Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

11 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

Καλησπέρα @DepiDukes ! Πολύ ωραία τα νέα σας!!Καλά ο μικρός σου είναι ένας μικρός γίγαντας!🥰🥰

Και εμείς κλείσαμε σήμερα 6 μήνες και είχαμε χθες παιδίατρο και εμβόλιο!Μου είπε το ίδιο για το γύρισμα (γιατί δε γυρνάει σχεδόν καθόλου από ανάσκελα μπρούμυτα,το έχει κάνει 2 φορές μονο).Ότι τους ενδιαφέρει κυρίως να κάθεται με μια στήριξη στον 6ο που είμαστε εμείς και έπειτα να είναι ανεξάρτητα!Αυτό τσέκαρε δηλαδή χθες και αν φέρνει το παιχνίδι από το ένα χέρι στο άλλο και αν κρατώντας και στα 2 χέρια κάτι,κάνει την προσπάθεια να τα ενώσει. Πήραμε τσεκ σε όλα!😅 

Σήμερα ξεκινήσαμε τροφές!Της έδωσα κολοκυθακι ,καρότο,πατάτα με λάδι και λεμόνι!Αν και πρώτη τροφή εισαγωγή κάναμε την Κυριακή.. της έδωσε ο γιος μου σοκολάτα!!!Είχε έρθει ο νονός του και έφερε τα κλασσικά σοκολατένια αυγά!Και έτσι όπως καθόμασταν στο τραπέζι και τρώγαμε,ανέφερα ότι της έδωσα λίγο κολοκυθακι και το πιπιλισε!Ο γιος μου το άκουσε και θεώρησε ότι οκ..τρώει.. άρα δίνουμε και εμείς!Το βραδάκι και ενώ την είχα στο χαλάκι της βγάζει γάλα.. Αυτό μου έκανε εντύπωση γιατί γενικά έβγαζε πολύ λιγο ως καθόλου (και αυτή τη φορά είδα ένα γλουπ μεγαλουτσικο).Και τι να δω??!Μέσα στο γάλα κάτι σαν φακή!Τρελάθηκα!Το μυρίζω και είναι σοκολάτα!!Ρωτάω τα μικρά αν της έδωσαν τίποτα και μου λέει ο μεγάλος,ναι της έδωσα λιγο από το αυγό μου..!!Οκ..Ευτυχώς που κατάφερε να το καταπιεί αρχικά και μετά καθόμουν σε αναμενα κάρβουνα.. Παρόλο που ο παιδίατρος μου είπε ότι κατά πάσα πιθανότητα δε θα γίνει τίποτα!Την κράτησα με τα χίλια ζόρια ξύπνια ως τις 11!Καθυστέρησα αρκετά να την κάνω μπάνιο αλλά πόσο να αντέξει το μωρό!Με το που την έβαλα στο στήθος λες και αποκαλωδιωθηκε!Εγώ βέβαια ξυπνούσα και τσέκαρα για τυχόν εξανθηματα,αν αναπνέει νορμάλ!Αλλά ξύπνησε εν τέλει στις 7 το πρωί,θήλασε ξανακοιμηθήκε ως τις 9 και μετά όλα ήταν όπως πριν..Φθηνά τη γλιτώσαμε!Στα παιδιά βέβαια έκανα μεγάλη κουβέντα γιατί τώρα που θα ξεκινήσει να τρώει ,δε θέλω να έχουν το ελεύθερο να δίνουν και εκείνοι γιατί καήκαμε.. 

