Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Κάναμε εξειδικευμένες εξετάσεις για το σπερμα και παραπάνω απ ότι είχε πει ο γιατρός και δε φαίνεται να υπάρχει κάποιο θέμα. Ηταν κάποιες τιμές οριακές κ με είχαν προβληματίσει αλλά με είχαν πάρει από το εμβρυολογικό κ είχαν πει πως δεν υπάρχει θέμα με τον κατακερματισμό κ οξειδωτικό στρες που ήταν κάπως περίεργες οι τιμές σύμφωνα με τις τιμές αναφοράς. Αν κάποια κοπέλα γνωρίζει εξειδικευμένο ανδρολόγο που προτείνει, μπορεί να μου στείλει pm.

Γενικά πάντως αν δεν καπνίζει κάνει μια νορμάλ διατροφή Κ περνει βιταμίνες δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι το σπέρμα όταν όλες οι εξετάσεις είναι καλές . Αν ήταν οριακά τα αποτελέσματα δεν νομίζω πως πρέπει να χάσετε χρόνο προς τα εκεί . 

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Κάναμε εξειδικευμένες εξετάσεις για το σπερμα και παραπάνω απ ότι είχε πει ο γιατρός και δε φαίνεται να υπάρχει κάποιο θέμα. Ηταν κάποιες τιμές οριακές κ με είχαν προβληματίσει αλλά με είχαν πάρει από το εμβρυολογικό κ είχαν πει πως δεν υπάρχει θέμα με τον κατακερματισμό κ οξειδωτικό στρες που ήταν κάπως περίεργες οι τιμές σύμφωνα με τις τιμές αναφοράς. Αν κάποια κοπέλα γνωρίζει εξειδικευμένο ανδρολόγο που προτείνει, μπορεί να μου στείλει pm.

Ο χρόνος με φοβίζει κυρίως. Αλλ θέματα που να γνωρίζω τουλάχιστον δεν έχω. Είχαμε το μικροβιωμα και πήρα αγωγή. Σκέφτομαι μήπως δε καταφέρω ή δε προλάβω να μαζέψω άλλα ωάρια. Τουλάχιστον ρώτησα και μου είπαν πως μπορώ να κάνω ωοληψια στον επόμενο κύκλο οπότε θα αφήσω αυτόν να περάσει κ θα συνεχίσω. 

Καλά θα κάνεις . Βέβαια θα προλάβεις μην το συζητάς . Γενικά το θέμα χαμηλή αμη απτά 33 δείχνει μια εικόνα ότι το θέμα υγιές έμβρυο θα είναι δύσκολη υπόθεση δείχνει μια δυσκολία .. πρέπει να αυξήσεις τις πιθανότητες με το να μαζέψεις πιο πολλά έμβρυα μην φοβάσε το μόνο πρόβλημα είναι να μην χάσεις το κουράγιο σου όλα τα άλλα μην τα φοβασε 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2024

Recommended Posts

Εγώ κορίτσια θα γεννήσω Πέμπτη η Παρασκευή, δε μπορούμε να το αφήσουμε περισσότερο δυστυχως θα ειμαη 36+4 ή 36+5. Έχει μείνει στάσιμο στην ανάπτυξη το πόδι κ το αμνιακό μειώθηκε αλλά όχι πολύ είναι στα φυσιολογικά. Καρδιοτοκογραφο κάνω κάθε 2 μερες κ ευτυχως είναι μια χαρά! Αύριο θα πάω γιατρο κ αύριο θα δούμε ποτέ κ πως προχωράμε. Αν έχω έστω κάποια διαστολή κ μαλακό τράχηλο θα προσπαθήσουμε φυσιολογικά δεδομένου ότι είχα έναν τοκετό πολύ εύκολο στον γιο μου. Αν είναι κλειστά όλα εκεί θα πάμε με καισαρικη 

• Λουλούδια 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 192
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, RouLou1 είπε:

