Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Η FSΗ μου τελευταία φορά που τη μετρήσαμε ήταν 8,5. Αλλά δε μου τη μετράει κάθε φορά με τον φυσικό τροποποιημένο κύκλο. Μόνο προγεστερόνη και οιστραδιολη. Με τόσο χαμηλή ΑΜΗ που έχω το θεώρησα και λογικό στη διέγερση να έχω 3 ωάρια μόνο.

Είναι και θέμα τύχης, να πετύχεις τον καλό κύκλο.. υπομονή θέλει και λεφτά, όλα θα γίνουν

• Μου αρέσει 2

Μανούλες Οκτωβρίου 2024

Recommended Posts

15 ώρες πρίν, Stav1982 είπε:

Κι εγώ 34η! Τη δική μου την ετοίμασα αισίως, με του μπεμπέ προβληματίζομαι..στο δημόσιο φαντάζομαι θα χρειάζεται από φορμακι μέχρι σεντόνι κλπκλπ..

ναι...το πιο πιθανό είναι να χρειάζεσαι ότι αφορά το μωρό...Τα φανελακια του, πάνες,πανουλα η κουβερτουλα καλτσακια....Με το καλό κορίτσι!!!! 🌹

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 192
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια! Εγώ είμαι στην 33 βδομάδα στην μέση. Εχτές είχα έντονες συσπάσεις και αναγκάστηκα να νοσηλευτώ για να τις σταματήσουμε γιατί είναι πολύ σύντομα ακόμα. Έχω ετοιμάσει τις βαλίτσες μας αλλά ακόμα δεν αγόρασα όλα τα πράγματα. Το μωράκι μας ειναι 2,250 τώρα. Ελπίζουμε να έρθει στην ώρα του για να μην χρειαστεί να νοσηλευτεί 

• Μου αρέσει 2
  • Δύναμη! 1

3 ώρες πρίν, White_Rose είπε:

Γεια σας κορίτσια! Εγώ είμαι στην 33 βδομάδα στην μέση. Εχτές είχα έντονες συσπάσεις και αναγκάστηκα να νοσηλευτώ για να τις σταματήσουμε γιατί είναι πολύ σύντομα ακόμα. Έχω ετοιμάσει τις βαλίτσες μας αλλά ακόμα δεν αγόρασα όλα τα πράγματα. Το μωράκι μας ειναι 2,250 τώρα. Ελπίζουμε να έρθει στην ώρα του για να μην χρειαστεί να νοσηλευτεί 

Καλησπέρα σε όλες! Είμαι κι εγώ στην 34η με δίδυμα, δεν παίζει να φτάσω δηλαδή Οκτώβριο. Ωστόσο επειδή τώρα τελευταία έχω μόνιμα πετρώματα, πόνους περιόδου και στη μέση, αναρωτιέμαι αυτό είναι οι συσπάσεις; Μπορείς να μου περιγράψεις τι νιώθεις; Με το καλό όλες μας!

1 ώρα πρίν, Titti είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Είμαι κι εγώ στην 34η με δίδυμα, δεν παίζει να φτάσω δηλαδή Οκτώβριο. Ωστόσο επειδή τώρα τελευταία έχω μόνιμα πετρώματα, πόνους περιόδου και στη μέση, αναρωτιέμαι αυτό είναι οι συσπάσεις; Μπορείς να μου περιγράψεις τι νιώθεις; Με το καλό όλες μας!

Ακριβώς αυτό που περιγράφεις είναι συσπάσεις. Έχεις κανονικότητα συσπάσεις Κ είναι απόλυτα φυσιολογικό στην εβδομάδα που είσαι με διδιμμα . Πρόσεχε μόνο τον ρυθμο τους για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως . Αν έχουν κάποιο συγκεκριμένο Ρυθμό τότε περνεις αμέσως τον γιατρό σου 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Ποπό δεν είμαι καθόλου έτοιμη. Έκανα ζώνες την Παρασκευή αλλά ήταν όλα οκ φαινομενικά γιατί με το που σηκωνομουν, πέτρωνα.. Η νοσηλεία για να σταματήσουν οι συσπάσεις τι περιλαμβάνει;

Just now, Titti είπε:

Ποπό δεν είμαι καθόλου έτοιμη. Έκανα ζώνες την Παρασκευή αλλά ήταν όλα οκ φαινομενικά γιατί με το που σηκωνομουν, πέτρωνα.. Η νοσηλεία για να σταματήσουν οι συσπάσεις τι περιλαμβάνει;

Αν δεν έχουν Ρυθμό οι συσπάσεις σου Κ ο τράχηλος σου είναι σκληρός δεν γέννας . Οι συσπάσεις είναι προπαρασκευαστικές δηλαδή απλά σιγά σιγά η μήτρα ζοριζετε Κ κάνει πρόβες. Στην νοσηλεία τοκολιτικα σου βάζουν με όρο . Εντάξει έτσι Κ αλλιώς αν είσαι 34 εβδομάδες σε δύο εβδομάδες μπαίνεις στο μήνα σου . 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Titti είπε:

