Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , Terry1986 είπε:

Θα σου πω τις τιμες που ειχαν το 2022 εως το 2023.. πριν φυγω το 2023 με ειχαν ενημερωσει πως θα γινονταν αυξησεις στο νοσοκομειο αλλα οχι παρα πολυ μεγαλες μ ειχαν πει πως απο 3.500 που ειχα δωσει για ωοληψία καταψυξη καλλιεργεια βλαστοκυστεων και την πρωτη εμβρυομεταφορα θα πηγαινε περιπου 3.700..τοτε λοιπον ηταν 400 ευρω η καταψυξη ανεξαρτητως ποσοτητας και 200 ευρω μετα καθε ετος. Επισης 200 ευρω ηταν και η καλλιεργεια των βλαστοκυστεων. Η εμβρυομεταφορα κατεψυγμενων ομως διεφερε ανα εμβρυομεταφορα..δηλαδη στην πρωτη μ εμβρυομεταφορα η αποδειξη βλεπω να λεει εμβρυομεταφορα μετα απο freeze all 200 ευρω ενω στην τριτη μ βλεπω να λεει εμβρυομεταφορα κρυοσυντηρημενων εμβρυων 400 ευρω..στην δευτερη δεν πηρα ποτε αποδειξη απο το νοσοκομειο γτ τα εδωσα ολα μαυρα στην μαια αρα δεν εχω εικονα τι πηρε το νοσοκομειο κ τι ο γιατρος..τωρα η αμοιβη τ γιατρου ειναι αλλη υποθεση.. στην δευτερη προσπαθεια που τα ειχα δωσει ολα μαυρα οπως ειπα παραπανω ειχα δωσει για νοσοκομειο κ γιατρο 900 ευρω και στην 3η προσπαθεια ειχα δωσει 600 ευρω (αρα μαλλον 200 η αμοιβη του αφου η αποδειξη του νοσοκομειου λεει 400)..δηλαδη μπερδεμενο καπως το θεμα νομιζω.. τελος θυμαμαι τοτε δεν ειχαμε κανει μικρογονιμοποίηση αλλα οταν ειχαν ρωτησει για τις τιμες μ ειχαν πει πως δεν αλλαζει κατι στο κοστος!! Αυτα!

Μπέρδεμα δηλαδή !!! Το μόνο που ξέρω για το κέντρο είναι πως για την μέθοδο macs που είπαμε να κάνουμε χρεώνετε έξτρα από ότι θυμάμαι 400 ευρώ και αν πρώτα ο θεός έχουμε καμία δεκαριά βλαστοκύστες βγαίνει στα 2600 ο προεμφυτευτικός !!! Τώρα για τα χρήματα που θέλουν για ωοληψια κ για καλλιέργεια βλαστοκυστεων δεν έχω ιδέα αλλά θα πάρω ένα τηλέφωνο να μάθω για καλού κακού!!! 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Ιουλιέτα είπε:

Κορίτσι εγώ στον Πάντο έδωσα 3000 ευρώ για 3 ωοληψίες και απεριόριστους υπερήχους και 500 ανά επόμενη ωοληψία επίσης με απεριόριστους υπερήχους.

Έμβρυο μεταφορά δεν έκανα αλλά νομίζω ήταν 1500-2000.

Για φυσικους εννοεις μαλλον. εγω ξερω για διεγερση. γιατι δεν εκανες ετ τελικα;

πρίν από 26 λεπτά , JellyKelly είπε:

Γιατί δεν σας γράφει ο γιατρός άλλα υποθετα αφού είναι σε έλλειψη? Εγώ χρησιμοποιώ τα vasclor vagina gel 

αυτο θα ελεγα κι εγω. γιατι ταλαιπωριεστε να τρεχετε σε φαρμακεια σε ολη την Αττικη καλε;; αν το πειτε στο γιατρο, θα σας συνταγογραφησει αλλα εναλλακτικα.

