Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Καλά έκαναν και στο πρότειναν αφού δε το πρόλαβαν και έγινε ωορρηξία, ίσως από δικη τους αμέλεια στη παρακολούθηση του κύκλου σου , ίσως και όχι. Δε χάνεις κάτι ! Μπορεί και να πέτυχε!

Είμαι σίγουρη ότι κάτι έκαναν και φταίνε και το έχασαν ,αλλά δεν είχα καμία όρεξη να μπω σε συζητήσεις ,απλά ξέρω τι θα κάνω από δω και πέρα εφόσον όλα αυτά δεν λειτουργούν σε μένα,δεν μπορώ να τυρραναω το σώμα μου ,δεν έχω τόσο κουράγιο προτιμώ να κάνω υπερήχους και να πληρώνω για εντελώς φυσική παρακολούθηση,εφόσον και με τις ενέσεις δεν έχουμε έλεγχο.

Άμα πέτυχε θα είναι επειδή δεν ασχολήθηκα καν έφυγα και πήγα ταβέρνα και έφαγα και ούτε το έχουμε ξανασυζητήσει ☺️

ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΜΕΘΗ

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Myrto24 είπε:

Ντεπόν έπαιρνα στο δημοτικό 😅 τώρα είμαι σε επίπεδα mesulid και xeforapid.. 🥲 δεν ξέρω αν είναι νορμαλ όλο αυτό αλλά βγάζω κομμάτια αίμα και ο πόνος με γονατίζει άσχημα αν δεν το προλάβω. Εχει πρόσθια κλίση η μήτρα μου και επηρεάζει κ αυτό και γι αυτό δεν ξέρω τι να περιμένω στη σαλπιγγογραφια.. 

Κατάλαβα... Το έχεις συζητήσει με τον γυναικολόγο σου αυτό με τον πόνο στην περίοδο; Γιατί από όσο καταλαβαίνω, είναι αφόρητοι οι πόνοι σου, σε επηρεάζουν στην καθημερινότητα σου. Πάντως και ο γιατρός σου ή το κέντρο που θα πας να κάνεις την εξέταση θα σου δώσουν οδηγίες, συνήθως δίνουν αντιβίωση και κάποιο παυσίπονο. Αν σε απασχολεί κάτι άλλο, ρώτα τους.

πρίν από 2 λεπτά , Mary85 είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά είμαι Αθήνα.

άμα θες ρώτα και στο καφέ εξωσωματικής, που θα το δουν περισσότερες κοπέλες. Θα ξέρουν να σου πουν.

Διαφημίσεις

1 hour ago, Myrto24 είπε:

Ντεπόν έπαιρνα στο δημοτικό 😅 τώρα είμαι σε επίπεδα mesulid και xeforapid.. 🥲 δεν ξέρω αν είναι νορμαλ όλο αυτό αλλά βγάζω κομμάτια αίμα και ο πόνος με γονατίζει άσχημα αν δεν το προλάβω. Εχει πρόσθια κλίση η μήτρα μου και επηρεάζει κ αυτό και γι αυτό δεν ξέρω τι να περιμένω στη σαλπιγγογραφια.. 

Αυτό για την πρόσθια κλίση γιατρός στο είπε; Δεν ισχύει. Το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών έχουν πρόσθια κλίση απλά δεν τις επηρεάζει και δεν τους το λένε και ποτέ. Κι εγώ πρόσθια κλίση έχω και κυριολεκτικά η περίοδος μου είναι ένα ντεπονακι οταν έρχεται και αδιάθετη για 2-3 ώρες. Οκ έχω πονάκια αλλά όχι να με γονατίζουν και να μην μπορώ να ανταπεξέλθω στην καθημερινότητα μου. Αν οι πόνοι περιόδου σου σε εμποδίζουν από την καθημερινότητα σου και πρέπει να παίρνεις ισχυρά παυσίπονα τότε καλό θα ήταν να το ψάξεις σε βάθος. Κι αν ο γυναικολόγος σου δεν το θεωρεί σημαντικό να αλλάξεις γυναικολόγο και να βρεις κάποιον που θα σου δώσει την ανάλογη προσοχή. Επίσης και τα δύο παυσίπονα που παίρνεις δεν ενδείκνυται για την περίοδο, το mesulid ειδικά δεν το δίνουν καν σε γυναίκες πλέον γιατί έχει πολλά παρενέργειες και βλάπτει την γονιμότητα! 