Ασχετο κορίτσια!Αυτό έψαχνα τώρα!Έχετε να προτείνετε κάποια ενδοεπικοινωνια με κάμερα??Έχω της Philips αλλά είναι μόνο με ήχο!Και ενώ την είχα και στο πρώτο και στο δεύτερο (πήρα το επόμενο μοντέλο για τη μικρή επειδή έμεινα ευχαριστημενη) την Κυριακή κοιμόταν το κλασσικό 4ωρο και την είχα επάνω!Και ενώ ακουγόταν το μηχάνημα με τους λευκούς ήχους που της βάζω δεν ακούστηκε τίποτα άλλο!Και ανεβαίνω πάνω για άλλο λόγο και είναι το μωρό με τη βάση στο ένα χεράκι και το καλώδιο στο αλλο(βάζω επίτηδες πολύ κοντά τη βάση με το μικροφωνο-μου έμεινε κατάλοιπο από τη μέρα που έπεσε.. 🤪🤪).Και μου έκανε εντύπωση που δεν ακούστηκε το κράτς κρατς έστω όταν έπιανε τη βάση με το μικρόφωνο.. 🤔🤔Και θέλω να πάρω τώρα μια με κάμερα!Γιατί και όταν την πιάνει πολλές φορές ακούω πχ κίνηση και ανεβαίνω πάντα πάνω να τσεκάρω!Και αυτό το πάνω κάτω κάθε 3 και λίγο είναι αρκετά κουραστικό!Μου είχαν πει ότι έχουν οι κάμερες ακτινοβολία κτλ.και έτσι στα άλλα 2 δεν το είχα καν κατά νου,αλλά εκείνοι είχαν το κρεβάτι τους και στον ίδιο όροφο!Τώρα το μωρό το έχω πάνω οπότε είναι ένας λόγος έξτρα που θέλω την κάμερα.. Έχετε να προτείνετε κάποιο σύστημα??

Ωχ θα χει να λέει η μικρή ότι πρώτη τροφή ήταν σοκολάτα 😅 γλυκούλιαα 

Σκέψου στη μάνα μου το πρώτο που της δώσανε ήταν ιμάμ 😅 λίγη σάλτσα μη φανταστεις..αλλά κ πάλι.

Απο κάμερα εγώ δε ξέρω να σου πω γτ δεν έχω τπτ, απλά πηγαίνω ανα τακτά χρονικα διαστήματα κ τον τσεκάρω. Στο σκρουτζ πάντως έχει καποια με πολλές και καλές κριτικές

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Fay_ είπε:

Καλημέρα Αννα! Εμείς έχουμε το video baby monitor vb603. Απλό είναι έχει την κάμερα και την οθόνη η οποία ανάβει μόλις το μωρό κουνηθεί ή κλάψει. Τη δουλειά του την κάνει.

Για πες πως ήταν η έναρξη των στερεών; Πως αντέδρασε η μικρή σου; Εμένα ο ένας δε τη θέλει καθόλου τη φρουτοκρεμα. Χθες ήταν η πρώτη φορά που την έφαγε ευχάριστα. Ελπίζω να μην έτυχε αλλά να πέτυχε.. Επίσης να σε ρωτήσω τι ώρα σου έχει πει να δίνεις το μεσημεριανό; Εμένα τη φρουτοκρεμα μου έχει πει στις 11 και αναρωτιέμαι από βδομάδα που θα μπουν τα λαχανικά ως μεσημεριανό τι ώρα πρέπει να τα δίνω; Το 1 μου φαίνεται κοντά στα φρούτα και το 2 μου φαίνεται αργά για μεσημεριανό μωρού.. θα τον ρωτήσω αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται. 

