Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 29 λεπτά , dimi.tra είπε:

Εκεί καταλήγω κ εγώ στα έμβρυα, γενικά είμαι ρεαλίστρια και προσγειωμένη. Κανένα ματζούνι δεν θα σου αλλάξει την ζωή από την μια μέρα στην άλλη. Αν θες να ακολουθείς ένα ας το πούμε life style πιο εναλλακτικό καντο για εσένα. Είχα πάρει κάποια κιλά μαζί με την κατάθλιψη του εξωμήτριου έτσι δώρο μπόνους ρε παιδί μου, παιδί δεν έκανες πάρε κιλά και κατάθλιψη για να έχεις. Ε κι αυτά τα έχασα μου έχουν μείνει άλλα 2-3 προφανώς όπως ξανά είπα άνθρωπος είμαι, έχω κι εγώ τα δικά μου. Δεν υπάρχει τέλειος άνθρωπος, δεν μπορείς να αλλάξεις τα πάντα μέσα σε μια μέρα και να περιμένεις να δεις θαύματα μην τρελαθούμε! Και δεν είναι καλό να κάνεις απότομες αλλαγές στην καθημερινότητά σου, χειρότερα τα κάνεις! Περιμένω λοιπόν μήπως στην επόμενη διέγερση πάρω κάτι καλύτερο και ελπίζω να πάει καλύτερα. Γενικά ξέρω πως συνήθως ο δεύτερος κύκλος εξωσωματικής και ιδιαίτερα η μεταφορά βλαστοκυστεων από δεύτερη - διαφορετική διέγερση έχει και καλύτερα ποσοστά επιτυχίας. Ελπίζω κι εγώ μπας και πάει καλύτερα.
      Ο γιατρός μου πρότεινε να ελέγξουμε ξανά το σπερμα μήπως μας ξέφυγε κάτι, γιατί κυριολεκτικά τα έχουμε δει όλα εκτός από τον προεμφυτευτικό. Θα το συζητήσουμε βέβαια και από κοντά όλο αυτό αλλά ουσιαστικά πάμε σε νέα διέγερση αυτός είναι ο στόχος μας και όπως και στην πρώτη θέλει να είναι σίγουρος πως πάμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. 

Expand  

Άμα δικαιουσε προεμφυτικο ζητά το θα κερδίσεις πάρα πολλά ! 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

On 15/4/2025 at 10:48 ΠΜ, kate82 είπε:

Που βρε παιδιά υπάρχουν τέτοιες τιμές 500 για ετ???

Expand  

Εμένα το κέντρο 220€ παίρνει για κάθε ετ αλλά το θέμα είναι τι θα ζητήσει ο γιατρός. Ο δικός μου γιατρός το πάει σύνολο ανεξάρτητα από το πόσες ετ θα κάνεις. 

Διαφημίσεις

On 15/4/2025 at 10:34 ΠΜ, marion83 είπε:

Καταφέρατε να τα βρείτε πάλι σε έλλειψη είναι κ εγώ τα ψαχνω

Expand  

Βρήκα ναι!Σε διάσπαρτα φαρμακεία σε όλη την Αθήνα.Απο Ελευσίνα μέχρι Θρακομακεδόνες.Παιρνε τηλ και κάνε έρευνα και ένα ένα κουτί θα τα μαζέψεις.Εγω κατάφερα να βρω 10.

On 15/4/2025 at 10:57 ΠΜ, dimi.tra είπε:

Εμένα το κέντρο 220€ παίρνει για κάθε ετ αλλά το θέμα είναι τι θα ζητήσει ο γιατρός. Ο δικός μου γιατρός το πάει σύνολο ανεξάρτητα από το πόσες ετ θα κάνεις. 