πρίν από 28 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό για την πρόσθια κλίση γιατρός στο είπε; Δεν ισχύει. Το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών έχουν πρόσθια κλίση απλά δεν τις επηρεάζει και δεν τους το λένε και ποτέ. Κι εγώ πρόσθια κλίση έχω και κυριολεκτικά η περίοδος μου είναι ένα ντεπονακι οταν έρχεται και αδιάθετη για 2-3 ώρες. Οκ έχω πονάκια αλλά όχι να με γονατίζουν και να μην μπορώ να ανταπεξέλθω στην καθημερινότητα μου. Αν οι πόνοι περιόδου σου σε εμποδίζουν από την καθημερινότητα σου και πρέπει να παίρνεις ισχυρά παυσίπονα τότε καλό θα ήταν να το ψάξεις σε βάθος. Κι αν ο γυναικολόγος σου δεν το θεωρεί σημαντικό να αλλάξεις γυναικολόγο και να βρεις κάποιον που θα σου δώσει την ανάλογη προσοχή. Επίσης και τα δύο παυσίπονα που παίρνεις δεν ενδείκνυται για την περίοδο, το mesulid ειδικά δεν το δίνουν καν σε γυναίκες πλέον γιατί έχει πολλά παρενέργειες και βλάπτει την γονιμότητα! 

Ο γιατρός μου είπε για την πρόσθια κλίση και εγώ υπέθεσα ότι πονάω τόσο λόγω αυτού 🤪 κανένας γιατρός τόσα χρόνια δεν έχει δώσει ιδιαίτερη βάση.. έχω πάει σε πολλούς.. από παιδί είμαι έτσι !! Mesulid έχω να πάρω πάνω από 15 χρόνια και έχω πάρει λίγες φορές. Τα xeforapid όμως το έχω πάρει αγκαζέ εδώ και πάνω από δεκαετία κατά την περίοδο… και πλέον παίρνω και spasmoapotel στο ενδιάμεσο.. μου είχε πει στο παρελθόν γυναικολόγος ότι έχω δυσμηνορρια και γι αυτό πονάω τόσο και ότι να παίρνω προληπτικά το παυσίπονο πριν προλάβει ο πόνος.. τώρα τι να σου πω.. κι εγώ απλά έχω μάθει να ζω έτσι από 11 χρονών και δεν ξέρω πως είναι να μην είσαι έτσι συνήθισα και νόμιζα ότι πάνω κάτω έτσι είμαστε όλες.. το xefo γιατί δεν ενδείκνυται; Είχα ρωτήσει δυο γυναικολόγους και μου είχαν πει ότι αφού με καλύπτει αυτό να το συνεχίσω.. προσπάθησα να το αλλάξω γιατί το παίρνω χρόνια αλλά δεν βρήκα τίποτα να με καλύπτει 

οπότε όσον αφορά τη σαλπιγγογραφια ηλπιζα να μην πονέσω περισσότερο από αυτό τουλάχιστον … αλλιώς να ψάξω με μέθη 

πρίν από 15 λεπτά , Myrto24 είπε:

Ο γιατρός μου είπε για την πρόσθια κλίση και εγώ υπέθεσα ότι πονάω τόσο λόγω αυτού 🤪 κανένας γιατρός τόσα χρόνια δεν έχει δώσει ιδιαίτερη βάση.. έχω πάει σε πολλούς.. από παιδί είμαι έτσι !! Mesulid έχω να πάρω πάνω από 15 χρόνια και έχω πάρει λίγες φορές. Τα xeforapid όμως το έχω πάρει αγκαζέ εδώ και πάνω από δεκαετία κατά την περίοδο… και πλέον παίρνω και spasmoapotel στο ενδιάμεσο.. μου είχε πει στο παρελθόν γυναικολόγος ότι έχω δυσμηνορρια και γι αυτό πονάω τόσο και ότι να παίρνω προληπτικά το παυσίπονο πριν προλάβει ο πόνος.. τώρα τι να σου πω.. κι εγώ απλά έχω μάθει να ζω έτσι από 11 χρονών και δεν ξέρω πως είναι να μην είσαι έτσι συνήθισα και νόμιζα ότι πάνω κάτω έτσι είμαστε όλες.. το xefo γιατί δεν ενδείκνυται; Είχα ρωτήσει δυο γυναικολόγους και μου είχαν πει ότι αφού με καλύπτει αυτό να το συνεχίσω.. προσπάθησα να το αλλάξω γιατί το παίρνω χρόνια αλλά δεν βρήκα τίποτα να με καλύπτει 

οπότε όσον αφορά τη σαλπιγγογραφια ηλπιζα να μην πονέσω περισσότερο από αυτό τουλάχιστον … αλλιώς να ψάξω με μέθη 

Δεν ενδείκνυται γιατί δεν υπάρχουν μελέτες για την τοξικότητα του στις ωοθήκες και σε πιθανά έμβρυα. Δλδ οι γυναικολόγοι δεν τα δίνουν στην κύηση και όταν κάνεις προσπάθειες καλό θα ήταν να μην λαμβάνεις σκευάσματα που δεν ξέρεις πως μπορεί να σε επηρεάσουν. Ισως η σαλπιγγογραφια ρίξει φως στην πραγματική αιτία που πονάς. Ίσως και όχι. Πολλοί γυναικολόγοι δεν ασχολούνται καν αν τους πεις πονάω μέχρι να είναι πολύ αργά. Ψαξου και επέμεινε πολύ. Οι έντονοι πόνοι που επηρεάζουν την καθημερινότητα μας δεν είναι φυσιολογικοί. 