Καλημέρα!Της έδωσα χθες μεσημεριανό.. στις 3.30..Γιατί εκείνη την ώρα ξυπνάει.. Έχει κρατήσει τον 4ωρο ύπνο μια φορά τη μέρα και μου κάνει κατά τις 10 που τη θηλάζω έναν πολύ μικρό 45λεπτο και άλλον έναν το απόγευμα αντίστοιχα.. Οπότε σήμερα ξύπνησε 8 τη θηλασα(έδωσα και τα 2 στήθη γιατί μου τόνισε ο παιδίατρος ότι δε θέλει να μειωθεί η παραγωγή λόγω ιώσεων κυριως) και στις 11.30 της έδωσα μπανάνα!Πιο ωραία την έφαγε από τα λαχανικά!Χθες στην ουσία ήταν η πρώτη μέρα οπότε θα δίνω κατά τις 11 φρουτα(θα βάλω την άλλη βδομάδα και τη βρώμη μεσα) και κατά τις 3 (βασικά ότι ώρα ξυπνήσει)θα δίνω μεσημεριανό!Και μου είπε ο γιατρός ότι μετά το απόγευμα μπορούμε να βάλουμε το γιαούρτι.Τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει από μόνη της να δείχνει ότι νυσταζει στις 9 το βράδυ!Και επειδή θέλω πολύ να το καθιερώσει,έχω αφήσει λίγο το υπόλοιπο πρόγραμμα!Αλλά έχω την εντύπωση ότι όταν 9 κοιμάται,κάνει πολύ καλό πρόγραμμα γενικά.. Οπότε αυτές τις μέρες θα κινηθώ με αυτο ως παρονομαστή και σιγά σιγά θα μπουν και τα γεύματα στο πρόγραμμα. Από τα άλλα 2 θυμάμαι ότι με την εισαγωγή τροφών άλλαζε γενικά το πρόγραμμα αλλά αυτό έμενε και σταθερό από εκεί και έπειτα!Και επειδή βολεύει πάρα πολύ αυτό και εμένα αλλά κυρίως το μωρό που θέλει την ρουτίνα του ,θα δω πως θα με "οδηγησει" εκείνη!Κρατάω το φρούτο στις 11-11.30 και μεσημεριανό όπως ξυπνήσει.. Αν και στα άλλα να σου πω αφού έμπαινε η βρώμη και το γιαούρτι και το αυγο(το βάλαμε στους 9 μηνες) προτιμούσα και έδινα αυτά στο πρωινό και τα φρουτα τα έδινα το απόγευμα!Εμένα πχ αν φάω φρουτα με ενοχλούν στο άδειο στομάχι!Οπότε αυτό θα κάνω και τώρα!

πρίν από 29 λεπτά , Anna1986 είπε:

Καλημέρα!Της έδωσα χθες μεσημεριανό.. στις 3.30..Γιατί εκείνη την ώρα ξυπνάει.. Έχει κρατήσει τον 4ωρο ύπνο μια φορά τη μέρα και μου κάνει κατά τις 10 που τη θηλάζω έναν πολύ μικρό 45λεπτο και άλλον έναν το απόγευμα αντίστοιχα.. Οπότε σήμερα ξύπνησε 8 τη θηλασα(έδωσα και τα 2 στήθη γιατί μου τόνισε ο παιδίατρος ότι δε θέλει να μειωθεί η παραγωγή λόγω ιώσεων κυριως) και στις 11.30 της έδωσα μπανάνα!Πιο ωραία την έφαγε από τα λαχανικά!Χθες στην ουσία ήταν η πρώτη μέρα οπότε θα δίνω κατά τις 11 φρουτα(θα βάλω την άλλη βδομάδα και τη βρώμη μεσα) και κατά τις 3 (βασικά ότι ώρα ξυπνήσει)θα δίνω μεσημεριανό!Και μου είπε ο γιατρός ότι μετά το απόγευμα μπορούμε να βάλουμε το γιαούρτι.Τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει από μόνη της να δείχνει ότι νυσταζει στις 9 το βράδυ!Και επειδή θέλω πολύ να το καθιερώσει,έχω αφήσει λίγο το υπόλοιπο πρόγραμμα!Αλλά έχω την εντύπωση ότι όταν 9 κοιμάται,κάνει πολύ καλό πρόγραμμα γενικά.. Οπότε αυτές τις μέρες θα κινηθώ με αυτο ως παρονομαστή και σιγά σιγά θα μπουν και τα γεύματα στο πρόγραμμα. Από τα άλλα 2 θυμάμαι ότι με την εισαγωγή τροφών άλλαζε γενικά το πρόγραμμα αλλά αυτό έμενε και σταθερό από εκεί και έπειτα!Και επειδή βολεύει πάρα πολύ αυτό και εμένα αλλά κυρίως το μωρό που θέλει την ρουτίνα του ,θα δω πως θα με "οδηγησει" εκείνη!Κρατάω το φρούτο στις 11-11.30 και μεσημεριανό όπως ξυπνήσει.. Αν και στα άλλα να σου πω αφού έμπαινε η βρώμη και το γιαούρτι και το αυγο(το βάλαμε στους 9 μηνες) προτιμούσα και έδινα αυτά στο πρωινό και τα φρουτα τα έδινα το απόγευμα!Εμένα πχ αν φάω φρουτα με ενοχλούν στο άδειο στομάχι!Οπότε αυτό θα κάνω και τώρα!

