Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

help plz!!!

Recommended Posts

βοηθανε ολοι στο σπιτι,απο τοτε που ηταν νεογεννητο η μικρη.αφου ηταν σαν να ειχα ενα μωρακι και τρεις ντανταδες μαζι μου.στα πρωτα ειχα κουραστει περισσοτερο απο οτι στην μικρη μου.τωρα εχουν αρχισει τα δυσκολα που ειναι τσαουσα και εχει αποψη για ολα ,το μικρο μας.οταν θα εχετε τα παιδακια σας θα δεις ποσο θα σου αρεσει και θα θες και αλλο,μετα.εγω εχω φαει τον αντρα μου να κανουμε και τεταρτο παιδι αλλα δεν θελει λογω κρισης!!!!ουφ!χαρειτε την εγκυμοσυνη σας κοριτσια .δεν υπαρχει καλυτερο!!!φιλακιαα και να προσεχετε!ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 182
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

fantazomai ta agorakia 8 thn perimenoun pws k pws thn aderfoula san kainourgio paixnidi!marianna m na ta kanoun pano tous oxi mono oi manoules n agxononte.esu to eides to filo?egw n pw thn amartia m exw megalh agonia th 8a einai to bouboukaki m!!!

δεν το εχω δει ακομα.ελπιζω να φανει κατι τη δευτερα αν και νομιζω οτι ειναι ακομα νωρις.κι εγω θελω να μαθω τι ειναι να αρχισω να πλεκω καμια κουβερτουλα.πηγα να παρω κατι εξετασεις σημερα (ευτυχως ολα καλα) και ειδα μια μπεμπουλα ολο τρελα.με την ροζ κουβερτουλα και εκανε κατι γελακια.κουνιοταν μονης στο καλαθακι και γελαγε.αχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!

GLAEp3.png

βρε κοριτσια να ρωτησω κατι?οταν πηρα την εξεταση για μεσογειακη μου ειπαν οτι εχω αναιμια οχι το στιγμα αλλα πρεπει οπωσδηποτε να εξεταστει και ο αντρας μου.κανει κι αυτος και του ειπαν οτι ειναι ενταξει αλλα πρεπει να εξεταστουν οι γονεις μου και να παρω σιδηρο.τι γινεται?:shock: απο τη στιγμη που δεν εχουμε το στιγμα γιατι να κανουν και οι δικοι μου εξετασεις?προσπαθω να βρω τον γιατρο μου αλλα ειναι σε γεννα αυτη τη στιγμη.εχω αγχωθει και δεν ξερω τι να σκεφτω:cry:.μεχρι τη δευτερα που εχω ραντεβου θα λιωσω!!!!αν ξερετε κατι ή αν εχει τυχει σε κανεναν πειτε μου σας παρακαλω.

GLAEp3.png

Διαφημίσεις

ligo akyro mou fenete n eksetastoun oi goneis sou.alla malon to kanoun gia na doun an einai klironomikh h anaimia h epiktith(douleua s farmakeio k kserw kati psiloiatrika).afou den einai to stigma 8a pareis to sidiro sou k ola kala agaph mou,fae k mosxaraki episis verikoka apoksiramena k amigdala oma einai plousies piges sidirou.egw den trow kokkino kreas k prospa8w n faw tetia.bebea o giatros kserei para pano.tr ti m ekanes?esu mia xara eisai egw akoma den exw kanei kamia eksetash.gamoto

n2dYp2.png

ligo akyro mou fenete n eksetastoun oi goneis sou.alla malon to kanoun gia na doun an einai klironomikh h anaimia h epiktith(douleua s farmakeio k kserw kati psiloiatrika).afou den einai to stigma 8a pareis to sidiro sou k ola kala agaph mou,fae k mosxaraki episis verikoka apoksiramena k amigdala oma einai plousies piges sidirou.egw den trow kokkino kreas k prospa8w n faw tetia.bebea o giatros kserei para pano.tr ti m ekanes?esu mia xara eisai egw akoma den exw kanei kamia eksetash.gamoto

λες βρε κοπελα μου?αναιμια εχει και η μανα μου το ξερω σιγουρα.προσπαθω να τρωω φακες, μοσχαρακι και οτι αλλο βρω πλουσιο σε σιδηρο αλλα τα χαπια δεν νομιζω να τα αποφυγω.σε ποια εβδομαδα εισαι και δεν εχεις κανει εξετασεις?εμενα με εβαλε απο την αρχη και εκανα.