Αυτές τις 2 βδομαδες φοβάμαι, μην γίνει κάτι στο μεσοδιάστημα. Να υποθέσω το αν είναι σκληρός ο τράχηλος θα το δει ο γιατρός, σωστά;

Εδώ που έχεις φτάσει κανονικά κάθε εβδομάδα πρέπει να σε βλέπει ο γιατρός Κ εσύ να τον ενημερώνεις αν νιώθεις κάτι διαφορετικό Κ αυτός να σε ενημερώνει πως το βλέπει το πράγμα. Οπότε ότι νιώθεις περνεις τηλέφωνο . Κ όταν σε βλέπει ρωτάς για το αν βλέπει κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει ότι δεν θα αντέξεις 2 εβδομάδες ακόμα . 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια, κ εμένα το μωράκι είναι πίσω στην ανάπτυξη. Με παρακολουθεί η γιατρος κάθε εβδομάδα κ βλέπουμε το βάρος κ παράλληλα κάνω ντομπλερ για τις ροές αίματος του πλακούντα. Είμαι 33 εβ Κ το μωρό ζυγίζει 1707 ελπίζω να φτάσουμε τα δυο κιλά κ Τις 37εβ έτσι ώστε να μην χρειαστεί νοσηλεία 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 2

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα κορίτσια!!! 35+5 σήμερα εγώ... Πολλά πετρώματα στην κοιλιά κ δυσκολεύομαι να σηκωθώ από τον καναπέ ώρες ώρες. Ο γιατρός λέει ότι το μωρό θα πάρει κ τις 40 εβδομάδες, για να δούμε... Εν τω μεταξύ έκανα κολπική καλλιέργεια κ παίρνω προληπτικά αντιβίωση γτ βρέθηκε e.coli όχι όμως σε μεγάλη συγκέντρωση που να έχω π.χ ουρολοίμωξη. Ευτυχώς δεν βρέθηκε Στρεπτόκοκκος.

• Δύναμη! 1

On 1/9/2024 at 11:38 ΜΜ, Stav1982 είπε:

Κι εγώ 34η! Τη δική μου την ετοίμασα αισίως, με του μπεμπέ προβληματίζομαι..στο δημόσιο φαντάζομαι θα χρειάζεται από φορμακι μέχρι σεντόνι κλπκλπ..

23 ώρες πρίν, White_Rose είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Πώς πάτε; Κοντεύομε όλες σιγά σιγά! Λίγο μας έμεινε ακόμα! Κρατάτε όλες γερά! Πως νιώθετε; 

Καλημέρα!!!!🌹Ειμαι 37 σήμερα και την Τρίτη πάμε για τον πρωτο καρδιοτοκογραφο.... Πηγαίνω ήδη κάθε εβδομάδα στην γυναικολόγο μου... Δόξα το Θεό όλα πάνε πολύ καλά, λογικά πάμε για φυσιολογικό τοκετό το προτιμώ κιόλας... όμως υπαρχει ο φόβος το άγχος σκέψεις!!!!

2 ώρες πρίν, Little baby είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! 35+5 σήμερα εγώ... Πολλά πετρώματα στην κοιλιά κ δυσκολεύομαι να σηκωθώ από τον καναπέ ώρες ώρες. Ο γιατρός λέει ότι το μωρό θα πάρει κ τις 40 εβδομάδες, για να δούμε... Εν τω μεταξύ έκανα κολπική καλλιέργεια κ παίρνω προληπτικά αντιβίωση γτ βρέθηκε e.coli όχι όμως σε μεγάλη συγκέντρωση που να έχω π.χ ουρολοίμωξη. Ευτυχώς δεν βρέθηκε Στρεπτόκοκκος.

Καλημέρα καλημέρα!Εδω 37 εβδομάδων αισίως σήμερα!θα περάσει κι αυτό κι εγώ πέρασα πολύ νωρίτερα στρεπτόκοκκο αν θυμαμαι καλά... και πέρασε απο τα ούρα στον κολπο!2 φορές πήρα αντιβίωση...

πρίν από 26 λεπτά , ElriaDim είπε:

Καλημέρα!!!!🌹Ειμαι 37 σήμερα και την Τρίτη πάμε για τον πρωτο καρδιοτοκογραφο.... Πηγαίνω ήδη κάθε εβδομάδα στην γυναικολόγο μου... Δόξα το Θεό όλα πάνε πολύ καλά, λογικά πάμε για φυσιολογικό τοκετό το προτιμώ κιόλας... όμως υπαρχει ο φόβος το άγχος σκέψεις!!!!

Καλημέρα καλημέρα!Εδω 37 εβδομάδων αισίως σήμερα!θα περάσει κι αυτό κι εγώ πέρασα πολύ νωρίτερα στρεπτόκοκκο αν θυμαμαι καλά... και πέρασε απο τα ούρα στον κολπο!2 φορές πήρα αντιβίωση...

@ElriaDim  Άτιμα μικρόβια ή βακτήρια...! Ευτυχώς αντιμετωπισιμα!! Εγώ αρχίζω καρδιοτοκογραφο το Σάββατο,στις 36 εβδομάδες.. καλή μας επιτυχία, όλα κατ'ευχήν!!

• Ευχή 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...