Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Winnie7 είπε:

Ηταν η 5η μου προσπάθεια. Οι υπολοιπες ήταν μια βιοχημική , δυο αρνητικές και μια παλίνδρομη πάλι τον Ιούλιο. 😒 εχω απογοητευτεί τόσο πολύ, συνέχεια κλαίω. 

Στο έμβρυο/Σις είσαι και εσύ ; 

Ναι εμβρυογέννεσις. Σε παρακαλώ μη το προκαταβάλεις ακόμα. Δώσε χρόνο για την επαναληπτική χοριακη σου.

• Λυπημένη/-ος 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2024

Recommended Posts

Γενικά ας ακούμε τους γιατρούς! (είπα εγώ που αμφισβητώ τα πάντα😭) Έχετε στο μυαλό σας ότι οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας! Σπανίως συμβαίνουν κακοτοπιές και ΠΑΝΤΑ είναι για καλό! 💗

Εγώ έκανα και περίδεση αυτές τις ημέρες λόγω κωνοειδούς εκτομής που έχω κάνει στο παρελθόν ( έκοψα τράχηλο λόγω hpv) παρόλο που ο τράχηλός που μου έμεινε είναι 3,6 εμπιστεύτηκα τον γιατρό. Επίσης η αυχενική μου έβγαλε 1/4 πιθανότητες για περιορισμό ανάπτυξης εμβρύου πριν τις 37 εβδομάδες (!) στο οποίο ο γιατρός μου είπε να μη δίνω σημασία…

πφφφφ Εμπιστευόμαστε…. ομμμμ 🙏

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 192
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, DimitraGAP είπε:

Γενικά ας ακούμε τους γιατρούς! (είπα εγώ που αμφισβητώ τα πάντα😭) Έχετε στο μυαλό σας ότι οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας! Σπανίως συμβαίνουν κακοτοπιές και ΠΑΝΤΑ είναι για καλό! 💗

Εγώ έκανα και περίδεση αυτές τις ημέρες λόγω κωνοειδούς εκτομής που έχω κάνει στο παρελθόν ( έκοψα τράχηλο λόγω hpv) παρόλο που ο τράχηλός που μου έμεινε είναι 3,6 εμπιστεύτηκα τον γιατρό. Επίσης η αυχενική μου έβγαλε 1/4 πιθανότητες για περιορισμό ανάπτυξης εμβρύου πριν τις 37 εβδομάδες (!) στο οποίο ο γιατρός μου είπε να μη δίνω σημασία…

Πόνεσε η περίδεση?

Τώρα είσαι ξάπλα?

Μόλις γύρισα από την αυχενική.

Όλα καλά, και με το αίμα που ανησυχούσα τρέφεται μια χαρά το μωρό. Όντως είναι μια εβδομάδα μεγαλύτερο. Πήτ μου δίνει 30 Οκτωβρίου. Μάλλον αγόρι. 

Είδε τα πόδια μου γιατί φορούσα κοντό παντελόνι μου τα έπιασε κ μου λέει είναι πολύ πρησμένα να ενημερώσεις τον γιατρό σου. Αυτά τα νέα μας

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 1

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

14 ώρες πρίν, DimitraGAP είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! 

εμενα όταν μ βγήκε η αυτή πιθανότητα στο πρώτο μου μωρό με την ανάπτυξη μ είχε δώσει ασπιρίνη προληπτικά. 

11 ώρες πρίν, Ζαχαρωτο είπε:

Πόνεσε η περίδεση?

Τώρα είσαι ξάπλα?

Μόλις γύρισα από την αυχενική.

Όλα καλά, και με το αίμα που ανησυχούσα τρέφεται μια χαρά το μωρό. Όντως είναι μια εβδομάδα μεγαλύτερο. Πήτ μου δίνει 30 Οκτωβρίου. Μάλλον αγόρι. 

Είδε τα πόδια μου γιατί φορούσα κοντό παντελόνι μου τα έπιασε κ μου λέει είναι πολύ πρησμένα να ενημερώσεις τον γιατρό σου. Αυτά τα νέα μας

Μπράβο κορίτσι μου πολύ ωραία νέα!! Άντε πάει κ αυτό το άγχος…

εγω έχω αύριο άντε να δούμε 

On 17/4/2024 at 7:19 ΠΜ, RouLou1 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! 

εμενα όταν μ βγήκε η αυτή πιθανότητα στο πρώτο μου μωρό με την ανάπτυξη μ είχε δώσει ασπιρίνη προληπτικά. 

Μπράβο κορίτσι μου πολύ ωραία νέα!! Άντε πάει κ αυτό το άγχος…

εγω έχω αύριο άντε να δούμε 

Καλησπέρα πως πήγε η αυχενική 

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

γεια σας κορίτσια μου 

ολα ήταν μια χαρά οι μετρήσεις πολύ καλύτερες από την πρώτη μου εγκυμοσύνη!!! 