Α ίδιο ωράριο έχουμε. Κ εμείς στις 8 θα πιούμε το γάλα στις 11 φρουτοκρεμα στις 3 είναι το μεσημεριανό μας (προς το παρόν γάλα από βδομάδα λαχανικά) μετά στις 7 το απογευματινό. Μετά κατά τις 8 κοιμούνται αλλά ξυπνάνε στις 11 για ένα τελευταίο γάλα και μετά το πάνε σερί μέχρι τις 8 το πρωί. Από περιέργεια εσένα πόση ώρα έκανε να φάει τα λαχανικά της; Εμένα πάλι σήμερα ο ένας μου έβγαλε το λάδι. Τουλάχιστον μισή ώρα μας έχει πάρει και τρία τέταρτα..

Επισης εσύ που έχεις και την προηγούμενη εμπειρία αν προκύψει να πάτε καμιά βόλτα έξω πως το έκανες με το φαΐ τους; Κουβαλούσες μαζί καρεκλάκια;; Εντάξει τώρα ακόμα είναι ένα το στερεό γεύμα οπότε προσαρμόζουμε τις βόλτες αλλά όταν θα ειναι τρία μέσα στη μέρα ε κάποια στιγμή σκέφτομαι μπορεί να είμαστε και έξω.. 

1 hour ago, Fay_ είπε:

Α ίδιο ωράριο έχουμε. Κ εμείς στις 8 θα πιούμε το γάλα στις 11 φρουτοκρεμα στις 3 είναι το μεσημεριανό μας (προς το παρόν γάλα από βδομάδα λαχανικά) μετά στις 7 το απογευματινό. Μετά κατά τις 8 κοιμούνται αλλά ξυπνάνε στις 11 για ένα τελευταίο γάλα και μετά το πάνε σερί μέχρι τις 8 το πρωί. Από περιέργεια εσένα πόση ώρα έκανε να φάει τα λαχανικά της; Εμένα πάλι σήμερα ο ένας μου έβγαλε το λάδι. Τουλάχιστον μισή ώρα μας έχει πάρει και τρία τέταρτα..

Επισης εσύ που έχεις και την προηγούμενη εμπειρία αν προκύψει να πάτε καμιά βόλτα έξω πως το έκανες με το φαΐ τους; Κουβαλούσες μαζί καρεκλάκια;; Εντάξει τώρα ακόμα είναι ένα το στερεό γεύμα οπότε προσαρμόζουμε τις βόλτες αλλά όταν θα ειναι τρία μέσα στη μέρα ε κάποια στιγμή σκέφτομαι μπορεί να είμαστε και έξω.. 

