει σωστά στο μαστό και καταφέρνει και αντλεί πολύ καλά το γάλα!Γιατί όντως παχαίνει,παίρνει βάρος,ε δεν τρέφεται και με τίποτα άλλο!!Οπότε μην αγχώνεσαι,μη σε παίρνει από κάτω και σε καμμια καμμια περίπτωση να μη νιώθεις ότι δεν προσφέρεις.. Εχεις ήδη προσφέρει πααρα πολλά και ουουου θα τους προσφέρεις ακόμα περισσότερα!!Το σώμα σου κατάφερε να φέρει στη ζωή 2 πλασματακια !Τα μεγάλωσε και τα προστάτευσε μέχρι να τα φέρει στον κόσμο.Και να δεις,με υπομονή και με προσπάθεια θα καταφέρεις να τα θηλάσεις !Εμένα στο πρώτο που δεν έπαιρνε βάρος,είχε γεννηθεί το παιδί 3660 και στο μήνα ζύγιζε 3250..και παρόλα αυτά έδωσα συμπλήρωμα (έφτασα αρχικά για να πάρει βάρος να δίνω 4 μπιμπερό τη μέρα με 120 έως 180 ml) και παράλληλα στήθος και στον 4ο μήνα μείωσα το ξένο σε 4 μπιμπερό των 80 ml και το υπόλοιπο δικό μου!Και μου είχε πει ο γιατρός τότε ότι μπορείς να επαναφέρεις το θηλασμό,απλά θέλει σίγουρα μεγαλύτερη προσπάθεια!Ας πάρουν τώρα ξένο (και εμείς που πήραμε 2 πόδια και 2 χέρια έχουμε 😅😅) και μόλις τα πάρεις σπίτι θα κάνεις την προσπάθειά σου!Κάνε και τις αντλησεις σου τώρα,όσο και να βγαίνει,για να είναι όλο το σύστημα σε κατάσταση alert !😅Αλλά μόλις θα πάρεις τα αγόρια σου να δεις που θα τα πάτε περίφημα!Ακόμα και ααααν δε γίνει όμως,όλα καλά @Fay_!!Μη σκέφτεσαι αρνητικά για σένα.. Είσαι μια δυνατή μαμά που έκανες και κάνεις ότι καλύτερο μπορείς!Και επειδή και εμένα στο πρώτο με είχε πάρει από κατω(είχε ανεβάσει το μωρό ίκτερο από την ασιτία!!!Και από τη συμβουλή της τότε παιδιάτρου να κάνω μαραθώνιο θηλασμό!Και το μωρό να μην έχει κάνει μισή κένωση 10 μερες!!!!)Από όλο αυτό κατάλαβα ότι οκ,καλός ο θηλασμός,με άπειρα πλεονεκτήματα αλλά το πιο σημαντικό είναι να είναι η μαμά καλα ψυχολογικα(που επίσης επηρεάζει το θηλασμό!!) Αν εσύ είσαι καλά και φορμουλα να πάρουν,θα είναι καλά και τα μωρά σου!!Δεν πας να τα στουμπωσεις με το γάλα σου,αν εσύ δεν είσαι καλά,μετά από κάποιο διάστημα θα έχουν αντίκτυπο.. Για αυτό ξεκουρασου τώρα οοοσο μπορείς !!Σε περιμένω μεγάλο έργο × 2!!!😊😊😊

Και εύχομαι καλή και γρήγορη ανάρρωση..Ναι,η καισαρική είναι μανίκι.. Η νύφη μου μου λέει,είναι σα να έφαγα μετωπική με νταλίκα.. Οκ,όταν χρειάζεται πάμε σε αυτή τη λύση,αλλά ότι είναι πιο επίπονη από τον φυσιολογικό,ειδικά μετά στην αποκατάσταση,είναι σίγουρα..Περαστικά σου και να σκέφτεσαι ότι τα μωρά σου είναι καλά και σύντομα θα τα έχεις μαζί σου!!