Expand  

Δηλαδή σου πέρνει ας πούμε την πρώτη φορά 1000 είτε κάνεις μια ετ είτε κάνεις δέκα ; (Που λέει ο λόγος )

• Μπερδεμένη/-ος 1

On 15/4/2025 at 10:57 ΠΜ, Blu24 είπε:

Όντως ; Έχω πάθει σοκ !! Εμένα μου φαινόντουσαν και πολλά τα 500 για ένα λεπτό υπόθεση 🙄 και τώρα που άλλαξα κέντρο δεν μπορώ να διανοηθώ τι θα ακούσω από τιμή δηλαδή 🫠 ήμουν στο εμβρ********σις!!! 

Expand  

Πολύ περίεργο να έχουν τόσο μεγάλη διαφορά ,εμένα για την 2 ετ 1350 στο εμβ...αμπ

On 15/4/2025 at 10:57 ΠΜ, dimi.tra είπε:

Expand  

Μάλλον στην Θεσσαλονίκη έχουν ξεφύγει κατά πολύ 

On 15/4/2025 at 10:57 ΠΜ, Blu24 είπε:

Όντως ; Έχω πάθει σοκ !! Εμένα μου φαινόντουσαν και πολλά τα 500 για ένα λεπτό υπόθεση 🙄 και τώρα που άλλαξα κέντρο δεν μπορώ να διανοηθώ τι θα ακούσω από τιμή δηλαδή 🫠 ήμουν στο εμβρ********σις!!! 

Expand  

εχει να κανει με το γιατρο , οχι με το κεντρο. στο λεω πχ γιατι εμενα στο ιασω δυο διαφορετικοι γιατροι μου ζητησαν αλλα ποσα. θεωρω παντως κατω απο 1000 δυσκολο. μα ειναι τοσο δυσκολη διαδικασια 🤣 βαζεις το πιπετο ενα λεπτο 🤣 να μην ανταμοιφθουν αναλογως;; τι να πει κι ο παν…. που το κανει πολλες φορες κ χωρις υπερηχο κ ζηταει 2 και 2,5 χιλιαρικα …. 🤣🤣🤣🤣

Διαφημίσεις

On 15/4/2025 at 11:12 ΠΜ, little miracle είπε:

εχει να κανει με το γιατρο , οχι με το κεντρο. στο λεω πχ γιατι εμενα στο ιασω δυο διαφορετικοι γιατροι μου ζητησαν αλλα ποσα. θεωρω παντως κατω απο 1000 δυσκολο. μα ειναι τοσο δυσκολη διαδικασια 🤣 βαζεις το πιπετο ενα λεπτο 🤣 να μην ανταμοιφθουν αναλογως;; τι να πει κι ο παν…. που το κανει πολλες φορες κ χωρις υπερηχο κ ζηταει 2 και 2,5 χιλιαρικα …. 🤣🤣🤣🤣

Expand  

Για την Ετ 2500 χιλιάρικα ή σύνολο με ωοληψια?

On 15/4/2025 at 11:09 ΠΜ, kate82 είπε:

Πολύ περίεργο να έχουν τόσο μεγάλη διαφορά ,εμένα για την 2 ετ 1350 στο εμβ...αμπ

Μάλλον στην Θεσσαλονίκη έχουν ξεφύγει κατά πολύ 

Expand  

κ εδω Αθηνα παιδι μου τοσα και περισσοτερα παιρνουν. εγω το 500 που ειπε το κοριτσι, δεν το εχω ακουσει πουθενα. 

On 15/4/2025 at 11:14 ΠΜ, kate82 είπε:

Για την Ετ 2500 χιλιάρικα ή σύνολο με ωοληψια?

Expand  

πας καλα ;;; μιλαμε για τον Παν… τον τοπ τον ημιθεο … εννοειται μονο για ετ… 🤣🤣🤣🤣φιλη μου εκανε δυο μαζι του και δεν εκανε καν παραλληλο υπερηχο γιατι της ειπε δεν τον χρειαζεται, εχει εμπειρια. και μετα το ειχα ξαναδιαβασει κι εδω να το λεει κοπελα (παλαιοτερα). τι να πεις… 

• Μπερδεμένη/-ος 1

On 15/4/2025 at 11:14 ΠΜ, little miracle είπε:

κ εδω Αθηνα παιδι μου τοσα και περισσοτερα παιρνουν. εγω το 500 που ειπε το κοριτσι, δεν το εχω ακουσει πουθενα. 

