Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, linaa είπε:

Το πρήξιμο ξεπρηξιμο ναι είναι απόλυτα φυσιολογικό . Δεν γίνετε στην εγκυμοσύνη να είσαι συνέχεια πρησμένος έτσι γίνετε πρηζεσε ξεπρηζεσε. Καλους διπλασιασμός να έχεις 

Ναι έτσι είναι ότι δεν καλύπτει η ασφάλεια το χτυπάνε τρέλα ! 

Δλδ η περίδεση δεν καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ? Πάμε καλά? Αν μια γυναίκα δεν έχει να πληρώσει,τι επιλογές έχει ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

7 ώρες πρίν, linaa είπε:

Το πρήξιμο ξεπρηξιμο ναι είναι απόλυτα φυσιολογικό . Δεν γίνετε στην εγκυμοσύνη να είσαι συνέχεια πρησμένος έτσι γίνετε πρηζεσε ξεπρηζεσε. Καλους διπλασιασμός να έχεις 

Ναι έτσι είναι ότι δεν καλύπτει η ασφάλεια το χτυπάνε τρέλα ! 

Ευχαριστώ πολύ!!

8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ η περίδεση δεν καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ? Πάμε καλά? Αν μια γυναίκα δεν έχει να πληρώσει,τι επιλογές έχει ?

Σ λένε να πας σε δημόσια δομή λογικά κ να κάνεις ότι καταλαβαίνεις

πρίν από 45 λεπτά , Angot είπε:

με τον εοππυ είναι αυτά! χαχαχαχα 

Κατάλαβα,χωρίς τον ΕΟΠΥΥ πρέπει να δώσεις το νεφρό σου για να πληρώσεις την περίδεση.Δεν έχω λόγια 

πρίν από 4 λεπτά , Antonia_ είπε:

Σ λένε να πας σε δημόσια δομή λογικά κ να κάνεις ότι καταλαβαίνεις

Να πάνε στο διαολο 🤗

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Ο εοππυ δεν καληπτει την νοσηλεία σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Πας σε Δημόσιο αν δεν έχεις. Αυτά που πλήρωσε ήταν τα νοσηλεία στην ουσία Κ η συμμετοχή της στις εξετάσεις κτλ. 

Οι ιδιωτικές ασφάλειες από ότι κατάλαβα δεν καλύπτουν τίποτα που έχει σχέση με εγκυμοσύνη. 

πρίν από 24 λεπτά , linaa είπε:

Ο εοππυ δεν καληπτει την νοσηλεία σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Πας σε Δημόσιο αν δεν έχεις. Αυτά που πλήρωσε ήταν τα νοσηλεία στην ουσία Κ η συμμετοχή της στις εξετάσεις κτλ. 

Οι ιδιωτικές ασφάλειες από ότι κατάλαβα δεν καλύπτουν τίποτα που έχει σχέση με εγκυμοσύνη. 

οχο εξαιρούν την κύηση και τις επιπλοκές αυτής ! 3 ιδιωτικές εχω …

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Πληρώνεις 3 ιδιωτικές γιατί? 

εχω από τον την δουλειά του άντρα μ! και δυο δικές μ που ειχα ! η μια απλώς είναι πολύ φτηνή και είναι από 10000 και πάνω ! αλλά την κρατάω γιατί αν πχ ο άντρας μου φύγει από τη δουλειά θα με ασφαλίσουν σ την ηλικία που θα είναι τότε (πολύ ακριβά δλδ) ενώ τώρα θα συνεχίσει από τα 26 που την ξεκινησα ! 

πρίν από 1 λεπτό , Angot είπε:

εχω από τον την δουλειά του άντρα μ! και δυο δικές μ που ειχα ! η μια απλώς είναι πολύ φτηνή και είναι από 10000 και πάνω ! αλλά την κρατάω γιατί αν πχ ο άντρας μου φύγει από τη δουλειά θα με ασφαλίσουν σ την ηλικία που θα είναι τότε (πολύ ακριβά δλδ) ενώ τώρα θα συνεχίσει από τα 26 που την ξεκινησα ! 

Α οκ ! Αχρειαστες να είναι 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Angot είπε:

μου κάλυψαν την απόξεση την υστεροσκοπηση και λαπαροσκόπηση μέχρι ώρας !  γενικά μ καλύπτουν σχεδόν τα πάντα αλλα οχι κύηση κλπ! 