• Ευχαριστώ 1

9 ώρες πρίν, Myrto24 είπε:

Καλησπέρα @Nels διαβάζω την εμπειρία σου μιας και πρόκειται να κάνω κι εγώ σαλπιγγογραφια άμεσα τις επόμενες δυο εβδομάδες… ήθελα να σε ρωτήσω αν γενικά πονάς πολύ στην περίοδο σου και αν πονάς πολύ.. υπάρχει σύγκριση του ενός πόνου με τον άλλον της σαλπιγγογραφιας;
προσπαθώ να καταλάβω και να προετοιμαστώ ψυχολογικά… γιατί πχ στη περίοδο πονάω πάρα πολύ είμαι ανά τρεις ώρες παυσίπονο το ένα εκ των οποίων είναι πολύ δυνατό για τις 2-3 πρώτες ημέρες για να μπορώ να έρχομαι στην δουλειά μου διαφορετικά δεν αντέχω ούτε ξαπλωμένη να το υποφέρω … και ψάχνω να βρω κουράγιο να κάνω τη σαλπιγγογραφια… λέω αν είναι έστω έτσι θα το αντέξω για 5-10’…

Πονουσα πάρα πολύ στην περίοδο παλιότερα, σε επίπεδο να ουρλιαζω και να λιποθυμω και να μη με πιάνουν χαπια πολύ δυνατά. Βέβαια ευτυχώς ήταν μόνο την 1η μέρα, μεχρι να αρχίσει κανονικά η ροή. Μόνο το tilcitin με έπιασε, το ιδιο και η αδερφή μου. Μετα τα 35 ηταν πιο ανεκτος ο πονος αλλά την τεράστια διαφορά την έκανε ο βελονισμος που ξεκίνησα όταν ήμουν σε διαδικασία εξωσωματικης. Ουτε που κατάλαβα πότε αδιαθετησα τον επόμενο μήνα, ούτε πρηξιματα και πονακια που είχα 5 μερες πριν την περιοδο και κανένας πονος σε όλη την περίοδο, μακάρι να το είχα ανακαλυψει χρόνια πριν καινα γλίτωνα ταλαιπωρία και φάρμακα. Μετά απο 8 μηνες έμεινα έγκυος και μετά τη γεννα εξακολουθώ να μην ποναω αλλά αυτό είναι σύνηθες γιατι αλλάζει η μήτρα και διευκολύνεται η ροή του αίματος συνήθως σταματά και οι πόνοι περιοδου μετά τη γεννα.

Ο πόνος της σαλπιγγογραφιας είναι πολύ οξυς  αλλά κρατάει πολύ λίγο, για δευτερόλεπτα,  τουλάχιστον σε μένα επειδή οι σάλπιγγες ηταν ανοικτές ήταν γρήγορη διαδικασια. Αλλά δεν είχε σύγκριση με τους πόνους περίοδο, ίσως επειδή είσαι και ξάπλα και δε μπορείς να κινηθείς. Έχω ακούσει από φίλες μου και τη δικιά μου εκδοχή αλλά και κάποιες δεν πονεσανε πολύ, μπορει να έχει σχέση και ο γιατρός, να έπεσα σε πολύ άγαρμπο,  τι να πω. Εντάξει πάντως,  δεν είναι κάτι που δεν αντέχετε, απλά εγώ έπαθα λίγο σοκ από τη διαδικασία, ίσως επειδή δεν ήμουν  προετοιμασμενη για τόσο πόνο, είχα πάρει και παυσίπονο πριν  (buscopan  νομιζω) αλλά ίσως να έπρεπε να πάρω κάτι πιο δυνατό.

Καλη επιτυχία εύχομαι, μακάρι να το βιωσεις πολύ πιο light.

6 ώρες πρίν, Myrto24 είπε:

Δοκίμασε και τον βελονισμό, λένε ότι δεν πιάνει σε όλους αλλά εγώ σώθηκα. Μακάρι να μου το είχε πιει κάποιος νωρίτερα. Δεν το πίστευα ποτέ ότι θα έχω περίοδο και θα μπορω πηγαινω δουλειά και βόλτες σαν όλες τις υπόλοιπες μέρες, συν ότι εξαφανίστηκε και το προεμμηνοροιακο συνδρομο, ούτε πόνοι σε στηθος και μεση, ούτε πρηξιματα ούτε τίποτα.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...