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Fay_ είπε:

Να σου ζήσουν !! Αύριο θα είσαι πολύ καλητερα Κ μεθαύριο θα το έχεις σχεδόν ξεχάσει οτι γεννήσες όσο απίστευτο Κ αν σου φαίνετε ο πόνος υποχωρεί πολύ γρήγορα γιατί στην ουσία είναι πολύ μικρή η τομή στην μήτρα .  Με το γάλα είναι πάρα πολύ δύσκολο αργει πολύ Κ θέλει πολύ υπομονή δεν φταις εσύ έτσι γίνετε σχεδόν πάντα . Σπάνια είναι εύκολο από την αρχή να έχεις γάλα . Μην απογοητεύεσε Κ τώρα που είσαι πιο χαλαρή με τα μωρά προσπάθησε να βάζεις συνέχεια θυλαστρο. Πινε πολύ νερό τρωγε όσο περισσότερο μπορείς Κ πάρε Κ τσάι θηλασμού . Κ σιγά σιγά θα δεις ότι θα έρθει το γάλα . 

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Fay_ είπε:

Ταχύπνοια όλα τα μωρά εμφανίζουν. Δε χρειάζεται να ανησυχείς ότι κάτι δεν πάει καλά. Το βάρος των μωρών είναι μια χαρά!!! Πόσες μέρες πρέπει να μείνουν μέσα; 
Περαστικα σου, σιδερένια να είσαι! Δες το σαν ευκαιρία να αναρρώσεις γρήγορα, έστω 2 μέρες παραπάνω. 
Για το θηλασμό μην αισθάνεσαι άσχημα, αν είναι δυνατόν, εσυ τους προσέφερες τη ζωή, μην σκέφτεσαι έτσι!!! Και τώρα εχεις το πρώτο γάλα δεν έχεις κανονική ροή. Δώσε απλά χρόνο!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@Fay_ Καλή ανάρρωση!!! Μην αγχώνεσαι, σύντομα θα έχεις και τους δυο στην αγκαλιά σου 💙💙 Αυτό με το γάλα είναι φουλ φυσιολογικό!! Όπως είπε κ η Άννα πιο πολύ τραβάνε τα μωρά παρά το θήλαστρο ακόμα κ αν είναι το καλύτερο. Κάνε εσύ τις αντλήσεις κ ότι βγει, μη σκας, μετά θα αναλάβουν τα μικρά 😉 Εν τω μεταξύ το τσάι θηλασμού το σύστησε κ σε μένα η μαία, αυτό της weleda, αλλά μπορείς να πιεις κ απλά γαιδουράγκαθο. 

5 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Καλημέρα!!!!

Χθες το βράδυ είχε αφήσει τα παιδιά στη μαμά μου. Είχε να τα κρατήσει πολύ καιρό και της έλειψαν 😂 πήρα κι εγώ τ αμάξι να κάνω μια βόλτα στην πόλη παρέα με ένα κουτί μπακλαβαδάκια 😂😂😂😂 στο ζαχαροπλαστείο που με είδαν μου λένε «είναι θέμα ημερών ή ωρών; Καταρχάς είναι 1;» Φανταστείτε πώς έχει γίνει η κοιλιά μου, κρίμα να μη μπορώ να σας δείξω μια φωτογραφία. 
Επισης έχω έντονο πόνο στο στήθος, όπως νιώθεις όταν είσαι στην αρχή της εγκυμοσύνης. Σε αλλα νέα, συνεχίζουμε σταθερά με αϋπνίες….

Αχχχ τώρα που είπες μπακλαβαδάκια, θέλω γαλακτομπούρεκο!! Αλλά έχουν κλείσει τους δρόμους και δε μπορώ να πάω στο κοσμικόν ☹ Εσύ από συσπάσεις κ τέτοια πως πας?

Εμένα χθες το μικρό δεν έκλεισε μάτι, το ένιωθα να παρτάρει μέχρι το πρωί στην κοιλιά..τι φάση?! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 42 λεπτά , DepiDukes είπε:

@Fay_ Καλή ανάρρωση!!! Μην αγχώνεσαι, σύντομα θα έχεις και τους δυο στην αγκαλιά σου 💙💙 Αυτό με το γάλα είναι φουλ φυσιολογικό!! Όπως είπε κ η Άννα πιο πολύ τραβάνε τα μωρά παρά το θήλαστρο ακόμα κ αν είναι το καλύτερο. Κάνε εσύ τις αντλήσεις κ ότι βγει, μη σκας, μετά θα αναλάβουν τα μικρά 😉 Εν τω μεταξύ το τσάι θηλασμού το σύστησε κ σε μένα η μαία, αυτό της weleda, αλλά μπορείς να πιεις κ απλά γαιδουράγκαθο. 