Μου έχει πει ο γιατρός να τρώει 10 κουταλάκια!Εμένα αμέσως μετά ζητάει και στήθος..Πχ τώρα έφαγε πατάτα και κολοκυθακι(πιο καλά από χθες)και τάιζα περίπου 10 λεπτά!Αλλά όταν κατάλαβα ότι δε θέλει άλλο,σταμάτησα!Οι πρώτες μέρες είναι και λίγο αναγνωριστικες όπως μου είπε ο γιατρός!Το στήθος δε θα το ανταλλάξει έτσι εύκολα!😅😅

Καρεκλάκι δεν έχω πάρει ποτέ μαζί!Ακόμα και σήμερα πχ την είχα αρχικά στο καρεκλάκι αλλά επειδή έτυχε να τρώμε και εμείς εκείνη την ώρα,την κάθισα στην αγκαλιά μου και την ταισα για να βλέπει και τους άλλους πως τρώνε!Γιατί είναι και αυτό πολύ βασικό,να βλέπει και να παρατηρεί τους άλλους να τρώνε!

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια!

Ήθελα να γράψω από το πρωί αλλά δεν τα κατάφερα. Εμένα ο μικρός μου τελευταία έχει πάθει οισοφαγίτιδα και αρνείται να πιει οποιαδήποτε γάλα, τα έχω παίξει. Τις τελευταίες τρεις μέρες τρώει πολύ λιγότερο, πεινάει και κλαίει απαρηγόρητος όταν πάει να φάει. Ξεκινήσαμε οπότε εντελώς ξαφνικά στερεές μπας και το στρώσουμε το πρόβλημα και είναι μόνο 4,5 μηνων. Χθες λοιπόν πρώτη μέρα ξεκινήσαμε με πατάτα κολοκυθάκι με λίγο ελαιόλαδο και λίγο λεμόνι. Για τόσο μικρός που είναι έχει πάει πολύ καλά, ανοίγει το στόμα και προσπαθεί πολύ μα το φάει οπότε σε κάνα δυο μέρες θα βάλουμε και δεύτερο γεύμα. Κάθε Τρίτη μέρα θα προσθέτουμε κάτι καινούριο, αύριο πχ θα κάνω πατάτα κολοκυθάκι και καρότο με τον ίδιο τρόπο. Φρούτα λίγο πιο μετά θα τα βάλουμε, από ότι κατάλαβα έχει να κάνει με το ότι είναι μικρός και τα φρούτα πιο όξινα. 

@Anna1986 έχω πάρει μια ενδοεπικοινωνια που βρήκα μέσω Σκρουτζ, 42€ με πολλά θετικά σχόλια και είναι αλήθεια καλή για τα λεφτά της. Έχει καλή ανταπόκριση και εικόνα, night vision και θερμόμετρο.

"VB603 Ασύρματη Ενδοεπικοινωνία Μωρού με Κάμερα & Οθόνη 3.2" , Αμφίδρομη Επικοινωνία & Νανουρίσματα" αν θέλεις ψαξτο! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

23 ώρες πρίν, Nasiad είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Ήθελα να γράψω από το πρωί αλλά δεν τα κατάφερα. Εμένα ο μικρός μου τελευταία έχει πάθει οισοφαγίτιδα και αρνείται να πιει οποιαδήποτε γάλα, τα έχω παίξει. Τις τελευταίες τρεις μέρες τρώει πολύ λιγότερο, πεινάει και κλαίει απαρηγόρητος όταν πάει να φάει. Ξεκινήσαμε οπότε εντελώς ξαφνικά στερεές μπας και το στρώσουμε το πρόβλημα και είναι μόνο 4,5 μηνων. Χθες λοιπόν πρώτη μέρα ξεκινήσαμε με πατάτα κολοκυθάκι με λίγο ελαιόλαδο και λίγο λεμόνι. Για τόσο μικρός που είναι έχει πάει πολύ καλά, ανοίγει το στόμα και προσπαθεί πολύ μα το φάει οπότε σε κάνα δυο μέρες θα βάλουμε και δεύτερο γεύμα. Κάθε Τρίτη μέρα θα προσθέτουμε κάτι καινούριο, αύριο πχ θα κάνω πατάτα κολοκυθάκι και καρότο με τον ίδιο τρόπο. Φρούτα λίγο πιο μετά θα τα βάλουμε, από ότι κατάλαβα έχει να κάνει με το ότι είναι μικρός και τα φρούτα πιο όξινα. 