Διαφημίσεις

πρίν από 59 λεπτά , little miracle είπε:

τιποτα. απλα μπορουν και τα ζητανε.

δεν θυμαμαι το κεντρο ποσα επαιρνε. παντως εμενα ο ενας γιατρος εκει μου βγηκε 1.300 κι ο αλλος 1.800 (συνολο δηλαδη μαζι με το κεντρο σου λεω). υπερηχους πριν την ετ δεν μου χρεωναν. παρακολουθηση διεγερσης και ωοληψια μου πηγαν στο Ιασω 2.800 και 3.500 αντιστοιχα. Παλι δεν πληρωνα υπερηχους, ουτε αιματολογικες. Μονο στην ωοληψια τους πληρωσα. κι οι τιμες αυτες ειναι προ 6ετιας. θεωρω τωρα θα εχουν ανεβει οι τιμες κι εκει, οπως παντου. 

Μεγάλη διαφορά πάντως σε σχέση με το κέντρο που ήμουν πριν …τουλάχιστον να αξίζει και να τα καταφέρουμε και ας δώσουμε όσα κ αν ζητήσουν !!!

πρίν από 4 λεπτά , Blu24 είπε:

Μεγάλη διαφορά πάντως σε σχέση με το κέντρο που ήμουν πριν …τουλάχιστον να αξίζει και να τα καταφέρουμε και ας δώσουμε όσα κ αν ζητήσουν !!!

Δεν εχεις ρωτησει ακομα το γιατρο για το οικονομικο; 

πρίν από 6 λεπτά , little miracle είπε:

Δεν εχεις ρωτησει ακομα το γιατρο για το οικονομικο; 

Όχι δεν το συζητήσαμε καθόλου γιατί τρέξαμε τα χαρτιά για τον προεμφυτευτικό και ξεχάσαμε να ρωτήσουμε για ωοληψια κ ετ το κόστος 

πρίν από 9 λεπτά , Blu24 είπε:

Όχι δεν το συζητήσαμε καθόλου γιατί τρέξαμε τα χαρτιά για τον προεμφυτευτικό και ξεχάσαμε να ρωτήσουμε για ωοληψια κ ετ το κόστος 

παρε ενα τηλ να τα μαθεις κ αυτα να αρχιζεις να προετοιμαζεσαι. γιατι ειναι ποσα που δεν βρισκονται κ απ τη μια μερα στην αλλη. 

Διαφημίσεις

1 hour ago, little miracle είπε:

παρε ενα τηλ να τα μαθεις κ αυτα να αρχιζεις να προετοιμαζεσαι. γιατι ειναι ποσα που δεν βρισκονται κ απ τη μια μερα στην αλλη. 

Ναι έχεις δίκιο θα κάνω ένα τηλέφωνο για να ξέρω τι θέλουν !! Σε ευχαριστώ 

3 ώρες πρίν, JellyKelly είπε:

Γιατί δεν σας γράφει ο γιατρός άλλα υποθετα αφού είναι σε έλλειψη? Εγώ χρησιμοποιώ τα vasclor vagina gel 

Ναι τα ξέρω δε τα συμπαθεί από όσο ξέρω τα vasclor. Την προηγούμενη φορά πάλι με έλλειψη Μ είπε να αντικαταστήσω με utrogestan  αλλά δεν είναι σαν υφή τα ίδια . 

3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

αυτο θα ελεγα κι εγω. γιατι ταλαιπωριεστε να τρεχετε σε φαρμακεια σε ολη την Αττικη καλε;; αν το πειτε στο γιατρο, θα σας συνταγογραφησει αλλα εναλλακτικα.

Ναι έγραψα κ στην κοπέλα την προηγούμενη ότι εναλλακτικά δινει utrogestan . Δε δίνει vasclor. Προφανώς αν δεν μπορώ να τα βρω θα πρέπει να δούμε εναλλακτική . 