GLAEp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!

ολα καλα με τις εξετασεις.εκανα και την αυχενικη.ο υπερηχος καλος ηατν μου ειπαν, τωρα θα περιμενουμε και PAPP A για ολοκληρωμενη εικονα.μεγαλωσε το μπεμπακι.ειναι 16 εκατοστα και πητ τελικα εχω 24/4/2012.παλι κουνιοταν,ακουσαμε και καρδουλα.δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο χαρουμενη ειμαι.

πολλες ευχες στα μωρακια σας και σε εσας.

GLAEp3.png

kalhmera koukla!!polu xairomai gia to bebaki pou megalwnei.egw ekana tis eksetaseis mou mises sto ika mises se eksoteriko iatro,apo to ika 8a parw kapies shmera to mesimeri k kapies se 25 hmeres k tis eksoterikes se mia evdomada oi opies kostizoun 165 euro.asta na pame opote 8a doume.egw yperixo s mia evdomada to ninaki m.ax re marianna m den kserw an pa8eneis to idio,oso pernane oi meres to agapaw pio polu.

n2dYp2.png

Διαφημίσεις

kalhmera koukla!!polu xairomai gia to bebaki pou megalwnei.egw ekana tis eksetaseis mou mises sto ika mises se eksoteriko iatro,apo to ika 8a parw kapies shmera to mesimeri k kapies se 25 hmeres k tis eksoterikes se mia evdomada oi opies kostizoun 165 euro.asta na pame opote 8a doume.egw yperixo s mia evdomada to ninaki m.ax re marianna m den kserw an pa8eneis to idio,oso pernane oi meres to agapaw pio polu.

κι εγω το παθαινω αυτο και καθε φορα που το βλεπω στον υπερηχο ανακουφιζομαι που ειναι καλα και απο την αλλη μου ρχεται να παρω την οθονη αγκαλια και να τη φιλαω ολη την ωρα.οταν ειμαι ξαπλωμενη χαιδευω συνεχεια την κοιλια μηπως και με καταλαβει.φαντασου οταν γεννηθουν τι θα τα κανουμε.:Dεχουμε τρελαθει απο τωρα με τα μπεμπακια.

GLAEp3.png

καλημερα κοριτσι μου!!!οι εξετασεις σου βγηκαν?πως εισαι σημερα?εγω μολις συνειδητοποιησα οτι μπηκα στον τεταρτο μηνα.πως περναει ετσι ο καιρος καλε?εβγαλα παλι κατι καφε υγρα και τα κανα πανω μου.εκανα υπερηχο και το μπεμπακι ολα καλα.μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι απο το ζορισμα που εχω για να κανω εμετο.αχ αυτες οι αναγουλες :twisted::twisted::twisted:!!!!!

εγω sidimire μου για καλη μου τυχη δουλευω απο το σπιτι.ειμαι λογιστρια κι εχω εδρα το σπιτι των γονιων μου.οποτε θα το εχω συνεχεια μαζι μου.αν χρειαστει να βγω θα το αφηνω για λιγο στη μανα μου.

GLAEp3.png

ela marianna m,molis gurisa apo ekso,eixa ksexasei to laptop anoixto.peira k tis eksetaseis oles einai teleies,eutixos k emena m efuge ena agxos.egw th deutera exw uperhxo pali ksereis agxos gia to an einai ola ok.egw aimataki ka8olou.tr pou eisai ston 4o to ninaki exei desei opos lene.mn agxonese ka8olou tourbo to bebaki sou.ante me to kalo na megalwsei k to diko mou.egw douleua s farmakeio 3 xronia alla den polu paleuotan thxeri pou exeis dikh sou douleia k boreis na thn elegxeis k na exeis to mwro mazi.egw kanonika eimai maser opote apofasisa me to pou gennisw n ksanaarxisw ta masaz katoikon tis wres pou 8a einai o antras mou spiti gia n tou afinw to mwro.den 8elw na to afisw se pe8era.

n2dYp2.png

μπραβο sidimire!!!και ο υπερηχος τελειος θα ειναι.θα το δεις και πιο μεγαλο τωρα.εμενα η πεθερα μου πεταξε την εξης ατακα:ευτυχως εχεις και τη μανα σου να σε βοηθαει με το μωρο!!!!!οποτε με απαλλαξε.χααχαχαχαχαα.η μανα μου βεβαια μενει μιση ωρα μακρια απο εμας αλλα δεν με πειραζει.

GLAEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...