@Anna1986 έχω πάρει μια ενδοεπικοινωνια που βρήκα μέσω Σκρουτζ, 42€ με πολλά θετικά σχόλια και είναι αλήθεια καλή για τα λεφτά της. Έχει καλή ανταπόκριση και εικόνα, night vision και θερμόμετρο.

"VB603 Ασύρματη Ενδοεπικοινωνία Μωρού με Κάμερα & Οθόνη 3.2" , Αμφίδρομη Επικοινωνία & Νανουρίσματα" αν θέλεις ψαξτο! 

Καλησπέρα κορίτσια!Μόλις ξάπλωσα να ξεραθω!Θα κάνουμε σπίτι μας Πάσχα και περιμένουμε γύρω στα 25 άτομα.. Και ενώ διάβασα τα μηνύματα,μια που πήγα να απαντήσω,μια που έβλεπα να με περιμένουν οοολες μου οι δουλειές!Οπότε τώρα που ξεμπέρδεψα κάπως είπα επιτέλους να απαντήσω!Ευχαριστώ πολύ όσες απαντήσατε για την ενδοεπικοινωνια!Σήμερα ήρθε στο skroutz point αυτή που εν τέλει παρήγγειλε ο σύζυγος!Αύριο πρωί πρωί θα την εγκαινιάσουμε να μη με τρώει αυτή η σκάλα πάνω κάτω!Δεν ξέρω εν τέλει ποια πήρε!Μου είπε πήγε με βάση τις κριτικές!

@Nasiad και εμένα η πρώτη παιδίατρος μας πήγαινε με εισαγωγή νέας τροφής κάθε τριτη μερα!Ο παιδίατρος που εχουμε τα τελευταια χρονια εχει αλλο συστημα!Εισαγουμε αμεσως πατατα,κολοκυθι,καροτο,γλυκοπατάτα (ακομα και κολοκυθα μπορούμε) και μετά από τρεις μέρες βάζει τα φρουτα και αυτά μαζικα(ανάλογα πάντα το φρουτο)πχ μπανάνα,μήλο,αχλάδι είναι οκ στο να μπουν μαζί!Το πορτοκαλί (γενικά τα εσπεριδοειδη) τα θέλει σιγά σιγά και μεμονωμένα για να τσεκάρουμε κάποια αντιδραση-τα αλλά μου είπε δεν είναι αλλεργιογονα..Αλλά αυτό το πράγμα πλέον διόλου εντύπωση δε μου κάνει!!😅😅Ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του!Καλή σας αρχή πάντως!!🤗🤗

Εγώ σήμερα της έδωσα και μήλο!Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιαστηκε!Το μεσημέρι που έφαγε πατάτα,περισσότερο ενθουσιασμό διέκρινα!Καλά!!!Αν τη θηλασω κιόλας έρχεται στα ίσια της!😅😅Μετά από κάθε γεύμα ζητάει να θηλάσει..Με τίποτα δεν το αφήνει!!🤪🤪Αλλά σαν το πρώτο μου μωρό που άνοιγε διάπλατα το στόμα ,ότι και να έδινα..οχι δεν είναι!!Πολύ θα το ήθελα αλλά δεν είναι κάθε μέρα του Αι Γιαννιού!!Εκεί χαιρόμουν να το ταισω!Και κάτι μερίδες που κατέβαζε!Τώρα μετραω τα κουταλάκια να ξέρω ότι έφαγε τα 10 που θέλει και ο γιατρός να είμαι οκ!🤪🤪Βέβαια ο πρώτος θηλαζε και έπαιρνε και μπιμπερό.. Ίσως παίζει ρόλο!Γιατί τα 2 μικρότερα θηλάζουν αποκλειστικά.. Και ο δεύτερος ήταν δύσκολος!Το μωρό τώρα τα πάει ξεκάθαρα καλύτερα από τον μικρό μου γιο!Για να δούμε!!