Δεν έτρεχα τηλ έπαιρνα αλλά κ πάλι οκ τα έψαχνα . 

Κορίτσια από τα τόσα χρόνια εδώ έχω καταλάβει πως αλλιώς πληρώνουν Αθήνα αλλιώς Θεσσαλονίκη. Πχ που λέει η @kate82 είναι πολλα στη μεταφορα ,αλλά πχ  Θεσσαλονίκη δεν είχαμε έξτρα την αμοιβή γιατρού. Είναι ο καταμερισμός δηλαδή. Πχ εμένα μου βγήκε ωοληψια μεταφορά τα ραντεβού όλα και δωρεάν κατάψυξη 1 χρόνο 3000.  Μετά έκανα ωοληψιες που μπορεί να κόστιζαν από 400 έως 600 η μία συν 700 η μεταφορά. Είναι ολίγον κοστούμι η φάση.

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Δεν έχει διαφορά. Έκανα διέγερση 2 φορές και τις υπόλοιπες φυσικούς. 

Έμεινα έγκυος! 🥹

πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Κορίτσια από τα τόσα χρόνια εδώ έχω καταλάβει πως αλλιώς πληρώνουν Αθήνα αλλιώς Θεσσαλονίκη. Πχ που λέει η @kate82 είναι πολλα στη μεταφορα ,αλλά πχ  Θεσσαλονίκη δεν είχαμε έξτρα την αμοιβή γιατρού. Είναι ο καταμερισμός δηλαδή. Πχ εμένα μου βγήκε ωοληψια μεταφορά τα ραντεβού όλα και δωρεάν κατάψυξη 1 χρόνο 3000.  Μετά έκανα ωοληψιες που μπορεί να κόστιζαν από 400 έως 600 η μία συν 700 η μεταφορά. Είναι ολίγον κοστούμι η φάση.

Μήπως ανέβηκαν και αυτά μωρέ γιατί 3000 είναι ψιλό καλά , εμένα πριν 1 χρόνο μου βγήκε 4800 ωοληψια ,ετ και κατάψυξη 1 χρόνο ,τι γίνεται ???

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Μήπως ανέβηκαν και αυτά μωρέ γιατί 3000 είναι ψιλό καλά , εμένα πριν 1 χρόνο μου βγήκε 4800 ωοληψια ,ετ και κατάψυξη 1 χρόνο ,τι γίνεται ???

Σοβαρά μιλάς!!!??? Με μια διέγερση μόνο? Η κατάψυξη 220 είναι τώρα σ εμένα. Αν έχουν φθάσει εκεί είναι πολύ υψηλό. Εννοείται δεν έχω βάλει καν έξτρα εξετάσεις, σαλπιγγογραφιες,υστεροσκοπησεις, λαπαροσκόπηση, μικροβίωμα..

Πάνω από 12000 μας κόστισε εμάς σύνολο.

Και εμένα η όλη διαδικασια με κανονική διεγερση και ετ και κατάψυξη για 1 χρονο μου κόστισε γύρω στα 3300 πρόπερσι. Και σε άλλους γιατρούς που είχα πάει πριν καταλήξω στον δικό μου παρόμοιες ήταν οι τιμές, συν πλην 500.  Η αδερφή μου που έκανε φέτος στον ίδιο γιατρό τα ίδια αλλά με τροποποιημενο φυσικό κύκλο αντι για πλήρη διέγερση πλήρωσε σύνολο 2500 (αμοιβή ιατρού + Ιασω). Όσο αφορά στον προεμφυτευτικο εκτός απο τα 200-250 που κάνει ο έλεγχος του κάθε εμβρυου πληρώνεις και ένα ποσό στην αρχή για την βιοψια, εκεί είχα ακούσει μεγάλες διαφορές, από 1000 έως και 2500ευρω για το σύνολο των εμβρύων.