απλα λόγο ότι έκανα πίεση στην πρώτη εγκυμοσύνη αυξήθηκαν οι πιθανότητες να πάθω κ τώρα όποτε θα αρχίσωμάλλον ασπιρίνη προληπτικά

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!Πως είστε; Εγώ βρίσκομαι στην 15 εβδομάδα εγυμοσυνης... Έχουμε κάνει αυχενική, όλα τα αποτελέσματα εξαιρετικά δόξα το Θεό.Τωρα συμπτώματα... Οι πολλές ναυτίες και εμετοί έφυγαν η αλήθεια είναι αργά αργά.... Πάνω που έφυγαν κόλλησα Γρίπη τύπου β... είμαι στην 13 μέρα και ακόμα έχω φλεμματα, μπούκωμα και μυξες πολλες...Ενα σύμπτωμα που έχω είναι βάρος,και καουρα στο στομάχι, υπνηλία και κόπωση....Αντε να περάσει και η γρίπη ταλαιπωρήθηκα πολύ . Κάποια άλλη κοπέλα με παρόμοια η και διαφορετικά συμπτώματα;

On 20/4/2024 at 7:56 ΠΜ, RouLou1 είπε:

Καλημέρα κορίτσια πως είστε;; μου τηλεφώνησε η γιατρος να αρχίσω ασπιρίνη γιατί έχουμε το ρίσκο της προεκλαμψιας 

Ευτυχώς που το είδε ο γιατρός και προσέχετε από τώρα.

3 ώρες πρίν, ElriaDim είπε:

Γεια σας κορίτσια!Πως είστε; Εγώ βρίσκομαι στην 15 εβδομάδα εγυμοσυνης... Έχουμε κάνει αυχενική, όλα τα αποτελέσματα εξαιρετικά δόξα το Θεό.Τωρα συμπτώματα... Οι πολλές ναυτίες και εμετοί έφυγαν η αλήθεια είναι αργά αργά.... Πάνω που έφυγαν κόλλησα Γρίπη τύπου β... είμαι στην 13 μέρα και ακόμα έχω φλεμματα, μπούκωμα και μυξες πολλες...Ενα σύμπτωμα που έχω είναι βάρος,και καουρα στο στομάχι, υπνηλία και κόπωση....Αντε να περάσει και η γρίπη ταλαιπωρήθηκα πολύ . Κάποια άλλη κοπέλα με παρόμοια η και διαφορετικά συμπτώματα;

Περαστικά ρε κορίτσι.

Πρέπει να έχεις περάσει πολύ δύσκολα. Πονάει το σώμα κ το κεφάλι από την γρίπη? Από συμπτώματα ένα έχω να πω. Με τέτοια πίεση στην εξαγωγή το Σάββατο μάτωσε ο λαιμός μου. Απλά Απο τις 3 εξαγωγές έχω πέσει στην μια την ημέρα.Αλλά όλη μέρα είμαι χάλια έχω περίεργη γεύση στο στομα.

κορίτσια εάν επιτρέπετε θα γεννήσετε σε δημόσιο ή ιδιωτικό 

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

3 ώρες πρίν, Ζαχαρωτο είπε:

Περαστικά ρε κορίτσι.

Πρέπει να έχεις περάσει πολύ δύσκολα. Πονάει το σώμα κ το κεφάλι από την γρίπη? Από συμπτώματα ένα έχω να πω. Με τέτοια πίεση στην εξαγωγή το Σάββατο μάτωσε ο λαιμός μου. Απλά Απο τις 3 εξαγωγές έχω πέσει στην μια την ημέρα.Αλλά όλη μέρα είμαι χάλια έχω περίεργη γεύση στο στομα.

Τι εξαγωγή; Δοντιών; Μπερδεύτηκα λίγο...Η γρίπη β την πέρασα πιο δύσκολα απο το  κορονοιο!!! Αρχικά πυρετος και ρίγος για ενα βράδυ ολόκληρο... μετά κόπωση, μπούκωμα φλεμματα μυξες ..... Άσχημο.Και αργεί να περάσει ειμαι στη 13 μέρα και ακομα βουλωνει η μύτη μου... Πρώτα ο Θεός σε ιδιωτική κλινική κοντά στην περιοχή μου.

4 ώρες πρίν, ElriaDim είπε:

Τι εξαγωγή; Δοντιών; Μπερδεύτηκα λίγο...Η γρίπη β την πέρασα πιο δύσκολα απο το  κορονοιο!!! Αρχικά πυρετος και ρίγος για ενα βράδυ ολόκληρο... μετά κόπωση, μπούκωμα φλεμματα μυξες ..... Άσχημο.Και αργεί να περάσει ειμαι στη 13 μέρα και ακομα βουλωνει η μύτη μου... Πρώτα ο Θεός σε ιδιωτική κλινική κοντά στην περιοχή μου.

Εξαγωγή εννοώ τον εμετό.χαχαχα.

Εύχομαι γρήγορα να περάσει αυτή η ταλαιπωρία.και τώρα που είσαι έγκυος πρέπει να είναι ακόμα πιο δύσκολα 

• Χαχα 2

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

Διαφημίσεις

21 ώρες πρίν, ElriaDim είπε:

Γεια σου κορίτσι μου κ περαστικά εύχομαι σύντομα καλά από τη γρίπη!! 