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!Μόλις ξάπλωσα να ξεραθω!Θα κάνουμε σπίτι μας Πάσχα και περιμένουμε γύρω στα 25 άτομα.. Και ενώ διάβασα τα μηνύματα,μια που πήγα να απαντήσω,μια που έβλεπα να με περιμένουν οοολες μου οι δουλειές!Οπότε τώρα που ξεμπέρδεψα κάπως είπα επιτέλους να απαντήσω!Ευχαριστώ πολύ όσες απαντήσατε για την ενδοεπικοινωνια!Σήμερα ήρθε στο skroutz point αυτή που εν τέλει παρήγγειλε ο σύζυγος!Αύριο πρωί πρωί θα την εγκαινιάσουμε να μη με τρώει αυτή η σκάλα πάνω κάτω!Δεν ξέρω εν τέλει ποια πήρε!Μου είπε πήγε με βάση τις κριτικές!

@Nasiad και εμένα η πρώτη παιδίατρος μας πήγαινε με εισαγωγή νέας τροφής κάθε τριτη μερα!Ο παιδίατρος που εχουμε τα τελευταια χρονια εχει αλλο συστημα!Εισαγουμε αμεσως πατατα,κολοκυθι,καροτο,γλυκοπατάτα (ακομα και κολοκυθα μπορούμε) και μετά από τρεις μέρες βάζει τα φρουτα και αυτά μαζικα(ανάλογα πάντα το φρουτο)πχ μπανάνα,μήλο,αχλάδι είναι οκ στο να μπουν μαζί!Το πορτοκαλί (γενικά τα εσπεριδοειδη) τα θέλει σιγά σιγά και μεμονωμένα για να τσεκάρουμε κάποια αντιδραση-τα αλλά μου είπε δεν είναι αλλεργιογονα..Αλλά αυτό το πράγμα πλέον διόλου εντύπωση δε μου κάνει!!😅😅Ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του!Καλή σας αρχή πάντως!!🤗🤗

Εγώ σήμερα της έδωσα και μήλο!Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιαστηκε!Το μεσημέρι που έφαγε πατάτα,περισσότερο ενθουσιασμό διέκρινα!Καλά!!!Αν τη θηλασω κιόλας έρχεται στα ίσια της!😅😅Μετά από κάθε γεύμα ζητάει να θηλάσει..Με τίποτα δεν το αφήνει!!🤪🤪Αλλά σαν το πρώτο μου μωρό που άνοιγε διάπλατα το στόμα ,ότι και να έδινα..οχι δεν είναι!!Πολύ θα το ήθελα αλλά δεν είναι κάθε μέρα του Αι Γιαννιού!!Εκεί χαιρόμουν να το ταισω!Και κάτι μερίδες που κατέβαζε!Τώρα μετραω τα κουταλάκια να ξέρω ότι έφαγε τα 10 που θέλει και ο γιατρός να είμαι οκ!🤪🤪Βέβαια ο πρώτος θηλαζε και έπαιρνε και μπιμπερό.. Ίσως παίζει ρόλο!Γιατί τα 2 μικρότερα θηλάζουν αποκλειστικά.. Και ο δεύτερος ήταν δύσκολος!Το μωρό τώρα τα πάει ξεκάθαρα καλύτερα από τον μικρό μου γιο!Για να δούμε!!

Καλησπέρα στην παρέα! Μια χαρά σας βρίσκω όλες με την έναρξη των  στερεών! Εύχομαι να πηγαίνει και ακόμα καλύτερα με τον καιρό! 