Αχχχ τώρα που είπες μπακλαβαδάκια, θέλω γαλακτομπούρεκο!! Αλλά έχουν κλείσει τους δρόμους και δε μπορώ να πάω στο κοσμικόν ☹ Εσύ από συσπάσεις κ τέτοια πως πας?

Εμένα χθες το μικρό δεν έκλεισε μάτι, το ένιωθα να παρτάρει μέχρι το πρωί στην κοιλιά..τι φάση?! 

Δεν ξαναμιλαω, όλο σου δημιουργώ λιγούρες 😂 Έχω αρκετά συχνά συσπάσεις, όχι όμως ανά τέταρτο. Πονάω μυϊκά παρα πολύ. Χαμηλά στην κοιλιά κ από κάτω σα να έχω φάει κλωτσιά. Από το βάρος. Υ πο μο νη … μόνο αυτό μπορώ ν κάνω..,,,

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα σας. Σήμερα πήγα για καρφιοτοκογραφο. Έχω συσπάσεις αρκετές αλλά ο μπέμπης είναι ακόμα πολύ ψηλά. Θα με ξαναδεί την επόμενη εβδομάδα. Δεν έμεινε τίποτα 38 κ 6 σήμερα.

πρίν από 19 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Καλημέρα σας. Σήμερα πήγα για καρφιοτοκογραφο. Έχω συσπάσεις αρκετές αλλά ο μπέμπης είναι ακόμα πολύ ψηλά. Θα με ξαναδεί την επόμενη εβδομάδα. Δεν έμεινε τίποτα 38 κ 6 σήμερα.

Καλημέρα!!Πωπω..Τον έφαγες όλο τον γάιδαρο!!Εμένα και τα 3 ήταν ψηλά. Αλλά πάντα πρώτα μου έσπαγαν τα νερά και μετά ξεκινούσαν οι συσπάσεις οι συγχρονισμενες!Και στον τοκετό κατέβαιναν και τα μωρά!

Just now, Anna1986 είπε:

Καλημέρα!!Πωπω..Τον έφαγες όλο τον γάιδαρο!!Εμένα και τα 3 ήταν ψηλά. Αλλά πάντα πρώτα μου έσπαγαν τα νερά και μετά ξεκινούσαν οι συσπάσεις οι συγχρονισμενες!Και στον τοκετό κατέβαιναν και τα μωρά!

Λέτε η @DepiDukesνα γεννησε χθες??Την ειχα στο μυαλο μου,μπήκα και στο φόρουμ πόσες φορές,αλλά άκρα σιωπή!Τώρα να μου πείτε θα γεννούσε η κοπέλα και θα έκανε αναρτήσεις??!!!😅😅

πρίν από 2 λεπτά , Anna1986 είπε:

Λέτε η @DepiDukesνα γεννησε χθες??Την ειχα στο μυαλο μου,μπήκα και στο φόρουμ πόσες φορές,αλλά άκρα σιωπή!Τώρα να μου πείτε θα γεννούσε η κοπέλα και θα έκανε αναρτήσεις??!!!😅😅

Εγώ σήμερα έχω την κόρη μου αυτοκολλητακι πάνω μου!!Και δεν μπορώ να κάνω και πολλά!Δεν ξέρω τι την έπιασε.. Δεν γκρινιάζει,αλλά αν την αφήσω στην καλαθουνα της δυσανασχετεί,κουνιέται,οπότε την έχω αγκαλιά σήμερα!!Ευτυχώς δεν έχω μαγειρεμα σήμερα!!!!

πρίν από 18 λεπτά , Anna1986 είπε:

Εγώ σήμερα έχω την κόρη μου αυτοκολλητακι πάνω μου!!Και δεν μπορώ να κάνω και πολλά!Δεν ξέρω τι την έπιασε.. Δεν γκρινιάζει,αλλά αν την αφήσω στην καλαθουνα της δυσανασχετεί,κουνιέται,οπότε την έχω αγκαλιά σήμερα!!Ευτυχώς δεν έχω μαγειρεμα σήμερα!!!!

Θέλει τη μανουλααα 🥹🥹 

Εμενα ποτε δεν έσπασαν τα νερά από μόνα τους. Απλά θα περιμένω….. τι να κάνω…..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...