εγω είμαι 14εβ ακριβώς σήμερα οι πολλες ναυτίες αναγούλες εμετοί πέρασαν, την προηγούμενη εβδομάδα είχα 2φ σε όλη την εβδομάδα…12η εβ νομίζω άρχισαν να υποχωρούν!! Μακάρι από τώρα να είμαστε ολες καλύτερα!!! 

17 ώρες πρίν, Ζαχαρωτο είπε:

Περαστικά ρε κορίτσι.

Κ εγώ ιδιωτικό κορίτσι μου 

2 ώρες πρίν, RouLou1 είπε:

Γεια σου κορίτσι μου κ περαστικά εύχομαι σύντομα καλά από τη γρίπη!! 

εγω είμαι 14εβ ακριβώς σήμερα οι πολλες ναυτίες αναγούλες εμετοί πέρασαν, την προηγούμενη εβδομάδα είχα 2φ σε όλη την εβδομάδα…12η εβ νομίζω άρχισαν να υποχωρούν!! Μακάρι από τώρα να είμαστε ολες καλύτερα!!! 

Κ εγώ ιδιωτικό κορίτσι μου 

Είμαι στην 12 έχω καθημερινά από έναν η κανέναν αλλά με μεγάλη ταλαιπωρία.

Ανυπομονώ να μπω στην 14η

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

18 ώρες πρίν, Ζαχαρωτο είπε:

Είμαι στην 12 έχω καθημερινά από έναν η κανέναν αλλά με μεγάλη ταλαιπωρία.

Ανυπομονώ να μπω στην 14η

Σιγά σιγά θα υποχωρούν!!! Υπομονή δεν έχει κάτι άλλο δυστυχώς. Εγώ σήμερα είχα ένα επεισόδιο αλλά πιστεύω καθώς προχωρούμε στο β τρίμηνο θα είμαστε καλύτερα  

Υπομονή κορίτσια όντως μπαίνοντας στον 4ο μήνα υποχωρούν τα συμπτώματα εμετού...Που θα πάει θα περάσουν.Εγω μετά την αυχενική έκανα καλλιέργεια ούρων και κολπικού, πριν απο ένα μήνα και είχα σταφυλόκοκκο στα ούρα, πήρα αντιβίωση και τώρα μεταφέρθηκε στον κολπο... Οπότε ξανά αντιβίωση.... ευτυχώς η γρίπη β πέρασε.... Επίσης σήμερα το πρωί καθως σκουπιστηκα είχα εκκρίσεις διάφανες με καφέ αίμα.... κάλεσα αμέσως τη γιατρό και μου ξεκινάει μαγνήσιο.Μεχρι πριν έπαιρνα μόνο Filicine & Πέρασα μια τρομάρα... βρίσκομαι κ εκτός της περιοχής μου κ έτσι πήγα σε αλλη γιατρό προληπτικά να ακούσουμε το νινι... ευτυχώς όλα καλά!Εσεις αποτε περνετε μαγνήσιο η σιδηρο η ασβέστιο; Είχε κάποια απο εσας κάποια κολπική έκκριση;

1 ώρα πρίν, ElriaDim είπε:

Υπομονή κορίτσια όντως μπαίνοντας στον 4ο μήνα υποχωρούν τα συμπτώματα εμετού...Που θα πάει θα περάσουν.Εγω μετά την αυχενική έκανα καλλιέργεια ούρων και κολπικού, πριν απο ένα μήνα και είχα σταφυλόκοκκο στα ούρα, πήρα αντιβίωση και τώρα μεταφέρθηκε στον κολπο... Οπότε ξανά αντιβίωση.... ευτυχώς η γρίπη β πέρασε.... Επίσης σήμερα το πρωί καθως σκουπιστηκα είχα εκκρίσεις διάφανες με καφέ αίμα.... κάλεσα αμέσως τη γιατρό και μου ξεκινάει μαγνήσιο.Μεχρι πριν έπαιρνα μόνο Filicine & Πέρασα μια τρομάρα... βρίσκομαι κ εκτός της περιοχής μου κ έτσι πήγα σε αλλη γιατρό προληπτικά να ακούσουμε το νινι... ευτυχώς όλα καλά!Εσεις αποτε περνετε μαγνήσιο η σιδηρο η ασβέστιο; Είχε κάποια απο εσας κάποια κολπική έκκριση;

Ρε κορίτσι τι έχεις πάθει? Όλα μαζί σε βρήκαν εύχομαι να είναι κ το τελευταίο.

Εγώ μαγνήσιο στην πρώτη εγκυμοσύνη ξεκίνησα από τον τρίτο μήνα λόγω πολλών πόνων.

Για εκκρίσεις δεν είχα. Αλλά είχε η αδερφή μου. Κ της είχαν πει επειδή είναι καφέ να μην ανησυχεί κ ότι είναι παλιό αιμα

• Λουλούδια 1

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...