@Anna1986 δεν σε πρόλαβα με την ενδοεπικοινωνία, αλλά συντάσσομαι με @Fay_. Είμαι σίγουρη ότι θα τη βολευτείς πολύ! Χαρά στο κουράγιο σου για το πασχαλινό τραπέζι με 3 παιδιά 😂

@Nasiadελπίζω να συνέλθει πλέον ο μικρούλης σου. 

Κορίτσια, εγώ έπαθα χτες μια λαχτάρα: έχουμε έρθει Καλαμάτα για Πάσχα (δεν συζητώ το κουβάλημα και να φανταστείτε ότι έχω ήδη βασικά πράγματα από την τελευταία φορά που ήρθαμε (παρκοκρέβατο, μπάνιο, αλλαξιερα, κρέμες κλπ) και χτες πάω να τον αλλάξω και βλέπω τα ποδαράκια του να έχουν γεμίσει μικρά μπιμπικάκια. Έχει αρκετή ζέστη εδώ και γενικά ζεσταίνεται ο δικός μου και φούντωσε το παιδί. Έμαθα λοιπόν και τη "δρωτσίλα", όπως είπε η παιδίατρος. Να σας ρωτήσω λοιπόν: πώς τα ντύνετε πλέον τα δικά σας; Σκέφτομαι ότι είναι πολύ νωρίς για μόνο εσώρουχο και καλτσάκια..να αφαιρέσω ίσως το εσώρουχο να είναι μόνο με το φορμάκι; τι νομίζετε; Ξέχασα να ρωτήσω την παιδίατρο μέσα στον πανικό μου..

Εύχομαι σε όλες καλή Ανάσταση με υγεία και ό,τι επιθυμείτε ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια! @mary_33 εγώ πλέον ναι δεν τους βάζω εσωτερικό φορμάκι ειδικά μέσα στο σπίτι. Χθες τους πήγαμε βόλτα το μεσημεράκι και μπήκαν στο αμάξι (χθες είχε τρελή ζέστη στην Αθήνα 🥵) κάποια στιγμή βλέπω τον έναν να έχει αναψοκοκκινίσει λέω θα πάθει τίποτα το μωρό καλέ. Και του έβγαλα τις καλτσουλες που του είχα τον άφησα με γυμνά πατουσάκια τον είδες πως αμέσως χάρηκε. Λέω που να έρθουν και οι καύσωνες..

Κορίτσια όσες ξεκινήσατε τις στερεές με το νερό πως τα πάτε; Πίνουν με ευχαρίστηση; Εγώ δεινοπαθώ για να πιουν τρεις γουλιές μετά το φαΐ.. 

Καλησπέρα! Εμείς εδώ στα βόρεια έχουμε ακόμη δροσιά οπότε τού φοράω φανελάκι με κοντό μανίκι και φορμακι λεπτό και είναι μια χαρά δεν δείχνει δείγματα ότι ζεσταίνεται!

@Fay_ εμένα ο δικός μου το νερό το λατρέψε πίνει σαν να διψάει!! Και ανάμεσα στις κουταλιές του δίνω και μέσα στη μέρα διάσπαρτα και πάντα πίνει αρκετό. Προσπάθησε να τους δίνεις συχνά να το μαθαίνουν. 

@Anna1986 κ εμένα πίνει κανονικά μετά το γάλα του η θηλάζει λίγο. Τετάρτη μέρα σήμερα και ότι πάει βελτιώνεται αλλά ακόμη δεν μπορώ να πω ότι τρώει ποσότητα. Σήμερα το ζύγισα πριν και μετά και είχε φάει 30γρ αλλά ήταν πολυ πεινασμένος και κουρασμένος και δεν είχε υπομονή ενω χθες είχε φάει παραπάνω. Εμείς απο εβδομάδα θα αρχίσουμε και κοτόπουλο και μου είπε πως μετά από το κοτόπουλο θα βάλουμε σιγά σιγά και τα φρούτα.

Όπως ακριβώς τα λέτε είναι κορίτσια, ο κάθε γιατρός τα δικά του!! 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...