Εγώ κορίτσια θα γεννήσω Πέμπτη η Παρασκευή, δε μπορούμε να το αφήσουμε περισσότερο δυστυχως θα ειμαη 36+4 ή 36+5. Έχει μείνει στάσιμο στην ανάπτυξη το πόδι κ το αμνιακό μειώθηκε αλλά όχι πολύ είναι στα φυσιολογικά. Καρδιοτοκογραφο κάνω κάθε 2 μερες κ ευτυχως είναι μια χαρά! Αύριο θα πάω γιατρο κ αύριο θα δούμε ποτέ κ πως προχωράμε. Αν έχω έστω κάποια διαστολή κ μαλακό τράχηλο θα προσπαθήσουμε φυσιολογικά δεδομένου ότι είχα έναν τοκετό πολύ εύκολο στον γιο μου. Αν είναι κλειστά όλα εκεί θα πάμε με καισαρικη 

@Roulou καλή επιτυχία, όλα να πάνε καλά! Με το καλό το μωράκι!!!!!

On 24/9/2024 at 10:52 ΜΜ, RouLou1 είπε:

Κορίτσι μου πώς είσαι; Όλα θα πάνε καλά μην αγχώνεσαι! Το μωράκι σου είναι έτοιμο. Θα το κρατήσεις στην αγκαλιά σου και θα ξεχάσεις κάθε άγχος. Εύχομαι τα καλύτερα από τα βαθύ της καρδιάς μου ❤️

κορίτσια μου γεια σας γεννήσαμε την Πέμπτη  ένα κοριτσάκι πανέμορφο 2200 τελικά!! Στις 16:29! Όλα πήγαν πολύ καλά!! Γέννησα φυσιολογικά σε 7 ωρες!!! Βγήκε μόνο του ούτε εσπρωξα!! Περιμέναμε την παιδίατρο αλλά τελικά το γέννησα χωρις την παιδίατρο τελικά 😂

ειμαι χαρούμενη π όλα πήγαν καλά εξελίχθηκαν όλα τέλεια οπως περιμέναμε κ οπως  θέλαμε!

Τελικά έχω ένα πολύ δυνατό μωρό!! 💕💕💕

το έβαλαν θερμοκοιτίδα για λιγες ώρες

• Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, RouLou1 είπε:

κορίτσια μου γεια σας γεννήσαμε την Πέμπτη  ένα κοριτσάκι πανέμορφο 2200 τελικά!! Στις 16:29! Όλα πήγαν πολύ καλά!! Γέννησα φυσιολογικά σε 7 ωρες!!! Βγήκε μόνο του ούτε εσπρωξα!! Περιμέναμε την παιδίατρο αλλά τελικά το γέννησα χωρις την παιδίατρο τελικά 😂

ειμαι χαρούμενη π όλα πήγαν καλά εξελίχθηκαν όλα τέλεια οπως περιμέναμε κ οπως  θέλαμε!

@RouLou1 Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου, να είναι πάντα γερό και καλότυχο!!!

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

• 2 εβδομάδες μετά...
On 1/10/2024 at 11:21 ΠΜ, RouLou1 είπε:

Πολλά συγχαρητήρια καλή μου! Μόνο τέτοια να ακούμε!!! Να σου ζήσει να την χαίρεσαι και να είναι καλότυχη! Πως τα πάτε τώρα; Είναι εύκολο μωράκι;

Έχω γεννήσει και εγώ στις 09 του Οκτωβρίου ένα πανέμορφο αγοράκι 3320kg. Ήμουν 38+3 μέρες. Τελευταία στιγμή με έκαναν καισαρική. Είχαν σπάσει τα νερά αλλά περνούσαν οι ώρες και δεν είχα διαστολή. Βασανίστηκα αρκετά αλλά τώρα άρχισα να νιώθω καλύτερα. Βλέπω τον γιο μου και τα ξεχνάω όλα. 

• Μου αρέσει 1

On 19/10/2024 at 10:54 ΜΜ, White_Rose είπε:

Πολλά συγχαρητήρια καλή μου! Μόνο τέτοια να ακούμε!!! Να σου ζήσει να την χαίρεσαι και να είναι καλότυχη! Πως τα πάτε τώρα; Είναι εύκολο μωράκι;

Έχω γεννήσει και εγώ στις 09 του Οκτωβρίου ένα πανέμορφο αγοράκι 3320kg. Ήμουν 38+3 μέρες. Τελευταία στιγμή με έκαναν καισαρική. Είχαν σπάσει τα νερά αλλά περνούσαν οι ώρες και δεν είχα διαστολή. Βασανίστηκα αρκετά αλλά τώρα άρχισα να νιώθω καλύτερα. Βλέπω τον γιο μου και τα ξεχνάω όλα. 