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Όντως ; Έχω πάθει σοκ !! Εμένα μου φαινόντουσαν και πολλά τα 500 για ένα λεπτό υπόθεση 🙄 και τώρα που άλλαξα κέντρο δεν μπορώ να διανοηθώ τι θα ακούσω από τιμή δηλαδή 🫠 ήμουν στο εμβρ********σις!!! 

Θα σου πω τις τιμες που ειχαν το 2022 εως το 2023.. πριν φυγω το 2023 με ειχαν ενημερωσει πως θα γινονταν αυξησεις στο νοσοκομειο αλλα οχι παρα πολυ μεγαλες μ ειχαν πει πως απο 3.500 που ειχα δωσει για ωοληψία καταψυξη καλλιεργεια βλαστοκυστεων και την πρωτη εμβρυομεταφορα θα πηγαινε περιπου 3.700..τοτε λοιπον ηταν 400 ευρω η καταψυξη ανεξαρτητως ποσοτητας και 200 ευρω μετα καθε ετος. Επισης 200 ευρω ηταν και η καλλιεργεια των βλαστοκυστεων. Η εμβρυομεταφορα κατεψυγμενων ομως διεφερε ανα εμβρυομεταφορα..δηλαδη στην πρωτη μ εμβρυομεταφορα η αποδειξη βλεπω να λεει εμβρυομεταφορα μετα απο freeze all 200 ευρω ενω στην τριτη μ βλεπω να λεει εμβρυομεταφορα κρυοσυντηρημενων εμβρυων 400 ευρω..στην δευτερη δεν πηρα ποτε αποδειξη απο το νοσοκομειο γτ τα εδωσα ολα μαυρα στην μαια αρα δεν εχω εικονα τι πηρε το νοσοκομειο κ τι ο γιατρος..τωρα η αμοιβη τ γιατρου ειναι αλλη υποθεση.. στην δευτερη προσπαθεια που τα ειχα δωσει ολα μαυρα οπως ειπα παραπανω ειχα δωσει για νοσοκομειο κ γιατρο 900 ευρω και στην 3η προσπαθεια ειχα δωσει 600 ευρω (αρα μαλλον 200 η αμοιβη του αφου η αποδειξη του νοσοκομειου λεει 400)..δηλαδη μπερδεμενο καπως το θεμα νομιζω.. τελος θυμαμαι τοτε δεν ειχαμε κανει μικρογονιμοποίηση αλλα οταν ειχαν ρωτησει για τις τιμες μ ειχαν πει πως δεν αλλαζει κατι στο κοστος!! Αυτα!

πρίν από 7 λεπτά , Neverstop είπε:

Σοβαρά μιλάς!!!??? Με μια διέγερση μόνο? Η κατάψυξη 220 είναι τώρα σ εμένα. Αν έχουν φθάσει εκεί είναι πολύ υψηλό. Εννοείται δεν έχω βάλει καν έξτρα εξετάσεις, σαλπιγγογραφιες,υστεροσκοπησεις, λαπαροσκόπηση, μικροβίωμα..

Πάνω από 12000 μας κόστισε εμάς σύνολο.

Εννοείτε κι εγώ δεν βάζω όλα αυτά μόνο το κέντρο ωοληψια ετ και κατάψυξη 

πρίν από 47 λεπτά , Terry1986 είπε:

Μπέρδεμα δηλαδή !!! Το μόνο που ξέρω για το κέντρο είναι πως για την μέθοδο macs που είπαμε να κάνουμε χρεώνετε έξτρα από ότι θυμάμαι 400 ευρώ και αν πρώτα ο θεός έχουμε καμία δεκαριά βλαστοκύστες βγαίνει στα 2600 ο προεμφυτευτικός !!! Τώρα για τα χρήματα που θέλουν για ωοληψια κ για καλλιέργεια βλαστοκυστεων δεν έχω ιδέα αλλά θα πάρω ένα τηλέφωνο να μάθω για καλού κακού!!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...