Expand  

Αχχχχ δεν μπορούμε να κάνουμε κ αλλιώς ,τα σκαμε όλοι μας και χαμογελάμε 

Expand  

Και εγώ στο Ιασώ θα πάω τώρα δηλαδή εκεί πόσο ζητάει το κέντρο ; Εγώ έδινα 220 στο κέντρο και 250 στον γιατρό και ξανά λέω πως θεωρούσα πολύ το ποσό για ένα λεπτό υπόθεση για το κέντρο έλεγα νταξει επειδή της ξεπαγώνουν και της βάζουν στο σωληνάκι χαλάλι τα 220🙄

εντωμεταξυ χθες υπολόγιζα περίπου πόσο θα μας βγει η νέα προσπάθεια με φάρμακα ωοληψια προεμφυτευτικό κατάψυξη ετ  και μάλλον και βιοψία και έλεγα κοντά στα 8 αλλά αν είναι τέτοιες ακραίες οι τιμές του νέου κέντρο παει θα το ξεπεράσουμε το 10αρι…

Expand  

Ναι σιγά μην δώσουμε και 2,5 για ετ για να μας έχει και 100ωρες στην αναμονή …τραγικό 

Κορίτσια συγνώμη που μπαίνω "σφήνα " αλλά διαβάζω αυτά π λέτε κ θέλω να ρωτήσω 1000-1500 μαζί με τους υπέρηχους πριν την ετ;; γτ εγώ έδωσα 1500 χωρίς τους 3 υπερηχους  πριν που τους πλήρωσα 60€ τον 1 !

Διαφημίσεις

On 15/4/2025 at 11:29 ΠΜ, Tintin είπε:

Κορίτσια συγνώμη που μπαίνω "σφήνα " αλλά διαβάζω αυτά π λέτε κ θέλω να ρωτήσω 1000-1500 μαζί με τους υπέρηχους πριν την ετ;; γτ εγώ έδωσα 1500 χωρίς τους 3 υπερηχους  πριν που τους πλήρωσα 60€ τον 1 !

Expand  

Ήταν λογικά kinder έκπληξη ,συγνώμη που το διακομωδω αλλά έπαθα σοκ με τις τιμές πολύ μεγάλες διαφορές 

• Χαχα 5

Expand  

εγώ δεν έχω κάνει ετ ακόμη, αλλά και εμένα περίπου στα 1100 θα είναι. Τουλάχιστον στην ωοληψία δεν πλήρωσα κανέναν από τους 3 υπέρηχους που έκανα. Δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι τώρα στην ετ.

• Μου αρέσει 1

Expand  

Εδώ συνεχίζετε το σοκκκκ!!!! Εγώ μέσα στα 500 ήταν και οι υπέρηχοι (ένας πριν την περίοδο και ένας πριν ξεκινήσω προγεστερόνη ) και οι αιματολογικές 🫠

Expand  

Σε ποιο κέντρο / γιατρό είσαι εσυ ;;

On 15/4/2025 at 11:34 ΠΜ, Katiamaxiking είπε:

Έχω 9 υπόθετα αν ενδιαφέρεσαι. Περιοχή νότια αττική 

Expand  

Ναι Κάτια ! Ευχαριστώ πολύ !!!!

On 15/4/2025 at 11:00 ΠΜ, LENAKI19 είπε:

Βρήκα ναι!Σε διάσπαρτα φαρμακεία σε όλη την Αθήνα.Απο Ελευσίνα μέχρι Θρακομακεδόνες.Παιρνε τηλ και κάνε έρευνα και ένα ένα κουτί θα τα μαζέψεις.Εγω κατάφερα να βρω 10.

Expand  

Έχω πάρει ήδη σε 6-7 μεγάλα  φαρμακεία κ δεν βρίσκω πουθενά και δείχνει κ άγνωστη αποκατάσταση . 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...