Να σου ζησει!!! Θα έχει ίδια μέρα γενέθλια με τον μεγάλο μου τον γιο.

Οταν λες βασανίστηκες; Κατά τη διάρκεια του τοκετού ή μετά;;

Καλησπέρα σε όλες!

Παρολίγον μανούλα Οκτωβρίου αλλά η μπουμπού μας είχε άλλα σχέδια και ήρθε στα τέλη του Σεπτέμβρη.

Θέλω να σας ρωτήσω αν είχε καμιά σας θέμα με την χολή στην εγκυμοσύνη ή αν έχει κάνει ercp

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , LenakiLenio είπε:

Καλησπέρα σε όλες!

Παρολίγον μανούλα Οκτωβρίου αλλά η μπουμπού μας είχε άλλα σχέδια και ήρθε στα τέλη του Σεπτέμβρη.

Θέλω να σας ρωτήσω αν είχε καμιά σας θέμα με την χολή στην εγκυμοσύνη ή αν έχει κάνει ercp

Καλησπέρα κοριτσι μου, εγω είμαι από τις μανούλες Νοεμβρίου. Εμφάνισα πριν 2 βδομαδες περίπου θέμα και συγκεκριμένα χολοσταση κύησης. Είμαι υπο στενή παρακολούθηση και μάλλον θα γεννήσω στις 34 εβδομάδες γιατί μετά ο γιατρός το θεωρεί ρίσκο (είναι και δίδυμα) προς το παρόν παίρνω ursofalk. Ercp δεν ξέρω τι είναι. Εσυ τι θέμα είχες; 

Εγώ είχα κάνει αφαίρεση χολής πριν 3 χρόνια αλλά από τις αρχές της εγκυμοσύνης είχα κολικούς, αφόριτο πόνο και εμετούς όπως και πριν εγχειριστώ. Ένας μεγάλος κολικός με οδήγησε στα επείγοντα και εκεί μου βρήκαν ότι έχω μια πετρούλα κολλημένη στον χοληδόχο πόρο που μάλλον είχε φύγει πριν κάνω εγχείρηση. Πέρασα όλη την εγκυμοσύνη με άλυπη διατροφή και φόβο μην με πιάσει πόνος αλλά τις τελεταίες μέρες παρόλο που προσέχω το ίδιο πονάω συχνά.

Εν τέλη η λύση στο πρόβλημα είναι να γίνει μια μικροεπέμβαση που ονομάζεται ercp και είναι κάτι σαν γαστροσκόπηση, θα σπρώξουν την πετρούλα να φύγει αλλά με έχει πιάσει φόβος ούσα μανούλα πλέον και θέλω να βρω αν έχει κάνει κάποιος αυτήν την επέμβαση να μου πει λίγο τι παίζει.

1 hour ago, LenakiLenio είπε:

Εγώ είχα κάνει αφαίρεση χολής πριν 3 χρόνια αλλά από τις αρχές της εγκυμοσύνης είχα κολικούς, αφόριτο πόνο και εμετούς όπως και πριν εγχειριστώ. Ένας μεγάλος κολικός με οδήγησε στα επείγοντα και εκεί μου βρήκαν ότι έχω μια πετρούλα κολλημένη στον χοληδόχο πόρο που μάλλον είχε φύγει πριν κάνω εγχείρηση. Πέρασα όλη την εγκυμοσύνη με άλυπη διατροφή και φόβο μην με πιάσει πόνος αλλά τις τελεταίες μέρες παρόλο που προσέχω το ίδιο πονάω συχνά.

Εν τέλη η λύση στο πρόβλημα είναι να γίνει μια μικροεπέμβαση που ονομάζεται ercp και είναι κάτι σαν γαστροσκόπηση, θα σπρώξουν την πετρούλα να φύγει αλλά με έχει πιάσει φόβος ούσα μανούλα πλέον και θέλω να βρω αν έχει κάνει κάποιος αυτήν την επέμβαση να μου πει λίγο τι παίζει.

Α οκ τότε κορίτσι μου δεν ξέρω να σε βοηθήσω.. εύχομαι πάντως όλα να πάνε καλά! 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...