Ναι το ξέρω Κ απτό παιδί καληπτουν  τα πάντα από νοσηλείες Κ οι επισκέψεις ειναι οικονομικές στα ιδιωτικά δεν μπορώ να πω. 

πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:

Ναι το ξέρω Κ απτό παιδί καληπτουν  τα πάντα από νοσηλείες Κ οι επισκέψεις ειναι οικονομικές στα ιδιωτικά δεν μπορώ να πω. 

ναι το παιδί τα πάντα! δεν μπορώ ν πω! ε τουλάχιστον αυτό ! προς το παρόν θέλω ν φτάσω στις 28 εβδομάδες 

On 7/3/2024 at 9:57 ΜΜ, Maroxmarox είπε:

@Katiamaxiking εσύ έκανες μακρύ αυτή τη φορά πρωτόκολλο ; Με ποια φάρμακα; Ξεκινάω τώρα μακρύ με bemfola

@Maroxmarox καλησπέρα! Ααααν χρειαστείς bemfola έχω ακόμα 5 κουτιά στο ψυγείο μου!Από τον προηγούμενο μήνα που έκανα το πρωτόκολο και εγώ. Έχω 2 των 150 μονάδων και 3 των 300 νομίζω.

Εγώ οριακά δεν χρειάστηκε να αγοράσω κι άλλες και εν τέλη μου έμειναν κιόλας. Τα είχα πάρει από το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ και όταν ρώτησα στο φαρμακείο κόστος τρελάθηκα.

Αχρειαστες να είναι, να ξέρεις ότι υπάρχουν. Καλή επιτυχία!!! ❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , Joy1990 είπε:

@Maroxmarox καλησπέρα! Ααααν χρειαστείς bemfola έχω ακόμα 5 κουτιά στο ψυγείο μου!Από τον προηγούμενο μήνα που έκανα το πρωτόκολο και εγώ. Έχω 2 των 150 μονάδων και 3 των 300 νομίζω.

Εγώ οριακά δεν χρειάστηκε να αγοράσω κι άλλες και εν τέλη μου έμειναν κιόλας. Τα είχα πάρει από το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ και όταν ρώτησα στο φαρμακείο κόστος τρελάθηκα.

Αχρειαστες να είναι, να ξέρεις ότι υπάρχουν. Καλή επιτυχία!!! ❤️

@Joy1990 καλησπέρα!! Μάλλον θα τις χρειαστώ γιατί επειδή είναι ακριβές δε τις αγόρασα όλες όσες μου ειπαν ,σε ευχαριστώ πολύ, είσαι Αθηνα;Θα σου πω να δώ πως θα προχωρησω τις επόμενες μέρες.

18 ώρες πρίν, Angot είπε:

μη@@ εκανα περιδεση και μια μέρα διαμονή και είπαν 800 και τώρα πήγαμε να δούμε ποσο θα κοστίσει και σήμερα διαμονή καρδιοτοκογραφος και 2 όροι -αντιβίωση - παυσίπονο και μας είπαν θα πάει περίπου 2000 στο σύνολο 

@Angot σιδερένια κορίτσι μου ,και υπομονή ..καλά η ιδιωτικη ασφάλεια δε καλύπτει τίποτα;

18 ώρες πρίν, Visit a vis είπε:

Χρόνια πολλά! Δυνατές και ηρωικές γυναίκες!! Γιόρτασα κι εγώ με την εμβρυομεταφορά, την 7η και τελευταία μας, τη σημερινή ημέρα!!! Σας παρακολουθώ χωρίς να συμμετέχω και πολύ πια. Καλή δύναμη να έχουμε όλες!!! Κυνηγάμε τα όνειρά μας και ελπίζουμε πάντοτε για το καλύτερο! Να έχετε ΥΓΕΙΑ και ΑΓΑΠΗ αστείρευτες στη ζωή σας!!!

@Visit a vis Χρόνια Πολλά! Εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου φορά ,να έχεις μια τεράστια χοριακη!!🙏

12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Προφανώς είναι είδος πολυτελείας η περίδεση η επιλογή μας ..είμαστε για κλάματα ...

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...